Találatok a következő kifejezésre: Szeretik a ha (8922 db)

én azt szeretem (: szerintem nincs :D
Sry de most nem érek rá
Van veszélye. Sérülést okozhat a méhszájon, aztán a csaj rosszabb esetben járkálhat dokihoz a feszt kiújuló sebecskéjével.

Ti is szeretitek a ha a párotok kinyal és te meg szopod? Ez nem durva?

A párommal egymásra fekszünk és úgy hogy az ő feje az én puncimnál és az én fejem a faszánál.

Legjobb válasz: Fõleg az vicces mikor egymás arcába fingtok.

Fõleg az vicces mikor egymás arcába fingtok.
Az a kérdés, hogy "nem durva?" és "szeretitek?" Nem, nem durva, és szeretjük :) Vagyis én speciel szeretem, és a párom sem ellenkezik. De azért a korodat elárulod? Mert a "nem durva" kérdésre egy bizonyos kor alatt a válaszom az lenne, hogy de, durva..
Hát ne haragudj, de kegyetlenül jót röhögtem a megfogalmazásodon. Amúgy igen, szeretem, és szerintem semmi durva nincs benne.
nem értem, mi a kérdés?
Legalább szereztem nektek pár jó pillanatot.... :P
PUSZTULATOS PÓNILÓ bas*zki. Most én is ezen röhögök. XDDDD Amúgy miért lenne durva, ha valakik szeretik az orális kielégítést ez a legegyszerûbb módja, hogy kölcsönös legyen
A megfogalmazáson én is röhögtem, de amikor megláttam a ''pusztulatos póniló'' nevet, még a kávémat is kiköptem :D XDD Amúgy szeretem a 69-et és nem tartom durvának...
uhm, szóóval röviden, 69-es póz? cc, pedig ez elég köztudott. Amúgy szerintem tök jó.
tényleg! volt már kisebb/nagyobb partnerrel dolgotok? hogy oldottátok meg? :D
Magyarán az a kérdés, hogy durva-e a 69?? NEM!! Csak mocskos, ha jól csinálod ;)
nem durva, ám ha kezdõk vagytok akk inkább lépésrõl épésre lassan elõször õ csinálja külön aztán te külön...
És ha nagyon kicsi a csaj, és nem éri el?
Ha még a kapcsolat elején vagytok, szerintem nem a legmegfelelõbb dolog MÉG, majd az lesz, de elõször ki kell "puhatolnotok" egymást. Amúgy én kifejezetten szeretem, szerintem jó, mert miközben te örömöt okozol a párodnak, õ ugyanazt teszi :) És a fiúk amúgy is imádják, ha miközben te elvagy a farkával, addig õk azt motozhatnak alul, amit akarnak :D :)

Lányok! A sex végén ti szeretitek kiverni a pasinak? Szeretitek látni ahogy elélvez? A szájba szeretitek, azt szeretitek látni ha elöttetek masztiként fejezibe és hova szeretitek ha élvez a pasi? Kort írjatok! Köszike csajok!

Legjobb válasz: Én szeretem így befejezni, kiverni neki, vagy ha õ veri ki magának, mert szeretem látni a páromat, ahogy felettem áll, ahogy élvez és szeretem a számba is kapni a spermát vagy akár az arcomra, mellemre. De rendesen, bennem is elmehet, azt is szeretem. 21/L

Én szeretem így befejezni, kiverni neki, vagy ha õ veri ki magának, mert szeretem látni a páromat, ahogy felettem áll, ahogy élvez és szeretem a számba is kapni a spermát vagy akár az arcomra, mellemre. De rendesen, bennem is elmehet, azt is szeretem. 21/L
Én szex után a barátom fanszõrébõl kitépek 4-5szálat, és azt szoktam felszívni az orromba..szeretem érezni ahogy végigmegy az orrüregembe majd fel krehálom és kiköpöm.. 19
Látom pornón nevelkedtél. A valóságban nagyon nem így szokott kinézni a vége.
már fáj a hasam a röhögéstõl bszod.A kérdezõ meg egy beteg fsz aki a válaszokra gerjed.Nem is a válaszra hanem a korotokra kíváncsi.Gondolom közben meg ráncigálja.Jóanyád büszke lehet rád.
" majd fel krehálom és kiköpöm" :D:D:D:D:D:D:D:D áháhááháhháháh nagyon durva feküdtem a röhögéstõl. de buta vagy :D
....majd fel krehálom és kiköpöm.. .... Hát ez nagyon kemény. Jót röhögtem...
szájba!
ajjjajjjj
OMG! Én is láttam ezt a filmet.... Nem, én nem szeretem, azt szeretem ha együtt élvezünk és k*ra nem szeretem ha a számba élvez.... 29/N
Úr isten!
te most bu-zi vagy? miért vagy ilyen faszcentrikus? inkább a pinák érdekeljenek. 18/F
Mindig 4-5 szálat kitép gyakori szexnél a legjobb epilálási módszer:) )))))

Baj az hogy ha valaki megkérdi hogy miért szeretem a barátomat vagy mi az amit szeretek benne nem tudok valaszolni? Nem friss a kapcsolatunk de 3 és fél év után sem tudom.

18/lany

Legjobb válasz: Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.

Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.
Ilyenkor az a helyes válasz, hogy õt magát, úgy ahogy van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segített. :)
A 2.al vitatkoznék. Miért lenne baj, ha valaki meg tudja mondani mit szeret a párjában? Hisz azok a kis dolgok egészítik ki az egészet, amit Õ maga testesít meg. Értékekkel teljes az ember, azok nélkül senki lenne. Szerintem
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jó válasz ;) De magamnak se tudok válaszolni ez zavar inkáb
Tedd fel magadnak fordítva a kérdést és gyorsan kiderül, azaz hogy: Mi az ami nélkül nem szeretnéd? Hûséges, vagy magas, vagy kedves, vagy akármi, merthogy mindig van sok ilyen kritérium, én például nem szeretném, ha nem lenne velem õszinte, ha bugyuta lenne, stb..
egy filmes idézet jutott az eszembe: "Tudnék nélküle élni, de nem akarok."
Ha tényleg szereted, nem hiszem hogy baj lenne, de az kicsit fura hogy nem tudod megmondani mi az amit szeretsz benne. Mosolya, ölelése, csókja, kisugárzása...?
NEM! " Szereted de nem tudod miért de azt tudod , hogy nagyon és nem tudnád elveszíteni " -> ez a lényeg! Szerintem! Ha fel tudod sorolni, hogy miért szereted az már régen rossz!Mert akkor az értékeiért szereted, nem pedig önmagáért az egészért amit kapsz!
Tõlem anyám idõrõl-idõre megkérdezi ezt a barátomról. Miért szeretem én õt? Nem tudok rá válaszolni. (Azért kérdezi mert õ ki nem állhatja.) Ilyenkor visszakérdezek, hogy õ miért szereti a párját? Sajnos meg tudja mondani, hogy azért mert gondoskodik rólunk, ergo van pénze; türelmes, kedves, odaadó... Aha... És ha épp rossz kedvében van, nyûgös és mogorva.....?! Szóval szerintem pont az a jó, mikor nem tudsz konkrétumokat kiemelni.

Lányok! Igaz az, hogy ha úgy követtek el bűnt (megcsaljátok) hogy nem szeretitek, a párotokat akkor titkoljátok előtte hogy megcsaltátok, mert ha szeretitek akkor bevaljátok neki?

Legjobb válasz: Ha szereted nem csalod meg. Ha nem szereted meg a lelkiismeretedre van bízva, hogy elmondod-e vagy sem. Szerintem ez így mûködik.

Ha szereted nem csalod meg. Ha nem szereted meg a lelkiismeretedre van bízva, hogy elmondod-e vagy sem. Szerintem ez így mûködik.
Én szerettem, de nembírtam a libidómmal és megcsókoltam egy fiút. Aztán pont felhívott telefonon, és én rögtön elmondtam neki zokogva hogy ne haragudjon de épp most csaltam meg. Ez egy éve volt. És még mindig járunk, persze akkor kért egy hetet, hogy feldolgozhassa.

Igaz hogy a fiuk szeretik hogy ha "lent" simogatjak oket?

En a fiumat szeretem simogatni ott "lent"is de o nem mindig engedi:(megkerdeztem tolle h tetszike-e neki es azt mondta h tetszik....szerintetek miert nem engedi mindig???

Legjobb válasz: az én barátom meg mindenhol szereti ha simogatják :D de ha "oda" nyúlok, akkor általában beindul tõle :) szóval igen, szeretik

az én barátom meg mindenhol szereti ha simogatják :D de ha "oda" nyúlok, akkor általában beindul tõle :) szóval igen, szeretik
Hát talán helytõl is függ hogyha pl olyan helyen kezded el simogatni ahol utána neki kellemetlenül szûkké válna anadrágja akkor érthetõ h nem engedi. Viszont ha oylan helyen simogatod ahol nyugodtan lehet merevedése .. akkor tuti nem szól érte...
Szerintem minden fiu szereti ha taperolják.hat szerintem valami mas all a hatterben, pl.: ha epp nem volt ra ideje alaposan megtisztitani magat ott lenn , akkor neki ez kellemetlenne valhat hogy epp akkor taperolod mikor mondjuk van 1kis szaga, De ez csak 1 tipp volt remelem azer hogy segitettem. Hja es szerintem neha tapadj erre a temara picit hogy mier zavarja neha ha ott "lent" simogatjak.
Mert úgy nem lenne érdekes ha mindig engedné hogy ott tapizd:D A barátnõm is ilyen és igaza van :P amúgy persze ezt mindenki szereti!!
Szerintem teljes mértékben igaz hogy szeretik az ott történõ minden fajta érintést, mert talán ott a legérzékenyebbek érintés szemszögbõl. Szerintem fontos kérdés hogy miért nem engedi.Ezt kérdezd meg tõle... Remélem segítttem...
persze hogy szeretik
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:) segitettetek:) ;)
Pont a fiuk ne szeretnék???
A kérdező hozzászólása: az en baratom nem mindig engedi h "lent" simogassam pedig azt mondja h jol csinalom....akkor mi lehet a baj???

Szeretik a pasik ha mondom nekik, hogy ´´szeretlek´´?

mert en szeretnem neki sms-ben vagy akarhogy elmondani eloben is,de felek,hogy megunna a baratom vagy mar mnne az agyara :( szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)

szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)
Szerintem is próbáld ki azt, amit az elsõ hozzászóló írt :-) Én pl többet mondom a páromnak, hogy szeretem, és amikor én rákérdeztem, hogy miért nem mondja pl utcán, azt válaszolt, hogy cikinek tartja. De amúgy ha tudja, hogy tényleg nem hallhatja senki, akkor õ is mondja :-)
Sztem is próbáld ki azt amit írtak.Bár az én barátom nagyon szereti ha mondom neki, meg õ is nagyon sokat mondja, pl telefonban is, akárhol van mindig ugy köszön el h "szeretlek", szóval stem ált. szeretik.
en eleinte a pasimnak sms-be mondtam es o is igy volt..egy ido utna mikor mar randiztunk tobbszor..o mondta ki eloszor..nemtom en feltem eloszor kimondani..de mikor kimondta a pasim eloszor hogy 'szeretlek' nagyon jol esett...erted amit akarok mondani?
en a pasimank eleinte sms-ba mondtuk eymasnak egy i8do utan mar szemelyesen is mondtuk de akkor is o mondta ki eloben eloszor..nemtom en feltem kimondani...nehogy ugy erezze h ramemons vok..erted mit akarok mondani?
Én fiu vagyok s én szeretem hallani, de úgy, hogy lássam is az arcén, hogy nem csak mondja, hogy mondja, hanem, mert jön a szivébõl. Nekem sokszor jön, hogy mondjam, hogy szeretlek kicsi szivem
a baratodon is sok fugg hogy milyen is valojaban, nekem peldaul sokszor mondja a baratom hogy szeretlek, viszont en eleg ritkan ejten ki ezt a szot a szamon. 1x mondtam is neki attol hogy en nem mondom ki sokszor nem azt jelenti hogy nem szeretlek es mondta szuksege sincs ra...ugyhogy szerintem sractol fugg :)
Egyébként szerintem tök érdekes, de az sem igaz minden pasira, hogy megunnák ezt a szót! Mert pl.én azt vettem észre, hogy õ szinte állandóan mondja nekem, mikor együtt vagyunk! Én meg mondjuk élõben annyit nem, csak ha virtuálisan kommunikálunk, vagy sms-ben, vagy ilyesmi (féltáv kapcsolat, nem tudunk túl sokat találkozni). Szóval nála ez nagyon gyakori, és még inkább én érzem furinak, mert azt hittem magamról, hogy én sokat mondom! :) ) Ettõl függetlenül szeretem õt, persze, de sokszor szerintem a tetteinkkel is ugyanúgy kifejezhetjük a szeretetünket, sõt! ;) (az 1.hozzászóló voltam)
Nekem talán mindegy, hogy hányszor mondja, hogy szeret. Az a lényeg, hogy valós tartalma legyen, és érezzem is mögötte a dolgot. De szerintem a kevesebb néha több. És nem válik közhellyé.
Igen mondhatod neki de ne minden nap vagy minden heten folytonosan mert megunja...
Tenyleg embertol fugg.Az en baratom soha nem mondja, de tudom h szeret..egyszeruen nagyopn zarkozott tipus...es az olyanoknak nehez kimondani barmit ami melyen lakozik. Es ha nem is mondja, viszont kimutatja. En is szeretnem neha hallani, de ha tudom h szeret megelegszem ennyivel is.Tul sokszor ne mond, mert az akarkinek az agyara menne...na meg az sem jo ha tul biztos benne...meg a vegen elhiszi magat
A kérdező hozzászólása: igen, koszonom :)
az nem kifejezés h szeretem :) 21L
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lenne veled rossz egyszer véletlenül találkozni és egy bulit csapni :-)
:) mm mi a becsülendõ? az arcra élvezés vagy a pofozgatás?:) Szeretem azt is, ha szájbadugnak, jó dolog azt érzeni, hogy uralkodnak felettem és használnak.Akkor érzem magam teljes biztonságba, ha írányítanak az ágyba 8as
#8 te aztán vagány csajszi lehetsz ;) szerintem ma páran beprobalkoznak nálad úgyhogy vigyázz magadra! különben becsülendo mikor egy lany ilyet bevallal!én legalábbis nagyon bizalmas dolognak tartom 26 f
Igen imádom!Szeretek mélytorkozni és azt is, ha a számba mennek el vagy az arcomra uh az arcomra talán izgatóbb aztán szétkenik vagy, ha közbe a farkukkal pofozgatnak:P 22/L
Igen! Igen!
A kérdező hozzászólása: 5-ösnek: Köszi a válaszod! Kérdés: Miért nem szereted, ha a szádba élveznek?Volt valami kellemetlen élményed belõle?
Az orális szerez szeretem, a számba élvezest nem, ezért nem sûrûn élvezhet bele. 18/L
A kérdező hozzászólása: 1-esnek: "az nem kifejezés h szeretem" hanem egyszerûen imádod.Igaz? :-) Együtessen mindenkinek: elég meggyõzöek a válaszok :-) Köszönöm lányok! 36F
Szeretem. Azt is, ha a számban megy el. Azt nem, ha a hajamra élvez, kivéve, ha közel van hajmosási lehetõség. :)
Szeretem az orális szexet, nem zavar ha a számban elélvez a párom, de le nem nyelem.
imádom az orális szexet, én vezettem rá a páromat, és mindent megteszünk egymásért ilyen téren....finom nyalogatás, szopogatás, harapdálás, szivogatás, archoz csapkodás, mellhez csapkodás...imádom ha irányít, ha õ húzza rá a fejemet, ezt általában addig és olyan mélyen csinálja, hogy alig kapok levegõt, és másnap fáj a torkom:P de nem érdekel, imádom, azt is ahogy utána kifolyik a számon....mivel szeretem az embert, így természetesen le is nyelem, abszolút nem zavar, sõõõt szexinek tartom. 23N
Jajj ilyet én is szeretnék, de sajnos nem lehet :( :D
Kérdezõ! Egyetértek az elõttem szólóval. Helyi zsírégetés nem létezik. Viszont amit megtehetsz, az a mellizmok erõsítése. Ettõl feszesebb lesz. Ha igazán el vagy hízva, akkor nem csak a külsõ kinézeted, hanem (inkább) a saját egészséged érdekében érdemes lefogynod. Ha nem vagy elhízva, akkor meg ne aggódj túlságosan amiatt, hogy a melled kisebb mint szeretnéd.
ha fogyózni kezdesz akkor mellbõl és combból fogysz elöszõr ajánlom a szauna öveket mert tényleg müködnek ....
Elõzõ, remélem az csak egy vicc. :) Ne mondj ilyeneket, mert valaki a végén még komolyan veszi. Semmilyen övtõl nem lehet fogyni. Kérdezõ: Helyi zsírégetés nincs. A szervezeted dönti el, honnan fogyjon, nem te. Attól, mert a combodat mozgatod, a zsír nem onnan fog égni. Fogyáshoz szálkásító diéta kell és aerob edzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Helyi zsírégetés nincs. Ha ilyet akarsz, akkor menj zsírleszívásra.
jaja ez nekem is jó lenne. :-)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nagyon elhízva:) 2-3-4 fölösleges kg:D ezek aq lagzik már csak ilyenek.. :|:D

Hogy diétázzak ha nem szeretem a zöldségeket?

Több helyen is olvastam, hogy az étkezések felének(két harmadának) zöldségeknek kell lennie. De az a helyzet hogy alig van zöldség amit szeretek..amiket szeretek: borsó, száraz bab, krumpli, kukorica, retek. Ennyi, sajnos. Meg szoktam kóstolni a többi zöldséget, egyszerűen nem ízlik, nem tudom mért..és nem tudom, hogy diétázhatnék.. Segítségre lenne szükségem!

Legjobb válasz: Afrikában szerinted hogy diétáznak? ott sem szeretik a zöldségeket. vagy igen, de nincsen.. mindegy. esetleg az étkezést nem szeretem/nem szeretem dologgá kéne egyszerûsíteni, más részt nem igaz, hogy nem találsz még zöldséget, amit szeretnél.. de tegyük fel beteg vagy, és alapvetõen nem szereted a zöldségeket. akkor szeretet nélkül eszed meg :)

Afrikában szerinted hogy diétáznak? ott sem szeretik a zöldségeket. vagy igen, de nincsen.. mindegy. esetleg az étkezést nem szeretem/nem szeretem dologgá kéne egyszerûsíteni, más részt nem igaz, hogy nem találsz még zöldséget, amit szeretnél.. de tegyük fel beteg vagy, és alapvetõen nem szereted a zöldségeket. akkor szeretet nélkül eszed meg :)
itt egy tipikus nõi diéta. http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=189&act=mutat&min.. én nem látok benne különösebben sok zöldséget, max rizs, brokkoli, zab, uh nem vágom mirõl beszélsz.
Amiket felsoroltál, az mind tele van szénhidráttal (bab, krumpli, kukorica), tehát hizlal. Alap zöldségek vannak, mint paradicsom, paprika, kígyóuborka, jégsaláta. Ezeket fel nem foghatom, hogy lehet nem szeretni. Brokkoli, kelbimbó, ezek is nagyon finomak párolva. Zöldség, gyümölcs nélkül elég nehéz változatosan diétázni, mivel a zöldségek elég jól telítenek, rostban és vitaminban gazdagok, viszont kevés kalóriát tartalmaznak! Én javaslom a hozzászokást a zöldségekhez, gyümölcsökhöz!
Egyél halat, sült hecket rizzsel, csirkét, csirkemájat, kacsát, libát - rizibizivel, tojásosrizzsel, naturjoghurtos barnarizzsel, kukoricás rizzsel, babos rizzsel bár olyat még nem ettem, retkes rizsel bár olyat sem, ananászos rizzsel az nem anyira rossz egyébként. Vagy egyél hozzá céklát. Azt se szereted? :) Desszertnek meg ehetsz mandarint, narancsot, sárgabarackot, mert az finom. Egyébként amikor nyaraltunk, volt ott egy nagyon vékony fiatal srác, és kérdeztük tõle mitõl olyan vékony, erre azt mondta, hát mert egy nap eszik 1 szelet kenyeret, 1 szelet hússal. Az a reggeli ebéd vacsora, és kész, semmi mást. A szülei nem adnak neki enni, nincs pénzük kajára. Ez így vidéken. Holott elmehetett volna kukoricát lopni, vagy valamit. De hát nem ment :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!