Találatok a következő kifejezésre: Szereti a a (37119 db)

Nem zavarja õket, nagyon szeretik:)
Legjobb a tocsogós punci;) A csicsogás meg normális és lehet vicces, de izgató is :) IDE NEKEM EGY ILYEN PUNCIT AZONNAL! :D
Igen, szeretjük az ilyen puncikat. Azok a "hangok" meg teljesen normálisak, max. néha megnevettetnek. Ilyenkor a csajom mindig párnával ver meg... :D
Puncipukira gondolsz? Nekem is szokott, van mikor mensizés alatt, vagy ha nagyon nedves vagyok :S
nekem ha rég szexeltem már akkor nagyon nedves szokott lenni, nekem annyira kellemetlen:((( a fiúkat talán nem zavarja annyira
A kérdező hozzászólása: Nem a hüvelyi szellentésre gondoltam:) ez csak akkor ha nagyon nedves vagy és ujjaznak
Én szoktam furcsa tocsogós hangokat kiadni, állandóan nyafogok érte, hogy gáz, de a barátom szereti... Szóval nem zavar már annyira.
Most én is megnyugodtam... :D

Nagyon szeretem a biológiát és azt szeretnék majd tanulni késõbb, de a kémia és a fizika távol áll tõlem. Tudnátok olyan munkákat, állásokat amikhez kell a biológia meg akár más is, csak a fiz. , kémia nem?

Pszichológuson, antropológuson, biológus szakmákon kívül.

Legjobb válasz: Egészségügyben dolgozók végzettségei (képalkotók, orvosok, gyógytornászok, ápolók, dietetikus stb) De ahol biológia van, ott biztos lesz kémiai is (igazából nem is nagyon értem, hogyan lehet a kettõt egymás nélkül szeretni/tudni/érteni. ) Természetvédelmi mérnök (de ott is akad majd fizika, sõt, kémia is). Akkor biológia tanár legyél, plusz valami, de még úgy is lesz biokémia stb. és kémia.

Egészségügyben dolgozók végzettségei (képalkotók, orvosok, gyógytornászok, ápolók, dietetikus stb) De ahol biológia van, ott biztos lesz kémiai is (igazából nem is nagyon értem, hogyan lehet a kettõt egymás nélkül szeretni/tudni/érteni. ) Természetvédelmi mérnök (de ott is akad majd fizika, sõt, kémia is). Akkor biológia tanár legyél, plusz valami, de még úgy is lesz biokémia stb. és kémia.
A kérdező hozzászólása: De pl a pszichológushoz kb semmi kémia nrm kell
A kérdező hozzászólása: Meg kíváncsi vagyok, hogy mennyi kémia kell egy antropológusnak vagy pl egy etológusnak
Keress rá egyetemek weboldalain a szakok tanterveire, sok helyen megtalálhatóak és letölthetõek. Ott megnézheted, milyen tárgyakat és milyen mennyiségben kell tanulni az adott pályákon.

Fiúk! Ti szeretitek a a babarcú lányokat?

Vagy inkább a vékony arcú lányok jönnek be?

Legjobb válasz: Minden féle típusú nõ lehet szép.

Minden féle típusú nõ lehet szép.
?? babaarc nálam azt jelenti hogy szép bársonyos kislányok az arcbõre.
Nekem abszolút a babaarcú lányok jönnek be: Nagy bambi szemek, hosszú szempillák, pisze orr, telt ajkak
Még nem láttam babarcú lányt, de nem lehet szép látvány.
esetleg mondhatnál egy példát, hogy szerinted mi számít babaarcnak! szerintem Iszak Eszter, Szekeres Nóra, Sarah Michelle Gellar kimondottan babaarcú lányok-nõk, mindemellett gyönyörûek. nálam abszolút etalon ez a "típus" 25F
most hirtelen nem vágom, hogy az milyen, de sztem igen
A kérdező hozzászólása: a nem vékony arcú, hanem pl. Drew Barrymore, Cameron Diaz
Én szeretem igen.Bejönnek a baba tipusú lányok.
sztem mindenkinek inkab a baba arcu csajok jonnek be, de vannak olyan taplok akiknek nem mert azok csak d.gni akarnak meg stb. de csak akkor jonnek be a pasiknak a baba arcu csajok a csinosak is. ha csinos es baba arcu az a legjobb

Lányok szeretitek a a fiútok a szádba élvez el?

és lenyelitek?

Legjobb válasz: nem

nem
én nem szeretm...21/l
Én nem, de ízlés dolga.
még talán az , hogy a számba élvez, de lenyelni nem. egyébként, nem vagyok a híve.
fuj. sosem engedném.
én is szeretem, de csak azért, mert tudom, hogy neki jó! :)
én is szeretem
én kivételesen szeretem :)
A kérdező hozzászólása: 08:54 Én a punciba szeretek elélvezni. Na persze a partnerem szájába is de nem hisztiznék ha azt mondja nem. És utána csók sincs csak ha ki mossa a száját.
Igen kérdezõ! azért szeretem mert neki jó, és ami neki jó az nekem is! HA amúgy is szeretném a g*cit akkor azzal kenném meg a kenyeret és azt reggeliznék minden nap. te ezek szerint biztosan ezt teszed, ha már annyira szereted... 20:13-as voltam.
Én szeretem a legjobban! :D Béla bá 986F... múltam tegnap
Nem, nem.
igen és igen - nagyon; legjobb dolog 21/L
Inkább a torkomba szeretem ha élveznek.A torok élvezésnél muszáj lenyelnem.Azt szeretem amikor úgy dugják a szám mintha punci lenne, és a végén a torkomba élveznek.De a sperma ízét szeretem nagyon.
Szeretem csinálni, mert jó érzés, amikor hallom, ahogy nyögdécsel, és ÉN csinálom neki, tõlem élvez akkorát. És le is nyelem, mindig.
Én szeretem és le is nyelem :) hmmm...
A kérdező hozzászólása: 20:13 csak azért? én nem szeretném hogy csk azért mert az egyik félnek jó a szex az úgy jó hogy ha mind a ketten élveztük amit csinálunk
Én is szeretem. 24/f
Nem szeretem. Kipróbáltuk, de nagyon nem jön be. Szegénykémet majdnem lehánytam.
kérdezd meg tõlük
A kérdező hozzászólása: ez nem volt vmi, nagy segítség, de azért köszi
Nem db-ra adják hanem dkg-ra... amugy jelli-belli:10dkg 450ft kemény+gumi cukor: 300 m&m's: 360 asszem rágó: 300 a kicsi anagy és az óriási is... amúgy ha elmész ki van táblázva, és az édességek fotói fent vannak a honlapon.:)
bocsesz a jelly belly :490 bocs a tév infóért

Anális szexnél csak az első fáj, vagy a többi is, (persze ha lesz folytatás) szeretik a a férfiak azt a nőt aki engedi?

Legjobb válasz: Az normális, ha az elején kicsit kellemetlen. Ez mindig így lesz, amikor bedugja. De ha néhány perc szex után is még mindig ugyanúgy fáj, vagy még jobban, akkor szinte biztos, hogy valamit nem csináltok jól...

Az normális, ha az elején kicsit kellemetlen. Ez mindig így lesz, amikor bedugja. De ha néhány perc szex után is még mindig ugyanúgy fáj, vagy még jobban, akkor szinte biztos, hogy valamit nem csináltok jól...
Mi eddig 3x próbáltuk (elõtte nem csinált velem ilyet senki), mindegyik alkalommal rettentõ fájdalmas és kellemetlen volt nekem. Szegényrõl tudom, hogy nagyon szereti/né, ezért idõnként felvetem, hogy próbáljuk meg, de nem tudjuk végigcsinálni miattam. Biztosan hiányzik neki, de sosem hányta a szememre.
Ne megfelelebol csinald, hanem mert neked jo. Erdemes kiprobalni, de ha rosszul csinalja a fiu, akkor nagyon meg fogod utalni szerintem. Egy kis borozgatas utan lenne jo az elsot megelyteni, a lenyeg, hogy igazan el legyel lazulva, akkor nem fog fajni annyira. Aztan par perc es mar jo is, csak addig legyen turelmes a baratod.
figyelmesen kell azt csinálni és nem fog fájni, szépen lassan!!!!
Elõször is fontos a tágítás, 1 ujj maj 2õ s szépen lassan figyelve. http://velvet.hu/szex/2011/12/20/anal_szex_es_annilingus/
Az a lényeg, hogy teljesen ellazulj, mert akkor egyáltalán nem fog fájni.Ha izgulsz miatta, akkor javaslom, hogy elõtte 2-3 órával ne egyél.Az anált vagy nagyon fogod szeretni vagy egyáltalán nem.Az a pasi, aki szereti, az nagyon szereti, épp ezért tetszeni fog neki, ha benne vagy a dologban.
Ja és ha szeret valaki akkor úgy szeret, ahogy vagy, elfogad olyannak amilyen vagy, ha engeded, ha nem. Ha igénye van rá meg lehet beszélni, de semmit sem szabad erõltetni. Engem a Párom úgy szeret/fogad el, ahogy vagyok, nálunk nem volt gond/probléma anállal, nem csináljuk gyakran, de mind ketten élvezzük. (N)

Valaki írta itt hogy azért nem szereti a a Kárpátiát mert a dobosuk zsidó. Ez igaz?

10 éves korom óta járok Kárpátia koncertekre és nem úgy vettem le hogy az lenne..

Legjobb válasz: ez a tényezõ vajon hogy befolyásolja a játékát?

ez a tényezõ vajon hogy befolyásolja a játékát?
A kérdező hozzászólása: Sehogy. nem is azért kérdeztem. csak Nemzeti Rock együttes és ezért nem tudom elhinni hogy az lenne.
Azért ezt erõsen kétlem :) Én is nagyjából 10 éves korom óta járok rendszeresen ilyen nemzeti koncertekre, és szerintem ha az lenne, az már kiderült volna... és már nem lenne ott dobos. 17/l

Ha külföldön szeretnék kivenni a számlámról pénzt a bankkártyám segítségével a rajta lévő forint-ot ki tudom venni kint is, vagy előtte itthon tegyek be pl. : EURO-t? Vagy hogy működik ez? Automatikusan átvált EURO-ra a devizanem?

Elnézést, ha buta kérdést tettem, fel, de nem értek ehhez.

Legjobb válasz: Az adott ATM-nek megfelelõ devizát tudsz felvenni. (Tehát pl. ha EUR-t ad az ATM, akkor EUR-t.) A számládra az aktuális árfolyamon fogják az EUR-t beterhelni, és forintban fogják levonni.

Az adott ATM-nek megfelelõ devizát tudsz felvenni. (Tehát pl. ha EUR-t ad az ATM, akkor EUR-t.) A számládra az aktuális árfolyamon fogják az EUR-t beterhelni, és forintban fogják levonni.
Pont ahogy elöttem írták. de pl agy magyar bankkártyával felveszel pénzt németországban (euro jön ki rajta) az elég sokba kerül, és a magyar bankod az aznapi váltóval váltja át.
A kérdező hozzászólása: Értem már. Köszönöm szépen!
Elöször kérdezz rá a bankodban, hogy a kártyád érvényes-e külföldön - mert nem mindegyikkel lehet Mo-on kivül pénzt felvenni.

15 fiú éves vagyok és nagyon szeretem a Red Bull-t, van amikor akár napi 1-et is megiszok, de van amikor elhatározom hogy leszokom, és sok ideig nem iszok, mennyire lehet ez káros a mostani egészségemre nézve, és a későbbi egészségemre egyaránt?

Legjobb válasz: én anno napi 3at is megittam, de nem haltam bele, viszont nem napi rendszerességgel, csak mikor nagyon keveset tudtam csak aludni. csak temég fiatal vagy, neked nemkéne mindennap 1 redbullt meginnod, mert nemtesz jót. de figyi, a redbull ugye tutti frutti ízû. én azt ajánlom neked, h vegyél a boltban ilyen tutti frutti ízû italport (kb ugyanolyan az íze mint a redbullnak) és idd azt.

Már igy is túlzásba viszi... a napi egy dobozzal. Nem erre van kitalálva, hogy mindennap inni kell, nem viz... Lehet most még nem káros de 10 év mulva majd meglátod, keringési problémák, cukorbetegség, sziv és érrendszeri bajok és még sorolhatnám. Nem azt mondom, hogy ne idd, de ne mindennap... A " Hell-es" nek is hasonlóan...
Baromi káros. 4x annyi koffein van egy dobozban, mint egy csésze feketekávéban, és ez azért elég borzasztó. senkinek nem ajánlottak ezek a löttyök napi fogyasztásra, pláne nem egy fiatal kamasznak. elhiszem, hogy szereted, mert tényleg nagyon finom íze van, de akkor is nagyon veszélyes. nagymamám csak úgy hívja ezeket a löttyöket, hogy kábítószer. mulatságosan hangzik, de igaza van. fölöslegesen pörget, károsítja az idegrendszert, súlyosan megterheli a keringést, a szívet. nem hiszem, hogy neked erre 15 évesen ekkora szükséged lenne, én is 23 éves vagyok, de csak alkalmanként iszom, idõszakosan, vizsgaidõszakban néha. szerintem nézz utána valami nagyobb hipermarketben, nem lehet-e esetleg valami hasonló tutti-frutti ízû italt kapni, koffein nélkül.
én anno napi 3at is megittam, de nem haltam bele, viszont nem napi rendszerességgel, csak mikor nagyon keveset tudtam csak aludni. csak temég fiatal vagy, neked nemkéne mindennap 1 redbullt meginnod, mert nemtesz jót. de figyi, a redbull ugye tutti frutti ízû. én azt ajánlom neked, h vegyél a boltban ilyen tutti frutti ízû italport (kb ugyanolyan az íze mint a redbullnak) és idd azt.
A kérdező hozzászólása: köszecs!
ÉN még azt is hallottam, hogy a sok energiaital fogyasztás pánikbetegséget is okozhat! nem tudom, hogy mennyire igaz, de azért elgondolkodtató
én baracklevet iszom és boldog vagyok
Amellett, amiket leírtak az elõttem szólók, a fogadat is nagyon károsítja, szinte eszik.
a redbull nagyoin káros, az összes üdítõ közül az energiaital a legrosszabb. inkéább igyál hideg gyümölcsteát, szörpöt, kakót, bármit amit szeretsz. én lemondanék a nepi egy redbullról.
15 évesen ne repülj messzire - naponta. Ezért sem egészséges a RedBull, mert szüleid nem tudhatják hova repülsz naponta!
A kérdező hozzászólása: :(
Naponta megiszok 2doboz HELL-t edzés elõtt azt nincs tõle semmi bajom, habár nekem nem magas a vérnyomásom. A szervezetedtõl függ hogy mennyire káros, de 1db sztem nemaz, csak ne vidd túlzásba, és nemmuszály mindennap inni......Ezt pont én mondom xD
A kérdező hozzászólása: ohm, annyira nem szeretem az ilyen vicces válaszokat, amikor senki nem ezt kérdezte, hogy red bull nélkül is lehetek -e boldog tartsd meg magadnak öreg!

Megoldást szeretnék találni a problémámra: a laptopom (HP ProBook 4720s) szundiból ébresztve nem tud kapcsolódni a WiFihez.1-2 perc kell ehhez. Viszont, ha külső tápra van csatlakoztatva, akkor nincs gond a kapcsolódással. Mi lehet a problémája?

Roppant bosszantó, ha sürgősen szeretném használni az internet, de egyszerűen nem tudom, mert felemelve a laptop tetejét, felébresztve azt, hosszú percekig nem tud az alapértelmezett WiFi-hez kapcsolódni. Próbálkoztam már, hogy csak képernyőkímélőre állítom, ne aludjon el, de egyik sem oldotta meg a problémám. De a tápon sem tarthatom állandóan, hiszen sokszor nem egy helyben használom a gépet. Nem tudom mennyire érthető ez így, de nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni ennek megoldásában. Előre kis köszönöm!

Legjobb válasz: Vezérlõpult->Rendszer és biztonság->energiagazdálkodási lehetõségek->(a sémától jobbra ami ki van választva)séma beállításainak módosítása->speciális energiaellátási problémák módosítása->vezeték nélküli adapter beállításai-> kiválasztod a legnagyobb teljesítményt

Vezérlõpult->Rendszer és biztonság->energiagazdálkodási lehetõségek->(a sémától jobbra ami ki van választva)séma beállításainak módosítása->speciális energiaellátási problémák módosítása->vezeték nélküli adapter beállításai-> kiválasztod a legnagyobb teljesítményt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, azonban ez eddig is erre volt állítva, s ennek ellenére még mindig fenn áll a probléma. :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!