Találatok a következő kifejezésre: Szerethet még párom (5 db)

A lenti esetben még fordulhat pozitívra a dolog? Reménykedhetek még abban, hogy egy pár leszünk? Vajon szerethet még, vagy csak mint barátot?

Jártam egy fiúval, nagyon sokban egyezünk. De szétmentünk, mert kavartak a hátunk mögött, és én is hülye voltam, mert megbíztam a kavaró egyénben, és kihasznált. Eljátszottam a párom bizalmát.

Legjobb válasz: Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.

Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.
A kérdező hozzászólása: Írjatok még több véleményt légysziii :(

Terhes vagyok, annyira boldogok voltunk, de a munkahelyem miatt nem dolgozhatok, így otthon kell lennem, a párom az anyukáját elhozta hozzánk, de nem birtuk egymást. Mióta ez megtörtént nem beszél velem a férjem. Szerethet még a férjem?

Legjobb válasz: Persze, hogy szeret! Csak valószínûleg az anyját is szereti és most örlõdik. Miért vettétek oda? Ezt megbeszéltétek elõtte? Gondolom elõtte sem voltatok már túl jóban az anyóssal.

Persze, hogy szeret! Csak valószínûleg az anyját is szereti és most örlõdik. Miért vettétek oda? Ezt megbeszéltétek elõtte? Gondolom elõtte sem voltatok már túl jóban az anyóssal.
Szerintem biztos hogy szeret csak bántja hogy nem jössz ki az édesanyjával, vagy nem tudja mit csináljon..de szerintem megértõbb is lehetne a párod mondjuk ahelyett hogy megsértõdik inkább valahogy próbálhatná megoldani a helyzetet hogy megkedveld az édesanyját vagy valami.. egyébként én sem jövök ki a párom anyjával van amikor ellenséges velem mindig kitalál valamit hogy pl hétvégén ne is lássam a párom de van amikor meg teljesen normális...de muszály elfogadnom mert szeretem a párom és nem akarom elveszíteni...
A gyermeketeket várod, érzékenyebb is vagy. Meg kellene, hogy értsen. Az én férjem ilyen esetekben meghallgatja, hogy mi a bajom és megnyugtat. Pedig nagyon anyás. Ugyanúgy az édesanyját is meghallgatja és próbálja elsimítani a dolgokat. Nem fordul egyik szerette ellen sem!

Szerethet még a párom?

A hétköznapokon nem szoktunk eggyütt lenni, és félek hogy már nem szeret, vagy lehet hogy csak a mindennapos munka miatt van, vagy azért mert túl fáradt? Szeerintetek?

Legjobb válasz: Háát errõl lehet hogy õt kéne megkérdezned. Az ok sokféle lehet.Pl.fáradtság, munkahelyi gondok, stressz vagy egyszerûen csak nem szereti olyan gyakran és jobban szereti azt ha van egy kis kihagyás az együttlétek között. De sztem mindenképp beszéljetek róla és akkor tudjátok orvosolni a problémát. Rem minden rendben lesz:)

Háát errõl lehet hogy õt kéne megkérdezned. Az ok sokféle lehet.Pl.fáradtság, munkahelyi gondok, stressz vagy egyszerûen csak nem szereti olyan gyakran és jobban szereti azt ha van egy kis kihagyás az együttlétek között. De sztem mindenképp beszéljetek róla és akkor tudjátok orvosolni a problémát. Rem minden rendben lesz:)
rengeteg minden lehet a háttérben nem kell feltétlenül már arra gondolni de szerintem ülj le a pároddal és beszéld meg vele h ugy érzed a kapcsolatotok nem olyan mint régen és ezen változtatni kéne
hát igen az én párommal is így indult és késõbb kiderült hogy más valaki van a háttérben, persze õ is mindíg "fáradt volt" szokásos pasi duma. tudod ha valaki szeret valakit a fáradtsád nem akadály!!!!! milyen messze vagytok egymástól?


Ha barátok leszünk a volt párommal, és én is úgy fogok vele viselkedni, akkor esetleg később még belém szerethet? Nem fogok hozzá közeledni, vagyis tényleg csak barátilag.

Legjobb válasz: jajjjjjj!!! most készülsz elkövetni életed legnagyobb hibáját. nyilvánvalóan még mindig oda vagy érte, és ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hiú ábrándokat kergetve továbbra is ragaszkodsz. ez nem úgy mûködik, hogy elhatározod, hogy oké, akkor mától kezdve csak barátok lesztek, és úgy fogsz viselkedni, mert ezzel ki fogod készíteni magad. telnek, múlnak majd a hónapok, még mindig epekedsz, de se szex, se egy csók az áhított lénytõl. tényleg ez az, amit akarsz? mindezt úgy, hogy igen csak kevés az esélye, hogy ti az életben még egyszer összejöttök. vannak tündérmesék persze, a baráti körömben két eset is volt olyan, hogy a párok szétmentek, aztán most boldog férj/feleségként élnek. ennek ellenére ez nagyon ritka, és tegyük hozzá, hogy amíg külön voltak egymástól, nem tartották a kapcsolatot, más nõkkel/férfiakkal is volt kapcsolatuk, aztán az élet mégis újból összehozta õket. nehéz az elengedés, de vagy az, vagy a szenvedés. el kell hinned, hogy nem arra születtél, hogy csak egy emberrel tudj boldog lenni.

jajjjjjj!!! most készülsz elkövetni életed legnagyobb hibáját. nyilvánvalóan még mindig oda vagy érte, és ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hiú ábrándokat kergetve továbbra is ragaszkodsz. ez nem úgy mûködik, hogy elhatározod, hogy oké, akkor mától kezdve csak barátok lesztek, és úgy fogsz viselkedni, mert ezzel ki fogod készíteni magad. telnek, múlnak majd a hónapok, még mindig epekedsz, de se szex, se egy csók az áhított lénytõl. tényleg ez az, amit akarsz? mindezt úgy, hogy igen csak kevés az esélye, hogy ti az életben még egyszer összejöttök. vannak tündérmesék persze, a baráti körömben két eset is volt olyan, hogy a párok szétmentek, aztán most boldog férj/feleségként élnek. ennek ellenére ez nagyon ritka, és tegyük hozzá, hogy amíg külön voltak egymástól, nem tartották a kapcsolatot, más nõkkel/férfiakkal is volt kapcsolatuk, aztán az élet mégis újból összehozta õket. nehéz az elengedés, de vagy az, vagy a szenvedés. el kell hinned, hogy nem arra születtél, hogy csak egy emberrel tudj boldog lenni.
Ne hallgass az utolsóra!! Butaság csak úgy elengedi valakit akit szeretsz, de az is igaz, hogy nem érdemes rá örökre várni! Én ugyanilyen helyzetben voltam, csak barátok maradtunk sok év járás után, de elkerülhetetlen volt minden, mert egymásnak lettünk teremtve! Régen is barátok voltunk, és összejöttünk, másodszor is sikerült, pedig már új partnerek is voltak! Ne add fel, de ne rá építs az életed! Majd rájön! Ha mégse, akkor semmit nem veszítettél, van egy barátod, és az életes se róla szól!!
minden lehetséges ezen a világon
figyelj. lehet:) énis ugyanígy vagyok. szurkolok:)
És amikor majd a volt párod összejön egy másik lánnyal hármasban mentek el moziba??? Szerintem is felejtsd el, és lépj tovább. Csak szenvedést okozol magadnak.
ezért írtam hogy ritka. van ilyen de kevés:D
A kérdező hozzászólása: Azért azzal tudnék vitatkozni, hogy a fiú-lány között ritka a barátság. Nekem egyik legjobb barátom fiú, egymás párkapcsolatairól is ugyanúgy szoktunk beszélni mint arról hogy milyen lesz az idõ pl. :)
ígyvan próbáld ki mással is hátha jobb lesz. de tudd hogy fiú lány között nagyon ritka a barátság. és beléd szerethet ugyanúgy.ha majd hiányzik és még úgyérzed h jobblenne mégis vele akkor megpróbálhatod újra ha õis akarja.
ja, hát ha érzelmileg nem visel meg, hogy "csak" a barátja vagy, mert te sem tudod, hogy mit akarsz tõle, akkor nyugodtan ajánld fel neki a barátságod, de amikor ez a "csak" barátság már kezd terhes lenni, vagy állj elõ a farbával, hogy te többet szeretnél, vagy szépen fújj visszavonulót. az is lehet, hogy végül rájössz, barátként végül is jobban el tudod fogadni. amit írtam, a saját példámon alapult. kihûltek az érzelmek, a lány már csak barátságra szeretet volna berendezkedni. persze ezt sosem mondta ki, ezért nekem kellett lépnem. utána még õ erõltette többször, hogy de legalább akkor legyünk barátok, amire elméletben hajlottam volna, de gyakorlatban nem voltam rá képes, tönkre mentem volna bele érzelmileg, ezért megszakítottam minden kapcsolatot. persze ez nem jelenti azt, hogy évek múltán, ha találkoztok, akkor ne jöhetnétek össze (lásd feljebb), de mint ahogy többen mondtuk, erre ne építsd az életed, és az érzelmi világod.
A kérdező hozzászólása: Én igazából nem tudom, hogy mit szeretnék tõle, barátságot, vagy párkapcsolatot, ezért gondoltam arra, hogy legyünk megint barátok aztán ha megint lenne valami, én ott leszek, de persze közben lehet mással is kipróbálom, hátha jobb kapcsolatunk lesz...
érdeklõdj iránta, beszélgess vele gyakran, mosolyogj rá...
A kérdező hozzászólása: És hogy érzékeltessem, hogy ne legyek túl nyomuló?
Talán, de egy idõ múlva érzékeltesd is vele h többet akarsz mint barátság Sok sikert:)
ha õ már nem szeret téged és azt mondja hogy legyetek barátok, akkor õ a barátod akar lenni és semmi több. lépj tovább.

Azt mondja még nem szerelmes 8 hónap után, de úgy vagyunk mint egy rendes pár. Belém szerethet?

Beszélgettünk át éjszakákat, bújt mint egy macska, és egyszer közös bébit is említett. Segítsetek.

Legjobb válasz: Nem mindegy, hogy mit mond? Akár hazudhatná is, hogy szerelmes. Miért nem elég az, amit látsz?

Nem mindegy, hogy mit mond? Akár hazudhatná is, hogy szerelmes. Miért nem elég az, amit látsz?
8hónap nem kevés idõ..az alatt nem tudott beléd szeretni?:O eléggé érdekes.. de ha te nagyon szereted, akkor várj, még beléd szerethet..:)
Ez furcsa. Vagy kamuzik vagy nem is tudom. együtt vagytok minden oké sé 8 honap után még mindig nem szerelmes? Akkor miért van veled? Én nem vagyok olyan emberrel akibe nem vagyok szerelmes. Vagy lehet csak szórakozik...
A kérdező hozzászólása: Mert mást mond. Elvileg az elején szerelmes volt, bár nem mondta. Aztán már kétszer kezdtük újra. Én tiszta szívembõl szeretem. Nem hiszem, hogy szórakozna, hiszen tudja hogy belehalnék.
szerintem ha eddig nem történt meg, ezután sem valószínû, hogy megfog.
A kérdező hozzászólása: De szerelmes volt.Anyámnak is azt mondta, hogy szeret és otthon is bemutatott.:(
Ne haragudj, de ha 8 hónap után sem mozgattad meg annyira, akkor már ezután sem fog. az ember már az elején érzi, hogy lesz-e ebbõl szerelem vagy sem.
Ha nem vagytok szerelmesek, miért vagytok együtt? Ja, tudom, ez most a divat.
A kérdező hozzászólása: Én szerelmes vagyok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!