Találatok a következő kifejezésre: Szeretem vagy a volt barátnőmet (19 db)

Szeretem vagy sem a volt barátnőmet?

Sziasztok. Szeretném meg tudni, hogy nektek mi a véleményetek az én töprengésemr?l.

Legjobb válasz: szia! Azok alapján amit írtál úgy tûnik hogy szereted!! Az hogy mért nem tudsz mással új kapcsolatot teremteni arra már nem ilyen egyszerû a válasz!! Szerintem egyszerûen félsz belevágni egy új kapcsolatba amit a leírtak alapján meg is értek! Azt viszont már kevésbé értem hogy ha azt mondod hogy tiszteletben tartod a döntését és békénhagyod és elvileg megértetted hogy nem akar tõled már semmit akkor mért kínzod magad azzal hogy azon gondolkodsz hogy szerezheted vissza??!! Egyszerûen gondolj csak arra hogy te megtettél mindent hogy jobb legyen mindkettõtöknek de õ mégis dobott!! Nem érdemli meg hogy egy kicsit is szenvedj miatta!! Amíg nem tisztázod magadban a dolgokat és nem csak hangoztatod hanem úgy is érzed amit mondasz akkor már minden rendeben van , addig bulizz és ismerkedj amit összeszedted magad újra sikerül majd belekezdeni egy új kapcsolatba!!! Remélem segítettem!!!

szia! Azok alapján amit írtál úgy tûnik hogy szereted!! Az hogy mért nem tudsz mással új kapcsolatot teremteni arra már nem ilyen egyszerû a válasz!! Szerintem egyszerûen félsz belevágni egy új kapcsolatba amit a leírtak alapján meg is értek! Azt viszont már kevésbé értem hogy ha azt mondod hogy tiszteletben tartod a döntését és békénhagyod és elvileg megértetted hogy nem akar tõled már semmit akkor mért kínzod magad azzal hogy azon gondolkodsz hogy szerezheted vissza??!! Egyszerûen gondolj csak arra hogy te megtettél mindent hogy jobb legyen mindkettõtöknek de õ mégis dobott!! Nem érdemli meg hogy egy kicsit is szenvedj miatta!! Amíg nem tisztázod magadban a dolgokat és nem csak hangoztatod hanem úgy is érzed amit mondasz akkor már minden rendeben van , addig bulizz és ismerkedj amit összeszedted magad újra sikerül majd belekezdeni egy új kapcsolatba!!! Remélem segítettem!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod. Azért foglalkoztat a kérdés, hogy visszakaphatom e valaha, mert szeretem. Bulizni nem szoktam, nem vagyok az a fajta ember, aki eltudja engedni magát. Sajna. :( Meg hát nincs is sajna lehetségem se most jelen körülményeimben erre. Elsõként kell egy új munkahely, már ha egyáltalán kellek még valahol, és majd utána lehet csak esetleg a bulizásra gondolni. Megpróbálok valahogy nem rá gondolni, de szinte majdnem mindenrõl eszembe jut.

Szeretem a volt barátnőmet! De van új barátja velem meg úgy beszél mint a kutyájával. Szerintetek várjam meg míg vége lesz a kapcsolatuknak és nyomuljak rá vagy próbáljam meg végleg elfelejteni?

együtt voltunk 9 hónapot de aztán én szakítottam vele mert "haverok" mondták hogy hülye vagyok de már eltelt azóta 4 hónap és minden nap gondolok rá hiányzik nagyon!

Legjobb válasz: És mégis mit vársz? Te voltál ilyen okos most idd meg a levét! Velem is ezt tették! Utálom az ilyen menõ létre vágyó fiúkat, akik ezért bármit megtesznek, és lealázzák a lányt mert a "haverok" azt mondják, akik persze nyilvánvaló hogy kihasználják, és a háta mögött ugyanolyanokat mondanak róla mint a lányról... Persze ha elmondanám miket éltem át vele akkor többet rá sem néznének (vállon sírás stb és nem voltam aki sírt...) Éretlenek az ilyenek, aki feladja a jellemét a haverok miatt annak még fel kell nõnie... Remélem lesz annyi esze hogy nem megy vissza hozzád!

És mégis mit vársz? Te voltál ilyen okos most idd meg a levét! Velem is ezt tették! Utálom az ilyen menõ létre vágyó fiúkat, akik ezért bármit megtesznek, és lealázzák a lányt mert a "haverok" azt mondják, akik persze nyilvánvaló hogy kihasználják, és a háta mögött ugyanolyanokat mondanak róla mint a lányról... Persze ha elmondanám miket éltem át vele akkor többet rá sem néznének (vállon sírás stb és nem voltam aki sírt...) Éretlenek az ilyenek, aki feladja a jellemét a haverok miatt annak még fel kell nõnie... Remélem lesz annyi esze hogy nem megy vissza hozzád!
asd ezzel így vagyok énis o_o" de cool excsaj szeretõ pasik tartsunk össze :')
Ahhoz hogy valami legyen mindkettõtöknek akarni kéne nem csak neked. Ki tudja meddig lesz együtt a mostani barátjával fõleg ha még szeretik is egymást, vagy pedig utána nem akarna veled újra összejönni.:S lehet tudnál mást keresni a helyette, ahogy õ talált valakit magának.
A kérdező hozzászólása: hát tudnék lenne jelentkezõ bõven szép csajok mind de nekem õ kell és nem tudom mit tegyek nem tudom elfelejteni akkora hiba volt otthagyni :\ sajnos az ember akkor jön rá mit veszített mikor már elveszítette azt :(
Az ember együtt kell éljen elkövetett hibáival ez a büntetése amiért nem ismeri fel idejében az emberi élet legfontosabb törvényeit . Hogy felelõsek vagyunk minden kimondott szavunkér , felelõsek vagyunk ezeken a kimondott vagy elhalgatott szavainkér keresztûl úgy a magunk mint a körülöttünk lévõ jövendõér !
A kérdező hozzászólása: Én meg remélem hogy vissza fog jönni hozzám bár igen kevés esély van rá amilyen csúnyán bántam vele. De megígérte nekem hogy ha már nincs meg neki ez a fiú találkozhatunk újra és átbeszélhetjük lehet csak üres ígéret volt :\ de én várom ezt a napot addig lefoglalom magam a tanulással és elkezdtem könyveket is olvasni hogy jobban teljen az idõ :)
Húha, ezt mondta neked az exed? Hát, nem lehet valami nagy kapcsolata azzal a másik pasival.... szóval szerintem reménykedj. :)
A kérdező hozzászólása: de vajon meddig vagyok érdemes várni? már egy ideje együtt vannak én nem akarok beleszólni a kapcsolatukba csak rontanék a helyzetemen de majdnem mindenrõl õ jut eszembe és elég nehéz kibírni meg megállni hogy ne keressem ne írjak neki sms-t vagy ne írjak neki msn-en hogy jõjjön vissza hozzám mert nem akarok az agyára menni viszont nagyon rossz így várni rá
Háth haver átérzem a helyzeted kb ...ugyan így jártam csak mi 4 évig voltunk együtt....Én se bántam vmi jól vele szakított mert , h már nem szeret és azóta végem van:(((((( Ha vissza mehetnék az idõben...Dejó lenne:(( Neked legalább adott bíztató jeleket nekem azt , h utál!!! Remélem késöbb összejön majd neked!!!De azért túlságosan ne reménykedj sztem:S

Mit tegyek ha a volt barátnőm akivel kb: fél éve szakítottunk de még mind a ketten szeretjük egymást csak az a baj hogy amikor vele vagyok akkor ő teljesen elérzékenyül meg minden és a régi szép és jó dolgok jutnak eszébe?

de mikor hazamegyek t?le 1-2 napig nem beszélünk és a neten utánna beszélünk akkor meg a rossz meg a veszekedések törnek fel benne és ezért nem járunk újra pedig szeretjük egymást mit tudnék ijen hejzetben tenni? és most igy szakítás után találkozunk néha és akkor is smárolunk egy csomót meg minden mint régen meg mintha járnánk de másnap a legutóbbi eset után megkérdeztem t?le h akkor most újra eggyüt azt írta h nem... és ez nekem nagyon szar meg neki is és nem tudom mit csináljak segítsetek lécci pontosan ezt írta nekem arra hogy akkor most újra eggyütt? nem... amikor elöttem vagy teljesen más mert ezsembe jut minden jó... és akkor az agyam kikapcsol... persze akkor sokáig biirta-vagyis legutúbb na de ilyenkor mikor igybeszünk akkor meg a rosszak... és itt nem a sziivemre hallgatok perszeakkor igen mikor velem vagy.... segítsetek nekem nagyon szeretem... ?

Legjobb válasz: http://www.demotivalo.net/view/57745/a-konyv olvasgasd egy kicsit, nagyon sok jó tanács van benne

http://www.demotivalo.net/view/57745/a-konyv olvasgasd egy kicsit, nagyon sok jó tanács van benne
A kérdező hozzászólása: kössz de ha lehet léci ne a helyes írást nézd már hanem próbálj meg segíteni mert szar helyzetben vagyok
mi az hogy most akkor újra együt ne légy ilyen mimóza mond meg neki hogy találkozni szeretnél vele és ha fel hozza a régi dolgokat annyit kell tenned hogy azt mondod hogy az akkor volt és ma ma van és ha esetleg megint csókolózás lenne belölle illetve pont ez az nem szabad meg történnie kicsit legyél vele hideg de ne bántsd meg ás rá fog jönni h neki ez így jó vagy szeretne e veled járni de ha te azok után hogy lezárod vele és eldöntötted kicsit meg könnyebbülsz akkor nem kell újra járnod vele


Az egyik barátnőm megírta hogy nem szereti azt a bandát amit én nagyon imádok, erre rendesen kiakadtam vagy a barátnőm volt bunkó?

Van egy banda amit nagyon szeretek és mondta a barátnőm hogy ő nem anyira szereti..küldtem neki egy linket róluk amint épp techno-san énekelnek mert tudom hogy a barátnőm szereti a techno-t. Erre írta hogy:hová [email protected]? Nagyon mérges lettem és majd megakartam folytani :O Nem tudom mi ütött belém mert sohasem gondolok ilyesmire,hanem elfogadom a barátaim érdeklődési körét! Most velem van a baj?kérjek tőle bocsánatott? talán túlságosan szeretem azt a bandát?

Legjobb válasz: Kitalálom, lehettek vagy 11-12 évesek? :D Nem szereti. Valószínûleg azért mondta, mert nem szereti õket, és nem szeretné hallgatni az ömlengésed, linkeket se kér. Szerintem korrekt azért. Nem a közös ízlés határoz meg egy barátságot, és óvatosan a rajongással, könnyen szánalmassá válik, és felidegesíti azokat az embereket, akik nem rajonganak a témáért. :D Kicsit vegyél vissza te is, bocsánatot kérni meg szerintem nem kell senkinek, csak lépjetek túl a dolgon. Most gondold végig... tényleg olyan fontos ezen a hülyeségen rágódni? :)

Kitalálom, lehettek vagy 11-12 évesek? :D Nem szereti. Valószínûleg azért mondta, mert nem szereti õket, és nem szeretné hallgatni az ömlengésed, linkeket se kér. Szerintem korrekt azért. Nem a közös ízlés határoz meg egy barátságot, és óvatosan a rajongással, könnyen szánalmassá válik, és felidegesíti azokat az embereket, akik nem rajonganak a témáért. :D Kicsit vegyél vissza te is, bocsánatot kérni meg szerintem nem kell senkinek, csak lépjetek túl a dolgon. Most gondold végig... tényleg olyan fontos ezen a hülyeségen rágódni? :)
Ha megmondta, hogy nem szereti, akkor minek linkelgetsz neki a bandától? Igazából a barátnõd is bunkón reagált és te sem tartottad tiszteletben, hogy õ ezt nem nem szereti.Lényegében mindketten hibáztatok.
A barátnõd egy bunkó, én ha tudom, hogy valakinek teszik valami, nem ilyen gyökér módon reagálok rá. Miért kérnél tõle bocsánatot? Mondjuk engem alapból kiakaszt, ha egy nõ/lány rondán beszél, meg ilyen stílusban
mindketten lehetnétek egy kicsit több figyelemmel egymás iránt, ez miden emberi kapcsolat alapja. :)
A barátnõd megírta hogy nem szereti azt a bandát amit te!Ez miért bunkóság?Nem kell mindenkinek ugyan olyannak lennie.Fogadok nála is van olyan valami amit te nem szeretsz...Minek akkor linket küldeni?Jógos volt amit írt, bár lehet hogy nem kellett volna így kifejezni azt amit szeretne, de ha nem szereti akkor nem szereti.Ez nem bunkóság kérdése...
De szeretném ha nekem is ez lenne a legnagyobb problémám.. Jesszusom nõjetek már fel! Egy [email protected] bandán összevitatkozni..
Szerintem nincs baj azzal hogy egy linket küldtél neki, azzal lenne ha folytonosan linkelgetnél neki annak ellenére hogy õ nem szereti. (habár gondolom, ezek után nem fogsz...) a barátnõd reakciója viszont rendesen bunkó volt :OO Egyébként bocsi az offért, de megkérdezhetem melyik bandáról van szó??:)

A legjobb barátnőm a volt pasimmal jár és azt mondja "csak azért hogy megszívassa" de nagyon féltékeny vagyok mert még mindig szeretem a srácot pedig márt kétszer pofára ejtett! És barátnőm is tudja hogy szeretem! Mit tegyek?

Ráadásul mindig mondja hogy folyamatosan rólam kérdezz meg minden. És amikor találkozunk általában a haverjaival lógok én is mivel egy a baráti körünk de nem miatta vagyok ott, és mikor ott is bármit csinálok NÉZ és már sokszor IRRITÁL és olyan rossz!

Legjobb válasz: Akkor ne menj oda. A bnõd meg görény.

Akkor ne menj oda. A bnõd meg görény.
Be ne vedd, a barátnõd is szépen pofára ejt téged.
neked is aztán jó barátnõd van ne foglalkozzál semelyikkel se
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy a barátnõmön meg tényleg láttszik hogy nem gondolja komolyan :/ de akkor is annyira fáj!!

A baratnommel lassan egy hete vagyunk egyutt es o 2 hete szakitott a volt pasijaval de meg mindig ot szereti 6 honapig voltak egyutt, azt mondja h mindig mikor velem van az expasijara gondol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?

Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?
hát én nem mentem volna ebbe a kapcsolatba bele márha ez kapcsolat aszondod egy hete vagy vele de két hete szakított szóval szakítás után eltelt egy hét és már új kapcsolatba keveredett szerintem ne várj túl sokat tõle te is lehettél volna óvatosabb azér fél évet nem lehet egy hét alatt elfelejteni...
2 hét után alatt nem lehet felejteni. Téged ez nem bánt, hogy folyton az exet említi?
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet elfeljeteni ezt mondtam is neki h megertem...de epp ez bant h ot emliti:D csak nem tudom mit tegyek ellene
Mit értesz az alatt, lassan egy hete vagytok együtt? Már 6 napja? Komoly.. Kellene hagynod neki egy kis idõt, h eldöntse, mit is akar tulajdonképpen.

17 eves fiu vagyok, es meg nem volt baratnom. Imadom a Bulikat, NightClub-okat. A kinezetemmel szerintem nincs gond, szeretek meno ruhakba jarni, apoltsag is rendben van, de valahogy sehogyse akar osszejonni a dolog. Normalis ez?

Legjobb válasz: Szerintem túl görcsösen várod azt, hogy legyen valaki. Semmi gond nincs azzal, hogy 17 évesen még nem volt barátnõd. Élvezd az életet, bulizz ahogy írtad, aztán majd ah nem számítasz rá, akkor fog jönni a nagy szerelem. Ne gondolj folyamatosan erre! Sok sikert!

Szerintem túl görcsösen várod azt, hogy legyen valaki. Semmi gond nincs azzal, hogy 17 évesen még nem volt barátnõd. Élvezd az életet, bulizz ahogy írtad, aztán majd ah nem számítasz rá, akkor fog jönni a nagy szerelem. Ne gondolj folyamatosan erre! Sok sikert!
Kezdeményezel te eleget? :P Amiket így leírtál az elég... hát hmm :) Komolyra fordítva, nem tudom miért/mitõl nem akar összejönni, szerintem próbálkozz nyugodtan, fel a fejjel:P De így nem nagyon tudjuk megmondani neked... De lehet ez normális. Nem kötelezõ semmi. (16, L)
kemény dolog a kamaszok élete.
Gondolom köze van a kérdésesdhez annak is, hogy körülötted már vannak fiúk, akik rendesen barátnõznek :) Ne aggódj, nekem a baráti körömben mindenkinek van barátja, és egyszerûen be nem áll a szájuk, hogy milyen sms-t küldött nekik a kicsi szerelmük, és még meg is mutatják nekem... Hát mondom kösz :) Pedig rengeteg visszajelzést kapok, jobban adok magamra, mint bármelyikõjük, mégsem viszem túlzásba, hát ez van :) De ha már kiszemeltél valakit, akkor menj oda hozzá, fõleg bulikban, ott könnyû ám ismerkedni :) Lehet, hogy rád is vár valahol a sok lány közül, aki dettó ebben a helyzetben van! De egyébként ne félj, semmivel sem vagy lemaradva :)
hat night clubban, meg ilyen helyeken foleg egyejszakas kalandok jonnenek, ha jonnenek. "normalis" helyeken probalj ismerkedni szerintem. en is jartam ilyen helyekre, de sose fiuzni, hanem meglevo tarsasaggal ereztem jol magam.
sztem pedig lehet bulikban ismerkedni, csak nem egyéjszakás kalandot kell keresni!
mutatsz képet magadról??? könnyebb eldönteni mi a probléma
Meg van idod baratnot talalni. De nem ertem, h miert nem sikerul, ha a kinezeteddel nincs baj ahogy azt allitod, akkor talan a hozza allasodal van baj. Probalj minnel kedvesebb lenni egy lannyal, figyelj arra amit mond es legy egy kicsit batrabb ha ismerkesz es biztosan talals¾ úalakit. De ne kezdj bele tul komoly kapcsolatba ilyen fiatalon mert annk a vege nem tul jo. Elpazarlod a fiatalsagodat ha nem sikerul a vegen. En mar bele estem a hibaba . Most meg neha ugy erzem, h meg szeretnek bulizni es ismerkedni. Persze vannak kivetelek akiknek bevallik ez is. Csak legy bator es menni fog! Szurkolok
Ahhoz azért elég jó színésznek kellene lennie, úgyhogy a válaszom nem.
ezt escort szolgáltatásnak hívják és kb 2-3 havi kereset 1 nap 'barátnõimitálás' .szóval létezik, nagyon dekoratív, okos, ápolt, igényes nõk csinálják.
szeretett, csókolgatott.
Persze, többet is. Volt, akivel már a privát életben is barátok lettünk, annyira összecsiszolódtunk. Ma egy jó szolgáltatónál ez már alap, meg persze sok múlik a vendégen is.

A barátnőm felhívott nemrég, és közölte, hogy szeretne már egy közös tárgyat (8 hónapja vagyunk együtt). De nyakláncot szívvel nem szeretne, mert előző bnőmmel az volt. Mi legyen az? Értelmes válaszokat szeretnék (18f)

Legjobb válasz: Én vennék egy olyan karkötõt amin egymás nevét hordjátok... Vagy gyûrût, mindegy... amilyen ékszert mindketten elviselnétek. Az ex párommal nekünk kulcstartónk volt közös, az enyémbe az õ képe volt gravírozva a nevével, az övébe az enyém. Tolltartómon hordtam, így mindig velem volt.

Én vennék egy olyan karkötõt amin egymás nevét hordjátok... Vagy gyûrût, mindegy... amilyen ékszert mindketten elviselnétek. Az ex párommal nekünk kulcstartónk volt közös, az enyémbe az õ képe volt gravírozva a nevével, az övébe az enyém. Tolltartómon hordtam, így mindig velem volt.
egy közön fénykép tartóval? neked is lenne, neki is:D ne haragudj, de most csak ennyi jutott az eszembe...egyébként a gyûrû sem rossz ötlet, egy sima egyszerû ezüst/nemesacél
olyan nyakláncra gondolsz ami 2 fél szív? amúgy szerintem akkor legyen karkötõ. ilyen ezüst amibe mondjuk bele van gravírozva valami vagy nem tudom, és ugyanolyan. csak a tiéd lehet 'fiúsabb' 17/L
Egy közös szilvásbukta! Mert azt szeretem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A karkõtõs gravírozós dolog nagyon tetszik...
Egy másik ilyen tipikus medál a lakat és a kulcs.

17 éves vagyok, nagyon szeretek egy 13 éves lányt (semmi du*ás, sőt még balfék se volnék úgy hiszem, volt jópár barátném a korosztályomból), de egyszerűen beleszerettem ebbe a lányba jobban, mint korábban bárkibe, sőt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát pl hódítsd meg? De számíts a korából adódó éretlenségre (mert hiába mondják, hogy a lányok korábban érnek, ez szellemileg nem igaz..), meg ugyebár szex még jó ideig kilõve, szóval csak akkor, ha így bírnád ;) De ha szereted, akkor meg mit kell itt kérdezgetni?? :)

Sajnálod gáznak veszed az érzelmeid??? Hisz írtad hogy beleszerettél, de te gáznak érzed a szitut. Aggaszt a 4éves korkülömbség? És akik közt 10 meg több van?? Nem teszik fel magát a kérdést se! Ébresztõ!!! Legyetek boldogok, és ne gyötörd magad ilyen hülye kérdéssel szerintem.
Hát pl hódítsd meg? De számíts a korából adódó éretlenségre (mert hiába mondják, hogy a lányok korábban érnek, ez szellemileg nem igaz..), meg ugyebár szex még jó ideig kilõve, szóval csak akkor, ha így bírnád ;) De ha szereted, akkor meg mit kell itt kérdezgetni?? :)
Járj vele kézenfogva, legyetek sokat együtt, csókolózzatok, érezzétek jól magatokat, egyetek vattacukrot a vidámparkban, stb... Mi a probléma?
Nekem az elsõ barátom 17 volt, amikor én 13 :) . Szóval:) mi csak 2 hónapig voltunk együtt, aztán rájöttem, hogy tök hüle vagyok, mert még nagyon fiatal vagyok egy komoly kapcsolathoz és szakítottam vele. Persze azután még minden évben újra és újra próbálkozott, de csak egy szép emlék volt már számomra. Szóval, ha összejön nektek a dolog számíts rá, hogy még évekig, csak fogod a kezét és sétálgatok...és persze lehet, hogy egyszer csak szakít veled.
Te fényezed magad, akkor hajrá.
szia! szerintem nem gáz velem is ugyan igy volt(lány vok) és a pasi minden hawerjának testvérének rokonának bemutatott nagyon büszke volt rám perid még 2 napja járunk és se a hawerok se a rokonok nem gondolták gáznak,
Pedig Te internetre írtál tanácsért, és a kérdés nem úgy szólt h gáz-e ha 17 éves létemre 13 éves lányt szeretek? Hanem h mit tegyél... De ha Te ez az igazi kérdésed, akkor válaszolok, nyilván Te fiatalabbnak tûnsz, õ meg idõsebbnek és akkor sztem nem gáz.
Már miért lenne gáz az, hogy egy 17 éves fiú összeáll egy 13 éves lánnyal? Nem értelek. Teljesen normális...
13 éves azért már nem is olyan fiatal. ;)
A kérdező hozzászólása: látom nem értitek hogy értem, én nem vagyok az a srác, aki internetre írogat tanácsér(ha elmondanám valakinek röhögne mer nem hinné el, hogy én ilyet csináltam)inkább úgy értem a kérdést, hogy ki szerint gáz a dolog mer szerintem az, csak õszintén mondjátok meg mit gondoltok
Szerintem nem gáz. Ha nem tud róla mond el neki. És 4szem közt. Nem kell másokkal foglalkozni, . Csak a szívedre hallgass. Nekem is volt 17 éves barátom. Pillanatnyilag 13éves vagyok. A hawewrjainak is elmondta. És nem tartották gáznak. Szóval startolj rá a lányra. Ha nem vesz téged tudomásul akkor inkább hagyd. De ha nem vesz téged észre és te meg békén hagyod akkor elõbb utóbb rá fog jönni, h mekkora hibát követett el.
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha tudod hol vannak azok a bizonyos határok, amiket itt elõttem már leírtak páran. Nyugodtan próbálkozz nála, de ne felejtsd el, hogy õ még éretlen bizonyos dolgokra, amire lehet hogy te már vágynál. :)
Én 20 vagyok a pasim 16. Eleinte én is aggódtam, hogy ez elég "ciki". Utálom ugyanis ha beleszólnak az életembe, és bizony ez olyasmi, amibe mindenki beleszól... De hamar kiderült, hogy csak néhány ártatlan tréfára futotta, és mindenki elfogadja. Szerintem ha bírod a kora miatti korlátokat, legyetek boldogok.
A kérdező hozzászólása: utóirat 2(és most má ténleg leállok): az az én tanácsom ami úgy kezdõdik, hogy idefigyeljen a sok tapló és ami utána van még másik EZ VOLT AZ INGYENREKLÁM HELYE
A kérdező hozzászólása: utóirat: kerssétek meg a 18 évest aki kérdezi, hogy gáz e ha jár a 13 évessel és nézzétek meg ott a gyönyörû tanácsom, csak ezér a tanácsér beregisztráltam erre a marhaságra:) )) (az én kérdésem csak utólag jutott eszembe) még egyszer kösz nektek mindent:) )))
A kérdező hozzászólása: am kösz a jótanácsokat mindenkitõl :) )) imádom ezt a boygót :) )) ehhez képest "a 18 éves aki járni akart a 13 évessel" kérdés feltevõje elég rossz kritikát kapott elég vicces ajánlom figyelmetekbe kösz mindent mégegyszer remélem sose derül ki, hogy valaha i neten kértem szerelmi tanácsot legyetek boldogok
A kérdező hozzászólása: én csak azér érzem gáznak mer eddig ilyen nem volt velem soha (nem mondom hogy nagy nõcsábász vagyok, mer még szex se volt), de volt már elõtte jónéhány barátnõm és egyik se volt fiatalabb 2 évnél
En 13 voltam mikor osszejottem egy 15eves sráccal..eloszor anygon féltem..o volt az elso...eleinte sokat veszekedtuink de mindig megdutuk besxzélni..már 2 éve eggyutt vagyunk...sokszor magam is csodakszom hogy hogy birjuk....NEKEM Õ az igazi...Es sztem NÁLAD IS LEHET Õ....MIÉRT NE??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!