Találatok a következő kifejezésre: Szeretem vagy a volt (307 db)

Leérettségiztem tavaly. Jövőre még egy tantárgyból szeretnék. Visszamehetek a volt sulimba vizsgázni, vagy erre kijelölt iskolák vannak?

Legjobb válasz: Szia! Hasonló problémával kerestem meg nemrég az Oktatási Hivatalt. A hivatalos válasz így hangzik: "Az október-novemberi vizsgaidõszakban érettségi vizsgára szeptember 5-éig, a május-júniusi vizsgaidõszakban február 15-éig személyesen vagy postai úton lehet jelentkezni az Oktatási Hivatal területileg illetékes regionális igazgatóságánál, valamint személyesen egy vizsgát szervezõ intézményben. (Azt tudnia kell, hogy a középiskolák nem kötelesek fogadni a velük tanulói jogviszonyban nem álló vizsgázók jelentkezését.) " Tehát nyugodtan jelentkezhetsz a volt gimidben, ha fogadnak (ami elég valószínû), akkor érettségizhetsz ott - feltéve, ha oktatják az adott tárgyat. Sok sikert!

Szia! Hasonló problémával kerestem meg nemrég az Oktatási Hivatalt. A hivatalos válasz így hangzik: "Az október-novemberi vizsgaidõszakban érettségi vizsgára szeptember 5-éig, a május-júniusi vizsgaidõszakban február 15-éig személyesen vagy postai úton lehet jelentkezni az Oktatási Hivatal területileg illetékes regionális igazgatóságánál, valamint személyesen egy vizsgát szervezõ intézményben. (Azt tudnia kell, hogy a középiskolák nem kötelesek fogadni a velük tanulói jogviszonyban nem álló vizsgázók jelentkezését.) " Tehát nyugodtan jelentkezhetsz a volt gimidben, ha fogadnak (ami elég valószínû), akkor érettségizhetsz ott - feltéve, ha oktatják az adott tárgyat. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
tanulj magyarul b+
nõvérem az ugy csinálta h csak valami miatt ugye ráirt fb.n aztán elbeszélgettek megbeszélték h még mind a 2 en szeretik egymást és újrakezdték.
hidd már el hogy neked se kell írni nekem
A kérdező hozzászólása: hidd mar el hogz nem kell ide irni nem fogod fel na csaa
igen, engem mindenki utál, ezért én is mindenkit gyûlölök.
A kérdező hozzászólása: sztem arra se kivancsi senki hogy itt teszed az eszedet akarmi is vagy mutans vagy ember nemtom :D de rad megjobban szarnak rad gondolom mindenki utal tegedet
figyi! szerintem itt mindenki szarik rád meg a hülye kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: figyi ha nem tanacsot adsz akkor talan lelephetsz innen
mit számít az hogy fiú, vagy lány vagyok?
A kérdező hozzászólása: fiu vagy lany vagy..akkor meg az opera de amugy is minden szlovak
nem a géped hanem az op rendszered
A kérdező hozzászólása: szuleim szlovakok, a gepem szlovak+billentyum szlovak, akkor hogy a p**** irjak magyarul hm
én meg félig orosz félig, lett vagyok mégis tudok magyarul írni
A kérdező hozzászólása: tudok felig magyar felig szlovak vagyok ugyhogy halgass, elozo kommentelonek pedig koszii :)
A kérdező hozzászólása: de meg mindig irsz bakker

Szeretnék menni a Volt fesztiválra, mert most jön a kedvenc együttesem. A színpad fedett lesz vagy szabadtéri?

Ez azért lenne fontos, mert ha fedett, akkor lehet, hogy különféle helyekre szólnak a jegyek.

Legjobb válasz: Én úgy tudom fesztiválokon nincsenek kiemelt helyek.Ha eltudsz jutni az elsõ sorba akkor eltudsz jutni az elsõ sorba.Legalábbis Szigeten minden zenekarnál így volt,benti téren is.

Én úgy tudom fesztiválokon nincsenek kiemelt helyek.Ha eltudsz jutni az elsõ sorba akkor eltudsz jutni az elsõ sorba.Legalábbis Szigeten minden zenekarnál így volt, benti téren is.
Az attól függ, h melyik színpadon játszik az együttes. A nagyszínpad az nem fedett, de az mr2 színpad az viszont az, de egyik színpadnál nincs olyan, h valahova szól a jegyed. A jeggyel a fesztivál területére tudsz bemenni, azon belül pedig oda mész ahova szeretnél. :) Tehát oda állsz ahova akarsz. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!


Úgy érzem egyre nevetségesebb vagyok a volt barátom szemében, akit szeretek még mindig. Miért csinálja ezt? Nagyon nem értem!

Mikor elmegyek mellette megbámul elég rendesen, mert azt tudom, hogy jó csajnak tart és amikor több emberrel van elkezdenek röhögni, ami nekem nagyon ciki... szerintetek milyen okból kifolyólag csinálja? Õ szakított velem. Én soha nem viselkedtem vele bunkón szerintem. L/16, ? F/16

Legjobb válasz: De most irunk két jó/hasznos választ miert kell ezt lepontozni? :D

De most irunk két jó/hasznos választ miert kell ezt lepontozni? :D
Szerintem Õ a nevetséges, és nem Te.Egy 16 éves elég idétlenül tud viselkedni.Már elég nagyfiú , ivarérett, de még nem elég felnött, nem csak nálad az élet más területén is ilyen amit nem lehet felróni méég.Egy 16 éves lány sokkal komolyabb mint bármely fiú, sokkal érettebben gondolkodnak a lányok: valószínûleg ezért is választanak 1-2 évvel idõsebb partnert.Szóval fel a fejjel, ha ilyen, nem méltó hozzád.Tanács .Te se ereszkedj le az õ szintjére, már megtetted és a végén Te nem feleltél meg Neki.Legyen szép napod
A kérdező hozzászólása: én nem pontoztam le az elsõ 2 válaszolót! de szerintetek ez azt jelenti, hogy még tetszem neki, vagy nem?
Nahát -.-'. Úgylátom vannak "sorstársak". Velünk is ez a helyzet (kicsit durvábban) csak mi 17 évesek múltunk... Azért csinálja, mert kisfiú mégis "menõzni akar" a haveroknak. Az is lehet, hogy tényleg megbánta, de ugye nem meri megint megpróbálni, mert ugye a büszkeség, meg a haverok -.-'... És nehogy azt hidd, hogy neked ciki! Aki felelõsen és komoly ember módjára viselkedik, az tudja, hogy ez neki ciki! Viselkedj te komolyan és felnõtt módon! Ha akar valamit, akkor úgyis neki kell leküzdeni magát. :) :)
Szerintem ne foglalkozz vele, ne is figyelj rá, mintha ott sem lenne..ez a legbosszantobb neki.
szija. szerintem azért, mert a haverjai elõtt õ akar lenni a nagymenõ, közben pedig egy kisfiú még, aki megbánta, hogy szakított veled.

Szerelmes vagyok a volt szeretőmbe. Mit tegyek?

Már 1éve nincsen köztünk semmi, de viszont barátok vagyunk és ha netán 2hétig nem lát akkor egyb?l felhív. Pl nyaralni volt a csajával és els? nap, hogy melózni kezdett egyb?l hívott. Szerintetek érezhet valamit ? is?

Legjobb válasz: Ha arra a kérdésre keresed a választ, hogy szerintünk érezhet-e õ is valamit, akkor az egyértelmûen: Igen. Viszont ezzel nem vagy elõrébb, nekünk meg nemigenvan fogalmunk arról, hogy most akkor mit is szeretnél tudni:)

Látod ezért nem jó ha az exek barátok maradnak.Én kivágtalak volna mint macskát [email protected] Nem szerelmes, de elcsábítható ha igazán ráfekszel a témára.Más kérdés hogy miért szakítottál vele, ha még mindig az foglalkoztat hogy érez-e valamit irántad vagy sem.Megjegyzem, az újrakezdés szinte sosem váltja be a hozzá fûzött reményeket.
Vagy de, vagy viszont. Egy másik grammarnáci.
Ha szerelmes lenne, veled lenne. Ha lenne gyereke, vagy már házas lenne, akkor esetleg elhinném, hogy szeret, de nem akarja feladni a családját, de így, hogy nincs semmi kötelezettség, mégsem veled van, így nem hiszem el!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Ha arra a kérdésre keresed a választ, hogy szerintünk érezhet-e õ is valamit, akkor az egyértelmûen: Igen. Viszont ezzel nem vagy elõrébb, nekünk meg nemigenvan fogalmunk arról, hogy most akkor mit is szeretnél tudni:)
A kérdező hozzászólása: Azért ha valakinek még van valami ötlete légyszi...
én is osztom h ha szeretne veled lenne ha õt szeretné nem hívna téged viszont mivel volt szeretõdként és nem párodként v szerelmedként emlegeted korábban se lehetett ez egy nagy szerelmi kapcsolat. dugna téged, ennyi
A szeretõ attól szeretõ, hogy mindig az marad. Ennyi.
Nem. Inkább olyan barátféleként kezel.
Persze, hogy érez valamit..mondjuk azt, de jó lenne du.gni egyet...
Szerintem inkább az a helyzet, hogy a mostani nõjébe sem szerelmes :)
Én akkor lennék biztos benne, hogy érez valami fontosat irántam, ha akkor is felhívott volna, amikor a csajával nyaralt!
A kérdező hozzászólása: Abból gondolom, hogy érezhet valamit, hogy amikor csak beszélünk olyankor mindig azt hajtogatja, hogy õ már hûséges, de olyan mintha nem is nekem mondaná hanem magát gyõzködné.
A kérdező hozzászólása: Igazából azt, hogy barátságon kívül érez-e valamit.Tehát esetleg szerelmes lehet-e csak nem vallja be magának.
szerintem nem max barátságot
"érezhet valamit?" - persze nem monogám típus mindig érezni fog 3-4 partner, barát iránt valamit.
A kérdező hozzászólása: Külföldön volt nyaralni, de köszönöm szépen a válaszodat.
Azért gyõzködi magát mert a lelkiismerete bántja.Ha téged szeretne veled lenne, de szerintem több mint valószínû hogy téged is megcsalna.
Panel-putri + masirozó csõcselék!!!
Ahogyan az elõzõ írja! Masirozó újnác*ik !!
A nyugati részhez képest nagyobb a munkanélküliség és rosszabb az életszínvonal, rosszabb a hangulat stb.

Volt már itt olyasvalaki benne egy párkapcsolatban, hogy vagy az ő, vagy a párja részéről a kezdetektől fogva nem volt szerelem? Szereti a másikat, a barátságnál többet érez, de nem szerelmes, nem érezte soha azt a pluszt a másik iránt.

Mi sült ki bel?le, meddig tartott? Mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról úgy általában?

Legjobb válasz: voltam, sajnos elég sokáig.6 évig tartott , így utólag visszanézve nagyon nagy marha voltam hogy ilyen sokáig vele maradtam.csak elvesztegetett idõ. elsõ pasim volt de igazából nem voltam szerelmes belé, persze eleinte azért jó volt meg izgalmas. aztán nagyon hamar el is laposodott viszont szerettem mint embert és ragaszkodtam hozzá. de tudtam hogy nekem másra van szükségem, nem vagyok igazán boldog. aztán végetvetettem a dolognak.azóta volt több kapcsolatom de mindegyik jobb volt mint az az elsõ ami majdhogynem csak barátság volt. most pedig már 3 éve azzal a férfival vagyok akit nagyon szeretek és vele szeretném leélni az életem.:)

voltam, sajnos elég sokáig.6 évig tartott , így utólag visszanézve nagyon nagy marha voltam hogy ilyen sokáig vele maradtam.csak elvesztegetett idõ. elsõ pasim volt de igazából nem voltam szerelmes belé, persze eleinte azért jó volt meg izgalmas. aztán nagyon hamar el is laposodott viszont szerettem mint embert és ragaszkodtam hozzá. de tudtam hogy nekem másra van szükségem, nem vagyok igazán boldog. aztán végetvetettem a dolognak.azóta volt több kapcsolatom de mindegyik jobb volt mint az az elsõ ami majdhogynem csak barátság volt. most pedig már 3 éve azzal a férfival vagyok akit nagyon szeretek és vele szeretném leélni az életem.:)
Igen..méghozzá most több mint 6 hónapja, nem tudom elengedni, ragaszkodom hozzá, vonz, de nem érzem a "pillangókat" a hasamban..xD Pedig annyira cuki, még az ideálom is..:S
1 napig! nagyon nehéz volt ''elválni'' tõle, mert tényleg rendes srác volt, a legrosszabb, h még csak rendesen barátok se maradhattunk, mert õ szerelmes volt belém, én meg ugye többet éreztem a barátságnál, de ahhoz nem eleget, h el tudjam vele képzelni a jövõmet....szall sztem az ilyen kapcsolatoknak sehogy sem lehet jó végük...:(
Én az elején nem voltam szerelmes. Tetszett nekem mert a tinikori ideálom volt (kék szem, hosszú barna haj, gitározott)...Õ belém szeretett, nekem meg jól esett a közelsége, nem több...aztán három hónap múlva adott nekem egy gyûrût...akkor kicsit megijedtem, mert azt mondta szeret és sosem akar elveszíteni...Én nem tudtam azt mondani, hogy én sem...vagy én is így érzek... De teltek a hetek és egyre jobban kezdtem érezni valamit. MA pedig azt hiszem én vagyok a "szerelmesebb" a ragaszkodóbb... már 4 éve 21-L
Én voltam igy.10 évig.És még ma is azt mondom(3év után) elvesztegetett idõ.Ami visszamaradt utánna:3 gyerek(az egyetlen jó dolog)egyébként meg keserüség, csalódás, bizalmatlanság.A mostani páromnak sokat kellett küzdenie, hogy el higyem neki tényleg szeret.De már boldog vagyok és még mindig szerelmes.
A nagynéném így él együtt a férjévél. A kezdetektõl nem szeretik egymást szeremmel. Ez látszik is rajtuk, meg hát céloztak is rá. Szeretik egymást (legalábbis ezt mondják)..meg minden, de szerelem soha nem volt. Már van egy kisfiuk. Szerintem gyötrelmes a házasságuk. :/ Legalábbis én külsõ szemlélõként így látom. Én meg nem mondanám, h szeretik egymást... úgy élnek együtt, mint két "ismerõs". Még azt se mondanám, h mint 2 barát, mert a férj borzasztóan uralkodik a nagynénémen. Ez inkább egy olyan házasság, mint a növényeknél a szimbiózis.

Hogy mondjam meg a volt páromnak hogy még mindig szeretem. Nem teszek vele rosszat? Vagy jok l kinevetne? Ki volt már ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Ha te hagytad el, akkor azért nevetne ki, ha pedig õ hagyott el, akkor pláne kinevetne. Úgyhogy ez nehéz. Ne mondd neki, hogy szereted, hanem ha esetleg találkoztok, próbáld felmérni, hogy örül-e neked, vagy hogyan reagál rád. Akkor tudni fogod, hogy mit érez.

Ha te hagytad el, akkor azért nevetne ki, ha pedig õ hagyott el, akkor pláne kinevetne. Úgyhogy ez nehéz. Ne mondd neki, hogy szereted, hanem ha esetleg találkoztok, próbáld felmérni, hogy örül-e neked, vagy hogyan reagál rád. Akkor tudni fogod, hogy mit érez.
Miért tennél rosszat azzal hogy felvállalod az érzéseidet? Az a rossz ha hazudsz. Engem 5 év után tett lapátra egy másik miatt, hiába küzdöttem mégse kellettem vissza, ketten röhögtek rajtam hogy nézd a szerencsétlent mit össze szenved de nem érdekelt, én õszintén szerettem és szeretem a mai napig és ha kell most is elé állok és megmondom neki mert minek hazudjak? Az emberek azt mondják hogy hülye vagy de ha áléreznék mit érzel akkor megértenének. Õ tett azzal rosszat hogy elhagyott téged, viselje hogy szenvedni is lát , õ okozta.nem te hogy szereted és felvállalod az érzéseid.
Az elsõ két kérdésre "nem" a válasz. A többi így már tárgytalan. 37/N
Tartasz-e szeretõt: nem Váltál már valakinek a szeretõje: igen Tudja a párod: mint mondtam, nem tartok szeretõt Szeretõd idõsebb vagy fiatalabb: lásd elõzõ válasz Volt már olyan, hogy ugyanolyan nemû...: boooáááá Mennyit tudott rólad: Ki? Nem kérdeztem, fogalmam sincs. Mennyit tudtál róla: Következtethetsz az elõzõ válaszból. 28/N
Voltam már szeretõ, de akkor nem volt párom, tehát a többi kérdésre nem tudok válaszolni. Egyébként ebben a szituban õ volt az idõsebb, mindent tudtunk egymásról, sokáig volt szó róla, hogy egy pár is leszünk, de aztán nem úgy jött össze. 22/L
Nem tartok! De én már voltam egy nõnek a szeretõje közel 1 évig. Ez a lány 2 évvel volt fiatalabb. Rólam keveset tudott, pont annyit amennyit kellett! Én viszont róla mindent! Nem csak a szeretõje voltam hanem a legjobb barátja is. Szóval nem csak szexbõl állt a kapcsolat. Aztán mikor találtam egy lányt akkor befejeztem ezt a szeretõsdit. De ennek már 2 éve. ( az már részletkérdés h most nincs senkim február óta)
és te kérdezõ?? voltál már szeretõ? vagy tartottál már szeretõt a párod mellett? vagy most gondolkodsz azon h tartsál e?
Kedves #4/6! Olvasd el újra a kérdést, mert nem az áll benne, hogy mit gondolsz a szeretõtartásról. Ne itt fröcsögj, itt más a kérdés. Köszi.
Tartasz-e szeretõt?igen, néha tobbet is Voltál már valakinek a szeretõje? igen Tudja a párod, h van szeretõd? ne tudja A szeretõd idõsebb vagy fiatalabb? mindig fiatalabb Volt már olyan, h ugyanolyan nemû volt a szeretõd?nem Mennyit tudott rólad?nem sokat, inkognito Mennyit tudtál róla?amennyit elárult magárol, nem szoktam kérdezni
Ezt most h is gondoltad? Felveszel 16-ot és visszafizetsz 5-öt?
Netto 250k/hó kevés 16mill hitelhez, vagy csak éppen elég. Ennek a törlesztõje 150k körül várható egy 25 éves futamidõ mellett. Egyedül nem fogsz tudni belevágni, mert nem marad lóvéd rezsire, kajára, vagy annyira ki lesz centizve a fizud, hogy Te magad roggyansz bele. Visszafizetendõ összeg számítása ökölszabályként. 25 év-nél a felvett összeg szorozva 2-vel.
Jah értem. Elég nagy összeg, úh sajna elég sokat visszakell fizetni+ez nem egy rövidtávú kölcsön, szóval a forintingadozásnak köszönhetõen, elég drasztikus mértékben is nõhet amit vissza kell fizetni. Am szerintem nem is kapnál ennyit...
Helyesbítek, az ERSTE sosem megy az értékbecslés során a forgalmi értékkel az adásvételiben szereplõ vételár fölé, ezért nem veszi figyelembe a 20 milliós értéket, ezért ott csak a 16 milliós érték számít.
És még egy varázsszám:) 250E Ft-os nettó fizetésnél, ahhoz, hogy valaki a maximum (75%-ban) kaphasson hitelt, nem lehet több az ERSTE-ben a havi törlesztõ részlete, mint a bére 40%-a, azaz 100E Ft. Ez is egy belsõ szabály:)
A kérdező hozzászólása: Hiába okoskodsz, szerintem hülyeséget beszélsz. Ez a fizetés hitel képes, már mondtam ezzel nincs gondom. Ha meg nem hiszed, akkor így jártál. 40%-a? Egyik családtagom most kapott 69 ezer ft-os fizetésre 4 milliót. Havi szinten 40 ezerrel törleszti. Jéé?:D Még is övé a lakás, aminek az értéke 6 millió. Most vette meg, két hónapja.
Nem okoskodok és hülyeségeket sem szoktam beszélni. Miért tenném? Lehet hitelt kapni akár a fizetésed 100%-áig is, csak akkor teljesen mások a feltételek. Pl az egyik feltétel, hogy több önerõ kell, mint 25%... Az ismerõsöd esetén sem 25% volt, ha kiszámolod, de az már egy másik történet.
Elolvastam a kommenteket és eléggé el vagy szállva... Amit jól írtak: Hitelnél törvényileg elõírt a 25% önerõ. Erste Banknál lízingelni lehet 20% önerõvel. Jövedelem alapon tényleg a jövedelem 40%a terhelhetõ az Erste Banknál, tehát havi 100ezer ft-ot fordíthatsz hiteltörlesztésre vagy pedig több önerõ kell. Ha több az önerõd, akkor terhelheted a jövedelmed akár 100%át is. Nyilván ebben az esetben a bank kedvezõtlenebb kamatot is ad. Kivétel ez alól, ha új építésû ingatlant vásárolsz, mert ebben az esetben kicsit más a kép... Amit rosszul írt Neked elõttem valaki, az az, hogyha Te áron alul vásárolsz egy ingatlant, tegyük fel 15millióért veszed meg a 25milliós lakást, akkor ha ezt a becslés is alátámasztja, akkor nyilván megkaphatod hitelként az egész vételárat... A Te paramétereiddel én nem az Erste Bankot választanám, mert bár rugalmasak, máshol jóval kedvezõbb törlesztõrészlettel, kamattal vehetnél fel hitelt. Hiteltanácsadóként dolgozom, az ügyfelek nem fizetnek a munkámért, de az ügyfél helyett a bank csak akkor fizet a munkámért jutalékot, ha én intézem a hiteligénylést, így itt most nem írok Neked banknevet, hogy hol kellene intézned. Ha a személyi hiteltanácsadód szakmailag megfelelõ lenne, nyilván elmondta volna Neked a lehetõségeid...
még annyi, hogy gyorsan számoltam Neked a leírt paramétereid alapján és 20évre 101.796 ft-os törlesztõd lehetne, kezdeti díjakból nem kellene megfizetned az 1, 5% folyósítási díjat, a becslés és a közjegyzõ árát visszafizetnék Neked. Az össz.banki költséged 12600 ft jelzálogbejegyzés lenne és a tulajdoni lap lekérésének a díja.
Te tennél be a bankba 16M-t úgy, hogy a bank csak 18 M-t ad vissza? Ez kb. 2 év, 7%-os kamatra. A bank miért adjon neked több futamidõre?
Elõzõ vagyok, bocsi, de túl hamar nyomtam meg az elküldést. Hol élsz te, a holdon?? Még annyit, hogy te tényleg el vagy szállva, meg matekból sem voltál túl jó, apukád inkább ebben segíthetne.....
Tény, hogy az ERSTE csak 2 havi folyószámla kivonatot néz, nem kell még 3 havi sem, de mivel Te az apukád cégébe vagy bejelentve, ezért rád más szabályok IS vonatkoznak. Az ERSTE kizárólag csak azt veszi forgalmi értéknek, ami az adásvételiben szerepel, tehát nem veszi figyelembe a 20 milliós értéket.
Ismerem az ERSTE bank hitelminõsítõ rendszerét (is). Sok minden hibádzik az elgondolásodban, de inkább nem magyarázom, mert nem hiszed. Igen, vannak bankok, akik alacsonyabb kamattal is adnak hitelt, de a Te általad írt paraméterekkel ott sem lennél hitelképes.
Biztos hogy kapsz hitelt
A kérdező hozzászólása: Nem! De nem akarok pl 30milliót vissza fizetni. Bár úgysincs olyan bank vagy pénzintézet amelyik úgy adna hitelt hogy pl csak 17-8 milliót kelljen vissza fizetnem
A kérdező hozzászólása: 250 a bejelentett.Kb 700 ezerbõl gazdálkodom.De ezt nem kell tudnia senkinek..tehát a 250 ezer /hó kevés 16m-hez?
Nem vagyok hitelguru, nem ismerem pontosan a szabályokat, da valahogy így számolnak: 250k a kereset, a hiteltörlesztõ 150k, így marad 100k, élszu pl. Budapesten, ott az "élet" (kaja, pia, rezsi) 100k-ba kerül, azaz 250-150-100=0, vagy valami plusz szám, így felelsz meg, vagy utasítanak el. Nem akarlak szekálni, de 700k fizudnál eszedbe se jusson hitelt felvenni, inkább albérletezz egy kicsit, és cash-eld ki a pecót.
Most olvastam az utolsó kommentedet. Ha 700E Ft bevételed van, akkor élj meg mondjuk 150.000Ft-ból és 29 hónap múlva kamatmentesen meg lesz a 16 millád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat:) Bankba dolgozó ismerösömmel és egy hitelügyintézõvel is beszéltem ma.Azt mondta a bankos hölgy, hogy 16 milliós lakásnak a 80% terhelhetõ a maradék 20% -ot önerõként kell megteremtenem, ami kb 4 millió forint és van 4 millió ft-m az erste banknál bár én autóra tettem azt félre, de akkor úgy néz ki hogy mégsem:) Egy olyan vállalkozásba vagyok ami az apámé és 40 éve õ vezeti ezért vagyok benne biztos, hogy lesz munkám meg fizetésem sokáig.Meg apám rám hagyja a vállalkozást ha elhunyna, de hál istennek nagyon jó egészségnek örvend az öreg :) Am. 12 milliót ad a bank , de nekem még mindig az a a problémám, hogy nem akarok 12 m- helyett 30-at vissza fizetni :-( Utálom a bankokat.
A kérdező hozzászólása: A bankba azt mondták és a társasház személyi hiteltanácsadói is, h simán kapok hitelt, négy millió önerõvel és 250 ezer ft-os fizetéssel. Nem Pesten élek, hanem Szegeden, itt az átlag fizu 90-100 ezer, Pesten meg dupla ennyi. Nem azzal van problémám h nem adnának hanem azzal, hogy hol érdemes felvenni, úgy hogy ne 30 milliókat kelljen fizetni? 10 éves futamidõre veszem fel, 12 milliót, mert ugye a másik 4 az önerõ. 10 évre, ennek havi törlesztõje 141 ezer ft. Így azért kevesebb, de arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki tud-e az ersténél jobb bankot, vagy van-e valami kedvezmény elsõ hitelnél mert ilyenrõl is hallottam. Nem kell adóstárs, mert az ingatlan értéke 20 mmillió ft. 1 éve épült, Szeged egyik legnagyobb tásasházában. 80 nm-es, senki nem lakott még benne, azért 16 millióba árulják mert 20%-os kedvezmény van 1 hónapig még. Szóval ha nem volt elég világos akkor inkább így kérdezem: Tud valaki valami olyan hitel vagy egyéb intézményt amely nem ilyen magas kamatra ad hitelt??
A kérdező hozzászólása: Apeh-os hülyeség meg már rég nem kell, ha folyószámlára érkezik a fizetés, csak kp-s fizunál... Folyószámlásnál elég 3 havi számlakivonat és ennyi.
Ha nekem 700 ezer Ft-os fizum lenne összehúznám egy kicsit a nadrágszíjat és félreraknék havonta egy nagyobb összeget. Igaz nekem csak 5 millió kellene házra. Te nagyobb lábon élsz mint én a szakmunkásminimálbérembõl, de ha nekem megadatna ekkora fizetés biztos hogy 250 ezer fölött nem költenék havonta, pedig családom van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!