Találatok a következő kifejezésre: Szeretem magam Akkor én most (5 db)

Szeretem magam kövéren. Akkor én most dinka vagyok?

100 felett vagyok, de imádom magamat. Alig várom a tavaszt, mikor el?kerülnek a pólók meg a szoknyák. Szerintetek akkor most én hülyének számítok????

Legjobb válasz: ha szeretnéd magad akkor jobban vigyáznál az egészségedre és nem lennél 100 kiló felett amúgy nem beteg dolog max kiröhögnek az emberek ha miniszoknyában vagy meg topokban (egy hájas láb vagy kar akkor is ronda hájas ha azt hiszed magadról hogy te vagy afrodité). bár ha téged ez nem érdekel akkor örülök, és irigyellek, mert én még 60 kilósan is takargatom magam.

Én is tisztellek, mert én nem lennék így boldog, nem bírnám elviselni, DE szerintem maradhatsz kövér, ha ennyire szeretsz az lenni, de azlért 10 kgot legalább le kéne adnod..És mi lesz, ha egyszer szívrohamot kapsz hirtelen?? Annyira tényleg nem szeretheted magadat, hogy nem bírsz egészségesen élni.Inkább lusta vagy, már megbocsáss..Erre van a zsírleszívás.
persze a sovány emberek is lesznek betegek, csak késõbb és ritkábban, mint a kövérebbek mert lehet hogy cukorbeteg leszel és magas vérnyomásos akkor is ha lefogysz, de ki tudja lehet hogy akkor csak 70 éves korodban, ha meg kövéren él valaki egy életen át, akkor megkapja a bajt 50 évesen és meghal 55 évesen melyik a jobb?
Szia. Én vagyok az elsõ. :) Lehet meglepõ dolgokat látni. És valóban, nem csak ettõl függ. De nagyban közrejátszik az egészségben és a hosszú életben. Mellesleg a nyugdíjrendszerrõl is az a véleményem, mint az egészségbiztosításról. Mindenki fizesse csak magának; ne más ember sok év alatt összegyûjtött pénzébõl éldegéljen. Amit összegyûjt, azt használja. Ha meg mégis meghalna véletlenül, akkor majd a gyerekei élnek belõle. (De ez itt OFF.) Nekem amúgy teljesen mindegy, hogy hogy élsz, igazából nem érdekel. A te életed. Nekem csak könnyebb...
ah ok... csak valahogy úgy olvastam ki a kérdésedbõl hogy örülsz hogy majd kis rucikban feszíthetsz... most így kicsit mogorvának tûnik a válaszom bocs nem bántásként írtam meg saját magamból kiindulva azt hittem még nincsenek gyerekeid. de mondjuk így tényleg más, családod van, letettél valamit az asztalra, szóval nemcsak az van, hogy minden ok nélkül egoista vagy, hanem meg is érdemled a saját szeretetedet:) (üdv: a 3. válaszoló asszem)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ felszólaló! örülök hogy ilyen egészséges vagy! Maradj is mindig ilyen. Sajnos én láttam már meglepõ dolgokat. Láttam 90 éves kövér mamikát. És láttam az anyumat, aki sose járt dokihoz. Aztán alighogy nyugdíjba ment, kapott egy kis rákot, és a nyugdíjpénztárnak nem kellett sokáig fizetnie utána. Na majd az õ befizetett pénzeibõl fizetik a te nyugdíjadat, te meg gyógyíttatsz majd engem. Így kerek a világ....
ha szeretnéd magad akkor jobban vigyáznál az egészségedre és nem lennél 100 kiló felett amúgy nem beteg dolog max kiröhögnek az emberek ha miniszoknyában vagy meg topokban (egy hájas láb vagy kar akkor is ronda hájas ha azt hiszed magadról hogy te vagy afrodité). bár ha téged ez nem érdekel akkor örülök, és irigyellek, mert én még 60 kilósan is takargatom magam.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó hozzászóló. Kicsit félreértettél. Imádom ugyan magam, de azért haspólóban és bugyivillantós szoknyában nem járok. Igaz viszont, hogy imádok a gyerekeimmmel strandra járni. Oda pedig azért nem mehetek nagykabátban. De tényleg: tini korom óta nem volt bikinim :D
Szívesen!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon tetszett a cikk, köszi szépen. Igen, ezt kellene megtanulnunk: ki szeressen engem, ha én sem szeretem magamat?!!
Szia! Énis nagyon irigyellek, én 20 éves vagyok, és sajna 100kg fölött. Lehet mondani bármit, én tudom, hogy mennyit szenvedek, hogy leadjak jó pár kilót, nálam egészségesebben csak kevesen táplálkoznak és stb. stb. De nem az a lényeg.Ha nem az, hogy aki nem tudja magát elfogadni, megszeretni, megbecsülni, az talán soha nem tud lefogyni. Én már csak tudom Depresszióból ki, depresszióba be. Soha nem voltam igazán boldog. Nagyon iriggyellek. A fél életemet odaadnám, hogy sovány lehessek, vagy hogy el tudjam magam fogadni gy, ahogy te. Az olyanoknak pedig, mint az 1. hozzászóló, figyelmébe ajánlom ezt a linket, bár nem várom el, hogy megértõ legyen, az ilyen emberek erre nem képsek! http://dietinfo.hu/article.php?article_id=939&title=&page=0
Én nagyon irigyellek, nekem minden álmom lefogyni, és nem tudok. Mindig takargatom magam, tényle irigyellek, bár nem hiszem hogy tul egészsége lenne ez neked. Teljesen mindegy, hogy van-e gyereked vagy nincs. Ez senkit nem jogosit fel a kövérségre. Én ismerek egy 40 éves fiatal nöt, böven 100 kg fölött van, és nemrégen jött elö nála a magasvérnyomás, és cukorbetegség. Azért szerintem probálj fogyni...
Dehogy vagy hülye!Akkor szeretik igazán az embert, ha önmagát szereti, és elfogadja.Azért az egészségedre vigyázz!Ne kényelembõl szeresd a kövérséget. És érezd nagyon jól magad a bõrödben mindig!:)
Egyáltalán nem vagy dinka! Te egy elégedett boldog ember vagy. Elfogadod, és szereted magad olyannak amilyen vagy! Ez már egy jó dolog. Az, hogy vannak gyerekeid gondolom arra is sarkall, hogy vigyázol az egészségedre. Ergo: boldog vagy! Örülök, hogy vannak ilyen emberek is:)
Irigyellek. Én 162 centi vagyok, 48 kiló, de kövér vagyok és utálom magam. Nem vagy dinka! Dinka max. én vagyok... Szerintem leadhatnál pár kilót, de ezt nem sértésnek mondom, csak hogy ne légy beteg. Neked jó, el tudod magad fogadni, és szereted is. De tényleg ne hordj miniszoknyát és haspólót, csak olyat ami jól áll neked:) További boldog életet:) )))
Ha neked jó, hogy idõsebb korodban elõjön majd ezerféle problémád (izületi fájdalmak, szívproblémák, érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, és még sorolhatnám a végtelenségig), akkor csak hajrá. A te életed; ha neked így jó, akkor éld nyugodtan. Csak majd ne panaszkodj, ha nem tudsz felmenni a lépcsõn, meg orvoshoz kell járnod minden másnap. (Na ezért lenne jó dolog, ha az egészségbiztosításban mindenki olyan ellátást kapna, amit befizet magának; és nem kellene nekem fizetni mások gyógyulását. Énnekem semmi bajom, és nem is lesz. Orvoshoz betegen úgy 4-5 évente megyek, de akkor sem komoly dolgok miatt. A TB járulékomból meg fizetik a sok bagós, túlsúlyos, alkoholista, meg a fene tudja milyen idióták kezelését. BROÁF. :( )

177 cm magas vagyok, 82 kg, és 8 éve boxolok. Sok lány mondja, hogy azt szeretik, ha a párjuk 5-10 cm-el magasabb náluk, mert így érzik biztonságban magukat. Akkor most az én arányaim nem valami jók?

Tudom, hogy nem szabad általánosítani, de azért kíváncsi lennék a lányok véleményére. Én szeretem az átlagnál magasabb lányokat(persze az alacsonyabbakat is, nekem nem számít igazából a magasság, de azért az én 177 cm-emhez ne legyen túl alacsony, vagy magas), de kíváncsi lennék, hogy egy 170-175 cm magas lány, mennyire érezné jól magát egy 177 cm-es fiúval. A gond az, hogy sok lány szereti a magassarkút és ha felvenne egyet, akkor már magasabb is lenne, mint én :S Volt két barátn?m. Egyik 169 cm magas volt, a másik 174. Nekik nem volt problémájuk a magasságommal, de elég sok lányt hallok/látok, akiknek a 180+ cm magas fiúk jönnek be, mert csak velük érzik biztonságban magukat... De hát egy 177 cm magas fiú, aki 8 éve ?zi az ökölvívást is tud biztonságot nyújtani.

Legjobb válasz: 177 cm magassal nincs gond:)

177 cm magassal nincs gond:)
"az én 177 cm-emhez ne legyen túl alacsony" Ehhez a magassághoz már nem nagyon találsz túl alacsony lányokat, a 150 cm-t mindegyik elszokta érni.:)
170 vagyok. Párom is ennyi. Persze örülnék neki ha olyan 185 körül lenne, de ez van. :) Nem alacsonyabb nálam ez a lényeg, a többi végülis mindegy. Annyira szerintem nem kell túllihegni ezt a dolgot.
8 éve bokszolok-ilyen kijelentés után a kocsmában leütne az esõ részeg... Mindíg a keménykedõket verik le.Miért írom?Mert teljesen irreleváns, hogy boxolsz.Én meg 16 éve biciklizek, és?
Én 172 cm vagyok, szerintem a 177 bõven átlagos méret, és nálam belefér. Mondjuk igaz, hogy a legjobban az inkább magasabb (190 körüli) pasik tetszenek, de nyilván nem ez a döntõ dolog, tehát ugyanúgy összejönnék egy 177cm-essel is, ha úgy alakulna. Nekem nem kell, hogy egy pasi mellett biztonságban érezzem magam, nálam ez nem szempont. Utálnék úgy kimenni az utcára, hogy az a tudat van bennem, hogy na, jöhet bármi rossz, ez a hím majd megvéd engem. Ezt a felfogást a lányoknál pl sosem értettem. Mi az, hogy biztonságban érezni magát, érted? Mitõl féljek az utcán? A jetitõl? Ráadásul a te esetedben, pont hogy kicsit ellentmondásos is, hiszen átlagos magasságod van ugyan, de bokszolsz, azért egy bokszoló sráccal az oldalamon tutira nem ijedeznék nagyon. Nekem szimpatikus, hogy bokszolsz, én is évek óta ki szeretném próbálni, de ez már nem ide tartozik :DDD
Én 176 cm magas vagyok és ugyanúgy bejönnek a velem körülbelül azonos magasságú srácok, mint a valamivel magasabbak. Bár lehet, hogy speciális eset vagyok, de jobban tetszenek a velem körülbelül egy magasságú srácok, akik nem csontkollekciók, mint azok, akik égimeszelõk, de ugyanakkor vékonyabbak nálam. Én 63 kg vagyok, lehet hogy ez is az oka hogy inkább a nálam valamivel testesebbeket kedvelem(nem vagyok kövér, inkább arányosan telt). Az meg plusz pont lenne nálam, ha boxolna a barátom, vagy valamilyen más küzdõsportot ûzne, mégiscsak nagyobb biztonságban érzi magát az ember úgy.:) [Bár nálam személy szerint az, hogy valaki értelmes-e és tud-e helyesen írni, beszélni, ugyanolyan fontosságú, mint a külsõségek.] :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
190 centi vagyok, 92 kg és 5 éve aikidozok. Akarsz egyet meccselni? :D Jók az arányaid, ne parázzál! :)
Nemrég egy boxoló 4 embert vert meg akik megtámaták..
Hát, én 162-163 cm vagyok, tehát alacsonynak mondható. Két barátom volt eddig: az egyik 180, a másik 182. Alacsonyabb sráccal valahogy annyira nem érezném jól magam. De persze ez mindenkinél változik. :) Ráadásul inkább a kevésbé kigyúrt srácokat kedvelem inkább. Egy nagy 'melák' mellett nem érezném jól magam! Egyébként, mióta az eszemet tudom, valahogy a magas pasik tetszettek.. Nem a magasságuk miatt, hanem úgy általában, én az arcot nézem, meg a személyiséget. :)
# 3 Sikertelen neoliberál "tegyük tönkre a kérdezõ maradék önbecslését is" támadási kísérlet!
hehe :D 18#
volt egy boxoló nem tudom a nevét aki asszem a barátnõjével volt a gellért hegyen és ki akarták rabolni õket és mondta hogy boxoló de nem hitték el és a hapsi túl nagyot ütött és ahogy esett az egyik úgy esett hogy meghalt (jó az nem a boxoló mûve volt hanem a véletlené de akkor is) úgyhogy meg tudod védeni magad igazi bunyóban is viszont lehet eltilthatnak ha komolyan csinálod mert pl.: volt egy tizenéves srác akit levideóztak hogy próbálták megütni és perceken át csak elhajolgatott de nem üthetett vissza :/ nem értek nagyon hozzá, szerintem jó az utcán de akkor is a krav maga ami igazán az utcára készít fel :D se szabályok, se korlátok semmi :D a szemkinyomás tökletépés szabad :D (persze nem edzéseken :P )
Most a boxon vitatkoztok? Én is majd 180 vagyok, de nekem nem számít a magasság, az sem baj, ha alacsonyabb pár centivel a párom. Más külsõ jegy számít, alak, arc, stb.
Talán mert a boxtól képes védelmet nyújtani a nõknek?:)
A kérdező hozzászólása: "8 éve bokszolok-ilyen kijelentés után a kocsmában leütne az esõ részeg... Mindíg a keménykedõket verik le.Miért írom?Mert teljesen irreleváns, hogy boxolsz.Én meg 16 éve biciklizek, és?" "sok lányt hallok/látok, akiknek a 180+ cm magas fiúk jönnek be, mert csak velük érzik biztonságban magukat" Miért mondod azt, hogy keménykedek és miért is irreleváns ez a kijelentés, hogy 8 éve boxolok? Értelmezd a szöveget és rájössz, hogy az én kijelentésem, vagy a te hozzászólásod volt-e irreleváns!
4es, marhára nem.ismerek boxolót, kapott egy paraszttól annyit, hogy kórházba is került a nagy boxtudásával.Az életben nincs gong, meg szabályok. Ezért nem egyenlõ a sport verekedés az igazival.
170 cm vagyok 7-eske voltam:)
A kérdező hozzászólása: "4es, marhára nem.ismerek boxolót, kapott egy paraszttól annyit, hogy kórházba is került a nagy boxtudásával.Az életben nincs gong, meg szabályok. Ezért nem egyenlõ a sport verekedés az igazival." Szerintem te csak kötekedni akarsz! Nem ismerem a boxolót, akit te ismersz, de ha így összepakolta egy ember, akkor valószínûleg az az ember is valamilyen küzdõsportot ûz(ött), vagy egyszerûen annak a boxolónak akit ismersz, limitált képességei vannak. Aki egy kicsit is ért valamilyen harcmûvészethez, annak eljut az agyáig, hogy ha a képességeit megfelelõen fejleszti, sokra viheti nem csak a ringben, hanem az utcán is.
A kérdező hozzászólása: A normális válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm :)
Hát én elég alacsony vagyok. Viszont nekem nem azért kell valaki megvédjen. Basszus lakjon olyan helyen, ahol nem kell ettõl tartani. Pedig nagy városban élek, még sem zárok semmit. A magasságoddal semmi gond.
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de utcán nem bokszolunk, mert túl veszélyes! Mármint nem a bokszolónak, hanem a másik illetõnek. Velünk a mester az elején leszögezte, hogy ha baj van elszaladsz és csak akkor ütsz, ha már tényleg kell! Gondolj bele a szákon, pontkesztyûn milyet puffan az ütés, milyen az puszta kézzel egy emberi arcon....(ne tudjuk meg inkább)
Nem értem a komplexusodat, még ha 160 lennél akkor azt mondanám ok, de 177 centi egyáltalán nem alacsony, ráadásul még a tömeged és alkatod is megvan hozzá. A legtöbb fickó olyasmi magassággal rendelkezik mint te. Én 190 vagyok, de ritkán futok össze olyannal aki karcolná a magasságom. 26F
Mégis mit csinálna? Valami emós vagy mi?
Hány évesek vagytok, 11?
legalább 1 hülyével kevesebb lesz a Földön. így is van még elég.


Ez milyen kérdés már? :D
Azért vagy "más", mert nem a fiúkat szereted, mint a többiek, hanem a lányokat. Igyekeztem ovis szinten elmagyarázni. Ezen kívül egy meleg és egy hetero között semmi különbség sincs, se külsõben, se másban nem venni észre eltérést. Van, aki szereti kihangsúlyozni a "fiússágát", vagy meleg fiúk közt van, aki direkt nõiesebben néz ki, horrible dictu nyávogva beszél, de ezek felvett viselkedés formák.
a 'más' nem csak azt jelenti, hogy valaki meleg. bárkire mondhatják, hogy 'más' aki nem olyan mint a többség. most pl ha egy négerre azt mondják, hogy 'más', de õ nem érzi magát annak, akkor szerinted õ hirtelen nem néger lesz hanem fehér? :DD ez kb olyan kérdés...
beszedtél valami fogalmazásgátlót, vagy mi? :D és igen, leszbi vagy...
WTF?
Lehet h csak divatleszbi vagy.
A kérdező hozzászólása: egyszerû :D

Mi legyen? Hát az a helyzet, hogy 4 éve szerelmes vagyok egy lányba ezt el is mondtam neki de ő azt mondta akkor, hogy nem alkalmas mert lelkileg nem érzi jól magát aztán ugye az idő telt én ugyanúgy szerettem meg szeretem még most is .

Sajnos beigazolódott az is, hogy nem birok mást szeretni pedig lett volna esélyem több kapcsolatra de nekem Õ kell . Õ nagy musical rajongó és most csak azok a pasik jönnek be nekik akik musicalekbe szerepelnek és hát még nem vettem észre, hogy én is ott tolnám a biznisz a színpadon XD de hát én nagyon szerelmes vagyok bele és mindent megtennék érte de kerül is meg az a baráti kapcsolat ami volt köztünk az elt?nt. De megakarom Õt hódítani valahogy! Hála, hogy elolvastad és válaszoltál majd küldök pozitív energiát nektek!

Legjobb válasz: Szerepelj musicalba...vagy hívd el pl egy musicalra ?

Szerepelj musicalba...vagy hívd el pl egy musicalra ?
Írj nékem priviben, ha tudsz.
korod?
A kérdező hozzászólása: Ja csak úgy tök lazán lehet ezekbe szerepelni , fogok egy szívlapátot azt jól tarkón veregetem Bereczki Zolikát vagy Mészáros Á.Zsoltit azt úgy feltûnés nélkül lerugdosom a színpadról õket és énekeltek helyettük XD
Egy amatõr elõadást azért összehozhatnál a gesztus kedvéért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!