Találatok a következő kifejezésre: Szeretem magam Akkor én (33 db)

Szeretem magam kövéren. Akkor én most dinka vagyok?

100 felett vagyok, de imádom magamat. Alig várom a tavaszt, mikor el?kerülnek a pólók meg a szoknyák. Szerintetek akkor most én hülyének számítok????

Legjobb válasz: ha szeretnéd magad akkor jobban vigyáznál az egészségedre és nem lennél 100 kiló felett amúgy nem beteg dolog max kiröhögnek az emberek ha miniszoknyában vagy meg topokban (egy hájas láb vagy kar akkor is ronda hájas ha azt hiszed magadról hogy te vagy afrodité). bár ha téged ez nem érdekel akkor örülök, és irigyellek, mert én még 60 kilósan is takargatom magam.

Én is tisztellek, mert én nem lennék így boldog, nem bírnám elviselni, DE szerintem maradhatsz kövér, ha ennyire szeretsz az lenni, de azlért 10 kgot legalább le kéne adnod..És mi lesz, ha egyszer szívrohamot kapsz hirtelen?? Annyira tényleg nem szeretheted magadat, hogy nem bírsz egészségesen élni.Inkább lusta vagy, már megbocsáss..Erre van a zsírleszívás.
persze a sovány emberek is lesznek betegek, csak késõbb és ritkábban, mint a kövérebbek mert lehet hogy cukorbeteg leszel és magas vérnyomásos akkor is ha lefogysz, de ki tudja lehet hogy akkor csak 70 éves korodban, ha meg kövéren él valaki egy életen át, akkor megkapja a bajt 50 évesen és meghal 55 évesen melyik a jobb?
Szia. Én vagyok az elsõ. :) Lehet meglepõ dolgokat látni. És valóban, nem csak ettõl függ. De nagyban közrejátszik az egészségben és a hosszú életben. Mellesleg a nyugdíjrendszerrõl is az a véleményem, mint az egészségbiztosításról. Mindenki fizesse csak magának; ne más ember sok év alatt összegyûjtött pénzébõl éldegéljen. Amit összegyûjt, azt használja. Ha meg mégis meghalna véletlenül, akkor majd a gyerekei élnek belõle. (De ez itt OFF.) Nekem amúgy teljesen mindegy, hogy hogy élsz, igazából nem érdekel. A te életed. Nekem csak könnyebb...
ah ok... csak valahogy úgy olvastam ki a kérdésedbõl hogy örülsz hogy majd kis rucikban feszíthetsz... most így kicsit mogorvának tûnik a válaszom bocs nem bántásként írtam meg saját magamból kiindulva azt hittem még nincsenek gyerekeid. de mondjuk így tényleg más, családod van, letettél valamit az asztalra, szóval nemcsak az van, hogy minden ok nélkül egoista vagy, hanem meg is érdemled a saját szeretetedet:) (üdv: a 3. válaszoló asszem)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ felszólaló! örülök hogy ilyen egészséges vagy! Maradj is mindig ilyen. Sajnos én láttam már meglepõ dolgokat. Láttam 90 éves kövér mamikát. És láttam az anyumat, aki sose járt dokihoz. Aztán alighogy nyugdíjba ment, kapott egy kis rákot, és a nyugdíjpénztárnak nem kellett sokáig fizetnie utána. Na majd az õ befizetett pénzeibõl fizetik a te nyugdíjadat, te meg gyógyíttatsz majd engem. Így kerek a világ....
ha szeretnéd magad akkor jobban vigyáznál az egészségedre és nem lennél 100 kiló felett amúgy nem beteg dolog max kiröhögnek az emberek ha miniszoknyában vagy meg topokban (egy hájas láb vagy kar akkor is ronda hájas ha azt hiszed magadról hogy te vagy afrodité). bár ha téged ez nem érdekel akkor örülök, és irigyellek, mert én még 60 kilósan is takargatom magam.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó hozzászóló. Kicsit félreértettél. Imádom ugyan magam, de azért haspólóban és bugyivillantós szoknyában nem járok. Igaz viszont, hogy imádok a gyerekeimmmel strandra járni. Oda pedig azért nem mehetek nagykabátban. De tényleg: tini korom óta nem volt bikinim :D
Szívesen!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon tetszett a cikk, köszi szépen. Igen, ezt kellene megtanulnunk: ki szeressen engem, ha én sem szeretem magamat?!!
Szia! Énis nagyon irigyellek, én 20 éves vagyok, és sajna 100kg fölött. Lehet mondani bármit, én tudom, hogy mennyit szenvedek, hogy leadjak jó pár kilót, nálam egészségesebben csak kevesen táplálkoznak és stb. stb. De nem az a lényeg.Ha nem az, hogy aki nem tudja magát elfogadni, megszeretni, megbecsülni, az talán soha nem tud lefogyni. Én már csak tudom Depresszióból ki, depresszióba be. Soha nem voltam igazán boldog. Nagyon iriggyellek. A fél életemet odaadnám, hogy sovány lehessek, vagy hogy el tudjam magam fogadni gy, ahogy te. Az olyanoknak pedig, mint az 1. hozzászóló, figyelmébe ajánlom ezt a linket, bár nem várom el, hogy megértõ legyen, az ilyen emberek erre nem képsek! http://dietinfo.hu/article.php?article_id=939&title=&page=0
Én nagyon irigyellek, nekem minden álmom lefogyni, és nem tudok. Mindig takargatom magam, tényle irigyellek, bár nem hiszem hogy tul egészsége lenne ez neked. Teljesen mindegy, hogy van-e gyereked vagy nincs. Ez senkit nem jogosit fel a kövérségre. Én ismerek egy 40 éves fiatal nöt, böven 100 kg fölött van, és nemrégen jött elö nála a magasvérnyomás, és cukorbetegség. Azért szerintem probálj fogyni...
Dehogy vagy hülye!Akkor szeretik igazán az embert, ha önmagát szereti, és elfogadja.Azért az egészségedre vigyázz!Ne kényelembõl szeresd a kövérséget. És érezd nagyon jól magad a bõrödben mindig!:)
Egyáltalán nem vagy dinka! Te egy elégedett boldog ember vagy. Elfogadod, és szereted magad olyannak amilyen vagy! Ez már egy jó dolog. Az, hogy vannak gyerekeid gondolom arra is sarkall, hogy vigyázol az egészségedre. Ergo: boldog vagy! Örülök, hogy vannak ilyen emberek is:)
Irigyellek. Én 162 centi vagyok, 48 kiló, de kövér vagyok és utálom magam. Nem vagy dinka! Dinka max. én vagyok... Szerintem leadhatnál pár kilót, de ezt nem sértésnek mondom, csak hogy ne légy beteg. Neked jó, el tudod magad fogadni, és szereted is. De tényleg ne hordj miniszoknyát és haspólót, csak olyat ami jól áll neked:) További boldog életet:) )))
Ha neked jó, hogy idõsebb korodban elõjön majd ezerféle problémád (izületi fájdalmak, szívproblémák, érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, és még sorolhatnám a végtelenségig), akkor csak hajrá. A te életed; ha neked így jó, akkor éld nyugodtan. Csak majd ne panaszkodj, ha nem tudsz felmenni a lépcsõn, meg orvoshoz kell járnod minden másnap. (Na ezért lenne jó dolog, ha az egészségbiztosításban mindenki olyan ellátást kapna, amit befizet magának; és nem kellene nekem fizetni mások gyógyulását. Énnekem semmi bajom, és nem is lesz. Orvoshoz betegen úgy 4-5 évente megyek, de akkor sem komoly dolgok miatt. A TB járulékomból meg fizetik a sok bagós, túlsúlyos, alkoholista, meg a fene tudja milyen idióták kezelését. BROÁF. :( )

Hamarosan itt az érettségi időszak és utána itt a nyár. Akinek nincs barátnője és így készül a nyárra, az hol találhat magának barátnőt? Én is szeretnék.

A lányok úgy vettem észre eléggé szeretnének még suli vége előtt párkapcsolatot,hogy a nyarat necsak barátokkal töltse. Sok ember szingli?

Legjobb válasz: Nah belene halj a tanulásba. Nem akkora kihívás az az érettségi. Nekem is sikerült, s jutott idõ másra is. Képzeld amikor az építész vizsgáim voltak akkor is maradt idõ másra. Persze vinnyogni könnyebb. Am persze nem csak most kell tanulni, hanem évközben is. Akkor könnyebb ilyenkor. De igen,amit írtam mindkettõ igaz volt. Továbbá csajozni bárhol csajozhat. Csak rajta áll. Net, diszkó, iskola, busz... Szedje össze magát, meg egy kis önbizalmat oszt annyi. Ha elutasítanak ne harakirizz, hanem állj odébb, s kezd elõröl.

Nah belene halj a tanulásba. Nem akkora kihívás az az érettségi. Nekem is sikerült, s jutott idõ másra is. Képzeld amikor az építész vizsgáim voltak akkor is maradt idõ másra. Persze vinnyogni könnyebb. Am persze nem csak most kell tanulni, hanem évközben is. Akkor könnyebb ilyenkor. De igen, amit írtam mindkettõ igaz volt. Továbbá csajozni bárhol csajozhat. Csak rajta áll. Net, diszkó, iskola, busz... Szedje össze magát, meg egy kis önbizalmat oszt annyi. Ha elutasítanak ne harakirizz, hanem állj odébb, s kezd elõröl.
Az érettségi idõszak már rég itt van, s egy ideje a nyár is...
@#1:Baromi hasznos, kösz. Azonban hacsak nem érettségizel 3-4 tárgyból emelten, mostanában max. 1-2 írásbelin, esetleg szóbelin vagy túl, és effektív érettségik 13-28 között lesznek valamikor elszórva! Nyárról meg annyit, hogy neked lehet, de nekem, 60+ megtanulandó tétellel rohadtul nem, majd a záró után! Hogy válaszoljak is, én speciel neten próbálkozom, mert annyir eljárni nincs idõm, és kivel. És igen, mintha itt gyiken is megszaporodtak volna az ismerkedésre hajlamos lányok...
Vaterán

Miért van az, hogy akit én szeretnék magamnak, ő engem nem és aki engem szeretne, azt én nem?

Legjobb válasz: ÉN is sokáig így voltam.(lány vok) Most már megtaláltam az igazit, 20 vok és már võlegényem van. Ezek a dolgok addig mennek amíg meg nem találod az igazit. Ezen mindenki átesik. Sajnos vagy nem sajnos, de ez van. Hidd el h hamarosan megtalálod azt akit szívbõl fogsz szeretni és õ is viszonozza majd.

ÉN is sokáig így voltam.(lány vok) Most már megtaláltam az igazit, 20 vok és már võlegényem van. Ezek a dolgok addig mennek amíg meg nem találod az igazit. Ezen mindenki átesik. Sajnos vagy nem sajnos, de ez van. Hidd el h hamarosan megtalálod azt akit szívbõl fogsz szeretni és õ is viszonozza majd.
Én 16 (lány) vagyok és jaaj velem is mindig ez van annyira rossz.., és én is keresem erre a választ h miért van mindig igy..??!
Azért utasít vissza aki neked tetszik, amiért te is elutasítod azt akinek te tetszenél.Nem illetek össze.Én sok kudarc után 22 évesen találtam egy olyan fiút, akinek én is bejöttem, sokáig el se akartam hinni, hogy végre viszonozzák az érzéseimet.Így utólag arra gondolok, de jó, hogy nem jöttek velem össze, pedig mennyit szenvedtem miattuk.
jah en is mindig iigy vagyok ezzel es nagyon sokat szenvedtem ... de remelem magtalalom azt igazit egy nap
Ezzel en is igy vagyok. Teljesen megertem a helyzetedet. 22 eves lany vagyok es meg nem volt komoly kapcsolatom. Ja es meg van olyan is velem, hogy tetszik egy pasi de ha erzem hogy o nagyon akar engem ugy kiabrandulok belole, nemtudom miert van ez. Lehet egy olyanra vagyok, akiert meg kell kuzdenem, hogy majd jobban tudjam ertekelni.
hatodik hozzászóló vagyok! téged amúgy egyáltalán nem érdekelnek azok akik téged szeretnek???
Harmadik hozzászóló: Nagyon okos a szöveged, velem dettó ez volt. Most 21 vagyok 5 éve van kapcsim 4 éve élünk együtt és van egy 3 éves kislányunk...
A kérdező hozzászólása: gratulálok nektek:) sok sikert a következõhöz;)
A kérdező hozzászólása: Igen-igen.. van ilyen is..:S
A kérdező hozzászólása: Persze, h érdekelnek de csak barátság szinten, hiszen nekem õk nem jönnek be:S

Mit tegyek? 15F Van egy lány barátom, akivel 3éve legjobb fiú lány barátoknak tituláljuk magunkat, de én úgy érzem, hogy szeretem. Többi lent

Szóval,ma egy busszal mentünk haza,közben beszélgettünk ugye.volt egy MÁSIK lány akivel még nyáron találkozgattam,viszont félénk voltam nyomulni rá,ezért nem vettem észre pár olyan jelet,amivel erösen utalt rá,hogy tetszem neki,és ezért elszalajtottam a lehetöségemet.ezt beszéltem vele,hogy milyen hülye vagyok,meg hogy nem volt önbizalmam elhinni,hogy tetszem egy lánynak.ekkor ö mondta hogy szerinte okos kedves szép stb fiú vagyok,hogy vigasztaljon.ezután azt mondta,hogy volt egy idöszak pár éve,amikor tetszettem neki.mostmár van barátja,és elmondta hogy lefeküdtek.ezen olyan mérges lettem,hogy sírhatnékom támadt,ami nem volt kb 3.as korom óta.látta rajtam hogy hogy érzek,de a másik lányra fogtam,hogy miatta vagyok mérges.ezután megkérte,hogy egy megállóval elöbb száljak le,kísérjem haza.felmqentem hozzá egy teára meg segítettem ebédet csinálni,és ugye közben is beszélgettünk.rohadt nehéz volt visszatartani a könnyeimet,pedig nem vagyok 1 sírós típus.fent mesélte hogyan szopta le a barátját és annyira fájt...azt mondtam neki hogy ne meséljen erröl többet,mert vizuàlis típus vagyok(aki elképzeli a dolgokat).nem sokkal késöbb megkérdezte,hogy az osztályból ki tetszik/tetszett nekem,amit furcsàltam.mondtam 2-3csajt,meg öt is.nagyon mosolygott rajta,meg nem hitte el hogy szépnek tartom.azon gondolkozok,hogy megmondjam-e neki,hogy érzek,mert ez nekem még új,szóval eddig barátnak làttam,de most valahogy már nem.nem voltam még részeg,de most amint hazaértem,ittam 1pohár(a kb. 3decis)pálinkát,mert annyira nem bírtam ezt a nyomást.erre nem vagyok büszkd,de valahogy jólesett,pedig én tényleg nem vagyok az az ivós tipus.most félrészegen írok,bocsi ha vmit rosszul ítam.Bármi tippetek van,írjátok le lécci!

Legjobb válasz: Meny el hozzá és mond meg neki hogy szereted.

Meny el hozzá és mond meg neki hogy szereted.
A kérdező hozzászólása: Csak így hogy szeretlek?o.O amúgy szünetben találkozunk úgyis, meg amint írtam, ittam is szóval most így nem akarok beállítani, meg sztem szülei is ott vannak:/
Mindenképp mondd el neki hogy hogy érzel....
Nem úgy, hogy becsöngetsz hozzájuk, kijön, majd azt mondod, hogy szeretlek. Normálisan, ahogy azt kell, leültök, és elmondod neki, hogy már nagyon régóta tetszik neked és a múltkor miatta voltál ideges, nem a másik csajszi miatt.Aztán majd lesz valahogy.Szerintem ha azt mondja, hogy a barátja miatt nem tudtok soha együtt lenni, akkor el fogod sírni magad nagy valószínûséggel.Aztán majd lesz valahogy.Sírsz egy pár este, megiszol pár pohár pálinkát és majd idõvel jobb lesz egy kicsit. Ha azt mondja, hogy megpróbálhatjátok, akkor happy-end, de srre nem sok esélyt látok.
Erre nem nagyon lehet mit tanácsolni, Marilyn Manson Eat Me, Drink Me albumát ajánlom figyelmedbe. :/
A barátságotoknak löttek már most szerintem, te biztos nem fogod birni azt, hogy mindig rá gonodol rola bezsélne de csak a tudat, hogy vele van együtt és .. és leszopja meg minden.... ha megkérdezed és nem-et mond ami minimum 99% esély, akkor találkozni se fogsz binri vele a fájdalmadtol az biztos, ha igen akkor is tudod , h leszopa a csávot xD Amugy nagyon sajnállak de komolyan nagyon ha kell irj privit azt vannak spannyaim hétévgi max 2. hétvégi bulik stb ha kell tom erösen ajánlani
A kérdező hozzászólása: 5.:köszi, jóféle zene :D 6.:kösz jófej vagy, de ezt sztem én is meg tom szervezni sztem saját haverokkal :) ha nem, akkor írok :p

Miért van az, hogy én nem szeretem a sadomazot, viszont ha megvágom magam, akkor az szexuálisan felizgat?

Legjobb válasz: Attól hogy nem szereted a tv-ben közvetitett szadomazot lehet vannak benned durvább vágyak amiknek nem tudsz parancsolni... másrészt a sexben ha egy picit fájdalmasan csinálja a partnered az meglepõ módón még jol is esik..és ez mégsem számit szadónak. Szóval lehet a fájdalom érzése felizgat téged, ezzel nincs semmi baj

Attól hogy nem szereted a tv-ben közvetitett szadomazot lehet vannak benned durvább vágyak amiknek nem tudsz parancsolni... másrészt a sexben ha egy picit fájdalmasan csinálja a partnered az meglepõ módón még jol is esik..és ez mégsem számit szadónak. Szóval lehet a fájdalom érzése felizgat téged, ezzel nincs semmi baj
Lehet hogy valójában vámpír vagy. Amúgy meg honnan tudod hogy nem szereted? Próbáltad már?
Én is úgy gondoltam, hogy nem szeretem, de vannak dolgok amik felizgatnak... Pl volt rá példa, hogy poénból a párom finoman a vizes törölközõvel a popsimra csapott.. és még élveztem is... szóval ez egy olyan dolog, hogy ha agyonvernek azt nem szeretem, de amit durvábban csinál az jóóóó:)
Én pl mindig arról fantáziálok meg úgy alszom el(arra gondolok), hogy megvernek szex elött meg, hogy megerõszakolnak és ettõl felizgulok, de egyébként a való életben nem próbálnám ki.

Olyan volt hogy az az a ember akit szeretek rosszul erezte magat es en is mikor o sirt en is sirtam de en ezt csak masnap tudtam meg, ez mit jelent? Ugyanugy erzunk ugyanakkor ez mit jelent?

Legjobb válasz: Részegen/bedrogozva sírtál, miközben õ is sírt, és azért éreztetek együtt, mert ilyen az ember, ez teljesen átlagos.

Részegen/bedrogozva sírtál, miközben õ is sírt, és azért éreztetek együtt, mert ilyen az ember, ez teljesen átlagos.
A kérdező hozzászólása: nem ittam es nem drogoztam egy 14 eves lany vagyok

Ha baby sitterként és takarítóként dolgozok de a családok nem akarnak bejelenteni, de én szeretnék bejelentett munkát akkor én hol jelenthetem be magamat?

2 családnál dolgozok és a jövõre tekintve jó lenne ha bejelentett lenne a munkám ! Mit tehetek ilyenkor ha Õk nem akarnak bejelenteni de én szeretném magamat bejelenteni ? Mi ilyenkor a teendõ ? Hol és kinek jelezzem ezt ? Milyen adót kell majd fizetnem ? Vállalkozónak kell ehhez nyilváníttatnom magamat ?

Legjobb válasz: Vállalkozói kell, és önadózónak kell lenned. A NAV-nal tudnak infót adni, mit kell tenned ebben az esetben. (csak ne mond nekik, hogy jelenleg feketén dolgozol, hanem mond azt, hogy vállalkozásban szeretnél babysitterkedni és bejárónõi munkát vállalni)

Vállalkozói kell, és önadózónak kell lenned. A NAV-nal tudnak infót adni, mit kell tenned ebben az esetben. (csak ne mond nekik, hogy jelenleg feketén dolgozol, hanem mond azt, hogy vállalkozásban szeretnél babysitterkedni és bejárónõi munkát vállalni)
Vállalkozó lehetsz de ha minimálbérre jelentkezel be akkor is havi 60-70 ezres költséged lesz.
igen, és hadd szabaduljon tõled gyorsan!
17# Neked vmi bajod van 3 éves a kérdés... elötted lévõ 2 valaszoló se normális.
Ha szereted, ha nem, akkor is bûntudatod kellene legyen. Ha nincs bûntudatod, akkor nincs lelked sem. Hol van a te lelkiismereted? Mondd el neki és szakítsatok. Így nincs értelme együtt lennetek. Szakítás után gondolkodj el a tetteden. Ideje lenne igazzá válnod. És ne csalj többé!
Ha nõnek születél volna rib.an.c letél volna xd
Mond el neki..utána úgyis kirakja a szûröd de legalább nem te szakítasz vele, úgy h õ majd magát okolja évekig..szóval mond el és szakítsatok..nem minõsítelek mert gondolom majd mástól megkapod, az élet úgyis visszaadja..szóval légy korrekt legalább most h ez megtörtént..
mennyi idõsek vagytok?
ja és még valami!remélem hogy veled is kifog valaki tolni és majd megtudod milyen érzés!!szánalmas vagy!!
Õszintén akkor miért csaltad meg??elõbb gondolkozz aztán cselekedj!gondolj csak bele hogy esne ez neked forditott esetben!Eléggé lenézõ és megalázó dolog!!De hidd el nem a csajnak hanem neked!!mert egy normális fiú talán ilyet nem tesz vagy elõbb pontot tesz a kapcsolat végére!Szegény lány!!hogy tudott kifogni egy ilyen lúzert!!gondolkozz el kicsit!!
A kérdező hozzászólása: El akartam mondani neki én is de nem tudom hogyan mert nem akarom megbántani. Mert nem olyan lány aki ezt érdemli csak ez így történt.Ezen már nem lehet változtatni .
7-es, ha eddig nem legalább ennyivel.
Remélem a karácsonyi ajándékod egy igazi erõbõl jövõ pofán csapás lesz.kellemes ünepeket!
lehet, hogy megkönnyebbülsz, viszont a barátod/barátnõd is nagyon megbántod. inkább találj ki valamilyen indokot, és szakíts. akár azt is mondhatod, hogy beleszerettél másba, vagy, hogy úgy érzed, mostanában már nem kívánod, vagy bármit.
Hogy mondhatsz ilyet neki, hogy tiszteld a párod? Ha tisztelné, meg se tette volna.
Gratulálok! Ön megnyerte a decemberi hónap legnagyobb büdös ri.anca címet! taps taps taps...
Nem számít h utána nincs bûntudatod! Megcsaltad ennyi. Ha van gerinced akkor szépen elhagyod.
Tiszteld párod, mondd meg neki, ha már nem is szereted és vállald a félrelépésed következményeit.
Légy õszinte hozzá, megkönnyebbülsz majd.
elobb-utobb ra fog kerdezni es rajon, mi tortent. szerintem tisztabb, ha te mondod el neki es vallalod a kovetkezmenyeket.
Ennyi álszent f, , , kalap! Vagy csak impotens?
Mekkora egy beteg szar világ ez!
Ugye tettél feljelentést a rendõrségen? És jó lenne, ha pszichológushoz fordulnál, hogy valakinek ki tudd beszélni magadból a fájdalmat.
Fiú vagy és megerõszakoltak? Ne hülyéskedj már....
A kérdező hozzászólása: Leütött egy csávó és a szájába vette amit nem kellet volna Fél óra hosszán keresztül Le voltam kötözve Bárkivel megeshet Hiába írtok ilyeneket
A kérdező hozzászólása: De ti ezt nem érthetitek Olyan írjon aki megért és neki is fáj valahol
Pontosan ezért írtam, hogy fordulj pszichológushoz. Õ meg tudná neked mondani, hogyan dolgozd fel ezt a szörnyûséget.
A kérdező hozzászólása: Még annál is rosszabb

Ha én egyéni vállalkozó vagyok, és havonta 250 ezer Ft-ot szeretnék kivenni fizetésként magamnak, akkor ahhoz mennyi bevételnek kell lenni 1 hónapban?

Legjobb válasz: Ha nettó 250 ezret szeretnél, annak 402000 körül van a bruttója. Erre plusz 114500 forint költsége van a vállalkozásnak, tehát összesen 516500 forintba kerül a vállalkozásnak egy nettó 250000-es fizetés. És akkor más költséget egyáltalán számoltam! Itt tudsz számolni: http://www.nettober.com/ Nem tudom, honnan jött ki a 25 milliós bevétel, de nagyon elszállt, és a 99,5% befizetés is hülyeségnek hangzik.

Ha nettó 250 ezret szeretnél, annak 402000 körül van a bruttója. Erre plusz 114500 forint költsége van a vállalkozásnak, tehát összesen 516500 forintba kerül a vállalkozásnak egy nettó 250000-es fizetés. És akkor más költséget egyáltalán számoltam! Itt tudsz számolni: http://www.nettober.com/ Nem tudom, honnan jött ki a 25 milliós bevétel, de nagyon elszállt, és a 99, 5% befizetés is hülyeségnek hangzik.
A jelenlegi adojogszabalyok szerint minden megtermelt 100 Ft-bol 99, 50-et be kell fizetned az allamnak. Tehat a havi 250.000 Ft kivetelehez kell lennie 25.000.000 Ft bevetelnek. Ha nem tetszik, reklamalj az orszag torvenyhozoinal. (bocs, nem vagyok konyvelo, sem szakember. Csak pont ma karomkodtam a jarulekok es egyebek miatt :(((
Az elsõ írta is, hogy nem ért hozzá, csak káromkodik, és kb. így érzi. Megjegyzem, meg is értem. Szerintem kb. a fizetés 2.5-szeresét kell megkeresni, mert a vállalkozásba is folyamatosan kell visszaforgatni pénzt, hogy ne haljon meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor egyenlõre felejtõs.
Attól függ hogy ezt nettóban vagy bruttóban akarod kivenni A nettó fizetésnek nagyjából duplája a szuperbruttója, azaz a közterhekkel növelt teljes bérköltsége. Itt kiszámolhatod: http://hrportál.hu/index.phtml?page=berkalkulator&edt_brutto.. Ehhez még add hozzá a vállalkozás egyéb költségeit, ami tevékenységtõl függõen eltérõ lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!