Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a orálisan kielégíteni, de ha (4 db)

Szeretem a barátomat orálisan kielégíteni, de ha megérzem a "vágycsepp" ízét, egszerűen rosszul vagyok, mit csináljak hogy jó legyen?

Legjobb válasz: sok sok sok nyál segít!!! (velem is így van amúgy,és nekem a sok nyál miatt szerencsére nem érzem az ízét)

sok sok sok nyál segít!!! (velem is így van amúgy, és nekem a sok nyál miatt szerencsére nem érzem az ízét)
Etess vele ananászt attól jó íze lesz. És a sört hanyagolja! Sok sikert!
Ananász, eper :) Amúgy az apró turbók is bejönnek (mentalikõr, pezsgõ, ásványvíz, pezsgõcukor, mentolos cukor)
ha fogat mosol elõtte, vagy cukorkát szopogatsz az tényleg jó. de a legjobb az ízesített óvszer
Én is így voltam vele, de már erre a célra durex cseresznyés sikosítót használunk:) az egyszerûen tökéletes

Mit tegyek ha nem szeretek orálisan kielégiteni a párom de ő akarja? L

szoval én nem szeretm vagyis attol félek hyog enm jol csinálom ezért inkább probálom hanyagolni mert nem akarok kudarcot vallani de ? nagyon akarja mit tegyek?lány avgyok

Legjobb válasz: ha nem érti ezt meg akkor egy bunkó.. de most tényleg.

ha nem érti ezt meg akkor egy bunkó.. de most tényleg.
Semmi gond, elöbb utóbb majd valaki más fogja neki megcsinálni.....és akkor majd gondolkodhatsz, és tehetsz fel hasonló kérdéseket itt...hogy most mit csináljak..nem csináltam a páromnak, és õ erre más lányal kezdett..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
Ha csak azért nem csinálod, mert tapasztalatlan vagy és félsz, hogy nem jó neki akkor szerintem semmi gond. Gyakorolj sokat és menni fog... Amúgy meg ha rossz elnne neki nem kérné, hogy csináld. Ha egyéb problémád is van vele, akkor meg ne csináld.
Ez a 2 nyalásért 1 szopás, vagy forditva, iszonyú nagy butaság. A piaci kofák szoktak ilyeneket mondani. Aki szopni akar, szopjon. Aki meg nyalni, az nyaljon ha jólesik. De mindegyikuk a saját elhatározásából. A másik legfeljebb szépen megkérheti. Már az is elég nagy nyomásgyakorlásnak számit egy jó párkapcsolatban
Csak annyiszor szopd, ahányszor õ is csinálja neked. Nem kell félni, elõször mindenki [email protected] csinálja, én is féltem, hogy rosszul nyalom a barátnõmet, véletlenül megharapom, vagy megsértem a fogammal, vagy ilyesmi, de végül nem lett semmi baj. Õ élvezte, elõször csak úgy ahogy, de aztán belejöttem. Nem kell elsõre egetrengetõ orgazmust várni. Bele kell jönnöd neked is az idõ elteltével.
A kérdező hozzászólása: hát néha kinyalt igen
Õ ki szokott nyalni téged?
kérd meg h borotválja le magát, és akkor nagy meglepetést kaphat tõled:) ne félj.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ettöl félek a legjobban hogy már nem becsül eléggé :S
Ha nem akarod, mond meg neki, és ne csináld. Ez csak az mai gyerekek (majdnem férfiakat irtam) ostobasága. Szeretik megalázni a partnereiket. Majd kinövik. A szerelem arról szól, hogy örömet szerzünk a párunknak, semmi olyan nem fér bele, ami a másiknak kellemetlen. Ne aggódj, a lányok többsége utálja ha például a szájába, arcára élveznek, meg az analszexet és hasonlókat, csak nem merik elmondani. Ha nem csinálod ezeket és ezért elhagy, õ veszit többet. Találsz majd igazi férfiakat is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
Szexeljetek normálisan, ne meleg módra! Ha odafigyeltek egymás igényeirer, akkor nem kell orál és egyéb nem természetes dolog. 27/F
A kérdező hozzászólása: elég szégyenlõs vagyok és amikor kielégitettem orálisan nagyon nehezen ment el...:S
beszélj vele, hogy te nem szeretnéd.. Am meg ha már esetleg orálisan kielégítetted valamikor, akkor biztos jól csinálod, ha megint akarja.
A kérdező hozzászólása: igen de mit tegyek?:S
A kérdező hozzászólása: uhh:( na ezt nem akarom
ehh....ha nincs valami higiéniai oka, akkor önzõ disznó
MIféle akpcsolat haol nem bezsélitek meg a dolgokat? Egy jó kapcsolatban MINDENT és midnenrõl beszélnek és együttartanak
Húúúha, 12 év...:( Sok a veszíteni való, megkéne valahogy oldani, bár az hogy alig-alig nyúl hozzád, és nem beszéltek ilyesmikrõl..csoda, hogy egyáltalán vele vagy még!:S
Legjobb volna megmondani neki, sõt így 12 év után már talán muszáj lenne! Nekem egy lánnyal nem volt kedvem, mert nehezen ment le milyen rengeteg csávóval volt együtt...
akkor te se csinálj semmit neki, mert gondolom ezt te így nem élvezed.. amúgy az is elég gáz, hogy nem tudjátok megbeszélni az ilyen dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy az ilyen jellegû problémákat nem szoktuk megbeszélni. Sztem tuti nemet mondana rá ha megkérdezném. Még kézzel is alig-alig nyúl hozzám. Igen. Sztem is önzõ csak vhogy féltem ezt idáig (12 év) bevallani magamnak :(
:O:O Mi az, hogy nem akar?!Osztom az elsõ válaszadó véleményét!:DHigénia vagy önzõ!Megmondanám neki, hogy ha õ nem elégít ki orálisan, akkor te sem fogod!Szerintem egybõl ráveszi magát!:D Esetleg kérdezz rá...
Vagy csak nem szereti csinálni.
jajj vannak ilyen finnyás fiuk. zerintm mond meg neki hogy te is szeretnéd. vagy utalj rá valahogy.
Ez egy általános jelenség... minden héten jön legalább egy ilyen kérdés, hogy a férfi nem akarja, a lány meg simán megteszi. Sajnos a mindenféle pornófilmek alakítják a szexuális kultúrát, és ezekben a filmekben a férfiak kevesebbszer csinálják az orális szexet, mint a nõk. Azonkívül valamiért szerintem a nõk befolyásolhatóbbak, és kevésbé öntudatosabbak ebben a kérdésben, mint a férfiak. És nem mernek nemet mondani... legalábbis a mai fiatalok. :(
Engem nem zavar, annyit csináljátok amennyit csak jólesik.
Több dolgot kérdezel. 1.Undoritó-e leszopni más pasast? Mivel én heteroszexuális vagyok ez számomra nagyon undoritó. Végig se tudnám nézni hányás nélkül. Mégis mit vártál erre a kérdésre? 2.Mit érezzél ilyenkor? Érezd jól magad. Szégyenérzeted a szopás miatt ne legyen. Amiatt viszont szégyelheted magad, hogy felteszel egy viszonylag relativ kérdést és a neked nem tetszõ válasznál már kiakadsz. Én ha megkérdezek homoszexuálisoktól, hogy undorito-e egy puncit kinyalni, szerinted mi lenne a válasz? Szóval szopjad nyugodtan, ne legyen lelkiismeretfurdalásod de ne várd, hogy mindenkit felvillanyozol ezzel.
Nem kell szégyellni, ratyi vagy és kész. Ma már ez úgyis elõny.
Fia mindenképp homár vagy !
ratyi 1. (börtönszleng) Homoszexuális, b uzi, homár, homi, homoki, homó, k öcsög, rák aszcendensû. 2. Vacak, tré, szar dolog, (akár az elõbbi jelentés átvitt értelmezésének is tekintheted). Mi is a problémád a ratyizással, imádattal cidázó "barátom"?
Ja és undorító !
A kérdező hozzászólása: Tehát már ott tartunk, hogy kiégett az életem s már semmi örömöt se látok benne és ezért szeretem az orális szexet?Mi vaaaaaan?
Neeeem csak más dolog szeretni az orális sexet meg más dolog úton-útfélen mindenkit lecumizni :P
A kérdező hozzászólása: Az hogy ha valaki úton-útfélen az tényleg más....amúgy meg aki úton útfélen sz...ja magát az más? :) Nem kell válaszolni. Szegény ember lelki világa.:) ))
Szerintem nem undorító mert én is szeretem ezt csinálni szóval ha gondolod csinálhatjuk egymásnak írj privibe és majd megbeszéljük:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem undorító csak kiváncsi voltam a tömeg ízlésére.....érdekes és persze ellentmondásos mint mindig mindenben.
oszt mé baj ha szopol?
mindenki csinálja azt az ágyban ami jól esik neki :) ne legyen szégyenérzeted, nem ártasz vele senkinek, szóval... 19/N
Ha lehet ne reklámozd a homokosságot mert még megfertõzöd a kicsiket. Ezt inkább rejtegetni kellene. Nem normális dolog.
igazából csak akkor, ha bármelyik f-szt leszopod ami az utadba kerül.ez veszéjes, bármijen betegséget elkaphatsz és tovább adhatsz amit igazából lesz-rnék, de mivel én szeretek szopatni fiúkat-lányokat egyaránt akár én is lehetek a következõ. tehát nem undi, de veszélyes és legyen szégyenérzeted, ha minden kosza f-szt a szádba veszel.
én csak arra lennék kíváncsi, hogy a moderátorok miért nem engedik a hozzászólásomat.
Hogy lenne undorító férfinek f..zt sz.pni? Most ez a trendi, csak a sok paraszt még nem érti meg, hogy ez már teljesen normális. Én már 43 éves koromig csak a pu.cit kedveltem de most hogy említetted ezt a f..z sz.pást elhatároztam, hogy én is haladó gondolkodású leszek, nem leszek paraszt és ezután csak f..zt sz.pok. Még azt szeretném hozzáfûzni, hogy ezután a szándékomat úton-útfélen fogom fújni, hogy mennyire kellemes ez és milyen büszke vagyok magamra. Remélem hasznos a válasz számodra.
Nem undorító. Valószínû van egy kis meleg beütésed (lehet, hogy emellett szereted a csajokkal is), ez egyáltalán nem gond. Senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy mi esik jó lneked.
Mindig csináld ami neked tetszik.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy nem zavar.
A kérdező hozzászólása: Szégyenkezésre nem is gondoltam. Az elõnységét viszont nem értem. A ratyizást meg nélkülözd, hisz én sem neveztelek utolsó tahó paras..nak még ha azt is gondolom.
A kérdező hozzászólása: A ratyizással semmi bajom hisz mindenki úgy nevez meg valamit amit a saját kultúrkörnyezete ill az intelligenciája megenged.
A kérdező hozzászólása: De nyugodtan lehet ratyizni meg egyebek hisz a lényegen nem változtat, attól még imádattal sz..pok le minden arra érdemes fas..t.
A kérdező hozzászólása: Engenm nem zavar fõleg nem akadok ki a buta reakciókon hisz ahhoz már hozzászoktam. Ez egy kérdés volt részemrõl és ennyi...nyugodtan lehet ratyizni is akár les...rom. De a hasonlatod a puncinyalással az azért nem jó , mert ettõl senki sem hányná el magát hidd el.
van olyan hogy valaki aki meleg, az bármiféle ellenszolgáltatás nélkül leszopna srácot?
Kinek hogy. nekem nem. Pláne ha rajtam csinálnád..:D
Nem undorító, sõt izgató. Mindenki azt csinál amit akar. N
Hát nem tudom, azért úton-útfélen mindenkit... általában az ilyen elribаncosodó (bocs a kifejezésért, csak nem találok jobb szót arra, ha valaki gyakran váltogatja a partnerét) emberkéken azt vettem észre, hogy nem képesek semmi értéket találni az életükben, és ezzel akarnak pótolni valaki ürességet... na mindegy ebbe ne menjünk bele. Mindenesetre ésszel, tudod hogy mindenféle cuccot el lehet így kapni :S 18 meleg F
Szerintem kellemes idõtöltés, ha valaki úgy érzi szüksége van rá mostanában, és bp-i, nyugodtan dobjon privit ;)
gondolkodtam azon, hogy vajon össze jönne-e nekem, ha egy pasi szopna le... lehet tetszene. ki kéne próbálni...
Nem kell foglalkozni senkivel, egészen addig amíg ezt nem erõszakkal teszed! Tedd azt ma amit akarsz, mert az elnyomott vágyak bizony kõ keményem visszaütnek és ezt Freud szépen körbeírta. Általában olyanok kiabálnak akik maguk is érintettek, de mert lantensek még nem szembesültek vágyaikkal!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!