Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a orálisan kielégíteni, (35 db)

Fiúk-lányok! Szeretitek a párotokat orálisan kielégíteni?

Fiúk szájjal a barátn?töket?

Legjobb válasz: Én is imádom a barátomat, és Õ is imádja nekem csinálni. Sajnos 3 éve próbálkozunk, hogy legyen hüvelyi orgazmusom is, eddig sikertelenül, így a barátom amúgy is mindig orálisan elégít ki. De látszik rajta, hogy nem kényszerbõl csinálja, hanem nagyon élvezi. Ha nekem esik, az az 1. dolga, hogy nyal és volt, hogy nem állt meg addig, míg kétszer egymás után nem élveztem el (pedig az kb 1 órát vett igénybe...)... És nyalás közben végig feláll neki, aztán mikor elélveztem, rakja is be... Szeretkezés közben is sokszor "kiszáll" belõlem, és nekiáll nyalni, és nem is hagy szabadulni... :) Úgyhogy biztosan állíthatom, hogy imádja csinálni. De én ugyanúgy imádom Õt orálisan kényeztetni, mindig az elõjáték része, és néha én is "leszállok" róla, hogy kényeztessem kicsit úgy is :) Amúgy én vagyok az 1. olyan barátnõje, aki szereti, ha nyalják, és aki Õt orálisan kielégítette... :) 20/L

Én is imádom a barátomat, és Õ is imádja nekem csinálni. Sajnos 3 éve próbálkozunk, hogy legyen hüvelyi orgazmusom is, eddig sikertelenül, így a barátom amúgy is mindig orálisan elégít ki. De látszik rajta, hogy nem kényszerbõl csinálja, hanem nagyon élvezi. Ha nekem esik, az az 1. dolga, hogy nyal és volt, hogy nem állt meg addig, míg kétszer egymás után nem élveztem el (pedig az kb 1 órát vett igénybe...)... És nyalás közben végig feláll neki, aztán mikor elélveztem, rakja is be... Szeretkezés közben is sokszor "kiszáll" belõlem, és nekiáll nyalni, és nem is hagy szabadulni... :) Úgyhogy biztosan állíthatom, hogy imádja csinálni. De én ugyanúgy imádom Õt orálisan kényeztetni, mindig az elõjáték része, és néha én is "leszállok" róla, hogy kényeztessem kicsit úgy is :) Amúgy én vagyok az 1. olyan barátnõje, aki szereti, ha nyalják, és aki Õt orálisan kielégítette... :) 20/L
Én nem kimondottan szeretem, de a párom kedvéért megteszem. Nemkényszerbõl, vagy nem mert hanem elhagyna, hanem mert szeretem. Végül is nem esik rosszul vagy nem az a gond, hogy "undorodom" egyszerûen így érzem. Viszont én nem szeretem annyira az orált, ha nekem csinálják...valahogy mindig jobban bejött az ujjazás, és a szex egyéb formái:) Ez van 21-L
Nem szeretem, se oda se vissza. 24/N
az attól függ...a hangulatomtol is illetve attol h elözöleg mennyire izgat fel õ...olyankor szoktam inkább, mikor megvan a havim, és nincs szex 22/L
Én nagyon szeretek adni és kapni is.A párom is nagyon szereti.Általában én csinálom többször, mivel néha csak úgy meglepem, letámadom.:) 21L
Én szeretem az orális szexet :) ha engem kényeztetnek, még inkább nõnek érzem magam, ha pedig én a férfit.. hmm nincs normális indokom. Csak úgy jó :) volt olyan, hogy korábban keltem fel, mint a barátom, elõkèszültem a fürdõben, majd orális kényeztetéssel ébresztettem. Nem kicsit tetszett neki! ;)

Miért szeretnek a nők orálisan kielégíteni egy férfit?

nemértem miért szokták ezt csinálni, mert van vmi jó íze vagy hasonló? 14/L

Legjobb válasz: hmm, érdekes :D én imádom orálisan kényeztetni a páromat,és nem csak azért mert tudom, hogy õ hogy szereti. sõõõt, nekem külön öröm ha le is nyelhetem. az elsõ után anno mondta, h ha nem szeretem akkor nem kell mert õ csak olyat szeretne ami nekem is jó, és õt ez nem motiválja, de megmondtam neki hogy fogja be :P:D majd sztem te csak pár év múlva fogod megtudni, hogy miért :) vagy akkor, ha lesz egy olyan fiú, akinek szívesen megadod ezt 21/L

hmm, érdekes :D én imádom orálisan kényeztetni a páromat, és nem csak azért mert tudom, hogy õ hogy szereti. sõõõt, nekem külön öröm ha le is nyelhetem. az elsõ után anno mondta, h ha nem szeretem akkor nem kell mert õ csak olyat szeretne ami nekem is jó, és õt ez nem motiválja, de megmondtam neki hogy fogja be :P:D majd sztem te csak pár év múlva fogod megtudni, hogy miért :) vagy akkor, ha lesz egy olyan fiú, akinek szívesen megadod ezt 21/L
Mert a férfinak jó :)
csak tudod faszt szopni élvezet :D ez is adja a szexuális feszültséget, ezzel csak élvezetesebb lesz az együttlét. bár elég fiatalnak tûnsz..
Hát, ha abból indulsz ki, hogy a szexben az ember azért csinál valamit, hogy neki magának jó legyen, tehát pl kellemes ízt érezzen, akkor még nyilván gondolkodnod kell ezen a problémán :)
Ez nem így mûködik. Részemrõl ha szeretek valakit, akkor meg adok mindent neki, kényeztetem, szeretném ha Neki jó lenne. Ebbe az orális kényeztetés is beletartozik. Szerintem egyébként a legtöbb nõ pont, hogy nem szeret orálisan kielégíteni valakit.
*megadok bocsi:)
pont ez az, mert úgymond "undorodnak tõle" .. ezzel ellentétben.. mind1

Az miért van, hogy pl egy nő nem szereti ha orálisan kielégítik, viszont ő szereti orálisan kielégíteni a pasiját?

Legjobb válasz: Fura érzés beterpeszteni valaki elé, hogy az lássa a lyukaidat, tudod? Meg aztán kevés pasi van, aki tényleg tud nyalni. Sokan azt képzelik, a nyalás csak annyiból áll, hogy használják a nyelvüket, na de semmi technikai ismeretük nincs hozzá. Nem is tudom, az ilyen pasik tényleg szeretnek nyalni, vagy csak ,,na tessék, aztán majd te is sz*pj le" módjára csinálják? Szóval az ember nagy nehezen engedi magát, és akkor nem tudja, milyen arcot vágjon, mert esetleg nem az a színészkedõs fajta, viszont nagy reakciót nem ér el nála a nyalakodás.

Fura érzés beterpeszteni valaki elé, hogy az lássa a lyukaidat, tudod? Meg aztán kevés pasi van, aki tényleg tud nyalni. Sokan azt képzelik, a nyalás csak annyiból áll, hogy használják a nyelvüket, na de semmi technikai ismeretük nincs hozzá. Nem is tudom, az ilyen pasik tényleg szeretnek nyalni, vagy csak , , na tessék, aztán majd te is sz*pj le" módjára csinálják? Szóval az ember nagy nehezen engedi magát, és akkor nem tudja, milyen arcot vágjon, mert esetleg nem az a színészkedõs fajta, viszont nagy reakciót nem ér el nála a nyalakodás.
Én pont ilyen vagyok. Õszintén, fogalmam sincs, nekem alapvetõ hogy kényesztetem õt..de az viszont fura, ha õ engem.Nem is sûrûn fordult elõ, csak ha kikönyörgi nagy nehezen. Nem is élvezem igazán, szivesebben adok, mint kapok. :)
Én is ilyen vagyok. Nem tudom miért. Egyszerûen irritál ha a feje ott lent van és az érzést is utálom (egyszer rákényszerítettek, hogy kipróbáljam). Viszont fordítva nem így van, de csak ha 100%-ig megbízom az illetõben, érzem hogy szeret és én is viszontszeretem. 24/N
Ez két dolog miatt lehet: 1, szarul nyal a pasi 2, gátlásos a nõ, és emiatt nem tudja elengedni magát, és élvezni a kényeztetést!

Lányok ti szeretitek orálisan kielégíteni a párotokat? És ha igen miért?

Legjobb válasz: Imádom. Jó látni, hogy élvezi, totál felizgat, ahogy nyög, és az, ahogy látom, hogy egyre nagyobb örömöt okozok neki. Szeretem az ízét, az illatát...hmmm:)

Imádom. Jó látni, hogy élvezi, totál felizgat, ahogy nyög, és az, ahogy látom, hogy egyre nagyobb örömöt okozok neki. Szeretem az ízét, az illatát...hmmm:)
Énis szeretem. Egyrészt nekem amúgyis a szám az egyik legérzékenyebb erogén zónám, és nagyon izgató ahogy élvezi és egyre közelebb kerül a csúcshoz. Mondjuk én (szerintem érthetõ módon), kezdésnek szeretem inkább az orális szexet és befejezni inkább rendesen szeretem, vagy ha más így akkor 69-ben...

Baj ha lány létemre nem szeretem a barátomat orálisan kielégíteni?

16 vagyok

Legjobb válasz: Normális dolog.Én se nagyon szeretem,de a barátom meg nagyon...szóval nem mindig csinálom neki,mikor kéri,ha nagyon nincs kedvem,akkor nem.Találjatok kompromisszumos megoldást,pl.hasonlót,mint ez,vagy elégítsd ki kézzel.Ha nagyon 'utálod',akkor ne csináld,mert akkor örökre meg fogod utálni. Esetleg próbáld meg élvezetesebbé tenni,pl.tegyél rá tejszínt,ha szereted,vagy fürödjetek együtt,akkor jó illata is lehet.

Normális dolog.Én se nagyon szeretem, de a barátom meg nagyon...szóval nem mindig csinálom neki, mikor kéri, ha nagyon nincs kedvem, akkor nem.Találjatok kompromisszumos megoldást, pl.hasonlót, mint ez, vagy elégítsd ki kézzel.Ha nagyon 'utálod', akkor ne csináld, mert akkor örökre meg fogod utálni. Esetleg próbáld meg élvezetesebbé tenni, pl.tegyél rá tejszínt, ha szereted, vagy fürödjetek együtt, akkor jó illata is lehet.
egyezzetek meg te kielégited orálisan és õ is téged vagy egyikõtök sem a másikat am a gyümölcsös gumi nem rossz:D
Akkor ne minden alkalommal csináld neki.
Akkor próbáld ki néhányszor. Hamar el fog dõlni, hogy õ szereti vagy te utálod jobban :-) Még akár meg is változhat az érzésed - ha látod, hogy mennyire jó neki.
Nem. de beszélgethettek a pároddal az orális szexrõl, hogy milyen érzéseket, gondolatokat ébreszt bennetek ez a dolog. Talán közelebb juttok a miért nem vagy igenre.
Én barátnõm se rajong nagyon a dologért, de elõtte volt, aki szerintem jobban szerette, mint én (amit szinte lehetetlennek hittem). Próbáld élvezni, talán Neked nem jó, hogy örömöt okozol neki és a nemiszervét kényeztetheted?
Hát szerintem ez hülyeség, hogy akkor csak néha csináld ha nem szereted csinálni...ha nem szereted, akkor sose csináld...azt megérzik a pasik ha nincs is hozzá kedved...ha szeret, akkor megérti, hogy nem akarod, ha meg ezért képes lenne elhagyni...akkor a pasi elég gáz...!
ez igaz, de ez a legjobb módja :D meg nem mindig van kéznél bilincs vagy kötél :D (ha meg arra gondolnál, hogy amikor a nõ van felül, nos, sztem akkor nem a nõ irányit egyértelmûen)
A kérdező hozzászólása: miért lovagló póznál nem a nõ irányít?
nem biztos. egyrészt a pasi is mozoghat alul, másrészt foghatja a nõ csipõjét, és emelgetheti a csajt. nekem volt olyan csajom, aki lovaglás közben is elvárta, hogy én "dolgozzak".
Miért vagy ennyire ellene egyébként?
A kérdező hozzászólása: nem tetszik a dolog
A kérdező hozzászólása: máshogy is tud irányítani egy nõ nem csak orális szexnél
elõzõ válaszoló vagyok volt már nekem olyan nõm, aki csak azután kapott rá az "izére", miután párszor hasonlóan kedveskedtem neki. a soha ne mondd, hogy soha elv alapján én is azt tanácsolnám neked, hogy teljesen ne zárkózz el a dologtól, még az is lehet, hogy tetszene neked. a nõknek általában azért szokott bejönni az orális szex, mert olyankor õk irányitanak, illetve jó látni, mennyire az önkivültbe tudják hajtani a párjukat.
A kérdező hozzászólása: Nem még nem csináltam, de nem is akarom. Amúgy az egésszel nem vagyok kibékülve.
már bocs, de csináltad már? met nekem nagyon úgy tûnik, hogy még nem nagyon. másik kérdés, hogy melyik részével van bajod? magát a péniszt a szádba venni, vagy hogy a barátod a szádba élvezzen el? mert a legtöbb nõ, akivel együtt voltam, semmi gondjuk nem volt az orális szexxel, csak ne menjek el a szájukban.
Azt minden pasi szereti....
A kérdező hozzászólása: hozzá se akarok kezdeni... :S
A kérdező hozzászólása: De azt mondom, hogy se én nem akarom se õ, csak neki a szemén látszik hogy akarná, de nem kéri mert tudja hogy nem akarom
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy neki volt már benne része más csajnál, de az õ elmondása szerint nem tetszett neki. Szal se neki, se nekem nem tetszik. De azért látom a szemén mégis, hogy szeretné ha csinálnám, de mégis azt mondja hogy meg se próbáljam...
Én is sokáig idegenkedtem tõle, de amikor barátom már annyira élvezte, h alig bírt egy helyben maradni, az kifejezetten tetszett és élvetem :D Meg néha amúgyis jól esik, van amikor emg enm, akkor nem csinálom. De így h nem is próbáltad ne ítéld el a dolgot.

Szeretném a barátomat orálisan kielégíteni, de nem tudom hogy csináljam. Sosem csináltam még, és nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Bõ nyállal. x) Viccet félretéve kézzel-szájjal együtt. Én pasim imádja mikor csak az ajkammal ingerlem a makkot. Meg szeretik, ha nyalogatják a heréjüket. :P Vagy masszírozod õket. Valaki gyorsan, valaki lassan, valaki tövig szereti. De amúgy ez ösztönösen jön szerintem minden. A pasid meg irányít maximum. :)

Bõ nyállal. x) Viccet félretéve kézzel-szájjal együtt. Én pasim imádja mikor csak az ajkammal ingerlem a makkot. Meg szeretik, ha nyalogatják a heréjüket. :P Vagy masszírozod õket. Valaki gyorsan, valaki lassan, valaki tövig szereti. De amúgy ez ösztönösen jön szerintem minden. A pasid meg irányít maximum. :)
egy lenyeg van... a vakuum ne karcoljon! szoval a fogaiddal vigyazz... bar lehet hogy valakinek bejon, de nekem speciel nem tul jo erzes, amikor a makkomat "karcolja" a lany foga :D amugy meg szerintem minden megengedett, ami eszedbejut es nem szegyenled megcsinalni. a lenyeg, hogy nem kell gorcsolni kozben ;)
Azért a "végérõl" gondolkodj el elõre! Lenyeled, kiköpöd stb. nehogy bokákolás legyen belõle, mert az elég illúzió romboló!
Arra azért vigyázz, hogyha tövig bekapod, nehogy hányás legyen a vége... az is illiúzióromboló lehet... xD
en a herenyalogatast valahogy nem szeretem :(, de a tobbi nagyon igaz amit az elottem szolo csaj mondott.

Lányok ti most akkor szeretitek orálisan kielégíteni a pasitokat?

Csak egy példa: videón láttam egy leánybúcsút, amin az volt a f? szám, hogy él?ugrott egy csávò egy szál faccban és kb 10 n? a 40b?l helyben örömmel leszopta. Aztán a bulikban van egy jó pár kiscsaj, aki szintén nagy örömmel cumizik és szinte nem is kell ?ket f?zni. Ti hogy vagytok ezzel? Kort is írjátok oda légyszi. Ja és senkit sem akartam megbántani, vagy felhergelni.

Legjobb válasz: Örömet szerezni az, amit szeretünk. Mivel ez favorit a férfiaknál, ezért megtesszük :) 23

Örömet szerezni az, amit szeretünk. Mivel ez favorit a férfiaknál, ezért megtesszük :) 23
Én biztos maradi vagyok, de undorodok tõle. Örömszerzés céljából párszor megtettem, meg hát úgy éreztem hogy ez elvárás, de utána mindig megalázva éreztem magam. 21L
hát nem vagyok oda érte:) de a páromnak bármit:) még anált is engedtem, aztán rászartam az ágyraxD
A kérdező hozzászólása: fuuuuujjjjj :@
Bezzeg ha benneteket nyalnak az jó mi?
A kérdező hozzászólása: Én örömmel kinyalnám a nõmet és nem csak azért, mert az nekem is jó, hanem azért is, hogy neki is jó legyen. Azt pedig nem úgy kell, hogy nekiesünk, mint hülyegyerek a tortának, hanem érzékien, fokozatosan, figyelve a nõ reakcióit. Kár, hogy nincs kit kényeztetni. :S
én igazából nem szeretek, egy csajnak abban nem tudom mi jó van... de a barátom szereti, õt pedig mindennél jobban szeretem, szóval mindent megteszek érte :)
Amíg nem a szerelmemmel voltam addig utáltam most már élvezem-, bár van hogy egy kis idõre csak kézzel csinálom mert lezsibbad a szám :D-, de mást nem szopnék ilyen örömmel.:)
Én gyakran kényeztetem orálisan a férjem, imádja, õ is imád nekem nyalni, de ha jön a sperma, akkor már abba is hagyom a számmal, mert képes vagyok a sperma látványától is hányni. Hogy mitõl alakult ez így nálam, nem tudom, de hányok tõle!
Imádom csinálni neki, már a tudat, hogy a számban van, felizgat. A végterméket nem igazán szeretem, de nem rohanok kiköpni, mert szeretem még piszkálni utána. Olyan aranyos amikor nyüszít és vergõdik :)
22:18-kor 18/L voltam
Elõször nagyon idegennek találtam. Amikor belegondoltam, szinte a hideg rázott. Egyszer aztán rávettem magam, mert úgymond "megkívántam". És tényleg jó. Én kifejezetten élvezem és jó tudni, hogy jól esik a pasinak is. Lenyelni én sem nyelem le. Az nem megy. És persze idegen pasinak sem csinálnám!
Hát nekem erre speciális okom van, nem hiszem hogy sokan vannak még így ezzel... Én szimplán nem tudom lenyelni. De nem csak azt, hanem ilyen mennyiségben semmit. Nem tudok meginni egy felespohárnyit se semmibõl, mindent pici kortyokban iszom (de még csapvízbõl se, tehát nem az ízekkel van bajom...) Egyszerûen csak nem tudom normálisan lenyelni.
Hát tudod engem csak megfélemlítéssel tudtak rávenni ... minden nap 4 szer végig kell mennem ezen a megrázó élményen ... NEM JÓÓÓÓÓÓ :'(
21 második voltam
mivel nagyon szokta élvezni, ezért kénytelen vagyok. 20év
én nagyon szeretem, de csak úgy nem szoktam idegeneket lesz o pni 20L
A kérdező hozzászólása: Ok, de én nem arra céloztam, hogy örömöt szerezni jó, hanem arra, hogy bekapni a másik nemiszervét és eltûrni, hogy az ondó a szádba menjen, fõleg ha le is nyeled.
Én nagyon tudom élvezni, engem beindít :) Az is ahogy csinálom, és az is, ahogy a pasi beindul és zihál és nyög és.... :) ) De csak ha olyannak csinálom, akit szeretek (bár nem csináltam még olyannak, akit nem, de szerintem nem is tudnám).
A kérdező hozzászólása: Vagy belegondoltok abba, hogy mi az az ondó?
Én nem gondoltam még bele sosem, mikor épp ott tartottunk... de nem is nyelem le :) 21:25ös voltam. am 22/L
és miért nem nyelitek le? íze miatt?
szerintem a legtobb lany azert "undorodik" tole, mert mindenki azt mondja hogy megalazo meg rossz, meg r*banc aki ilyet csinal. szerintem semmi rossz nincs benne, en neha nagyon megkivanom. L17

Mi lehet az oka, hogy egy ideje nem akar orálisan kielégíteni a csajom? Tudja hogy nagyon szeretem.

Nem tisztálkodási oka van.

Legjobb válasz: Õ nem szereti csinálni. Esetleg undorodik tõle. Kérdezd meg tõle, ez a legegyszerûbb.

Õ nem szereti csinálni. Esetleg undorodik tõle. Kérdezd meg tõle, ez a legegyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: Nem undorodik tõle, évekig csinálta és elég jól.
akkor biztos megunta. te is szoktad neki csinálni? lehet, h vmi lelki probléma az oka, vagy esetleg már nem akarja csinálni
Miért nem tõle kérdezed meg inkább, nem hiszem, hogy egyikõnk is bele lát a fejébe.
A kérdező hozzászólása: Az is a baj hogy én meg túl sokat csinálom neki, azt hiszi hogy ezzel én is ki vayok elégítve.
Minden ilyen jellegû problémûra a legjobb megoldás a kommunikáció! Beszéljétek meg a dolgot.

Nem szeretem orálisan kielégíteni a pasimat és még megfogni se a műszerét. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Az hülyeség,hogy mert ne szereti",attól lehet szeretni valakit... Egyszerûen prûd vagy így neveltek,vagy ilyen a felfogásod,szerintem ezzel semmi baj nincs,az is meglehet,hogy majd ez megváltozik késõbb ha együtt lesztek hosszabb ideje akkor kívánni fogod mindenestõl" és akkor már azt" is. Hát majd kiderül:) 23/L

Az hülyeség, hogy mert ne szereti", attól lehet szeretni valakit... Egyszerûen prûd vagy így neveltek, vagy ilyen a felfogásod, szerintem ezzel semmi baj nincs, az is meglehet, hogy majd ez megváltozik késõbb ha együtt lesztek hosszabb ideje akkor kívánni fogod mindenestõl" és akkor már azt" is. Hát majd kiderül:) 23/L
mert nem szereted igazán..
Utolsóval egyet értek, az nem is szex, ha te közben hozzá sem érsz... Azt hiszem tényleg ez a prûdség... Ahogy elõttem is írták ez változhat, mert lehet a kezdeti félsz miatt van, de ha nem változik az az igazán gáz. Próbáld meg minél elõbb hogy megfogod...
én pasid lenék tuti ki akadnék ezen :S az nem gáz nem veszed a szádba ..de legalább fogjad..verjed f/23
Egy ideig én is így voltam vele, de aztán bátrabb lettem, meg szerintem ez azért is van nálam, mert érettebben kezelek mindent, és mert már nem úgy érzek most a barátom iránt, mint az elöttelévõ iránt...Ez majd nálad is változni fog :)
ne aggódj, én is csak több hónap után fogtam meg, azóta tetszik...:) én féltem korábban:S
de cink szegény csávo :( ha igazán szereted akkor mindent megtennél neki és simán legyöznéd a fobiáidat :S:S
Ez változni fog a késõbbiekben! :) :) Ne görcsöljetek rajta! 23/L
Nálam is dettó ugyanez van!És én sem értem az egészet..vhogy nem szeretem neki megfogni..orális témákról meg szó sem lehet.Van amikor úgy szexelünk hogy én hozzá sem érek:S 18/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Amúgy én 19 õ meg 24. 5 hónapja vagyunk együtt.. Nem tudom konkrétan mért nem szeretem de valamennyire a félsz is bennem van.. Elõzõ pasiaimmal is ugyanígy voltam. Nagyon szeretem a pasimat és több mint 5 éve ismerem is.
gondolom fiatal vagy még. ha igen akkor változni fog ha nem, akkor is :D lehet, hogy nem vonz annyira a barátod. õ amúgy mit szól ehhez?
nem szereti* bocsi...
Nem tudom...mióta vagytok együtt?undorodsz tõle?vagy félsz?O.o
Csóri pasid!!!! Prûd...
megjátszóskodsz
nem vonzódsz hozzá.
LEZBI LESZEL :D

A barátom nem szeret orálisan kielégiteni. Megteszi mert igy tudok legjobban felizgulni. Miért nem csinálja? A pasik tényleg nem szeretik ezt csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem is érdemes megkérdezni hogy mi a problémája vele, lehet h kicsi gond(borotváció,szag,stb.),de lehet h egyszerüen nem szereti csinálni.És nem minden férfi van így vele, pl. nekem a legfontosabb hogy a lány jól érezze magát közben, nekem nem aza fontos hogy csak nekem legyen jó, így megpróbálok mindent megtenni. 1 tipp:miközben odalent van bíztasd vagy ha kell kicsit irányitsd,a fiukat ha biztatod biztos rákapnak.Mond neki hogy jó:)

Szerintem is érdemes megkérdezni hogy mi a problémája vele, lehet h kicsi gond(borotváció, szag, stb.), de lehet h egyszerüen nem szereti csinálni.És nem minden férfi van így vele, pl. nekem a legfontosabb hogy a lány jól érezze magát közben, nekem nem aza fontos hogy csak nekem legyen jó, így megpróbálok mindent megtenni. 1 tipp:miközben odalent van bíztasd vagy ha kell kicsit irányitsd, a fiukat ha biztatod biztos rákapnak.Mond neki hogy jó:)
Attol, hogy a te pasid nem szereti, még nem kell általánositani. Kérdezd meg tõle, miért nem szereti, lehet, hogy nem tetszik neki az ize, vagy esetleg fürdés után próbálja.
én speciell szeretem csinálni.
Ha a párom igytúd felizgulni akkor én nemtartanám cikinek . mert akkor én is kielégiteném a nemiszervén keresztül.
Nem, nem szeretik, csak azt, ha beveszed a szádba. És a homokosok is mind csak seggbe szeretik. A négereknek meg >30 cm.
Az enyéim szerették hál istennek.Mibõl gondolod, hogy nem szereti?Mondta, nem akarja csinálni, érezteti...?? Fontos dolgok, hogy mióta vagytok együtt, szeret-e, tapasztalt-e, van-e fanszõrzeted és az illatok is számítanak.Sok nõ nem is gondolná, hogy megmossa odalent és amikor végighúzza a szeméremajak belsején az ujját milyen taszító szagok ragadnak meg ott.Szex elõtt nagyon alaposan kell megmosni, ha biztosra akarsz menni utánna popsitörlõ kendõvel v.intim kitörölni az ajkak alatt és persze a végbél körül is(egy pici parfüm nem árt a szeméremcsontra).Ha borotvált vagy tiszta és illatos akkor utánna tényleg kérdezd meg, hogy mi baja vele!Amúgy azt szereti ha te csinálod neki?
A kérdező hozzászólása: teljesen borotválom magam szaggal se lehet gond. én vok az elsö csaj akit eddig orálisan kényeztetett.4honapja járunk . én is szoktam öt
Akkor csináljátok 69-be amég te el nem mégy... Egy-két bíztatás, ha mondod, hogy ne hagyd abba, nagyon jó, csináld, mindjárt elélvezek stb... Kezdõ még, lehet nincs oda érte annyit adj amennyit kapsz.:-)
Az en parom minden egyes alkalommal csinalja, anelkul hogy kerjem. Talan be kellenne vezetnetek olyan pozokat, amikben mind a ketten csinalhatjatok, pl 69. Szerintem nagyon fontos hogy mind a ketten elvezzetek :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!