Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a o nem szeret, mit tegyek (20 db)

Szeretem a baratom, o nem szeret, mit tegyek?

...neki ajandekoztam magam ,(a szuzessegem o vette el ) 2 honapja jarunk ,rendesen viselkedik viszonylag de erzem h nem szeret ,megorulok ,mit tegyek?szakitsak?

Legjobb válasz: Szerintem kérdezz rá, mit mondd vajon. De ha azt mondja szeret, de Te nem ezt érzed, akkor viszont valami baj van köztetek, s ennek utánna kell járni, s ha a rossz érzésednek alapja van, s nem tudtok, vagy õ nem is akar rajta javítani, akkor úgy nincs értelme.Ki kell deríteni, hogy mi lehez az ok amiért tõle ez érzed, lehet túlzottan ragaszkodsz, mint õ igényelné, s sok neki... ha kiderül a probléma, az jó, mert ketten megoldjátok és minden oksi lesz. Sok sikert!

Szerintem kérdezz rá, mit mondd vajon. De ha azt mondja szeret, de Te nem ezt érzed, akkor viszont valami baj van köztetek, s ennek utánna kell járni, s ha a rossz érzésednek alapja van, s nem tudtok, vagy õ nem is akar rajta javítani, akkor úgy nincs értelme.Ki kell deríteni, hogy mi lehez az ok amiért tõle ez érzed, lehet túlzottan ragaszkodsz, mint õ igényelné, s sok neki... ha kiderül a probléma, az jó, mert ketten megoldjátok és minden oksi lesz. Sok sikert!
Mibõl érzed hogy nem szeret? Azt mondod rendesen viselkedik, de akkor mi a baj? A pasik ritkán mondogatják hogy így szeretlek meg úgy szeretlek, nem is olyan ragaszkodóak, nincs mindegyiknek szüksége arra hogy állandóan rajtuk lógjon a csaj, ha ilyesmi gond van csak akkor nem kell arra gondolni hogy nem szeret, õk ilyenek. Persze nem mind:)
Ha fiatal akkor biztosan nem gondol tudatosan a kapcsolatra. Azt a fiúk csak 22-25 fölött szoktak. Mondd meg neki hogy szerelmes vagy belé, de valahogy úgy érzed hogy õ nem. Ha szakítotok az sem baj, legalább lesz esélyed olyat találni aki viszont szeret. Persze lehet hogy szerelmet vall.
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.

Mit tegyek ha a fiú szeret? Én is szeretem meg ő is szeret, de én nem akarok vele járni, mert ő mindig megcsal. 1 hónapig jártunk, de ezalatt minden 2. nap összevesztünk..de igy is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki,ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.

Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki, ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.
Az ilyen kapcsolat veszett ügy!! Nekem is volt ilyen a fiú igy szeret úgy szeret de végül mindig más lányoknál kötött ki!! Hagyd a fenébe s keress egy rendes fiút!
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat majd meglátom hogy mit fogok csinálni!!

Nagyon szeretek egy fiut de ö nem szeret de azért hivogat meg beszélgetünk, Ez mit jelentMár egy éve szeretem és nem tudom kivrni sehogy sem a fejemböl akármit is teszek minden este sirok miatta, Mit tegyek?

Ha felhiv mindig mondja nekem folyton a hülyeségét hogyha nem leszek az övé akkor emgöli magát meg ilyenek de hisz nem is szeret akkor meg mért csinálja ezeket???Nem értem??Evvel csak nekem okoz még nagyobb féjdalmat mit tegyek hisz én szeretem ??????

Legjobb válasz: Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!

Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!
Bocs de az ilyen nõk f*sz hiányosak te is az vagy. Inkább kapd össze magad és ne nyalogasd a nyomát ahova lép mert ez szégyen egy lánytól NAGYON!
Hány éves vagy ?? .. Honnan veszed azt h nem szeret?? Ha nem szeretne akkor nem mondana ilyeneket.. és nem hívna fel.. AMikor felhív.. mond meg neki : - én jobban szeretlek mint egy barátot.. és szeretném ha több lenne köztünk barátságnál.. és ha ez nem lehetséges.. akkor légyszíí ne hívogass, mert nekem ez így rossz.. Mivel.. minden nap sírsz miatta.. és neked ez így rossz.. veszíteni valód nincsen.. És mivel ilyeneket mond.. valószínû h szeret.. és csak félõs.. és így akar célozgatni..h te kérd meg arra h járjatok.. Velem is volt így.. és nekem ez bejött.. 3 hónaposak leszünk..:) Sok szerencsét (=
A kérdező hozzászólása: én 18 ö 29

Tanacsot kerek. Nem tudok mit tenni, szeretek egy arab fiut, alitolasg ő is szeret, de nem merem feladni a jelenlegi eletemet, páromat. Mit tegyek? Pedig nagyon szeretnék az arab fiuval egyutt lenni.

Legjobb válasz: Amúgy szerintem logikusan gondolj át mindent, nem biztos hogy a szerelem az egyetlen, ami örömöt tud neked okozni, fõleg ha a jövõben nagyobb szenvedést okoz az, hogy hátrahagytál mindent. Ez olyan, mint a védekezés nélküli szex: nem tudod, mi lesz a végeredmény.

Amúgy szerintem logikusan gondolj át mindent, nem biztos hogy a szerelem az egyetlen, ami örömöt tud neked okozni, fõleg ha a jövõben nagyobb szenvedést okoz az, hogy hátrahagytál mindent. Ez olyan, mint a védekezés nélküli szex: nem tudod, mi lesz a végeredmény.
A kérdező hozzászólása: jééé, Anita irt.:-)))) sztem sokkal kedvesebbek, odadóbbak az arabok, mint a magyar fiuk.itteni fiuk, összes egy görény....
Nekem akárki, akármit mond, nagyon jók a tapasztalataim az arabokkal kapcsolatban, sokkal jobb mint a magyar fiúkkal.
A kérdező hozzászólása: ja és családja drukkol nekünk, örülnek hogy együtt vagyunk, leszünk....
A kérdező hozzászólása: 6 éve ismerjuk egymast, és szlovákiában akarok elni, és azt mondta hogy neki oké.õ oda koltozik ahova akarom, mert rolam van szó.szoval nem tudom...juliusba megyek hozzá 1 hétre.de eddig ez a fiu nem ugy nez ki, mint aki terrorba tartaná a családot.
Hogyne üthetné meg... Teljesen más kultúra, teljesen más vallás, más értékrendek, stb... Az arab világ teljesen elüt a miénktõl... Amúgy itt él Magyarországon? Vagy vele kéne menned külföldre? Mert igazából ahogy elolvastam amit írtál, nem sokat árultál el a kapcsolatotokról... Mióta ismered? Ismered a szüleit, ha igen õk mit szólnak hozzá...? Stb... kicsit többet is elárulhatnál a dologról, akkor hátha tudunk valami jó tanáccsal szolgálni. :)
nem magyarba, hanem ott ahol az arabok élnek:D de komoly, tanultuk:)
Utolsó komi xD már csak nem ütheti meg vagy ez magyarországon is így van :o nem hinném!
bocsi, hogy csak igy elkezdek gyanuskodni, de azt hallottadm, h ha egy nõnek arab ferfitõl van gyereke, akkor ha elvalnak valami okbol, a ferjet illeti a gyerek. és meg azt is hallottam, h ott ahol az arabok elnek, ott egy ferj nyugodtan megütheti a feleseget, ha a nõ vegignez egy ferfin, ha pedig megcsalja a feleseg a ferjet, akkor a ferj csak nyugodtad megölheti :(( de lehet, hogy az a fiu nem ilyen :) )
Ha azt mondja, hogy szeret, akkor az úgy is van. Mindig újra lehet kezdeni, sosem késõ!!! Aki mer az nyer!!!!!! Hajrá! És éljenek az arab srácok. :) (Anita)
A kérdező hozzászólása: nekem nem a penz a legfontosabb.hanem hogy boldog legyek.es olyan emberrel kit szivbõl szeretek.
"de szerelem nelkul, penz nelkul nincs boldogsa" Nagyon szomorú hogy így gondolod :( Rossz látni hogy sokan ennyire az anyagiakban találják meg az örömüket. szerelem nélkül nincs boldogság? De van. A szerelem biológiai értelemben egy késztetés a szaporodásra. :P pénz nélkül nincs boldogság? Mégis miért ne lenne? Szerinted az a boldogság hogy puccos éttermekbe, hotelokba, szállodákba lehet menni, mindent megveszel, amit csak akarsz és már semmit nem leszel képes élvezni, és közben Etiópiában éheznek az emberek és az átlag életkor 40 év? Számomra nem ez a boldogság, hanem a lelki egyensúly, az, hogy belül egy nyugodt és felépített életem van, és meg tudok élni abból a pénzbõl, amit keresek.
A kérdező hozzászólása: igen ez igy igazz.....de szerelem nelkul, penz nelkul nincs boldogsag.es ha nem kivanod mar a masikat, ugy nem lehet vele elni.nemigaz?szoval ez mar nagyon is rossz.feszultseg, veszekedes van, szexet nemakarom, akkor mi, eljem le igy az eletem vele?
A szerelem nem mindig boldogság :) Ezt jobb megjegyezned. A szerelem nem az élet egyedüli öröme, sõt, több fájdalmat és kárt okoz mint bármi más a világon (a mai világban már a pénz is ilyen, sõt, egyre erõsebb)
A kérdező hozzászólása: lehetseges.-de szerelem nelkul boldogtalanul elni szenvedes.es csak job eletet szeretnek.
Igen. :) Egyetértek, tõlük még csak hazugságot, megcsalást, hitegetést, erõszakoskodást kaptam..... Bezzeg az arabok. :D IMÁDOM ÕKET! :) )))

Szakitottunk a barátommal és ő aztmondja nem szeret. De én mikor a szemébe nézek mást látok. Mit tegyek? én nagyon szeretem. = (

A barátommal még csk 6 hónapja voltunk együtt nagyon szerettük egymást de nagyon sokat veszekedtünk...:( jo egy id? után nekem is elegem lett de enmtudtam otthagyni mert mai napig imádom.:( ? aztmondja hogy nemszeret de én valamit még mindig érzek mintha szeretne..nemtudom mit vagy hogy de wááá :(:S mondtam neki h kezdjük ujra de aztmondja nincsértelme de utána meg megcsókol és igy nemtudom elfelejteni :( én valahogy ujra akarom vele kezdeni de nemtudom hogyan...:( segitsetek lécci mert azt sem tudom mit csináljak:(:'( olyan tehetetlen vagyok mit tegyek?

Legjobb válasz: Minden szakítás fájdalmas,még akkor is hamár a felek, vagyis mint nállatok a fiú mondta ki a búcsút. Õ inkább sajnál, de nem szeret, ez két különbözõ alternatíva. Majd szépen lenyugszol, mert egyoldalú szerelemnél nincs borzalmasabb. Te mindent megteszel, õ pedig kihasználja ezt. De ebbõl a szempontból rendes volt, mert nem használta ki a te sérülékenyégedet és odaadásodat. Kívánom neked találj olyan társat, akivel egyformán szeretitek egymást. Ez meg legyen egy szép emlék.

Minden szakítás fájdalmas, még akkor is hamár a felek, vagyis mint nállatok a fiú mondta ki a búcsút. Õ inkább sajnál, de nem szeret, ez két különbözõ alternatíva. Majd szépen lenyugszol, mert egyoldalú szerelemnél nincs borzalmasabb. Te mindent megteszel, õ pedig kihasználja ezt. De ebbõl a szempontból rendes volt, mert nem használta ki a te sérülékenyégedet és odaadásodat. Kívánom neked találj olyan társat, akivel egyformán szeretitek egymást. Ez meg legyen egy szép emlék.
A kérdező hozzászólása: De még tudom hogy alamennyire õ is szeret engem mert látom mikor rámnéz a szemén, meg érzem amikor átöl...e...l..:'(:'(
Ne szomorkodj, össze fogtok jönni, ne add fel, mindig kerülgesd a kettõtök témát, pl: emlékszik-e amikor elmentetek valahova, meg mikor együtt voltatok itt vagy ott, vagy amikor ezt meg azt csináltátok. Ráfog ébredni ha szeret h te jó ég, milyen jó is volt :) Soha ne add fel. Az ember bármit elérhet az életben ha igazán akarja
Keress mást, nehogy szenvedj egy fiú miatt !
Valamennyire? :O És az neked elég, ha sajnál? Mert a max. amit érezhet irántad, az a szeretet, de ezt ne keverjük össze a szerelemmel! Ne akard már magadhoz láncolni! Azt mondta, h nem kellesz neki, akkor meg??? Pasi meg busz után sosem futunk, mert mindig jön a másik! Amúgy meg minek teszed fel ezt a kérdés, úgyis a magad feje utána mész, mert itt senki nem azt fogja neked leírni, amit te akarsz hallani... :S 21/L
A kérdező hozzászólása: De naggyából ugyis tudom h szerintetek mi lenne a helyes.. Kiderült h szerelmes belém a srác... csk õ sem tudja mit akar:/ és azt akartam h ne is találkozzunk és aztmondta h nemtudna nélkülem lenni mert hiányzom neki )= mit tegyek?)=
Mond meg neki hogy ha télleg szeret akkor mondja többször és éreztesse.
néhány embernek nehéz kimutatni a szeretetét, próbálj beszélni vele úgy érzed nem mutatja ki feléd a szeretetét.Lehet csalódott az elõzõ kapcsolatában és ezért fél kimutatni mit érez irántad, légy türelmes vele
Vannak emberek akik alapból ilyenek. Nem tehetnek róla. A másik szeretetéhez az tljes elfogadás is hozzátartozik. Ha igazán szereted, el tudod ilyen zárkózottnak is fogadni. A szûkszavúságával együtt szereted majd. Ha pedig mégsem tudod elfugadni, akkor talán nem õ az igazi az életedben. Ilyenkor érdemes továbblépni és másik párt keresni. Aki nyitottabb egyéniség.
Szia!Sajnos nagyon sok olyan ember van, aki nem tudja úgy kimutatni a szeretetét, és azt sem szereti, ha számon kérik rajtuk.Én így jártam, kértem a párom, változzon meg, mutassa ki az érzéseit jobban, mert nekem arra van szükségem, de nem tudta.Teljesen elhidegültünk egymástól.Azóta nagyon boldog vagyok valaki mással.Remélem nektek sikerül rendbe hizni, tényleg beszélj vele errõl.
Ugyanebben a szituációban vagyok, mint te... Ráadásul házasságban és 22 hetes bébivel a pocakomban.Nekünk is vérre menõ vitáink vannak soxor emiatt, én pedig terhesen jobban igénylem a törõdést.Ha szóvá teszem a dolgot, TERMÉSZETESEN kikéri magának, mivel õ belül érzi, hogy nagyon szeret, nem tudja elképzelni, miért harcolsz vele...Így mind a kettõtöknek igaza van, és megy az élet tovább.Én azt szoktam mondani, hogy mindenkinek vannak igényei testileg és lelkileg.Pláne, ha az elõzõ kapcsolataidban megkaptad a törõdést, rajongást(nálam így volt).És ilyenkor olyan, mintha hozzászoknál a zabáláshoz, és ha hirtelen felére csökkented az adagod(mint most a szeretetnél)akkor éhesebb leszel...Csak sajnos egy idõ után kénytelen az ember addig menni, míg "enni" kap... Akkor viszont jobb, ha másnál keresed a boldogságodat! Szurkolok neked!
Az elõzõ vagyok! Még annyit szeretnék mondani, hogy az én férjem viszont "máshogy" kimutatja a szeretetét, pl. megfõz, segít a házimunkában...Nagyon várja a babánkat, biztos jó apa lesz!!!stb.Ez az õ fajta szeretete.

Mit tegyek ha a barátnőmet nem láttam már 1 hónapja, ezért nem akar felhívni és (ő szerinte! ) nem tudunk találkozni? Én szeretem de nem tudom hogy ő is e, de szerintem szeret de nem naon rajong értem..

e-mail: [email protected]

Legjobb válasz: Hát szerintem ha nem hív, és nem találkoztok már egy hónapja, akkor ez nem járás. És hogyha szerinte nem is tudtok találkozni, és ezért beszélni sem (hogy jön a kettõ egymáshoz, ez egy baromság) akkor meg pláne nem :(

Hát szerintem ha nem hív, és nem találkoztok már egy hónapja, akkor ez nem járás. És hogyha szerinte nem is tudtok találkozni, és ezért beszélni sem (hogy jön a kettõ egymáshoz, ez egy baromság) akkor meg pláne nem :(
miért nem tudtok találkozni? egy városban laktok? vagy sok kilométerre? bár egy hónap mindenképp sok. mi lenne ha váratlanul elmennél hozzá?
ez gáz! nincs valami rendben vele. beszélni kéne!
A kérdező hozzászólása: 1 hónappal ezelõtt mondta hogy majd nem tudunk találkozni. Lehet hogy fére lehet értelmezi..
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem tudja az anyja hogy járunk. Nem hajlandó elmondani neki. Én zalabérben lakok õ pedig pakodon. 1Km a távolság, én el akartam menni, de áááh nem.

Jarok a pasimmal akit nagyon szeretek es o is igy van vele hogy szeret es a sozmszedba van egy sarc aki nem tudom de nagyon tetszik. Mit tegyek?

Tehetetlen vagyopk.

Legjobb válasz: próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?

próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?
A kérdező hozzászólása: hat beszeltunk msn-en meg tan az uzelteb es nagyon megnzett m meg azt mdonat h di akepem...de ez jelent valyon valamit?
szerintem semmit... több beszélgetés kéne a szomszéddal ahhoz, hogy kialakuljon a kapcsolat.MÉg nem is nagyon beszélgettél vele normálisan 4 szem közt de már eztért szakítani akarsz a srácoddal? NE TEDD!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!