Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a o nem szeret, mit (39 db)

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.

Szeretem a baratom, o nem szeret, mit tegyek?

...neki ajandekoztam magam ,(a szuzessegem o vette el ) 2 honapja jarunk ,rendesen viselkedik viszonylag de erzem h nem szeret ,megorulok ,mit tegyek?szakitsak?

Legjobb válasz: Szerintem kérdezz rá, mit mondd vajon. De ha azt mondja szeret, de Te nem ezt érzed, akkor viszont valami baj van köztetek, s ennek utánna kell járni, s ha a rossz érzésednek alapja van, s nem tudtok, vagy õ nem is akar rajta javítani, akkor úgy nincs értelme.Ki kell deríteni, hogy mi lehez az ok amiért tõle ez érzed, lehet túlzottan ragaszkodsz, mint õ igényelné, s sok neki... ha kiderül a probléma, az jó, mert ketten megoldjátok és minden oksi lesz. Sok sikert!

Szerintem kérdezz rá, mit mondd vajon. De ha azt mondja szeret, de Te nem ezt érzed, akkor viszont valami baj van köztetek, s ennek utánna kell járni, s ha a rossz érzésednek alapja van, s nem tudtok, vagy õ nem is akar rajta javítani, akkor úgy nincs értelme.Ki kell deríteni, hogy mi lehez az ok amiért tõle ez érzed, lehet túlzottan ragaszkodsz, mint õ igényelné, s sok neki... ha kiderül a probléma, az jó, mert ketten megoldjátok és minden oksi lesz. Sok sikert!
Mibõl érzed hogy nem szeret? Azt mondod rendesen viselkedik, de akkor mi a baj? A pasik ritkán mondogatják hogy így szeretlek meg úgy szeretlek, nem is olyan ragaszkodóak, nincs mindegyiknek szüksége arra hogy állandóan rajtuk lógjon a csaj, ha ilyesmi gond van csak akkor nem kell arra gondolni hogy nem szeret, õk ilyenek. Persze nem mind:)
Ha fiatal akkor biztosan nem gondol tudatosan a kapcsolatra. Azt a fiúk csak 22-25 fölött szoktak. Mondd meg neki hogy szerelmes vagy belé, de valahogy úgy érzed hogy õ nem. Ha szakítotok az sem baj, legalább lesz esélyed olyat találni aki viszont szeret. Persze lehet hogy szerelmet vall.

Mit tegyek ha a fiú szeret? Én is szeretem meg ő is szeret, de én nem akarok vele járni, mert ő mindig megcsal. 1 hónapig jártunk, de ezalatt minden 2. nap összevesztünk..de igy is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki,ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.

Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki, ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.
Az ilyen kapcsolat veszett ügy!! Nekem is volt ilyen a fiú igy szeret úgy szeret de végül mindig más lányoknál kötött ki!! Hagyd a fenébe s keress egy rendes fiút!
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat majd meglátom hogy mit fogok csinálni!!
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD
Úgy, hogy összeköltöztök.
szakítás helyett???? ha még nem is találkoztatok akkor egyáltalán hogy jártok? vállalj munkát, kérj a szüleidtõl
MÁV, 26 év alatti 33%-os kedvezmény, máris annyit spóroltál, ha péntek 10 óra és vasárnap este között utazol.
Kitartás, és akaraterõ. Az egyik exem Svédországban volt 1 évet, és nehezen, de kibírtuk. Nem szabad könnyen elszalasztani, ha olyat találsz akivel kölcsönösen szeretitek egymást, rengetegen vágynak arra, hogy szerelmet találjanak. Ha fontos a lány, akkor nem mondasz le róla.

Nagyon szeretek egy fiut de ö nem szeret de azért hivogat meg beszélgetünk, Ez mit jelentMár egy éve szeretem és nem tudom kivrni sehogy sem a fejemböl akármit is teszek minden este sirok miatta, Mit tegyek?

Ha felhiv mindig mondja nekem folyton a hülyeségét hogyha nem leszek az övé akkor emgöli magát meg ilyenek de hisz nem is szeret akkor meg mért csinálja ezeket???Nem értem??Evvel csak nekem okoz még nagyobb féjdalmat mit tegyek hisz én szeretem ??????

Legjobb válasz: Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!

Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!
Bocs de az ilyen nõk f*sz hiányosak te is az vagy. Inkább kapd össze magad és ne nyalogasd a nyomát ahova lép mert ez szégyen egy lánytól NAGYON!
Hány éves vagy ?? .. Honnan veszed azt h nem szeret?? Ha nem szeretne akkor nem mondana ilyeneket.. és nem hívna fel.. AMikor felhív.. mond meg neki : - én jobban szeretlek mint egy barátot.. és szeretném ha több lenne köztünk barátságnál.. és ha ez nem lehetséges.. akkor légyszíí ne hívogass, mert nekem ez így rossz.. Mivel.. minden nap sírsz miatta.. és neked ez így rossz.. veszíteni valód nincsen.. És mivel ilyeneket mond.. valószínû h szeret.. és csak félõs.. és így akar célozgatni..h te kérd meg arra h járjatok.. Velem is volt így.. és nekem ez bejött.. 3 hónaposak leszünk..:) Sok szerencsét (=
A kérdező hozzászólása: én 18 ö 29

Szeretnék segítséget kérni. Meleg vagyok, és fiatal. Van egy szerelmem, de ez csak egyoldalú. Elmondtam neki, de ő nem szeret, és azóta rengeteget sírok. Mit tudok tenni? A többi meleg hogy vészelte ezt át? A szüleim nem tudják mi bajom, de aggódnak.

nem mondhatom meg nekik hogy mennyire kikészít hogy nem lehet az enyém, és most hogy vége az általánosnak, el is válnak útjaink végleg:( szerintem nem élem túl ezt...

Legjobb válasz: Attól hogy meleg vagy, még nem fáj jobban a viszonzatlan szerelem mint egy hetero-nak. általános érzés, mindenkivel megtörténik legalább egyszer életében, sajnos el kell fogadni.

Attól hogy meleg vagy, még nem fáj jobban a viszonzatlan szerelem mint egy hetero-nak. általános érzés, mindenkivel megtörténik legalább egyszer életében, sajnos el kell fogadni.
Elsõnél a pont! Ha nem tehetsz semmit, és elválnak útjaitok, el kell engedni! nehéz, de nem tudsz tenni ellene! Másokkal is megesik az ilyen, ilyen az élet.
Ne is mond... Egyszer én is odáig voltam egy srácért , de ez is egyoldalú szerelem volt, õ nem viszonozta :/ Sokat sírtam én is, de a szüleim elõtt ezt az érzést fájón folytottam el magamban, még ennyi idõs koromban. Nem gondoltam rá, éltem a saját kis életem, sokat buliztam, és elfelejtettem ! De sajnos ez ilyen, át kell vészelni, most még hánykolódsz az érzelmek hullámain, de mikor megtalálod valakiben az igazi szerelmet ami már 2 oldalú hajótöröttként (már ketten) új tutaj építésébe kezdtek, és együtt eveztek a szerelem szigetére .
De azért egy melegnek annyival nehezebb, hogy ha egy heteroba szedt bele, hogy akkor egyáltalán esélye se lehet.Ha heteronak megtetszik vki ak k van esélye, hogy a másiknak is tetszik.De egy meleg szerelmes lesz vkibe akkor annak a vkinek melegnek kell lennie, és viszonozni az érzéseke.Szóval egy meleg többször csalódhat. Kedves kérdezõ gondolom te is egy heteroba szerettél bele.Én se tudok neked mit mondani mint, hogy felejtsd el.Tudom, hogy nehéz, de majd egyszer megtalálod az igazit.
Tudatosítd Magadban, hogy még sok csalódás fog érni, és át kell vészelni ezeket. Keress más partnert! Sajnállak!
Nagyon sz*r érzés, én is jártam már így. Mást nem tehetsz, mint próbálod kibírni. Az sokat fog segíteni, ha nem találkozol vele, nem is látod, nem is beszéltek, sõt ha vmelyik közösségi oldalon ismerõsöd, javaslom tiltsd le, hogy ott se lásd. Hidd el könnyebb lesz így. Persze így sem 1 hét lesz, mire túlteszed magad rajta...
Korod?
szerintem hallgass az ezeseidre es na a mi velemenyunkre:) ))
Nutellás palacsintát.
hajrá. vagy egész életedben azon fogsz rágódni mi lett volna ha..
A kérdező hozzászólása: De azóta sajnos távol kerültünk egymástól! Ö pedig olyan kapcsolatba került ahol nagyon boldogtalan!
Ne kifogásokat keress hanem a csajt!
:-)
ha nem érzi jól magát a kapcsolatában akkor hagyja abba és találkozzatok újra majd kialakul

A volt baratom osztalytarsam, es nagyon nhehez mivel meg szeretem, es o is szeret de ez normalis, h nem vagyunk egyutt? Es hogy tudnam el erni h meg bocsassa azt, h egy gyenge pillanatban veget vetettem a kapcsoatunknak?

mindig jol ki jottunk es meg ertettuk egymast csak az volt a baj, h sokat idegesitett es en ezt nem birtam

Legjobb válasz: Egy helyesírási szótárral kiengesztelheted csak elõbb olvasd ki :D

Egy helyesírási szótárral kiengesztelheted csak elõbb olvasd ki :D
A kérdező hozzászólása: bekaphatod :) ) tanacsot kerek Isti nem szotart

A barátnőmmel 1, 5 éve vagyunk együtt, egyre több a veszekedés, és úgy érzem hogy már nem szeretem. De ő még szeret engem, mit csináljak? Nem akarom megbántani, de attól félek azt hinné, hogy 1, 5 évig csak hitegettem.

Legjobb válasz: Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel

Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel
Ha már nem vagy belé szerelmes akkor szakíts vele. De ne durván, hanem magyarázd el neki, hogy már kiszerettél belõle.
beszélj vele õszintén, máshogy ez nem megy.elhiszem, hogy kellemetlen, de ilyen az élet.
A kérdező hozzászólása: Basszus, tudom hogy ezt kéne tennem, de annyira sajnálom :( én még mindig szeretem, de ez már nem szerelem, ha ezzel a béna szöveggel jönnék hogy maradjunk barátok, gondolom elküldene a pi*-ba :S
Ebben az esetben sajnos nincs helye a sajnálatnak, õ is megérdemli, hogy ne sajnálatból legyen vele egy fiú. Ha most rossz is lesz neki, õ is be fogja látni késõbb, hogy ilyen kapcsolatban nem érdemes élni.
sajnálatból ne maradj együtt senkivel, nem lesz jó neked se , meg a csajnak se.ami elmúlt az elmúlt, megérdemli az õszinteséget!majd feldolgozza, az már nem a dolgod lesz, te csak légy vele õszinte.
Ha lenne eszed, akkor már nem erõltetnél egy olyan kapcsolatot, aminek nem lesz semmi értelme.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!