Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a o nem szeret, (68 db)

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.

Mit tegyek ha a fiú szeret? Én is szeretem meg ő is szeret, de én nem akarok vele járni, mert ő mindig megcsal. 1 hónapig jártunk, de ezalatt minden 2. nap összevesztünk..de igy is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki,ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.

Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki, ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.
Az ilyen kapcsolat veszett ügy!! Nekem is volt ilyen a fiú igy szeret úgy szeret de végül mindig más lányoknál kötött ki!! Hagyd a fenébe s keress egy rendes fiút!
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat majd meglátom hogy mit fogok csinálni!!
Úgy, hogy összeköltöztök.
szakítás helyett???? ha még nem is találkoztatok akkor egyáltalán hogy jártok? vállalj munkát, kérj a szüleidtõl
MÁV, 26 év alatti 33%-os kedvezmény, máris annyit spóroltál, ha péntek 10 óra és vasárnap este között utazol.
Kitartás, és akaraterõ. Az egyik exem Svédországban volt 1 évet, és nehezen, de kibírtuk. Nem szabad könnyen elszalasztani, ha olyat találsz akivel kölcsönösen szeretitek egymást, rengetegen vágynak arra, hogy szerelmet találjanak. Ha fontos a lány, akkor nem mondasz le róla.
Some more informations is badly needed to help u.:-)
Közeledj hozzá..mennyetek egy nyugis..úgymond romantikus helyre és ott mond el neki..nemfog hülyének nézni.Utánna lehet csók lesz a vége :D Sok sikert! 15/L
hogy mutasd meg ? könnyü mond el neki h sütsz neki kakaós csigát mert azt szeretem xDDD amugy ... szereted viselkedj ugy ... mosojogj rá meg ilyen baromságok :D és még is mért nézne hülyének ? minimum nem szeret ...
Ha nekem egy srác azt mondaná, h szeret, akko biztos, hogy nem fogom bunkón elküldeni, ha bejön, ha nem. Szal sztem mondd el neki, esetleg vigyél neki virágot/csokit;és ha normális a csaj, akkor nem néz hülyének. ügyi légy:) 15/L
én imádom mikor a pasim fülebe sugja szeretlek anál jobb nincs szov sugd a fulébe hidd el õrûlni fog neki!! tapasztalatból mondom:d 17/L

Közel három éve voltam a barátnőmmel, de ő szakított velem, én még mindig nagyon oda vagyok érte és szeretem, de ő nem akar semmit sem tőlem, hogy tudnám vissza hódítani a szívét? Szeret még, de csak barátként.

Legjobb válasz: Ilyen velem is volt már,szerelmes voltam egy olyan valakibe aki engem csak barátként szeretett,próbáld meg elfelejteni,és akkor ha hajlandó vagy továbblépni akkor biztosan egy másik csajjal fox összejönni,aki szintén szerelmes lesz beléd...

Ilyen velem is volt már, szerelmes voltam egy olyan valakibe aki engem csak barátként szeretett, próbáld meg elfelejteni, és akkor ha hajlandó vagy továbblépni akkor biztosan egy másik csajjal fox összejönni, aki szintén szerelmes lesz beléd...
ne is vergõdj. rengeteg a nõ még, ne alázd magad tovább. felejtsd el és lépj tovább. ennyi. esélyed nincs, nem véletlen hogy szakított.
Sehogy.
rövid leszek : MONDJ LE RÓLA ÉSZNÉL VAGY Õ MÁR MÁSÉ
LORDRAPTOR te írhatnál könyvet, azt biztos elolvasnám, ha ilyen röviden össze tudnád foglalni :D
A kérdező hozzászólása: De nem is kérdeztem tõle hogy : "Ha meghalnék öngyilkos lennél?" Nem, semmit, csak magától mondta.
Fogyatékos kérdés. Igen, akkor szeret.
Hát persze hogy szeret:D:DD (de ha csak igazat mondott)
A kérdező hozzászólása: Igazat mondott
van egy egyszerû módja, halj meg és ha öngyilkos lesz akkor igazat mondott... hülyegyerek...

Melyik utat válasszam, ha olyas valakiről van szó akit még szeretek, és ő is szeret, de a párkapcsolat nem működik? Találkozzak vele?

A volt barátom ma hívott kiskutyát sétáltatni,mert nem rég vették,de nemtudom elmennyek-e vele.

Legjobb válasz: hûha... hát ha az exed még szeret téged, és nem tud nélküled élni, és te se találtad meg az után a három év utáni járás után azt, akit jobban szerethetnél mint õt, akkor szerintem semmi bajod nem lehet belõle ha elmész vele sétálni.. anno az exemmel én is sokat veszekedtem, vége is lett másfél év után a kapcsolatunknak, csak mi azóta se beszélünk..(4hónapja) mondjuk én azóta rátaláltam arra, aki igazán illik hozzám, és akit imádok.:) szval sztem ha nem azon vagy,h elfelejtsd az ex barátod, hanem inkább még egyszer utoljára megpróbálnád vele, akkor menj csak ki vele! :)

hûha... hát ha az exed még szeret téged, és nem tud nélküled élni, és te se találtad meg az után a három év utáni járás után azt, akit jobban szerethetnél mint õt, akkor szerintem semmi bajod nem lehet belõle ha elmész vele sétálni.. anno az exemmel én is sokat veszekedtem, vége is lett másfél év után a kapcsolatunknak, csak mi azóta se beszélünk..(4hónapja) mondjuk én azóta rátaláltam arra, aki igazán illik hozzám, és akit imádok.:) szval sztem ha nem azon vagy, h elfelejtsd az ex barátod, hanem inkább még egyszer utoljára megpróbálnád vele, akkor menj csak ki vele! :)
Szerintem is adj egy esélyt az összes érzésednek. Azért mondom, hogy összes, mert ha annyira szeretitek egymást, hogy képesek lesztek újrakezdeni akkor ebbõl ismét lehet egy kapcsolat. De ha mégsem s az exed csak barátkozni akar akkor marad a barátság. Véleményem szerint vannak olyan emberek akikkel barátoknak sokkal jobb lenni, mint szerelmeseknek. A párkapcsolat megváltoztatja az ember érzéseit és másmilyen helyzetben teljesen mást érez ugyanzon ember iránt. A dolog hátulütõje, hogy legtöbb esetben barátságból lehet szerelem de szerelembõl nem lehet barátság.

Pár napja szakitott velem a barátom azt mondta megcsalt de a barátai azt mondták lehet hogy hazudott nekem én még mindig szeretem a srácot de ő nem szeret nem értem miért hazudott talán azért hogy békén haggyam és könnyebb legyen elfelejteni?

visszaszeretném kapni ?t de tudom hogy elkéne felejteni ls sokan ondják hogy az id? mindent megold de én mégsem tudom elfelejteni pedig ez csak 3 hetes kapcsolat volt hogyan érjem el ogy megszeressen?

Legjobb válasz: Figyelj ha õ nem szeret akkor semmi értelme utána járkálnod és próbálkoznod. Elég idegesítõ ha egy csajnak tudtára adjuk hogy nem kell de nem fogja fel... Ha még hazudott is hogy békénhagyd akkor egyértelmû hogy semmit nem akar tõled. Felejtsd el.

Figyelj ha õ nem szeret akkor semmi értelme utána járkálnod és próbálkoznod. Elég idegesítõ ha egy csajnak tudtára adjuk hogy nem kell de nem fogja fel... Ha még hazudott is hogy békénhagyd akkor egyértelmû hogy semmit nem akar tõled. Felejtsd el.
Nem szeret téged, ne fuss utána, semmi értelme nem lenne.Inkább felejtsd el, mégha most nehéznek tünik is.

Szeretem a baratom, o nem szeret, mit tegyek?

...neki ajandekoztam magam ,(a szuzessegem o vette el ) 2 honapja jarunk ,rendesen viselkedik viszonylag de erzem h nem szeret ,megorulok ,mit tegyek?szakitsak?

Legjobb válasz: Szerintem kérdezz rá, mit mondd vajon. De ha azt mondja szeret, de Te nem ezt érzed, akkor viszont valami baj van köztetek, s ennek utánna kell járni, s ha a rossz érzésednek alapja van, s nem tudtok, vagy õ nem is akar rajta javítani, akkor úgy nincs értelme.Ki kell deríteni, hogy mi lehez az ok amiért tõle ez érzed, lehet túlzottan ragaszkodsz, mint õ igényelné, s sok neki... ha kiderül a probléma, az jó, mert ketten megoldjátok és minden oksi lesz. Sok sikert!

Szerintem kérdezz rá, mit mondd vajon. De ha azt mondja szeret, de Te nem ezt érzed, akkor viszont valami baj van köztetek, s ennek utánna kell járni, s ha a rossz érzésednek alapja van, s nem tudtok, vagy õ nem is akar rajta javítani, akkor úgy nincs értelme.Ki kell deríteni, hogy mi lehez az ok amiért tõle ez érzed, lehet túlzottan ragaszkodsz, mint õ igényelné, s sok neki... ha kiderül a probléma, az jó, mert ketten megoldjátok és minden oksi lesz. Sok sikert!
Mibõl érzed hogy nem szeret? Azt mondod rendesen viselkedik, de akkor mi a baj? A pasik ritkán mondogatják hogy így szeretlek meg úgy szeretlek, nem is olyan ragaszkodóak, nincs mindegyiknek szüksége arra hogy állandóan rajtuk lógjon a csaj, ha ilyesmi gond van csak akkor nem kell arra gondolni hogy nem szeret, õk ilyenek. Persze nem mind:)
Ha fiatal akkor biztosan nem gondol tudatosan a kapcsolatra. Azt a fiúk csak 22-25 fölött szoktak. Mondd meg neki hogy szerelmes vagy belé, de valahogy úgy érzed hogy õ nem. Ha szakítotok az sem baj, legalább lesz esélyed olyat találni aki viszont szeret. Persze lehet hogy szerelmet vall.

Nagyon szeretek egy fiut de ö nem szeret de azért hivogat meg beszélgetünk, Ez mit jelentMár egy éve szeretem és nem tudom kivrni sehogy sem a fejemböl akármit is teszek minden este sirok miatta, Mit tegyek?

Ha felhiv mindig mondja nekem folyton a hülyeségét hogyha nem leszek az övé akkor emgöli magát meg ilyenek de hisz nem is szeret akkor meg mért csinálja ezeket???Nem értem??Evvel csak nekem okoz még nagyobb féjdalmat mit tegyek hisz én szeretem ??????

Legjobb válasz: Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!

Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!
Bocs de az ilyen nõk f*sz hiányosak te is az vagy. Inkább kapd össze magad és ne nyalogasd a nyomát ahova lép mert ez szégyen egy lánytól NAGYON!
Hány éves vagy ?? .. Honnan veszed azt h nem szeret?? Ha nem szeretne akkor nem mondana ilyeneket.. és nem hívna fel.. AMikor felhív.. mond meg neki : - én jobban szeretlek mint egy barátot.. és szeretném ha több lenne köztünk barátságnál.. és ha ez nem lehetséges.. akkor légyszíí ne hívogass, mert nekem ez így rossz.. Mivel.. minden nap sírsz miatta.. és neked ez így rossz.. veszíteni valód nincsen.. És mivel ilyeneket mond.. valószínû h szeret.. és csak félõs.. és így akar célozgatni..h te kérd meg arra h járjatok.. Velem is volt így.. és nekem ez bejött.. 3 hónaposak leszünk..:) Sok szerencsét (=
A kérdező hozzászólása: én 18 ö 29

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!