Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a o nem (453 db)

Az a fiú akit szeretek, de ő nem tudja, le akar velem feküdni, és 13 vagyok és szűz, ő meg 15. Most mit csináljak szeretném is meg nem is?

Legjobb válasz: ne!! nagyon meg fogod bánni!!! hidd el nem is szereted, csak azt hiszed. ha idõsebb leszel, te is másképp fogod látni a dolgokat. eleve, ha tényleg szeretne téged a srác, akkor várna, és nem szexelni akarna. Csúnyán átvert téged...

ne!! nagyon meg fogod bánni!!! hidd el nem is szereted, csak azt hiszed. ha idõsebb leszel, te is másképp fogod látni a dolgokat. eleve, ha tényleg szeretne téged a srác, akkor várna, és nem szexelni akarna. Csúnyán átvert téged...
A mai 13 éveseknek már ezen jár az eszük? Jézusom... Én 18 voltam, mikor elõször szexeltem :DD
Menj aludni....
RIBANC, hogy EVILENKO kapna el.
fake de egyébként is ribanc vagy.
Nyugodtan feküdj le . . . . . . . A FASZOMMAL
Meg áll az ész ge*i-.- Mi a f*szt keresel itt 13évesen?! Menny má nézni a disney channelt
Isten õrizz, hogy lefeküdj vele!!!!!!Nagyon megbánnád!!!!!!Várjál vele még idõsebb leszel!!!!
Szerintem erre a kérdésre térjünk vissza olyan 5 év múlva, amikor már nem csak egy éretlen kislány leszel, és amikor már tudod mit beszélsz :D
13 évesen én még azon gondolkoztam, hogy mit játszak ha hazaérek a suliból...idáig sü...
Mit r*bancozzátok le f*szfejek!!! Nem gondoljátok, hogy a mai fiatalokat ez a retek társadalom és a felelõtlen szülõk teszik ilyenné? Ne feküdj le vele, várj ezzel!
13 évesen azon gondolkozz, hogy hova mész továbbtanulni.
én ugyan 13 éves vagyok, de eszemben sem lenne ilyet tenni!! Max a csók! ..
Jah...utolsóval eggyetértek Rib.nc
meg van a megoldás huzzá babázni vazze !!!!
Azta 13 évessen lefeküdni egy fiúval. Nem semmi. De a helyedbe nem tenném ugy is csak kihasználna, meg anyádék mit szolnának hozzá?

Közel három éve voltam a barátnőmmel, de ő szakított velem, én még mindig nagyon oda vagyok érte és szeretem, de ő nem akar semmit sem tőlem, hogy tudnám vissza hódítani a szívét? Szeret még, de csak barátként.

Legjobb válasz: Ilyen velem is volt már,szerelmes voltam egy olyan valakibe aki engem csak barátként szeretett,próbáld meg elfelejteni,és akkor ha hajlandó vagy továbblépni akkor biztosan egy másik csajjal fox összejönni,aki szintén szerelmes lesz beléd...

Ilyen velem is volt már, szerelmes voltam egy olyan valakibe aki engem csak barátként szeretett, próbáld meg elfelejteni, és akkor ha hajlandó vagy továbblépni akkor biztosan egy másik csajjal fox összejönni, aki szintén szerelmes lesz beléd...
ne is vergõdj. rengeteg a nõ még, ne alázd magad tovább. felejtsd el és lépj tovább. ennyi. esélyed nincs, nem véletlen hogy szakított.
Sehogy.
rövid leszek : MONDJ LE RÓLA ÉSZNÉL VAGY Õ MÁR MÁSÉ
LORDRAPTOR te írhatnál könyvet, azt biztos elolvasnám, ha ilyen röviden össze tudnád foglalni :D

Szerintetek milyen szívhezszóló karácsonyi sms-t küldjek a volt barátomnak akit nagyon szeretek? és ő nem így érez :S

Legjobb válasz: Szerintem semmijet mert már lehet elfelejjtett téged:S Tudom hogy nagyon szereted és feltételezem hogy még frissek a sebek, de tovább kell lépned, és lehet így lesz neked könnyebb hogy nem írsz neki. Sajnálom hogy így történt, én is most veszítettem el nemrég a barátnõmet de mégsem tervezek ilyet írni neki, én így látom könnyebbnek.

Szerintem semmijet mert már lehet elfelejjtett téged:S Tudom hogy nagyon szereted és feltételezem hogy még frissek a sebek, de tovább kell lépned, és lehet így lesz neked könnyebb hogy nem írsz neki. Sajnálom hogy így történt, én is most veszítettem el nemrég a barátnõmet de mégsem tervezek ilyet írni neki, én így látom könnyebbnek.
Az a nagy büdös helyzet Cunikám, hogy igaza van az elsõnek!
A kérdező hozzászólása: :(

Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem ,hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el, majdnem hogy apád lehetne. Ne haragudj meg, de ez az ember egy kissé beteg lehet. Normális felnõtt nem kezd 16 éves lánnyal. Szerintem neked csak az tetszik, hogy tetszel egy ennyi idõs pasinak és természetes kívánod a szexet, mint a többi hasonló korú lány. Nem hiszem , hogy a legjobb döntést hoznád meg akkor, ha lefeküdnél vele. Mennyi ideje vagytok együtt? Honnan tudod, hogy nem csak arra kellesz neki? Van egy csomó megválaszolatlan kérdés, ne légy felelõtlen.
hát majd õ szakít veled ha megkapott ne aggódj és meg lesz oldva a gondod.
Ha tudod, hogy nem szeret akkor miért akarsz egy ilyen pasival lefeküdni? És egyáltalán vele lenni? Nem csodálkozom, hogy nem fogadják el a szüleid. 32 éves embertõl mit akarsz?? Szerintem szakíts vele, és keress egy korban hozzád illõt, aki szeret...!
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget, Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal, neked meg életed egyik legnagyobb baromsága.. 19/L
lol. sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
Ráérsz még megtalálni az igazit. Lefeküdni azzal feküdj le akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Egészen más élmény, mintha csak azért feküdnél le, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtõl. De a 16 év korkülönbség nagyon sok. Nem csodálom, hogy a szüleid nem fogadják el. Kis jóindulattal (ha az elsõ randija sikerül) az apád is lehetne...
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, õk az értelmesek. én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is. és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden. azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, õk az értelmesek.

Van egy srác, nagyon szeretem, de ő nem tudja, csak a barátnőim. Osztálytársnőm is szerelmes belé, ezért, csinált egy álprofilt. A srác totál beleszeretett, és nekem meg is mondta, szerintetek megmondjam neki, mit érzek?

A "barátnőm" is szerelmes belé, és nem mert vele beszélni, ezért csinálta a profilt, és a fiú, teljesen beleszeretett, és nekem mikor megírta rögtön rám tört a sírás, nagyon szeretem a fiút, de nem tudom mit tegyek, főleg, hogy nem is tudja, kit tart nagyon jó fejnek...amúgy az a lány egy nagyon bunkó, hazudós ember valójában, aki csak nyalizik. :( nem tudom mit csináljak, nagyon kéne segítség!

Legjobb válasz: Szerintem mondd, mielõtt még késõ lesz. ;) Sok sikert!

Szerintem mondd, mielõtt még késõ lesz. ;) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De...hogyan, és még az a baj, hogy én elég szégyenlõs, meg félénk vagyok, nem tudom, hogyan mondhatnám meg neki :(
A kérdező hozzászólása: De nem is kérdeztem tõle hogy : "Ha meghalnék öngyilkos lennél?" Nem, semmit, csak magától mondta.
Fogyatékos kérdés. Igen, akkor szeret.
Hát persze hogy szeret:D:DD (de ha csak igazat mondott)
A kérdező hozzászólása: Igazat mondott
van egy egyszerû módja, halj meg és ha öngyilkos lesz akkor igazat mondott... hülyegyerek...

Mit tegyek hogy visza szerezzem életem nagy szerelmét akit elveszítettem a féltékenykedésemmel és a sok sms hivogatásommal? Nagyon szeretem de ő nem hajlando szóba állni velem! Sgreszivnek tart4mit tegyek?

Nagyon szeretem de ? nem hajlando szóba állni velem! Sokat vitatkoztunk szakitásunk után is meg volt pár csúnya szó is! Zaklatásnak vette a sok smst hivást! Pedig én csak helyre akartam hozni mindent! Egyszer?en kifordított magambol ez az egész szakitás! és egy agrezsív vadállatnak tart! De én ugy érzem hogy a leke mélyén még érez irántam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy tényleg az vagy. Gondolom szólt, hogy hagyd abba, te meg nem hagytad. Pedig akkor talán még lett volna esélyed.

Lehet, hogy tényleg az vagy. Gondolom szólt, hogy hagyd abba, te meg nem hagytad. Pedig akkor talán még lett volna esélyed.
szerintem sikerült nála elérned, hogy megutáljon.ezt már nem tudod helyrehozni, inkább felejsd el.zaklatni meg végképp nem tanácsos, mivel egyszer megunja, és fel is jelenthet.

Van 1 csaj. Aki nagyon dögös, okos, vicces, érzékeny azaz tökéletes. Ez a lány a legjobb barátjának tart és én többet szeretnék, de ő nem . Viszont teljesen úgy csinál velem mintha járnánk. De nem tudom mit tegyek . Tovább álljak vagy beszéljek vele?

Legjobb válasz: Na igen. Eszköz vagy. Úgyhogy õ nem a barátod. Ha így viselkedik veled, azt azért teszi, mert így kiszemeltjeit féltékennyé teheti, vagy éppen nem kívánatos nyomulót általad elriaszthat. Továbbá minden nyûgét, baját meghallgatod és valószínûleg lelket öntesz bele, segíted, tanácsaiddal támogatod legjobb tudásod szerint. Kihasználja, hogy bármit megtehet veled, mert bele vagy zúgva, tudja hogy semmire nem mondanál nemet. Az érzelmeidet nem fogja viszonozni úgy tûnik. Nem jössz be neki mint férfi, de imponáló számára, hogy van valaki aki imádja, és beleszeretett. Úgyhogy kedves kérdezõ, te nem a barátja vagy, hanem egy szabadon felhasználható eszköz a számára, ez magyarázza meg miért nem küld el és tart maga mellett. Rajtad áll, hogy maradsz eszköz, vagy otthagyod a fenébe.

Na igen. Eszköz vagy. Úgyhogy õ nem a barátod. Ha így viselkedik veled, azt azért teszi, mert így kiszemeltjeit féltékennyé teheti, vagy éppen nem kívánatos nyomulót általad elriaszthat. Továbbá minden nyûgét, baját meghallgatod és valószínûleg lelket öntesz bele, segíted, tanácsaiddal támogatod legjobb tudásod szerint. Kihasználja, hogy bármit megtehet veled, mert bele vagy zúgva, tudja hogy semmire nem mondanál nemet. Az érzelmeidet nem fogja viszonozni úgy tûnik. Nem jössz be neki mint férfi, de imponáló számára, hogy van valaki aki imádja, és beleszeretett. Úgyhogy kedves kérdezõ, te nem a barátja vagy, hanem egy szabadon felhasználható eszköz a számára, ez magyarázza meg miért nem küld el és tart maga mellett. Rajtad áll, hogy maradsz eszköz, vagy otthagyod a fenébe.
Megoldás hajtsd el azt a mocskos K...-t a halál vérvörös... tudod hova, na! Nem szabad az ilyenek után koslatni mint valami rühes kóbor kutya, csak saját magadnak ártasz. És egyszer nézd meg alaposabban azt a lányt...ÕT, ne azt a tündért amit a helyére képzelsz
velem is volt ilyen , elfog majd dobni mint 1 koszos rongyot ha már nem lesz rád szüksége.
Nekem is volt ilyen barátom, bár én nem viselkedtem úgy, mintha járnánk.Sokszor megmondtam neki, hogy tõlem ne várjon többet, mert nem érzek szerelmet, viszont fontos a barátsága. Makacs ember, nem adta fel. Ma õ a férjem... Ha fontos neked, tarts ki, amíg úgy érzed van értelme.
Ezt úgy hívják, hogy talonba raktak :) Te vagy a vésztartalék, akivel jól el lehet menni, esetleg egyébre is kapható vagy, ha pocsék lesz az élet, de közbe mégis lehet nyugodtan kacsingatni bármerre, hiszen csak barátok vagytok, így semmi kötelezettség. Én is voltam így. Egészen odáig, amíg engem ért a megtiszteltetés, hogy a szalagavatón lefilmezhettem, ahogy a (erõsen titkolt) szerelmével egy hosszú és érzéki csókba bonyolódott. Mindent tudtam róla (azt hittem) csak ezt a pasit felejtette elmesélni :) És utána is még ment tovább minden a régiben, jó voltam gépet javítani, leckében segíteni, meg jókat beszélgetni. Nem ígért soha semmit, csak adta az apró jeleket, hogy véletlenül se unjam meg :) Szerintem, ha jó vele, tartsátok meg egymást, mint barátot. És nézz más lány után. Jobban jársz hidd el...
Eszköz?! Ezt mibõl gondolod..? Nekem van egy kb ugyanilyen barátom.. igen õ a fiú aki rajong értem.. és én meg a lány.. Én nagyon szeretem õt.. mint embert, barátot akármi.. viszont szerelemmel sosem fogom szeretni.. na most.. egy ideig nagyon sokat együtt voltunk.. reggel elkísért suliba, majd suli után ott várt és haza kísért és kb az egész napot együtt töltöttük.. volt hogy nekem volt közbe kapcsolatom, több is... de én nem úgy vettem észre hogy ez õt zavarná.. majd úgy december tájt amikor már apa is azt mondta hogy szerelmes belém.. akkor elkezdtem visszahúzódni.. és hát igen.. nemtudom.. gondolom nem lett meg amit akart és akkor már nem is kell.. bár nekem ezt nem mondta el hogy többet akar.. lehet jobban is tette.. nemtudom nekem fontosabb a barátság, ami persze kölcsönös volt.. szóval nem egy eszközként volt/van jelen az életemben.. hanem mint egy barát akire lehet számítani, és aki számíthat a másikra.. A Kérdezõnek pedig annyit... hogy ha annyira tovább akarsz állni, akkor meg semmit sem vesztesz azzal ha leülsz vele beszélgetni :) 19/L
Kedves kérdezõ, Ha másképp érzed - hiszen te magad éled meg - akkor biztosan úgy van. Azonban ha mégis nekem lesz igazam, ne lepõdj meg olyan nagyon.
Most én is így vagyok de végre "kinyílt a csipám". Persze nem akar többet barátságnál minden jel mást mutat Az ilyen csajt ott kell hagyni a francba!
13:39-es Magyarul éppúgy kihasználtad, úgyhogy felesleges volt leugatnod amit írtam. Biztos vagyok benne, hogy te is tudtad, hogy az a fiú barátságnál sokkal többet érez irántad, és ahogy leírtad szépen, te is hagytad, mert legalább volt valaki aki addig is törõdik veled míg te álmaid hercegét meg nem találod. És még akkor játszod az ártatlant, hogy hát te nem is tudtad meg te nem is kihasználtad. Pedig de. Hányinger.
A kérdező hozzászólása: és ha nem használ ki ? mert a legteljesebb mértékbe sem érzem ezt és nem 1 világszám a csaj de pont "a múzsám"... és télleg a barátjának tart ...akkor is a barátjának tartott amikor nem szerettem és nem hinném hogy csak így kihasználna ...
A kérdező hozzászólása: Sir butcher ...kösz... de télleg és nagyon sajnálom.... mindannyiótoknak köszi :D sokat segitettetek ...
Lehet, hogy tényleg csak barátként szeret, de te magyarázol többet a viselkedésébe.
A kérdező hozzászólása: eddig ez a legérdekesebb ... igazad lehet :D

Mit tegyek ha a fiú szeret? Én is szeretem meg ő is szeret, de én nem akarok vele járni, mert ő mindig megcsal. 1 hónapig jártunk, de ezalatt minden 2. nap összevesztünk..de igy is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki,ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.

Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki, ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.
Az ilyen kapcsolat veszett ügy!! Nekem is volt ilyen a fiú igy szeret úgy szeret de végül mindig más lányoknál kötött ki!! Hagyd a fenébe s keress egy rendes fiút!
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat majd meglátom hogy mit fogok csinálni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!