Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a nagyon jó (377 db)

A lányok szeretik a nagyon jó humorú fiúkat?

Van egy nagyon szép lány az osztályomban és iszonyúan belé estem szinte nagyon akarom ?t. Remélem ezzel érek is el valamit :) 14/F

Legjobb válasz: Én olyanhoz fogok odamenni, kinek minimum minden szava vicces!

Én olyanhoz fogok odamenni, kinek minimum minden szava vicces!
Nekem akkor száz barátnõm lett volna.
Nekem meg kétszáz.
nekem 22feleségem volt csak azér mer jó a humorom ez k.rvára bejön náluk igaz ültem 2évet bigámia miatt de ezvanXD
Ezzel csak az a baj hogy így könnyen bebarátzónázhat:S
Hat igen. Lehet h meg tul fiatal vagy a dologhoz. A szerelem szeretette alakul a szeretet meg kotodesse
Igen, normális. HA te ezt az átalakulás nem tudod elfogadni, akkor alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra. Neked szexkapcsolat kell, mert nálad a szerelem egyenlõ a szexszel. Ha szeretnéd a pasidat, nem fontolgatnád a lelépést. Egyre több van belõled a világban.
Off: Hogy lenne már túl fiatal? 8 évig együtt voltak, alsó hangon is 22 éves. Egy 22 éves pedig nem túl fiatal a szerelemhez. Nem normális, sajnos ennek a kapcsolatnak már lõttek. Ne rabold se az õ, se a saját idõd. Emberileg szereted, oké, viszont akármennyire is fáj a felismerés, ez nem elég egy életképes kapcsolathoz.
A lángoló szerelem elmúlik. Ha van szex és minden más is mûködik, akkor szerintem nem érdemes továbbállni. Egyébként nagyon sok mindennel elõ lehet hozni a lángolást, pl közös programokkal, beszélgetésekkel, csak sajnos az ember hajlamos elkényelmesedni.
nekem 4 év után volt ez. tovább léptem, és most van barátnõm, igaz nem vagyok szerelmes.
Hány éves vagy kérdezõ!? Ez egy elég nehéz ügy, ugyanis 8 év hosszú idõ, a szerelem elõbb-utóbb mindig elmúlik, 8 év után szinte 100%, hogy senki másba se lennél már szerelmes. Ennyi erõvel, soha senki ne házasodjon meg és tartson ki a másik mellett, mert a szerelem mindig el fog múlni pár év alatt. 26F
3 év után elmúlik ez biológiai tény de ha vonzódsz hozzá attól még akkor ne hagyd ott
Nincs tesód véletlen?
A kérdező hozzászólása: Van..de ö fog az oltárhoz vezetni, és mást gondoltam a tanumnak!
Nem tudod elintézni, hogy mindketten lehessenek? Én már láttam olyan esküvõt, ahol két tanúja volt a menyasszonynak és a võlegénynek is.
A kérdező hozzászólása: Ilyenrõl még nem hallottam.de jo lenne, mert mind 2 csajt szeeretném:)
egyik elmegy a templomi esküvõre tanúnak, másik meg a polgárira..ilyen egyszerû
A párod tanujának a párja?ha nem lesz templomi is.Ha lesz, akkor az a leg jobb, amit egy korábbi válaszoló írt.Egyik a polgárin, másik a templomin.
Vagy legyenek mind a ketten koszorús lányok (már ha lesz ilyen) és legyen a tanud valaki más, így nekik is lesz egyforma különleges posztjuk. Ha végleg nem megy hogy mindketten legyenek mond meg, hogy nem tudsz választani és a lánybúcsún döntsétek el kockadobással.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget:)
Én is amondó vagyok, hogy tedd meg õket koszorúslánynak és válassz a családból tanút..így nem lesz balhé .


A várandósságról szeretnék valami nagyon jó és hasznos könyvet venni, 15 hetes kismama vagyok; ötletek?

Legjobb válasz: könyvesboltban is rengeteg jó van, fõleg, ha írni is akarsz bele akkor nem jó a könyvtári. Vehetsz teszveszen is. Gratulálok a babához!

könyvesboltban is rengeteg jó van, fõleg, ha írni is akarsz bele akkor nem jó a könyvtári. Vehetsz teszveszen is. Gratulálok a babához!
Irány a könyvtár!
PL.: A terhesség Abc-je. De elmész egy könyvesboltba, és megtalálod a neked megfelelõt!
Én a könyvtárból már vagy tizet elolvastam tök ingyen. A most divatos, bolti könyvet is megvannak már nekik.
Szerintem azok is jók amik a Felicitas csomagban vannak. És az ingyen van. én Ranschburg Jenõ: Szülõk könyve c. vettem meg. De az inkább a nevelésrõl szól, nem csak a várandósságról. A magyar könyveket jobban szeretem, mert az magyar élethelyzetre van kitalálva, nem amerikaira.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem könyvtárit szeretnék, hanem vásárolnék, csak gondoltam aki tapasztaltabb már e téren, van esetleg kedvence vagy olyan, ami igazán hasznos; vagy ami nem.
Nekem anno Rákóczi István: Gyermeket várunk volt a legjobb. Praktikus, lényegre törõ.
miért sírsz? a szerelem nem egy szomorú dolog
Szerintem mondd el neki.Ha annyira jó barátok vagytok akkor meg fogja érteni hogy szereted.Semmi szégyellni való nincsen abban ha szereted.
A kérdező hozzászólása: De az ha nem viszonozzák...és személyesen mondjam meg?
A legjobb személyesen. És azt is mondd meg, hogy ha nemet mond, akkor is barátok maradtok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget aranyosak vagytok :)
Húúúú! Tudom, h régen volt, de lett vmi? Elmondtad, és akkor mit mondott? Leírod a sztorit? Légyszi! Köszi!
jó ötlet a vacsi, de akkor lepdd meg egy motort ábrázoló valamivel.
A kérdező hozzászólása: Egy "vagy" hiányzik a motorok után.
kerss a motorjahoz illo markas kulcstartot! en peldaul nagyon orulnek egynek, honapok ota vadaszok egy prima suzukisra, de eddig meg semmi :(

A barátnőm 2 méter 2 centi én viszont csak 1.70 vagyok jól megvagyunk meg minden szeretjük is egymást. Magasabb lányok nektek jó a kisebb farok is vagy attól hogy magasabbak csak a nagy jó neki, nektek?

Legjobb válasz: Mi egy magasságban vagyunk. Vagyis, ha kihúzza magát, akkor magasabb 1-2 centivel a barátom. Nem értem hol az összefüggés a farokméret és a magasság közt... 20L

Mi egy magasságban vagyunk. Vagyis, ha kihúzza magát, akkor magasabb 1-2 centivel a barátom. Nem értem hol az összefüggés a farokméret és a magasság közt... 20L
Anyám, én 171 vagyok, de ha egy csaj akivel randiznék 3-4 centivel magasabb lenne már kicsit cikibben érezném magam :/
képzelem a csajt biztos valami kosaras tehén xd
és képzeld ha még magassarkúban van :) amúgy én is magasnak számítok a magam 182centijével :) 32/L
hókefélke és a 7 törpe xD
32 centi különbség? Az mennyi? Másfél fej? Te jó ég. Én nem vagyok ellene, hogy magasabb legyen a barátnõm, de azért az már fura lenne, ha még ágaskodva se tudnám megpuszilni, és kuncsorognom kéne, hogy hajoljon le... :D
Ezen már én is gondolkodtam-fõleg, hogy nem vagyok lent valami nagy méretekkel megáldva... Viszont szerintem ahogy nálunk nincs összefüggés a magasság és a farok méret között úgy a lányoknál sem lehet a magasság és a testalkat alapján általánosítani.
Egyszer én is szeretnék magas csajt(nem debellát), csak hogy milyen lehet.
10:46 van egy 2 méteres csaj haverom :D szal nem olyan ritka
A 202 cm-hez remélem tartozik egy legalább 47-es láb is, el ne dõljön :)
hát múltkor láttam már 2m magasabb nõt. szóval lehet, hogy igazat mondasz... de szerintem nincs olyan nagy összefüggés a magasság és a farokméret között.
202 centis csaj?Ez szerintem kamu lehet, még férfiaknál is nagyon ritka a 200 centi körüli, nõknél kb. 10 ezerbõl 1 ilyen. Attól, hogy magas a csaj nem kell neki nagy méret.
Hófehérke és a 7 törpe
mivan??? hogy jön ez össze?
A két dolog között nincs összefüggés, úgyhogy ne aggódj, egy magas csajnak ugyanúgy elég a te méreted, mint egy alacsonynak.

Ma áthívtam a nagyon jó fiú haveromat, elcsattant tőle az első csók. De én nem szeretem annyira. Hogy mondjam meg neki?

Ma áthívtam a nagyon, de nagyon jó fiú haveromat, hogy megkérdezzem, csak úgy "heccből" elkísérne-e egy szombati buliba, mert nincs kivel menjek. Persze igent mondott, de szegény azt hihette, hogy szerelmes vagyok belé, mert utána megcsókolt. Senki nem látta. Én persze nem mertem visszacsókolni, ő zavarba jött, mondta, hogy haza kell mennie (gondolom azért mondta, mert lehet hogy feltételezte, hogy nekem ez a dolog nem jön be), zavart volt. Ez volt körülbelül délután 2 óra tájékában. Tudtam, hogy tetszek neki, de hogy ennyire?! Most szakítottam a pasimmal, tegnap este, nem állok készen egy új kapcsolatra! Nincs tapasztalatom, eddig csak olyan fiúval voltam, hogy mindketten, kölcsönösen szerettük egymást, így nem volt ínyünkre a dolog. De engem ez most meglepett, gondolom őt is a reakcióm. 18/L

Legjobb válasz: Helyesbítek: õt csókoltam meg elõször, az életem elsõ csókja már 3 éve elcsattant :)

A kérdező hozzászólása: Helyesbítek: õt csókoltam meg elõször, az életem elsõ csókja már 3 éve elcsattant :)
Ezt nem lehet kerülgetni! meg kell neki mondanod egyenesen mert ha kedvesen is próbálnád attól még ugyan úgy gog neki fájni! viszont arra fel kell készülnöd hogy nem garantálható hogy megint jó barátok lesztek
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy biztos nem veszi jó néven, összetörném lelkileg, lehet, hogy inkább vállalom... De viszont mondanom kell neki, hogy még nemrég ért véget egy párkapcsolatom, lassítsunk egy kicsit. Nos, most írok neki egy SMS-t, hogy nem aludna-e nálunk (anyukám ismeri, nagyon megbízik benne, szerinte illik hozzám...) - aludt itt már többször is, szóval biztos nem mond nemet...-, és megbeszélném vele. Nekünk holnap még igazgatói szünet van, szóval nem okozhat gondot.
Meg fogja érteni hogyha tényleg szeret téged és várni fogja hogy túl tudj lépni az elõzõ kapcsolatodon...:) Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: 17:23 : Én nem nagyon ismerekem interneten, pl. msnen keresztül sosem hívok meg senkit, esetleg sms-ben, vagy felhívom. Élõben sokkal jobban tudok beszélni, jobban jönnek a szavak is. És köszönöm a bíztatásod! ;) Pont most írt vissza, hogy még megkérdezi az anyját, hogy jöhet-e, de szívesen jön.
Nem kötekedni akarok, de ha tudtad, hogy tetszel neki, akkor miért adtál neki félre érthetõ jeleket? Most jól kitoltál vele. (Még ha nem is volt szándékos.)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy most kitoltam vele, de egyáltalán nem szándékosan, szeretném, de tegnap szakított velem a barátom, nem léptem túl még a régi kapcsolatomon, nem vagyok kész egy újra...
Hát kellemetlen egy szituáció, legközelebb figyelj oda jobban. Ha viszont úgy érzed késõbb még lehet valami, akkor beszéljétek meg.

Van egy párkapcsolatom, ahol a szex nagyon jó és nagy szenvedély van köztünk, ezen kívül szeretjük is egymást. Szóba került a házasság is. Szeretjük egymást, de nem szerelemmel, viszont nagyon jó köztünk minden. Házasodjunk így?

Legjobb válasz: Aki azt írta, hogy azért van nagyon sok válás mert sokan szerelem nélkül házasodnak az szerintem téved. Pont ennek az ellenkezõje miatt van ... Mert sokan vak szerelembõl házasodnak. Olyan szerelembõl amikor még nem lehet tisztán látni a másik hibáit, "velejáróit" és, hogy ha néha észre is veszik 1-1 pillanatra akkor is csak legyintenek, hogy ó hát én elfogadom Õt így meg majd megváltozik, majd ha együtt fogunk élni másképp lesz én tudom ... Én vallásos ember vagyok és sokat beszélgettem papokkal, tanítottak is. Õk mondták el, hogy ugye õk tartanak jegyesoktatást és mindig meg kell, hogy kérdezzék, hogy miért döntöttek a párok a házasság mellett. Azt mondták nagyon sokat adták azt a választ a kérdésre, hogy hát mert mi szerelmesek vagyunk egymásba és azt mondta ezek közül a párok közül majdnem mind elvált. Mert késõbb amikor már együtt éltek és sok-sok problémával szembesültek ami nem javult akkor ott nem volt más választás ... A szeretetre kell építeni. Ha Te úgy érzed, hogy szereted annyira a párodat, hogy akár egy egész életet is letudnál vele élni és megvan köztetek az összhang, az egyetértés és az a bizonyos láthatatlan kötelék ... Meg természetesen ha úgy érzed, hogy számodra Õ az igazi és ez kölcsönös akkor miért ne?:) Igaza van az elõttem szólónak... A szerelem egy idõ után elmúlik és ha nincs mögötte tiszta és önzetlen szeretet amelyre egy életen át lehet építeni akkor hiába volt ott a szerelem...Csak néznek egymásra az emberek, hogy: - Fuh, hogy voltam képes eddig ezzel az emberrel élni? Hogy nem vettem észre ezidáig, hogy Õ ilyen?" ... A szíved úgyis megsúgja a választ. Viszont ha vannak kételyeid akkor célszerû még várni vele ... Mindenestre én sok boldogságot kívánok! :-) (Jah és még annyit hagy jegyezzek meg, hogy nálunk is ez volt az elõzõ párommal, megvolt minden ... Szerelem nem volt. Házasság nálunk is felmerült és boldogan hozzámentem volna. De Mi sajnos rengeteget veszekedtünk ... És egy idõ után ennek meg is lett az eredménye. :( )

Aki azt írta, hogy azért van nagyon sok válás mert sokan szerelem nélkül házasodnak az szerintem téved. Pont ennek az ellenkezõje miatt van ... Mert sokan vak szerelembõl házasodnak. Olyan szerelembõl amikor még nem lehet tisztán látni a másik hibáit, "velejáróit" és, hogy ha néha észre is veszik 1-1 pillanatra akkor is csak legyintenek, hogy ó hát én elfogadom Õt így meg majd megváltozik, majd ha együtt fogunk élni másképp lesz én tudom ... Én vallásos ember vagyok és sokat beszélgettem papokkal, tanítottak is. Õk mondták el, hogy ugye õk tartanak jegyesoktatást és mindig meg kell, hogy kérdezzék, hogy miért döntöttek a párok a házasság mellett. Azt mondták nagyon sokat adták azt a választ a kérdésre, hogy hát mert mi szerelmesek vagyunk egymásba és azt mondta ezek közül a párok közül majdnem mind elvált. Mert késõbb amikor már együtt éltek és sok-sok problémával szembesültek ami nem javult akkor ott nem volt más választás ... A szeretetre kell építeni. Ha Te úgy érzed, hogy szereted annyira a párodat, hogy akár egy egész életet is letudnál vele élni és megvan köztetek az összhang, az egyetértés és az a bizonyos láthatatlan kötelék ... Meg természetesen ha úgy érzed, hogy számodra Õ az igazi és ez kölcsönös akkor miért ne?:) Igaza van az elõttem szólónak... A szerelem egy idõ után elmúlik és ha nincs mögötte tiszta és önzetlen szeretet amelyre egy életen át lehet építeni akkor hiába volt ott a szerelem...Csak néznek egymásra az emberek, hogy: - Fuh, hogy voltam képes eddig ezzel az emberrel élni? Hogy nem vettem észre ezidáig, hogy Õ ilyen?" ... A szíved úgyis megsúgja a választ. Viszont ha vannak kételyeid akkor célszerû még várni vele ... Mindenestre én sok boldogságot kívánok! :-) (Jah és még annyit hagy jegyezzek meg, hogy nálunk is ez volt az elõzõ párommal, megvolt minden ... Szerelem nem volt. Házasság nálunk is felmerült és boldogan hozzámentem volna. De Mi sajnos rengeteget veszekedtünk ... És egy idõ után ennek meg is lett az eredménye. :( )
Minek kell házasodni? Attól megváltozik bármi is a nõ nevén kívül?
Áldásom adom rátok, járjatok békével.
A kérdező hozzászólása: És ez most hogy jön ide?
Most ez lehet bunkóságnak fog hangozni, hogy ezzel jövök, de azért az sem elhanyagolható tény, hogy házasságnál minden megy közösbe, válásnál meg felezõdik ugye. Szóval ha évekig küzdöttél a kis lakásodért, az válás után már nem csak a tiéd...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsónak. Köszönöm, a választ, a hozzászólást, a szavait.
A kérdező hozzászólása: 2 és fél éve. Igazából sosem voltunk egymásba, inkább õrült, szerelemszerû pillanatok voltak csak.
voltatok szerelmesek valaha vagy mindig csak a szenvedély? mert a szerelem csak egy ideig van jelen minden kapcsolatban, utána átalakul valami mássá.. mióta vagytok együtt?
meg hal valamelyikõtök hogyha nem házasodtok össze:O? nem értem miért olyan fontos ez úgyis csak papírok, semmi jelentõségük... L/16
Azért van ennyi válás, mert rengetegen szerelem nélkül házasodnak.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy szerelem nélkül érdemes házasodni? Mert különben a szex nagyon jó vele, és másban is egyetértünk, szeretjük egymást.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy láttál egy szép nyugágyat, megvedd -e? Csak te tudhatod, mi a jó neked.
Én is engedélyezem !
Hát nem szállok vitába, de az a válaszoló aki megcáfolta a válaszomat, mely szerint a szerelem nélküli házasság váláshoz vezet szerintem téved. De nem gyõzködök senkit, mert errõl úgyis mindenkinek más a véleménye. Én csak azt tudom hogy anyukámék 16 éves koruk óta együtt vannak most 50 évesek és õrülten szerelmesek egymásba még mindig. Bár õk megtalálták egymást, õket a sors is egymásnak szánta. Én a valódi szerelemre gondoltam, nem fellángolásra, ami okán rögtön házasságba ugranak a felek.

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!