Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a nagyon (4066 db)

Meleg kérdés! Aktív fiúk szeretitek a nagy feneket?

V ink a kicsi az izgató? A nagy izmos fenekre gondolok nem a hajasra

Legjobb válasz: én szeretem :) de csak ha feszes

én szeretem :) de csak ha feszes
Igen, de én a lábakat bírom a legjobban.
inkább a kicsi :D
inkább a kisebb, formás:)
Nem szeresük mert az olyan nõies fúj
Miket szoktatok csinálni vele?

Lányok szeretitek a nagyon domináns pasikat?

Akik elvárják, hogy mindig minden úgy legyen, ahogy ?k akarják.

Legjobb válasz: Nem, mert én is elég domináns vagyok. Szexben néha szeretek olyat játszani, de egy kapcsolatban ezt nem tudnám elviselni.

Nem, mert én is elég domináns vagyok. Szexben néha szeretek olyat játszani, de egy kapcsolatban ezt nem tudnám elviselni.
nem.fõleg ha rajtam akar uralkodni akkor nem-_-
Az olyan pasit be kell fenyíteni xD
Hát nem. Rajtam ne uralkodjon senki, nem vagyok a kutyája, se a lábtörlõje. Önálló vagyok, saját akarattal. Persze van olyan ember, aki miatt változok, akihez alkalmazkodok, de ez már más tészta.:) 18/L
ha tudom , hogy jót akar nekem, akkor eltõröm am meg meg lehetne vele beszélni, nem? -.-
xDD...nekem a barátnõm szereti hogy domináns vok de rajta nem uralkodok attól...csak általába egy fiusae kezdhet ki vele...ez azért is van mert 6 éve thai boxolok és fekete öves vagyokxDD
Hát én olyan vagyok, ha utálom, ha beleszólnak a dolgaimba, makacs vagyok, mindig a saját fejem után megyek, szóval nem igen tudna megmaradni mellettem egy ilyen domináns pasi, mert engem nem tudna irányítani, és ez gondolom zavarná... Mer mondjuk én lesz*rnám, h parancsolgatni próbál, de neki sztem rosszul esne, h nem tud domináns lenni :D

Miért van az, hogyha egy lány a nagy péniszt szereti akkor r*banc, viszont ha egy fiú szereti a nagy melleket az természetes?

Legjobb válasz: Mert a legtöbben kettõs mércével mérnek, én is, bár nem vagyok rá büszke.

Mert a legtöbben kettõs mércével mérnek, én is, bár nem vagyok rá büszke.
Akkor r*banc, ha a kisebb pénisz miatt kerül lapátra a csávó, mivel nem lehet vele mit kezdeni. A mellett meg simán lehet plasztikázni...
Ez is egy olyan dolog, amit ráaggatnak a nõi nemre a nõgyûlölõk. : D
Miért lenne r#banc?
Egy nõ korántsem attól lesz r.banc hogy mekkora farkat szeret :)
A kérdező hozzászólása: Na, jól lepontoztak titeket:S:D
Miért van az, hogyha a fagyinak sült hús szaga vagy, azt nem szeretjük, viszont ha az oldalasnak van ilyen szaga, az természetes? Ez nem kettõs mérce, a kettõ nem ugyanaz. Az se kettõs mérce, hogy ha egy lány sminkeli magát, az természetes, ha egy fiú, azt b u z i n a k hiszik. De hogy normális választ is adjak: a társadalomban a férfiaké a szex-orientált szerep, ezért természetes, ha ilyenekrõl beszélnek. Egy nõ esetében azonban ez megbillenti a sztereotípiákat, ezért szoktak rá pejoratív kifejezéseket aggatni. Elég szakszerû voltam? :D
Sajnos a pasik tobbsege ilyen, de nem kell veluk foglalkozni, csak elfogadni ilyen tuskonak.

Felmérés! Ki szereti a kicsi mellű, alacsony, cuki tini lányokat és ki szereti a nagy mellű nagy darab lányokat?

Legjobb válasz: arany középút, ne legyen "nagydarab" de legyen mit fogni. mint a párom:)

arany középút, ne legyen "nagydarab" de legyen mit fogni. mint a párom:)
És ha közepes testalkatú vagyok tenyérnyi (nem kicsi és nem is túl nagy) mellekkel, akkor már nem is lehetek cuki? :D Ennyi hülye kérdést.
kicsi cuki o/ 25/f
A kis mell és a vékonyság az jó, de az alacsonyság nem. Egy magas de vékony kismellû nõ a legszebb.
kicsi, az a jó, ha még nem tud járni sem
Mindkettõ jó :/ Ha nagyon muszáj akkor kicsike :) Késõbb nem lóg majd annyira a melle :D
Ebbõl a kettõbõl az elsõt választanám.
Kicsi cuki, de nem tini, én már öreg vagyok hozzájuk. 22/f
ketto kozott. legyen legalabb egy kis tenyernyi cici!
a kettõ között ;) 16/f
Fogadjunk te egy kis mellû alacsony, cuki tinilány vagy, aki rohadt féltékeny egy nagy mellû nagydarab lányra.A kérdésre válaszolva: nem túl szép ha egy lánynak kicsi a melle.Ja és a kettõ közül egyik se.
egy 80b-s minim legyen:D alacsony magas nem szamit, ne legyen dagi, ennyi az egesz;))

Fiúk, szeretitek a nagy, husis szeméremdombot?

Nem akadályoz a szexben?

Legjobb válasz: Nem, mert valószínûleg nagy husis test tartozik hozzá.

Nem, mert valószínûleg nagy husis test tartozik hozzá.
Régen ezt homlokos pinának hívták.:)
igen
Ha a csaj nem mangalica.:)
Igen, nekem nagyon tetszik, ha kis husis, formás :P
Bizonyos méretig oké, ami meg attól nagyobb azt kipróbálnám hogy tetszik-e ;)
A kérdező hozzászólása: 4.válaszadó. Útban volt? Te véletlenül nem a szeméremajkakra gondoltál? Én szemérem dombról beszélek(linkeltem képet, ott látszik hogy mi is az a szemérem domb) Nem értem hogy lehetett útban.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszadónak.Nem husis test tartozik hozzá.
Egyáltalán nem baj az :P.
Ahhh jol megszopogatnam!
Egyáltalán nem. Volt egy ilyen barátnõm, de nem volt jó vele a szex, mert kvázi útban volt és nem tudtam tõle teljesen betenni, pedig nincs kicsi farkam. Valahogy nem élveztem úgy a szexet miatta.
jó az :)
Nem hátrány
Cameltoe.

Lányok! Ti szeretitek a nagy méretet?

Legjobb válasz: nem mi a kis hernyókat szeretjük.

nem mi a kis hernyókat szeretjük.
Bizonyos pontig igen. De velem volt már olyan, hogy túl nagy volt és elõször még élveztem hogy feszül, de aztán mikor begyorsított már rendesen fájt. Amikor tövig berakta éreztem h már a méhemet lökdösi. Utánna meg véres volt a bugyim (nem menstruáltam)

Nagy a szobám, magas mennyezettel és nagyon zavar, mert nem szeretem a nagy termeket. Mivel tudnám kicsit összenyomi, vagy hogyan tudnám kicsit otthonosítani/kuckósítani?

A tapéta nekem abszolut nem tetszik,de festve lesz.Azt hallottam hogy a sötét színek összenyomják,és a kedvenc színem is a sötétkék.Azt viszont nem akarom hogy az egész sötétkék legyen,mert az állitolag komor lesz.Arra gondoltam hogy egyik fal sötét- a másik fal világoskék lesz. Ha a plafont is befestetem akkor az alacsonyabbnak fog látszani?És akkor azt sötét-vagy világoskékre? A másik az hogy nekem tiszta monstrum ez a szoba (anyáékkal szobát cseréltünk,de nem akarok visszaköltözni mert ott nincs lékkondi és ott a szauna tehát el se férné benn)szerencse hogy tet?tér,és igy nem annyira óriási. Rendezzem át?Rosszul érzem magam benne.Ha az ágyam középre rakom az jó lesz? bocs most nem tudok képet mutatni,de aki ért hozzá nem segitene egy kicsit? (lehet privátba is) ugy általánosan a szoba berendezésr?l,és ha akarja megirom hogy nagyábol mit vannak a szobámba.) köszönöm!:)

Legjobb válasz: Álmennyezet kialakítása?

Álmennyezet kialakítása?
Hát, ha fested, akkor szerintem ne hideg színnel fesd ki.
A fátyol is nagyon jó. Nálam úgy lett optikailag lejjebb hozva a plafon, hogy kapott a falam egy bordûr csíkot, egy jó 10 centivel a plafon alatt. Lehet lejjebb is tenni, elég jól "összenyomja" a szobát :)
Galéria építésével?
nálunk a koliban fátyolfólia volt faltól falig, a plafon nem látszott. Volt egy hangulata a szobának.
A kérdező hozzászólása: azért nincs akkora h galéria legyen belõle. amugy sem épitkezni akarok, csak a látványt akarom javitani.
Én galériát csinálnék, és sötétbarnára festetném a falakat.
Lehet hungarocell, mi annakidején farost-lemezbõl csináltuk, sok mindenbõl lehet, döntés kérdése.
Az a tervezõvel való megegyezéstõl függ, mibõl lesz kivitelezva. nézd meg a GOOGLE > álmennyezet címen több van róla írva.
A kérdező hozzászólása: de hát fent van a légkondi(vagy hogy irják) azt lejjebb lehet rakni? amugy is mi az az álmennyezet? Néztem róla képeket de nem esik le...egy hungaroceldarab a plafonon vagy mi? :D
A magas helyiségeknél a falakat ha keresztbe-csíkosra festik, vagy legalábbis a nagyobb szabad falrészeket, ez esetben úgy tûnik, hogy inkább nagyobb az alapterület, és optikailag alacsonyabb a belmagasság. Persze, ha álmenyezetet raksz, és egy szerûen lefested, azzal már nemcsak csökkentetted a belmagasságot, a fûtési költség is kevesebb lesz télen.
kipróbáltátok?
nem reklám:
Pont így van ahogy az utolsó mondja:D Csak a rossz almába nem harapsz bele, de egy ilyen lányt 1x el lehet intézni:D
Nem azt szeretjük ha szép egy lány de ha bunkó akkor úgy fel rúgnám hogy le nem esik.
Lehet akármilyen szép, ha bunkó akkor sz*rt se ér. 18F
Kérdezõ: Ennél egy szép, piros, gyönyörû almát, ami belül rothadt? Ugyehogynem. :P
A fiúk a nagyon szép arcú, bomba alakú, nagyon kedves lányokat kedvelik. Más nem rúghat labdába, mert már mindenki olyan baromi válogatós.
Lárifári! A legtöbb pasit egyáltalán nem érdekli, ha a nõje bunkó, ostoba, mûveletlen, meg se tud szólalni, vagy folyamatosan ömlik a szájából a baromság, amíg jól néz ki. "Milyen lánnyal járnál? Vékony csúnya arcú, vagy duci, de szép arcú". Egyikkel se. Melyiknek nagyobb a melle? Mindkettõt sunáznám, aztán dobnám. A szép arcú vékonnyal. Stb, stb, stb. A fiúkat csak és kizárólag a külsõ érdekli, ha a csajjal lehet villogni a haverok elõtt, és még a kotont is lenyeli, akkor lehet olyan bunkó, amilyen csak akar, futni fognak utána, mint a pincsikutya.
Szerintem akik itt azt írják hogy csak a szépség számít azok még mind kis gyerekek...Komolyabb emberek tudják hogy egy szimplán szép nõ az csak külsõleg szép, azzal nem érek semmit , max megduni jó vagy még arra se...
Eleve ott kezdõdik a dolog , hogy tudjuk hiába szép egy csaj , mikor semmit sem tud az ágyban és nagyon sokan beképzeltek e téren is!!! És a bunkó embereket senki sem szereti!!!
11-44-es vagyok Ha le kéne írnom álmaim nõjét akkor az ilyen lenne: Póló+farmer+tornacipõ, orvosi egyetemre jár és zenél meg énekel. Mondjuk zongoramûvész vagy valami ilyesmi
Igen szeretem ha egy lány nagyon szép akor azt csak szeretni tudom nem számit hogy agyilag zokni xd
Hiába szép, ha buta, sötét. Nem égetem magam olyanokkal.
Én is szeretem a szép és bunkó csajokat. Van bennük valami izgalmas.
Én igen. De csak ha nagyon szép.
19:41 + többi hasonló hozzászóló, hát én nagyon nem így vagyok vele. Én általában elég sok lányt szépnek tartok, vagy tetszik. Olyan 80-90%-uk bejön külsõre. Viszont elég fontos, hogy mi van mögötte. Ha például ribanc, akkor az azonnal kizáró ok, nem érdekel, milyen szép. Ha mondjuk nem annyira mûvelt, hanem valami szakmunkás lenne mondjuk, de aranyos akkor még lehet. A bunkó lányok egyáltalán nem jönnek be. Van bennük vmi taszító. Nekem fontos lenne, hogy fel tudjak nézni a lányra vmilyen szinten. Inkább az okosabb lányok jönnek be. Van olyan is, hogy elsõre nem annyira fog meg a külseje, de késõbb, egy idõ után elámulok az eszén és akkor már tetszik. Nekem leginkább talán a mûvészlányok jönnek be. De igazából csak az a lényeg, hogy csináljon valamit, amit szeret és ne csak úgy éljen a nagyvilágban, hogy majd valaki eltartsa. Egyébként 3 éve volt egy bnõm. Elsõ volt (és utolsó is azóta, na m1). Akkor még nem igazán volt véleményem ilyen téren. Eleinte aranyos volt, de ahogy telt az idõ kezdtem rájönni, hogy hát finoman fogalmazva "nem túl okos". És egyre kevésbé tudtam tisztelni, amint ez kiderült. A végén már rájöttem, hogy volna olyan lány, akit sokkal jobban tudnék szeretni nála. Aztán vége lett. Szal nekem elég fontos, hogy ne legyen bunkó. És lehetõleg legyen minél mûveltebb meg intelligensebb. A külsõ meg nem számít annyira. Általában az arca tetszik meg leginkább. Utána már az egész lány tetszik. Ez alapján meg 10 lányból 8-9 tetszik is. Csak hát nem nagyon tudok eljutni az ismerkedésik. De ahol el is jutunk, ott egy kicsit lesúlytó az élmény. Összefoglalva: Számomra az elsõdleges taszító tulajdonság az, hogyha valaki ribanc. Ezt folyton összekeverik a nõiességgel, de sztem jól elkülöníthetõ. Nekem inkább bejön egy lány pólóban+farmerben+tornacipõben, mint egy seggigérõ szoknyában vagy pcsanaciban és kibuggyanó dudákkal 20f
kit érdekel egy nõ belsõje?:D ha szép akkor ''szeretem''
Nem.Átlagos lányokat szeretem, aki belsõleg is jó. Túl szép lányok nagyon egók.
hát én ezt lányként másképpen látom. Nem biztos, hogy az a valaki bunko akir azt mondják. lehet, hogy csak külsõség, de a barátjukkal kedvesek, legalábbis szerintem. Rám is páran mondják, hogy bunkó is tudok lenni, amit tudok is, de nem azzokal akiket szeretek, vagy csak viccelõdõk, de álltalábban azokkal/azokkra mondok bunkóságokat akik velem egyébbként úgy viselkednek. De ez csak az én véleményem :)
Azért poén, hogy a pasik elvárják, hogy a barátnõjük tökéletesen nézzen ki, de ha mi esetleg megjegyezzük, hogy felszedtek néhány kilót, halálosan besértõdnek. De hát ez van, a pasiknak szerintem rajta van a tökéletes nõ listájukon, hogy no kritika.
Szerintem megérdemelne egy szép, de bunó kant. Remek páros lennének
Most mit jelent a bunkó? Ha azt hogy simán kiröhög egy nyomorékot az utcán mert nem tud felállni, vagy hasonló, még randizni se randiznék vele, nem hogy szeretném. Ha pedig a haverokkal viccelõdik, 1-2 bunkó vicc nem árt.
egyhangúan... nem!
Nem
nem
Kinek jönnek be a bunkók?Senkinek.

Lányok/Nők! Kis vagy nagy vibrátort párti vagy? Szereted a nagy dildót? Szeretnéd hogy a kiszemel pasinak nagy pénisze legyen? Azok a lányok/nők akik nagy dildó és pénisz pártiak: Ti hogy viszonyultok egy olyan pasihoz akinek átlagos mérte van?

Nem hozzám! - Kíváncsiság.

Legjobb válasz: Annak igazán örülök... :-) Még csak most látom, hogy a kérdések egyik felére nem válaszoltam: egy "átlagos" pasi is tud nagyon jó lenni, ha kívánom, ha gerjedek rá... :D :D

Annak igazán örülök... :-) Még csak most látom, hogy a kérdések egyik felére nem válaszoltam: egy "átlagos" pasi is tud nagyon jó lenni, ha kívánom, ha gerjedek rá... :D :D
Abszolút kis vibrátor/pénisz párti. 9 cm-esem van, és tökéletes. A páromnak 15-16 cm a pénisze, és pont jó, sõt, néha még túl nagy is, így jobban örülök, ha a partnerem kisebb méretûvel rendelkezik. Sajnos a fiúk többsége a pornón szocializálódott, és azt hiszik, hogy a 15 cm kicsi, de ez nem igaz. Nagyon nehezen tudom rászoktatni, hogy ne tegye be tövig, mert fáj. Ennél nagyobb méret nálam szóba sem jöhet. 19/L
ne legyen túl nagy mert fáj:S
Néha épp csak az a két centi hiányozna, úgyhogy én a nagyra szavazok :D :D ÉS igenis számít a méret!!!!
Valaki de rádurrant a wikipédiára.
Ugyan már.....ki az aki méret alapján válasz magának párt? ..bár mekkora is lehet egy férfinek, ha a nõ egyáltalán nem gerjed rá.Ha nincs meg a kémia, akkor akár mekkora is lehet, nem lesz jó a szex...ismerek olyan pasit akinek nincs nagy, de megörülnek érte a nõk!A méret az csak a jéghegy csúcsa, ami mögötte van az a lényeg!!De akinek ez számít, az fizessen be egy lovardába!!!!
Volt egy pasim 25 centivel. Hát semmi tehetsége nem volt a dologhoz, ráadásul még fájt is. A férjemnek 16 centiméter. Ez nem túl nagy, viszont olyan sikongatós hüvelyi orgazmust érek el vele, hogy utána majd lefolyok az ágyról. Vibrátorom van az 20 centis, de inkább anális szexnél használjuk (a férjem a popsiban). A tojást jobban szeretem. A férjem irányítja a távirányítót ;)
A kérdező hozzászólása: Van ott válasz is bõven. Például: "A kérdés egy lány írta a kérdezõ kommentjeit (vagy többségét) meg egy fiú? Mert amúgy érthetetlen. Amúgy sok nõt érdekel a méret, komolyan. Legszerényebb becslés szerint is a nõk harmadát. Bár látjuk ezt nehéz felmérni, mert sokszor össze-vissza hazudoznak. Meglehet hódítani, tapasztaltam egy csajt akinek csak a nagy jó egy átlag alsó harmadába tartózó szerszámmal is. De kinek kell ez? Fiúk/Férfiak tényleg mi ez az óvoda? Én szerintem teljes összínteséget végre ezen téren! Sajnos a hazudozás és fõként a nem beszélés miatt, mára a civilizált társadalmakban a férfiaknak 32-45% az átlagosnál kisebb pénisze van. Ennyit ér, ha nincs tiszt víz a pohárban. A magyarok férfiak amúgy szerencsések, mert a lányaink kétharmadának ázsiai mérteti, vannak. Viszont a lányoknak ez már roppant kellemtelen, ha õk nem az ázsiai méretû hüvelyû kétharmadba tartoznak. Egy abszolút valós és ezért szomorú statisztika. : http://www.imageserve.info/img_store/2011/05/30/8/8c531d7b7c.. Amúgy a fehér ember minden antropoligai téren a legszélesebb tartományokban mozog. Az egészséges nemi méret fehér embernél, a 12-18 centiméter (a hossz terén). Õk bátran kereshetik ideális partnerûket, mert megtalálják. Ja és tudni illik, hogy hogyan kell mérni: http://www.imageserve.info/img_store/2011/06/01/e/e60421c4d0.. A nõk mell mérete a férfiak ~35-40%-nak legfontosabb a testi adóságok közt. Mi elõtt még eltévednénk. Sokkal fontosabb mint a férfiaknak és jóval stimulálóbb, mint egy feszes puni. Ez van. Mi visuálisabbak vagyunk. A nõk mérés nélkül átlag plusz-mínusz két és fél centit tévednek ránézésre és bármilyen centit nem használva. Ez azért érdekes, mert a pasik meg plusz két és fél centi hazudnak általában. Tehát ha egy pasi nem luzer, és kicsi van neki. Akkor hazudik? Valószínû. 06-19 15:36-es Azért ez túlzás. Jól tudom, van sok nõ, aki egy kb. 18-assal érzi magát a mennyben. De nincs még 15 centis sem a felnõtt férfiak kb. 85%-nak. 06-19 16:31-es hát lepõdj meg mert a nõk 3+% az az ideális és befér nekik. Bár idõvel sokkal több nõnek be lehet varázsolni. " A nõk 60-70%-a sosem él át hüvelyi orgazmust. " Ezt a helytelen maszturbációs technikák okozzák. Ez olyasmi, mint a pasiknál a koramagömlés, csak sajnos ez egy életre rögzül többségben."
A kérdező hozzászólása: # 16/16 Idõpont ma 09:39 Ez már olyan izgi, hogy ->szinte<- el sem hiszem, hogy igaz. - de elhiszem, mert l is akarom hinni. De elbeszélgetnék egyszer élõben is egy ilyen tüzes mennyecskével!
Oh, elpirulok XD Nehogy azt hidd, hogy mindíg ilyen voltam! Olyan prûdnek neveltek, hogy sokáig (úgy 17 éves koromig) csak sötétben, takaró alatt, két pálinka után ment. Az, hogy magamhoz nyúljak, vagy élvezni merészeljem... Tilos volt. Aztán kirángattam magam ebbõl. Nemrégiben volt egy mélypontom, egyszerûen nem ment sehogyse. Szerencsére a férjem eléggé megértõ volt. Az elõzõ kapcsolataimból sokat tanultam, mindnek hálás vagyok. Mostanában viszont nagyon elperverzültem....
Es mit csinalnak azok a lanyok, akik kimondottan kedveleik a nagy meretet es szerelmesek lesznek egy sracba, akirol kesobb kiderul, hogy csak atlagos, vagy atlag alatti a merete? Ilyenkor hogy reagaljatok le a helyzetet? Vagy meg az elott tisztazzatok a peniszmeret-kerdest, hogy komolyabbra fordulna a dolog?
Inkább a nagyobbra szavazok.Egyébként is nem a hossza számít a nõnek, hanem a vastagsága:)
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes. Köszi! Amúgy analszexnél mi a helyzet?
21centi és nem fáj a páromnak, sõt imádja ha tövig.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ebben maximálisan igazat tudok adni neked.
A kérdező hozzászólása: ma 08:22-es A Központi Szabó Ervin könyvtárra durrant rá amúgy. És sok személyes interjúra is.
A kérdező hozzászólása: Lányok/Nõk! Kis vagy nagy vibrátort párti vagy? Szereted a nagy dildót? Szeretnéd hogy a kiszemel pasinak nagy pénisze legyen? Azok a lányok/nõk akik nagy dildó és pénisz pártiak: Ti hogy viszonyultok egy olyan pasihoz akinek átlagos mérte van?
pasiban a kisebb, vibriben nagyobb, mert azt úgy is ritkábban használom, de akkor már legyen jó vastag, hogy feszítsen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!