Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a de a szeretőmet még (2053 db)

Az a gondom, hogy nem szeretek szexelni, de a barátom meg eléggé, mit tegyek, hogy megszeressem a szexet? Hogy szerethetném meg?

Legjobb válasz: Ez elég különös, hiszen ha szeretsz egy fiút akkor kevés dolgot akarsz annyira mint lefeküdni vele. Biztos, hogy szereted? Megbeszélted ezt vele? Nem vagy túl fiatal?

Ez elég különös, hiszen ha szeretsz egy fiút akkor kevés dolgot akarsz annyira mint lefeküdni vele. Biztos, hogy szereted? Megbeszélted ezt vele? Nem vagy túl fiatal?
Próbáljátok olyan pózban, olyan ritmussal, ahogy jól esik neked, és az elõjátékra is hagyjatok sok idõt. A szexet is tanulni kell, és idõbe telik, mire összeszoktok benne.
Elvileg nem lenne korai, de ha kívánnád a barátodat (még akkor is, ha esetleg nem sikerül egyenlõre egy orgazmust összehoznotok) akkor te akarnád. Lehet, hogy nálad tényleg még korai.
A kérdező hozzászólása: igen szeretem a barátom. megis beszéltem vele de akkor olyan rossz szomorúnak látni. 16 éves vagyok vagy ez még nekem korai hogy szeressem a szexet?
Valószínû, hogy neked még korai. Egyelõre inkább maradjatok az elõjátéknál (részedrõl) - a barátod meg próbáld úgy simogatni, ahogy õ szokta magát. Ezt is meg kell tanulni: kérd meg, hogy segítsen.

Nagyon szeretnék kisbabát, de a párom még várni szeretne 1-2 évet, én mégis szeretnék felkészülni a teherbeesésre. Mit tehetek azért, hogy problémamentes terhességem legyen?

14órában dolgozom egy étteremben,nem vagyok bejelentve, és nem is leszek.Milyen munkahelyet keressek érettségivel,ahol várandósan is dolgozhatok,kapnék GYEDet és mennyi id?t kell ehhez dolgozni?

Legjobb válasz: elõzõ vagyok.hyedre fél évet kell bejelentve dolgozni akkor vagy rá jogosult!

elõzõ vagyok.hyedre fél évet kell bejelentve dolgozni akkor vagy rá jogosult!
egy terhes nõnek a 14 ora eléggé sok!Én nemdolgoztam terhesen. Ha anyagi helyzet megengedi ha terhes leszel akkor mondj fel!
Szia, ha azt szeretnéd hogy minnél több gyedet kapj, akkor jó lenne ha találnál egy munkahelyet ahol 8 órába bejelentenek, én úgy hallottam már 1 év kell, mert ezzel én is megszívtam, mert csak 4 órába voltam bejelentve így sokkal kevesebb jár majd.
Szia!A Gyed-hez 180 nap biztosításnak kell lennie folyamatosan, és a szüléskor is kell tartania a biztosításnak.így kapod a fizetésed 70%-át.

Én szeretnék babát, de a párom még nem szeretne. Mit tegyek? (bövebben lent)

19 éves lány vagyok, és amióta a rokonságban van egy kisbaba azóta én is szeretnék egy babát. Tudom ez hülyén hangzik, de feltudnám nevelni, semmiben nem lenne hiánya stb. A párom 25 éves de ? még nem szeretne. Mit tegyek? Várjak még? Vagy hülyeségre gondolok. Kérlek segítsetek, mert nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)

Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)
Basszus... 19 éves vagy és másfél éve jártok CSAK! Bár ezt te nem tudod felfogni, ahogy egy 15 évesnek se tudod megmagyarázni, hogy miért éretlen...
Akiknek akkor kell baba ha a rokonságában vagy baráti körében születik egy azok csupán irigységbõl akarnak babát hogy nekem is legyen már egy. Az nem így mûködik. Egy baba nem egy háziállat. Ahhoz nagyon sok minden kell, és akik egybõl fejest ugranak az ilyenbe azok többsége azon veszi észre magát hogy a párjuk ott hagyja és egyedül nevelhetik vagy tovább adják a szülõknek hogy õk gondozzák míg én tanulok meg dolgozok.
A kérdező hozzászólása: Már nem tanulok, de ha netán ugy alakul akkor szeretnék. megengedhetnénk magunknak anyagilag is.
Élvezd még az életet, majd ráérsz még szülni. :) A gyerek 24 óránál is többet igényel, hidd el, kell még neked a nyugi. :)
Tudom mit érzel. Én 21 leszek, és én is már babát szeretnék. Illetve érzem belül, hogy milyen jó lenne, meg tudnék róla gondoskodni stb. De nekem nincs pasim... Körülöttem mostanában csomóan szülik sorra a gyerekeket, igaz hogy a családban én vagyok a legfiatalabb, mert átlagban 25-35ig vannak a nõk, szóval hozzájuk képest még nem vagyok lekésve, de akkoris... Tanulsz még, szeretnél a késõbbiekben? Dolgozol már? Anyagilag megengedhetitek magatoknak? Ezek azért elég fontos dolgok...
A kérdezõnek: Nem, semmi nem fogalmazódott meg benned, fellángolás, ennyi, majd 10 év múlva visszatérhetsz a témára. S mindenki más is így gondolja, legfeljebb körít hozzá még okosságokat!
A kérdező hozzászólása: Elsö válaszolonak annyi lenne a hozzá füzésem, hogy már rég megfogalmazodott ez bennem, hogy babát szeretnék. Csak most hogy láttam a picit így mégjobban elöjött ez az érzés bennem. 2 válaszadónak pedig még lagzi nem volt. 1, 5 éve vagyunk együtt, és majd akkar gyereket csak nem az elkövetkezendõ pár évben:S
Formabontó 5let, de beszélj a pároddal. Pl. ilyeneket jó lenne tudni, hogy mikor akar, akar-e. Nyilván ennek függvénye, hogy kell-e másik pasit keresned. Btw, összeházasodtatok már? Csak mert szerintem a gyerek jóval nagyobb elkötelezettség, mint egy házasság, szóval ha még a lagzi sem volt meg, akkor eléggé megértem a pasid. Egyáltalán, mióta vagytok együtt?
Egyszer az esküvõrõl kellene beszélnetek... Ha megvolt, csak aztán a baba. A párod szerintem fél a felelõsségtõl, ne siettesd. És gondold át alaposan minden apró részletét egy baba gondozásának. TE KÉSZEN VAGY? Amúgy pedig ha mégis 19-20 évesen vállalnál babát, annyi benne a +, h jobban meg fogod õt érteni késõbb, és talán közelebbi kapcsolatotok lehet. De ez persze nem törvényszerû, mert sok mindentõl függ...

Babaruha boltot szeretnék nyitni, de a neve még kérdéses! Adnátok ötleteket?

Legjobb válasz: Prücsök,Kipp-Kopp,Babavilág,Manóka

Prücsök, Kipp-Kopp, Babavilág, Manóka

Szeretek dugni de a pasim meg nem akar. Mit tegyek?

Legjobb válasz: jelentkezz nálam :)

jelentkezz nálam :)
a legjobb helyen vagy. egyébként hány éves vagy?
Szeretnék dugni, de a csajom nem akar. Mit tegyek?
Ilyen intelligenciától duzzadó kérdést... A fiúk általában bevállalósabbak. Itt simán találsz magadnak embert, aki... valószínûleg, nem ismeritek elég jól egymást, vagy a pasid még szûz, vagy félénk, vagy gátlásos... BÁRMI Kérdezd meg basszus. ez rajtatok áll!!!!!!
ez rajtatok áll.., meg az õ farkán
Én kellek neked rózsabimbó! :D
Lehet, hogy neked egyszerûen nem 28 napos a ciklusod, hanem több. Van ilyen. Ezek szerint neked nem késik, hanem mondjuk 35 napra jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.Am még mindig nem jött meg. Úgy döntöttünk a párommal hogy ezen ahétewn várunk még és ha nem jön meg akkor jövõhéten veszünk egy tesztet:-). Rem pozitív lesz.
Mivel azt irod hogy a szervezeted is gyenge keress fel egy orvost és kérj egy alapos kivizsgálást. Azon ne aggódj hogy nem lehet babád mert nekem se rendszeres és most talán bizakodhatok hoy össze jött a második babánk.
A kérdező hozzászólása: Hát számoltam és az se lehet hogy több napos ciklusom van mert össze vissza jön meg van amikor 34-35 nap de volt hogy 40.Szóval nem tom
A kérdező hozzászólása: Az lehet hogy szédülök hõemelkedésem van rosszul vok és ma egy szagtól hánytam de a cigitõl meg a kávétól nem csak néha émelygek?Szerintetek terhes vok akkor?
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet éééééés pozitív lett.:-DDDDDD

90%-os igazolvánnyal szeretnék utazni de a kísérőm még nem töltötte be a 18. életévét ettől függetlenül ő is kedvezményesen utazhat?

Legjobb válasz: Nem tudom, de szerintem értelmetlen a kérdés.. Van diákja? Vagy valamilyen kedvezményre jogosító igazolványa?

Nem tudom, de szerintem értelmetlen a kérdés.. Van diákja? Vagy valamilyen kedvezményre jogosító igazolványa?
igen..de kérdezd meg a mávot, ha biztosat akarsz

Start kártyát szeretnék igényelni, de a diplomám még nincs. Milyen Start kártyát igényeljek? (Bővebben lent)

Valószínűleg a diplomám meg lesz 1 hónap múlva, de nyelvvizsga hiányában nem kapom meg a, csak egy papírt, hogy van, de nyelvvizsga hiányában nem adják ide. A NAV-nál az ügyintéző azt mondta, hogy csak középfokút igényelhetek. Mi lesz akkor, ha közben lerakom a nyelvvizsgát, és megkapom a diplomát?

Legjobb válasz: Addig ne igényelj Start kártyát, amíg nem tudod biztosan, hogy lesz rögtön munkád! Ugyanis a kiváltástól számít a kártya érvényessége (1 vagy 2 év), ezért érdemes a munkába állás elõtti napokban kiváltani. Bizonytalanra ne váltstd még ki!

Addig ne igényelj Start kártyát, amíg nem tudod biztosan, hogy lesz rögtön munkád! Ugyanis a kiváltástól számít a kártya érvényessége (1 vagy 2 év), ezért érdemes a munkába állás elõtti napokban kiváltani. Bizonytalanra ne váltstd még ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Még az érdekelne, ha közben megszerzem a diplomát, és középfokúként kértem ki a Start-kártyát, akkor mi van?

Mit főzzek az 1 éves évfordulónkra, ha a párom válogatós? Valami újat szeretnék kipróbálni, de a kezem meg van kötve. Nem eszik tejfölös ételeket, zöldséget, salátát, halat, főzelékféléket és gombás, sajtos, mustáros, majonézes kajákat.

Ha van valakinek valami ment?ötlete kérem segítsen. Köszönöm!

Legjobb válasz: én szoktam venni gyors pácot, összekeverem egy kis olajjal aztán rákenem a pulykára/csirkére, megsütöm rendesen aztán vvagy egy kis mézet teszek hozzá mielött kiszedem a serpenyõbõl vagy sajtot. ma pl olyat csináltam hogy megsütöttem a grillfûszeres pulykamellet kiszedtem tányérra és a megmarad olajba raktam konzerv ananászt meg kukoricát kicsit átforgattam, raktam bele sajtot, felolvadt aztán mikor rotyogott visszaraktam a hust egy 5 percre aztán forgatgattam benne. kukoricás borsos rizzsel meg jégsalátával tökre finom lett

én szoktam venni gyors pácot, összekeverem egy kis olajjal aztán rákenem a pulykára/csirkére, megsütöm rendesen aztán vvagy egy kis mézet teszek hozzá mielött kiszedem a serpenyõbõl vagy sajtot. ma pl olyat csináltam hogy megsütöttem a grillfûszeres pulykamellet kiszedtem tányérra és a megmarad olajba raktam konzerv ananászt meg kukoricát kicsit átforgattam, raktam bele sajtot, felolvadt aztán mikor rotyogott visszaraktam a hust egy 5 percre aztán forgatgattam benne. kukoricás borsos rizzsel meg jégsalátával tökre finom lett
ja meg csak akartam, de sajna nem csináltam bundás almát. keverj ki palacsinta tésztát, márts bele felszeletelt almakarikákat és süsd ki. aztán pirits egy kis cukrot fahéjjal. még nem probálam, nemtom milyen lehet, ha nem akarsz kockáztatni simán rakj mellé cukrozott fahéjat ez tuti siker:) sztem uzsira énis megcsinálom
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!:)
szerintem csináld meg a kedvenc kajáját annak tuti örülne és azt tálald szépen. de szerintem neki az lesz a legnagyobb öröm h tudod h mit szeret ésolyat csinálsz és fõleg hogy TE csináltad és h veled lehet.
Miért nem köszöntöd egy olyan étteremben, ahol pár ezer ft-ért talán 2 óráig azt és annyit eszel, amennyit bírsz. Te szolgálnád ki, olyan kaját eszik, ami neki tetszik és az üzletvezetõ még egy "évfordulós" tortával is meglepheti. Tudom, hogy Te szeretnél fõzni, de Te ismered a párod.Ha mindennek örül, amit Te készítesz, akkor valóban segítség a mindmegette.hu.
Fentebb írták a bundázott almát. Ahhoz annyit, hogy SOKKAL FINOMABB lesz, ha úgy készíted, hogy a palacsintatésztába teszel elegendõ mennyiségû fahéjat (jó sokat :P), úgy bundázod az almát, majd miután kisült, az egyik felét olvasztott csokiba mártod és kókuszban megforgatod. Nagyon-nagyon finom desszert lesz!
Lasagne Rakott palacsinta esetleg nezd meg a mindmegette.hu-n a felhozatalt, van boseges valasztek:)
Együtt vagy még az ínyessel?Hogy bírod?

Mit tegyek ha én már nagyon szeretnék babát, de a párom még nem?

3éve vagyunk együtt,fél éve jegyben járunk.Én már egy éve szeretnék babát,de most jött el az a pillanat,hogy igazán érettnek érzem magam rá.Másra nem is tudok gondolni.Mondtam a páromnak,de ő még nem szeretne,azt mondta ezt el kell magában döntenie.Imádja a gyerekeket,azt hittem ezzel sosem lesz nálunk probléma.Nem is szereti ha felhozom a témát.Most akkor meg kéne várnom,hogy ő eldöntse?Nagyon kemény fejű,mindenen sokat agyal.Nagyon rosszul érzem magam,főleg h 3 barátnőm most lett állapotos.Tudom,hogy gonosz vagyok,de nem tudok feltétel nélkül örülni nekik,mivel én is vágyom rá.Mit tegyek?Gyötrődöm :/

Legjobb válasz: Várj egy fél évet és térj vissza a témára, ne erõltesd, jobb ha mindketten egyformán akarjátok, te is lehet, hogy csak a barátnõid miatt görcsölsz rá.

Ha nem vársz és "becsúszik", akkor lehet, hogy hirtelen fogja érni az apaság gondolata, és otthagy babásan. Ha otthagyod és keresel más pasit, akkor is kell legalább 2-3év, hogy rendes kapcsolatba szülessen a baba. Próbáld meg inkább kipuhatolni, hogy mennyi idõre lenne szüksége felkészülni a feladatra és persze azt, hogy miért gondolja úgy, hogy egy 3 éves kapcsolatban még nincs itt az ideje.
Várj egy fél évet és térj vissza a témára, ne erõltesd, jobb ha mindketten egyformán akarjátok, te is lehet, hogy csak a barátnõid miatt görcsölsz rá.
Attól is függ hány éves vagy mert ha még nagyon fiatal vagy viszonylag fiatal akkor ráérsz, viszont ha szereted, ezzel az állandó nyaggatással tönkreteheted a kapcsolatot.
21 az az eletkorod? Raersz meg. Nyilvan kettotoknek kell eldonetnie, de ha o nem akar, akkor nem kellene eroltetni egyenlore
Keress másik pasit! Lehet még 1-2-3 évig nem akar, akkor te addig vársz!? És ha azután benyögi egyáltalán nem akar, akkor meg ott maradsz hoppon! Lehet nem is akar tõled gyereket!?
Szerintem erõltesd a témát többször hozd fel.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok, õ 26...nem, semmiképpen nem akarom ez miatt õt otthagyni, õ életem szerelme!Sajnos pajzsmirigy gondjaim vannak és eddig nem ajánlotta a doki, de most jók lettek az eredményeim ezért is görcsöltem rá, mert mi van ha mire õ átgondolja már megint rosszak lesznek? :/ jajj nagyon nehéz!Nyaggatni nem akarom õt ezzel mindig, mert nem akarom ráerõltetni, de jó lenne valami olyan praktika amivel erõltetés nélkül rá tudom "beszélni" :/
5 ös vagyok nekem is vannak pajzsmirigy gondjaim, mégis mindhárom babám gond nélkül megfogant és kihordtam õket ne görcsölj rá ennyire a témára:) )
Igazán becsülendõ, hogy 22 évesen gyereket szeretnél, de igazából azt mondom, hogy ha 2-3 évvel késõbb jön el az ideje, még akkor sem vagy lekésve 2-3 gyerekrõl, sõt. Szerintem elõbb legyen meg a házasság, utána õ is biztos másképp fogja gondolni.
A kérdező hozzászólása: Lehet ez hülyén fog hangzani, de házasságot csak akkor szeretnék ha már állapotos vagyok.Sajnos a nagynénémnek nem lehetett és mikor a férjének elmondta az válni akart :/
Ne erõltesd, még nagyon fiatal vagy, a barátod is fiatal, megértem, ha még nem akar. Mi 4 éve vagyunk együtt, én 21 vagyok, barátom 25, és megbeszéltük, hogy egyszer majd lesz gyerek biztosan, de most még egyikünk sem akarna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!