Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a de a szeretőmet (8735 db)

Kedves Anyukak! Kisfiam 8 honapos. Tanacsot szeretnek kerni Toletek! Nektek milyen jatekok valtak be legjobban? Melyikeket szeretik a gyerekeitek a legjobban? Fokent keszsegfejleszto jatekok erdekelnek, de mindenki valaszat szivesen varom!

Legjobb válasz: Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.

Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.
Nekem kislányom van, de azért leírom õ mit szeret. Most kezdett el mászni és megtaláltuk a tesó habtapiját, azt szoktuk neki kirakni és imádja, azon mászik, szétszedi rakosgatja, néha rágja. Szereti a zenélõ játékokat, aminek gombja van és õ nyomkodhatja. A csörgõt rázni. Most kinéztem neki a tescoban egy fából készült talicskát, amiben kockák vannak. Egyébként ami nagyon lekötné az a távirányító, számítógép billentyûje, telefon :) )
20-an.
22. 30 ember van, aki a kettõ közül legalább egyet szeret. Ebbõl nyolc szereti a meggyet, tehát a maradék huszonkettõ csak a cseresznyét szereti. Legalább is nekem így jön ki.
Attól függ ez melyik suli
1000!:D

Honnan tudom eldönteni, hogy melyik mobilon lehet word-öt pdf-et megnyitni? Mobilt szeretnék venni, de a leírásba nem tudom hol kell nézni.

Bocsi, ha buta kérdés. :)

Legjobb válasz: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)

A kérdező hozzászólása: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)
Minden okostelefonon lehet.
Igen, a like300 díjcsomaggal kamatmentes részletre is tudsz telefont venni. A simánál nem láttam ilyen opciót. Ha ilyen sok a számla, akkor megérné váltani szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én most sima like díjcsomagban vagyok, ami hamarosan le fog járni, és meg szeretném hosszabbítani. Nem tudom lehet-e átállni like 300-ra, de ha igen, akkor szerintetek megérné? (Anyukám használja az elõfizetést és havi 7-8 ezer a számlája). Végül is ahogy elnézem a percdíj nem változik csak a havidíj minimuma más, de ha alapból nem megy a számla 7 ezer alá, akkor mind1 melyik díjcsomagba vagyok nem? Csak a like 300-al jobb telefont vehetek. Jól gondolom? Nyugodtan javítsatok ki, ha õrültségeket beszélek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Bár az utolsó válaszát nem értem, ha megkérlek, elmagyaráznád nekem "konyhanyelven" ezt az 50-es dolgot?
Alig drágább a Tiponál az Alcatel OT-995, és minden téren sokkal jobb. A Like 300 meg felesleges, az 50-es is használható marad a belassítás után, nem úgy, mint a vodánál.
Bár én vodás vagyok, szétnéztem neked t-mobile oldalán. Szerintem a legjobb vétel az Xperia Tipo a Sonytól. Like 300 díjcsomag mellett 2 éven át kellene 1090 Ft törlesztõt fizetned érte, ha webshopban rendeled meg. Ehhez jönne a 2690Ft-os havidíj, így összesen havi 3780 lenne, de gondolom ebbõl a like valamilyen szinten lebeszélhetõ.
De azt is írd le, hogy melyik rendszert szereted..
Igen, okostelefonokon lehet. Ha írsz egy összeget, tudunk ajánlani egy párat ár-érték arányát figyelembe véve.
Az 50-est a sima like-ra értettem. Ha sokat telefonál hálózaton kívül, akkor még több lesz a havidíja, ha 300-asra váltasz, mert csak hálózaton belül beszélhetõ le a havidíj.


Van vkinek nokia 5530-as telefonja v ehhez hasonló? Most szeretnék venni, de előbb szeretnék többet tudni róla. Megéri? Nekem nagyon tetszik, meg sokat tud, csak drága. Vélemények a telóról?

A samsungnak is van több ehhez hasonló telója, de most ment tönkre 1.5év után a telóm, a nokiáról eddig csak jót hallottam. Kinek mien telója van?

Legjobb válasz: Szia Nekem nincs de én is most akarok majd venni nokia 5530-t:) Én is gyûjtöm mindenkitõl az infókat:)) Hugom egyik bnõjének van ilyen hugom itt áradozik róla már napok óta h milyen jó teló.. :) Sztem tuti megéri mert kívül is belül is jó:) Ha tudsz vmit te is írhatsz:)

Szia Nekem nincs de én is most akarok majd venni nokia 5530-t:) Én is gyûjtöm mindenkitõl az infókat:) ) Hugom egyik bnõjének van ilyen hugom itt áradozik róla már napok óta h milyen jó teló.. :) Sztem tuti megéri mert kívül is belül is jó:) Ha tudsz vmit te is írhatsz:)

Miután elmúlik a szerelem, a szeretet lép a helyébe, ez köztudott. De mi van, ha ez a szeretet uncsi lesz egy idő után?

Sziasztok! Ha elmúlik a szerelem és átalakul szeretetté, akkor mennyi az esélye annak, hogy az ember párja igényelni fogja a szenvedélyt, új szerelmet, izgalmakat? Nem lesz kissé unalmas ez a szeretet? Vagy ez ugyanúgy megakadályozza a feleket abban, hogy megcsalják a másikat és mást keressenek, mint maga a szerelem? Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az én szüleim 26 éve vannak együtt, és az õ kapcsolatuk idõrõl idõre újra fellángol. Van, hogy elcsitul, aztán újra és újra egymásba szeretnek. A mai napig odavannak egymásért, néha elég látni, ahogy egymás szemébe néznek, abban minden benne van :) Ha egy kapcsolat szeretetté csitul egy idõ után, még lehet jó, és ha ügyesen törõdtök egymással, lehetnek még benne lángolós, szenvedélyesebb periódusok :)

Az én szüleim 26 éve vannak együtt, és az õ kapcsolatuk idõrõl idõre újra fellángol. Van, hogy elcsitul, aztán újra és újra egymásba szeretnek. A mai napig odavannak egymásért, néha elég látni, ahogy egymás szemébe néznek, abban minden benne van :) Ha egy kapcsolat szeretetté csitul egy idõ után, még lehet jó, és ha ügyesen törõdtök egymással, lehetnek még benne lángolós, szenvedélyesebb periódusok :)
"Ha elmúlik a szerelem és átalakul szeretetté, akkor mennyi az esélye annak, hogy az ember párja igényelni fogja a szenvedélyt, új szerelmet, izgalmakat?" Szinte 100%, bár egyénfüggõ. "Nem lesz kissé unalmas ez a szeretet?" Szerintem ez korfüggõ, nyilván egy 35-40 éves nõnek/férfinak, már nem baj annyira ha "csak" szeretet van, de egy 18-20 éves párnak, ez válóok szerintem. "Vagy ez ugyanúgy megakadályozza a feleket abban, hogy megcsalják a másikat és mást keressenek, mint maga a szerelem?" kizárt.
Erre en is szeretnem tudni a valaszt
Lehet, hogy van, ahol ez már válóok, de akkor minden 2. év után kereshetsz magadnak egy újat ennyi erõvel, ugyanis a szerelem kb. két év után elmúlik, és ez tény.Lehet keresni mást, újat, akivel majd egy idõ után ugyanúgy nem lesztek egymásba szerelmesek.Életed végéig kb. több száz partnert fogyasztanál el, ha ez így mûködne.Kicsit nonszensz, már bocsi.hagyd ott mindegyiket x év után, mert hogy ez már válóok.Hogy nem lesz hosszútávú kapcsolatod ezzel az életszemlélettel, az is tuti.
én 14évesen jöttem össze az elsõ barátommal.7évet voltunk együtt, tavaly szakítottunk, 21voltam.unalmas lett, pedig annak idején nagyon szerelmes voltam. jött egy másik.izgamas volt, új, más.teljesen belezúgtam.2hét után összecsomagoltam, otthagytam mindent....
A kérdező hozzászólása: De jó nekik! :-D Példás házasságuk van, követendõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Valahogy én is így gondolom, hogy egyénfüggõ. Ha valaki hûséges alapból is akkor kitart a párja mellett. És egy szereteten alapuló kapcsolat is lehet izgalmas, csak a feleken múlik minden. :-D
Viszont az is igaz, hogy ha átpártolsz másvalakihez, egy idõ után õt is , , megunod", és akkor mi lesz?Jön a következõ?Tudomásul kell venni, hogy ez egy olyan dolog, ami nem tart örökké, és késõbb már más tényezõk, érzések tartanak össze két embert.
Ez teljesen egyénfüggõ.Természetesen nincs örökké tartó szerelem, szeretetté és kötõdéssé alakul át egy idõ után.Az, hogy ezt ki hogyan viseli, és kezeli, az sok minden függvénye.Például nekem is volt egy idõszak, mikor rádöbbentem, hogy a kezdeti lángolás elmúlt, de ettõl még nem éreztem unalmasnak a kapcsolatomat, hanem megpróbáltam , , szinten tartani" a dolgokat.Más iylenkor a megcsalást választja, vagy elhagyja a partnerét, de õket sem lehet elítélni, mert lehet, hogy mással boldogabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Esetleg, akinek van tapasztalata, leírhatná. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! És ki mondta, hogy én így cselekszem? Ez csak egy kérdés volt! Szeretném megelõzni ezt és ezért kérdeztem. Ennyi! Én alapvetõen hûséges vagyok.

Tiramisut szeretnék csinálni, de a mascarpone egy kicsit drága az én pénztárcámnak. Itt olvastam, hogy lehet helyettesíteni Milli natúr vajkrémmel. Jó lesz az is, vagy vegyem meg a mascarponét?

Legjobb válasz: Mi mindig úgy csináljuk,és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze,de mi már megszoktuk,és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)

Mi mindig úgy csináljuk, és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze, de mi már megszoktuk, és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)
Lehet natúr vajkrémbõl is, és tejszínkrémsajtokból is. A mascarpone hívek ugyan mindig tiltakoznak, de a pénztárca nagy úr. És nagyon finom lesz a "pótszerekkel" is.
kapható dobozos tiramisu krémpor, csak tejjel kell összekeverni...

Beiglit szeretnék sütni, de a megszokott diós és mákos mellé szeretnék csinálni más tölteléket is. Aszalt szilvára és gesztenyére gondoltam, de szerintetek ezt hogyan kell bele rakni?

Legjobb válasz: A www.azila.gportal.hu oldalon találsz almás gesztenyés beigli receptet.Részletesen le van írva ,hogy kell készíteni.

A http://www.azila.gportal.hu oldalon találsz almás gesztenyés beigli receptet.Részletesen le van írva , hogy kell készíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi !
Ha Havonta 200.000 -ft -ot kapsz kézhez a munkahelyeden akkor igen
A kérdező hozzászólása: Ennyibõl félre is tudsz tenni?
Havi 90e a fizum, ebbõl 45e az albi rezsivel, mindennel (nyáron kevesebb) +10e a kaja, stb. A többit arra költöm amire akarom. Nincs hiányom semmiben, meg lehet élni ha találsz olcsó albit és nem költesz felesleges dolgokra mint sokan teszik.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok felesleges dolgokra költeni, csak egészséges dolgokra, zöldség, gyümölcs, konditerem bérlet. Nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom....számomra ezek felesleges dolgok:)
Az ember a pubertás után már tud felnõttként dönteni , egy kis matek számolás segít :D Vagy még anyuci mossa a fehérnemûdet :DD
A kérdező hozzászólása: Az elmélet és a gyakorlat más. Olyan véleményére voltam kíváncsi, aki már egy ideje egyedül él:)
"Az elmélet és a gyakorlat más." Elméletileg nem :) Amúgy csak rajtad múlik. Kiszámolod és ha fegyelmezett vagy, akkor minden ok, ha meg elköltesz minden pénzt, akkor akkor sem jössz ki, ha milliókat keresel.
kell hozzá egy olyan szintû fizetés, amibõl kijön a lakbér, rezsi, kaja. innentõl a többi már csak önfegyelem kérdése. nekem úgy a legkönnyebb a spórolás, hogy amint megérkezik a fizu, másnap megy a megtakarítási számlámra X összeg, így ha akarnám is, csak nehezen tudnék hozzányúlni.

Nagyon szeretem a biológiát és azt szeretnék majd tanulni késõbb, de a kémia és a fizika távol áll tõlem. Tudnátok olyan munkákat, állásokat amikhez kell a biológia meg akár más is, csak a fiz. , kémia nem?

Pszichológuson, antropológuson, biológus szakmákon kívül.

Legjobb válasz: Egészségügyben dolgozók végzettségei (képalkotók, orvosok, gyógytornászok, ápolók, dietetikus stb) De ahol biológia van, ott biztos lesz kémiai is (igazából nem is nagyon értem, hogyan lehet a kettõt egymás nélkül szeretni/tudni/érteni. ) Természetvédelmi mérnök (de ott is akad majd fizika, sõt, kémia is). Akkor biológia tanár legyél, plusz valami, de még úgy is lesz biokémia stb. és kémia.

Egészségügyben dolgozók végzettségei (képalkotók, orvosok, gyógytornászok, ápolók, dietetikus stb) De ahol biológia van, ott biztos lesz kémiai is (igazából nem is nagyon értem, hogyan lehet a kettõt egymás nélkül szeretni/tudni/érteni. ) Természetvédelmi mérnök (de ott is akad majd fizika, sõt, kémia is). Akkor biológia tanár legyél, plusz valami, de még úgy is lesz biokémia stb. és kémia.
A kérdező hozzászólása: De pl a pszichológushoz kb semmi kémia nrm kell
A kérdező hozzászólása: Meg kíváncsi vagyok, hogy mennyi kémia kell egy antropológusnak vagy pl egy etológusnak
Keress rá egyetemek weboldalain a szakok tanterveire, sok helyen megtalálhatóak és letölthetõek. Ott megnézheted, milyen tárgyakat és milyen mennyiségben kell tanulni az adott pályákon.

Húsmentesen ez? Székelykáposztát szeretnék készíteni, de nem szeretem a húst, van kipróbált recepted finom, hús nélküli székelykáposztához?

Előre is köszönöm! :-)

Legjobb válasz: Én fõzni próbáltam, de a kolleganõm szójakockából csinálja.egyszer hozott be a mhelyre, megkóstoltam, ízre tökéletes volt.

Én fõzni próbáltam, de a kolleganõm szójakockából csinálja.egyszer hozott be a mhelyre, megkóstoltam, ízre tökéletes volt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ezer köszönet a figyelmességedért és mindkét receptért! Igazán rendes, kedves és türelmes vagy, hogy begépelted ezt a sok mindent! Magdikának köszönöm a receptet! :-) Egyébként a káposztás babot is nagyon szeretem, jól ráéreztél! ;-) Legyen nagyon szép napotok!
A másik, szintén "dolgozói" recept a babos savanyúkáposzta. Itt már el kell távolodni az igazi Székely Józsefrõl elnevezett eredeti finomságtól, de érdemes kipróbálni. ha szárazbabot használunk, akkor egy éjjelen át áztatni kell a szép nagyszemû tarkababot. szintén egy dús pörköltalapot készítünk, minden belevalóval, ami illik. ebbe fõzzük majdnem puhára a tarkababot, és ekkor tesszük bele az apróra vágott savanyúkáposztát.ha teljesen összefõttek, (nem hosszú lével ), egy kissé kizsírozott tepsibe simítjuk. tetejét bõven meglocsoljuk jó sûrû tejföllel és átsütjük a tejföl pirulásáig. Nem egy fogyókúrás kaja, de, hogy isteni, ahhoz nem fér semmi kétség.Ja, és ha konzerv babból fõzzük, akkor fordított a sorrend, a káposztát kell pörkölt alapon megfõzni, és a végén hozzáadni a leszûrt konzerv tarka vagy vörösbabot. így is nagyon finom.
Szia! kezdem a szójás székelykáposztával, ahogy Magdika szokta:) Õk elég nagyevõk, úgyhogy a mennyiségeket lehet csökkenteni. 20 deka szójakockát beáztat egy éjjelre. másnap leszûri, kinyomkodja. 2-3 fej finomra vágott hagymából sóval, kis vízzel egy sûrû alapot készít, többször is visszaforralva. ekkor tesz bele 1-1 szem paprikát , paradicsomot szintén finomra vágva. (paradicsomról a héjat lehúzza) sót, fokhagymát, borsot, õrölt köményt tesz bele, és jófajta pirospaprikát. ebben a dús szaftban fõzi rövid lével a szójapörköltet. Közben 1 kiló apróra vágott finom savanyúkáposztát feltesz fõni. amikor puhára fõtt összekeveri a szójapörkölttel. tejföllel behabarja. ez az alap, de szokták kaporral vagy tárkonnyal is ízesíteni. én a simát kóstoltam, nagyon finom volt, de szerintem a zöldfûszerekkel is finom lehet.
A kérdező hozzászólása: Jó, persze, nem gond, hogy most nem tudod megírni! Csak nyugodtan, majd ha ráérsz, írsz, nem akarlak sürgetni. Köszönöm neked és a kolléganõdnek is!
Holnap megírom a kolleganõ receptjét és még egy másikat is, ami szintén ízlett. sajna most nincs idõm, bocsi.
A kérdező hozzászólása: Jó. Köszi a linket. Nem nagyon használok szóját - azt nem mondom, hogy soha, de nagyon ritkán. (Úgy tudom, hogy egy elég egészségtelen eljáráson megy keresztül a szójabab, mire a granulátum vagy szójakocka elkészül.)
3-as vagyok! Bár nem vagyok vega, amikor a szója "betört" hozzánk, én is kipróbáltam, szinte minden variációban. Kizárólag a brassóihoz használom a szójakockát esetenként, mert ott a hagyma-, fokhagyma elveszi azt a jellegzetes szója-ízt! Ezért gondoltam, ha hús nélkülit akarsz, lehet hogy jobbat is találsz a vegák receptjei között, mint a szója!
A kérdező hozzászólása: :-) Igen, köszönöm, természetesen a google-t már használtam a kereséshez. Inkább személyes tapasztalatra lettem volna kíváncsi.
https://www.google.hu/#q=vega+sz%C3%A9kelyk%C3%A1poszta variációk egy témára a vegák így készítik
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, hogy írtál! Az nekem nem gond, ha nincs a káposztához hús vagy szója, csak finom legyen a végeredmény. ;-) A munkatársad receptjét el tudnád küldeni valamikor? Köszi, ha igen!
Szia, nagyon szívesen:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!