Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a de a szeretőmet (7972 db)

Kedves Anyukak! Kisfiam 8 honapos. Tanacsot szeretnek kerni Toletek! Nektek milyen jatekok valtak be legjobban? Melyikeket szeretik a gyerekeitek a legjobban? Fokent keszsegfejleszto jatekok erdekelnek, de mindenki valaszat szivesen varom!

Legjobb válasz: Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.

Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.
Nekem kislányom van, de azért leírom õ mit szeret. Most kezdett el mászni és megtaláltuk a tesó habtapiját, azt szoktuk neki kirakni és imádja, azon mászik, szétszedi rakosgatja, néha rágja. Szereti a zenélõ játékokat, aminek gombja van és õ nyomkodhatja. A csörgõt rázni. Most kinéztem neki a tescoban egy fából készült talicskát, amiben kockák vannak. Egyébként ami nagyon lekötné az a távirányító, számítógép billentyûje, telefon :) )
20-an.
22. 30 ember van, aki a kettõ közül legalább egyet szeret. Ebbõl nyolc szereti a meggyet, tehát a maradék huszonkettõ csak a cseresznyét szereti. Legalább is nekem így jön ki.
Attól függ ez melyik suli
1000!:D

Honnan tudom eldönteni, hogy melyik mobilon lehet word-öt pdf-et megnyitni? Mobilt szeretnék venni, de a leírásba nem tudom hol kell nézni.

Bocsi, ha buta kérdés. :)

Legjobb válasz: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)

A kérdező hozzászólása: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)
Minden okostelefonon lehet.
Igen, a like300 díjcsomaggal kamatmentes részletre is tudsz telefont venni. A simánál nem láttam ilyen opciót. Ha ilyen sok a számla, akkor megérné váltani szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én most sima like díjcsomagban vagyok, ami hamarosan le fog járni, és meg szeretném hosszabbítani. Nem tudom lehet-e átállni like 300-ra, de ha igen, akkor szerintetek megérné? (Anyukám használja az elõfizetést és havi 7-8 ezer a számlája). Végül is ahogy elnézem a percdíj nem változik csak a havidíj minimuma más, de ha alapból nem megy a számla 7 ezer alá, akkor mind1 melyik díjcsomagba vagyok nem? Csak a like 300-al jobb telefont vehetek. Jól gondolom? Nyugodtan javítsatok ki, ha õrültségeket beszélek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Bár az utolsó válaszát nem értem, ha megkérlek, elmagyaráznád nekem "konyhanyelven" ezt az 50-es dolgot?
Alig drágább a Tiponál az Alcatel OT-995, és minden téren sokkal jobb. A Like 300 meg felesleges, az 50-es is használható marad a belassítás után, nem úgy, mint a vodánál.
Bár én vodás vagyok, szétnéztem neked t-mobile oldalán. Szerintem a legjobb vétel az Xperia Tipo a Sonytól. Like 300 díjcsomag mellett 2 éven át kellene 1090 Ft törlesztõt fizetned érte, ha webshopban rendeled meg. Ehhez jönne a 2690Ft-os havidíj, így összesen havi 3780 lenne, de gondolom ebbõl a like valamilyen szinten lebeszélhetõ.
De azt is írd le, hogy melyik rendszert szereted..
Igen, okostelefonokon lehet. Ha írsz egy összeget, tudunk ajánlani egy párat ár-érték arányát figyelembe véve.
Az 50-est a sima like-ra értettem. Ha sokat telefonál hálózaton kívül, akkor még több lesz a havidíja, ha 300-asra váltasz, mert csak hálózaton belül beszélhetõ le a havidíj.


Van vkinek nokia 5530-as telefonja v ehhez hasonló? Most szeretnék venni, de előbb szeretnék többet tudni róla. Megéri? Nekem nagyon tetszik, meg sokat tud, csak drága. Vélemények a telóról?

A samsungnak is van több ehhez hasonló telója, de most ment tönkre 1.5év után a telóm, a nokiáról eddig csak jót hallottam. Kinek mien telója van?

Legjobb válasz: Szia Nekem nincs de én is most akarok majd venni nokia 5530-t:) Én is gyûjtöm mindenkitõl az infókat:)) Hugom egyik bnõjének van ilyen hugom itt áradozik róla már napok óta h milyen jó teló.. :) Sztem tuti megéri mert kívül is belül is jó:) Ha tudsz vmit te is írhatsz:)

Szia Nekem nincs de én is most akarok majd venni nokia 5530-t:) Én is gyûjtöm mindenkitõl az infókat:) ) Hugom egyik bnõjének van ilyen hugom itt áradozik róla már napok óta h milyen jó teló.. :) Sztem tuti megéri mert kívül is belül is jó:) Ha tudsz vmit te is írhatsz:)

Miután elmúlik a szerelem, a szeretet lép a helyébe, ez köztudott. De mi van, ha ez a szeretet uncsi lesz egy idő után?

Sziasztok! Ha elmúlik a szerelem és átalakul szeretetté, akkor mennyi az esélye annak, hogy az ember párja igényelni fogja a szenvedélyt, új szerelmet, izgalmakat? Nem lesz kissé unalmas ez a szeretet? Vagy ez ugyanúgy megakadályozza a feleket abban, hogy megcsalják a másikat és mást keressenek, mint maga a szerelem? Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az én szüleim 26 éve vannak együtt, és az õ kapcsolatuk idõrõl idõre újra fellángol. Van, hogy elcsitul, aztán újra és újra egymásba szeretnek. A mai napig odavannak egymásért, néha elég látni, ahogy egymás szemébe néznek, abban minden benne van :) Ha egy kapcsolat szeretetté csitul egy idõ után, még lehet jó, és ha ügyesen törõdtök egymással, lehetnek még benne lángolós, szenvedélyesebb periódusok :)

Az én szüleim 26 éve vannak együtt, és az õ kapcsolatuk idõrõl idõre újra fellángol. Van, hogy elcsitul, aztán újra és újra egymásba szeretnek. A mai napig odavannak egymásért, néha elég látni, ahogy egymás szemébe néznek, abban minden benne van :) Ha egy kapcsolat szeretetté csitul egy idõ után, még lehet jó, és ha ügyesen törõdtök egymással, lehetnek még benne lángolós, szenvedélyesebb periódusok :)
"Ha elmúlik a szerelem és átalakul szeretetté, akkor mennyi az esélye annak, hogy az ember párja igényelni fogja a szenvedélyt, új szerelmet, izgalmakat?" Szinte 100%, bár egyénfüggõ. "Nem lesz kissé unalmas ez a szeretet?" Szerintem ez korfüggõ, nyilván egy 35-40 éves nõnek/férfinak, már nem baj annyira ha "csak" szeretet van, de egy 18-20 éves párnak, ez válóok szerintem. "Vagy ez ugyanúgy megakadályozza a feleket abban, hogy megcsalják a másikat és mást keressenek, mint maga a szerelem?" kizárt.
Erre en is szeretnem tudni a valaszt
Lehet, hogy van, ahol ez már válóok, de akkor minden 2. év után kereshetsz magadnak egy újat ennyi erõvel, ugyanis a szerelem kb. két év után elmúlik, és ez tény.Lehet keresni mást, újat, akivel majd egy idõ után ugyanúgy nem lesztek egymásba szerelmesek.Életed végéig kb. több száz partnert fogyasztanál el, ha ez így mûködne.Kicsit nonszensz, már bocsi.hagyd ott mindegyiket x év után, mert hogy ez már válóok.Hogy nem lesz hosszútávú kapcsolatod ezzel az életszemlélettel, az is tuti.
én 14évesen jöttem össze az elsõ barátommal.7évet voltunk együtt, tavaly szakítottunk, 21voltam.unalmas lett, pedig annak idején nagyon szerelmes voltam. jött egy másik.izgamas volt, új, más.teljesen belezúgtam.2hét után összecsomagoltam, otthagytam mindent....
A kérdező hozzászólása: De jó nekik! :-D Példás házasságuk van, követendõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Valahogy én is így gondolom, hogy egyénfüggõ. Ha valaki hûséges alapból is akkor kitart a párja mellett. És egy szereteten alapuló kapcsolat is lehet izgalmas, csak a feleken múlik minden. :-D
Viszont az is igaz, hogy ha átpártolsz másvalakihez, egy idõ után õt is , , megunod", és akkor mi lesz?Jön a következõ?Tudomásul kell venni, hogy ez egy olyan dolog, ami nem tart örökké, és késõbb már más tényezõk, érzések tartanak össze két embert.
Ez teljesen egyénfüggõ.Természetesen nincs örökké tartó szerelem, szeretetté és kötõdéssé alakul át egy idõ után.Az, hogy ezt ki hogyan viseli, és kezeli, az sok minden függvénye.Például nekem is volt egy idõszak, mikor rádöbbentem, hogy a kezdeti lángolás elmúlt, de ettõl még nem éreztem unalmasnak a kapcsolatomat, hanem megpróbáltam , , szinten tartani" a dolgokat.Más iylenkor a megcsalást választja, vagy elhagyja a partnerét, de õket sem lehet elítélni, mert lehet, hogy mással boldogabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Esetleg, akinek van tapasztalata, leírhatná. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! És ki mondta, hogy én így cselekszem? Ez csak egy kérdés volt! Szeretném megelõzni ezt és ezért kérdeztem. Ennyi! Én alapvetõen hûséges vagyok.

Tiramisut szeretnék csinálni, de a mascarpone egy kicsit drága az én pénztárcámnak. Itt olvastam, hogy lehet helyettesíteni Milli natúr vajkrémmel. Jó lesz az is, vagy vegyem meg a mascarponét?

Legjobb válasz: Mi mindig úgy csináljuk,és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze,de mi már megszoktuk,és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)

Mi mindig úgy csináljuk, és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze, de mi már megszoktuk, és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)
Lehet natúr vajkrémbõl is, és tejszínkrémsajtokból is. A mascarpone hívek ugyan mindig tiltakoznak, de a pénztárca nagy úr. És nagyon finom lesz a "pótszerekkel" is.
kapható dobozos tiramisu krémpor, csak tejjel kell összekeverni...

Beiglit szeretnék sütni, de a megszokott diós és mákos mellé szeretnék csinálni más tölteléket is. Aszalt szilvára és gesztenyére gondoltam, de szerintetek ezt hogyan kell bele rakni?

Legjobb válasz: A www.azila.gportal.hu oldalon találsz almás gesztenyés beigli receptet.Részletesen le van írva ,hogy kell készíteni.

A http://www.azila.gportal.hu oldalon találsz almás gesztenyés beigli receptet.Részletesen le van írva , hogy kell készíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi !

Húsmentesen ez? Székelykáposztát szeretnék készíteni, de nem szeretem a húst, van kipróbált recepted finom, hús nélküli székelykáposztához?

Előre is köszönöm! :-)

Legjobb válasz: Én fõzni próbáltam, de a kolleganõm szójakockából csinálja.egyszer hozott be a mhelyre, megkóstoltam, ízre tökéletes volt.

Én fõzni próbáltam, de a kolleganõm szójakockából csinálja.egyszer hozott be a mhelyre, megkóstoltam, ízre tökéletes volt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ezer köszönet a figyelmességedért és mindkét receptért! Igazán rendes, kedves és türelmes vagy, hogy begépelted ezt a sok mindent! Magdikának köszönöm a receptet! :-) Egyébként a káposztás babot is nagyon szeretem, jól ráéreztél! ;-) Legyen nagyon szép napotok!
A másik, szintén "dolgozói" recept a babos savanyúkáposzta. Itt már el kell távolodni az igazi Székely Józsefrõl elnevezett eredeti finomságtól, de érdemes kipróbálni. ha szárazbabot használunk, akkor egy éjjelen át áztatni kell a szép nagyszemû tarkababot. szintén egy dús pörköltalapot készítünk, minden belevalóval, ami illik. ebbe fõzzük majdnem puhára a tarkababot, és ekkor tesszük bele az apróra vágott savanyúkáposztát.ha teljesen összefõttek, (nem hosszú lével ), egy kissé kizsírozott tepsibe simítjuk. tetejét bõven meglocsoljuk jó sûrû tejföllel és átsütjük a tejföl pirulásáig. Nem egy fogyókúrás kaja, de, hogy isteni, ahhoz nem fér semmi kétség.Ja, és ha konzerv babból fõzzük, akkor fordított a sorrend, a káposztát kell pörkölt alapon megfõzni, és a végén hozzáadni a leszûrt konzerv tarka vagy vörösbabot. így is nagyon finom.
Szia! kezdem a szójás székelykáposztával, ahogy Magdika szokta:) Õk elég nagyevõk, úgyhogy a mennyiségeket lehet csökkenteni. 20 deka szójakockát beáztat egy éjjelre. másnap leszûri, kinyomkodja. 2-3 fej finomra vágott hagymából sóval, kis vízzel egy sûrû alapot készít, többször is visszaforralva. ekkor tesz bele 1-1 szem paprikát , paradicsomot szintén finomra vágva. (paradicsomról a héjat lehúzza) sót, fokhagymát, borsot, õrölt köményt tesz bele, és jófajta pirospaprikát. ebben a dús szaftban fõzi rövid lével a szójapörköltet. Közben 1 kiló apróra vágott finom savanyúkáposztát feltesz fõni. amikor puhára fõtt összekeveri a szójapörkölttel. tejföllel behabarja. ez az alap, de szokták kaporral vagy tárkonnyal is ízesíteni. én a simát kóstoltam, nagyon finom volt, de szerintem a zöldfûszerekkel is finom lehet.
A kérdező hozzászólása: Jó, persze, nem gond, hogy most nem tudod megírni! Csak nyugodtan, majd ha ráérsz, írsz, nem akarlak sürgetni. Köszönöm neked és a kolléganõdnek is!
Holnap megírom a kolleganõ receptjét és még egy másikat is, ami szintén ízlett. sajna most nincs idõm, bocsi.
A kérdező hozzászólása: Jó. Köszi a linket. Nem nagyon használok szóját - azt nem mondom, hogy soha, de nagyon ritkán. (Úgy tudom, hogy egy elég egészségtelen eljáráson megy keresztül a szójabab, mire a granulátum vagy szójakocka elkészül.)
3-as vagyok! Bár nem vagyok vega, amikor a szója "betört" hozzánk, én is kipróbáltam, szinte minden variációban. Kizárólag a brassóihoz használom a szójakockát esetenként, mert ott a hagyma-, fokhagyma elveszi azt a jellegzetes szója-ízt! Ezért gondoltam, ha hús nélkülit akarsz, lehet hogy jobbat is találsz a vegák receptjei között, mint a szója!
A kérdező hozzászólása: :-) Igen, köszönöm, természetesen a google-t már használtam a kereséshez. Inkább személyes tapasztalatra lettem volna kíváncsi.
https://www.google.hu/#q=vega+sz%C3%A9kelyk%C3%A1poszta variációk egy témára a vegák így készítik
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, hogy írtál! Az nekem nem gond, ha nincs a káposztához hús vagy szója, csak finom legyen a végeredmény. ;-) A munkatársad receptjét el tudnád küldeni valamikor? Köszi, ha igen!
Szia, nagyon szívesen:)

Lányok, mit gondoltok arról, ha fiú, lány szereti egymást, de a fiú csak azért nem akar járni a lánnyal, mert kicsit nagyobb darab?

disznóság, ugye? vélemény?

Legjobb válasz: Eléggé de ha komolyan szereti tul lenne a külsöségeken és vele lenne

Eléggé de ha komolyan szereti tul lenne a külsöségeken és vele lenne
Disznóság? Ó az irónia... :) Mennyi békön van rajtad? Ha a fiúk folyamatosan ugyan azt hozzák fel, mint kifogás, nem gondolod, hogy tehetnél valamit? Tudod hogyan hívják azt, amikor valaki tudja a hibáját és nem is tetszik neki, de még sem tesz semmit? Igénytelen. Neked kellene egy igénytelen srác? Ugye, hogy nem.
Ez is csak annyit bizonyít a külsõnek és a belsõnek összhangban kell lennie. Ha a belsõ vonzó, akkor a külsõn már könnyebb változtatni. Ha te a fiú vagy azt mondom vannak elvárásaid a külsõvel amiknek nem felel meg ez érthetõ, de a közvélemény attól még igen szemét dolognak tartja ha azért nem jársz vele mert túlsúlyos, erkölcsileg kifogásolható, mert a bensõ érték eszmeibb, felülírja a külsõ csúnyaságot, de a valóságban úgy néz ki mégse. Ha te vagy a lány akkor srácot megértem, nem vonzó egy kövér lány, lehet tenni ez ellen, úgy látszik itt az ideje is.
Szeretik egymást és a fiúnak ciki. Ez a lényeg röviden, itt már sokat belemagyaráztok, eltértek a témától. A fiú elmehet a sunyiba, döntse el: szereti vagy sem. Az én testem csupa pikkelysömör, nagy darab is vagyok, párom mégis büszkén fogja a kezem nyílt utcán is! 22/L
"Kedves utolsó! Ismertem egy lányt, aki 40 valahány kiló volt, és a pasija egy százkilós nõvel csalta meg. Szívbõl kívánom neked, hogy te is így járj!" Én vagyok a pasi, és sosem csalnám meg a csajom... Különben te is azt mondtad neki, hogy fogyjon le, mi bajod van?!
Ha emiatt nem akar járni, akkor vagy nem szeret igazán vagy túl sokat számít neki mások véleménye, és túlságosan meg akar felelni a környezetének.
Nos a testiség fontos része a szexualitásnak. Ha nem izgatja akkor sajos nincs mit tenni. Amennyiben bejössz neki, csak a környezete reakcióitól tart, akkor gyerekes, és nem hajlandó kiállni azokért akiket szeret, gerinctelen. Nem egy jó pont. Igénytelen? Magában véve nagydarabnak lenni nem igénytelen. Attól még lehetsz fitt, egészséges, szép és ápolt hogy van rajtad néhány plusz kiló. A túlsúlynak is megvan a saját rajongótábora. Emiat kár elengedni magad és macinaciban flangáni mindenhova.
elõzõ vagyok, az 5-ösnek írtam, nem az elõzõnek, csak közben jöttek válaszok
Kedves utolsó! Ismertem egy lányt, aki 40 valahány kiló volt, és a pasija egy százkilós nõvel csalta meg. Szívbõl kívánom neked, hogy te is így járj! Kérdezõ: vagy tényleg fogyj, vagy várj. Nem tudom hány kg vagy, nekem olyan 85kilós koromban top pasijaim voltak. Most több vagyok, na ennyi kilósan már persze nem kellek senkinek, de pl. ma is láttam egy hatalmas darab csajt, a pasija úgy smárolt vele, hogy csak ihaj. Ha ez a pasi nem vállal fel, majd felvállal más.
félre olvastam amit elõbb írtam kommentet azt másra értettem sz*rul értelmeztem bocs
Már kicsoda nagyobb darab, a lány vagy õ? Megértem, mert nem testetlen szellemek vagyunk, hogy csak a lélek számítson.
Az a csávó csessze meg ha csak a külsõségekre megy.
amúgy az a javából
Önbizalomhiány vagy sokan és sokszor kihasználták utána pofára ejtették
Kettõ kicsit üti egymást...most vagy szereti vagy szégyenli, el kellene dönteni.
Pl valami labdajáték, esetleg küzdõ sport, az nem unalmas szerintem.
MÛKORCSOLYA<333333 ami ugye egyben tánc, balett, és jégkorcsolya.*-*
Szólj anyádnak h vegyen neked kondibérletet-.-
Igazából mindent érdekessé lehet tenni. Régebben én sem szerettem futni, ami tesin kötelezõ annyit futottam és kész. Aztán tavaly nyáron minden megváltozott, elkezdtem futni, mert fogyni akartam. A kondibérlet nekem már luxuskategória, ezért valami olcsó megoldás kellett. Elsõ 2-3 alkalommal rossz volt, aztán egyre jobban megszerettem. Van, aki párban, társaságban szeret futni, szóval szedd össze a barátnõket és menjetek együtt kocogni, más inkább zenét hallgat közbe. Én utóbbiba tartozom, nekem ilyenkor valami jó pörgõs zenére van szükségem. Ha ez mégsem megoldás, akkor iratkozz be úszni, az is nagyon jó alakformáló. Vagy valamilyen csapatjátékra pl. kézilabda, röplabda, kosárlabda stb. Én kézizek, nagyon szeretem, és nem csak aerob mozgásból állnak az edzések, hanem erõsítésbõl is. Ráadásul közben egy iszonyú jó csapatban lehetek. 16/L
Második, a kondizást nem minõsíteném igazából sportnak, és semmi értelme nem volt az undorító flegmaságodat kifejezõ hangulatjelet berakod a haszontalan válaszod mellé. De azért hogy jobban megértsd:-.-
A kérdező hozzászólása: a flegma kommentelõnknek: csak magadat minõsíted.;) a normális válaszolónak: hát holnap akkor elkezdem a futást ZENÉRE*-* :D hátha úgy nem lesz 'az hogy' 'még csak 2percet futottam , de már unom.':) köszönöm a normális válaszokat!
Szerintem próbáld ki a röplabdát. Én 3 éve röpizek, és nagyon megszerettem. Full kezdõként kezdtem, de hamar belejöttem. Igaz sok múlik az edzõn is, de tényleg bele lehet jönni. Én is 13 éves volam amikor kezdtem, és szintén utálok futni, és biziklizni is.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!