Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a de a (8735 db)

Kedves Anyukak! Kisfiam 8 honapos. Tanacsot szeretnek kerni Toletek! Nektek milyen jatekok valtak be legjobban? Melyikeket szeretik a gyerekeitek a legjobban? Fokent keszsegfejleszto jatekok erdekelnek, de mindenki valaszat szivesen varom!

Legjobb válasz: Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.

Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.
Nekem kislányom van, de azért leírom õ mit szeret. Most kezdett el mászni és megtaláltuk a tesó habtapiját, azt szoktuk neki kirakni és imádja, azon mászik, szétszedi rakosgatja, néha rágja. Szereti a zenélõ játékokat, aminek gombja van és õ nyomkodhatja. A csörgõt rázni. Most kinéztem neki a tescoban egy fából készült talicskát, amiben kockák vannak. Egyébként ami nagyon lekötné az a távirányító, számítógép billentyûje, telefon :) )

Honnan tudom eldönteni, hogy melyik mobilon lehet word-öt pdf-et megnyitni? Mobilt szeretnék venni, de a leírásba nem tudom hol kell nézni.

Bocsi, ha buta kérdés. :)

Legjobb válasz: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)

A kérdező hozzászólása: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)
Minden okostelefonon lehet.
Igen, a like300 díjcsomaggal kamatmentes részletre is tudsz telefont venni. A simánál nem láttam ilyen opciót. Ha ilyen sok a számla, akkor megérné váltani szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én most sima like díjcsomagban vagyok, ami hamarosan le fog járni, és meg szeretném hosszabbítani. Nem tudom lehet-e átállni like 300-ra, de ha igen, akkor szerintetek megérné? (Anyukám használja az elõfizetést és havi 7-8 ezer a számlája). Végül is ahogy elnézem a percdíj nem változik csak a havidíj minimuma más, de ha alapból nem megy a számla 7 ezer alá, akkor mind1 melyik díjcsomagba vagyok nem? Csak a like 300-al jobb telefont vehetek. Jól gondolom? Nyugodtan javítsatok ki, ha õrültségeket beszélek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Bár az utolsó válaszát nem értem, ha megkérlek, elmagyaráznád nekem "konyhanyelven" ezt az 50-es dolgot?
Alig drágább a Tiponál az Alcatel OT-995, és minden téren sokkal jobb. A Like 300 meg felesleges, az 50-es is használható marad a belassítás után, nem úgy, mint a vodánál.
Bár én vodás vagyok, szétnéztem neked t-mobile oldalán. Szerintem a legjobb vétel az Xperia Tipo a Sonytól. Like 300 díjcsomag mellett 2 éven át kellene 1090 Ft törlesztõt fizetned érte, ha webshopban rendeled meg. Ehhez jönne a 2690Ft-os havidíj, így összesen havi 3780 lenne, de gondolom ebbõl a like valamilyen szinten lebeszélhetõ.
De azt is írd le, hogy melyik rendszert szereted..
Igen, okostelefonokon lehet. Ha írsz egy összeget, tudunk ajánlani egy párat ár-érték arányát figyelembe véve.
Az 50-est a sima like-ra értettem. Ha sokat telefonál hálózaton kívül, akkor még több lesz a havidíja, ha 300-asra váltasz, mert csak hálózaton belül beszélhetõ le a havidíj.

Tiramisut szeretnék csinálni, de a mascarpone egy kicsit drága az én pénztárcámnak. Itt olvastam, hogy lehet helyettesíteni Milli natúr vajkrémmel. Jó lesz az is, vagy vegyem meg a mascarponét?

Legjobb válasz: Mi mindig úgy csináljuk,és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze,de mi már megszoktuk,és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)

Mi mindig úgy csináljuk, és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze, de mi már megszoktuk, és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)
Lehet natúr vajkrémbõl is, és tejszínkrémsajtokból is. A mascarpone hívek ugyan mindig tiltakoznak, de a pénztárca nagy úr. És nagyon finom lesz a "pótszerekkel" is.
kapható dobozos tiramisu krémpor, csak tejjel kell összekeverni...


Beiglit szeretnék sütni, de a megszokott diós és mákos mellé szeretnék csinálni más tölteléket is. Aszalt szilvára és gesztenyére gondoltam, de szerintetek ezt hogyan kell bele rakni?

Legjobb válasz: A www.azila.gportal.hu oldalon találsz almás gesztenyés beigli receptet.Részletesen le van írva ,hogy kell készíteni.

A http://www.azila.gportal.hu oldalon találsz almás gesztenyés beigli receptet.Részletesen le van írva , hogy kell készíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi !

Utálom a göndör hajamat, és szeretnék egyeneset, de a hajvasalást nem szeretem, mert károsítja a hajamat. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet még vegyszerrel kivasaltatni tartósra, de annál még a hajvasaló is egészségesebb. Én úgy csinálom, hogy heti 1x mosok hajat, és felváltva 1x kivasalom, 1x meghagyom göndörre, így csak 2 hetente kell kivasalnom, szerintem az nem igazán károsítja. De hogyha nagyon utálod, és mindig vasalni akarod, akkor heti egyszeri vasalás se fog neki nagyon ártani.

Lehet még vegyszerrel kivasaltatni tartósra, de annál még a hajvasaló is egészségesebb. Én úgy csinálom, hogy heti 1x mosok hajat, és felváltva 1x kivasalom, 1x meghagyom göndörre, így csak 2 hetente kell kivasalnom, szerintem az nem igazán károsítja. De hogyha nagyon utálod, és mindig vasalni akarod, akkor heti egyszeri vasalás se fog neki nagyon ártani.
3 módszer van, egyik sem egészséges: 1. Vasalod állandóan 2. Dauervizes egyenesítés (tart amíg le nem nö) 3. Brazil hajegyenesítés (vegyszert kennek a hajadra, amitöl kb. 3 hónapig sima a hajad, a dauernál jobb, de ez se tesz jót a hajadnak)
Chipset és a társait felejtsd el . Sportolj valamit.
Anyám 41 évesen úgy fogyott, hogy tojás fehérjét (fõtt), salátákat, zabkorpás kajákat, GRILLEN SÜTÖTT csirkemelleket evett. + Rengeteget mozgott. Eleinte csak hosszú sétákat tett, majd járni kezdett kondi termekben. Persze otthon is csinálhatsz gyakorlatokat! Cukros üditõt, zsíros ételeket, egészségtelen kajákat kerüld! Kérd meg anyád vagy ha te tudsz, fõzz magadnak egészséges kajákat. Van itt sok recept, hidd el, finomak! Táncolj! (Tánc nekem segített) De ha gyorsabban akarod elérni a célod, FUSS. Legjobb! Remélem hasznodra válik! Kitartás! Egyik kaja sem okoz akkora örömet, mint mikor mondják, hogy DE LE FOGYTÁL, CSINOS VAGY!
Ha Havonta 200.000 -ft -ot kapsz kézhez a munkahelyeden akkor igen
A kérdező hozzászólása: Ennyibõl félre is tudsz tenni?
Havi 90e a fizum, ebbõl 45e az albi rezsivel, mindennel (nyáron kevesebb) +10e a kaja, stb. A többit arra költöm amire akarom. Nincs hiányom semmiben, meg lehet élni ha találsz olcsó albit és nem költesz felesleges dolgokra mint sokan teszik.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok felesleges dolgokra költeni, csak egészséges dolgokra, zöldség, gyümölcs, konditerem bérlet. Nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom....számomra ezek felesleges dolgok:)
Az ember a pubertás után már tud felnõttként dönteni , egy kis matek számolás segít :D Vagy még anyuci mossa a fehérnemûdet :DD
A kérdező hozzászólása: Az elmélet és a gyakorlat más. Olyan véleményére voltam kíváncsi, aki már egy ideje egyedül él:)
"Az elmélet és a gyakorlat más." Elméletileg nem :) Amúgy csak rajtad múlik. Kiszámolod és ha fegyelmezett vagy, akkor minden ok, ha meg elköltesz minden pénzt, akkor akkor sem jössz ki, ha milliókat keresel.
kell hozzá egy olyan szintû fizetés, amibõl kijön a lakbér, rezsi, kaja. innentõl a többi már csak önfegyelem kérdése. nekem úgy a legkönnyebb a spórolás, hogy amint megérkezik a fizu, másnap megy a megtakarítási számlámra X összeg, így ha akarnám is, csak nehezen tudnék hozzányúlni.

Nagyon szeretem a biológiát és azt szeretnék majd tanulni késõbb, de a kémia és a fizika távol áll tõlem. Tudnátok olyan munkákat, állásokat amikhez kell a biológia meg akár más is, csak a fiz. , kémia nem?

Pszichológuson, antropológuson, biológus szakmákon kívül.

Legjobb válasz: Egészségügyben dolgozók végzettségei (képalkotók, orvosok, gyógytornászok, ápolók, dietetikus stb) De ahol biológia van, ott biztos lesz kémiai is (igazából nem is nagyon értem, hogyan lehet a kettõt egymás nélkül szeretni/tudni/érteni. ) Természetvédelmi mérnök (de ott is akad majd fizika, sõt, kémia is). Akkor biológia tanár legyél, plusz valami, de még úgy is lesz biokémia stb. és kémia.

Egészségügyben dolgozók végzettségei (képalkotók, orvosok, gyógytornászok, ápolók, dietetikus stb) De ahol biológia van, ott biztos lesz kémiai is (igazából nem is nagyon értem, hogyan lehet a kettõt egymás nélkül szeretni/tudni/érteni. ) Természetvédelmi mérnök (de ott is akad majd fizika, sõt, kémia is). Akkor biológia tanár legyél, plusz valami, de még úgy is lesz biokémia stb. és kémia.
A kérdező hozzászólása: De pl a pszichológushoz kb semmi kémia nrm kell
A kérdező hozzászólása: Meg kíváncsi vagyok, hogy mennyi kémia kell egy antropológusnak vagy pl egy etológusnak
Keress rá egyetemek weboldalain a szakok tanterveire, sok helyen megtalálhatóak és letölthetõek. Ott megnézheted, milyen tárgyakat és milyen mennyiségben kell tanulni az adott pályákon.

Lányok, mit gondoltok arról, ha fiú, lány szereti egymást, de a fiú csak azért nem akar járni a lánnyal, mert kicsit nagyobb darab?

disznóság, ugye? vélemény?

Legjobb válasz: Eléggé de ha komolyan szereti tul lenne a külsöségeken és vele lenne

Eléggé de ha komolyan szereti tul lenne a külsöségeken és vele lenne
Disznóság? Ó az irónia... :) Mennyi békön van rajtad? Ha a fiúk folyamatosan ugyan azt hozzák fel, mint kifogás, nem gondolod, hogy tehetnél valamit? Tudod hogyan hívják azt, amikor valaki tudja a hibáját és nem is tetszik neki, de még sem tesz semmit? Igénytelen. Neked kellene egy igénytelen srác? Ugye, hogy nem.
Ez is csak annyit bizonyít a külsõnek és a belsõnek összhangban kell lennie. Ha a belsõ vonzó, akkor a külsõn már könnyebb változtatni. Ha te a fiú vagy azt mondom vannak elvárásaid a külsõvel amiknek nem felel meg ez érthetõ, de a közvélemény attól még igen szemét dolognak tartja ha azért nem jársz vele mert túlsúlyos, erkölcsileg kifogásolható, mert a bensõ érték eszmeibb, felülírja a külsõ csúnyaságot, de a valóságban úgy néz ki mégse. Ha te vagy a lány akkor srácot megértem, nem vonzó egy kövér lány, lehet tenni ez ellen, úgy látszik itt az ideje is.
Szeretik egymást és a fiúnak ciki. Ez a lényeg röviden, itt már sokat belemagyaráztok, eltértek a témától. A fiú elmehet a sunyiba, döntse el: szereti vagy sem. Az én testem csupa pikkelysömör, nagy darab is vagyok, párom mégis büszkén fogja a kezem nyílt utcán is! 22/L
"Kedves utolsó! Ismertem egy lányt, aki 40 valahány kiló volt, és a pasija egy százkilós nõvel csalta meg. Szívbõl kívánom neked, hogy te is így járj!" Én vagyok a pasi, és sosem csalnám meg a csajom... Különben te is azt mondtad neki, hogy fogyjon le, mi bajod van?!
Ha emiatt nem akar járni, akkor vagy nem szeret igazán vagy túl sokat számít neki mások véleménye, és túlságosan meg akar felelni a környezetének.
Nos a testiség fontos része a szexualitásnak. Ha nem izgatja akkor sajos nincs mit tenni. Amennyiben bejössz neki, csak a környezete reakcióitól tart, akkor gyerekes, és nem hajlandó kiállni azokért akiket szeret, gerinctelen. Nem egy jó pont. Igénytelen? Magában véve nagydarabnak lenni nem igénytelen. Attól még lehetsz fitt, egészséges, szép és ápolt hogy van rajtad néhány plusz kiló. A túlsúlynak is megvan a saját rajongótábora. Emiat kár elengedni magad és macinaciban flangáni mindenhova.
elõzõ vagyok, az 5-ösnek írtam, nem az elõzõnek, csak közben jöttek válaszok
Kedves utolsó! Ismertem egy lányt, aki 40 valahány kiló volt, és a pasija egy százkilós nõvel csalta meg. Szívbõl kívánom neked, hogy te is így járj! Kérdezõ: vagy tényleg fogyj, vagy várj. Nem tudom hány kg vagy, nekem olyan 85kilós koromban top pasijaim voltak. Most több vagyok, na ennyi kilósan már persze nem kellek senkinek, de pl. ma is láttam egy hatalmas darab csajt, a pasija úgy smárolt vele, hogy csak ihaj. Ha ez a pasi nem vállal fel, majd felvállal más.
félre olvastam amit elõbb írtam kommentet azt másra értettem sz*rul értelmeztem bocs
Már kicsoda nagyobb darab, a lány vagy õ? Megértem, mert nem testetlen szellemek vagyunk, hogy csak a lélek számítson.
Az a csávó csessze meg ha csak a külsõségekre megy.
amúgy az a javából
Önbizalomhiány vagy sokan és sokszor kihasználták utána pofára ejtették
Kettõ kicsit üti egymást...most vagy szereti vagy szégyenli, el kellene dönteni.
Pl valami labdajáték, esetleg küzdõ sport, az nem unalmas szerintem.
MÛKORCSOLYA<333333 ami ugye egyben tánc, balett, és jégkorcsolya.*-*
Szólj anyádnak h vegyen neked kondibérletet-.-
Igazából mindent érdekessé lehet tenni. Régebben én sem szerettem futni, ami tesin kötelezõ annyit futottam és kész. Aztán tavaly nyáron minden megváltozott, elkezdtem futni, mert fogyni akartam. A kondibérlet nekem már luxuskategória, ezért valami olcsó megoldás kellett. Elsõ 2-3 alkalommal rossz volt, aztán egyre jobban megszerettem. Van, aki párban, társaságban szeret futni, szóval szedd össze a barátnõket és menjetek együtt kocogni, más inkább zenét hallgat közbe. Én utóbbiba tartozom, nekem ilyenkor valami jó pörgõs zenére van szükségem. Ha ez mégsem megoldás, akkor iratkozz be úszni, az is nagyon jó alakformáló. Vagy valamilyen csapatjátékra pl. kézilabda, röplabda, kosárlabda stb. Én kézizek, nagyon szeretem, és nem csak aerob mozgásból állnak az edzések, hanem erõsítésbõl is. Ráadásul közben egy iszonyú jó csapatban lehetek. 16/L
Második, a kondizást nem minõsíteném igazából sportnak, és semmi értelme nem volt az undorító flegmaságodat kifejezõ hangulatjelet berakod a haszontalan válaszod mellé. De azért hogy jobban megértsd:-.-
A kérdező hozzászólása: a flegma kommentelõnknek: csak magadat minõsíted.;) a normális válaszolónak: hát holnap akkor elkezdem a futást ZENÉRE*-* :D hátha úgy nem lesz 'az hogy' 'még csak 2percet futottam , de már unom.':) köszönöm a normális válaszokat!
Szerintem próbáld ki a röplabdát. Én 3 éve röpizek, és nagyon megszerettem. Full kezdõként kezdtem, de hamar belejöttem. Igaz sok múlik az edzõn is, de tényleg bele lehet jönni. Én is 13 éves volam amikor kezdtem, és szintén utálok futni, és biziklizni is.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!