Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a de (8735 db)

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy milyen felkészülési mód a legkedvezőbb, ha mindenképpen fogorvos szeretnék lenni . De, ha nem is jön össze mindenképpen egyetemi képzésben részesülni, egészségügyi pályán szeretnék dolgozni?

Gondolok itt arra , hogy kifejezetten van -e könyv, könyvek , amib?l érdemes felkészülni ? Vagy bármi más, akár tanfolyam ..? Köszönöm el?re is .

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok, folytatás: ha nem jön össze az egyetem, van fogtechnikusi képzés is, hogy témánál maradjunk. De errõl többet nem tudok, kevesebb év, és talán önköltséges, de ez nem biztos.

Elsõ válaszoló vagyok, folytatás: ha nem jön össze az egyetem, van fogtechnikusi képzés is, hogy témánál maradjunk. De errõl többet nem tudok, kevesebb év, és talán önköltséges, de ez nem biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , fõleg a könyvek adtak új infókat, és , hogy van letölthetõ ELTE által kiadott anyag , az pedig fantasztikus :D . Hálás vagyok ezért a szép kerek válaszért . Kémia emelt , biosz emelt lesz ebbõl :) . Mindenképpen szeretnék egyetemet végezni , de nagyon nagyon nagyon köszönöm :) !!!!!! Megkérdezhetem ((és a választ privátban is szívesen fogadom )), hogy honnan ez a remek tájékozottság ?
Jajj ilyet én is szeretnék, de sajnos nem lehet :( :D
Kérdezõ! Egyetértek az elõttem szólóval. Helyi zsírégetés nem létezik. Viszont amit megtehetsz, az a mellizmok erõsítése. Ettõl feszesebb lesz. Ha igazán el vagy hízva, akkor nem csak a külsõ kinézeted, hanem (inkább) a saját egészséged érdekében érdemes lefogynod. Ha nem vagy elhízva, akkor meg ne aggódj túlságosan amiatt, hogy a melled kisebb mint szeretnéd.
ha fogyózni kezdesz akkor mellbõl és combból fogysz elöszõr ajánlom a szauna öveket mert tényleg müködnek ....
Elõzõ, remélem az csak egy vicc. :) Ne mondj ilyeneket, mert valaki a végén még komolyan veszi. Semmilyen övtõl nem lehet fogyni. Kérdezõ: Helyi zsírégetés nincs. A szervezeted dönti el, honnan fogyjon, nem te. Attól, mert a combodat mozgatod, a zsír nem onnan fog égni. Fogyáshoz szálkásító diéta kell és aerob edzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Helyi zsírégetés nincs. Ha ilyet akarsz, akkor menj zsírleszívásra.
jaja ez nekem is jó lenne. :-)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nagyon elhízva:) 2-3-4 fölösleges kg:D ezek aq lagzik már csak ilyenek.. :|:D


Baj az hogy ha valaki megkérdi hogy miért szeretem a barátomat vagy mi az amit szeretek benne nem tudok valaszolni? Nem friss a kapcsolatunk de 3 és fél év után sem tudom.

18/lany

Legjobb válasz: Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.

Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.
Ilyenkor az a helyes válasz, hogy õt magát, úgy ahogy van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segített. :)
A 2.al vitatkoznék. Miért lenne baj, ha valaki meg tudja mondani mit szeret a párjában? Hisz azok a kis dolgok egészítik ki az egészet, amit Õ maga testesít meg. Értékekkel teljes az ember, azok nélkül senki lenne. Szerintem
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jó válasz ;) De magamnak se tudok válaszolni ez zavar inkáb
Tedd fel magadnak fordítva a kérdést és gyorsan kiderül, azaz hogy: Mi az ami nélkül nem szeretnéd? Hûséges, vagy magas, vagy kedves, vagy akármi, merthogy mindig van sok ilyen kritérium, én például nem szeretném, ha nem lenne velem õszinte, ha bugyuta lenne, stb..
egy filmes idézet jutott az eszembe: "Tudnék nélküle élni, de nem akarok."
Ha tényleg szereted, nem hiszem hogy baj lenne, de az kicsit fura hogy nem tudod megmondani mi az amit szeretsz benne. Mosolya, ölelése, csókja, kisugárzása...?
NEM! " Szereted de nem tudod miért de azt tudod , hogy nagyon és nem tudnád elveszíteni " -> ez a lényeg! Szerintem! Ha fel tudod sorolni, hogy miért szereted az már régen rossz!Mert akkor az értékeiért szereted, nem pedig önmagáért az egészért amit kapsz!
Tõlem anyám idõrõl-idõre megkérdezi ezt a barátomról. Miért szeretem én õt? Nem tudok rá válaszolni. (Azért kérdezi mert õ ki nem állhatja.) Ilyenkor visszakérdezek, hogy õ miért szereti a párját? Sajnos meg tudja mondani, hogy azért mert gondoskodik rólunk, ergo van pénze; türelmes, kedves, odaadó... Aha... És ha épp rossz kedvében van, nyûgös és mogorva.....?! Szóval szerintem pont az a jó, mikor nem tudsz konkrétumokat kiemelni.

Kedves Anyukak! Kisfiam 8 honapos. Tanacsot szeretnek kerni Toletek! Nektek milyen jatekok valtak be legjobban? Melyikeket szeretik a gyerekeitek a legjobban? Fokent keszsegfejleszto jatekok erdekelnek, de mindenki valaszat szivesen varom!

Legjobb válasz: Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.

Az enyém már 16 hónapos, de nagyon sok olyan játéka van amit 7-10 hónapos kora körül kapott és azóta is nagyon szereti õket. Ilyen a búgó csiga, elõször csak nézegette, utána már ha felhúztuk megállította, aztán mindig hozta oda hogy pörgessük meg neki most meg már õ is fel tudja húzni. Ilyen a hinta is, nagyon szereti kiskora óta. Van neki egy angolul beszélõ meg zenélõ macija (v-tech Alfi maci a neve) a teszveszrõl vettem neki extra olcsón és nagyon nagyon szereti. A pancsi könyveket is sokáig szerette, de most már azokkal nem nagyon játszik. Az építõs játékokat is szereti, de csak lerombolni. A formabedobót is kedveli. Olyat vegyél amit késõbb is fog tudni használni.
Nekem kislányom van, de azért leírom õ mit szeret. Most kezdett el mászni és megtaláltuk a tesó habtapiját, azt szoktuk neki kirakni és imádja, azon mászik, szétszedi rakosgatja, néha rágja. Szereti a zenélõ játékokat, aminek gombja van és õ nyomkodhatja. A csörgõt rázni. Most kinéztem neki a tescoban egy fából készült talicskát, amiben kockák vannak. Egyébként ami nagyon lekötné az a távirányító, számítógép billentyûje, telefon :) )

Babát szeretnék a barátomtól, de ő még nem akar, de már nagyon szeretnék tőle! Várjak vagy ne várjak rá, szeretem őt?

az a baj, hogy én úgy érzem megtaláltam azt akivel leélném az éltem..és babát szeretnék t?le!kis barna szemecskéi lennének:)egyszer azt mondta, ha majd gyereke születik ott lesz a szülésnél is.már 27 éves vagyok, de már egyre türelmetlenebb vagyok persze nem csinálok örültséget, nem akarom magam fel"mert azzal csak magamnak meg a babának ártanék..szóval nem értem ? 33 éves és tudom h családra vágyik mint éppen én.

Legjobb válasz: És mit mond, mikor akar? Merthogy azt írtad, "még nem akar".

És mit mond, mikor akar? Merthogy azt írtad, "még nem akar".
Nagyon sajnálom, hogy õ így gondolkodik. Viszont tényleg le kéne vele ülnöd beszélgetni, hogy õ mit is akar, mert nem csak az õ életérõl van szó, hanem a tiédrõl is. És ha nem egyeznek az igényeitek, akkor lehet, hogy nem kéne együtt maradnotok. Nagyon nehéz ilyenkor tiszta fejjel gondolkodni, amikor szerelmes az ember. De muszáj. És ha még három évig sóvárogsz egy baba után, az nem tesz jót a lelkednek. Én április óta szeretnék már nagyon babát, de leültem párommal és megbeszéltük, hogy jövõ áprilistól rajta leszünk a baba projekten. De már alig birom kivárni ezt az 5 hónapot. Olvasgattam a fórumokat és egyszer egy lány azt írta, hogy a párja nem akar gyereket még. Végül szétmentek. Egy évre rá meg úgy ment föl a fórumra, hogy kisbabát várt egy másik férfitõl, akivel nagyon megszerették egymást. Kívánom, hogy nálad is hamar rendezõdjenek a dolgok és mielõbbi babaáldást kívánok! Kitartást!
Na ugye! Megmondtam én, hogy nem akar semmit! Esetleg felbukkant egy harmadik?
A kérdező hozzászólása: nem azt mondta, hogy nem akar sosem!majd igen egyszer. csak se Tõlem se senkitõl nem akar még..nehezen találja meg magát a világban, és vlamai tragédia történt az életében amit nem tud feldolgozni..pedig az én szeretetemmel sikerülhetne is de mintha két énje lenne, egyszer azt érzem hogy szeret máskor hogy egyedüdl akar lenni, vagy nem tudom mit akar..erõltetni meg nem akarom, az csak rosszabb.remélem elérünk az alagút végére és haamrosan fényt derül erre a kapcsolatra is..de én igy sokáig nem tudok élni..hogy se össze költözni nem akar még sem ott aludni sem bár régebben ott aludhatam csak mostanában nem..nemtom:((
Azt el sem lehet képzelni, hogy szereti, csak éppen nem akar most/egyáltalán gyereket? Egyis ismerõsõm 8 éve van a barátjával és még nem költöztek össze, mert egyszerûen nincs rá lehetõségük! Sõt nekem furcsa is 1 év után összeköltözni, bár én "még" csak 25 vagyok. Természetesen ez így nagy rizikó, hogy vele maradsz és túl késõn derül ki hogy egyáltalán nem akar gyereket, vagy nem maradsz vele pedig késõbb akár bele is ment volna. De valahogy döntened kell. És nem jászmákkal (pl "nanáá hogy szedem a gyógyszert", emg zsarolás ésatöbbi) hanem õszintén.
Szerintem sem akar tõled semmi komolyabbat! Kérdezz rá a házasságra! Ha arra is azonnali NEM-mel reagál, akkor én nem igazán maradnék vele.33 évesen már lehetnének céljai VELED de ezek szerint nincsenek.
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon úgy néz ki a válaszaid alapján, hogy elég egyoldalú a kapcsolatotok. 1 év után, ha nem akar összeköltözni egy 33éves férfi, akkor az nem csak nem szerelmes beléd, de sajnos nem is nagyon szeret. És nincsenek komoly szándékai veled. Nem rosszindulatból írom. :( Szerintem keress olyan férfit, aki igazán szeret téged!
A kérdező hozzászólása: hát õ nagyon bizonytalan még..talán velem kacsolatban is..nem akarom erõltetni, de ahhoz az kell hogy száz százalékosan szeressen, bár azt mondta nem szerelmes belém:(csak egy éve ismerem, de egyszer már vége lett elõhoztam már neki a gyerek témát de hallani sem akar róla, még össze se vagyunk költözve de milyen nevetséges vagyok nem?és még babát szeretnék:) tudom, hogy vágyik rá de én õt szeretem és mondta hogy ha nem tudok várni..akkor rossz helyen kopogtatok, majd két három év múlva..akar csak..én úgy érzem arra már kifutok az idõbõl és késõbb már nehezebb lesz teherbeesni:) pedig annyira szeretem a barátomat:) nagyon:(
Szia! Én hasonló helyzetben voltam. Mi már együtt laktunk és én már nagyon vágytam babára, de a párom azt mondta õ nem akar, de egyáltalán nem akar. Én mondtam neki, hogy jó, akkor itt fejezzük be az egész kapcsolatot, mert én nem fogom az életem gyerek nélkül leélni, erre õ kijavította, hogy még nem akar. Mi akkor 25 évesek voltunk, sajnos a hátterünk sem engedte volna meg, hogy a gyerkõcöt bevállaljuk, de én csak mondtam neki mindig, a vége az lett, hogy már õ akarta a babát. Vettünk lakást és össze is házasodtunk majd az esküvõnk után összehoztuk a babót és 29 évesen szûltem. Most 7, 5 hónapos, sajnos most megint a rábeszélésen vagyok, mert nem akar tesót egyenlõre, megint az anyagiak miatt, én meg szeretnék minél elõbb. Szerintem próbálj vele beszélni, hogy õ mit szeretne, hátha megtudjátok beszélni ezt a problémát. Remélem sikerül nektek is közösnevezõre jutni. Minden jót kívánok!
Akkor komolyan kéne beszélnetek egymással, ezek fontos dolgok. Tisztázni kéne, ki mit szeretne hosszú- és rövidtávon.
A kérdező hozzászólása: egy éve..de nem kész még rá:(én meg már nem tudok sokat várni és még össze se költözik velem..:(
és egyáltalán mióta vagytok együtt?mert az sem mindegy.
Ez most komoly kérdés?? Te babát akarsz, õ még nem, és neked megfordul a fejedben, hogy mégis megpróbálkozol vele?? Merész vagy. Ne lepõdj majd meg ha mégis elhagy. Bocsánat ha nyers voltam, de elég rosszul érint az olyan kérdés ahol nem érdekli a jövendõ szülõt, hogy a gyerek milyen körülmények között (apukával vagy éppen nem) fog felnõni!

2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Néha érzem, hogy szeretem, hiányzik, de néha meg semmit. Mintha közömbös lenne. De átverni sem akarom, hogy szeretem. Mit tegyek?

Honnan tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted,nagyon,télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét

valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted, nagyon, télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét
A lányoknak általában több idõ kell, hogy feloldódjanak a kapcsolatban és a másikhoz kötõdjenek. Ha nem érzed a szerelem lángolását, attól még igazán szeretheted. Ha közömbösséget érzel, az még elfogadható, de ha egy kicsit is taszít, az nagyon nem jó. Ne csapd be, adj még egy kis idõt a kapcsolatnak, aztán meglátod.
Tetszik más is? Csókolódznál(stb)mással is? ha igen, akkor nem szereted. Attól még vele maradhatsz, és mondhatod neki, hogy szereted, mert a szeretenek 1000000 fajtája van. Ha úgy érzed jó vele, és szükséged van rá, és roszabb lenne nélküle, ne törödj vele, hogy hogyan szereted.
hát nem tudom. az elején még lángolnia kellene a dolognak.el kell döntened, hogy azért vagy vele, hogy legyen v.kid, vagy bele tudsz e szeretni igazán.Ha most nem érzed mi lesz 2 év múlva.Gondold át, mert ezt csak te érezheted, de véleményem szerint ez nem szerelem...

Megkérdeztem a pasimat hogy mit szeret bennem, és azt mondta hogy mindent és hogy nem tudja miért szeret. Ez mit jelent pontosan? Én kitudtam emelni hogy mit szeretek benne, de õ nem.

Legjobb válasz: Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...

Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...
Az szeret igazán, aki nem a segged, vagy a cukiságod szereti... Hanem így, egybe mindent, ami te vagy.
Nem tudja hogy mit szeret benned? Bunkóság ilyet mondani egy lánynak. Lehet azért mondta ezt mert hirtelen nem tudta hogy mit mondjon és összezavarodott. Mondjuk azért mondhatta volna azt hogy a hajad vagy a mosolyod. Ez azért elég gáz.
Hogy õ szeret jobban... Mert a szerelmet nem lehet megmagyarázni, az csak úgy van, sokszor minden racionális érv nélkül, esetleg fel is rúgva azt....
Ezt vedd jó jelnek. Tõlem is pont ezt kérdezte a bnõm, amikor összejöttünk, és én sem tudtam a választ. Pedig szerettem. :) 27/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
te egyvalamit szeretsz benne, õ pedig téged ... ki szeret jobban?
Ha szeret és figyel rád akkor tudnia kéne... Én mindig tudtam erre a kérdésre a választ :)
ez szeretet. nem szerelem. nem sorolhatja föl hogy miket mert azzal ujabb csapda kérdésbe kerülne.
Ha ez téged zavar akkor nem is szereted...
Így van, ha szereted nem zavar.
De, hagyd el. Úgy is csak arra vársz, hogy jöjjön egy jobb, és akkor elhagyod. Csak az a baj, hogy nem szereted igazán, és csak azért vagy vele, hogy valakivel légy!
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
Mindenképp hagyd el, sajnos ez így nem fog mûködni. Ha van valami ami már most zavar, akkor ez késõbb csak még inkább fog. Ez olyan hiba amin nem lehet változtatni, és lenyelni nem hiszem hogy letudnád, így viszont kár húzni az idõtöket.
lassan egy éve vagyok együtt a párommal. alacsonyabb nálam. szeretem, ezért nem zavar. õs is szeret, és õt sem érdekli. én is lány vagyok. eleinte kicsit kínosak éreztem magam, de már csak poénkodunk ezen. mostanában egyébként egyre több párt lehet látni, ahol a nõ magasabb. ne foglalkozz vele. ha igazán szereted, akkor figyelmen kívül tudod hagyni.
Ne legyél hálátlan.Te jöttél össze vele maradj is vele mert lehet h legközelebb ennyi se jut.jobbha most értékeled amid van mintha akkor ha elvesztetted
Én nem kezdek olyan lánnyal, akiben valami nem tetszik elsõre, mert késõbb soha nem javul a helyzet... Most gondolkozz, hogy megérte-e összejönni vele? Ha igen, akkor megérné elhagyni, csak mert magasabb?
El kell hagynod, hiszen az ízléseden nem tudsz erõszakot tenni. Õt pedig nem kellene illúziókban tartanod, mert még túlságosan beleéli magát, hogy te meg õ...
Nézd meg a LOVELY COMPLEX címû animét. Kezdetnek. Ha nem szereted külsõleg, akkor belsõleg se igazán... ez sajnos így van.

Melyik a jobb? Ha egy kapcsolatban te szeretsz, de téged nem szeretnek vagy téged szeretnek, de te nem szereted a másikat?

Melyik kapcsolatban élnétek inkább?

Legjobb válasz: Olyanban, ahol szeretjük egymást. A többibõl kilépnék.

Olyanban, ahol szeretjük egymást. A többibõl kilépnék.
Egyikben sem..Mert ha az egyik nem szereti a másikat akkor csak sajnálatból vagy érdekbõl van vele az pedig senkit nem tesz boldoggá
Egyik sem jó, vagy egyedül vagy normális kapcsolatban érdemes lenni.
Egyikben sem! Inkább lennék egyedül. 34/N
A kérdező hozzászólása: A szerelem múlandó, a hûség az, ami igazán számít. Ha most hûséges vagy hozzá, akkor mûködõképes, szerintem.
Es ha az egyik fél nem tud arról, hogy a másik tiszteletbõl van vele?pedig neki lehetne egy jobb kapcsolata is!Nem ez a hûség?
"egy kapcsolat úgy is mûködhet, ha szeretnek, te nem szeretsz, viszont cserébe tiszteled a másikat. Nem?" Persze hogy mûködhet, ha önzõ vagy. Magad mellett tartod a másikat, elvéve tõle azt a lehetõséget, hogy más mellett, aki viszont szereti õt szerelemmel, igazán boldog lehessen!!! FÚJJJJ!!!
Kizárt dolog, egyikben sem élnék, inkább akkor már egyedül, nem olyan rossz az.
Kérdezõ!Ismerek egy ilyen csajt.De nem tudom megérteni szegényt.Ez egy igen érdekes kérdés!:)
Szerintem mindkettõ egy nagy butaság. Nem azért vagyunk együtt valakivel mert mindketten szeretjük egymást???? Mi értelme van olyan emberrel együtt lenni aki nem szeret vagy te nem szereted???? Ezt magyarázza már meg nekem valaki!!!!!
És annak mi értelme? Csak elveszed a lehetõséget attól, hogy megtaláljátok a hozzátok valót.
A kérdező hozzászólása: Olyan kapcsolatom még nem volt, szerintem nem is létezik. De egy kapcsolat úgy is mûködhet, ha szeretnek, te nem szeretsz, viszont cserébe tiszteled a másikat. Nem?
A kérdésben szereplõ felállás EGYIKE SEM kapcsolat számomra. Nem is értem, hogy gondolhatja ezt valaki komolyan.
Ha én szeretek, de engem nem szeret, abból nem lesz kapcsolat. Fordított esetben rajtam múlna, és az jobb, mert akkor az azt jelenti, hogy van egy esélyem, és csak rajtam múlik, hogy hogy döntök. De mindenképp jobb az utóbbi, mert jellemfejlõdés útján talán én meg tudom szeretni (ami sajnos ritka, ezért rossz nekem a másik).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!