Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a Közben meg félek, mert (3 db)

Szeretem a páromat. Közben meg félek, mert mindketten hajtunk mint a hülye és alig van most már szex és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen. Hogy hozhatnám vissza?

: ( és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen...Van orgazmusom, meg minden, csak valahogy nem olyan... : ( (másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk... )

Legjobb válasz: mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..

mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..
EGy hétvégén kapcsoljátok ki a telefont és ne csináljatok mást csak egymással foglalkozzatok..ha lehet elmehettek valahová pl. egy hotel vagy ehhez hasonlók és találjatok újra egymásra, vagy egy helyre ami mindkettótöknek kedves.Szerintem ha jól sikerül és kellemesen szórakoztok ezalatt akkor minden jobb lesz..remélem segíthettem
Nehezen. Mi már három éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de nem mindig volt jó. Sok-sok türelem kell, figyelni a másikra. Inkább beszélgessetek sokat, bármirõl. Tartsatok szünetet a szexben, és csak bújjatok össze. Néha kell egy kis pihenõ egy kapcsolatban.
nálunk sokat segített az "éheztetés". Húzni addig, amígmár nem bírjátok tovább, és egymásnak estek. Persze ezt leginkább talán 1-2 hét zabi tenne jót mindkettõtöknek
bocsi nem zabi, szabi.
Mi lassan negy evesek vagyunk es igen amit elottem irt valaki, hogy kicsit ki kellene ehezni. Olykor mi is ezt szoktuk mert megyunk reggeltol estig es a hetvegenk is sokszor foglalt. Mi azonban tanulva az elet szornyu dolgaibol legalabb havonta egyszer hetvegen kikapcsoljuk a telefont es egyutt vagyunk. Ez nem kifejezetten csakis szexre ertendo - azzal nincs gond. Nyaron pedig minden masodik hetvege az amikor nem vagyunk elerhetoek a parommal. Lehet, ha tobb idot toltenetek egyutt a szex is jobb lenne nem olyan hajszolt mint az eletetek. Lehet azert mukodik nekunk is, mert nem hagyjuk, hogy a hetkoznapi hajsza tonkrevagjon bennunket?
ez elég baromság. ha alig csinálják, akkor miért kéne éheztetni? az maximum akkor hasznos, ha a túl gyakori szex miatt csökken az élvezet mértéke. inkább érdemes sokat-sokat beszélgetni, akár errõl, akár másról, illetve elgondolkodni, hogy mennyire fontos szempont a kapcsolatban a jó és gyakori szex, és hogy tényleg szereted-e a tényleg ideális partnert.

Szeretnék érdeklődni, hogy mostanában aki építkezik mennyiből jön ki? Nálunk a család a nagyrészét meg tudná csinálni, csak nem merünk belefogni félünk, hogy elfogy a pénz menet közben. Szóval ki mennyiért épített 2011-ben? Üdvözlettel: A.

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ, pl mekkora házat szeretnél, milyet. A mi példánkat tudnám leírni, könnyû szerkezetes lakható házat építettünk, nagyon picikét, (48 nm) és eddig 5 milliónál tartunk, úgy hogy szinte mindent mi csináltunk, csak a víz és villany munkákhoz hívtunk szakembert.

Hát ez sok mindentõl függ, pl mekkora házat szeretnél, milyet. A mi példánkat tudnám leírni, könnyû szerkezetes lakható házat építettünk, nagyon picikét, (48 nm) és eddig 5 milliónál tartunk, úgy hogy szinte mindent mi csináltunk, csak a víz és villany munkákhoz hívtunk szakembert.
2010ben építettek itt a településen egy házat /nem könnyû szerkezetes/, kb.100négyzetméter, nem tûzfalas. úgy tudom hogy az volt 17 millió, viszont abban nem melóztak a tulajok.
ma 10:40 vagyok! A miénk is könnyûszerkezetes (tehát a falak téglából vannak, csak nincs fasbeton födém.. a tetõ a könnyûszerkezetes) A miénk is viszonylag kis ház... és teljesen készen kijöttünk a 9, 5 millióból. Bent van minden közmû, ki van festve, le van vakolva a ház.. Kerítésünk még nincs. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Mi 75-85 négyzetméterben gondolkozunk. A szülõk tudnának segíteni, az én és a párom édesapja is szakember. A szülõknek csak nem kell tán fizetni?
/A szülõknek csak nem kell tán fizetni?/ hajaj dehogy is nem csak nekik általában nem pénzel, õk náluk a fizetség a sör és a pálinka szokott lenni de az építkezés minden napján. :)
Nagy valószínûséggel gyenge a gép.
értelmezhetõbben is leirhattad volna a géped! nam1 a lényeg az hogy nem túl gyenge! frissitsd a videokártya drivereit ez a legjobb tipp sztem...
Milyen a configod?
A kérdező hozzászólása: 4 magos 3, 00ghz 640, vidi 2gb ddr3 540, 4gb ram.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!