Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a Közben meg félek, (15 db)

26 éves vagyok és egy 41 éves párom neki van már egy 24 éves én szeretem a párom meg miden de azért most kéne be mútatnóm a szüleimnek és félek mit szólnának hozza hisz köztem és a lánya közt 2 év van csak müködhetez így?

maradjak vala vagy nem vagy mit csináljak mert szeretem de eröl lányról én csak most lett fogalmam csak mit csináljak

Legjobb válasz: 1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.

1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.
nekem most így a kérdésed és a válaszaid alapján annyira, de annyiraaaaa butának tûnsz, hogy õszintén szólva, fogalmam nincs, mit szeret benned egy 41 éves férfi.
Inkább kezeltesd az apakomplexusod.
Felnõtt vagy, azzal jársz akivel akarsz.
Azért mert ha az IQ-d egyel kevesebb lenne már kavics lennél...
A kérdező hozzászólása: mért ne szeretheten ???
A kérdező hozzászólása: igen el titkolta egy véletlen folytán derült ki az a kérdés hogy na azért na 2 év köztem és a lány közt ez igy müködhet és hogy is adagoljam be a szüleimnek ezt
Eltitkolta elõled a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: mi van abból hogy 41éves ha szeretem ?? szerintem seemí se és ennyi
Akkor mi a kérdés???
A kérdező hozzászólása: nincsen apa apakomplexusom En is idosebb ferfiakkal erzem jol magam (28-35 evesekkel) akkor mi van szeretem ez a lényeg nem ???
17 évesen lett apa az ipse? Az igen!
Mit csinálj? Elõször is fogalmazd meg értelmesen a kérdésed.
Én értem...tuti nem fehér a bõr színetek. Igazam van? :)

Letört elöl felül mind a két fogam. Az egyiket 6éve tömték be de az orvos azt mondta hogy ha kiesik a tömés akkor már nem tudja újból betömni. A másik meg fél éve szülés közbe tört le. Mennyibe kerülne ha új fogat szeretnék?

Meddig jók?Milyen eljárással csinálják?Azért kérdezem itt mert hátha van olyan akinek már nem eredeti.Olvastam pár oldalt ahol írtak a m?fogakról de vagy 6féle volt.El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha megvan még a csonkja, vagyis a fél fog, és nem fáj, akkor koronát tudnak rá tenni. Kb. 15.000.- / db. A saját fogadat lecsiszolják kis hegyesre (adnak érzésteleníõt, ugyan olyan mint mikor töméshez fúrnak, abszolut nem fáj) vesznek róla lenyomatot, s készítenek rá egy mûfogat. Ezt ragasztó anyaggal ráragasztják a te fogadra, s olyan mintha eredeti lenni (egy tokot húznak rá, ami fog alakú )kb. 15 évet kibír. 4 nap alatt megvan! Ha nem lehet megmenteni a két fogat, akkor mind a kettõt kihúzza, s a mellette lévõ kettõt csiszolja le kis hegyesre, s 4db koronát, vagyis kis fogacskát ragaszt fel, az a híd! Csináltasd meg minél hamarabb, meglátod szép lesz nagyon, nem fogod érezni hogy nem a tiéd, vagyis hogy mûfog, s sokáig kitart, ne sajnáld rá, megéri, s abszolut de nem fáj, nekem 3 is van, egyszerre csinálták mind, pedig nagyon féltem a dokitól!

Ha megvan még a csonkja, vagyis a fél fog, és nem fáj, akkor koronát tudnak rá tenni. Kb. 15.000.- / db. A saját fogadat lecsiszolják kis hegyesre (adnak érzésteleníõt, ugyan olyan mint mikor töméshez fúrnak, abszolut nem fáj) vesznek róla lenyomatot, s készítenek rá egy mûfogat. Ezt ragasztó anyaggal ráragasztják a te fogadra, s olyan mintha eredeti lenni (egy tokot húznak rá, ami fog alakú )kb. 15 évet kibír. 4 nap alatt megvan! Ha nem lehet megmenteni a két fogat, akkor mind a kettõt kihúzza, s a mellette lévõ kettõt csiszolja le kis hegyesre, s 4db koronát, vagyis kis fogacskát ragaszt fel, az a híd! Csináltasd meg minél hamarabb, meglátod szép lesz nagyon, nem fogod érezni hogy nem a tiéd, vagyis hogy mûfog, s sokáig kitart, ne sajnáld rá, megéri, s abszolut de nem fáj, nekem 3 is van, egyszerre csinálták mind, pedig nagyon féltem a dokitól!
Még akkor is van megoldás, ha fog alig látható, olyan kicsire letört, mert a gyökérbe, ha belefúrnak és ú.n. csapos fogat készítenek, akkor nem kell kihúzni a fogat. Személyes vizsgálat alapján lehet pontos megoldási javaslatokat adni.
A kérdező hozzászólása: Ideiglenes akrilát korona/hídtag 5 000 Ft Fémkerámia koronapótlás/hídtag 20 000 Ft Teljes kerámia koronapótlás 25 000 Ft Cirkónium-oxid koronapótlás/hídtag 50 000 Ft Öntött csapos mûcsonk 10 000 Ft Üvegszálas esztétikus gyökércsap 9 000 Ft Csonk felépítés 5 000 Ft Éjszakai harapásemelõ sín 30 000 Ft Teljes lemezes kivehetõ fogpótlás 60 000 Ft Fém alaplemezû részleges kivehetõ fogpótlás 65 000 Ft Precíziós elhorgonyzás 20 000 Ft Fogsor alábélelés 15 000 F Ezeket nem értem mert annyiféle van!

Szeretem a páromat. Közben meg félek, mert mindketten hajtunk mint a hülye és alig van most már szex és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen. Hogy hozhatnám vissza?

: ( és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen...Van orgazmusom, meg minden, csak valahogy nem olyan... : ( (másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk... )

Legjobb válasz: mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..

mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..
EGy hétvégén kapcsoljátok ki a telefont és ne csináljatok mást csak egymással foglalkozzatok..ha lehet elmehettek valahová pl. egy hotel vagy ehhez hasonlók és találjatok újra egymásra, vagy egy helyre ami mindkettótöknek kedves.Szerintem ha jól sikerül és kellemesen szórakoztok ezalatt akkor minden jobb lesz..remélem segíthettem
Nehezen. Mi már három éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de nem mindig volt jó. Sok-sok türelem kell, figyelni a másikra. Inkább beszélgessetek sokat, bármirõl. Tartsatok szünetet a szexben, és csak bújjatok össze. Néha kell egy kis pihenõ egy kapcsolatban.
nálunk sokat segített az "éheztetés". Húzni addig, amígmár nem bírjátok tovább, és egymásnak estek. Persze ezt leginkább talán 1-2 hét zabi tenne jót mindkettõtöknek
bocsi nem zabi, szabi.
Mi lassan negy evesek vagyunk es igen amit elottem irt valaki, hogy kicsit ki kellene ehezni. Olykor mi is ezt szoktuk mert megyunk reggeltol estig es a hetvegenk is sokszor foglalt. Mi azonban tanulva az elet szornyu dolgaibol legalabb havonta egyszer hetvegen kikapcsoljuk a telefont es egyutt vagyunk. Ez nem kifejezetten csakis szexre ertendo - azzal nincs gond. Nyaron pedig minden masodik hetvege az amikor nem vagyunk elerhetoek a parommal. Lehet, ha tobb idot toltenetek egyutt a szex is jobb lenne nem olyan hajszolt mint az eletetek. Lehet azert mukodik nekunk is, mert nem hagyjuk, hogy a hetkoznapi hajsza tonkrevagjon bennunket?
ez elég baromság. ha alig csinálják, akkor miért kéne éheztetni? az maximum akkor hasznos, ha a túl gyakori szex miatt csökken az élvezet mértéke. inkább érdemes sokat-sokat beszélgetni, akár errõl, akár másról, illetve elgondolkodni, hogy mennyire fontos szempont a kapcsolatban a jó és gyakori szex, és hogy tényleg szereted-e a tényleg ideális partnert.
Szerintem igen egy kicsit bi vagy, ha nem teljesen meleg..ne aggódj nem fog elmúlni:D
cukiskodj de egy biztos, homokos vagy.
sztem teljesen bu....izé.. meleg vagy. de az biztos hogy bi. am 18 évesen nem tudod eldönteni? 16/L puszi cuki=D
Férfias kifejezés a "cuki". Gondolom emellett tangát is hordasz és sminkeled magad.
Írj privit, szívesen megismerkednék veled! F 27
A kérdező hozzászólása: csõ 71% os lány:D 18 vagyok, és a 14-20 évesekrõl beszélek:D Szal lehet nem vagy egyedûûûl, bár sztem ez nem pedofília:D legyünk barátok! ;) Neked hány évesek tetszenek?:D
Hát a kérdésedbõl ítélve még nem lehetsz 100 %-ig biztos benne, hogy biszexuális vagy addig, míg nem kerültél intim kapcsolatba egy másik fiúval. Szerintem ha mindenki tudna olvasni a másik gondolatában, akkor igen meglepõdnénk, mert nem te vagy az egyetlen olyan, aki ilyenekrõl fantáziál. És ez normális, természetes kíváncsiság. Lehet, hogy most így gondolod, de ha tényleg együtt kellene aludni egy fiúval vagy megszeretgetni, más lenne a véleményed. Egyébként a cuki fiúk aranyosak. Fõleg két cuki fiú. XD
79%-os kire? XD : A kérdezõre vagyok kíváncsi :D
amúgy ki számít cuki fiúnak ?
Rico rulez!!! XD
A kérdező hozzászólása: 18/F ez lemaradott!
már ha néztek napiszart...:P
OMG az az az pf. Az a abaj, hogy az egy fullbu.zi vagyis inkább köcsög, ami már undorító...
A kérdező hozzászólása: hehe, lehet kisit pedo vaok énis:D õ cuki pl:D http://www.19nitten.com/free/current/Toshik2/
kire? XD
Küldj már privit, kíváncsi vagyok rád :D 18\F
Cukiskodj még pár évig, aztán nõjj fel.
A kérdező hozzászólása: ezt a cukiskodjál dolgot nem értem:D
Már írtál egy kérdést...
Gyerekek ez nem a homi klub És a kérdezõnek. Nem feltétlenül vagy HOMI- talán 1 kicsit de hát ez van:D
óóh, kis cuki fiú mániákus... egyetértek (bár én lány vagyok xD) apropó... cuki fiúk, te itt milyen korosztályra gondolsz konkrétan, mer lehet hogy nem csak bi vagy, hanem még pedofil is, de nem baj, mert akkor legalább nem leszek egyedül xD
Ha lányokra is feláll, akkor bi vagy, ha nem, akkor meleg.
09:57 Nem vagy egyedül ^u^ *cuki kissrác mániás*
dirr micsoda fertõ. én a tacskókra izgulok, szerintem azok a cukik.
Egy cuki pedo? Azt hiszem, holnap kivándorlok innen...

Ki szereti a fitymáján a kantárt is huzogatni, maszturbálás közben? Én szeretem ha feszül az felizgat. Párszor annyira megráncigáltam, hogy picit vérzett is. Kit izgat ez még fel?

Legjobb válasz: Elárulnád, hogy melyik részét nevezed kantárnak? A fitymafékre gondolsz? Ne baszkuráld szerintem, mert csúnyán megszívhatod, fõleg ha már egyszer vérzett is.

Elárulnád, hogy melyik részét nevezed kantárnak? A fitymafékre gondolsz? Ne baszkuráld szerintem, mert csúnyán megszívhatod, fõleg ha már egyszer vérzett is.
bocsi az off-ért de mi az a kantár??
Huhh, akkor nem én vagyok a hülye, nem csak én nem értem.
A kantár az ami a makk alatt helyezkedik el.Ha hátrahúzod akkor csak a fitymát húzod hátra...ha már hátrébb húzod akkor húzogatod a kantárt....(remélem nagyjából értitek) Szakmai nyelven ez a frenulum. És igen én is bezsongok tõle...de csak ha nagyon beindulok valami jó pornóra.
húzd hátra a bõrt és mikor feszül egy pengével nyess bele egy kicsit
Na ere kíváncsi vagyok... Nekem még egy technikám, hogy bedugom a hüvelykujjam a makkomhoz, úgy hogy nem húzom le a bõrt és kõrõzõk(nincs rovid õ-m sry). Nem véletlen erre gondoltok?
próbálj meg egy igazi nõvel szexelni!
7-esnek igaza van, utolsónak üzenem, hogy a fiúk is a szemét csajokra buknak. Ezért panaszkodnak a rendes lányok, hogy otthagyják õket, és pincsikutya módjára futnak a r.bancok után (itt nem prostituáltat értek alatta, hanem olyat, aki könnyen veszi a fiúkat, számuk sajnos egyre több).
az ilyen fiú csak hülyített, nem kell nagy mögöttes tartalmat képzelni hozzá 21N
Imádom az ilyen általánosító kérdéseket! Engem is kihasznált már lány mégsem gyûlölöm az összes nõnemû élõlényt...
ezek a fiúk nem változnak meg miért is tennék ha lányok tucatjai szédülnek az ágyukba.ébresztõ, ti buktok ezekre mégiscsak! bizony a lányok azokat a fiúkat szeretik akik minél nagyobb referenciával bírnak mondván"ha ennyi elõdömnek jó volt akkor biztos klassz pasi hisz ennyi lánynak nyilván nem rossz az ízlése" és beteges naivsággal mindezek után azt feltételezik hogyha a fiú rövid idõ alatt egy seregnyi csajt elfogyasztott na majd pont nála áll meg ész kell!le kell csekkolni a pasit és abból kikövetkeztetni érdemes e belevágni, ellenkezõ esetben meg nem rinyálni
2-nek igaza van. A csajok mostanában jobban játszanak a fiúk érzéseivel, ráadásul jópofizva elõadva magukat aranyos romantikus csajnak, közbe meg fogyasztják a fiúkat, akik sokszor alig bírják kiheverni, ha komolyan vették a csajt.
nemtom miért kell általánosítani. a lányok is ugyanilyenek
Mert ez a kényelmes megoldás. A csajnak jogában áll elmenni.
Na, ti se vagytok hibátlanok. Csak nektek megengedett, hogy minden nap mással udvaroltassatok magatoknak, meg a legkisebbért lelépjetek, meg mindenkit bolondítsatok??
Mert, ti is ezt nyomjátok. Keress olyat aki még mese párti.
Az ilyeneket hívják állati nagy parasztoknak! :S De nyugi, léteznek még a Földön aranyos pasik is, csak nehéz õket kifogni, de ha egyszer összejön... :)
mi ez az általánosítás f*szom? ne idegesítsél fel
Ez ne mígy mûködik... Nem csak ilyen pasik vannak... A lányok többségének az ilyen parasztok jönnek be... hiába mondjátok, hogy nem ez akkor is így van és Ti magatok sem tudjátok megmagyarázni, hogy miért mindig az kell aki megaláz...
Ne általánosíts a lányok többségét illetõen, mert erre lehet mondani, hogy a fiúk többségének se a rendes lányok jönnek be, hanem aki lenézi, kihasználja..
nem szeretek játszani mások érzéseivel. Eleve utálom a játszmákat. Kinõttem már...(mondjuk korábban sem voltam) 27F. De hozzáteszem ezt lányoktól is függ. Ha nem érzem az õszinteséget felõle, akkor más a helyzet.

Szeretnék érdeklődni, hogy mostanában aki építkezik mennyiből jön ki? Nálunk a család a nagyrészét meg tudná csinálni, csak nem merünk belefogni félünk, hogy elfogy a pénz menet közben. Szóval ki mennyiért épített 2011-ben? Üdvözlettel: A.

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ, pl mekkora házat szeretnél, milyet. A mi példánkat tudnám leírni, könnyû szerkezetes lakható házat építettünk, nagyon picikét, (48 nm) és eddig 5 milliónál tartunk, úgy hogy szinte mindent mi csináltunk, csak a víz és villany munkákhoz hívtunk szakembert.

Hát ez sok mindentõl függ, pl mekkora házat szeretnél, milyet. A mi példánkat tudnám leírni, könnyû szerkezetes lakható házat építettünk, nagyon picikét, (48 nm) és eddig 5 milliónál tartunk, úgy hogy szinte mindent mi csináltunk, csak a víz és villany munkákhoz hívtunk szakembert.
2010ben építettek itt a településen egy házat /nem könnyû szerkezetes/, kb.100négyzetméter, nem tûzfalas. úgy tudom hogy az volt 17 millió, viszont abban nem melóztak a tulajok.
ma 10:40 vagyok! A miénk is könnyûszerkezetes (tehát a falak téglából vannak, csak nincs fasbeton födém.. a tetõ a könnyûszerkezetes) A miénk is viszonylag kis ház... és teljesen készen kijöttünk a 9, 5 millióból. Bent van minden közmû, ki van festve, le van vakolva a ház.. Kerítésünk még nincs. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Mi 75-85 négyzetméterben gondolkozunk. A szülõk tudnának segíteni, az én és a párom édesapja is szakember. A szülõknek csak nem kell tán fizetni?
/A szülõknek csak nem kell tán fizetni?/ hajaj dehogy is nem csak nekik általában nem pénzel, õk náluk a fizetség a sör és a pálinka szokott lenni de az építkezés minden napján. :)

A fiúk fel tudnak állni, ha mondjuk tánc közben még egy miliméter sincs köztünk és szeretik ha megfogják, vagy simogatják a feneküket, vagy a comjukat (belső rész, külső rész)?

Van egy fiúm,és a szórakozóhelyen éreztem hogy amikor nagyon közel vagyok hozzá,valami keményebb dörgöl?zik hozzám,ez csak a slicc lehetett?

Legjobb válasz: Az nem a slicc volt. Egy kis simogatástól, dörgölõdzéstõl is feláll nekik.

Persze hogy feláll attól ha a fenekünket simogatja egy lány, még jó hogy! Hányszor csináltál ilyet azelõtt?! Vagy te egy kicsit se nedvesedsz be ha a te fenekedet vagy combjaidat simogatják? Vagy netán a melleidet?
Az nem a slicc volt. Egy kis simogatástól, dörgölõdzéstõl is feláll nekik.
Szerintem sem a slicc volt az. sõt tuti. A fiúknak már alapból föláll arra a péniszük, ha egy olyan lány "kényezteti" õket aki tetszik neki. És szerintem az beletartozik, hogy simogatod a combját, fenekét.. Szeretik azt õk is nem csak mi csajok ;-)
Bärmit simogatsz beindulhatunk a melleinket is stb
Szoval akarsz még tudni valamit
Ugy szoval tänc közbe molesztältOdanyomta a farkätAkkor te meg nyomd hozzä a melledJaÉs amugy ez jol esett neked vagy rosszulSzoval a lényeg az hogy nagyon is feltud ällni csak a slicc nem engedi de megoldhatod a gondjät egy huzässal a sliccen ha elég közel vagy ugyse lätjäk
Ja azért arra vigyäzz hogy bele ne élvezzen a gatyäbaInkäbb hivd fèlre ès verd ki nekiVagy hatoljon be ha gondolod ès felizgultäl mert a nöket izgatni szokta a szerszäm oda dörgölödèse
<Pasi komment> Nem a slicc áll ott hanem a farka alatta. Ez teljsen normális mert a tánc eleve nagyon erotikus helyzet, fõleg együtt mozogsz egy vonzó csajjal. Én is jártam "tinidiszkóba" a nyugati térre, tudom mirõl van szó. Velem is elõfordult csak nem tudni hogy van aki csaj azt úgy fogja fel mint elismerést van aki mint tolakodást. Szóval nem mindíg szerecsés odatolni ha áll....
Nekem spec néha már attól is felállt, hogy megöleltem a nekem tetszõ csajt, szóval az biztos nem a slicce volt.
A kérdező hozzászólása: Bocs, combjukat*...
A kérdező hozzászólása: Persze, nekem ez nagyon jó volt, csak nemtom h ez a slicce volt vagy......de attól is beindulnak ha mondjuk simogatjuk a combjukat, vagy a feneküket?
A kérdező hozzászólása: Fiúk ti is irjatok!!!XD
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Székesfehérváron a Katinka játszóházban (Jancsár köz) jártatok? Miéyen? 3éves a kisfiam, a keneguruban nagyon szereti a játszóházat, de ez a Katinka közelebb lenne, meg fele annyiba kerül.

Legjobb válasz: Bocsi, hogy nem válaszolok, de nem is tudtam, hogy van ez a játszóház és tõlünk kb 10 perce. Nagyon köszi, hogy kiírtad a kérdést!!!

Bocsi, hogy nem válaszolok, de nem is tudtam, hogy van ez a játszóház és tõlünk kb 10 perce. Nagyon köszi, hogy kiírtad a kérdést!!!
A kérdező hozzászólása: szívesen!ha esetleg megnézitek írd meg milyen.bár mi péntekenként jártunk a kenguruba, holnap lehet megnézzük ezt.
Szia! Voltatok végül is pénteken? Ha igen, milyen volt? Mi lehet, hogy holnap megyünk megnézni.
A kérdező hozzászólása: szia voltunk igen.telefonálj oda elöbb, mert hétvégén általában zártkörü szokott lenni. végülis nem rosz, ez inkább tényleg játszóház, sok játékkal.nem olyan "döhöngõ" mint a kenguru.de tetszik a kicsimnek.
Akkor nem félsz.
Ez a biophilia, ami nagyjából azt jelenti, hogy a természeti dolgokhoz vonzódunk és félelmeink, fóbiáink is a természeti világból származnak. Az állatoktól, pókoktól való félelem inkább ösztönös dolog. Régen, az ember kialakulása során az állatok mint a madárpók is komolyabb veszélyt jelentett az emberre, ez megmaradt ösztönös félelemként. Van, aki le tudja gyõzni és van, aki nem, attól még lehet csodálni valamit, hogy félünk tõle.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!