Találatok a következő kifejezésre: Szeretem a Közben meg (111 db)

26 éves vagyok és egy 41 éves párom neki van már egy 24 éves én szeretem a párom meg miden de azért most kéne be mútatnóm a szüleimnek és félek mit szólnának hozza hisz köztem és a lánya közt 2 év van csak müködhetez így?

maradjak vala vagy nem vagy mit csináljak mert szeretem de eröl lányról én csak most lett fogalmam csak mit csináljak

Legjobb válasz: 1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.

1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.
nekem most így a kérdésed és a válaszaid alapján annyira, de annyiraaaaa butának tûnsz, hogy õszintén szólva, fogalmam nincs, mit szeret benned egy 41 éves férfi.
Inkább kezeltesd az apakomplexusod.
Felnõtt vagy, azzal jársz akivel akarsz.
Azért mert ha az IQ-d egyel kevesebb lenne már kavics lennél...
A kérdező hozzászólása: mért ne szeretheten ???
A kérdező hozzászólása: igen el titkolta egy véletlen folytán derült ki az a kérdés hogy na azért na 2 év köztem és a lány közt ez igy müködhet és hogy is adagoljam be a szüleimnek ezt
Eltitkolta elõled a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: mi van abból hogy 41éves ha szeretem ?? szerintem seemí se és ennyi
Akkor mi a kérdés???
A kérdező hozzászólása: nincsen apa apakomplexusom En is idosebb ferfiakkal erzem jol magam (28-35 evesekkel) akkor mi van szeretem ez a lényeg nem ???
17 évesen lett apa az ipse? Az igen!
Mit csinálj? Elõször is fogalmazd meg értelmesen a kérdésed.
Én értem...tuti nem fehér a bõr színetek. Igazam van? :)

Lányok! Miért mondogatjátok, hogy szakítani fogtok a barátotokkal, meg már, hogy nem szeretitek annyira? Közben meg az msn-be, vagy hi5-ba kiírjátok státusznak, hogy szeretlek meg ilyen nyálas idézeteket.

a tegnap teázgatni voltunk és a lány nemegyszer mondta, hogy szakítani fognak. Ha meg hívta a fiú nem vette fel. Csak barátok vagyunk a lánnyal(régebb jártunk is).

Legjobb válasz: pffffff neked mekkora gondjaid vannak...

pffffff neked mekkora gondjaid vannak...
csatlakozok az utolsóhoz! ^^, Semmi sem jó nekik..csak a seggük kilegyen nyalva, aztánmeg "bab ültetés után dobd el a zacskót".. --Chocky--
vannak jobb és rosszabb napok.. van h +bántanak 1 lányt és úgy gondolja jobb döntés a szakítás.. de ha eltelik 1 kis idõ..a pasi bocsánatot kér.. a csaj +enyhül.. és 1bõl elfelejti ezt az 5letét.. és az is lehet h sokmindenbõl elege van.. de szereti a pasit.. és emiatt ink még türtõzteti magát.. hátha változik vmi.. utolsó reménysugár .. naivság.. mikor mi...
Ha egy pasinak mondom, hogy lehet, hogy szakítani fogok a párommal...annak több oka lehet. : 1. tényleg szakítani fogok vele 2. elég rosszul áll a kapcsolatunk, lehet, hogy nem szakítunk, de azért Veled flörtölnék...úgyhogy bevezetésnek dobjuk fel , hogy mennyire rossz mostanában a pasimmal :P 3. nem szakítunk, de jó lenne egy kis flörtölés...
Egyvalamit szokj meg: A nõknek semmi sem jó!!!!!! Ha túlzottan szereted, az a baj. Ha nem szereted, akkor az! Ha gyengéd vagy, az a baj, ha kemény, akkor az! A nõk hülye egy állatfaj. Ma már nem magától értetõdõ, hogy a férfi az alfa hím. Az a bibi, hogy túlságosan szabadjára lettek engedve, így már nem a férfiak keresnek párt maguknak, hanem csak próbálkoznak, és ha a nõnek is "bejön" az image-od, akkor lesz valami. Ma már minden róluk szól. Egy szó mint száz, ebben a k.csög k.rva világban a nõk az istenek! -ReapeR-23/F
uccsó kettõ, így legyen valaha is barátnõtök/családotok... -.-"
A kérdező hozzászólása: Kicsit nyers válaszok is érkeztek, de sajnos nagyon is igazak. Persze, vannak rendes lányok, de sajnos kihalófélben.
Twenty Years, Proége moi, Bitter End De igazából minden szeretem. 18L
Special K 20/f
A kérdező hozzászólása: :) Végre valaki írt, nekem is meg a nancy boy. Egyébként van facebookon egy klub-bom a placebo fanoknak érdekel?
persze, érdekel :)
A kérdező hozzászólása: http://www.facebook.com/groups/201547996531941 ez az a oldal. Gyere lépj be.
13/L. rengeteget imádok, de amit legjobban szeretek az a Twenty Years :)
Lazarus, Nancy boy, This picture, Bubble gun, de mind nagyon jó! 19/L
17L Twenty Years, Taste In Man, Nancy Boy.

Tanácsot szeretnék kérni, 33éves pasi közt meg egy 14éves lány közt sok a korkülönbség?

tanácsot szeretnék kérni irjatok uzit léci

Legjobb válasz: Igen, sok!

Igen, sok!
19 év és neked még tanulnod kell, mert nem tudsz írni
Ez bizony sok. Egy 33 éves férfi nem fog kikezdeni egy 14 éves kis lánnyal, ha mégis, akkor az nem férfi, az pedofil. A pedofilok pedig nem férfiak, hanem férgek.
33-14 az 19. Ennyi a korkülönbség. Biológiailag az apád lehetne, elméletben meg bármi megtörténhet. Most még sok, mert csak egy ostoba kislány vagy, aki naiv és ellepte az agyát a szerelmes köd, és a pasas börtönbe is kerülhet, ha kikezd veled.
szent fos, kegyetlen :D sztem apádék a beleit is kitépnék
neked mennyi az IQ-d? valahol 40 körül lehet
Nem sok, csak a lány még gyermek szinte.
Múltkor valami idõs rendõrt akartál leteperni.
Sok. Felejtsd el. Még ha 30 lennél és a pasi 50, na akkor még csak csak vagytok egy szinten. 16-18 éves korodban ráérsz komolyabban gondolkozni pasikról és hogy pár évvel idõsebb hozzád illõ gondolkodásút találj ha azt akarsz.
Apád lehetne. Én azt mondom +18 a nagyon max.! Az egészséges viszont a +10-ig.
Tanács : lapozd fel a nyelvtankönyved.
nekem is volt dolgom nálam idõsebb pasival, csak én 17 voltam õ meg 36. Szóval tapasztalatból mondom: NE TEDD!!!! Õ úgyis csak ki akar téged használni, le akar fektetni és uztána el fog tûnni örökre. tudom, hogy akárki akármit mondhat úgyis az lesz amit te akarsz, de csak abba gondolj bele mondjuk, hogy ezt a szüleidnek hogy mondod el.

Fiuk! Ti szeretitek, ha oralis sex kozbe, meg a lany golyoitokkal is foglalkozik?

Ezalatt azt ertem, hogy esetleg, szopogatja, nyalogatja, vagy akar simogatja kezell?

Legjobb válasz: Igen szeretem!

Igen szeretem!
A kérdező hozzászólása: *a lany meg a golyoitokkal Elnezest a helyesirasert!
Szeretem, de ha elmenõben vagyok, akkor már zavar, nem tudok az orgazmusra koncentrálni, ilyenkor szólok, hogy engedje el, így nagyobbat tudok élvezni.
nekem érzékeny és nem szeretem
Én azt annyira nem szeretem ha szopkodják, de a nyalogatás és a simogatás az igen jó! A zacsi tövénél is :) 18/F
Ja, de csak ha 3 csaj csinálja egyszerre. Egyik a rúdra van kattanva, a másik kettõ az egyik-egyik herét teljesen benyeli és szopkodja.
Igen szeretem azt is ha egy kis fájdalmat okozkozbe perszazt már ugy hogy tudja mit csinál.
Természetesen szeretjük ha a lány kelõkepén óvatos!
Én is szeretem nagyon jó!!
persze, csináld nyugodtan
A kérdező hozzászólása: en is ugy gondoltam, hogy ovatosan. hisz nektek az egy erzekeny pont. Mint nallunk is a mellbimbo, ha nem ovatos a fiu mikozbe kenyesztetni akar meg kellemetlen is lehet, sot fajhat is. Azert kerdem, hogy lassam, esetleg van-e olyan aki nem szereti, vagy hogy nagyabol egy aranyt csinalni, hogy hanyan szeretik.
Dehogy zavaró, sõt! Én kimondottan szeretem. Fõleg ha a lány kellõen óvatos.
Igen én szeretem.Kifejezetten jó dolog
Persze, imádom ha a sós, izzadt, szõrös golyóimat szopkodják.

Kapcsolatba vagyok de szeretem a barátom de közbe még is más gyerekkel álmodok és mindig a gyereknek az állapotát nézem és meg tetszett nekem mit csináljak?

Legjobb válasz: Bírom ezeket a kérdéseket amik mindig úgy kezdõdnek, hogy "SZERETEM IMÁDOM Õ A MINDENEM" De...de...

Bírom ezeket a kérdéseket amik mindig úgy kezdõdnek, hogy "SZERETEM IMÁDOM Õ A MINDENEM" De...de...
Szóval ez már igencsak a vége felé jár. Ha nem változtattok semmin, és igazából nem is akarsz akkor ez meg fog halni!
Szóval egy gyerekre gerjedsz? Éljen pedomaci.
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de akkor ott már probléma van...kezdesz beleszeretni a másikba... és ha ez sikerül, akkor nem szereted eléggé a párod!

Lányok! Ti hogyan szeretitek a péniszt? Milyen stílusban, designe-ban? Fiuk, ti a zacsin hogy vágjátok le úgy, hogy közben meg se vágd magad?

A fansz?rzetre gondolok,hogyan vágjam le,hogy biztos tetsszen a csajnak?

Legjobb válasz: Hogy hogyan szeretem? Tisztán!

Hogy hogyan szeretem? Tisztán!
hello kitty-alakban
Epilálom.
érzékeny vagyok a golyóimra, a közelébe se mehet borotva. amíg nem volt szakállam csak a hónaljamat szõrtelenítettem. faroknál maximum ollóval, felül, rövidre.
Zacsit? Simán fogom a borotvát és leborotválom (Gillette Mach3 rulez).
A zacsit úgy szoktam, hogy kicsit melegebb fürdõvizet engedek a szokásosnál.. Ilyenkor összeugrik a zacsi, hogy a golyókat a testhez szorítsa. Ilyen állapotban simán le tudom borotválni.

Fiúk! Miért szeretitek randi közben puszilgatni a csaj nyakát meg a fülét? O. o x)

Legjobb válasz: én szeretem ha ott puszilgatják:P nem tudom te hogyvagy vele 16L

én szeretem ha ott puszilgatják:P nem tudom te hogyvagy vele 16L
Talán mert azt gondoljuk, hogy ez tetszik neki. Ha a lány mosolyog, akkor ezt a látszatot kelti, ha pedig nem tetszik neki, akkor meg rászól a csókolgatóra úgyis.
Mert a párosodásra megy ki a játék, mint minden szerelmespárnál. Akkor még úgy ég a tûz, hogy éjjel nappal csak a szexen jár mindkét fél esze. De ez így normális. Azok nagyon erogén zónák, egy nõt így nagyon könnyen fel lehet izgatni. 27/L
Mert mért ne?! Nyilván ha jól esik akkor puszilni kell, ha meg épp szárazság van akkor meg nem :D
Mert a legtobb lany ettol beindul.. 17F
Mert minden állatnál a párosodás része, sõt fontos eleme, hogy a hím valahogy elterelje a nõstény figyelmét és meg tudja termékenyíteni.
Mert ez felcsigázza az érzéseit a csajoknak (:
ja és 15/L
mert ez jó a lánynak. nagyon felizgultam amikor elõször csókolt meg a nyakamon a fiúm :) ) 15/L
Nyaralni télen. Te vagy Chuck Norris?:D
Vigyél tampont/betétet, szerintem ne akard ezt befolyásolni. 1: Remélem, hogy mondjuk Dél-Amerikából ír.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: ha nem megy a válasz, hagyd. Amúgy meg nyaralni úgy értem, pár napra elutazni, ha ez jobban tetszik.

Ki szereti a fitymáján a kantárt is huzogatni, maszturbálás közben? Én szeretem ha feszül az felizgat. Párszor annyira megráncigáltam, hogy picit vérzett is. Kit izgat ez még fel?

Legjobb válasz: Elárulnád, hogy melyik részét nevezed kantárnak? A fitymafékre gondolsz? Ne baszkuráld szerintem, mert csúnyán megszívhatod, fõleg ha már egyszer vérzett is.

Elárulnád, hogy melyik részét nevezed kantárnak? A fitymafékre gondolsz? Ne baszkuráld szerintem, mert csúnyán megszívhatod, fõleg ha már egyszer vérzett is.
bocsi az off-ért de mi az a kantár??
Huhh, akkor nem én vagyok a hülye, nem csak én nem értem.
A kantár az ami a makk alatt helyezkedik el.Ha hátrahúzod akkor csak a fitymát húzod hátra...ha már hátrébb húzod akkor húzogatod a kantárt....(remélem nagyjából értitek) Szakmai nyelven ez a frenulum. És igen én is bezsongok tõle...de csak ha nagyon beindulok valami jó pornóra.
húzd hátra a bõrt és mikor feszül egy pengével nyess bele egy kicsit
Na ere kíváncsi vagyok... Nekem még egy technikám, hogy bedugom a hüvelykujjam a makkomhoz, úgy hogy nem húzom le a bõrt és kõrõzõk(nincs rovid õ-m sry). Nem véletlen erre gondoltok?
próbálj meg egy igazi nõvel szexelni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!