Találatok a következő kifejezésre: Szeretem ő vonzódik hozzám de (2 db)

Szeretem ő csak vonzódik hozzám de felizgattam és nagyon kívántuk egymást mikor következőnek átjön lefeküdhetek vele?

Sz?zek vagyunk és kívánjuk egymást én szerelmes vagyok belé ? csak vonzódik hozzám de ?rülten felizgultunk.

Legjobb válasz: ha kívánjátok egymást miért ne? a csillagjegyek meg hogy jönnek ide?

ha kívánjátok egymást miért ne? a csillagjegyek meg hogy jönnek ide?
dugni jó!
A csillagjegyes vicc nagyon beteg volt, én is egybõl erre asszociáltam :D Tegyétek meg nyugodtan, bár attól függ, hány évesek vagytok :)
A kérdező hozzászólása: 15 leszek 9 nap mulva és kb akkora tervezzük..:D
Nyugodtan tegyétek meg, de ha még szüzek vagytok, akkor az elsõ alkalmat tegyétek emlékezetessé!:)
hát sztem meg k.rvára nem kéne egy olyan pasival töltened az elsõ alkalmat, akinek csak a segged tetszik...ha nem szeret, akkor felejtsd el...össze fogtok járni dugni, te meg majd loholhatsz utána...ribanc lesz belõled ha ilyen lesz az elsõ...és 15 éves vagy basszus...iszonyat gáz... az elsõ alkalom megpecsételi a többi kapcsolatodat...és nem szeret basszus!! már az csoda h eszedbe jutott...
Kapjad be neki izibe.Ennyire hülye nem lehetsz
17 évesen már lehetne tapasztalatod. Én azt mondom h tölts vele sok idõt beszélgess vele élõben, MSN-en is, mert ott felszabadoltabb. Aztán csókold meg, lesz ami lesz.
Ha jön egy másik, aki csapja neked a szelet és te emiatt rögtön elfelejted a barátodat, akkor nem vagy szerelmes, csak vonzódsz hozzá, vagy fellángolás. Ha meg magától elmúlik pár héten belül, akkor fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: És akkor mi van, ha ez már kb egy éve tart, de még nincs tapasztalatom. Olyan létezik h csak fizikailag vonzódom vkihez?
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki 10 évesen kezdi és igen is összezavaróak az érzések, de mindig azon kapom magam h szeretem.
Mibõl gondolod, hogy õ nem szeret? Simán csak mond neki: Szeretlek. Ha erre nem jól reagál, akkor tedd hozzá: De csak barátilag. És nevess. Szerintem ennyi.
Szia! Velem is ugyanez a helyzet. Csak itt én vagyok a fiú és az egyik lányosztálytársamért vagyok oda. Ha gondolod írj nyugodtan levelet privátban, jó lenne egy olyan emberrel beszélgetni, aki ugyanazon megy keresztül, amin most én. 17/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!