Találatok a következő kifejezésre: Szeretem ő vonzódik hozzám (4 db)

Bicikli, mert az környezettudatos.
Villamossal...
A kérdező hozzászólása: dehogy félénk csak hát mi barátok vagyunk és hogyha nem lenne "félénk" akkor nem barátok lennénk hanem több lenne
nézz a szemébe és figyeld meddig tartja a szemkontaktust:P
a Válaszod helyed! A fiúcska félénk! Ennyi idõsen ne is nagyon csodálkozz! Amikor egymáshoz bújtok és megpuszil akkor te is puszild meg de szájon, majd még 1x és még 1x aztán jöhet egy hosszas szájrapuszi ergo csók! Ennyi elég! Nem kell mindig beszélni, elég ha az ember cselekszik néha! Comprende?
A kérdező hozzászólása: Onnan , hogy nem úgy beszél velem mint másokkal , sokkal finomabban bánik velem meg ilyenek
A kérdező hozzászólása: Én 15 õ 16 12 éves korom óta ismerem úgy ismertük meg egymást hogy a legjobb barátnõmmel összeveszett és rámszólt hogy állítsam le :) ( elsõ benyomás) nincsen egyikõnknek sem hát rajtam szokott aludni, simogatni is szokott és néha megpuszil
korotok? mióta ismeritek egymást? hogy ismertétek meg egymást? van e valamelyikõtöknek párja? van e valamelyikõtöknek esetleg gyereke? amikor vele vagy hogyan közeledik hozzád, odabújik e simogat e puszilgat e hasonlók.....?? vagy csak sétálgattok egymás mellett ültök és beszélgettek??
Mibol erzed, hogy o is vonzodik hozzad?ezeket ird le pontosan es akkor tudnek segiteni..nalam is ez volt a helyzet
A kérdező hozzászólása: De én nem szeretném neki elmondani mert õ a legjobb barátom és félek hogy így elveszítem
Elhívod sétálni, jön már a jó idõ. Leültök valami parkos részen estefelé egy padra ahol nyugi van, nincs nagy mozgás. - Xy szeretnék veled beszélni valamirõl. - mondod neki, majd megfogod a kezét és a szemébe nézel. Elmondod neki õszintén a vele kapcsolatos érzéseidet.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat ...
Ha barátok vagytok akkor mond el neki és biztos érteni fogja. Itt kerülgetni a kását már felesleges.
figyelj kicsikém, az teljesen más félénkség ha nem csak haverságról van szó hanem lépnie kéne valamit a srácnak! Ha szeretne téged de nem mer!

Melyiket válasszam? Elég szeleburdi vagyok és meggondolatlan. Most is két fiút hülyítek, szinte mindig így van. Az egyiket szerelemből szeretem meg vonzódok is hozzá csak ő pesti én meg az ország másik végén élek. Csak hetente találkozunk.

Az egyiket szerelemb?l szeretem meg vonzódok is hozzá csak ? pesti én meg az ország másik végén élek. Csak hetente találkozunk. Az iskolába meg jár egy másik srác akihez pedig testileg vonzódok csak meg szeretem mint barátot de nem vagyok szerelmes.Sajnálom hogy ilyen helyzetbe hoztam ?ket

Legjobb válasz: az elsõt. A másiknak meg mond meg az igazat.

az elsõt. A másiknak meg mond meg az igazat.
A kérdező hozzászólása: Vagyis akibe szerelmes vagyok?
Jéé! Én is az ország másik végén lakom.. [email protected]?
A kérdező hozzászólása: Pont nem :P
1. vagyok- igen, azt válaszd amelyik pesten lakik a másiknak pedig mond meg az igazságot.
van erre egy nagyon bölcs közhely, valahogy így szól: "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Bár írtad, hogy csak az egyiket szereted.
A kérdező hozzászólása: Igen csak az egyiket :) és úgy érzem a második fiú csak azért van mert hiányzik a törõdés a mindennapokból amikor nincs velem a pesti fiú :/
Kapjad be neki izibe.Ennyire hülye nem lehetsz
17 évesen már lehetne tapasztalatod. Én azt mondom h tölts vele sok idõt beszélgess vele élõben, MSN-en is, mert ott felszabadoltabb. Aztán csókold meg, lesz ami lesz.
Ha jön egy másik, aki csapja neked a szelet és te emiatt rögtön elfelejted a barátodat, akkor nem vagy szerelmes, csak vonzódsz hozzá, vagy fellángolás. Ha meg magától elmúlik pár héten belül, akkor fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: És akkor mi van, ha ez már kb egy éve tart, de még nincs tapasztalatom. Olyan létezik h csak fizikailag vonzódom vkihez?
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki 10 évesen kezdi és igen is összezavaróak az érzések, de mindig azon kapom magam h szeretem.
Mibõl gondolod, hogy õ nem szeret? Simán csak mond neki: Szeretlek. Ha erre nem jól reagál, akkor tedd hozzá: De csak barátilag. És nevess. Szerintem ennyi.
Szia! Velem is ugyanez a helyzet. Csak itt én vagyok a fiú és az egyik lányosztálytársamért vagyok oda. Ha gondolod írj nyugodtan levelet privátban, jó lenne egy olyan emberrel beszélgetni, aki ugyanazon megy keresztül, amin most én. 17/F

Szeretem ő csak vonzódik hozzám de felizgattam és nagyon kívántuk egymást mikor következőnek átjön lefeküdhetek vele?

Sz?zek vagyunk és kívánjuk egymást én szerelmes vagyok belé ? csak vonzódik hozzám de ?rülten felizgultunk.

Legjobb válasz: ha kívánjátok egymást miért ne? a csillagjegyek meg hogy jönnek ide?

ha kívánjátok egymást miért ne? a csillagjegyek meg hogy jönnek ide?
dugni jó!
A csillagjegyes vicc nagyon beteg volt, én is egybõl erre asszociáltam :D Tegyétek meg nyugodtan, bár attól függ, hány évesek vagytok :)
A kérdező hozzászólása: 15 leszek 9 nap mulva és kb akkora tervezzük..:D
Nyugodtan tegyétek meg, de ha még szüzek vagytok, akkor az elsõ alkalmat tegyétek emlékezetessé!:)
hát sztem meg k.rvára nem kéne egy olyan pasival töltened az elsõ alkalmat, akinek csak a segged tetszik...ha nem szeret, akkor felejtsd el...össze fogtok járni dugni, te meg majd loholhatsz utána...ribanc lesz belõled ha ilyen lesz az elsõ...és 15 éves vagy basszus...iszonyat gáz... az elsõ alkalom megpecsételi a többi kapcsolatodat...és nem szeret basszus!! már az csoda h eszedbe jutott...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!