Találatok a következő kifejezésre: Szeretek valakit, nem merem elmondani, mit tegyek (3 db)

Szeretek valakit, de nem merem elmondani, mit tegyek?

12 éves vagyok és az évfolyamtársamról van szó!

Legjobb válasz: Légy vele kedves,elõzékeny!12 évesen még nem biztos hogy Õ az "igazi"!Ha Te is szimpatikus vagy neki,elkísérheted az iskolából haza.Együtt készülhettek a másnapi órákra.Tehettek nagy sétákat!Ha nem, akkor is légy hozzá kedves,és várj még pár évet.

Légy vele kedves, elõzékeny!12 évesen még nem biztos hogy Õ az "igazi"!Ha Te is szimpatikus vagy neki, elkísérheted az iskolából haza.Együtt készülhettek a másnapi órákra.Tehettek nagy sétákat!Ha nem, akkor is légy hozzá kedves, és várj még pár évet.
szerintem állj elé és mondd meg.Mi veszteni valód van? Ha viszont nincs hozzá merszed írd meg neki, vagy egy szép kis verssel utalj rá.De ha rám hallgatsz suli után add neki, igy nem fog az egész évfolyam errõl beszélni, vagy csak hivd el valahova kérj tõle segítséget, ha nem utasít vissza van esélyed tovább léphetsz.Ha meg sem próbálod nem jutsz elõrébb!!! Sok sikert!Szorítok neked
nem kell elmondani, éreztesd vele, hogy nem közömbös majd ha észreveszi a jeleket --közelitsen õ---ez meg kell adni a fiúknak, hogy a hóditás szerepe náluk legyen
mondd el neki :D

Szerelmes vagyok valakibe, de nem merem elmondani neki hogy szeretem. Mit tegyek?

Ha elmondom neki, félek hogy fog reagálni rá.

Legjobb válasz: Ha fiu vagy, udvarolj. Ha lany vagy, csabitsd el. Ne mondd, csak mutasd. Az kevesbe ijeszto.

Ha fiu vagy, udvarolj. Ha lany vagy, csabitsd el. Ne mondd, csak mutasd. Az kevesbe ijeszto.
Az elõttem szólóval értek egyet. Ha fiú vagy, ha lány, küldj neki jeleket. Ha te is tetszel neki, viszonozni fogja, és idõvel lesz köztetek valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Am lány vagyok. Továbbra is várom a válaszokat. :)
Miért? Hogy fog reagálni? Nehogy már megsértõdjön vagy vmi hasonló, azért mert vki szereti. Sztem erõsen célozgass rá, hátha észreveszi, de ne könyörögj.
mondjad neki el
sírva kérj bocsánatot tõle
Keress másik pasit, aki leköti a figyelmed!
Legyél õszinte vele és talán nem kell tovább hiányolnod.
Mondd el neki. Az én volt barátom szakított velem, pedig meg mindig szeret. Bárcsak újrakezdhetnénk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!