Találatok a következő kifejezésre: Szeretek valakit, nem merem (171 db)

Szeretnék felíratni fogamzásgátló tablettát, de nem merek elmenni nődokihoz. Mit tegyek? Le tudná írni valaki részletesen, ehhez milyen vizsgálatokat végez az orvos? Elküld-e egyéb vizsgálatra?

Gondolkodtam recept nélkül kiadhatón, de azért ezek komoly szerek, amiket nem lehet csak úgy szedni, meg amúgy is csak hüvelykúpokat, krémeket láttam, melyeknek állítólag kellemetlen íze van, aminek biztos nem örülne a fiú.

Legjobb válasz: Engem speciel nem vizsgált meg. Beszélgettünk , elmondtam ,hogy mióta vagyok együtt a barátommal, szeretnék szedni, õ mit tanácsol stb... ÉS a végén felírta, amit õ a számomra legjobbnak talál.

Engem speciel nem vizsgált meg. Beszélgettünk , elmondtam , hogy mióta vagyok együtt a barátommal, szeretnék szedni, õ mit tanácsol stb... ÉS a végén felírta, amit õ a számomra legjobbnak talál.
igen megvizsgál elküld vérvételre, csinál rákszûrést, itt a keresõben beírod hogy nõgyógyászati vizsgálat és máris megkapod a válaszokat.
Engem elküldött vérvételre, ami a májfunkciók miatt szükségesek, mert ha valakinek nem mûködik megfelelõen akkor nem írhatnak fel ilyen gyógyszert. Ezen kívül vett hüvelykenetet, és ha már ott voltam csinált egy rákszürést is. Ennyi 5 perc alatt végeztem, és nem várta meg az eredményt hanem rögtön felírta. De hogy õszinte legyek nem mentem el vérvételre, mert egy héttel azelõtt voltam és tudtam hogy nincs gond semmilyen májfunkcióval.
És miért nem mersz elmenni nõgyógyászhoz? Hidd el, nem éri meg halogatni. Én is nagyon izgultam az elsõ alkalom elõtt, de aztán rájöttem, hogy abszolut nem kell félni. Fogamzásgátlót pedig nem kapsz anélkül, hogy el ne mennél. Laborra el fog küldeni, de ez is csak a te érdekedben van!

Tényleg van olyan, hogy valaki nem szereti a sálakat, meg a nyakára szoros dolgokat, mert a nyaka köré tekeredett a köldök zsinor?

Ezt olvastam valahol. Hogy vannak emberek, akik nem bírják a sálakat, meg semmi olyan dolgot, ami a nyakukat fogja, vagy körülötte van. És ezu azért van, mert rátekeredett a köldök zsinor a nyakára. Van ilyen?

Legjobb válasz: És klausztrofóbia olyanoknál, akik mondjuk beszorultak a szülõcsatornába? Vagy kötõdési problémák annál, akit nem vártak a szülei? Miért ne? Nem biztos, hogy minden ember azért utálja a sálat, mert a nyakára tekeredett a köldökzsinór, de elképzelhetõ, hogy van összefüggés. Ha van egy esemény, amihez rossz emléked kötõdik, igyekszel kerülni.

És klausztrofóbia olyanoknál, akik mondjuk beszorultak a szülõcsatornába? Vagy kötõdési problémák annál, akit nem vártak a szülei? Miért ne? Nem biztos, hogy minden ember azért utálja a sálat, mert a nyakára tekeredett a köldökzsinór, de elképzelhetõ, hogy van összefüggés. Ha van egy esemény, amihez rossz emléked kötõdik, igyekszel kerülni.
Úristen ezt te sem gondolod komolyan :D
Rám volt tekeredve a köldökzsinór és nem vagyok hajlandó sálat, vagy garbót viselni, sõt olyan felsõt sem, aminek a nyaka kicsit szorosabb, csak a kissé dekoltáltakat. Úgy érzem hogy megfulladok tõlük, vakarózok, minden bajom van olyankor! Nem tudom, hogy a köldökzsinórnak tudható-e be, de elképzelhetõ.
Én sem tudom szorosabb nyakú pólót, meg garbót, mert rosszul vagyok tõlük. Viszont a sálakat szeretem. Úgy tudom nem volt rám tekeredve a köldökzsinór.
Nekem a nyakamra tekeredett a köldökzsinór. Ennek ellenére nagyon kedvelem a sálat, kendõt, még a garbót is. A húgomnál nem volt gond, és õ mégsem bírja a nyakán ezeket a dolgokat. Érdekes, nem tudom mi lehet az oka.
Én még a gondolatától is fuldoklom, és semmi komplikációról nem meséltek, hogy lett volna nálam... Na akkor ezt hová tegyem?
Én nem tudom, hogy azért van-e , mert hogy a nyakára tekeredett a köldökzsinór, de az biztos, hogy vannak olyan emberek akik pl. a magas nyakú pulcsit, garbót nem tudják elviselni.Pl. az öcsém is ilyen volt kiskorában, nem tudom, hogy a sálnál vagy pulcsinál mondta, de ha valami a nyakán volt, mindig sírt, hogy megfullad, nem bírta elviselni.
Hát tudtommal nem tekeredett a nyakamra a köldökzsinór, mégis megbolondulnék, ha sálat, garbót kellene hordanom :) És a szülõcsatornába sem szorultam be, mégis szorongok szûk helyeken! :) Errõl ennyit :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem, ezért kérdem. xD
Nem tudom, hogy mi volt a köldökzsinórommal, de én utálom a sálakat és a garbókat. Soha nem veszek fel ilyesmit. De ezt a fene-nagy sál-divatot sem értem. Nekem nem tetszik.

Lehetséges, hogy valaki azért nem tud szerelmes lenni, mert nincs benne szeretet és nem tud adni?

elfogyhat a szeretet az emberből? Vagy egyszerűen csak keserűsségé válhat? Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nos a szerelem egy állapot, ami sajnos egy idõ után át alakul szeretetté! Ha szerelmes leszel egy pillanatig sem fogsz azon gondolkozni, hogy miképp adj belõle eleget! Azt megmondani, hogy ez mikor következik be, szinte lehetetlen meghatározni, mert számos példa van rá, hogy nem függ kortól, anyagiaktól és sok egyéb dolog sem áll az útjába! Keserûsséggé legritkábban válhat, kivéve, ha valamelyik fél hibájából szakad meg a folyamat! Nyílván a csalódás okozhat olyan helyzetet, hogy úgy érezheti az ember, hogy már soha nem jöhet el hasonló jó érzés, de ez sem meghatározó! Mindig van esély az újrakezdésre, persze leginkább nem azzal, aki problémát okozott

Nos a szerelem egy állapot, ami sajnos egy idõ után át alakul szeretetté! Ha szerelmes leszel egy pillanatig sem fogsz azon gondolkozni, hogy miképp adj belõle eleget! Azt megmondani, hogy ez mikor következik be, szinte lehetetlen meghatározni, mert számos példa van rá, hogy nem függ kortól, anyagiaktól és sok egyéb dolog sem áll az útjába! Keserûsséggé legritkábban válhat, kivéve, ha valamelyik fél hibájából szakad meg a folyamat! Nyílván a csalódás okozhat olyan helyzetet, hogy úgy érezheti az ember, hogy már soha nem jöhet el hasonló jó érzés, de ez sem meghatározó! Mindig van esély az újrakezdésre, persze leginkább nem azzal, aki problémát okozott
Nem, viszont van egy olyan komplexus, aminek következtébe, ellök az ember magától mindenkit, aki közeledne hozzá, így nem bánmthatja senki, ez a legtöbbe setben nem teljesen tudatos

Nagyon szeretnék egy ilyen Puma táskát, de magyar oldalon egyszerűen nincs! Ezen viszont vicces mert Ft-ban van az ár. De jelenleg nem rendelhető. Valaki nem tudna segíteni?

http://www.polyvore.com/puma_dazzle_grip_bag/thing?id=19310539

Legjobb válasz: Londonban lakom, most gondolkodom hogy utazasoknak mint szemelyi vasarlo vasarolok azoknak akik kerik es postazok. Ha erdekel a taska irj privatot. Raadasul jovoheten repulok haza. Szoval akar ugy ks vihetnem, kerdes hogy beferne-e a borondombe mert iszonyat sok cuccom van most hogy kepzesre hosszabb idore hazamegyek...

Londonban lakom, most gondolkodom hogy utazasoknak mint szemelyi vasarlo vasarolok azoknak akik kerik es postazok. Ha erdekel a taska irj privatot. Raadasul jovoheten repulok haza. Szoval akar ugy ks vihetnem, kerdes hogy beferne-e a borondombe mert iszonyat sok cuccom van most hogy kepzesre hosszabb idore hazamegyek...
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök! :) Írtam!

ÜDV! SZERETNÉK 1 PS2 VENNI MEGÉRI? . megéri venni most ps2? mert nem sokára jön a ps4 és veszíthet ps2 az értékéből+ (valaki nem tud ajánlani úgy 10000 ft értékben eladni chipeltetett ps2? )

Legjobb válasz: Vaterán nézelõdj. Én nem vennék PS2-t, mert sz*rrá használtak vannak csak eladók. Ami meg normális állapotban van az meg 25-30 körül van. Akkor inkább többet ér 40-ért egy Xbox 360 vagy PS3 használtan.

Vaterán nézelõdj. Én nem vennék PS2-t, mert sz*rrá használtak vannak csak eladók. Ami meg normális állapotban van az meg 25-30 körül van. Akkor inkább többet ér 40-ért egy Xbox 360 vagy PS3 használtan.
A kérdező hozzászólása: amúgy, hogy szeptemberbe ki jön a ps4 úgy lefog menni a ps3-nak az ára?
Miért menne? Amúgy szeptemberben tuti nem jön ki. PS3 újonnan sose lesz 40-45k alatt.

Szeretek valakit de nem merem neki elmondani szerintetek hogy mondjam el neki Úgy hogy? Többi lent

Úgy hogy tetszik nekem de nem merem neki megmondani :/ Azt kéne elérnem hogy ? szeressen belém:/12/F

Legjobb válasz: 12 évesen ? Nem mondom ,hogy korai , de nem egészen fantasztikus , hisz te tudod. Kérdésedre válaszolva , rendesen .. sms-ezz vele , vagy beszélj vele , ha élõben nem mered, akkor akár a neten is , beszélgess vele , és amikor már eléggé jól elbeszélgettetek vágd be: "Figyelj , el akarok mondani valamit neked, de ne lepõdj meg , nekem annyira bejössz.. egyszerûen tetszel!:):$" .. S , a többi jön magától , meg látod a reakcióját ;) :P

12 évesen ? Nem mondom , hogy korai , de nem egészen fantasztikus , hisz te tudod. Kérdésedre válaszolva , rendesen .. sms-ezz vele , vagy beszélj vele , ha élõben nem mered, akkor akár a neten is , beszélgess vele , és amikor már eléggé jól elbeszélgettetek vágd be: "Figyelj , el akarok mondani valamit neked, de ne lepõdj meg , nekem annyira bejössz.. egyszerûen tetszel!:) :$" .. S , a többi jön magától , meg látod a reakcióját ;) :P

Ugy szeretnek egy logofulu torpe nyuszit, de a szuleim nem nagyon engedik mert azt mondjak, hogy nem valo nekem, mert nem torodnek vele. Nem tudjatok hogy tudnam ravenni oket?

Legjobb válasz: Sok munka van egy ilyen állatkával, takarítani, etetni, nevelni hogy ne kakáljon szanaszét a szobában... meg ilyenek. Gondolom anyukádnak van elég dolga enélkül is, és lehet, hogy ismer téged és elõre tudja, hogy neki kéne ezt csinálnia. Azért nem akarja. Mondjuk mosogass el neki mindennap, hátha akkor vesz. Nem tudom.

Sok munka van egy ilyen állatkával, takarítani, etetni, nevelni hogy ne kakáljon szanaszét a szobában... meg ilyenek. Gondolom anyukádnak van elég dolga enélkül is, és lehet, hogy ismer téged és elõre tudja, hogy neki kéne ezt csinálnia. Azért nem akarja. Mondjuk mosogass el neki mindennap, hátha akkor vesz. Nem tudom.
Gyõzd meg õket, hogy szorgalmas vagy, és tudod a kötelességeidet. Tanulj jól, ne lógj a suliból, és ne legyen rossz a magatartásjegyed sem. Az önfegyelem az elsõ lépcsõ a rendes gazdivá válás felé.
Mire alapozzák, hogy nem törõdnél vele? Volt már állatod, akit meguntál, és nekik kellett gondozniuk? Mert akkor jogos, de ha nem így van, akkor adhatnának egy esélyt. Szerintem tedd félre a zsebpénzed és amikor olyan 10000 Ft összegyûlt, mutasd meg, ezt a pénzt a ketrecre gyûjtötted. Akkor látják, hogy komolyan is gondolod és kitartó is vagy.
Hány éves vagy? A gyerekek mindig csak az elején gondozzák az állatot, aztán már a szülõre marad... ez 1-2 kivétellel így van. Ha látnák hogy te ilyen kivétel vagy akkor nem lenne gond, de sejtem hogy nem segítesz otthon túl sokat. Ebbõl látszik hogy állat sem való még neked.
A kérdező hozzászólása: De en 11 eves vagyok es meg van a penz is mindenre a nyuszira is van 15000 Ft-om es ma is kiteregettem a ruhakat(..)Nem ertem oket a jegyeim is jok .Az eddigi allataimat is mindig betanitottam szobatisztasagra, viselkedesre.Most van kutyam cicam mert falun lakunk es eztert nekunk van hely nem mind azoknak akik tombhazban laknak ertitek?

Nem tudom mit tegyek? Mert szeretek valakit, aki nem szeret.

Az interneten ismertem meg...sokat msneztünk...aztán amikor itthon volt 2szer is találkoztunk...megtörtént amire annyira vágytam:)...most elutazott újból és csak fél év múlva jön haza. Én id?közben szerelmes lettem és mondtam neki, hogy várni fogok Rá. De Õ azóta nem igen ír. Félek, hogy csak KIHASZNÁLT. Pedig az elején ? biztatott, hogy minden okés lesz. Most nem tudom mihez kezdjek. Én tényleg várok Rá. De nem tudom hogy ? mit gondol err?l az egészr?l, mert nála nem m?ködnek ilyen gyorsan a szív ügyek. Vajon lehet arra remény, hogy m?ködni fog? Légyszíves adjatok valami tanácsot, segítséget vagy biztatást...Félek, mert nem akarom ?t elveszíteni, mert SZERETEM!!!

Legjobb válasz: Sajnálom, de szerintem nem lesz ebbõl komoly kapcsolat. Az is lehet, hogy ott is van valakije. Nem érdemes várni, lehet, hogy soha többé nem jelentkezik.

Sajnálom, de szerintem nem lesz ebbõl komoly kapcsolat. Az is lehet, hogy ott is van valakije. Nem érdemes várni, lehet, hogy soha többé nem jelentkezik.
Ha szeretne, visszaírna valamit. Mondd meg neki, hogy úgy érzed, hogy nem szeret, és kihasználva érzed magad, és szeretnél tovább lépni.

Valaki meg tudja mondani pontosan, hogy ez csak zselatin vagy zselatin fix? (biztos szeretnék benne lenni, mert nem mindegy)

http://potravinydomov.itesco.sk/assets/SK/722/8595072612722/..

Legjobb válasz: Úgy gondolom, hogy zselatin fix. Vesd össze ezekkel: https://www.google.hu/search?q=zselatin%20dr%20oetker&aq=0&u..

Úgy gondolom, hogy zselatin fix. Vesd össze ezekkel: https://www.google.hu/search?q=zselatin%20dr%20oetker&aq=0&u..
Ez zselatin fix. Tuti, már használtam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget :)
Én írtam dalszövegeket ha gondolod írj privit :) elég bénák de egy próbát megér :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!