Találatok a következő kifejezésre: Szeretek valakit, nem (1448 db)

Én, ha szeretem az illetõt, akkor nem tudom tolerálni, ha ilyet mond (nem mondott még, de az lenne az utolsó szög a kapcsolat koporsólyába).
Egyik este vesd fel, hogy benne lenne-e egy hármas szex-ben, úgy hogy te hozol egy másik pasit! Aztán nézd meg milyen képet vág hozzá... Az ilyen dolgok csak addig tetszenek a pasiknak, amíg csak õk kúrnak félre!
Azért mert 1 köcsög... ha én szeretek valakit akkor vele szeretek mindent csinálni kezdve azt mozi , tv, . vacsi... minden... nem hogy majd a szexet mással... az ilyeneket úgy nem bírom .... nem tudom , hogy ez miért jó az embereknek... ha dugni akar összevissza akkor menjen...de ezt miért várják el , hogy a másik fél lazán tolerálja?! Nem kívánok senkinek sem hasonló helyzetet senkinek sem... és nagyon sajnálom , hogy ezt kell mondanom de szerintem 1szerüen csak ráunt... és új dolgokat akar csak a megszerzett biztosat meg akarja tartani... és ne félj nemet mondani neki... ha szeret akkor nem csinálja ha nem ... akkor meg félrefog kefélni és\vagy kihajít és megy tovább talán jobban jársz habár nem írtad hány éves vagy de biztos , hogy vár rád még sok sok lehetõség! Üdv Rekreál
Én 100% , hogy elhajtanám a barátnõm , ha ilyeneket mondana nekem.Akár viccbõl is mert ez hülyeség.Kérdezd meg , hogy miért akar félremenni? Hogyha a szex a gond akkor mutass neki újat:(képre katt és animáció is van :) http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777..
A kérdező hozzászólása: Szerintem is igazatok van.Ha tényleg szeret akkor nem fogja erõltetni ha nem akarom.Ha viszont igen...akkor ennyit ért ez a kapcsolat.Viszont hiába vetném fel neki ezt a hármas dolgot az is tetszene neki simán belemenne.
hát lehet csak tesztel vagy azt hiszi te akarod
Hozzád legközelebb szerintem a Vuelta van, a gödöllõi edzéseivel. [link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Baj az hogy ha valaki megkérdi hogy miért szeretem a barátomat vagy mi az amit szeretek benne nem tudok valaszolni? Nem friss a kapcsolatunk de 3 és fél év után sem tudom.

18/lany

Legjobb válasz: Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.

Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.
Ilyenkor az a helyes válasz, hogy õt magát, úgy ahogy van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segített. :)
A 2.al vitatkoznék. Miért lenne baj, ha valaki meg tudja mondani mit szeret a párjában? Hisz azok a kis dolgok egészítik ki az egészet, amit Õ maga testesít meg. Értékekkel teljes az ember, azok nélkül senki lenne. Szerintem
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jó válasz ;) De magamnak se tudok válaszolni ez zavar inkáb
Tedd fel magadnak fordítva a kérdést és gyorsan kiderül, azaz hogy: Mi az ami nélkül nem szeretnéd? Hûséges, vagy magas, vagy kedves, vagy akármi, merthogy mindig van sok ilyen kritérium, én például nem szeretném, ha nem lenne velem õszinte, ha bugyuta lenne, stb..
egy filmes idézet jutott az eszembe: "Tudnék nélküle élni, de nem akarok."
Ha tényleg szereted, nem hiszem hogy baj lenne, de az kicsit fura hogy nem tudod megmondani mi az amit szeretsz benne. Mosolya, ölelése, csókja, kisugárzása...?
NEM! " Szereted de nem tudod miért de azt tudod , hogy nagyon és nem tudnád elveszíteni " -> ez a lényeg! Szerintem! Ha fel tudod sorolni, hogy miért szereted az már régen rossz!Mert akkor az értékeiért szereted, nem pedig önmagáért az egészért amit kapsz!
Tõlem anyám idõrõl-idõre megkérdezi ezt a barátomról. Miért szeretem én õt? Nem tudok rá válaszolni. (Azért kérdezi mert õ ki nem állhatja.) Ilyenkor visszakérdezek, hogy õ miért szereti a párját? Sajnos meg tudja mondani, hogy azért mert gondoskodik rólunk, ergo van pénze; türelmes, kedves, odaadó... Aha... És ha épp rossz kedvében van, nyûgös és mogorva.....?! Szóval szerintem pont az a jó, mikor nem tudsz konkrétumokat kiemelni.
Talán nem is szeretik annyira. De az is lehet, hogy csak nem bíznak bennük. Én ilyet sose csináltam.
Mert a kisnyúl szõrõs, és nem borotválkozik, és két füle van, e mégsem szatyor! Honnan tudjuk?
Bárcsak lenne egy lány, akit szerethetek... 19/F
Mégis honnan tudjuk? Talán nem veszi komolyan a kapcsolatot.....
Ugyan azért, amiért felmennek a párkapcsolatban lévõ lányok pasizni. Erre van igény, hogy más is kikormolja õket néha, vagy másba mártogathassák meg a falloszukat.
Önbizalom növelés.Hogy érezzék jó nõk, és jó pasik, annak ellenére, hogy kapcsolatban vannak.Vagy unalomból.Vagy tényleg mást keresnek.

A fiúk többsége szereti az anális szexet? (hallottam már, hogy valaki nem szereti) A lányok meg miért nem szeretik?

Én lány vagyok és szeretem az anális szexet. Nem értem miért viszolyog t?le a többi lány,határozottan kellemes érzés tud lenni :) Nemet,kort légyszíves írjatok! Köszi!

Legjobb válasz: van aki undoritónak tartja...mármint fiuk közul ..tudod ez olyan izlések és kotonok dolog:P na de a lényeg hogy alányok meg azért nem szeretik mert...gondolj bele mégiscsak a segggedben lesz egy farok...:P

van aki undoritónak tartja...mármint fiuk közul ..tudod ez olyan izlések és kotonok dolog:P na de a lényeg hogy alányok meg azért nem szeretik mert...gondolj bele mégiscsak a segggedben lesz egy farok...:P
Pusztán azért mert nem arra van... Onnan ki jönnek dolgok nem pedig be. Aztán meg nem egy rémes történetet hallottam, nincs kedvem kórházban kikötni fõleg, hogy fóbiám van a kórházzal szemben. Amúgy ezzel az erõvel feltehetném hogy a férfiakat miért zavarják ha a nõk szeglyukba ujjaznák? A legtöbb férfi ellenezné. Én mint nõ ugyan így vagyok vele. Erre van a hüvelyem kitalálva és azt használom és szeretem is ha a párom bennem van. Nem tudom miért kell erre még 1 lyuk... De mindenki maga dolga, a jövõben meg kívánom kerüljenek el téged a végbél problémák...
majd egy 10 év múlva gondolj erre ha mindig kijön az aminek nem kéne.. majd gondolj bele milyen jó lesz... hogy beszarsz a munkahelyeden :D
Édes istenem. Térjünk vissza erre, mikor az aranyereddel kapcsolatosan jössz ide kérdezõsködni aranyom.
Én nem tartom izgatónak sehogy sem, miért olyan jó más seggébe berakni az a szent dolgot? 18/F
Semmi baj nem lesz belõle késõbb sem. Nem használódnak el az izmok. Aki mást mond tájékozatlan. Én nagyon kívánom a popsiszexet, de eddig az össze barátnõmnek tabu volt. Már attól kiakadtak, ha oda tévedtem a nyelvemmel... Jó lenne végre találni valakit hasonló igényekkel. 20F
Én is szeretem az anális szexet, szerintem nagyon jó tud lenni. Viszont kellett pár alkalom, amíg igazán elkezdtem élvezni, szerintem azt senki ne várja, hogy már elsõre orgazmusa lesz. De most már imádom, úgyhogy megérte kivárni. 21/l
Èn volt párommal heti 1-2 alkalommal csináltuk popsiba is, de mi.dig csak az utolsó pár perc plusz hagyta hogy beleél ezzek. Sana elvàltak útjaink és mostani pàrom meg hallani sem akar róla. Hiányolom is:(
Utolsó voltam 20f
Én szeretem nagyon a popsiszexet. Teljesen más érzés, mint punciba, idõnként szükség van erre is. Szerencsére a lányok többsége is így gondolkodott, akikkel eddig együtt voltam. És akikkel csak kipróbáltam, látszott rajtuk, hogy õk is élvezik nagyon. Úgyhogy szerintem kár kihagyni, mert marha jó dolog, nagy élmény a popsiszex. ;) 27/F
Amúgy nem 4-5 év mire meglátszik hanem olyan 35-40 éves korra amikor már amúgy is problémái vannak az embernek... Jah meg nem mindenkire igaz azt hozzá teszem. De én nagyon sok kellemetlen esetrõl hallottam anális szexel kapcsolatban. Bár mindenki maga tudja. A te tested azt csinálsz vele amit akarsz. És az anális szexnél mindig lesznek radikális ellenzõi és nagyon nagy kedvelõ. Ilyen a világ. További kellemes napot!
nekem az elsõ élmény olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy egy biztos: soha nem akarom, hogy a fenekemhez bárki is hozzányúljon! 23/L
Egyszer kétszer kibírja az ember, de hosszú távon valóban egészségtelen. És nem a hülye pornóra kell alapozni, mert az csak film, a valóságban Bruce Willis sem szuperhõs. Attól még élvezheted, nem sajnálom tõled. 6-os voltam. 27/n
A kérdező hozzászólása: OMG, nem mondtam, hogy egyformának kell lennünk. Ez egy kérdés, kíváncsi voltam az emberek véleményére.
A kérdező hozzászólása: Aranyért okozHAT, igen hallottam errõl. De általában ez csak akkor van ha túlságosan gyakori az anális közösülés és a higiénia nem megfelelõ, amire természetesen odafigyelek. Egy ismerõsöm már 4-5 éve együtt van a párjával, van anális szex is, semmi baja nincs még a lánynak.
Nem szeretheti mindenki ugyan azt. Én nem viszolygok tõle, de egyáltalán nem tartom kellemesnek. Ezt nem úgy mondom, hogy soha nem próbáltam, mert volt már rá példa nem is egyszer. Biztos vagyok benne, hogy nálam nem azon múlik, hogy hogyan csinálják. Hadd ne részletezzem már, napi 5 ilyen kérdés van. Férjemet sem nagyon érdekli, errõl ennyit. Miért kéne egyformának lenni? Semmi jóra nem vezet. Örülünk, hogy neked bejön, de semmi jelentõsége. Téma lezárva.
Ui.: bocsi az írási hibákért. Telefonon még nem vok perfekt.
Elsõre úgy olvastam: "Szeretnék kérni egy szüzességet!" Ez gáz ?
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy nem akarok kísérletezni, mert már igy is jól mellé nyultam a Gestomixel ismeri valaki? Vélemény?
keress ugyan olyan hatóanyagú gyógyszert és az is jó lesz.. :)
A kérdező hozzászólása: csessze meg, akkor nem irják fel Ausztriában szerintetek?
RG.. richter gedeon... Magyar cég..
A kérdező hozzászólása: Igen ezt az oldalt én is néztem, csak az a kérdés hogy magyar gyógyszer-e mert akkor bukta vagy ott is van gyártás
gyártó: Richter Gedeon
A kérdező hozzászólása: :) ))) szivességet és sürgõs lenne, mert rosszul vagyok a Gestomixtol
kérdezz meg kint egy nõgyógyászt! :) ez a legegyszerûbb.. :)

Szülinapi meghivott szeretnék de nem tudom mit találjak ki. Tudd valaki nekem segíteni? Egy kisebb szöveggel? A lényege hogy 2011. 08.20-án tartanám, és facebook-on szeretnék egy meghivót késziteni, csak nem szeretnék beégni.

Legjobb válasz: komolyan kérdezed??? még ennyi se megy magadtól??? akkor nagy bajok vannak nálad a fogalmazással. kezd mondjuk ezzel a szöveget. Szeretettel meghívlak az ekkor és ekkor itt és itt tartandó 9. születésnapi bulimra. Ha jössz leszel, ha hozol eszel.

komolyan kérdezed??? még ennyi se megy magadtól??? akkor nagy bajok vannak nálad a fogalmazással. kezd mondjuk ezzel a szöveget. Szeretettel meghívlak az ekkor és ekkor itt és itt tartandó 9. születésnapi bulimra. Ha jössz leszel, ha hozol eszel.

Létezik olyan hogy valaki nem tudja, szereti-e a párját vagy nem?

8hónapja vagyunk együtt, és nemtudom eddig nemis gondoltam rá de mostmár elkezdett kicsit érdekelni az otársam.Múlthéten nagyon hiányzott a barátom de mostanában nemtudod hogy szeretem-e nemszívesen megyek a randikra és nemtudom mivan velem.Az otársam nem tetszik nekem, csak megfordult a fejembe, hogy milenne ha én+?:/ Mi lehet velem??

Legjobb válasz: nekemis ilyesmi van... néha érzem nagyon szeretem és minden percben csak vele lennék , de van hogy elgondolkodom hogy vajon tényleg szeretem ???mi is 8 hónapja vagyunk 1ütt :).Én általában akkor szoktam érezni hogy szeretem sõt szerelmes vagyok mikor hosszú ideig van velem..de mikor nem láttam vagy 3-4 napja akkor van hogy nem is hiányzik ...:S

nekemis ilyesmi van... néha érzem nagyon szeretem és minden percben csak vele lennék , de van hogy elgondolkodom hogy vajon tényleg szeretem ???mi is 8 hónapja vagyunk 1ütt :) .Én általában akkor szoktam érezni hogy szeretem sõt szerelmes vagyok mikor hosszú ideig van velem..de mikor nem láttam vagy 3-4 napja akkor van hogy nem is hiányzik ...:S
van ilyen velem is. bár én mindig szívesen találkozom vele. :) )) (L) nem lenne egyszerûbb szünetet tartani egy picit, hogy eldöntsd , mit akarsz?
A kérdező hozzászólása: lehetséges..:(
Ha 8 hónap után ilyen gondolataid vannak tuti nem vagy belé szerelmes.

Ha Én szeretek valakit, de viszonzatlan. és ez miatt kb.3 hónapig nem beszélünk és nem is látjuk egymást elmúlhat amit érzek? Lehetséges hogy már nem szeretem?

Legjobb válasz: Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?

Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, sosem akarom elfelejteni
várjunk csak. szóval te azt akarodj, hogy ne múljon el az érzés? nem akarod elfelejteni?
Én is 9 hónapig szenvedtem ettõl az érzéstõl, ezalatt voltak idõszakok mikor jobban fellángolt bennem az érzés, de volt, hogy nem is éreztem semmit. És igen, ez az alapján változott, hogy mennyit beszéltünk vagy találkoztunk. Mostanra jutottam el arra a pontra, hogy már valaki más tetszik és nagyon szeretném ha vele összejönne a dolog, ez segít nekem abban is, hogy õt elfelejtsem véglegesen. De persze ez egy döntés is egyben, hogy akarsz-e ettõl szenvedni egy életen keresztül vagy szeretnél helyette egy teljesértékû kapcsolatot valaki mással, aki viszonozza is az érzéseidet. A döntés a tiéd.
bocsi a szenvedés fázisban vagyok, elírtam
1-es vagyok, hát én is a szenvedés fázisban van, de az tényleg igaz ha látom akkor megint elõjön az érzés és erõsebb lesz, aztán ha nem látom valamennyire enyhül, aztán megint megerõsödik, szóval ez ilyen hülye dolog sajnos
A kérdező hozzászólása: Én inkább szenvednék mint hogy elfelejtsem..
nem biztos, hogy nem múlik, nekem kb 3/4 év alatt sem sikerült elfelejteni..az elején igen, azért megint elõjött talán még jobban mint egyébkén !..aztán párszor láttam - hol nem érdekelt- hol megint érdekelt- aztán már megint pár hónapja semmi és mostanában kezd megint elõjönni :DD szóval ezt a fene se tudja! :D olyan dolog ez.. mindenkinél máshogy van, reménykedj, hogy te hamar túl leszel rajta..illetve másik szerelem ugye szokásos jótanács :)
hát nálam több, mint 3 hónapig sem múlt el...és újratalálkozni hihetetlen jó volt!
A kérdező hozzászólása: Én szeretem.. De.. Már nem látom õt mindig mint régen.. Ha látnám akkor megint megerõsödne az érzés?
aranyos :)
Elsõ körben olvasd el Silva könyvét. Mondjuk nem tudom mi köze a gyógyításhoz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!