Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy de ugy erzem o (16 db)

Szeretek egy sracot, de ugy erzem o szegyenlos, es azt mondta csak baratkent erez irantam... mit tegyek?

16 vagyok es nagyon szeretem a volt osztalytarsamat,de nem tudom hogyan kerulhetek vele szorosabb kapcsolatba,mert o baratkent erez irantam:(

Legjobb válasz: Hát ezt neked kell eldöntened, mert mi sajnos nem ismerjük a srácot. Ha azt mondja csak barátként érez irántad, akkor valószínûleg így is van. Vagy ha kapcsolata volt, akkor lehet, hogy még nem tudja eldönteni mit szeretne, mert még nem lépett túl az elõzõ kapcsolatán. Idõvel minden kiderül. Addig is maradj vele nagyon jóban, beszélgessetek sokat, és ismerd meg még jobban! Próbáljatok meg olyan témákról is beszélgetni, amikrõl eddig nem mertetek! :) Sok sikert! :)

Hát ezt neked kell eldöntened, mert mi sajnos nem ismerjük a srácot. Ha azt mondja csak barátként érez irántad, akkor valószínûleg így is van. Vagy ha kapcsolata volt, akkor lehet, hogy még nem tudja eldönteni mit szeretne, mert még nem lépett túl az elõzõ kapcsolatán. Idõvel minden kiderül. Addig is maradj vele nagyon jóban, beszélgessetek sokat, és ismerd meg még jobban! Próbáljatok meg olyan témákról is beszélgetni, amikrõl eddig nem mertetek! :) Sok sikert! :)
Én is voltam ilyen helyzetben, én nagyon-nagyon rossz volt :-((( Errõl két mondás jut eszembe: "Csak azért mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogyan Te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret Téged teljes szívével" "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd"

1, 5 éve élek együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, és ő is tudja ezt. De úgy érzi, hogy újra akarja kezdeni egy régi barátjával, akivel már 5ször szakított. Azt mondja, ő is szeret, szeret velem lenni. Hogy tudnám újra lángoltatni a szerelmet benne?

Tudja:

Legjobb válasz: Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..

Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..
"nem fogja soha szeretni jobban nálam"- akkor miért csinálja?... szerintem csak játszik veled.. ha valakit teljes szivembõl szeretek akkor meg se fordul a fejembe hogy esetleg visszamenjek az exemhez..erre csak ennyit tudok mondani..
Én megráznám a kezét és további sok sikert kívánnék neki az életben.
Nem. Az ex mint férfi vonzza. Te meg mint "férj" Megoldás az lenne, ha az ex dughatná, te meg lennél a családja.
én akkor léptem le a barátom mellõl amikor volt jobb. Az én olvasatomban, te még az exénél is rosszabb lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amikor összejöttünk, akkor tudom, hogy nagyon szerelmes volt. Egyébként az exel ekkor már rég, kb 1 éve nem járt. Sõt, még utána volt is egy sráccal 1-2 hónapot. Szóval szerintetek az valamilyen megoldás lehet, hogy elköltözöm, és majd látjuk mi lesz? Mert igazából amikor tudja, és felfogja, hogy már nem vagyok, és mit veszít, akkor rájöhet, hogy hülyeséget csinált. Nem?
Nem az ex a gond. Az exet mint férfit szereti. Szerelmes, vagy az volt belé. Téged pedig biztos pasinak tekint. De épp ettõl leszel pótlék. A le tudnám veled élni az életem, azt jelenti, hogy tudom te soha nem vernél át, nem kellene neked más mert én is túl jó vagyok neked, és ez lenne a biztos langyos kis pocsolyám. De érzelmileg nem érzek irántad semmit, amit kellene, és nem erre vágyom. Ne légy naiv. Tudom nehéz meglátni, és elfogadni ha nem szeretnek úgy vagy igazán, de jobb elõbb észrevenni, mint húsz év múlva.
Nem hiszem el, hogy nem veszed észre!:D A csaj azért jött veled össze, hogy elfelejtse a másikat de nem ment. Még mindig õt szereti.
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy le kellene lépnem. Egyébként azért próbálom helyre hozni, mert azt mondta, hogy le tudná velem élni az életét. Pontosabban így volt: Kettõnk közt úgy érzi, hogy a másik srácot, úgy szereti, hogy járna vele, de tudja, hogy az élet vele szar lenne, mert nem tudnak együtt semmit csinálni. Viszont velem meg nagyon szeret együtt lenni, és tudja, hogy tök jó életünk lenne, mert minden meg van hozzá, de most úgy érzi, hogy nem szeret annyira, hogy járjon velem tovább. Egyébként elkövettük azt a hibát, hogy csak együtt voltunk 1, 5 évig. nem igazán éltünk külön életet. ellaposodott a kapcsolat. Arra gondoltunk, hogy ha ezen változtatunk, akkor újra mûködhet. Ezzel egyet értett. Szerintetek el tudja felejteni az exet?
Az ex kell neki nem te. Ne haragudj de szerintem ezen nincs mit helyrehozni. Egy dolgot tehetsz, óvod magad, és minél gyorsabban és kulturáltabban elváltok egymástól. Vagy leéled pótlékként az életed...
Bukta az egész. Nem kellesz a csajnak- eddig is csak azért volt veled mert kényelmes volt így.
Felejtsd ezt a ribancot (bocs, hogy így hívom) ha elköltözöl, vagy nem lát 1 hétig elsõ dolga lesz, hogy lefekszik az exével, lehet, hogy ezt ne nehéz elfogadni, de ilyenkor számodra az a legjobb ha kirúgod és ha vissza akar jönni mert vissza akar majd akkor ne fogadd vissza, annyi a lényeg, hogy légyerõs és hagyd ott a francba. Amúgy az sem kizárt, hogy az ex már kúrogatja szóval a lehetõ leggyorsabban rúgd ki egy ilyen pipi nem érdemel meg egy olyan srácot aki szereti.

Fél éve vagyok egyutt egy fiuval nagyon jol megvagyunk nagyon szeretem ő is engem de ugy erzem nem annyira mind en . Jobban megszeretnem szeretetni magam, mit tegyek, hogyan erjem ezt el?

a barataim a fekete magiat ajanlottak de en ilyesmivel nem foglalkozom,en azt szeretnem,hogy magamé szeresen ne ilyen hulyesege,tippek?koszi

Legjobb válasz: cigón vad esetleg?

cigón vad esetleg?
A kérdező hozzászólása: micsoda?
Az elsõ, és legfontosabb dolog amivel megtudod magad szereTTetni az az, hogy tanulj meg helyesen írni! Biztos értékelni fogja a kölök!
nem fog tudni más segíteni ebben.
csak egy magyartanár... :D

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."
kérdezd meg tõle hogy nincs-e kedve talizni:D
találkozol vele és kiderül hogy utáljátok egymást
Én személy szerint még nem is hallottam olyanról hogy online járni valakivel:) Biztos jó lehet... Szerintem kérdezz rá hogy lenne-e kedve talizni, ennyire egyszerû:) Sok szerencsét!
nem azért, de 10 hónapja jártok neten? ... és online csókoloztok, online ölelitek egymást? vannka távkapcsolatok, vmenyire müködnek is de nem ugy h 10 hónaponta találkoztok..sõt ugy hogy elõtte nem is találkoztál vele honnan tod hogy egyáltalán birod? nem mindneki oan mint ahogy azt online kiadja és ez nem járás amit te leirtál... ez max arra jó h elmondhasd h van pasid akit életedben meg se érintettél...
10 hónapja???CSak neten??? Uramisten, így fog kihalni az emberiség... Találkozzatok, van MÁV meg Volán, meg kát lábad.
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat...
A kérdező hozzászólása: találkoztunk és imádjuk egymást már több mint egy éve együtt vagyunk és mindenki aki szemét volt, az kabja be!!!
hát h ha neked online jó a csókolozás, és ezt járásnak hivod csak h bnöid elött menözhess h pasid van.. hát akkor jó, majd bekabom...)
A kérdező hozzászólása: Találkoztunk, és imádjuk egymást már TÖBB MINT EGY ÉVE úgyhogy mindenki b.e.k.a.p.h.a.t.j.a. r.o.h.a.d.é.k.o.k.

Van egy pasi egyidősek vagyunk! Én szeretem őt. És az egyik barátnőm beszélt vele régebben és azt mondta hogy ő is szeret engem. De nem lép semit csak úgy szimplán barátok vagyunk! Néha úgy érzem csak kerülgrtjük a forró kását. Mit tegyek?

14/L De én sajnos többet akarok.(Amúgy nyiltan amikor valaki azt mondaj össze illünk mindketen hevesen elenkezünk)A maga módján annyira szexi hogy úgy érzem néha neki tudnék esni. :D

Legjobb válasz: Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D

Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D
Hát mondjuk 14 évesen inkább "srác" az a pasi. :) Amúgy meg nem tudom... ha a srác tényleg ezt mondta volna a barátnõdnek, hogy szeret, akkor nincs komoly probléma. A mai világban már a fiúk egy része eléggé b*szari az udvarláshoz, nincs mese kislány, neked kell megtenni az elsõ lépéseket.
14 éves pasi. beszarás.
A kérdező hozzászólása: Kössz mindent emberek:)

A barátnőmmel 1, 5 éve vagyunk együtt, egyre több a veszekedés, és úgy érzem hogy már nem szeretem. De ő még szeret engem, mit csináljak? Nem akarom megbántani, de attól félek azt hinné, hogy 1, 5 évig csak hitegettem.

Legjobb válasz: Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel

Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel
Ha már nem vagy belé szerelmes akkor szakíts vele. De ne durván, hanem magyarázd el neki, hogy már kiszerettél belõle.
beszélj vele õszintén, máshogy ez nem megy.elhiszem, hogy kellemetlen, de ilyen az élet.
A kérdező hozzászólása: Basszus, tudom hogy ezt kéne tennem, de annyira sajnálom :( én még mindig szeretem, de ez már nem szerelem, ha ezzel a béna szöveggel jönnék hogy maradjunk barátok, gondolom elküldene a pi*-ba :S
Ebben az esetben sajnos nincs helye a sajnálatnak, õ is megérdemli, hogy ne sajnálatból legyen vele egy fiú. Ha most rossz is lesz neki, õ is be fogja látni késõbb, hogy ilyen kapcsolatban nem érdemes élni.
sajnálatból ne maradj együtt senkivel, nem lesz jó neked se , meg a csajnak se.ami elmúlt az elmúlt, megérdemli az õszinteséget!majd feldolgozza, az már nem a dolgod lesz, te csak légy vele õszinte.
Ha lenne eszed, akkor már nem erõltetnél egy olyan kapcsolatot, aminek nem lesz semmi értelme.
Szerintem bízd rá, hogy kit talál "elég jónak" maga mellé. ;)
ha õ éged szeret, kk nincs probléma fogadd elmagad
Szerezz be a sarki közértben egy kis önbizalmat... Ja és ne szakíts!! Nem véletlenül van veled...
ha sokat fárasztod ezzel a baromsággal akkor õ fog kirúgni hamarosan.
LOL ekkora baromságot még életemben nem hallottam. szerintem komoly mazochista hajlamod van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nincs mazochista hajlamom, csak mostanában eléggé lelkileg meg vagyok zuhanva. Ezt eddig senkivel sem osztottam meg és a páromat meg fõleg nem traktálnám ezzel. Megerõsítettek abban, hogy "csak" össze kéne szednem magam. Köszönöm még egyszer.
Ha így érzed akkor miért nem teszel ellene? Nyilván kissebbség érzeted van mellette.. új frizura, smink változás, olvass többet.. mióta van veled?
A kérdező hozzászólása: 1 és fél éve vagyunk együtt. Talán szeptemberben majd össze is költözünk, ha összejön. Alapjába véve nincs sok bajom magammal, csak mostanában van ez így, mert állást keresek és nem találok megfelelõt és ez nagyon lelomboz. Amúgy már futok rendszeresen és ezzel is teszek azért, hogy jobban érezzem magam.
Ha õ szeret téged, akkor ne írd már ennyire le magad. Ezt majd õ eldönti. Ha veled van és rendes veled, szeret, akkor te vagy neki a tökéletes, úgy ahogy vagy. :)
Többynire jól nézel ki?
A kérdező hozzászólása: igen..
akkor amikor épp többnyire vagy hajolj hozzá közel úgyis megcsókol ha teccel neki
Ha meg semmit nem akar tõled, nem lesz belõle hosszú kapcsolat...
ha nem akkor várdmeg hogy igyon
ha csak barátként szeret akkor felesleges próbálkoznod. inkább akkor erõsítsd a kapcsolatotokat és szervezz néha közös programokst, hívd el valahova és akkor lehet h a végén már õ sem csak barátként fog rád gondolni =) de az a lényeg hogy ne erõltesd ha õ nem akarja mert akkor már a barátságotoknak is vége lesz..
A kérdező hozzászólása: de úgy érzem h csak barátként gondol rám... mongyuk egy dolgot nemértek... egyszer mikor bulizni voltam találkoztam vele és nagyonsokat ittam és le akartam kapni de ö nemhagyta.. ez lehet azért volt mert közbe egy másik sráccal is voltam.. de nemiztos : D és õ tuggya h ha iszok ilyenvagyok.. és azota párszor már hivott inni.. meg folyton hivogat.. de ha teccek neki akk nemértem mért nem lép, ha meg nem akk nemértem mért hivogat meg jön oda hozzám...
Hát írni azt nem tudsz és túl komoly sem vagy... Talán ez lehet az oka...
Ennél nagyobb gondod sose legyen az életben, kicsikém. Amúgy meg észrevetted, hogy a szöveged központi témája az ivás? Csoda, hogy a srác egyátalán tekint rád valahogy...

Mit tennétek a helyemben? Nem jó a férjemmel a szex (legtöbbször) és ezt ő is tudja. Úgy érzem, nem képes egy határon túl gondolkodni, változni. Sokféle módon próbáltam neki segíteni, de nem hoz tartós eredményt. Amúgy rendes ember, szeretem nagyon.

Legjobb válasz: mi nem jó benne? gyorsan elmegy? nem elégít ki téged? üljetek le és mondd el neki te hogy szeretnéd, de a legjobb ha mutatod és ráávezeted miközben csináljátok, de miért mentél hozzá amúgy ha nem jó a szex? vagy régen jó volt?

mi nem jó benne? gyorsan elmegy? nem elégít ki téged? üljetek le és mondd el neki te hogy szeretnéd, de a legjobb ha mutatod és ráávezeted miközben csináljátok, de miért mentél hozzá amúgy ha nem jó a szex? vagy régen jó volt?
en regebben mikor hamar elsultem akkor elotte bekentem lidokainnal a makk aljat, aztan ovszert huztam hogy o ne zsibbadjon. igy kepes voltam akarmeddig huzni. utana rajottunk melyik az a poz ahol nekem kevesbe erzekeny.
Ilyen esetre mindig javaslom Csernus doki "A nõ" címû könyvét. Szerintem sok választ megtalálsz benne.
A kérdező hozzászólása: Én mindig is szorgalmazom, hogy beszéljük meg a dolgokat. Õ nem annyira, de nagyjából már megszokta, hogy én így vagyok nyugodt. Rendben vagyunk egymással, a gyerekek mellett rá is jut idõm és akarom is hogy jusson. Neki viszont a munkája mellett sokszor sem rám, sem a gyerekekre nincs ideje - türelme- energiája. Kicsit bánt, hogy mindent oda összpontosít, akár a mi kárunkra is. 21 éve vagyunk együtt. És nekem is eszembe jutott, hogy én változzak, felkeltsem az érdeklõdését - újra :)
Legyél vonzó és érdekes! Mióta vagytok egymásnak?
Szerintem a megoldás nem a szexuális életetekben van. Én alaposan körülnéznék az élet többi területén, úgy mint munka, gyerekek (vetekszik a gyerekekkel a figyelmedért pl), másik nõ, lelki bajok - pl kevésnek érzi magát, többet akar, stb. Vagy azt is meg kéne nézni, hogy a kettõtök kapcsolata milyen. Pl hogy jó-e a kommunikáció köztetek, ki vannak-e mondva a problémák is, nem csak a jó dolgok. Ha mindig a szõnyeg alá söpritek a dolgokat, és nincs konfliktus, az megölheti a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Nem vagyok konkrét. Az egyik probléma, hogy hamar elmegy. És hát igazából én úgy szeretek elélvezni, ha bennem van. Ezt áthidaltuk úgy, hogy elõtte más módon eljuttat a végéig. De mostanában egy deka vágyat nem érzek a részérõl. Gépiesen, forgatókönyv szerint csinálja a dolgokat, semmi szín nincs az együttléteinkben, semmi változatosság. Sokszor átveszem az irányítást, de nõ vagyok és kellene, hogy annak is érezhessem magam... Amit elmondok neki, hogy hogy nem jó, vagy mit csináljon másképp, akkor betartja, legközelebbre elfelejti. Semmiképp nem akarom együtt szidni senkivel, sokkal inkább megoldást keresek. És régen jó volt, igen.
nem vagy konkrét. nem képes egy határon túl gondolkodni? ez mégis mit jelenthet? nem érti meg, hogy te mondjuk be akarsz szervezni 3.nak egy núbiait?
Ha tudja, hogy mi a bajod (konkrétan), és nem hajlandó mégsem változtatni a dolgon, akkor magyarán szólva sz.rik rá, hogy neked milyen a szex. Másrészt vannak dolgok, amiken meg nem lehet változtatni, és azért, mert reklamálsz miatta, még nem fog megváltozni. Tényleg célszerûbb lenne bõvebben kifejteni, mi a gond. Ha csak panaszkodni akartál, és együtt szidni a férjed pár idegennel, akkor ez a kérdés így OK. De ha valóban segítség kéne, akkor elõbb írd le, mi a probléma. 30N
A szex a fejben kezdödik..de mindig ugyanazzal elöbb-utóbb egyhangúvá válhat.Próbáld ki a szabadban: erdöben vagy a vizparton - esteleg autóban - hátha valaki meglátja..Próbáld elövenni neki moziban..Ha nem áll neki elégé, akkor neki is kell valami új ötlet..De lehet, hogy neked egy másik férfi ölelése, farka kell - ez igazán nem elitélendö, ha a férjednek is megengeded, hogy másik nö állitsa fel neki..egyenjogúság.. Laci

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!