Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy de ugy erzem (53 db)

Mit mondanak az orvosnak, hogy kiírjon táppénzre? 30 hetes koromig szeretnék dolgozni, de úgy érzem elég ( 4-kor kelek, ingázok. Amior említettétek másnaptól már kiírt, vagy meg lehet beszélni már most egy későbbi időpontot?

Mibe került ez Nektek?

Legjobb válasz: szia, elmész a háziorvosodhoz és megbeszéled mit szeretnél. Amikor én terhes lettem ki akartak rúgni, a doki azonnal kiírt. Ez nem kerül semmibe! Ingyenes! Köteles kiírni ha úgy érzed terhesen nem akarsz dolgozni, tök mindegy miért. Szóval menj el hozzá és beszélj meg vele mindent!

szia, elmész a háziorvosodhoz és megbeszéled mit szeretnél. Amikor én terhes lettem ki akartak rúgni, a doki azonnal kiírt. Ez nem kerül semmibe! Ingyenes! Köteles kiírni ha úgy érzed terhesen nem akarsz dolgozni, tök mindegy miért. Szóval menj el hozzá és beszélj meg vele mindent!
Nekem se kellett a nõgyógyásztól papír, felhívtam a háziorvost, kiírt. Be se kellett mennem. A táppénzes papírt is anyu hozta el, hogy ne kelljen betegek közé mennem. Semmibe nem kerül.
Semmit. Én mondtam, hogy terhes vagyok, megerõltetõ a munkám (tényleg az: vegyszerekkel dolgozom, meg sokat cipekedek), táppénzre akarok menni. Csak bólintott és simán kiírt. Nem kellett semmi igazolás a nõgyógyásztól. Ha rendes a doki, akkor ennyi.
Szia! Bármikor, ha te azt mondod az orvosnak, hogy már fáradt vagy, nem tudsz tovább dolgozni, minden további kérdés nélkül kiír. És nem kerül semmibe, ez kötelessége. Nálunk (Veszprém) úgy van, hogy a nõgyógyász ad ajánlást a háziorvosnak és a háziorvos vehet táppénzre. Nagyon szép babavárást neked.
meg se kérdezte tölem a doki mért akarom kiiratni magam szo nélkül megtette csak annyit mondtam terhes vagyok
Szia! A nõgyógyászoddal beszéld meg elõször. Mondd el neki, hogy mi a helyzet, korán kelsz, fizikai munkát végzel stb.. Õ ad neked egy javaslatot és azzal kell elmenned a körzetihez. Õ vesz fel betegállományba. Nem kerül semmibe, legalábbis nálam így volt. Boldog babavárást:)
utolsó vagyok, még annyit, hogy nekem nem kellett a nõdokitól semmiféle papír ahhoz, hogy a háziorvos kiírjon táppénzre.
sógornõm is bement a háziorvoshoz, megmondta, hogy a munkája túlságosan stresszes és félti a babát - megkérdezte hogy mától, vagy hétfõtõl akar otthonmaradni?...

22éves lány vagyok kozmetikus végzettséggel! Mégis egyre inkább úgy érzem, hogy rendőr szeretnék lenni! Most lenne lehetőségem h a szakmámba dolgozzak de akkor be kell fektetni sok pénzt! De ha jövőre rendőrnek tanulnék nincs értelme! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Gondold át, mennyire szeretnél rendõr lenni. Ha valóban úgy érzed, hogy ez a hivatásod, akkor kockáztass és vágj bele! De csak ha õszintén és biztosan úgy érzed, hogy megéri. Ha nem érzed ezt, akkor jobban jársz, ha elkezdesz dolgozni inkább.

Gondold át, mennyire szeretnél rendõr lenni. Ha valóban úgy érzed, hogy ez a hivatásod, akkor kockáztass és vágj bele! De csak ha õszintén és biztosan úgy érzed, hogy megéri. Ha nem érzed ezt, akkor jobban jársz, ha elkezdesz dolgozni inkább.
22éves, lány, kozmetikus. Az elsõ - bármit csinálsz - meg fog változni. A második - bármit csinálsz - úgy marad. A harmadik az egyetlen ebbõl a háromból, amit tudsz befolyásolni. Nagyon helyes, ha te választod meg, mit szeretnél csinálni. Ha rendõr szeretnél lenni, légy rendõr; ha közben valami más eszedbejut, és az akarsz lenni, légy az. Szabad ember vagy, azzal foglalkozol, amivel szeretnél. Mit csinálj? Épp most olvastam egy könyvben, hogy ha egy lány elmodja (vagy leírja), hogy min tépelõdik, a legrosszabb, amit a (férfi)ember tehet, ha tanácsot ad neki. Neked nem tanácsra van szükséged, hanem arra, hogy valaki meghallgassa, hogy éppen milyen gondolatok foglalkoztatnak, és együttérezzen veled. Máris együttérzek, de komolyan. Véletlenül sem akarom megmondani a tutifrankót. Egyrészt fogalmam sincs. Másrészt azzal csak rossz érzést keltenék benned, úgyhogy inkább csak kérdezek néhányat. Hátha ezzel segítek, hogy megtaláld magadnak a választ. Mennyi az a sok pénz? Van, akinek 10 ezer is horribilis. Másnak 10 millió sem elég egy - az õ felfogása szerint komoly - vállalkozás elindításához. A rendõri pályához elhivatottságot érzel, vagy csak most éppen úgy érzed, az tetszik? Ha most rendõrnek képzed magad, mikor fogsz elõször pénzt keresni rendõrként? Mibõl fogod eltartani magad addig? Ha mások tartanak el, azt te hogy fogod bírni idegileg? Van lehetõség, hogy ha kihasználod ezt a lehetõséget, mellette tanulj rendõrnek? Ha rendõrnek tanulsz, tudsz mellette dolgozni és pénzt keresni? Mibõl finanszírozod a rendõri tanulmányaid? Ha a prioritásaid sorrendebe rakod, akkor mennyire szerepel elõkelõ helyen, hogy rendõr legyél? Nem fontosabb esetleg ezek közül néhány? El tudd tartani magad. Megtaláld a párodat, és tartós boldok kapcsolatot alakítsatok ki közösen. A szó igazi értelmében szabad ember legyél: ne kelljen kényszerbõl dolgoznod, hanem pontosan annyit, akkor, azokkal és úgy, ahogyan te szeretnéd. A szüleid büszkék legyenek rád. A majdani gyerekeidnek példakép legyél. Emberek életére legyél pozitív hatással. Tényleg, miért szeretnél rendõr lenni? Remélem, nem értettél félre, egyáltalán nem tartom rossznak a rendõri hivatást. Csak azéret tettem fel ezeket a kérdéseket, hogy segítsek neked, hogy megtaláld magadnak a választ a saját kérdésedre.
Pár évvel késõbb meg kitalálnál valami harmadikat. Inkább dolgozz!
Maradj a kozmetikánál.
Nem baj, domina még lehetsz. Sok extra kuncsaftot lesz így.
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsónak ! klassz volt amiket leírtál!

Mit tegyek járok egy sráccal de úgy érzem hogy nem szeretem?

én azzal a gondal fordullnák felétek hogy 3hete együtt vagyok egy sráccal és úgy érzem mintha nem szeretném de ? viszont szeret és nem tudom hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy nem szereted, akkor NEM SZERETED! Beszéld meg vele, mert ezt nem lehet így tovább folytatni... Csak szomorúságot okozol vele... Ha mégis elfogadod, hogy vele maradsz és neki sincs ellenvetése, akkor lelketek rajta...Van akinek idõ kell, hogy "megszeressen" valakit, lehet, hogy Te is közéjük tartozol...

Ha úgy érzed, hogy nem szereted, akkor NEM SZERETED! Beszéld meg vele, mert ezt nem lehet így tovább folytatni... Csak szomorúságot okozol vele... Ha mégis elfogadod, hogy vele maradsz és neki sincs ellenvetése, akkor lelketek rajta...Van akinek idõ kell, hogy "megszeressen" valakit, lehet, hogy Te is közéjük tartozol...
Mondd el neki, hogy sajnos csak egyoldalú a kapcsolat... Így ne tartsd meg, mert akkor csak neked lesz szenvedés. Meg késõbb a fiunak is... minél késõbb mondod meg neki.
nyugalom!én lassan 4 hónapja vagyok együtt a barátommal (tudom még ez se valami sok idõ) és én se voltam szerelmes a legelsõ pillanattól fogva. kellett 2 hónap minimum, addig is éreztem iránta szeretetet persze, de nem szerelmet. utána egyre jobban elerõsödött az a tudat hogy szeretem, hogy hiányzik ha nincs mellettem, ha nem ölel át stb. én nem tudom hogy egyáltalán szereted õt? vagy csak együtt vagy vele semmi érzelemmel? de ha átgondolod és úgy érzed hogy semmi nem lehet belõle akkor ne szenvedj és õt se vágd át, mert nem hiszem hogy megérdemli :)
nézd én elmesélem a történetemet 21 éves fiú vagyok az elsõ barátnõmnél ugyanez volt a helyzet a 3.hét után nem tudta tovább folytatni, mert én szerelemmel halmoztam el, de õ csak szeretett(remélem), és egyszerûen nem tudott várni, pedig pont õ mondta azt hogy nála hosszabb idõ alat alakul ki a szerelem, az a baj ezzel a mostani világgal hogy mindenki siet és egyszerûen nincs türelmük az embereknek, ami elromlik eldobják vesznek helyette újat, a reklámok is ezt sugallják a tv-ben...na mind1 szerintem megérne a próbát ha türelmesen várnál még, magamból kiindulva nagyon rosszul esett a hitegetés , és az utána következõ hidegzuhany, mert uge õ kitett, én meg álltam egymagamban a szívemmel teli reménnyel és szerelemmel, szóval a türelem rózsát terem, ez egy nagyon régi mondás a mai fiataloknak errõl gõzük sincs.
Bocs elõzõ, de Te is mai fiatal vagy, de ennek ellenére mégis úgy beszélsz, mintha legalábbis 62 éves lennél... Ha szerinted a fiatalok olyanok amilyennek leírod, akkor ideje alkalmazkodnod, hogy beilleszkedj közéjük...
kötelezõ? te elõírod?, menjél gyapotot szedni...., nekem ne ossz itt lapot, amúgy lehetõleg próbálj választ írni ha meg nincs mit akkor inkább menj aludni.
Így jártál. Hagy ott a p*csába.
22:04! Már írtam választ...A legelsõt! És elég idõs vagyok ahhoz, hogy osszam neked az észt...
A kérdező hozzászólása: sziasztok! nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszotokat várom továbbra is! és azt elfelejtettem oda írni hogy olyanokat mondogad nekem viccbõl hogy megcsalt meg ilyenek de szerintem ezzel nem lehet jácani!

Fogyni szeretnék, de nincs akaraterõm, általában egy hétig (vagy kevesebb) ideig tartom magam a dologhoz. Nagyon szeretnék lefogyni, mindig úgy érzem, hogy most sikerülni fog, de mégsem. HOGY LEHETNE AKKOR HOGY HOSSZÚ TÁVRA MENJEN A DOLOG?

Legjobb válasz: Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!

Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!
Így van. Gondold át az életed. Én három hónapja kaptam észbe. 15 éve kellett volna. 30 éves vagyok, és most jött meg az eszem. Állandóan rosszkedvû, depressziós voltam, belemerültem az önsajnálatba, és teljesen motiválatlan voltam. Ép testben ép lélek, ahogy mondják. Ha beteg a tested, akkor beteg a lelked is. A túlsúly pedig akár tekinthetõ is betegségnek. Szeretnél véget vetni ennek? El kell döntened, hogy dagadt lúzer akarsz lenni, aki depressziós, egészségtelen, vagy szeretnél normális életet élni, egészségesen, jókedvûen. Nincsenek csodaszerek, csodadiéták, és az étel megvonása sem vezet semmi jóra. Amire szükséged van, az egy gyökeres életmódváltás, ami egészséges táplálkozásból és sportból áll. Nekem egy ismerõsöm ajánlotta a Sárga kapszula címû könyvet, ami sajátos stílusban, de röviden és érthetõen leírja, mit kell tenned. Január óta folyamatosan változtatom meg az életem, és az eredmények elképesztõek. 6-7 kg-ot fogytam, de nem is ez a legnagyobb szám, hanem ahogy érzem magam. Jó a kedvem, már nem lesütött tekintettel gyalogolok, a gondolotaim sokkal pozitívabbak. A depressziónak nyoma sincs, és egyre motiváltabb vagyok, hogy végérvényesen felszámoljam a korábbi életvitelem. Végj bele, és ne vissza se nézz. Sokan megcsinálták már, Te is képes vagy rá. S Te életed, csakis Te tudod megváltoztatni, senki és semmi más nem fogja. Vedd a kezedbe az irányítást, és tegyél érte, hogy elérd a célod.
Azt hozzátenném, hogy ez nem reklám, ez a könyv ingyen letölthetõ, a testépítés alapismereteivel foglalkozik, de nem csak nekik szól.

5 hónapja szeretek már egy lányt de ismerek egy fiút aki 3 éve szereti úgy szeretem el sem tudom mondani de úgy érzem nem szeret. Mindig ha vmit akarok mondani neki elszurom és ez mindennap igymegy?

A múlthéten mentem mászni hegyet.. és mire a tetejére értem aztgondoltam a világvégére is elmennék érte.. AZthittem én értek a csajokhoz de ez a Niki kemény dió soha nem szerettem senkit ennyire mind ?? ölnék is érte bármit megtennék de ugy érzem mindig elszurom... Belehalnák ha kiderülne hogy nemszeret... PLS értelmes válaszokat írjatok ha lehet !

Legjobb válasz: Értelmes választ... Cseszd meg, mi a kérdés?!

Értelmes választ... Cseszd meg, mi a kérdés?!
Kezet rázhatunk, én is elkefélem mindig a dolgokat. Menthetetlenül. Egyébként derítsd ki, hogy kedvel e. Jobb tudni ha nem, nem igaz? Minek reménykedni ha semmi remény... Ha igen, akkor csináld úgy a dolgokat, hogy nem szúrod el. De a szerelem, hát igen, velem is az szúrt ki.
A kérdező hozzászólása: Privibe add meg a skypeodat kedves utolsó válaszolóó ?!

Mit csináljak, ha nagyon szeretnék egy barátnőt, de úgy érzem teljesen elszívja az életerőmet a sok-sok értelmetlen, visszautasításokkal teli próbálkozás, kezdeményezés?

Aztán rájötem, hogy nem csak a külsőmmel van a baj, hanem a magyar lányok hozzáállásával is. Egyszerűen elutasítóak, zárkózottak a debreceni csajok különösen. Lehet az a gond, hogy nagyváros és tele van jobbnál jobb fiúkkal, így egy átlagtos fiúra már nem is kíváncsiak, de lehet alapból ennyire nem nyerő, ha ismeretlen srác be mer próbálkozni náluk, én már nem értem, de nagyon unom, hogy hiába minden, míg mások falják eygmást én sehol és sehogy sem találom azt az egy lányt,a kivel el tudnék valamit képzelni az életben. Gondolom, ha nagyon jól néznék ki és pénzes lennék már könnyebb dolgom lenne, de nem lehet mindenki szuper jó srác külsőre, azért legalább haverság szintjén lehetne ismerkedni, de még erre sem vevők a csajok. Úgy látom minden lány a tökéletes herceget várja erre felé és lenézi a nem jól kinéző átlagos fiúkat is már.

Legjobb válasz: A munkával kapcsolatban érzek ugyanígy, úgyhogy megértelek. Na persze az teljesen más terület, de ha valakinek van ötlete úgy általánosságban a töretlen önbizalom, optimizmus fejlesztésére, azt szívesen elolvasom. Szerelemmel, párkapcsolattal kapcsolatban az a jó, hogy ha nincs, akkor is elvan az ember.

A munkával kapcsolatban érzek ugyanígy, úgyhogy megértelek. Na persze az teljesen más terület, de ha valakinek van ötlete úgy általánosságban a töretlen önbizalom, optimizmus fejlesztésére, azt szívesen elolvasom. Szerelemmel, párkapcsolattal kapcsolatban az a jó, hogy ha nincs, akkor is elvan az ember.
Üdv a csirkeólban... Társadalmi probléma. Ahogy a pasikba bele van nevelve, hogy jó csajokkal járjanak, mert az nem ciki a társaságban a csajok ugyanígy vannak ezzel. Gondolom még nagyon fiatal vagy... Ahogy majd egyre idõsebbek lesznek az emberek rájönnek, hogy vannak más értékek is, mint a külsõ adottságok és nem csak a "csúnya" lányok és "ronda" pasik. Tény, hogy a pénz nagyon sok kaput megnyitna, de akkor meg élnél a gyanúban, hogy nem te kellesz csak a pénzed röpködnél virágról virágra... A boldogságot csak kevés esetben lehet megvenni és ha nem egy Ferraritól élvezel, akkor meg csak ideig óráig birtokolhatod:(
Nem tehetsz semmit. A természetes kiválasztódás értelmében a külsõd miatt a szaporodásért folytatott harcban alul maradsz. :D Belsõ tulajdonságok, egyéniség bla-bla ezeket felejtsd el, csak a kapcsolat kialakulása után számítanak. A "szánalom kapcsolat" persze egy egészen más kategória, amikor felszedsz egy abszolút nem vonzó nõt a "jobb mint kiverni" vagy "ha nincs ló jó a szamár is" alapon. Ilyen pedig hogy "átlagos", csak elvben létezik. Gyakorlatban csak megfelelõ és nem megfelelõ külsõ van.

2 éve vagyok együtt a barátommal és egy ideje úgy érzem hogy unalmasak a vele töltött órák, szeretem de én újra vágyom. Minden nap ugyan az van és szeretném ha változna ha olyan lenne mint a kapcsolatunk elején. Mit tegyek? (a többi lent)

van 1fiú a suliba aki tetszik és én is tetszek neki és megbeszéltük h titokban találkozunk. Van büntudatom de ott van az is h úgy érzem hogy 16évesen leragadtam és nem élek. Mert nem lenne gond h leragadtam 1fiúnál de minden nap ugyan azt csináljuk én meg újjat akarok.

Legjobb válasz: hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet

hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet
Az baj, ha már úgy érzed, leragadtál. Ha 2 év után máris unalmas a kapcsolatotok, az sok jót nem ígér. Ha szereted még a barátodat, akkor beszélj vele, csináljatok több közös programot, próbáljatok ki együtt új dolgokat! Ha ez sem hoz változást, akkor lépj. Ja és új kapcsolatot CSAK akkor kezdj, ha a régit már lezártad!!!!
A kérdező hozzászólása: szeretném több ember válaszát
De igen, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: értem de nem ilyen egyszerû
Úgy értem, hogy ha nem írtad volna le a korod, akkor azt gondoltam volna, hogy vagy 30 éves vagy. Talán azt te se gondoltad, hogy 14 évesen ismered meg a férjed, úgyhogy mivel kvázi még gyerek vagy, talán szakíts vele és ha már mindenáron kell valaki más, akkor keress olyat akivel jól tudod érezni magad.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
Igen, na, szar dolog 16 évesen kiégni.
A kérdező hozzászólása: de szeretem a barátom és úgy érzem hogy ha szakítanánk megbánnám és nem tudnék nélküle élni. Nem tudom mit csináljak..
Na figyelj.. Velem is volt ilyesmi, csak nekem nem tetszett más. Beszélj vele, Én ezt tettem, és tõk érdekes lett minden. Programok, sok séta, egyéb.. Minden más. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Amúgy.. Ha már más megtetszik úgymond, akkor valószínûleg már nem szereted..

1, 5 éve élek együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, és ő is tudja ezt. De úgy érzi, hogy újra akarja kezdeni egy régi barátjával, akivel már 5ször szakított. Azt mondja, ő is szeret, szeret velem lenni. Hogy tudnám újra lángoltatni a szerelmet benne?

Tudja:

Legjobb válasz: Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..

Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..
"nem fogja soha szeretni jobban nálam"- akkor miért csinálja?... szerintem csak játszik veled.. ha valakit teljes szivembõl szeretek akkor meg se fordul a fejembe hogy esetleg visszamenjek az exemhez..erre csak ennyit tudok mondani..
Én megráznám a kezét és további sok sikert kívánnék neki az életben.
Nem. Az ex mint férfi vonzza. Te meg mint "férj" Megoldás az lenne, ha az ex dughatná, te meg lennél a családja.
én akkor léptem le a barátom mellõl amikor volt jobb. Az én olvasatomban, te még az exénél is rosszabb lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amikor összejöttünk, akkor tudom, hogy nagyon szerelmes volt. Egyébként az exel ekkor már rég, kb 1 éve nem járt. Sõt, még utána volt is egy sráccal 1-2 hónapot. Szóval szerintetek az valamilyen megoldás lehet, hogy elköltözöm, és majd látjuk mi lesz? Mert igazából amikor tudja, és felfogja, hogy már nem vagyok, és mit veszít, akkor rájöhet, hogy hülyeséget csinált. Nem?
Nem az ex a gond. Az exet mint férfit szereti. Szerelmes, vagy az volt belé. Téged pedig biztos pasinak tekint. De épp ettõl leszel pótlék. A le tudnám veled élni az életem, azt jelenti, hogy tudom te soha nem vernél át, nem kellene neked más mert én is túl jó vagyok neked, és ez lenne a biztos langyos kis pocsolyám. De érzelmileg nem érzek irántad semmit, amit kellene, és nem erre vágyom. Ne légy naiv. Tudom nehéz meglátni, és elfogadni ha nem szeretnek úgy vagy igazán, de jobb elõbb észrevenni, mint húsz év múlva.
Nem hiszem el, hogy nem veszed észre!:D A csaj azért jött veled össze, hogy elfelejtse a másikat de nem ment. Még mindig õt szereti.
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy le kellene lépnem. Egyébként azért próbálom helyre hozni, mert azt mondta, hogy le tudná velem élni az életét. Pontosabban így volt: Kettõnk közt úgy érzi, hogy a másik srácot, úgy szereti, hogy járna vele, de tudja, hogy az élet vele szar lenne, mert nem tudnak együtt semmit csinálni. Viszont velem meg nagyon szeret együtt lenni, és tudja, hogy tök jó életünk lenne, mert minden meg van hozzá, de most úgy érzi, hogy nem szeret annyira, hogy járjon velem tovább. Egyébként elkövettük azt a hibát, hogy csak együtt voltunk 1, 5 évig. nem igazán éltünk külön életet. ellaposodott a kapcsolat. Arra gondoltunk, hogy ha ezen változtatunk, akkor újra mûködhet. Ezzel egyet értett. Szerintetek el tudja felejteni az exet?
Az ex kell neki nem te. Ne haragudj de szerintem ezen nincs mit helyrehozni. Egy dolgot tehetsz, óvod magad, és minél gyorsabban és kulturáltabban elváltok egymástól. Vagy leéled pótlékként az életed...
Bukta az egész. Nem kellesz a csajnak- eddig is csak azért volt veled mert kényelmes volt így.
Felejtsd ezt a ribancot (bocs, hogy így hívom) ha elköltözöl, vagy nem lát 1 hétig elsõ dolga lesz, hogy lefekszik az exével, lehet, hogy ezt ne nehéz elfogadni, de ilyenkor számodra az a legjobb ha kirúgod és ha vissza akar jönni mert vissza akar majd akkor ne fogadd vissza, annyi a lényeg, hogy légyerõs és hagyd ott a francba. Amúgy az sem kizárt, hogy az ex már kúrogatja szóval a lehetõ leggyorsabban rúgd ki egy ilyen pipi nem érdemel meg egy olyan srácot aki szereti.
Igen mondd neki. Mosbyzd meg.
Kedvet kaptam megint how i met your mother -t nézni... :| Mellesleg mibõl gondolod, hogy tart téged?:D Lehet te csak ugy.. vagy...
nehogy elmond neki!!! azt nem szeretik a lányok. inkább tegyél kisebb lépéseket felé. kézenfogva sétálás, szájra puszi. ezek elég egyértelmû jelek.
A kérdező hozzászólása: az a probléma 3. válaszoló hogy kb 300 kmre lakik :S
távkapcsolat nem mûködik. úgyhogy meg van oldva a dolog.
Sanyi?:O xD (Komolyan kérdezem...:D xD)

Mi a baj velem? Imádom a 9 hónapos kislányomat, a férjemet, szeretem itthon ellátni őket, de úgy érzem, becsavarodom itthon. Hiányzik a munka, de amikor felajánlottak egy jó állást, visszamondtam, mert nem akartam a mamára hagyni a gyereket.

A rossz közérzetem miatt mindenkire haragszom, mindenkiben a hibát látom, és ez nem tetszik. Ez nem én vagyok! MIt csináljak? Aki hasonló cip?ben járt, hogy jött ki bel?le?

Legjobb válasz: Van ilyen. Ez a probléma, ahogy itt leírtad. A depresszió egy fajtája... próbálj meg 4 órás állást szerezni.

Van ilyen. Ez a probléma, ahogy itt leírtad. A depresszió egy fajtája... próbálj meg 4 órás állást szerezni.
Szia! Szerintem a legtöbb anyukában felmerül néhanapján, hogy de jó lenne egy kis változatosság. Például nekem az segített, hogy eljártunk Baba-mama Klubba, ahol a gyerek is elfoglalta magát és én is kimozdultam otthonról. Sokszor nem is a gyerek volt a téma, hanem csak úgy beszélgettünk, amirõl jól esik... Egy próbát talán neked is megérne!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!