Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy de ugy (323 db)

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm el?re is!!

Legjobb válasz: Tudom,hogy nehéz,de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba,hiába,és akkor tetszettem meg neki,mikor barátom lett,mert észrevette,hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá,elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni,ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki,akkor az a bunkóság magasfoka,nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat,talán csak még nem hiszel benne.

Tudom, hogy nehéz, de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba, hiába, és akkor tetszettem meg neki, mikor barátom lett, mert észrevette, hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá, elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni, ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki, akkor az a bunkóság magasfoka, nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat, talán csak még nem hiszel benne.
...Bocsánatot kérek....:((((
A kérdező hozzászólása: Bocsika de nem vagyok túl jó nyelvtanból és nem a mekis kajától vagyok elhízva hanem a betegségem miat
Igazad van, tök mindegy milyen a helyesírásod....:(((((( Az is tök mindegy, hogy olyan sötét vagy mint egy európai uniós tagország nyugati mintára alapozott, mekis-menûn elhízott, degenerált kis pi..a!
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Onnan hogy ezt a kérdést nem kell senkinek se feltenned, érzed magadtól is.
A kérdező hozzászólása: de akkor honnan tudjam hogy melyiket szeretem?
A kérdező hozzászólása: oké
Aranyos vagy!:) De Te nem vagy szerelmes! Ugyanis, ha a haverja is tetszik, akkor ez csak egy fellángolás! Találsz ezerszer jobbat!Hidd el!
A kérdező hozzászólása: Nem tök mindegy a helyes írásom
A kérdező hozzászólása: Nam mondta igy hogy ciki vok csak azt hoogy kinevetnének minket és valahogy nem tudok belõle kiszeretni pedig van egy fiú aki most írogat nekem de nem láttuk még egymást meg 15 éves is , a suliba van még egy a fiú a szerelmemnek a barátja és õ tudja is hogy szerelmes vok a haverjába de õ is tetszik csak néha nagyon bunko.
Hogy érted, hogy szereted "egybe" ?! Darabokban nem?.....Vagy......áááááá......különben is, botrányos a helyesírásod....:((((((
A kérdező hozzászólása: oké

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm ek?re is!!

Legjobb válasz: Egy oras jaras kb.annyit jelent, hogy tudja, hogy letezel. Ha akar valamit, szol.Legjobban a raakaszkodast, kovetelozest utaljak a pasik.Ha cikisegbol szakitott, szerintem szegyen, hogy egy egesz orat egy ekkora barommal toltottel es orulj, hogy otthagyott.Igy egy nala erettebb es teged jobban becsulo srac szamara meg szabad vagy.Ami legjobban segit a csabitasban, ha normalis az onbizalmad.Nehogy fogyokurazz miatta!Legyel olyan,amilyennek jol erzed magad.

Egy oras jaras kb.annyit jelent, hogy tudja, hogy letezel. Ha akar valamit, szol.Legjobban a raakaszkodast, kovetelozest utaljak a pasik.Ha cikisegbol szakitott, szerintem szegyen, hogy egy egesz orat egy ekkora barommal toltottel es orulj, hogy otthagyott.Igy egy nala erettebb es teged jobban becsulo srac szamara meg szabad vagy.Ami legjobban segit a csabitasban, ha normalis az onbizalmad.Nehogy fogyokurazz miatta!Legyel olyan, amilyennek jol erzed magad.
dupla papír - a két papír közé lehet tenni a cetlit
alufóliába tenni a kívánságpapírt, másképp átázik. a fóliát lehet szépen picira hajtani, csak be ne kapják:) )
alufólia elszínezi a tésztát, mivel sütõpor van benne + nem épp kellemes dolog ráharapni
akkor esetleg szilikonos sütõpapírba. de nyilván azért tudni fogják, hogy mire számítsanak.a benne lévõ "üzenet" a lényeg.


Ha Én Nyíregyházán lakom, itt járok terhesgondozásra, akkor van arra lehetőség, hogy Debrecenben szüljek? Ott van egy bababarát női klinika nagyon jó tapasztalatokkal. Én kádban szeretnék szülni, de úgy tudom Nyíregyházán ez nem lehetséges.

Ezt úgy képzelném el, hogy szülés el?tt 2-3 nappal már befeküdnék, mivel Nyíregyházáról kicsit hosszú lenne az út, és ott szülnék, bár nem választott orvosnál.

Legjobb válasz: Szia, nyíregyházi vagyok:)de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:)Én orosz dokihoz jártam:)

Szia, nyíregyházi vagyok:) de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:) Én orosz dokihoz jártam:)
A kérdező hozzászólása: Írtam priviben mail-t! Köszi a válaszodat!

Egy 100nm-es családi ház padlásának (sátortető) beépítése mennyibe kerülne? Teraszt is szeretnék kialakítani, de úgy, hogy az a padlás területében legyen, és nem "kilóg"

Legjobb válasz: A terasz nagyon meg fogja dobni, hiszen így teljes szigetelést kell majd készíteni annak a padlója alá. (Különben be fog ázni az alatta lévõ szoba, és akár az egész ház tönkremehet.) Úgy 100 ezer forintos négyzetméterárral számolhatsz, ha egyáltalán érdemes belevágni, mert ha nem akarsz teljesen új tetõszerkezetet, akkor lehet, hogy túl alacsony lesz a tetõtered. Kb. 35-40 centiméteres vastagságot kell számolnod a tetõ keresztmetszetére.

A terasz nagyon meg fogja dobni, hiszen így teljes szigetelést kell majd készíteni annak a padlója alá. (Különben be fog ázni az alatta lévõ szoba, és akár az egész ház tönkremehet.) Úgy 100 ezer forintos négyzetméterárral számolhatsz, ha egyáltalán érdemes belevágni, mert ha nem akarsz teljesen új tetõszerkezetet, akkor lehet, hogy túl alacsony lesz a tetõtered. Kb. 35-40 centiméteres vastagságot kell számolnod a tetõ keresztmetszetére.
Ez nem ilyen egyszerû! Elõször is tudni kellene , hogy fagerendés e vagy vasbeton./szerintem fa /.Mert a fagerendásra nem lehet! De még a vasbeton gerendásat is felül kell vizsgáltatni hozzáértõ emberkével, hogy birja e a padlástér súlyát.Valószínû ez a ház nem arra volt tervezve.Majd ez után lehet az anyagiakon gondolkodni.De 1-2 millió tuti.
"De 1-2 millió tuti." Utolsó, ennyibõl egy kamra jön ki max. Esetleg egy Wc.

Mit mondanak az orvosnak, hogy kiírjon táppénzre? 30 hetes koromig szeretnék dolgozni, de úgy érzem elég ( 4-kor kelek, ingázok. Amior említettétek másnaptól már kiírt, vagy meg lehet beszélni már most egy későbbi időpontot?

Mibe került ez Nektek?

Legjobb válasz: szia, elmész a háziorvosodhoz és megbeszéled mit szeretnél. Amikor én terhes lettem ki akartak rúgni, a doki azonnal kiírt. Ez nem kerül semmibe! Ingyenes! Köteles kiírni ha úgy érzed terhesen nem akarsz dolgozni, tök mindegy miért. Szóval menj el hozzá és beszélj meg vele mindent!

szia, elmész a háziorvosodhoz és megbeszéled mit szeretnél. Amikor én terhes lettem ki akartak rúgni, a doki azonnal kiírt. Ez nem kerül semmibe! Ingyenes! Köteles kiírni ha úgy érzed terhesen nem akarsz dolgozni, tök mindegy miért. Szóval menj el hozzá és beszélj meg vele mindent!
Nekem se kellett a nõgyógyásztól papír, felhívtam a háziorvost, kiírt. Be se kellett mennem. A táppénzes papírt is anyu hozta el, hogy ne kelljen betegek közé mennem. Semmibe nem kerül.
Semmit. Én mondtam, hogy terhes vagyok, megerõltetõ a munkám (tényleg az: vegyszerekkel dolgozom, meg sokat cipekedek), táppénzre akarok menni. Csak bólintott és simán kiírt. Nem kellett semmi igazolás a nõgyógyásztól. Ha rendes a doki, akkor ennyi.
Szia! Bármikor, ha te azt mondod az orvosnak, hogy már fáradt vagy, nem tudsz tovább dolgozni, minden további kérdés nélkül kiír. És nem kerül semmibe, ez kötelessége. Nálunk (Veszprém) úgy van, hogy a nõgyógyász ad ajánlást a háziorvosnak és a háziorvos vehet táppénzre. Nagyon szép babavárást neked.
meg se kérdezte tölem a doki mért akarom kiiratni magam szo nélkül megtette csak annyit mondtam terhes vagyok
Szia! A nõgyógyászoddal beszéld meg elõször. Mondd el neki, hogy mi a helyzet, korán kelsz, fizikai munkát végzel stb.. Õ ad neked egy javaslatot és azzal kell elmenned a körzetihez. Õ vesz fel betegállományba. Nem kerül semmibe, legalábbis nálam így volt. Boldog babavárást:)
utolsó vagyok, még annyit, hogy nekem nem kellett a nõdokitól semmiféle papír ahhoz, hogy a háziorvos kiírjon táppénzre.
sógornõm is bement a háziorvoshoz, megmondta, hogy a munkája túlságosan stresszes és félti a babát - megkérdezte hogy mától, vagy hétfõtõl akar otthonmaradni?...

FONTOS! Beadtam már levélbe a jelentkezésemet egyetemre, de megbántam és egy másik egyetemet szeretnék bejelölni, de úgy tudom hogy csak a sorrendet lehet módosítani. Valami megoldás?

.

Legjobb válasz: Nem kell stresszelni, a késõbbiekben 1 alkalommal tudod majd módosítani a sorrendet (tavaly így volt, és gondolom ebben az évben sem fog változni), de csak egyetlen alkalommal, jól gondold meg!

Nem kell stresszelni, a késõbbiekben 1 alkalommal tudod majd módosítani a sorrendet (tavaly így volt, és gondolom ebben az évben sem fog változni), de csak egyetlen alkalommal, jól gondold meg!
Hagyományos módon felvételiztél?
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy a sorrendet lehet módosítani.De egy olyan egyetemet szeretnék beírni ami nem szerepel az eddig beírtak közt.
A kérdező hozzászólása: igen, levélben küldtem el.Az a baj õszintén hogy bejelöltem egy egyetem több szakát is, de Pestet nem jelöltem be..és most meg több visszajelzést is kaptam hogy érdemesebb lenne csak oda menni, meg kiderült közbe hogy sok osztálytársam is oda adja be.
ilyen hirtelen jött fellángolásnak nem szokott jó vége lenni. Amúgy nem tudom. Ha befizetted sztem sehogy sem lehet. Max e-felvi, de azért újra fizetned kell. Fel kellene õket hivni.
A kérdező hozzászólása: inkább kifizetném azt a pár ezer forintot..holnap felhívom õket, holnap van a határidõ éjfélig, hátha lehet valamit még intézni . köszönöm a segítségeteket ! ha valakinek van még valami ötlete várom
Holnap az Ügyfélszolgálaltot hívd fel mindenképp, hogy újra kell-e akkor még most jelentkeznek a másik eltörlésével (ekkor valószínû újra be kell fizetned a pénzt) vagy mostmár esélytelen. http://www.felvi.hu/felveteli/felveteli_segitseg/ugyfelszolg..
Hát, talán tudod kérni, hogy vegyék semmisnek, de akkor holnap hívd fel az Ügyfélszolgálatot, hátha adnak még lapot. De arra számíts, hogy a regisztrációs díjat megint be kell fizetned.
Sima pszichológia szak, utána meg még tanulsz pár évet.
Elvégzed a pszichológus szakot, aztán képzed amgad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, erre én is rájöttem, hogy elõbb a pszichológiát kell elvégezni, rajta is vagyok a dolgon, de hol képezhetem magam tovább? Mert én a sulimban nem hallottam ilyesmirõl még...
van igény szexuálpszichológusokra? engem is érdekelne ez a dolog.

Fogyni szeretnék, de nincs akaraterõm, általában egy hétig (vagy kevesebb) ideig tartom magam a dologhoz. Nagyon szeretnék lefogyni, mindig úgy érzem, hogy most sikerülni fog, de mégsem. HOGY LEHETNE AKKOR HOGY HOSSZÚ TÁVRA MENJEN A DOLOG?

Legjobb válasz: Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!

Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!
Így van. Gondold át az életed. Én három hónapja kaptam észbe. 15 éve kellett volna. 30 éves vagyok, és most jött meg az eszem. Állandóan rosszkedvû, depressziós voltam, belemerültem az önsajnálatba, és teljesen motiválatlan voltam. Ép testben ép lélek, ahogy mondják. Ha beteg a tested, akkor beteg a lelked is. A túlsúly pedig akár tekinthetõ is betegségnek. Szeretnél véget vetni ennek? El kell döntened, hogy dagadt lúzer akarsz lenni, aki depressziós, egészségtelen, vagy szeretnél normális életet élni, egészségesen, jókedvûen. Nincsenek csodaszerek, csodadiéták, és az étel megvonása sem vezet semmi jóra. Amire szükséged van, az egy gyökeres életmódváltás, ami egészséges táplálkozásból és sportból áll. Nekem egy ismerõsöm ajánlotta a Sárga kapszula címû könyvet, ami sajátos stílusban, de röviden és érthetõen leírja, mit kell tenned. Január óta folyamatosan változtatom meg az életem, és az eredmények elképesztõek. 6-7 kg-ot fogytam, de nem is ez a legnagyobb szám, hanem ahogy érzem magam. Jó a kedvem, már nem lesütött tekintettel gyalogolok, a gondolotaim sokkal pozitívabbak. A depressziónak nyoma sincs, és egyre motiváltabb vagyok, hogy végérvényesen felszámoljam a korábbi életvitelem. Végj bele, és ne vissza se nézz. Sokan megcsinálták már, Te is képes vagy rá. S Te életed, csakis Te tudod megváltoztatni, senki és semmi más nem fogja. Vedd a kezedbe az irányítást, és tegyél érte, hogy elérd a célod.
Azt hozzátenném, hogy ez nem reklám, ez a könyv ingyen letölthetõ, a testépítés alapismereteivel foglalkozik, de nem csak nekik szól.

5 hónapja szeretek már egy lányt de ismerek egy fiút aki 3 éve szereti úgy szeretem el sem tudom mondani de úgy érzem nem szeret. Mindig ha vmit akarok mondani neki elszurom és ez mindennap igymegy?

A múlthéten mentem mászni hegyet.. és mire a tetejére értem aztgondoltam a világvégére is elmennék érte.. AZthittem én értek a csajokhoz de ez a Niki kemény dió soha nem szerettem senkit ennyire mind ?? ölnék is érte bármit megtennék de ugy érzem mindig elszurom... Belehalnák ha kiderülne hogy nemszeret... PLS értelmes válaszokat írjatok ha lehet !

Legjobb válasz: Értelmes választ... Cseszd meg, mi a kérdés?!

Értelmes választ... Cseszd meg, mi a kérdés?!
Kezet rázhatunk, én is elkefélem mindig a dolgokat. Menthetetlenül. Egyébként derítsd ki, hogy kedvel e. Jobb tudni ha nem, nem igaz? Minek reménykedni ha semmi remény... Ha igen, akkor csináld úgy a dolgokat, hogy nem szúrod el. De a szerelem, hát igen, velem is az szúrt ki.
A kérdező hozzászólása: Privibe add meg a skypeodat kedves utolsó válaszolóó ?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!