Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy de nem tudom (967 db)

Hogy működik a DM-es kártya? Szeretnék egyet, de nem tudom, hogy működik és hogy kezdjek hozzá?

Egyre sűrűbben járok a DM-be és nagyon sok vásárolónál láttam ilyen kártyát, meg szimpatikusak ezek a kedvezmények. Valaki részletesen elejétől a végéig le tudná nekem írni? :)

Legjobb válasz: kérsz a pultnál: "pontgyûjtõ kártyát szeretnék". adnak neked egy ideigleneset, amin rajta van, hogy rendes plasztikkártyát hogyan tudsz igényelni. neten igényeled, pár nap (-hét) múlva megérkezik, utána pedig fizetéskor odaadod a pénztárosnak, aki így gyûjti rá a pontokat.

kérsz a pultnál: "pontgyûjtõ kártyát szeretnék". adnak neked egy ideigleneset, amin rajta van, hogy rendes plasztikkártyát hogyan tudsz igényelni. neten igényeled, pár nap (-hét) múlva megérkezik, utána pedig fizetéskor odaadod a pénztárosnak, aki így gyûjti rá a pontokat.
Fizetéskor a pénztáros is meg szokta kérdezni hogy van-e, akkor mondhatod hogy nincs, de szeretnél, és ad egy papír alapú kártyát, majd ezzel a neten otthon igényelhetsz normálisat is, addig meg a papírt használhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez világos :D Viszont ilyen 25 meg 50%-os kuponfüzeteket hogy lehet kérni?
Nem teljesen tiszta nekem, de valahogy úgy van hogy gyûjtögeted a pontokat, és ha be akarod váltani, akkor kapsz egy kuponfüzetet, és csak azokra válthatod be amik benne vannak, és azt is csak adott idõn belül. A kuponfüzetbe nekem nem szoktak olyanok lenni, amik megérnék ezt a herce hurcát. Viszont egyszer tesóm vett egy parfümöt, és az akkor pont benne volt a kuponfüzetbe, így a pénztárnál szóltak neki és megnézték hogy mennyi pontja gyûjt össze, és akkor így fél áron tudta megvenni. A pénztárnál vannak kis szórolapok amikben van egy papír kárgya, meg rá van írva hogy mit kell csinálni hogy kapj plasztik kártyát. Azt a szórólapot ha látod elhozhatod, vagy kérd a pénztárost hogy szeretnél kártyát és akkor odaadja meg elmondja.

14 éves vagyok, valamiért van egy olyan érzésem hogy Amerikába szeretnék menni de nem tudom miért? Többi lent

Sziasztok

Legjobb válasz: Azért amerikában sem mindenki bübáj és segítõkészség és ott sincs kolbászból a kerítés az biztos hogy több a lehetõség. Beszéld meg a szüleiddel hogy pár év mulva még gimi alatt, szeretnél kimenni egy évre tanulni. Sok ilyen lehetöség van igaz kell hozzá pénz de beszéld meg a szüleiddel hátha tudnak rá félre rakni. Annyiböl jó lenne hogy megtanulnál angolul és kapcsolatokat szerezné és ha utána késöbb ha már felnött vagy és ugy gondolod még mindig élnél kint akkor kimehetsz megint tanuló vizummal(nem muszáj egyetemre). Igy legálisan lennél kint pár órát még dolgozhatsz is. Akkor kint találhatsz amerikai társat aki ha elvesz meg van oldva a dolog. Ismerek olyan fiatalt aki igy ki ment egy évre és ugy megszerették egymást a kinti családdal hogy igy kiment pár év mulva ujra. A lakhatása megvolt mivel ök szeretettel várták.ismerek olyat is aki mehetne de nem akar.

Azért amerikában sem mindenki bübáj és segítõkészség és ott sincs kolbászból a kerítés az biztos hogy több a lehetõség. Beszéld meg a szüleiddel hogy pár év mulva még gimi alatt, szeretnél kimenni egy évre tanulni. Sok ilyen lehetöség van igaz kell hozzá pénz de beszéld meg a szüleiddel hátha tudnak rá félre rakni. Annyiböl jó lenne hogy megtanulnál angolul és kapcsolatokat szerezné és ha utána késöbb ha már felnött vagy és ugy gondolod még mindig élnél kint akkor kimehetsz megint tanuló vizummal(nem muszáj egyetemre). Igy legálisan lennél kint pár órát még dolgozhatsz is. Akkor kint találhatsz amerikai társat aki ha elvesz meg van oldva a dolog. Ismerek olyan fiatalt aki igy ki ment egy évre és ugy megszerették egymást a kinti családdal hogy igy kiment pár év mulva ujra. A lakhatása megvolt mivel ök szeretettel várták.ismerek olyat is aki mehetne de nem akar.

Szeretnék régi legot szeretnék szerezni. De nem tudok egy készletet kapni. Honnan tudnék szerezni legalább egy készletet. Van olyan régi lego készlete ami nem kell már?

Lehet lego systemes meg legolandos. Budapest és Monor körzetében lenne jó kapni.Ilyen szeretnék pl: 6671 - Utility repair lift,6683 - Hamburger stand, 379 - Bus station vagy a 6362 - Post office. Olcsó áron szeretném megkapni pl:500Ft-tól - 1200Ft-ig. Hibátlanul,meg is legyen az összes darabja,használati útmutatót is (nem kötelező meg lennie. Én lego gyűjtő vagyok.

Legjobb válasz: Én néztem azt a ebayt.De ott külfödi eladók vannak.Te meg felejstd el, hogy külfödiektõl vegyek.

A kérdező hozzászólása: Én néztem azt a ebayt.De ott külfödi eladók vannak.Te meg felejstd el, hogy külfödiektõl vegyek.
Miért? Én már sokszor rendeltem ebay-ról és semmivel sem volt még probléma...
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem tudok jól idegen nyelvül beszélni.Csak németül tudok kicsit beszélni de azért már haladok jól a német beszédbõl.


Kiskutyákat szeretnék elkeríteni de nem tudom hogy mi lenne erre a legjobb. Az apró lyukú háló vagy esetleg deszkák? Elvileg nem is kell magasnak lennie egy olyan fél méteresre szeretném. Hogy lenne ezt jó csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes gondolni arra is, hogy esetleg beleakadhat a körme, foga így én a hálót nem használnám. Ha meg tudod csinálni úgy deszkákkal, hogy ne legyen közte olyan rés, ahová beakadhat a lába, vagy felsértheti akkor az jó lehet. Nem tudom mennyi idõsek a kutyák, de ha még tényleg kicsik akkor biztos nem rágják át magukat a deszkákon. De lehet érdemes lenne beszerezni pár bútorlapot vagy mit, vannak olyan préselt lapok, abból ügyesen meg lehetne csinálni. Vagy akár régi szekrényekbõl is, ha szétszeded, majd méretre vágod és úgy összerakod a lapokkal.

Szerintem érdemes gondolni arra is, hogy esetleg beleakadhat a körme, foga így én a hálót nem használnám. Ha meg tudod csinálni úgy deszkákkal, hogy ne legyen közte olyan rés, ahová beakadhat a lába, vagy felsértheti akkor az jó lehet. Nem tudom mennyi idõsek a kutyák, de ha még tényleg kicsik akkor biztos nem rágják át magukat a deszkákon. De lehet érdemes lenne beszerezni pár bútorlapot vagy mit, vannak olyan préselt lapok, abból ügyesen meg lehetne csinálni. Vagy akár régi szekrényekbõl is, ha szétszeded, majd méretre vágod és úgy összerakod a lapokkal.
Kölykök? Ugye lakásban akarod õket elkeríteni?
Miért akarná õket a lakásban elkeríteni? Az meg sem fordul a fejedben, hogy csak akkor lennének kint, ha jó idõ van....? Kiskutyák fajtájától függ, hogy mibõl érdemes készíteni. Ha van rá lehetõséged, akkor vegyél kerítéselemet, ami rozsdamentes, különbözõ beosztással gyártják, illetve különbözõ méretben. Ha erre nincs lehetõséged, akkor szerintem mind a háló mind pedig a deszka megfelelõ lehet, természetesen a kialakításnál, ill.a méretezésnél figyelj a kiskutyák méretére.

Pszichológus szeretnék lenni, de nem tudom, hogy hogy csináljam. Egy sima középiskola/gimnázium utána valamilyen főiskola/egyetem? Vagy van külön középsuli is ami pszichológiát tanít? köszi L/13

Legjobb válasz: Nem tudom te hol laksz, de pl az én városomban van egy humán szakközépiskola, ahol társadalomismeretet meg ilyen miujságokat is tanítanak, nem feltétlen pszichológiát, csak ilyen ahhoz hasonló dolgokat. Igazából én azt tanácsolom, hogy menj egy gimnáziumba, emeltet kéne tenned történelembõl azt hiszem, meg talán biológiából de ez nem biztos, olvass utána neten, tuti fent van az ilyen. Aztán majd egyetemre kell menned, viszont ez nem olyan egyszerû ám, mint amilyennek tûnik. Nagyon nagyon tanulj ha tényleg ez szeretnél lenni :))

Nem tudom te hol laksz, de pl az én városomban van egy humán szakközépiskola, ahol társadalomismeretet meg ilyen miujságokat is tanítanak, nem feltétlen pszichológiát, csak ilyen ahhoz hasonló dolgokat. Igazából én azt tanácsolom, hogy menj egy gimnáziumba, emeltet kéne tenned történelembõl azt hiszem, meg talán biológiából de ez nem biztos, olvass utána neten, tuti fent van az ilyen. Aztán majd egyetemre kell menned, viszont ez nem olyan egyszerû ám, mint amilyennek tûnik. Nagyon nagyon tanulj ha tényleg ez szeretnél lenni :) )
Halihó! :) Egyetemet kell végezned, hogy pszichológus lehess. EGy 3 éves alapkézést, ha ezt elvégzed, viselkedéselemzõ leszel. Erre jön rá a 2 éves mesterképzés, ekkor kapod meg az általános pszichológusi diplomádat. Maaaajd ha oda kerülsz, felvételinél 2 érettségi tárgy kell, pl biosz, magyar, nyelvek, töri, stb. Nem elõírás az emelt, de anélkül úgysem lesz annyi pontod (a mostani pontrendszer szerint.) Az órák rettentõ érdekesek, teljesen mások mint általános/középsuliban :) Üdv, egy debreceni pszichológus hallgató :)
mondjuk: mert nem szereted a neved..
Szerintem keresztnév esetében nem kötekszenek.
Keresztnévnél nem kötekednek, de vezetéknévnél igen, csak nyomós indokkal változtatják meg.Csak azért nem, mert neked nem tetszik.. Indokként írhatod pl. azt hogy édesapáddal rossz a viszonyod, esetleg nem is ismered, vagy ilyesmi..egy ismerõsöm megváltoztatta mindkettõt, a vezetéknévnél erre hivatkozott, és szó nélkül megváltoztatták neki.
ha jól tudom az inukciós az amikor akárhova teszed az edényt csak ott melegiti
A kérdező hozzászólása: fõleg a 15.22-nek KÖSZÖNÖM!! / az elsõnek is/
Az indukciós lapok úgy melegítenek, hogy az edény falában keltett örvényáram melegíti magát az edényt. A kerámialapok pedig az adott területen melegednek, és az oda rakott edényt melegítik át. T indukcióshoz valóban spéci edény kell, de nem tudod megégetni magad vele. Míg a kerámialapos melegítõ bármilyen edénnyel használható. Az indukciósnak ennél fogva jobb lehet a hatásfoka. maci
Az elõzõnek és a kérdezõnek. Ha a normál zománcos fazék-lábas a speckó kategóriába tartozik akkor jó a válasz. Annyival egészíteném ki hogy a mágnesezhetõ anyagból készült edények használhatók az indukciós tûzhelyen.Ha a fazékhoz ragad a mágnes akkor :ok. Egyébként jó választás kicsit drága de visszahozza az árát hisz csak ott melegít ahol az erõvonalak záródnak, szinte nincs veszteség.
mondjuk írd le h miért nem bocsájt meg. Úgy tisztábban látnánk az okot
ÉN is így vook =/ csak nekem már+bocsátott deh még mindig piparám hiába mondta azt h +bocsátott=/=/
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat az volt a hibám hogy hazutam neki:( de már ezerszer bocsánatot kértem töle

Airsoft fegyvert szeretnék vásárolni de nem tudom hogy milyet vagy hogy hogy lenne érdemesebb venni egy olcsóbbat és azt jobban tuningolni egybõl vagy venni egy drágábbat és azt majd csak késõbb apránként tuningolni?

Illetve mi a különbség gearbox v1, v2, v3 között?

Legjobb válasz: A gearboxot között ha jól tudom akkor csak az elrendezésben van különbség a mûködésben nincs. Az hogy milyen fegyvert veszel az leginkább a pénztárcádon múlik de ha annyi pénzed van akkor javaslom külföldrõl hozass be fegyvert mert akár féláron is megkaphatod ugyanazt a minõséget amit itthon 60 70 ezrekért dobálnak. A tuningolásról meg annyit hogy ha fegyver jól össze van rakva és 50 méteren kevesebb mint 50 centi a szórásképe akkor nem kell hozzányúlni.

A gearboxot között ha jól tudom akkor csak az elrendezésben van különbség a mûködésben nincs. Az hogy milyen fegyvert veszel az leginkább a pénztárcádon múlik de ha annyi pénzed van akkor javaslom külföldrõl hozass be fegyvert mert akár féláron is megkaphatod ugyanazt a minõséget amit itthon 60 70 ezrekért dobálnak. A tuningolásról meg annyit hogy ha fegyver jól össze van rakva és 50 méteren kevesebb mint 50 centi a szórásképe akkor nem kell hozzányúlni.

Egy amd 5200+ om van 2 giga ram msi k9n6sgm-v lappal! HEC 300Wattos táp! Most szeretnék vidikártyát! De nem tudom melyik lenne a jó? Van egy Ati radeon 4830 as 512MB 256 bit vagy egy ATI Radeon HD 4670! Max 10 ezret tudok rá áldozni!

Legjobb válasz: A 10k-dból vennék egy FSP Hexa 400-as tápot. A 4830-at meg a 4670-et eladnám együtt össz. 15k-ért (9k a 4830, 6k a 4670). Ebbõl a 15k-ból meg vennék egy HD4870 1GB GDDR5-öt.

A 10k-dból vennék egy FSP Hexa 400-as tápot. A 4830-at meg a 4670-et eladnám együtt össz. 15k-ért (9k a 4830, 6k a 4670). Ebbõl a 15k-ból meg vennék egy HD4870 1GB GDDR5-öt.
Esetleg egy pontos típust tudnál írni? Bár én magam sok reményt nem fûznék hozzá, a HEC régebben egy elég hulladék gyártó volt, manapság vannak normális darabjai, de azokat is fenntartásokkal kezeljük.
Sajnos túl sok mindent nem találtam róla. Annyi kiderült 12V-on nem valami erõs darab, meg nem valami új konstrukció. Csere érett darab ez már.
Nincs vga ja most. Használtan keres egy jóféle tápegséget aztán pedig gyüjtöged vga ra 4850 félét már 15 böven alat is kel találnod majd használtan tápnak használtan pl. Chieftec CTG 400W vagy FSP APN 400W, FSP Hexa 400W t keres.
A kérdező hozzászólása: Ahogy tudom ez minõségi táp akkor sem elég?
A kérdező hozzászólása: HEC 300 AR PTF
A kérdező hozzászólása: aham oké!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!