Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy de (4968 db)

Szeretnek nagyon teherbe esni mar van 2 gyerekem de meg szeretnek egyet de nem esek teherbe mar egy eve probalkozom mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Van rendes ciklusod, peteérésed? A gyerekek elõtt volt valami betegséged? Pco, ir, netán cukorbetegség, endo? Mozogsz rendszeresen? Férjeddel is lehet gond, hiába van már neki is gyereke. 1 év után én azért dokihoz mennék inkább. Endokrinológus neked + férjednek egy sperma vizsgákattal kezdenék.

Van rendes ciklusod, peteérésed? A gyerekek elõtt volt valami betegséged? Pco, ir, netán cukorbetegség, endo? Mozogsz rendszeresen? Férjeddel is lehet gond, hiába van már neki is gyereke. 1 év után én azért dokihoz mennék inkább. Endokrinológus neked + férjednek egy sperma vizsgákattal kezdenék.
A kérdező hozzászólása: mar volt a ferjem vizsgalaton es nincsen gond vele nekem a ciklusom normalis es van pete eresem is rendszeresen nemvoltam semijen beteg a gyerekek elot nemtudom milehet a gond
Ugyanebben a cipõben járok én is, sajnos:( Nálam most volt vérvétel, csütörtökön megyek 21. napira, aztán hétfõn megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond....

Hogy működik a DM-es kártya? Szeretnék egyet, de nem tudom, hogy működik és hogy kezdjek hozzá?

Egyre sűrűbben járok a DM-be és nagyon sok vásárolónál láttam ilyen kártyát, meg szimpatikusak ezek a kedvezmények. Valaki részletesen elejétől a végéig le tudná nekem írni? :)

Legjobb válasz: kérsz a pultnál: "pontgyûjtõ kártyát szeretnék". adnak neked egy ideigleneset, amin rajta van, hogy rendes plasztikkártyát hogyan tudsz igényelni. neten igényeled, pár nap (-hét) múlva megérkezik, utána pedig fizetéskor odaadod a pénztárosnak, aki így gyûjti rá a pontokat.

kérsz a pultnál: "pontgyûjtõ kártyát szeretnék". adnak neked egy ideigleneset, amin rajta van, hogy rendes plasztikkártyát hogyan tudsz igényelni. neten igényeled, pár nap (-hét) múlva megérkezik, utána pedig fizetéskor odaadod a pénztárosnak, aki így gyûjti rá a pontokat.
Fizetéskor a pénztáros is meg szokta kérdezni hogy van-e, akkor mondhatod hogy nincs, de szeretnél, és ad egy papír alapú kártyát, majd ezzel a neten otthon igényelhetsz normálisat is, addig meg a papírt használhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez világos :D Viszont ilyen 25 meg 50%-os kuponfüzeteket hogy lehet kérni?
Nem teljesen tiszta nekem, de valahogy úgy van hogy gyûjtögeted a pontokat, és ha be akarod váltani, akkor kapsz egy kuponfüzetet, és csak azokra válthatod be amik benne vannak, és azt is csak adott idõn belül. A kuponfüzetbe nekem nem szoktak olyanok lenni, amik megérnék ezt a herce hurcát. Viszont egyszer tesóm vett egy parfümöt, és az akkor pont benne volt a kuponfüzetbe, így a pénztárnál szóltak neki és megnézték hogy mennyi pontja gyûjt össze, és akkor így fél áron tudta megvenni. A pénztárnál vannak kis szórolapok amikben van egy papír kárgya, meg rá van írva hogy mit kell csinálni hogy kapj plasztik kártyát. Azt a szórólapot ha látod elhozhatod, vagy kérd a pénztárost hogy szeretnél kártyát és akkor odaadja meg elmondja.

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm el?re is!!

Legjobb válasz: Tudom,hogy nehéz,de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba,hiába,és akkor tetszettem meg neki,mikor barátom lett,mert észrevette,hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá,elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni,ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki,akkor az a bunkóság magasfoka,nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat,talán csak még nem hiszel benne.

Tudom, hogy nehéz, de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba, hiába, és akkor tetszettem meg neki, mikor barátom lett, mert észrevette, hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá, elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni, ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki, akkor az a bunkóság magasfoka, nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat, talán csak még nem hiszel benne.
...Bocsánatot kérek....:((((
A kérdező hozzászólása: Bocsika de nem vagyok túl jó nyelvtanból és nem a mekis kajától vagyok elhízva hanem a betegségem miat
Igazad van, tök mindegy milyen a helyesírásod....:(((((( Az is tök mindegy, hogy olyan sötét vagy mint egy európai uniós tagország nyugati mintára alapozott, mekis-menûn elhízott, degenerált kis pi..a!
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Onnan hogy ezt a kérdést nem kell senkinek se feltenned, érzed magadtól is.
A kérdező hozzászólása: de akkor honnan tudjam hogy melyiket szeretem?
A kérdező hozzászólása: oké
Aranyos vagy!:) De Te nem vagy szerelmes! Ugyanis, ha a haverja is tetszik, akkor ez csak egy fellángolás! Találsz ezerszer jobbat!Hidd el!
A kérdező hozzászólása: Nem tök mindegy a helyes írásom
A kérdező hozzászólása: Nam mondta igy hogy ciki vok csak azt hoogy kinevetnének minket és valahogy nem tudok belõle kiszeretni pedig van egy fiú aki most írogat nekem de nem láttuk még egymást meg 15 éves is , a suliba van még egy a fiú a szerelmemnek a barátja és õ tudja is hogy szerelmes vok a haverjába de õ is tetszik csak néha nagyon bunko.
Hogy érted, hogy szereted "egybe" ?! Darabokban nem?.....Vagy......áááááá......különben is, botrányos a helyesírásod....:((((((
A kérdező hozzászólása: oké


Nem tudná valaki megmondani, hogy, hogyan szerezzek pénzt lóra? Nagyon szeretnék egyet de a szöleim nem igazán támogatnak benne! Mit csináljak? Már azt is kinéztem, hogy hol fogjuk tartani, de semmi!

Legjobb válasz: Remélem tudod, hogy nem megvenni drága.. de egy normálisabb ló is 300.000körül van használtan veszel rá felszerelést az is minimum 100.000-150.000-. + havonta eltartani megint 25-30.000/hónap és ehhez jönnek az évi kötelezõ oltások (náluk ez 30.000) a patkolókovács és ha esetleg baja van nem ért ha fél milla el van rakva.. (egy kólika mütét ára..). És ami annyira nem is anyagi, hogy MINDENNAP foglalkoznod kell vele. Nincs nyaralás, nincs karácsony, nincs szülinap..neki enni kell... ;)) mellesleg ha papirjai nincsenek akkor azt is le kell kérni.. (DNS vizsgálat, vérvétel stb.) megint kb 150.000. És ezt nem rosszindulatból irtam..

Remélem tudod, hogy nem megvenni drága.. de egy normálisabb ló is 300.000körül van használtan veszel rá felszerelést az is minimum 100.000-150.000-. + havonta eltartani megint 25-30.000/hónap és ehhez jönnek az évi kötelezõ oltások (náluk ez 30.000) a patkolókovács és ha esetleg baja van nem ért ha fél milla el van rakva.. (egy kólika mütét ára..). És ami annyira nem is anyagi, hogy MINDENNAP foglalkoznod kell vele. Nincs nyaralás, nincs karácsony, nincs szülinap..neki enni kell... ;)) mellesleg ha papirjai nincsenek akkor azt is le kell kérni.. (DNS vizsgálat, vérvétel stb.) megint kb 150.000. És ezt nem rosszindulatból irtam..
Munkának hívják, ha még nem hallottál volna róla.
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond, hogy 12 éves vagyok és nem adnak pénzt a munkaadók (pl. lovarda-segítõ). Szerinted én nem gondoltam rá?!
Akkor várj türemesen kifizetõdik hidj nekem. 12 évesen én sem kaptam lovat pedig mindent el követtem és most már be látom igazuk volt ennyi idõsen nem lennél képes fent tartani. El multam 19 még szüleimmel lakok és ismét rákérdezem mit szolnának hozzá és mostmá semmi akadáját nem látják nem azért mert dolgozok csak már tisztába agyok. azzal, hogy hatalmas felelösség egy akkora állat és most már belátom igazuk volt mikor nem engedték.meg. Szóval ne csüggedj ha nem engedik meg most csak a te javadat szeretnék proobálkoz mondjuk 3-4 év múlva és akkor talán meg engedig. addig meg a lovarda lovain lovagolj nagyon jó tapasztalt szerzõ biztos lovassá tesz és akkor talán a szüleif is meg enyhülnek mikor látják, hogy biztos lovas vagy .
Áruld a tested. Akkor már a lószállításra legalább futja.
Ok, összekalapálsz valahonnan 250-300 ezret a lóra. És mibõl fogod eltartani? Azt a havi 40-50 ezret honnan szeded össze?
A kérdező hozzászólása: Hát apukám nem igazán szegény, õ megis tudná vanni és el is tudnánk tartani csak szerinte a ló rossz befektetés! :( Különben el is tudnék menni 1 hétre nyaralni mert van két szuper barátnõm akik imádják a lovakat és õk is nagyon tudnak rájuk, vigyázni és gondozni õt és az egyik papája jó lovas volt több érmet is nyert, úgyhogy ezzel nem lenne gond!!!
Szerintem keress lovat felesbe, ha nem veszitek meg.
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy felesbe?

Ha még nem vagyok punk teljesen, akkor hordhatok már bakancsot, mert már nagyon szeretnék egyet, de nem divatból? ! Hogy fogadtassam el a szüleimmel azt, hogy a pasim, egy punk? Elmondtam már nekik, de ellenzik.

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem szólókkal, fõleg az elsõvel! Nekem pedig emo pasim van :DD gondolhatod, sokan azt hiszik a barátnõm... De nekünk így jó :)

Szépen nézne ki a világ, ha csak az hordhatna bakancsot, aki punk... ne haragudj, de ez nagyon primitív kérdés volt... hihetõ, hogy nem divatból akarsz punk lenni, mert ma már nem ez a divat, viszont az, hogy mit jelent punknak lenni valószínûleg nem tudod. A punk rendszerellenes... a punk lázad... ahhoz, hogy valaki punk legyen, ismerni kell a rendszert és tudni kell, mi ellen lázadsz és miért.
Egyetértek az elõttem szólókkal, fõleg az elsõvel! Nekem pedig emo pasim van :DD gondolhatod, sokan azt hiszik a barátnõm... De nekünk így jó :)
Szerintem hordhatsz, egyszer el kell kezdeni valahol.De az ilyet hülyeség megkérdezni, hogy hordhatsz-e már? Neked kell tudni, érezni, neked kell hogy tetszen, te fogod hordani!A pasi témát meg télleg máshova kellett volna beírnod.De amúgy én is ebben a helyzetben vagyok mint te, csak nekem rocker pasim van.Az én szüleim sem ugrálnak örömükben, de nem tudnak vele mit kezdeni.Hisz párt nem nekik, hanem neked kell választanod.Próbáld ezt megmagyarázni nekik.Hogy neked õ kell, vele érzed jól magadat, tetszik és szereted, és ha nem akarják hogy boldogtalan legyél fogadják el a srácot.Szerintem csak eleinte idegenkednek majd tõle.
Mi az, hogy nem vagy punk teljesen?! Szánalmas.. Nem divatból? Hát pedig mindenki lefog divatpunkozni. Én a helyedben inkább elásnám magam, és nem azon gondolkodnék, hogy "horhatok-e már" bakancsot.. -.- A másik kérdést meg írd át más kategóriába mert qvára nem ide illik.
Még nem vagy punk? Pff vagy annak születsz vagy nem, ilyen egyszerû, valahol mindenki punk, mindenki szivében benne vagy, avval hogy egy viseletet hordasz avval csak ellentmondasz az egész punk ötletnek, barátom azt se tudod mirõl beszélsz, mi az a punk??? Na ha erre válaszolsz akkor válaszolok a kérdésedre... Amugy hány éves vagy? 11-12? vagy csak agyilag vagy anyi xD
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a második kérdést máshova kellett volna írnom, de ez a lépés most így jött ki!
kedves 4. válaszoló, Te tudod mi az a punk??? :) kíváncsi vagyok a válaszodra. "egy punk"
Nem attól punk valaki hogy olyan cuccokba jár meg tarajban hordja a haját .. ez szánalmas és = DIVATPUNKER!

Xbox 360, szeretnek egyet de kicsit bizonytalan vagyok, tobbi lent?

1. xboxon mire valo a gigabyte ? a gep nem csak lefutattja a jatekokat ?es ha nem mennyi fer el 4 gb-n vagy 250 gb-n 2.xbox 360 bol hany fajta van ? ujat akarok es 80-90 rongyig melyik lenne a legjobb ? 3.mire jo a live , a gold meg a microsoft pont ?

Legjobb válasz: koszi szepen , a reszletes valaszt , megy a zold pacsi de meg lenne egy-ket kerdesem . sima live al lehet multizni ? vagy a mi TV-nkhez be lehet kotni ??(LG , 3d, 106 cm atmero,full HD , led,van hdmi je)

A kérdező hozzászólása: koszi szepen , a reszletes valaszt , megy a zold pacsi de meg lenne egy-ket kerdesem . sima live al lehet multizni ? vagy a mi TV-nkhez be lehet kotni ??(LG , 3d, 106 cm atmero, full HD , led, van hdmi je)
A kérdező hozzászólása: errol a TVrol van szo http://www.edigital.hu/LED_televizio/LG_42LM3450_3D_LED_Tele..
Csak golddal multizhatsz, bármilyen tévére köthetõ.
A kérdező hozzászólása: hmm , az jo , bar vmit egyszer hallottam hogy mekkora herzje lehet a tv nek

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm ek?re is!!

Legjobb válasz: Egy oras jaras kb.annyit jelent, hogy tudja, hogy letezel. Ha akar valamit, szol.Legjobban a raakaszkodast, kovetelozest utaljak a pasik.Ha cikisegbol szakitott, szerintem szegyen, hogy egy egesz orat egy ekkora barommal toltottel es orulj, hogy otthagyott.Igy egy nala erettebb es teged jobban becsulo srac szamara meg szabad vagy.Ami legjobban segit a csabitasban, ha normalis az onbizalmad.Nehogy fogyokurazz miatta!Legyel olyan,amilyennek jol erzed magad.

Egy oras jaras kb.annyit jelent, hogy tudja, hogy letezel. Ha akar valamit, szol.Legjobban a raakaszkodast, kovetelozest utaljak a pasik.Ha cikisegbol szakitott, szerintem szegyen, hogy egy egesz orat egy ekkora barommal toltottel es orulj, hogy otthagyott.Igy egy nala erettebb es teged jobban becsulo srac szamara meg szabad vagy.Ami legjobban segit a csabitasban, ha normalis az onbizalmad.Nehogy fogyokurazz miatta!Legyel olyan, amilyennek jol erzed magad.

Tudnátok ötletet adni abban, hogy vegyem ráanyámat abban hogy hagyja, h vegyek egy kis szakállas agámát? , nagyon szeretnék egyet de nem engedi. Kb. mintha írtózna minden állattól mit mondjak neki?

Legjobb válasz: az a gond, hogy már egyszer hoztam haza, és míg nem voltam itthon, elvitte az állatkertbe.... mintha undorodna minden állattól

A kérdező hozzászólása: az a gond, hogy már egyszer hoztam haza, és míg nem voltam itthon, elvitte az állatkertbe.... mintha undorodna minden állattól
Ja, hát akkor necces.Nekem sem engedtek meg minden állatok anyámék régen, pedig próbálkoztam.Próbálj érvelni az állat mellett, erõszakoskodj kicsit, hátha.
Az meg milyen állat?
Ilyen állat: http://www.google.com/imgres?um=1&hl=hu&safe=off&client=ubun.. De kérd tõle szülinapra, névnapra, vagy karácsonyra.
Vegyél egyet és kész!

Hogyan vegyem rá a szüleimet arra hogy kapjak egy sisakos kaméleont? Nagyon szeretnék egyet de szerintem nem engedik meg. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Játszd a boldogtalant, rajzolgass sisakos kaméleonokat, érdekességeket beszélj róla a szüleidnek, és talán megenyhülnek...

Játszd a boldogtalant, rajzolgass sisakos kaméleonokat, érdekességeket beszélj róla a szüleidnek, és talán megenyhülnek...
"szerintem nem engedik meg" Elõször kérdezd meg õket, ha tényleg nem engedik, akkor gyere vissza, és megdumáljuk :)

Ez jó laptop? Venni szeretnék egyet de nem értek nagyon hozzá

http://www.bluechip.hu/termek/acer-e1-531g-20204g75maks-15-6..

Legjobb válasz: Attól függ mire.. Netezni jó, játékra 0!

Attól függ mire.. Netezni jó, játékra 0!
A kérdező hozzászólása: játékra miért nem jó?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!