Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy Õ is engem! De (60 db)

Szeretek egy fiút! Õ is engem! De nem tudom miért nem vagyunk együtt! Áthívott hozzájuk egy szexre! Mit tegyek?

Ha elmegyek a randira azthiszi majd hogy csak azért mentem mert a szex kelett t?le!Viszont már lefeküdtük nem is egyszer!Nagyon jó vele..nem tudom mit tegyek SEGÍTS!!!!!!

Legjobb válasz: Mibõl gondolod hogy ez a fiú is úgy szeret téged ahogy te õt? Az hogy lefeküdtetek párszor és hogy áthívott egy szexre, de mégsem vagytok együtt az szerintem könnyen jelentheti azt hogy õ nem akar veled kapcsolatot, csak alkalmi szex partnert lát benned. Azt javaslom ha találkozol vele akkor ne a szex legyen az elsõ hanem beszéld meg vele, hogy mit is akar tõled.

Mibõl gondolod hogy ez a fiú is úgy szeret téged ahogy te õt? Az hogy lefeküdtetek párszor és hogy áthívott egy szexre, de mégsem vagytok együtt az szerintem könnyen jelentheti azt hogy õ nem akar veled kapcsolatot, csak alkalmi szex partnert lát benned. Azt javaslom ha találkozol vele akkor ne a szex legyen az elsõ hanem beszéld meg vele, hogy mit is akar tõled.
Szerintem is azt tedd, amit az elsõ hozzászóló írt. Ha tényleg szeretne, akkor nem csak szexre kellenél neki...
Ha tudod hogy szeret, és a szex is jó vele, akkor mi is a baj tulajdonképpen???
Ha jól értem szex van köztetek, meg vibrálás, de semmi több... Most szállj ki ebbõl vagy beszéljétek meg, hogy mi legyen, mert ezt így nem jó folytatni..Tudom.. Én 8 évig voltam egy ilyen "szexkapcsolatban"... Volt vibrálás, meg nagyon jó szex, de együtt nem ment volna..Neki az évek alatt volt barátnõje, nõi, de utána, és sajnos néha közben is áthívott egy-egy ilyen szexre... Viszont én nem tudtam továbblépni ebbõl...Ott volt õ és nem is gonoltam arra, hogy nekem legyen "hivatalos" barátom.... Ennek már hál égnek vége...de életem legszebb éveit így éltem..Nem éri meg..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!tudom h szeret ha nem szeretne akkor sírna értem, meg hasonlók...

Van egy srác akit szeretek, és ő is engem, de túl korán jöttem az életébe mert még a régi barátnőjét is maga előtt látja, pedig hogy ő hagyta el. Én még mindig szeretem, de ha ő neki így könnyebb akkor azt mondom legyen így. Jó az ötletem? (lent)

Mi lenne ha egy kis levelet adnék neki személyesen amiben röviden annyi van hogy nem fogok sírni miatta de nagyon fáj, ennek ellenére emlékezni szeretnék rá mindig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)

Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van. Ez igazából egy dalszöveg, vagy hasonló. És azért szeretném odaadni neki hogy legyen valami emléke. És persze hogy nagyon nagyon szeretem, még így is.
(elsõ vagyok) Add neki oda, emléknek borzasztó jó, de beszlj is vele. az is jó emléknek :D
A kérdező hozzászólása: Persze hogy beszélni is fogok vele. :) Az a baj hogy annyira szeretem hogy nem akarom hogy neki rossz legyen, és az már nem is érdekel hogy velem mi van. :)

Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.


Töb mint 4 hónapja járok a barátommal nagyon szeretem és ő is engem de az utóbbi időben észrevettem hogy egy lány gyakran keresgeti. Rákérdezzek?

Többször is láttam h a lány irogat a barátomnak. és pár napja a barátom mellettem állt mikor sms-e jött csak a feladót láttam aki ez a bizonyos lány volt. A barátom azonnal kinyomta a telefont. vajon csak a lány keresgeti (a lánynak van barátja) vagy lehet hogy vmi más is van? Nem merek rákérdezni. Nem vagyok féltékeny típus csak nem értem miért kellett kinyomnia. Esetleg van vkinek vmi ötlete? tudom hogy ?szintén megkéne beszélni csak lehet h az egész alaptalan. bár a barátom nem szokott lányokkal barátkozni csak fiú barátai vannak. S:

Legjobb válasz: 1 kérdés még nem a világ. szóval kérdez rá, de nagyon figyled a reakcióját, olvas olyat hogy mikor hazudik egy férfi. ha kinyomta akkor annak oka volt? kérdezd meg azt is? ha pedig vádaskodik akkor még inkább valószínõ hogy titkolni akar valamit. "barátom nem szokott lányokkal barátkozni" a szexhez nem kell lánybarát, csak 1 idõpont+hely.

1 kérdés még nem a világ. szóval kérdez rá, de nagyon figyled a reakcióját, olvas olyat hogy mikor hazudik egy férfi. ha kinyomta akkor annak oka volt? kérdezd meg azt is? ha pedig vádaskodik akkor még inkább valószínõ hogy titkolni akar valamit. "barátom nem szokott lányokkal barátkozni" a szexhez nem kell lánybarát, csak 1 idõpont+hely.
Mit veszíthetsz azzal, ha rékérdezel? Meg persze mit nyerhetsz vele, ez is kérdés... :( Mert nekem rá se kellett kérdeznem az exemnél, rögtön, mikor jött az sms, felolvasta meg elszidta a csajt mindennek. Aztán csak dobott miatta egy hónap múlva... Megkérdezed, aztán legfeljebb mond rá valamit. Legalább látja, hogy észrevetted. Csak az a baj, hogy a féltékenységi jeleneteknek semmi értelme, ha meg akar csalni, meg fog, csak óvatosabban csinálja... De egy kérdést megér... Szurkolok.
Mondjuk akkor egycipõben járunk, mert nálunk is ugyanez a helyzet. Mondjuk ém megkerestem ezt a csajt és beszéltem is vele, kértem, hogy jöjjön el és beszéljün meg hármasban. A párom ki van akadva emiatt. Én is tisztázni akarom az egészet, ezért elhívtam hozzánk a csajt. A pasim nem hajlandó megjelenni a beszélgetésen. Azt viszont tudni kell, hogy mindketten ellentmondanak egymásnak és nekem is. Akkor ki hazudik? Kérdem én!
Kérdezd meg a saját megnyugtatásodra (nem a válasz, hanem a reakció a fontos), de semmiképpen ne számonkérésnek tûnjön a dolog, hanem könnyed érdeklõdésnek, némi baráti mosoly mellett. A számonkérés akkor is kiakaszthatja a férfit, ha rá sem tud nézni másra rajtad kívül.
Lány vagyok, van egy nagyon jó barátom, fiú. Õ is ugyanezt csinálta, mikor én kerestem, neki sincsenek lány barátai, csak összesen és velem együtt kettõ. Õ azért nyomott le mindig, s került ha a barátnõjével volt, mert tudta hogy nagyon féltékeny alkat, mi ketten meg mindig szivatjuk egymást, néha elég félreérthetõen. Én azért "titkoltam" a barátom elõl a kettõnk beszélgetéseit, mert sokszor adott sráctól kértem tanácsokat, s neki sírtam el ha a pasim megbántott. Amúgy nekem sem voltak fiú barátaim, csak ez az egy. Amit még számításba kell venni: 1, a csaj zaklatja, keresgeti, próbálkozik, a srác fél hogy azt hiszed õ benne van a dologban 2, ha ez nem régóta van, s közeleg valami esemény, lehet hogy a csaj segít neki valamit tervezni 3, a barátod haverját akarja felszedni, s a barátod a kerítõ 4, megcsal 5, valami, a szextõl és szerelemtõl teljesen független dolog miatt vannak kapcsolatban
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.
Sehogy. Feladni könnyebb... Inkább küzdj érte, hogy együttlehessetek.
csak azért kérdeztem, hogy milyen típusú. Ha pl távolság, az megoldható. De ha õ nem akarja valamiért (gyereke van, stb) azm ás tészta. szóval nekem mindegy miért nem lehet, de mérlegeld hogy küzdened kéne érte, vagy tényleg felejteni.
"kb mindegyik a másik fél f*szsága" Ha mindenért õt teszed felelõsé nem lesz hosszú kapcsolat.
SZURKOLUNK!!! holnap írd, mi lett:) kül nemkéne hagynotok egymást, én ugyanígy vagyok egy lánnyal, járutnk most nyáron, de nem egy városban lakunk (és fiatalok vagyunk még). megbeszéltük h késöbb visszatérünk egymásra:) sztem nektek is ezt kéne:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, okés. ^.^
hajrá!!! írj, hogy mi lett a vége
A kérdező hozzászólása: Sok oka van, nem szeretném sorolni, de egyébként kb mindegyik a másik fél f*szsága...
Miért nem lehettek együtt?
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz még lehetõségem harcolni érte, akkor kb minden eldõl.Mindent megpróbálok majd... :/ Szurkoljatok.
jó krédés =/ Nem mindegyh ogy miért nem lehettek együtt? ilyesmi szitut éltem át, mi együtt lehetünk, csak nem jövünk ki és szenvedés van belõle, ugyhogy vége. Sajnos így sme tudom hogy kell kitörölni, nem ha még nem is csalódtál benne...
Harcolj!
A kérdező hozzászólása: Nem mindenért õt okolom...nem az, de áhh, ez bonyolult. Amúgy meg van értelme küzdenem érte, mert nem olyan okok vannak, amiket ne lehetne megoldani, csak õ ezt most nagyon túlbonyolítja, és az a baj.
akkor nemszeret.
gondolom szereti csak lehet h messze laknak 1mástól
A kérdező hozzászólása: egy faluban lakunk. de egy suliba jártunk ott smároltunk is meg minden és msot meg már nem akar kijönni, csak este akar ki menni. én meg este nem szeretek mászkálni.
mindent lehet, csak akarni kell. nem szeret téged, de te sem öt. tennétek azért h találkozzatok...
ha csak este akar veled lenni, biztos szégyell :D vagy nemtom

Szeretek egy lányt . ő is engem de nem merek bele bonyolódni egy újabb kapcsolatba mert megint csak csalódnom kéne. De nagyon szeretem . Szerintetek mit csináljak? Ha rosszul sülne el az egész én nem bírnám ki megint.

Legjobb válasz: de igenis kibírnád megint. az élet csalódások sorozata, de az együtt töltött boldog idõre kell gondolni, az egésznek az ad értelmet.

de igenis kibírnád megint. az élet csalódások sorozata, de az együtt töltött boldog idõre kell gondolni, az egésznek az ad értelmet.
Bonyolódj bele. Szereted, õ is szeret. Jók az esélyek. Vagy sajnáltasd magad és meghalsz egyedül magányosan a szobádban kuporogva
Egy kapcsolat két emberes, úgy hogy ha örökké "csalódsz" ideje magadban keresni a hibát:D
Lemondasz a boldogságról, hogy a késõbbi lehetséges csalódástól megóvd magad?!
hány éves vagy?
Nehogy elszalaszd a lehetõséget... Tudom milyen az mikor azt mondja az ember nem bírnék ki mégegy csalódást. De mi van ha Õ az a lány aki hozzád illik és nem kell a csalódás? De ha csak pár hónapig is, de boldog lehetsz, hidd el, hogy elfelejteti az az érzés a csalódásokat.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazatok van és meg kellene próbálni még egyszer. :) Köszönöm a válaszokat!

Szeretem, ő is engem. De mégsem lehetünk együtt mert a van egy közös barátunk, aki nagyon odavan értem. Ez ellen lehet tenni valamit? L

Legjobb válasz: Persze. Ne legyetek ilyen hót ostobák. De ha ennyire azok vagytok... akkor nem... komolyan itt kell megkérdezni? Egyszer megmondod annak a nagyondurvánodavanérted-gyereknek hogy nem szereted aztán azzal jársz akivel akarsz. Komolyan mondom, röhej....

Persze. Ne legyetek ilyen hót ostobák. De ha ennyire azok vagytok... akkor nem... komolyan itt kell megkérdezni? Egyszer megmondod annak a nagyondurvánodavanérted-gyereknek hogy nem szereted aztán azzal jársz akivel akarsz. Komolyan mondom, röhej....
-.-
lehet az én felfogó képességemmel van baj, de manapság nem szoktatok beszélni, nem tudod megmondani, hogy ne zavarjon csak érdeklõdõ típus vagyok, netán be akar szállni v. nem értem, N
te választasz!! azt válaszd, akit te szeretsz! :)
Komolyan nem értelek, oké hogy ne okozzunk feleslegesen fájdalmat, de ez így baromság. Ha nem elvont mûvész lelkek vagytok akik a beteljesületlen szerelemben élik ki a mazo hajlamaikat akkor toljatok a 3.-ra. Õ neked nem jön be, kész, pont. A saját boldogságodért te vagy a felelõs, és ha nem lesz most semmi egy életen keresztül bánni fogod, lehet nem is lesz újabb alkalom. Komolyan félredobnád a boldogságod amiatt mert egy srác akit te nem szeretsz beléd zúgott? Nem vagytok normálisak...
Ez bármely epizód alapötlete lehetne bármely brazil szappanoperának.

Mit tegyek ez ellen? Nah szoval van egy fiu akit szeretek es mondjuk is egymasnak de engem zavar az, hogy masnak is mondja meg ha nem is ugy hulyeseg tudom de akkor is zavar es faj.Mit tegyek?

18/L

Legjobb válasz: Semmit. Viseld el. Vagy ha jártok akkor szólj miatta, de ha nem jártok akkor nem igazán van jogod beleszólni.

Semmit. Viseld el. Vagy ha jártok akkor szólj miatta, de ha nem jártok akkor nem igazán van jogod beleszólni.
ha másnak is mondja, akkor valószínûleg csak barátságból mondja neked is. ha viszont te nem barátságból mondod, akkor ezt tisztázd vele.
beszéld meg vele h nem mondja másoknak csak ugy mindenkinek :d a buszsofõrnek se ugy köszönsz h szeretlek :D
engem tudod mi zavar? az hogy 4szer futottam neki, mire el tudtam olvasni azt amit ide "hánytál" egy mondatnak álcázva. Egyébként kinek mondja mert az se mindeggy. De szerintem kérdezz rá hogy miért csinálja.
A kérdező hozzászólása: Engem meg az zavar, hogy te irtal.....koszi de a tanacsodbol nem kerek! A tobbieknek meg koszonom szepem:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!