Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy Õ is engem! (82 db)

Szeretek egy fiút! Õ is engem! De nem tudom miért nem vagyunk együtt! Áthívott hozzájuk egy szexre! Mit tegyek?

Ha elmegyek a randira azthiszi majd hogy csak azért mentem mert a szex kelett t?le!Viszont már lefeküdtük nem is egyszer!Nagyon jó vele..nem tudom mit tegyek SEGÍTS!!!!!!

Legjobb válasz: Mibõl gondolod hogy ez a fiú is úgy szeret téged ahogy te õt? Az hogy lefeküdtetek párszor és hogy áthívott egy szexre, de mégsem vagytok együtt az szerintem könnyen jelentheti azt hogy õ nem akar veled kapcsolatot, csak alkalmi szex partnert lát benned. Azt javaslom ha találkozol vele akkor ne a szex legyen az elsõ hanem beszéld meg vele, hogy mit is akar tõled.

Mibõl gondolod hogy ez a fiú is úgy szeret téged ahogy te õt? Az hogy lefeküdtetek párszor és hogy áthívott egy szexre, de mégsem vagytok együtt az szerintem könnyen jelentheti azt hogy õ nem akar veled kapcsolatot, csak alkalmi szex partnert lát benned. Azt javaslom ha találkozol vele akkor ne a szex legyen az elsõ hanem beszéld meg vele, hogy mit is akar tõled.
Szerintem is azt tedd, amit az elsõ hozzászóló írt. Ha tényleg szeretne, akkor nem csak szexre kellenél neki...
Ha tudod hogy szeret, és a szex is jó vele, akkor mi is a baj tulajdonképpen???
Ha jól értem szex van köztetek, meg vibrálás, de semmi több... Most szállj ki ebbõl vagy beszéljétek meg, hogy mi legyen, mert ezt így nem jó folytatni..Tudom.. Én 8 évig voltam egy ilyen "szexkapcsolatban"... Volt vibrálás, meg nagyon jó szex, de együtt nem ment volna..Neki az évek alatt volt barátnõje, nõi, de utána, és sajnos néha közben is áthívott egy-egy ilyen szexre... Viszont én nem tudtam továbblépni ebbõl...Ott volt õ és nem is gonoltam arra, hogy nekem legyen "hivatalos" barátom.... Ennek már hál égnek vége...de életem legszebb éveit így éltem..Nem éri meg..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!tudom h szeret ha nem szeretne akkor sírna értem, meg hasonlók...

18 éves pécsi srác vagyok, van egy budapesti barátnőm, szakítani akar, mert ő nem bírja ezt a nagy távolságot, én viszont nagyon szeretem, ahogy ő is engem és szeretnék vele sokáig együtt lenni. Mit tegyek hogy továbbra is velem maradjon?

Legjobb válasz: nem tudom h milyen gyakran találkoztok, de a lány helyében én sem brnám.. bár ha már régóta együtt vagytok,akkor lehet h csak átmenetileg sokallt be. lehet h kéne neki adnod egy kis szabadságot,hogy megtapasztalja h nem is oylan jó nélküled

nem tudom h milyen gyakran találkoztok, de a lány helyében én sem brnám.. bár ha már régóta együtt vagytok, akkor lehet h csak átmenetileg sokallt be. lehet h kéne neki adnod egy kis szabadságot, hogy megtapasztalja h nem is oylan jó nélküled
óóóó már ne haragudj.ha igazi szerelem van köztetek akkor akár 999999km se lehetne akadály.köztem és a barátnõm között 400km van , és megsem fordult a fejünkben h szakítsunk 1mással. felb*szódok ezen mert akinek megadatott h relatív közel legyen a szerelméhez, így viselkedik...bármit megadnék h ien közel lehessek az én szerelmemhez.
Mond neki h ne hazudjon... távolság miatt nem szakit senki...inkább azt nem birja h te nem dugod de azért foglakozni kell veled néha..inkább keresne valakit aki sûrûbben behelyezgetni senyvedt kis szerszámát..érted Karesz?
Szerintem beszéljétek meg, hogy ki mikor megy a másikhoz:D egyiken te, a másikon õ, szal valami ilyesmi, másrészt, sok sok telefon és msn, akár webkamerával is
Egyikõtök költözzön a másikhoz, de inkább õ költözzön Pécsre, mert az egy szép város, Budapest pedig egy gernyó település (fuj)

Van egy srác akit szeretek, és ő is engem, de túl korán jöttem az életébe mert még a régi barátnőjét is maga előtt látja, pedig hogy ő hagyta el. Én még mindig szeretem, de ha ő neki így könnyebb akkor azt mondom legyen így. Jó az ötletem? (lent)

Mi lenne ha egy kis levelet adnék neki személyesen amiben röviden annyi van hogy nem fogok sírni miatta de nagyon fáj, ennek ellenére emlékezni szeretnék rá mindig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)

Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van. Ez igazából egy dalszöveg, vagy hasonló. És azért szeretném odaadni neki hogy legyen valami emléke. És persze hogy nagyon nagyon szeretem, még így is.
(elsõ vagyok) Add neki oda, emléknek borzasztó jó, de beszlj is vele. az is jó emléknek :D
A kérdező hozzászólása: Persze hogy beszélni is fogok vele. :) Az a baj hogy annyira szeretem hogy nem akarom hogy neki rossz legyen, és az már nem is érdekel hogy velem mi van. :)


fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.

Töb mint 4 hónapja járok a barátommal nagyon szeretem és ő is engem de az utóbbi időben észrevettem hogy egy lány gyakran keresgeti. Rákérdezzek?

Többször is láttam h a lány irogat a barátomnak. és pár napja a barátom mellettem állt mikor sms-e jött csak a feladót láttam aki ez a bizonyos lány volt. A barátom azonnal kinyomta a telefont. vajon csak a lány keresgeti (a lánynak van barátja) vagy lehet hogy vmi más is van? Nem merek rákérdezni. Nem vagyok féltékeny típus csak nem értem miért kellett kinyomnia. Esetleg van vkinek vmi ötlete? tudom hogy ?szintén megkéne beszélni csak lehet h az egész alaptalan. bár a barátom nem szokott lányokkal barátkozni csak fiú barátai vannak. S:

Legjobb válasz: 1 kérdés még nem a világ. szóval kérdez rá, de nagyon figyled a reakcióját, olvas olyat hogy mikor hazudik egy férfi. ha kinyomta akkor annak oka volt? kérdezd meg azt is? ha pedig vádaskodik akkor még inkább valószínõ hogy titkolni akar valamit. "barátom nem szokott lányokkal barátkozni" a szexhez nem kell lánybarát, csak 1 idõpont+hely.

1 kérdés még nem a világ. szóval kérdez rá, de nagyon figyled a reakcióját, olvas olyat hogy mikor hazudik egy férfi. ha kinyomta akkor annak oka volt? kérdezd meg azt is? ha pedig vádaskodik akkor még inkább valószínõ hogy titkolni akar valamit. "barátom nem szokott lányokkal barátkozni" a szexhez nem kell lánybarát, csak 1 idõpont+hely.
Mit veszíthetsz azzal, ha rékérdezel? Meg persze mit nyerhetsz vele, ez is kérdés... :( Mert nekem rá se kellett kérdeznem az exemnél, rögtön, mikor jött az sms, felolvasta meg elszidta a csajt mindennek. Aztán csak dobott miatta egy hónap múlva... Megkérdezed, aztán legfeljebb mond rá valamit. Legalább látja, hogy észrevetted. Csak az a baj, hogy a féltékenységi jeleneteknek semmi értelme, ha meg akar csalni, meg fog, csak óvatosabban csinálja... De egy kérdést megér... Szurkolok.
Mondjuk akkor egycipõben járunk, mert nálunk is ugyanez a helyzet. Mondjuk ém megkerestem ezt a csajt és beszéltem is vele, kértem, hogy jöjjön el és beszéljün meg hármasban. A párom ki van akadva emiatt. Én is tisztázni akarom az egészet, ezért elhívtam hozzánk a csajt. A pasim nem hajlandó megjelenni a beszélgetésen. Azt viszont tudni kell, hogy mindketten ellentmondanak egymásnak és nekem is. Akkor ki hazudik? Kérdem én!
Kérdezd meg a saját megnyugtatásodra (nem a válasz, hanem a reakció a fontos), de semmiképpen ne számonkérésnek tûnjön a dolog, hanem könnyed érdeklõdésnek, némi baráti mosoly mellett. A számonkérés akkor is kiakaszthatja a férfit, ha rá sem tud nézni másra rajtad kívül.
Lány vagyok, van egy nagyon jó barátom, fiú. Õ is ugyanezt csinálta, mikor én kerestem, neki sincsenek lány barátai, csak összesen és velem együtt kettõ. Õ azért nyomott le mindig, s került ha a barátnõjével volt, mert tudta hogy nagyon féltékeny alkat, mi ketten meg mindig szivatjuk egymást, néha elég félreérthetõen. Én azért "titkoltam" a barátom elõl a kettõnk beszélgetéseit, mert sokszor adott sráctól kértem tanácsokat, s neki sírtam el ha a pasim megbántott. Amúgy nekem sem voltak fiú barátaim, csak ez az egy. Amit még számításba kell venni: 1, a csaj zaklatja, keresgeti, próbálkozik, a srác fél hogy azt hiszed õ benne van a dologban 2, ha ez nem régóta van, s közeleg valami esemény, lehet hogy a csaj segít neki valamit tervezni 3, a barátod haverját akarja felszedni, s a barátod a kerítõ 4, megcsal 5, valami, a szextõl és szerelemtõl teljesen független dolog miatt vannak kapcsolatban
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.
kérdezd meg tõle hogy nincs-e kedve talizni:D
találkozol vele és kiderül hogy utáljátok egymást
Én személy szerint még nem is hallottam olyanról hogy online járni valakivel:) Biztos jó lehet... Szerintem kérdezz rá hogy lenne-e kedve talizni, ennyire egyszerû:) Sok szerencsét!
nem azért, de 10 hónapja jártok neten? ... és online csókoloztok, online ölelitek egymást? vannka távkapcsolatok, vmenyire müködnek is de nem ugy h 10 hónaponta találkoztok..sõt ugy hogy elõtte nem is találkoztál vele honnan tod hogy egyáltalán birod? nem mindneki oan mint ahogy azt online kiadja és ez nem járás amit te leirtál... ez max arra jó h elmondhasd h van pasid akit életedben meg se érintettél...
10 hónapja???CSak neten??? Uramisten, így fog kihalni az emberiség... Találkozzatok, van MÁV meg Volán, meg kát lábad.
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat...
A kérdező hozzászólása: találkoztunk és imádjuk egymást már több mint egy éve együtt vagyunk és mindenki aki szemét volt, az kabja be!!!
hát h ha neked online jó a csókolozás, és ezt járásnak hivod csak h bnöid elött menözhess h pasid van.. hát akkor jó, majd bekabom...)
A kérdező hozzászólása: Találkoztunk, és imádjuk egymást már TÖBB MINT EGY ÉVE úgyhogy mindenki b.e.k.a.p.h.a.t.j.a. r.o.h.a.d.é.k.o.k.
Várj pár évet.
igaza van az elsõnek.
Ne nyúlkáljatok a kályhába.
ha igazán szeret akkor nem zavarja ez, se más véleménye
Az érett személyiséget nem a kor határozza meg. Ezt már õ is tudhatná. Ha komolyan szeret Téged, akkor nem érdekli a dolog és nem akad fenn ilyesmin. És szerinted Te mi tudnál kezdeni ezzel? Õszintén... Nincs idõgéped, nem Te mondod meg, hogy ki mikor születik, ha pedig ezt sem Te, sem pedig Õ nem tudja belátni, akkor hagyjátok a fenébe. Ha egy ilyen apróság közétek tud állni, nincs értelme az egésznek. Beszéljétek meg a dolgokat. Ha Õt gátolja valamiben az, hogy ennyi idõs vagy, akkor miért van veled? Nem szeretnék pesszimista lenni, sem baljós, de ha nem tudjátok egymást elfogadni, akkor feltétel nélkül szeretni sem, ezáltal nem mûködhet tartósan ez a dolog és ez egy ördögi körforgás. Üljetek le nyugodtan beszélgetni és tisztázzátok a dolgokat. Ez csak így fog menni. Én drukkolok, szurkolok nektek! :)
Sehogy. Feladni könnyebb... Inkább küzdj érte, hogy együttlehessetek.
csak azért kérdeztem, hogy milyen típusú. Ha pl távolság, az megoldható. De ha õ nem akarja valamiért (gyereke van, stb) azm ás tészta. szóval nekem mindegy miért nem lehet, de mérlegeld hogy küzdened kéne érte, vagy tényleg felejteni.
"kb mindegyik a másik fél f*szsága" Ha mindenért õt teszed felelõsé nem lesz hosszú kapcsolat.
SZURKOLUNK!!! holnap írd, mi lett:) kül nemkéne hagynotok egymást, én ugyanígy vagyok egy lánnyal, járutnk most nyáron, de nem egy városban lakunk (és fiatalok vagyunk még). megbeszéltük h késöbb visszatérünk egymásra:) sztem nektek is ezt kéne:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, okés. ^.^
hajrá!!! írj, hogy mi lett a vége
A kérdező hozzászólása: Sok oka van, nem szeretném sorolni, de egyébként kb mindegyik a másik fél f*szsága...
Miért nem lehettek együtt?
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz még lehetõségem harcolni érte, akkor kb minden eldõl.Mindent megpróbálok majd... :/ Szurkoljatok.
jó krédés =/ Nem mindegyh ogy miért nem lehettek együtt? ilyesmi szitut éltem át, mi együtt lehetünk, csak nem jövünk ki és szenvedés van belõle, ugyhogy vége. Sajnos így sme tudom hogy kell kitörölni, nem ha még nem is csalódtál benne...
Harcolj!
A kérdező hozzászólása: Nem mindenért õt okolom...nem az, de áhh, ez bonyolult. Amúgy meg van értelme küzdenem érte, mert nem olyan okok vannak, amiket ne lehetne megoldani, csak õ ezt most nagyon túlbonyolítja, és az a baj.
akkor nemszeret.
gondolom szereti csak lehet h messze laknak 1mástól
A kérdező hozzászólása: egy faluban lakunk. de egy suliba jártunk ott smároltunk is meg minden és msot meg már nem akar kijönni, csak este akar ki menni. én meg este nem szeretek mászkálni.
mindent lehet, csak akarni kell. nem szeret téged, de te sem öt. tennétek azért h találkozzatok...
ha csak este akar veled lenni, biztos szégyell :D vagy nemtom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!