Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy Õ is (2459 db)

teasztar.hu, esetleg youtube. barbee-t is ott találták. amúgy klipet tudtok készíteni, de az olyan is lesz.
Megasztár válogatás. X-faktor válogatás.
Ne várj a felfedezésre, hanem kezdj el magad dolgozni az ügyön! Keress magad mögé zenekart, lépj fel klubokban, énekelj a nyilvánosság elõtt! Ha jó, érdekes, és egyedi vagy, akkor biztosan észre fognak venni elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Remélem fogtok még hallani rólam!!!

Regisztrált munkanélküli vagyok, ha felvesznek egy olyan állásra ahol jutalékos rendszerbe van, semmi bejelentés ki kell jelentkeznem a munkanélküliből? Mert nem nagyon szeretnék kijelentkezni, mert szeretnék egy főállást is.

Legjobb válasz: az ingatlanirodáknál te mint egyéni vállakozó dolgozol és nem mint alkalmazott. (számlát adsz a jutalékért ésmagad után fizeted a jutalékokat) Ha pedig egyéni vállakozó vagy akkor már nem vagy jogosult a munkanélkülire

A jutalékos melók általában olyanoknak vannak, akik már dolgoznak vhol, de van idejük ezzel foglalkozni vagy van más állandó jövedelmük. Pl, ha van egy boltod, onnan jön a pénz te mellette árulhatsz mondjuk ingatlant plusszpénzért vagy biztonsági õr vagy 24/48-ban és van idõd még jutalékos rendszerben is dolgozni. Vagy tûzoltó vagy kötetlen munkaidõs vagy egy munkahelyen stb... Neked a jutalékos melók szívások. Tudom, h durván õszinte vagyok de segíteni akarok csak.
Jutalékos munkát el ne vállalj az szinte mind átverés! ÉN meg próbáltam rengeteget, eddig mind átvert!
az ingatlanirodáknál te mint egyéni vállakozó dolgozol és nem mint alkalmazott. (számlát adsz a jutalékért ésmagad után fizeted a jutalékokat) Ha pedig egyéni vállakozó vagy akkor már nem vagy jogosult a munkanélkülire
Olyan nincs.
A jutalékos rendszerben is van egy alapbér, ami minimum a mindenkori minimálbérnek megfelelõ összeg kell hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: ingatlan iroda és csak jutalékos rendszerük van!nincs fix +jutalék csak jutalék!!!!
Olyan hivatalos munka nincs, hogy nem jelent be. Így csak feketén dolgozol. Ha kapsz jutalékot, ki fogja fizetni a járulékokat érte? Ha Te, akkor vállalkozónak kell lenned. Ez nem egészen kerek dolog.
*fizeted a járulékokat
A kérdező hozzászólása: Nem, ez csak jutalékos!
Ha nem vagy bejelentve a munkahelyeden, akkor ne jelentkezz ki a munkaügyrõl, mert legalább addig i kapod a támogatást.Tudom ez nem helyes, de a mai világban becsületességbõl nem lehet megélni

Idegenvezető szeretnék lenni, de szeretnék egy diplomát is. Milyen szakra kell jelentkeznem az egyetemen, hogy idegenvezető lehessek?

Legjobb válasz: Az idegenvezetõ az OKJ-s képzés. Én úgy csinálnám, hogy elvégzem, megyek egyetemre nyelvszakra, és abból lenne diploma.

Az idegenvezetõ az OKJ-s képzés. Én úgy csinálnám, hogy elvégzem, megyek egyetemre nyelvszakra, és abból lenne diploma.
Nekem is ugyanaz a véleményem mint az elsõnek, vagy esetleg mehetsz még turisztika vendéglátás szakra is.
én 2 nyelvszakot végeztem, plusz turizmusi középiskolába jártam és megcsináltam az idegenvezetõit (még másik 3 turizmus szakkal), és kitörölhetem vele a seggem. sehova nem kell az ember, még egyetemi tudással sem. szerintem keress valami hasznosabb szakmát
én is idegenvezetõ szeretnék lenni, s mellette diplomát is.Földrajz szakra akarok jelentkezni, szerintem az jó alap hozzá, nem??


Szeretek egy fiút! Õ is engem! De nem tudom miért nem vagyunk együtt! Áthívott hozzájuk egy szexre! Mit tegyek?

Ha elmegyek a randira azthiszi majd hogy csak azért mentem mert a szex kelett t?le!Viszont már lefeküdtük nem is egyszer!Nagyon jó vele..nem tudom mit tegyek SEGÍTS!!!!!!

Legjobb válasz: Mibõl gondolod hogy ez a fiú is úgy szeret téged ahogy te õt? Az hogy lefeküdtetek párszor és hogy áthívott egy szexre, de mégsem vagytok együtt az szerintem könnyen jelentheti azt hogy õ nem akar veled kapcsolatot, csak alkalmi szex partnert lát benned. Azt javaslom ha találkozol vele akkor ne a szex legyen az elsõ hanem beszéld meg vele, hogy mit is akar tõled.

Mibõl gondolod hogy ez a fiú is úgy szeret téged ahogy te õt? Az hogy lefeküdtetek párszor és hogy áthívott egy szexre, de mégsem vagytok együtt az szerintem könnyen jelentheti azt hogy õ nem akar veled kapcsolatot, csak alkalmi szex partnert lát benned. Azt javaslom ha találkozol vele akkor ne a szex legyen az elsõ hanem beszéld meg vele, hogy mit is akar tõled.
Szerintem is azt tedd, amit az elsõ hozzászóló írt. Ha tényleg szeretne, akkor nem csak szexre kellenél neki...
Ha tudod hogy szeret, és a szex is jó vele, akkor mi is a baj tulajdonképpen???
Ha jól értem szex van köztetek, meg vibrálás, de semmi több... Most szállj ki ebbõl vagy beszéljétek meg, hogy mi legyen, mert ezt így nem jó folytatni..Tudom.. Én 8 évig voltam egy ilyen "szexkapcsolatban"... Volt vibrálás, meg nagyon jó szex, de együtt nem ment volna..Neki az évek alatt volt barátnõje, nõi, de utána, és sajnos néha közben is áthívott egy-egy ilyen szexre... Viszont én nem tudtam továbblépni ebbõl...Ott volt õ és nem is gonoltam arra, hogy nekem legyen "hivatalos" barátom.... Ennek már hál égnek vége...de életem legszebb éveit így éltem..Nem éri meg..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!tudom h szeret ha nem szeretne akkor sírna értem, meg hasonlók...

Mit tegyek ha eggyüttvagyok egy lánnyal, de szeretek egy másikat is, de eggyiket sem szeretném elveszíteni?

Legjobb válasz: Szerintem lehet egyszerre két embert is szeretni, csak nem ugyanúgy. Ettõl függetlenül választanod kell. Ha nem teszed nemcsak a lányokon ejtesz sebeket, hanem magadon is. Személy szerint azt tanácsolom, hogy azt válaszd, akibe késõbb szerettél bele- ha az elsõt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba. 19L Egyébként kíváncsi lennék a korodra...

Szerintem lehet egyszerre két embert is szeretni, csak nem ugyanúgy. Ettõl függetlenül választanod kell. Ha nem teszed nemcsak a lányokon ejtesz sebeket, hanem magadon is. Személy szerint azt tanácsolom, hogy azt válaszd, akibe késõbb szerettél bele- ha az elsõt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba. 19L Egyébként kíváncsi lennék a korodra...
Igazán szerelmes egyszerre csak egy emberbe lehetsz, lehetetlen egyszerre kettõt ugyanúgy szeretni. Szerintem az az eset van, hogy mindkettõ tetszik neked és mindkettõvel jól kijössz de nem vagy fülig szerelmes. Ha a lányokat zavarná, hogy van mellettük más is (mert van akit nem zavar :D) akkor az egyikkel tartsd baráti szinten a kapcsolatotokat. Ha profi vagy, intézd úgy, hogy ne tudjanak egymásról. Figyelj oda, hogy csak a nagyon megbízható barátaid tudjanak egyik-másik lányról, és csak nagyon kevés információt adj ki róluk, szóval ne tölts fel közös képeket meg ne írogass az üzenõfalukra. smst, üzenetet mindig törölni stb, olyan gyorsan terjed a pletyka hogy fel se bírom fogni sokszor De szerintem sokkal egyszerûbb, ha egyszerre eggyel van komoly kapcsolatod, a másikkal csak haveri szinten beszélgettek néha. Képzeld el, ha kiderülne, hogy zsiványkodol, milyen mérgesek lennének, na meg így tiszta a lelkiismereted, ha korrekt vagy. De mondom, sok csaj van akit nem zavar, ha van neked más nõd is, sõt neki is van melletted pasija vagy férje :D
Nyiss háremet :)
ha egyiket sem szeretnéd elveszíteni, akkor veszítsd el a másikat. egyébként nem szép tõled ez a viselkedés. te mit szólnál hozzá, ha a barátnõd két sráccal járna? kitalálom: nem tetszene
áh, fizikai képtelenség, nem lehet egyszerre kettõt szeretni.
Remélem kirohad a szived ahol vagy.már boccs
a mai világ mellékterméke vagy...pszichiáter.majd segít neked eldönteni melyik úlyadat harapd!!!
Választani kell... mióta vagy együtt a barátnõddel?
Szerintem aki késõbb lépett be az életedbe, az érdekel jobban, hiszen ha elég lenne egy nõ, és szeretnéd azt az egyet, akkor nem lenne másik.Mérlegeld, melyik nélkül nem tudnál élni, valószínûleg abba vagy szerelmes.Ami biztos, hogy a mostani kapcsolatod önmagában nem elég Neked.Tehát nem vagy az a tipikus fülig szerelmes pasi...Viszont mindenképpen végig kell gondolnod, ki az, akihez annyira ragaszkodsz, hogy alig élnéd túl a hiányát. Még egy megjegyzés:akit nem zavar a másik nõ, az szintén nem szerelmes, tehát az eleve nem vágyik semmi komolyra.

Másodéves vagyok, tanár leszek. Mit gondoltok halasszak? Szeretnék egy szakmát is.

Mint említettem, ugye tanár leszek, de régóta szeretném már megcsinálni a cukrász szakmát is. De olyan sok kétségem van. Mi lesz ha elkezdem, és nem fogom befejezni a másik sulit? Vagy elkezdem, és egy hónap után rájövök, hogy tök hülyeség volt. Adjatok légyszi tanácsot, szerintetek melyiknek lenne több értelme? F?leg úgy, hogy kés?bb külföldön tervezem életem.

Legjobb válasz: Nézz körül több képzés között, nincs-e cukrászból esti. Tanáriból is átmehetsz levelezõre és csinálhatod akár párhuzamosan. Én ezért nem szakítanám meg a tanulmányaimat, de neked kell érezni, hogy mit szeretnél jobban. Esetleg még akkor is megcsinálhatod miután lediplomáztál.

Nézz körül több képzés között, nincs-e cukrászból esti. Tanáriból is átmehetsz levelezõre és csinálhatod akár párhuzamosan. Én ezért nem szakítanám meg a tanulmányaimat, de neked kell érezni, hogy mit szeretnél jobban. Esetleg még akkor is megcsinálhatod miután lediplomáztál.
Külföldön többre mész a cukrásszal, mint a tanárival. A mai világban elengedhetetlen, hogy több szakmája legyen egy embernek.

A b'twin országúti bringák mennyire jók, megbízhatóak? Eddig montiztam és szeretnék egy országútit is tehát teljesen kezdő bringának jó lenne?

Legjobb válasz: Testbike-on dicsérik. Persze nem egy csúcs géppel kell össze hasonlítani, de egy kezdõ bringának tökéletesen megfelelõ.

Testbike-on dicsérik. Persze nem egy csúcs géppel kell össze hasonlítani, de egy kezdõ bringának tökéletesen megfelelõ.
A legeszerübb komponensekbõl állnak. Nem jó bringák.

Ha elvégzek egy főiskolát vagy egy egyetemet és szeretnék egy másikat is akkor alapból felvesznek? Vagy megint az érettségi pontok szerint lesz a felvétel?

Legjobb válasz: értelemszerûen ha egy intézménybe akarsz jelentkezni, akkor ahhoz felvételizni kell oda.

értelemszerûen ha egy intézménybe akarsz jelentkezni, akkor ahhoz felvételizni kell oda.
Újra kell felvételizni, szóval be kell adnod újra a jelentkezésedet stb. DE, a második diplomáért már minden esetben fizetni kell, úgyhogy csak költségesre mehetsz.
Felvételizni nem kell (másnak se kell), az meg a felvételi tájékoztatóban lesz leírva, hogy mit fogadnak el. A hasonló irányú végzettséget elfogadhatják, az egészen más irányút valószínûtlen, de vannak olyanok is, amiket kifejezetten diplomásoknak indítanak.
ezek szerint volt már egy uh-d?
Szia! Húsz hetes vagyok, és minden nap szeretnék legalább egy ultrahangot. 12 hetes koromig azon paráztam, hogy ne vetéljek el. 16 hetes koromig azon, hogy jó legyen az AFP, utána azon, hogy minden rendben legyen a genetikai UH-n. 18 hetes koromig az volt a gond, hogy nem érzem még mozogni, az elmúlt két hétben pedig az, hogy nem minden nap, és minden percben érzem õt mocorogni. A következõ húsz hétben is találok majd aggódni valót valószínû, és hogy mi lesz szülés után azt el sem tudom képzelni. Mivel szeretjük õt, aggódunk:-) azt hiszem ez az anyukák sorsa. Hidd el te sem nyugodnál meg egy plusz UH-tól, mert néhány nap múlva újra jön az aggódás! Kitartás! Sok boldogságot kívánok!
én elég sok mindenkit megcáfolnák itt, nekem 10hetesen halt el a babám, és még 2hétig fent alltak a terheségi tünetek, mivel annyi kell azt mondták hogy ki ürüljon a terheségi hormon a szervezetböl,
Szia. A vetéléssel kapcsolatban a 12 hét után szoktak megnyugodni, de ne gondolj arra, hogy baj van. Mert miért lenne? Nagyon jól jellemezte az elõttem szóló a kismamák aggódós idõszakát azzal, hogy a legtöbben azt szerettük volna, ha folyamatosan uh-on vagyunk:) ) 38 hetes kismama
Nekem amíg meg nem mozdult a pici csak úgy tudtam volna igazán megnyugodni, ha rám kötnek egy UH gépet éjjel-nappalra. Szóval hiába mész most el, két hét múlva újra jön egy ilyen gondolat és akkor megint kezdõdik az egész elõröl. Inkább próbálj megnyugodni, hogy minden rendben van-és ez így is van. Üdv.: 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van! Egyébként pedig pont azért aggódom, mert semmi jele nincsen. Rosszul eddig sem voltam, viszont nagyon feszült a mellem, 2 napja viszont egyáltalán nem. Na mindegy! Úgy döntöttem, nem megyek az orvosok idegeire, és kibírom még valahogy ezt a két hetet. Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Egyébként az igaz, hogy ilyenkor már nincs nagy esélye a vetélésnek?
Én is 10 hetes vagyok és én is aggódom, persze csak normális mértékben, néha rámtörnek a félelmek, hogy mi van ha baj lesz.. De aztán megnyugtatom magam, hogy biztosan nem lenne hányingerem meg nem fájna mindenem, ha baj lenne. Úgyhogy nyugodj meg te is, nem szabad állandóan ultrahangra járni! Ha most elmennél, jövõ héten majd megint szeretnél :)
Nekem olyan magándokim van, akinek van ultrahang készüléke is! 6 hetesen voltam nála elõször, akkor még nem volt szívhang és én kértem, hogy pár hét múlva hadd menjek vissza újból! Aztán 9 hetesen csinált egy új ultrahangot, amin már sokkal több minden látszódott és megnyugodtam! Nem is kért érte olyan sokat, 3 ezer Ft volt! szóval keress egy magándokit, akinek van uh-ja, én Gyõrben lakom, itt nagyon sok van! Nekem azt mondta a védõnõ, ha fájnak a melleim, akkor nem kell aggódni, mert az a terhesség meglétének biztos jele! Szóval nyugi, biztos minden rendben van! :) Boldog babavárást! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így gondolom, hogy nem szívesen látnak, ezért gondoltam valami magán uh-ra. 4d-s van egy csomó helyen, de szerintem oda még felesleges lenne mennem 10 ezerért. Gondolom a 2d-s uh nem ennyire költséges.
Szia. Ezen mindenki átesik és lesz még ilyen többször is. De nem biztos hogy szívesen látnak minden alkalommal. Ha van magándokid akkor tõle kell beutalót kérned az uh-ra, ha az sztk-ba jársz terhesgondozásra, akkor a terhesgondozóból. Próbálj megnyugodni, és ne arra gondolj, hogy valami baj lehet. Az egyikõtöknek se jó, ha idegeskedsz. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Persze. Volt a 8.héten. Minden rendben volt, dobogott a pici szíve, de 1-2 napja rámjött a para, hogy minden rendben van-e. Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért.
A mellfeszülés általában elmúlik eddigre.Valóban sokat fogsz még aggódni és igazuk van az elöttem szólóknak.Viszont ha mégsem múlik el, akkor szerintem elég ha elmész a terhesgondozóba.Ott megnézetheted a szívhangot csak úgy.Nálunk legalábbis megszokták kérdezni, hogy meg akarjuk e hallgatni.Ha megkéred õket biztos megnézik szívesen.Itt Kaposváron legalábbis nagyon rendesek a védõnõk ha bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordul hozzájuk az ember lánya.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!