Találatok a következő kifejezésre: Szeretek egy Õ (16946 db)

Németországban élek és szeretnék vásárolni egy a dell. de-n egy notebookot interneten, de sajnos készpénz fizetési mód az nincs csak . Na erről szeretnék egy kicsit töbebt megtudni hogy a gépet csak akkor küldik el ha ők már megkapát a pénzt?

és nincs ebbe semmi rizikó hogy elkeveredik vagy valami ? mert több százezer forintról van szó.

Legjobb válasz: Németországban élek és szeretnék vásárolni a dell.de-n egy notebookot interneten, de sajnos készpénz fizetési mód az nincs csak pénzátutalás . Na errõl szeretnék egy kicsit töbebt megtudni hogy a gépet csak akkor küldik el ha õk már megkapát a pénzt? és nincs ebbe semmi rizikó mert több százererrõl van szó.

A kérdező hozzászólása: Németországban élek és szeretnék vásárolni a dell.de-n egy notebookot interneten, de sajnos készpénz fizetési mód az nincs csak pénzátutalás . Na errõl szeretnék egy kicsit töbebt megtudni hogy a gépet csak akkor küldik el ha õk már megkapát a pénzt? és nincs ebbe semmi rizikó mert több százererrõl van szó.
igen akkor küldik..beletelik kb 1-2 hetbe mire megkapod. nincs riziko, ha nem tetszik, menj be egy boltba es vedd meg.

Szülinapi meghivott szeretnék de nem tudom mit találjak ki. Tudd valaki nekem segíteni? Egy kisebb szöveggel? A lényege hogy 2011. 08.20-án tartanám, és facebook-on szeretnék egy meghivót késziteni, csak nem szeretnék beégni.

Legjobb válasz: komolyan kérdezed??? még ennyi se megy magadtól??? akkor nagy bajok vannak nálad a fogalmazással. kezd mondjuk ezzel a szöveget. Szeretettel meghívlak az ekkor és ekkor itt és itt tartandó 9. születésnapi bulimra. Ha jössz leszel, ha hozol eszel.

komolyan kérdezed??? még ennyi se megy magadtól??? akkor nagy bajok vannak nálad a fogalmazással. kezd mondjuk ezzel a szöveget. Szeretettel meghívlak az ekkor és ekkor itt és itt tartandó 9. születésnapi bulimra. Ha jössz leszel, ha hozol eszel.


Szeretnék egy kérdést kérdezni tőletek nagyon szeretnék egy testvért és mondtam anyának hogy szeretnék egy tesót azt mondta hogy fél a szüléstől meg hogy belefog halni mert 41 éves. Szerintetek belehalhat vagy történhet valami?

Legjobb válasz: Dehogy halhat! Én most várom a harmadik babámat, én sem vagyok sokkal fiatalabb anyukádtól. 37 éves vagyok. Szerintem más oka van, hogy nem szeretne már szülni. 28 hkm

Dehogy halhat! Én most várom a harmadik babámat, én sem vagyok sokkal fiatalabb anyukádtól. 37 éves vagyok. Szerintem más oka van, hogy nem szeretne már szülni. 28 hkm
Szia! Vannak olyan emberek akik nem tudják már kihordani a terhessgáget lehet ez valamilyen betegségtõl! Én is szerettem volna kistesót anya daganatos volt és kivették a méhét, õ is belehalt volna ebbe! Nekem mindig azt mondta, ha nem lehet kistesóm, legalább neked lesz több gyereked! Próbáld elfogadni, hogy õ is akármennyire szeretné, nem lehet!
A kérdező hozzászólása: köszii a válaszokat:)
41 évesen már én sem hiszem, hogy vállalkoznék babára. Sokkal nagyobb esély van, hogy valami történik (még ha nem is törvényszerû). 41 évesen esetleg már nem olyan türelmes az ember, rigolyásabb, nehezebben viseli a kisgyerekkel járó éjszakázást, macerát (nyilván van kivétel!). Meg ott van a tudat, hogy mire a baba 20 éves lesz, én már 60... ki tudja meddig élek, meddig láthatom. Nyilván vannak kivételes esetek, amikor nem sikerül elõtte teherbe esni, vagy véletlenül összejön még egy bébi ilyen idõsen, de én azt gondolom, hogy kb. 35 évig ideális szülni. Én megértem az édesanyádat! :) Te is értsd meg!
Én februárban szültem és májusban töltöttem be a 39-et, a babám még csak 3 és fél hónapos de már is gyúrunk a tesóra mert 40 fölött már nem szülnék én sem, ha most összejön a nyáron akkor jó de ha nem akkor tovább nem próbálkozunk.Én a terhességem elõtt elmentem a dokihoz hogy kikérjem a véleményét, és most szülés után is kivizsgáltattam magam, mert csak úgy nem mertem belevágni.A doki rendben talált mindent, azt mondta 45 éves koromig nyugodtan vállalhatok babát, mert a ma világban olyan fejlett az orvos tudomány hogy nem jelent gondot ha idõsebb a kismama.Na idáig oké, de azt a gyereket föl is kell ám nevelni...Szerintem ha anyukád nem akarja a babát, ne erõltesd , fogadd el hogy õ már nem szeretné.
Hogy halna bele? Én 38 évesen várom a 3-at. Persze kérdés az, hogy minden adott-e egy új kistesó érkezésére (érzelmileg, anyagilag, idõben). Az egészségi állapotát pedig egy orvos tudná felmérni. Gondolom, apukádnak is van beleszólása. Õ támogatja az ötleted?
A kérdező hozzászólása: még nem kérdeztem tõle:)

Gáz, ha szeretek egyedül szórakozni?

Régen jártam haverokkal, de mostanában nem jön senki velem. Egyszer csak jön egy érzés, hogy inni akarok, és zenét hallani. Eléggé konkrét zenei stílusom van tehát mindig ugyanoda járok. Imádok táncolni és csajozni. Félek, hogy el?bb utóbb megvetnek a lányok, hogy mindig másnál próbálkozok :S

Legjobb válasz: =D akkor nem vagyok egyedül? :D ez jó =D néha én is jobban szeretek egyedül bulizni =D azt hittem velem van a gond =D de csajozni mindig egyedül szeretek. :)

=D akkor nem vagyok egyedül? :D ez jó =D néha én is jobban szeretek egyedül bulizni =D azt hittem velem van a gond =D de csajozni mindig egyedül szeretek. :)
Szerintem nem gaz. Ha ezt szereted akkor csinald ezt! En is el szoktam menni egyedul bulizni neha.
Én is egyedül szórakozom. Ha nem kellesz egy lánynak, nem vethet meg azért, mert másnál is próbálkozol. A legjobb egyedül csajt felszedni.

Ha én szeretek egy lányt és nem tudom hogy ő szeret-e engem akkor mit tegyek?

Válaszoljatok!!!

Legjobb válasz: Én 5 éve szerelmes vok egy lányba és egy éve bevalottam neki hogy szeretem de leküldõtt a bus .... ba.Szóval ha tényleg szereted megmondod és válalod a kõvetkezményeket vagy akor szenvedthetsz sokáig mint én.mONDJUK MÁR MEGIN NAGYON JÓ BARÁTOK VAGYUNK.

Próbálj vele bizalmas kapcsolatot kiépíteni. Már az elején legyél vele megértõ, kedves, de minden mozzanatodban benne legyen, hogy nem a legjobb barát címére pályázol. Sose legyél tolakodó, és hiába van sértõdõs kedved, ne bántsd meg! Msn-ezz vele, érdeklõdj iránta, de ne legyél túl kíváncsi. Ha van mondanivalója, hallgasd meg, adj neki tanácsot, de azt elõzõleg jól fontold meg. Ezekkel érezteted igazán, hogy fontos vagy neki. Késõbb jöhet az udvarlás. Ekkor már több bókkal halmozd el, oszd meg vele a kedvenc csokoládédat (vagy csak egyszerûen kínáld meg vele), beszélgess vele minél többet, a névnapján, születésnapján pedig már tudsz szerelmileg képletes ajándékot adni neki. Vigyázz, hogy ne légy tolakodó! A figyelmesség azonban sosem árt. Viccelõdhetsz is vele, sõt, kifejezetten szeretjük a humoros fiúkat (vigyázz, hogy ne csinálj bohócot magadból). Remélem, hogy hasznát tudod venni a tanácsaimnak. 15/L Egyébként, ha meg szeretnéd kérdezni a lánytól, hogy lehet e köztetek valami, akkor tanácsos, hogy legyen "közös múltatok"-tehát ne legyél ismeretlen számára! :)
Én 5 éve szerelmes vok egy lányba és egy éve bevalottam neki hogy szeretem de leküldõtt a bus .... ba.Szóval ha tényleg szereted megmondod és válalod a kõvetkezményeket vagy akor szenvedthetsz sokáig mint én.mONDJUK MÁR MEGIN NAGYON JÓ BARÁTOK VAGYUNK.
Mondjuk hívd el moziba, vagy cukrászdába vagy akárhova, ha elfogadja a meghívást, akkor már biztos, hogy nem számára teljesen közömbös! Aztán onnantól szerintem fog alakulni a dolog magától. Sok sikert! 8)
MSn en puhítsd
én is így vagyok! és én már október óta! És minden este úgy alszok el hogy rá gondolok, meg minden este ha vagyok vmi szórakozóhelyen vagy kocsmába mindig õt keresem hogy kitudja hátha õ is ottvan!! csak az a rossz hogy én még nem is ismerem a csajt! :( 17/F
nem lenne jó ötlet õt megkérdezni ?
de hülye vagy! nem szabad neki megmondani hogy szereted, ha õ még nem mondta! jó úton haladsz a "Hogyan veszítsünk el egy csajt" mûveletben
A kérdező hozzászólása: De mindíg letagadja!!!!!
egyébként hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 12

18 éves vagyok! És hát szeretnék felszedni egy kis izmot a karjaimra és szeretnék egy kis mell izmot is! Nem szeretnék kondi terembe, járni inkább veszek súlyzót. Milyen súlyzót vegyek? Milyen gyakorlatokat végezzek?

Legjobb válasz: Vegyél 2x10kilós súlyzót egy ideig jó, aztán ha van rúd valahol kint az udvarban vagy bent, akkor húzodkodhatsz, amennyit bírsz max, 1jó perc pihenõ és kb 5sorozat, fekvõtámasz is jó azt úgy kezdtem hogy legelején gyenge voltam hozzá 50aztán naponta növeltem 2vel vagyis edzésenként, a súlyzót meg szerintem úgy elég ha kb 7-8x10 sorozat, bár én ennél 2szer többet csinálok de te ne XD

Vegyél 2x10kilós súlyzót egy ideig jó, aztán ha van rúd valahol kint az udvarban vagy bent, akkor húzodkodhatsz, amennyit bírsz max, 1jó perc pihenõ és kb 5sorozat, fekvõtámasz is jó azt úgy kezdtem hogy legelején gyenge voltam hozzá 50aztán naponta növeltem 2vel vagyis edzésenként, a súlyzót meg szerintem úgy elég ha kb 7-8x10 sorozat, bár én ennél 2szer többet csinálok de te ne XD
ne számíts nagy mellizomra, 2 db 10 kg-s súlyzótól. ha tényleg szép formás testet szeretnél akkor vagy járj konditerembe, vagy dobj össze egyet otthon ahogy tetszik. én 1 évig konditerembe jártam, majd adott volt a lehetõség hogy itthon felszerelkezzem olcsón. van fekvepadom 100 kg súllyal, tárogatógépem, csigásgépem, egykezeseim stb... szal most megveheted azokat az egykezeseket de azok kb semmit nem fognak érni.
Én az iskola Konditermébe szoktam járni. Teljesen ingyenes 0. orába bemegyek hétfõn szerdán meg pénteken . Ráadásul teljesen ingyenes. Ha van ilyen lehetõséged érdemes élni vele.

Szeretnék egy bullterrier-t. Kan kutyust. MI a véleményetek a fajtáról, s ezen belül a kanokról?

Legjobb válasz: 17 évig volt bull kanom,illetve olyan 5 éves kora körül ivartalanítva volt.Soha semmi baj sem volt vele.Az ivartalanított szukám ezerszer nagyobb köcsög,már bocsánat a kifejezésért. Egyedfüggõ,nem ivartól függ a viselkedésük. A fajtára általában jellemzõ,hogy nem szeretnek a gazditól távol lenni,pl.kint az udvaron.Nagy lakberendezõk,némelyik még felnõtten is,nem szeretnek egyedül lenni. Mindenképp akkor vállalj ilyen kutyát,ha kutyasuliba tudod hordani minél fiatalabb korától a szocializáció miatt. Figyelj arra,hogy ne szaporítótól vegyél papírok nélkül.Ha nem engedheted meg magadnak,hogy tenyésztõtõl,szûrt szülõktõl,szerzõdéssel vásárolj,fogadj inkább örökbe.Szaporítónál nagyon megjárhatod,az én 12 ezer ft+1000 ft benzinköltségért vett bullom 500 ezer forintomban van,annyi baja volt,mikor hozzánk került.

17 évig volt bull kanom, illetve olyan 5 éves kora körül ivartalanítva volt.Soha semmi baj sem volt vele.Az ivartalanított szukám ezerszer nagyobb köcsög, már bocsánat a kifejezésért. Egyedfüggõ, nem ivartól függ a viselkedésük. A fajtára általában jellemzõ, hogy nem szeretnek a gazditól távol lenni, pl.kint az udvaron.Nagy lakberendezõk, némelyik még felnõtten is, nem szeretnek egyedül lenni. Mindenképp akkor vállalj ilyen kutyát, ha kutyasuliba tudod hordani minél fiatalabb korától a szocializáció miatt. Figyelj arra, hogy ne szaporítótól vegyél papírok nélkül.Ha nem engedheted meg magadnak, hogy tenyésztõtõl, szûrt szülõktõl, szerzõdéssel vásárolj, fogadj inkább örökbe.Szaporítónál nagyon megjárhatod, az én 12 ezer ft+1000 ft benzinköltségért vett bullom 500 ezer forintomban van, annyi baja volt, mikor hozzánk került.

Nagyon szeretem az állatokat és már nagyon régóta szeretnék egy kutyát de a szüleim nem engedik mit tegyek h megengedjék?

egy 1+2xfél szobás panelben lakunk és én egy beaglet szeretnék

Legjobb válasz: Én azt mondom panelba nem kell kutya!Sokkal több gond van vele mint egy kertben tartottal!Inkább cicát,halat,nyuszit,tengerimalacot,hörcsögöt,amerikai fehérhasú sünit,kaméleont,...sok más állat van amit panelban lehet tartani.Igaz hogy kereszt tesómék is ott tartottak de sok gondvolt vele...mindig ha kikelett mennie akkor kaparta az ajtót és ez akkor volt rossz mikor nem voltak otthon.Tányérját napi 1x-2x ki kell mosni...stb.Azt írtad régóta szereted az állatokat...

Én azt mondom panelba nem kell kutya!Sokkal több gond van vele mint egy kertben tartottal!Inkább cicát, halat, nyuszit, tengerimalacot, hörcsögöt, amerikai fehérhasú sünit, kaméleont, ...sok más állat van amit panelban lehet tartani.Igaz hogy kereszt tesómék is ott tartottak de sok gondvolt vele...mindig ha kikelett mennie akkor kaparta az ajtót és ez akkor volt rossz mikor nem voltak otthon.Tányérját napi 1x-2x ki kell mosni...stb.Azt írtad régóta szereted az állatokat...
Panelben tartani egy kutyát kínzás, fõleg beaglet ami vadász kutya és sokkal több mozgás kell neki
Kénytelen leszel kivárni, hogy a szüleidnek megváltozzon a véleménye, vagy felnõtten önálló életet éljél.
nekem 2 beagle van panelban....és még egy hasonló termetû és semmi bajuk, köszönik szépen. az viszont igaz, hogy baromi nagy a mozgásigényük, suli mellett valószínû nem tudnád rendesen lemozgatni a kutyát és rombolna vagy üvöltene amíg nem vagytok otthon unalmában..
Szia! Én sem vennék a gyerekemnek kutyát, ha én magam nem szeretnék. Te még tanulsz, nem tudom mennyi idõs vagy, de egy kutya kb. 15 évig él, addigra fõsulira mész, elköltözöl, vélhetõleg elõször albiba, nem tudod megmondani, mi lesz veled, hol fogsz lakni, tudod-e majd vinni a kutyát... Ha a szüleid nem akarnak kutyát nem ajánlom, hogy kibulizd magadnak. egy beaglet amúgy én sem tartanék lakásban. Persze le lehet mozgatni, nem arról van szó, de én nem vagyok annyira aktív, hogy megtegyem. Inkább pincsi, pincser, tacskó, bichon, uszkár, bulldog...stb. való lakásba. Beagle inkább kertes házba bejárással ideális szerintem. Bár annak ellenére, hogy lakásban tartok kutyát, szerintem minden kutyának ez lenne az ideális...
NEM AJÁNLOM A BEAGLET !!! am. érvelj valami hatásossal !

Szeretnék egy általam kinézett tanfolyamra menni. ( Pannon-Quality Kft. ) Ehhez a céghez! Minőségügy téren szeretnék későbbiekben 1-2 tanfolyamot végezni itt. Sikeres vizsga esetén oklevelet kapok! A kérdés a következő?

Legjobb válasz: (Na most valahol olvastam hogy tanfolyamok elméletileg csak tanúsítványt adhatnak ki, oklevelet nem mert azt csak egyetem adhat ki) Vagy én tudom rosszul? Esetleg ha egy HR-es nézi: -ezt állásinterjún nézik hogy oklevél vagy tanúsítvány? -azért szeretnék ilyen tanfolyamot végezni hogy kitûnjek a tömegbõl (pl. : ha gyakornoknak megyek, vagy ha meglesz a diploma) ?

A kérdező hozzászólása: (Na most valahol olvastam hogy tanfolyamok elméletileg csak tanúsítványt adhatnak ki, oklevelet nem mert azt csak egyetem adhat ki) Vagy én tudom rosszul? Esetleg ha egy HR-es nézi: -ezt állásinterjún nézik hogy oklevél vagy tanúsítvány? -azért szeretnék ilyen tanfolyamot végezni hogy kitûnjek a tömegbõl (pl. : ha gyakornoknak megyek, vagy ha meglesz a diploma) ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!