Találatok a következő kifejezésre: Szeret vagy szeret (2428 db)

Szerintem azt, hogy hülye vagy...
Szerintem is hülye vagy. :D
A kérdező hozzászólása: én igen.. de néha kinyitom hogy lássam mitcsinál:DD
Honnan tudod, ha te nem csinálod ugyanezt?:D
nemtökmind1? örülj h van aki puszil...
Nagy hülye vagy kérdezõ.
de akkor te sem csukod be a szemed :D
igen, hülye vagy
A kérdező hozzászólása: Szerintem is hülye vagyok:DDDDDD De amugy engem nem aózavar.. Csak nem értettem.. Mert eddig minden barátom be csukta a szemét, õ nem... Nah mindegy.. Ettõl különleges*-*
Ha zavar akkor szólj neki hogy zavar, és csukja be a szemét...
Haha
Nem lát jól biztos.
Nem mindegy?Semmiség. A lényeg, hogy csókolózik puszil
Nem jelent semmit.
Mit csinál... valószínûleg pingpongozik :D

Hogyan lehet eldönteni, hogy a férjed nem szeret vagy szeret?

Nem arra gondolok, hogy mást szeret-e esetleg, hanem hogy hogyan lehet észrevenni, hogy egyszer?en nem szeret téged, nem vagy fontos neki.

Legjobb válasz: Ugyhogy nem igazàn érdekli, hogy mi van veled.Ha olyan nagy szinész mint az enyém,akkor nagyon nehezen lehet kiigazodni rajta.Tehàt hangùlatfüggõ.

Ugyhogy nem igazàn érdekli, hogy mi van veled.Ha olyan nagy szinész mint az enyém, akkor nagyon nehezen lehet kiigazodni rajta.Tehàt hangùlatfüggõ.
Szerintem a viselkedésébõl leginkább. Nem hallgat végig, nem törõdik veled. Ezt az emberek általában megérzik.
Hát ez érdekes kérdés... Én nem vettem észre! Pedig azt hittem jól ismerem. Egyszer csak lelépett mellõlem egyik napról a másik szó szerint 2gyereket hátrahagyva.
Szia! Ezt érezni lehet elsõsorban, h szeret. Aztán apróságok, amik hozzátartoznak az "élethez". puszilkodás pl, egy-egy érintés, simogatás, jókedvû mosolygás, viccelõdés, döntéshozatalban segítségadás/kérés- ezek mind azt jelzik hogy fontos a felesége/párja.
Szerintem ha ez kérdésként merül fel, akkor a válasz már sajnos a nem szeret.
abból, hogy már itt kérdezgeted.
Igen, egyszerûen nincs jelen. És ha nem az a beszédes fajta, akkor a cselekedetei alapján tudod megítélni. Tesz érted, v. kettõtökért valamit? Õ az, aki a több áldozatot hozza, v. csak te kettõtökért? Ilyenek. A bizonytalanság a legrosszabb. Ha nem félsz a választól, egyszerûen ülj le vele, amikor nyugodt a légkör, és tett fel neki a kérdést. De lehet, hogy a válasz nem fog tetszeni.
onnan venném észre, hogy nem olyan mint most, amikor szeret :) nem kíván, nem számíthatnék rá, nem hallgatna meg, nem hinne bennem.
Abból mind amit elõttem már leírtak, szerintem ezekbõl a jelekbõl észre lehet venni, hiszen ha valakit nem szeretsz nem érdeklõdsz utána, nem érdekelnek a dolgai és hidegebb mint volt. Persze tudnak jól hazudni az emberek még a tetteikkel is, de valahol lehet azt érezni. Aki nem veszi észre az nem akarja észre venni esetleg elviszik a szürke hétköznapok...
Ha komolyan felmerül benned, hogy nem szeret, akkor az úgy is van. Egyébként millió jele van: kevesebbet kommunikál veled érdemi dolgokról, kerüli a testi kontaktust azaz ritkábban érint meg, kevésbé kezdeményezi a szexet, passzívabb, egyre többet vonul félre, közös programokban alulmotivált, közönyös a dolgaidat illetõen, érzed rajta, hogy feszültebb, ingerültebb. Én ezekbõl vettem észre.
A kérdező hozzászólása: És ha sohasem volt valami kommunikatív, senkivel sem? Eleve nagyon magának való ember, de már nem tudom, hogy kedvel-e engem egyáltalán.
Hát, akkor muszáj lesz megkérdezni.

Szeret vagy nem szeret?

Szóval. Kissé bonyolult, de megpróbálom elmondani. Van két oldal, az egyik érzi, h a másik szereti, és a másik is érzi, h szereti ?t a másik. Õ azt mondja, reális, h én szeretem. Aztán én közlöm vele, h pont annyira reális mindkét oldalról a dolog. Erre ?, "kizárt, vagy akkor te még nálam is jobban uralkodsz magadon". Nos, szeret? Remélem lesz, aki érti!

Legjobb válasz: Szeret vagy nem szeret? A válasz: igen, szeret vagy nem szeret. Mindeketten úgy érzik, hogy a másik szereti õket, de azt egyik se mondja konkrétan, hogy szereti a partnert, ezenkívül "õ" elégedetlen "én"-nel, mert nem mutatja ki eléggé az érzelmeit. Végeredményben azt mondanám, nincs kizárva, hogy szeretik egymást (bár ez nem hangzik el), de valószínûbb, hogy csak színlelik a szerelmet, hogy ne bántsák meg a másikat. + Legközelebb beíhatnál fiktív neveket, úgy még talán meg is lehetne oldani rendesen a feladatot:P

Ebben az esetben szerintem szeret, csak nem meri felvállalni az érzelmeit. Szerintem azt a mondatot úgy értette, hogy te tudsz uralkodni az érzelmeiden, de õ nem.
Szerintem õ fél felvállalni az érzelmeit, ellenben veled. Tart ettõl az egésztõl, hogy mi lenne ha õ is ilyen nyíltan felvállalná mint te. Arra kellen rájönni, hogy miért nem mondja el mit érez, hogy mi tarthatja ebben vissza?!
Szeret vagy nem szeret? A válasz: igen, szeret vagy nem szeret. Mindeketten úgy érzik, hogy a másik szereti õket, de azt egyik se mondja konkrétan, hogy szereti a partnert, ezenkívül "õ" elégedetlen "én"-nel, mert nem mutatja ki eléggé az érzelmeit. Végeredményben azt mondanám, nincs kizárva, hogy szeretik egymást (bár ez nem hangzik el), de valószínûbb, hogy csak színlelik a szerelmet, hogy ne bántsák meg a másikat. + Legközelebb beíhatnál fiktív neveket, úgy még talán meg is lehetne oldani rendesen a feladatot:P
Ha jól értelmezem vagy Te és Õ! Te érzed, hogy szereted Õ-t és Õ is érzi, hogy szereted Te! Õ azt mondja, hogy reális, hogy Te szereted õt! Aztán Te közlöd vele, hogy mindkét oldalról reális a dolog. Erre Õ azt mondja, hogy "kizárt, vagy akkor Te még nálam is jobban uralkodsz magadon". A kérdés pedig az, hogy szerete téged Õ? Jól értelmeztem?:)
Egy szót sem értek ! Lehet hogy már késõ van nekem ehhez...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod :) Várom a további megfejtõket is.
Ami biztos, hogy én ezt nem vágom mit akarsz mondani. De ahelyett, hogy rébuszokban beszéltek egymással, miért nem kérdezed meg nyíltan? Az a probléma, hogy nem mondjátok egymásnak, hogy szeretlek? Vallj neki szerelmet, és ha õ is szeret el fogja mondani. Na közel vagyok az igazsághoz?
bocs kétszer ment el
Lehet hogy összezavarlak és nagy hülyeséget írok (nem valami érthetõ a szituáció) , de szerintem túlbonyolítod a dolgot .. csak meg akar erõsíteni abban hogy "pont annyira reális mindkét oldalról a dolog". És mintha azt várná hogy te mondd meg neki hogy szereted õt, mert õ valamiért nem meri vagy nem akarja. Szerintem neki kéne valamit lépnie, ha komolyan gondolja meg fogja tenni.
Lehet hogy összezavarlak (nem valami érthetõ a szituáció) , de szerintem túlbonyolítod a dolgot .. csak meg akar erõsíteni abban hogy "pont annyira reális mindkét oldalról a dolog". És mintha azt várná hogy te mondd meg neki hogy szereted õt, mert õ valamiért nem meri vagy nem akarja. Tehát inkább szeret mint nem.
A kérdező hozzászólása: És légyszi, ha valaki rájött, magyarázza el azt is, hogy miért. Az elõbb, én is azt hittem, h rájöttem, de nem tudom megmagyarázni, pedig azt hittem, értem::
A kérdező hozzászólása: Köszi.. Nagyon köszi. De ugyanakkor ez nem lehet. Totál úgy tesz, mintha semmi sem lenne! Szinte majdnem teljesen közömbös.
A kérdező hozzászólása: Szóval csak érzik, mint egy megérzés, hogy szereti õt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól :S :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat! Nos, nem, ennél sokkal de sokkal bonyolultabb.. hát ez, h állandóan abban beszélünk, tiszta metafora az egész. De köszi, sokat segítettetek!

Most akkor szeret vagy nem? Itthagyott a barátnőm 3év után azzal az indokkal, hogy ő már nem szeret ugy mint régen.

Én kérleltem,de nem engedett!

Legjobb válasz: Megtanultad, hogy felesleges keresned... Nyilván arra gondoltál, hogy nem szokott jelentkezni, ha vita van köztetek. Most abból, hogy elõkerült 2 nap után levonod, hogy hátha szeret... 1) Ha azzal áltatod magad, hogy szeret, miközben ilyenek történnek, akkor tévedsz, Nem szoktuk megbántani, akit szeretünk.... Így nem. 2) Ha azt mondta, hogy nem szeret, majd nem is keres, éli az életét, de te keresed a jeleket, hogy bemagyarázhassad magadnak, hogy de-de, szeret, akkor nálad van gond... Több lehetõség nincs.

Megtanultad, hogy felesleges keresned... Nyilván arra gondoltál, hogy nem szokott jelentkezni, ha vita van köztetek. Most abból, hogy elõkerült 2 nap után levonod, hogy hátha szeret... 1) Ha azzal áltatod magad, hogy szeret, miközben ilyenek történnek, akkor tévedsz, Nem szoktuk megbántani, akit szeretünk.... Így nem. 2) Ha azt mondta, hogy nem szeret, majd nem is keres, éli az életét, de te keresed a jeleket, hogy bemagyarázhassad magadnak, hogy de-de, szeret, akkor nálad van gond... Több lehetõség nincs.
sztem kérdezd meg tõle nyíltan h mi volt ez a két nap lehet h csak idõre volt szüksége h átgondoljon valamit próbálkozz ha tényleg nemszeret már ugyis elhajt és ne feledd a remény hal meg utoljára
Szerintem csak szórakozik veled, én a helyedben bár mily nehéz is, de nem keresném többet...Lesz nála sokkal értelmesebb barátnõd...Bár nem tom, hány éves vagy?!

A barátom soha nem mondja hogy hiányzom neki. nem mutatja ki az érzéseit, vagy nem szeret? Vagy nem veszi komoyan a kapcsolatot?

Soha nem mondja hogy hiányzom neki, még akkor se ha 5napig nem találkozunk, mikor èn már akkor.is.megőrülök ha 2napig nem láthatom:( kb 3hónapja járunk. a "szeretleket" se szokta, csak akkor amikor az ágyban ölelgetjük egymást (19évesek vagyunk, szűzek mindketten).. szerintetek nem is szeret igazán, vagy csak nem mutatja ki?

Legjobb válasz: A pasik sokszor hülyék, és nemtudják megbecsülni amilyük van.(jelenesetbe rád értem:)DE a megoldás az lehetne ha leülnétek egy mozi vagy közös sütizés után megbeszélni a problémáitokat, mert az is lehet h nem nem szeret téged csak nehezen mutatja ki.Ha igazán szeret téged akkor megbízhatsz benne és nem kell félned h elmondd neki hogy mi bánt téged,és akkor majd veszi a lapot és változtatni fog. Ha pedig nem így történik akkor nagyon sok pasi van aki rád vár a nagyvilágban és add ki az útját.De egy beszélgetéssel nem veszthetsz semmit, max lesz egy jó kapcsolatod a barátoddal.Remélem segítettem neked.Nekem ez a módszer idáig bevált. 17/L

A pasik sokszor hülyék, és nemtudják megbecsülni amilyük van.(jelenesetbe rád értem:) DE a megoldás az lehetne ha leülnétek egy mozi vagy közös sütizés után megbeszélni a problémáitokat, mert az is lehet h nem nem szeret téged csak nehezen mutatja ki.Ha igazán szeret téged akkor megbízhatsz benne és nem kell félned h elmondd neki hogy mi bánt téged, és akkor majd veszi a lapot és változtatni fog. Ha pedig nem így történik akkor nagyon sok pasi van aki rád vár a nagyvilágban és add ki az útját.De egy beszélgetéssel nem veszthetsz semmit, max lesz egy jó kapcsolatod a barátoddal.Remélem segítettem neked.Nekem ez a módszer idáig bevált. 17/L
A kérdező hozzászólása: koszonom, sokat segitettel!:)
Nem fog tetszeni a válaszom, de ha egy pasi szerelmes, akkor nem így viselkedik. Most persze az ember bekábítja magát az ilyesmivel, hogy biztos csak félénk vagy nem meri kimutatni..stb, de a valóságban ha odavan érted a pasi, azt határozottan érezni fogod. Nyilván elvan veled a barátod, de hogy nem szerelmes, az tuti.

Kisfiamat egy hete szoktatom a bölcsibe, ma kellett először egyedül hagynom. Észre sem vette, hogy nem vagyok ott 2 órát? ! Eze szerint nem szeret? Vagy rossz neki otthon velem?

Egyedül bent maradt a szobában, meg is tízóraizott, majd megebédelt. Utána hívtak csak be. Persze örülök nagyon, hogy ilyen ügyes, de el is gondolkodtatott....

Legjobb válasz: "Ezek szerint nem szeret?" na ezt gyorsan felejtsd el! :) A kisfiad egyszeruen konnyen alkalmazkodo tipus. Ennek semmi koze a szeretethez. Vannak olyan gyerekek akik nehezen alkalmazkodnak az uj dolgokhoz es vannak gyerekek akiknek ez nem okoz gondot. A felnoptteknel is ugyan igy van. Van akinek hetek kellnek mire beilleszkedik egy uj munkahelyre, megtalalja azokat a kolegakat akikkel van kozos tema... Viszont van akinek mar elso nap siman megy a dumalas, ismerkedes... A gyerkek sem masak. Az en kisfiam is konnyen beszokott a bolcsibe es eszembe sem jutna, hogy nem szeret. Soha de soha beszoktatas alatt es utanna sem sirt. De o mar baba kora ota ilyen tipus. Imadta egyszeruen az uj helyeket, uj embereket es barkivel elvolt. Ez a bolcsivel sem volt maskent. Uj hely, uj kihivas, uj gyerekek es uj jatekok. Imadta. Vannak olyan kisgyerekek akik nem erzik biztonsagban egybol magukat es kell nekik par nap vagy het mire megszokjak. Egy biztos: barmelyik kategoriba is tartozik egy kisgyerek ugyan ugy tud szeretni. Ne aggodj emiatt, inkabb orulj mert sokkal konnyebb igy otthagyni par orara mintha sirna.

Á, ezt az elválás dolgot sokkal jobban megsínylik az anyukák. Még mindig jobb, mintha egy órán át hallgattad volna a kétségbeesett üvöltését és sikítozását. Semmi baj a gyerekkel, szeret téged ugyanúgy. Azért készülj fel rá, hogy vannak hullámok, az a gyerek amelyik elsõ naptól kezdve vidáman megy be a csoportszobába, az lehet, hogy a jövõ héten nem akar már maradni, mert most érdekes, és késõbb esik le neki, hogy most már minden nap oda kell menni..... Nekem egyszerre szokott be a két gyerek (az egyik az oviba másik a bölcsibe), az elsõ napokban semmi gond nem volt, aztán az egyik 3 hét múlva, a másik 2 hónap múlva rendezett elfehéredõ ujjacskákkal ajtóba kapaszkodós -fejhangon visító nagyjelenetet, hogy tõlük zengett az épület.
"Ezek szerint nem szeret?" na ezt gyorsan felejtsd el! :) A kisfiad egyszeruen konnyen alkalmazkodo tipus. Ennek semmi koze a szeretethez. Vannak olyan gyerekek akik nehezen alkalmazkodnak az uj dolgokhoz es vannak gyerekek akiknek ez nem okoz gondot. A felnoptteknel is ugyan igy van. Van akinek hetek kellnek mire beilleszkedik egy uj munkahelyre, megtalalja azokat a kolegakat akikkel van kozos tema... Viszont van akinek mar elso nap siman megy a dumalas, ismerkedes... A gyerkek sem masak. Az en kisfiam is konnyen beszokott a bolcsibe es eszembe sem jutna, hogy nem szeret. Soha de soha beszoktatas alatt es utanna sem sirt. De o mar baba kora ota ilyen tipus. Imadta egyszeruen az uj helyeket, uj embereket es barkivel elvolt. Ez a bolcsivel sem volt maskent. Uj hely, uj kihivas, uj gyerekek es uj jatekok. Imadta. Vannak olyan kisgyerekek akik nem erzik biztonsagban egybol magukat es kell nekik par nap vagy het mire megszokjak. Egy biztos: barmelyik kategoriba is tartozik egy kisgyerek ugyan ugy tud szeretni. Ne aggodj emiatt, inkabb orulj mert sokkal konnyebb igy otthagyni par orara mintha sirna.
Ne butáskodj már! Bízik benned és tudja, hogy érte mész.
Az enyém már az elsõ nap ott maradt 45 percet mert visítva rohant a gyerekekhez és szóltak a gondozók, hogy ez sima menet lesz, ott sem kell maradnom. Kimentem, kibõgtem magam anyámnak a telefonban hogy tudom hogy ez a jobbik eset csak ezt meg én sínylem meg, de másnapra átment rajtam. Bízik benned és nyitott az új helyzetekre, emberekre, melyik dolog negatív számodra? :-) így a legjobb hidd el. Szomszéd kislánya 1órán át zokogott az anyja után. Abba megszakadna a szívem.
Nálünk detto ugyanez volt ma, elõször hagytam ott, tízóraizott, játszott, nem kérdezett utánam. Szerintem bízzunk abban, hogy ilyen típusú kisfiaink vannak, és örüljünk a magabiztosságuknak és örömüknek. :) (persze én is feltettem magamnak ezeket a kérdéseket....)
Látom, nekeed sem könnyû...Az én fiam sírt vagy másfél hétig, de most már szerencsére örömmel megy és alig várja.Szerintem ez gyerekfüggõ, mindegyikbõl mást vált ki az új rendszer.Van ismerõsöm, akinek simán, ugyanígy mint neked beszokott a lánya.Abszolút nem sírt, de rajta másként jött ki:elkezdett újra bepisilni, sírós, hisztis lett otthon.És igen a könnyen beszokó, alkalmazkodóbb gyereknél is lehetnek hullámvölgyek.Persze nem biztos.Szerintem is butaság, hogy nem szeret, ezt felejtsd el!Örülj neki inkább, hogy eddig ilyen ügyes volt!
Ne találj már ki butaságokat. Azt írtad eddig anyás volt, tehát imád, ez nem múlik el. Egyszerûen csak nyitott személyiség, aki örömmel fogadja az új ingereket, és ezek teljesen lekötötték. A nyakamat rá, hogy ugyanúgy imád mint eddig, sõt még jobban, mert olyan klassz helyre vitted, mint a bölcsi. Tényleg örülj, mert nincs annál rosszabb, mint kint a folyosón állva hallgatni, ahogy a gyereked odabent utánad sír. Hidd el, nekem volt benne részem, azt hittem belebolondulok. Nem hiszek abban, hogy egy anya-gyerek viszony csak akkor szoros igazán, ha a gyerek végigordítja a beszoktatást. Gondolj arra, hogy annyira erõs a kötelék, hogy gond nélkül megbízik benned. Tudja, hogy nem örökre hagyod ott, hanem visszamész érte. Gratulálok neked, nagyon ügyes, értelmes kisfiad van. Legyél nagyon büszke mindkettõtökre.
Ugyanez volt a kislányommal is. Hidd el nincs semmi baj. Örülj neki, ügyes független kisgyereket neveltél. Szüksége volt már a közösségre. Nekünk utánna az ovival sem volt semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok, csak itt hüppögök a gép mellet és fojtogat a sírás.
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom hogy így a könnyebb és a szívem mélyén természetesen nagyon megkönnyebbültem, csak olyan fura, hogy az eddig tiszta anyás gyerekem szó nélkül leválasztotta magát. Az tény, hogy sokat jártunk/járunk játszótérre gyerekek közé, tehát maga a közeg nem idegen számára, csak eddig én mindig ott voltam vele és láttam rajta, hogy ha félrevonultam, folyamatosan szemmel tartott. Most meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Közben meg olvasom más kérdéseknél, ahol a kicsi nehezen szokik be a bölcsibe, hogy az a normális, abból lehet tudni, hogy a gyerek egészségesen kötõdik az anyjához....
Mi a telefonfülke mögül lestük a bölcsi kertjét, de voltak anyukák, akik bementek a szemközti emeletes házba és távcsõvel kukkolták a gyereküket, mit csinál a kertben. :-)
szia.Én a 10. válaszoló vagyok.Na látod, emiatt írtam, hogy nagyon gyerekfüggõ.Enyém nagyon anyás, jó akaratos-nem ment könnyen a beszoktatás, de nem bánom, hogy sírt, mert egész eddigi életében minden percben velem volt.Tehát várható volt, egészséges a reakciója.Tied nyilván alkalmazkodóbb, többet voltál vele társaágban ezért nála ez a természetes reakció.Típusfüggõ és valahol azt olvastam:anyafüggõ!ne aggódj, ez így jó!
Dehogy! Az én lányom ugyan már nagyobb, középsõs ovis, de amikor érte megyek, loholok mint a félõrült, aztán mit kapok: "Anya én még maradok és játszok." Ugyanakkor azt is állandóan megkapom, hogy "Anya nagyon szeretlek". :) Ne aggódj, örülj, hogy tetszik neki!

Nem szeret? Vagy ennek ellenére szeret? Hogyan viselkedjek ma vele? Keressem vagy ne?

A barátom pár héttel ezel?tt mindennap felhívott akár órákra is. Igaz, kicsit felesleges volt, mert igyis naponta találkoztunk és legalább 3 órát együtt voltunk. De hát sok lett a telefonszámlája, 35.000.-!!!!!! Volt is bel?le nem kis baj, hogy hogyan fizesse ki, ráment az összes félretett pénze. Azt mondta hogy amíg le nem megy az otthoni balhé addig csak sms-t fog írni meg kevesebbet dumálunk telefonon. S?t tegnap bement a szolgáltatóhoz és lekorlátoztatta 3000.-ra hogy annál több ne legyen a számlája. Ma váltottunk kb7-8 sms.t Mostanába sokat vitáztunk, és az Õ elmondása szerint fél attól hogy újra visszaesünk és balházni fogunk és emiatt nem fog együtt menni, békét akar, boldogságot, és azt hogy bízzak benne. Reggek mindig Õ irja nekem az els? smst, hogy "jóreggelt Kincsem, remélem jól aludtál, legyen szép a napod, hogy vagy? Mir érzel? csók szeretlek" Délután én érdekl?dtem utána, hogy milyen a napja. Délután írta hogy a tali nemfog összejönni, mert a nagyanyjához kell menniük a kórházba, mert baj van vele. Ez volt fél2körül. Irtam hogy oké, megértem... erre irta hogy köszöni hogy megértem, és hogy imád és habcsóknak nevezett... de azóta nem keresett:( És most nem tudom hogy mivan, vagyis hogy hogyan viselkedjek vele, ne menjek fel este msnre, és várjam meg amíg majd Õ keres, vagy menjek fel és legyek kedves. Igaziból nemtudom mit higgyek, hogy szeret-e:( szomorú vagyok:(

Legjobb válasz: te a 17 éves lányka vagy pár órával ezelõttrõl? akkor igen, szeret. nyugodj meg és ne pánikolj. azért, mert nem hív merõben feleslegesen milliószor nem csal meg.

te a 17 éves lányka vagy pár órával ezelõttrõl? akkor igen, szeret. nyugodj meg és ne pánikolj. azért, mert nem hív merõben feleslegesen milliószor nem csal meg.
egyértelmûen bebeszéled. nem akarlak megbántani, de pont az ilyen idegbeteg, féltékeny lányokat szokták dobni. mászkálj el a csajokkal. vagy menj pszichodokihoz. lehet elég az is ha csak kibeszéled, csak ne a fórumon tedd, mert nem vagyunk anonim pszichológusok...
Ha így folytatod, tényleg elõbb-utóbb elege lesz belõled, mert elriasztod magadtól. Egyelõre szeret, NEM csal meg, de miért kellene tízpercenként bókokkal elárasztania? Ebbe bele fog fáradni, én legalábbis nem bírnék idegileg egy ilyen társat. Keress fel pszichológust, ezt komolyan mondom, nem viccbõl! Talán segíthet leküzdeni a beteges féltékenységet.
jesszusom te pszichopata vagy már bocs...ennyire féltékenynek lenni azért már nem normális...örülj , hogy kihúztátok eddig nem tudom meddig bírja még melletted de ilyen tempóba csoda lesz az egy év is...
A kérdező hozzászólása: Nagyon magam alatt tudok lenni ha akár pár órára nemtudok róla semmit sem!!!:( Betegesen féltékeny vagyok, pedig pont emiatt volt a balhé köztünk, mert nemhiszem el hogy szeret, meg vádoltam mindennel ok nélkül. Mégsem bírok leállni... Amikor nem tudok róla semmit már egybõl rosszra gondolok: biztos mással van, nem is akar már tõlem semmit, nem szeret... stb :( hogyan álljak le?
Idegesítõ rinyagép vagy, inkább tanuld a matekot, faterodnak igaza van.
Emlékszem, Te írtál már ki ma délután egy kérdést. Megint csak azt tudom mondani, hogy gyerekes vagy, és betegesen féltékeny, és tényleg szakember segítségére lenne szükséged, ezt most minden rosszindulat nélkül mondom! Amennyi energiád ráfordítasz erre a féltékenység -históriára, ennyi erõvel már huszonötször megírhattad volna a leckét, tanulhattál volna, barátnõzhettél, csavaroghattál volna, akármi.Szerintem Téged ezért is félt annyira apukád, mert betegesen ragaszkodó típusú ember vagy.Ezen nagyon gyorsan változtass, mert szegény barátod be fog sokallni!
A kérdező hozzászólása: amugy van egy másik dolog ami ehhez kapcsolódik és nemértem. és nagyon bánt:( Apámék vagyis inkább faterom elengedett vele nyaralni június végén, napokra, együtt tölthetünk akár 3 éjszakát is, kettesben mennénk a Balatonra. Azért csodálkozom ezen, mert apám eddig tiltott tõle, fõleg az együtt alvástól. De ma elkezdett fenyegetni apám hogyha évvégén megbukok matekból akkor ez meg az lesz... Meghogy a nyaralás nem jogosít fel arra hogy a barátom utána itt aludjon. Mivan????? Én ezt baromira nemértem. elenged vele nyaralni napokra, de itt még egy éjjelt sem tölthet el. mivan?????? ezt magyarázza már el nekem valaki. 17 elmúltam, barátom 20. Akkor leszünk 9 hónaposak.
hüLYe, nem hüJe... am tényleg az vagy :)
Te hüje vagy. Már bocs :D Nyugiiii, nem egyértelmû, hogy imád? =D (zárójelben jegyzem meg, szerintem illett volna beszállnod abba a telefonszámlába...) L/16
ajjjj
A kérdező hozzászólása: Szóval attól félek hogy nem szeret és keveset törödik velem. Pedig nemigazán, mert napközben smsezünk, kb 13:00ig vagyunk suliba aztán találkozunk minden délután és velem van kb este 6ig. És este is beszélünk. Szerintetek csak bebeszélem magamnak a hülyeségeket?
Hagyd már azt a szerencsétlent békén. Én egyszer emiatt szakítottam egy barátommal, mert nem hagyott levegõhöz jutni. kicsit állj le, foglald le magad mással, mert a végén ráfázol. 25/N

Szeret vagy csak játszadozik?

Van egy srác ki nagyon sokat tett értem és szeptember óta helyet foglal a szívemben. Nem sokkal utána elt?nt, akkor barátom lett kivel azóta már szakítottunk mert nem éreztem tisztességesnek ezt vele szemben, hogy közben mást is szeretek!Mostanság jókat beszélgettünk, kacérkodott meg minden és újra bele szerettem.Egyszer csak bejelentette a srác hogy tetszik neki egy közös ismer?sünk, ki 5évvel id?sebb nála...ez nagyon rosszul érintett és ezt meg is mondtam neki, sajnálkozott és látszott rajta hogy bánja a dolgot. de most nem tudom mit érez irántam és a másik csaj iránt...Én szeretem ?t és vele akarok lenni!:(:( Úgy látszott mintha komolyan gondolná, de mostmár nemtudom mit jelentek számára.

Legjobb válasz: Megmondta, hogy mást szeret. Nem értem, hogy hol itt a kérdés. Nem szeret téged. Nem játszadozik, mert se egy szóval se egy tettel nem is mutatott semmi olyat irántad, ami azt igazolná, hogy szeret. Ennyi.

Megmondta, hogy mást szeret. Nem értem, hogy hol itt a kérdés. Nem szeret téged. Nem játszadozik, mert se egy szóval se egy tettel nem is mutatott semmi olyat irántad, ami azt igazolná, hogy szeret. Ennyi.
Egyszerûen csak a barátod és semmi több. Ha nem haboztál volna elmondani neki, hogy õ egy kicsit többet jelent neked, akkor talán még esélyed is lett volna. Viszont az, hogy halogattad, közben még egy másik sráccal is kavartál, így számára nem voltál "szabad préda". Lehet, hogy õ is eljácott ezzel a gondolattal, és õ is ugyanígy érzett, csak látta, hogy összejöttél valakivel, nem akart tolakodó lenni, nem akarta, hogy rámenjen ezzel a barátságotok, így más lány felé fordította a figyelmét. 24F
Felejtsd el. Ha kellenél neki, nem beszélt volna a másik nõrõl. Amúgy sem lehet valami észlény, ha nem vágta, hogy tetszel neki. Vagy nem voltál elég egyértelmû. Vagy csak szimplán nem érdekli.

Tényleg szeret? Vagy hazudik? Miből tudom?

a barátommal majd egy éve vagyunk együtt (Õ 20 én 16 éves vagyok) és rengeteg vitánk volt sokszor külön mentünk de volt, hogy sírt (ezt én is láttam..) meg várt rám nagyon sokat sok téren..de nem rég nagyon össze vesztünk kibékültünk és lefeküdünk, de előtte tudtam meg hogy mikor külön voltunk ugyan akkor próbálkozott lányoknál de én ezt nem tettem fiúkkal és ez rosszul esett meg azt is hallottam hogy az utóbbi időben hogy beszél rólam, meg amúgy nagyon féltékeny típus..betegesen az..de szex előtt kétszer is elmondta hogy szeret..most tényleg szeret vagy mivan már??

Legjobb válasz: Részemrõl tuti biztos, hogy szakítanék vele. Olvass a sorok között. Ahogy így röviden vázoltad a helyzetet, rögtön látszik a szitu: -"rengeteg vitánk volt sokszor külön mentünk" Egy év elteltével sem vagytok közös hullámhosszon. -"próbálkozott lányoknál de én ezt nem tettem fiúkkal" Ebbõl látszik, hogy kinek fontosabb a másik, ki szeretné jobban ezt a kapcsolatot. -"de szex elõtt kétszer is elmondta hogy szeret" Persze, a punciért bármit. (elég tipikus) Értelmes lánynak tûnsz csak kicsit naiv vagy. Hagyd ott és ne is foglalkozz többet vele. Találsz olyat aki tényleg szeret.

Egyre aranyosabbnak tûnsz nekem, egyszer még biztos nagyon boldoggá teszel valakit. Csak ne az érzéseid vezessenek (amik a hormonjaid miatt most amúgy is elég hevesek) :) Hallgass inkább az eszedre. Gondolom te is tudod a választ, csak megerõsítést vártál itt az oldalon is. Legyél okos. :)
Ej kislány! Ez nem mehet igy sokáig. Engem mindig feltud idegesiteni egy ilyen történet... Elnézést, de a nõk nagyon buták mikor szerelmesek. Hagyd ott, legalább a kedvemért. Léci irj ha vége lett...
Részemrõl tuti biztos, hogy szakítanék vele. Olvass a sorok között. Ahogy így röviden vázoltad a helyzetet, rögtön látszik a szitu: -"rengeteg vitánk volt sokszor külön mentünk" Egy év elteltével sem vagytok közös hullámhosszon. -"próbálkozott lányoknál de én ezt nem tettem fiúkkal" Ebbõl látszik, hogy kinek fontosabb a másik, ki szeretné jobban ezt a kapcsolatot. -"de szex elõtt kétszer is elmondta hogy szeret" Persze, a punciért bármit. (elég tipikus) Értelmes lánynak tûnsz csak kicsit naiv vagy. Hagyd ott és ne is foglalkozz többet vele. Találsz olyat aki tényleg szeret.
A nagy büdös " MI VAN MÁR? ": ez van!!! Kalandozik, keresgél, nem gondolja komolyan, próbálkozik, túl fiatal, érzelmileg zsarol= sír, féltékenységi jelenetet rendez, kibeszél a hátad mögött= elégedetlen, miért nem mondja a szemedbe, ha baja van, éretlen, zöld még, nagyon zöld.:D Csak szex elõtt mondja, hogy szeret?! Hogy könnyebben szét tedd a lábad neki. ÉBRESZTÕ!!!
Ha Te sem gondolod komolyan ezt a kapcsolatot, jó vele szexelni és csak ennyi, nem több, és tudod, hogy ez nem fog így sokáig tartani, akkor maradhatsz is, várd meg míg Õ DOB!!! Pl. már mással akar szexelni.
Valószínûsítem, hogy vele vesztetted el a szüzességed. Ez sokaknál egy elég erõs kötödést képez ami sajnos tévútra visz. Túlságosan szereted? Nem baj, nem érdemli meg. Hidd el amikor olyannal leszel együtt akivel teljes az összhang, harmónia stb.. és nem csinál ilyeneket. Na ÕT nem szabad majd elengedned. Viszont ezt a lúzert meg még ma dobd ki! Itt a nyár, ismerkedj, kalandozz. Rá érsz még a nagy szerelemre. De õ, most tuti nem az.
mi a francot keresel még mellette?
A kérdező hozzászólása: pedig nagyon azt hittem:/ és igen vele..és alapból nagyon ragaszkodó típus vagyok:/
A kérdező hozzászólása: de pont ez a baj, hogy túlságosan szeretem, nem tudok tõle elszakadni.. :'(
A kérdező hozzászólása: de miért???miért kéne vele szakítanom?
Én is kíváncsi lennék majd a végkimenetelre.
én vok az elsõ válaszoló-mi az h miért kellene vele szakítanod? ezt komolyan kérdezed?????
A kérdező hozzászólása: igen komolyan..de már én is látom sajnos még én próbáltam ezt megmenteni mint valami kutya komolyan..találkoztunk és még õ mondja nekem hogy hagyjam..hát mondtam hogy hagyom és hazament ...szeretnék valakivel boldog lenni és azt hittem vele lehetek az. soha senkivel nem tettem rosszat..de már barátaim se nagyon vannak valahogy elvesztettem mindenkit..nem tudom hogy építsem fel újra az életemet:'(
Sokszor ilyen az élet. Jönnek mennek az emberek az életünkben, van aki ott hagyja a nyomát van akire nem is emlékszünk. Ne a szomorkodással és a mi lett volna ha... töltse ki az életed. Rengeteg minden áll még elõtted. Ha tényleg véget vetettél ennek a "kapcsolatnak" akkor hadd legyek az elsõ aki gratulál! :)
"barátok jönnek-mennek, ellenségek szaporodnak" Sipirc bulizni :-) Szedd össze magad, mert nem áll meg a világ. Egy ilyen után nehogy sirjál már... Keress rá erre: Anonim MC - A bódogságho' Ertelmezd, én is megszoktam hallhatni mikor "bajban" vagyok
szerintem cseréld le. próbálkozzás normális faszi kereséssel. lehet h 30 éves korod fölött fogod megtalálni, akivel minden jó lesz.

Miért viselkedik így? Szeret, vagy csak kihasználja az érzéseimet?

Sziasztok! 16 éves lány vagyok, el?ször szerelmes. A sráccal barátok voltunk eleinte, majd kialakult köztünk "valami". Nem igazán tudom behatárolni mi ez a dolog. A részemr?l szerelem, ebben elég biztos vagyok. A részér?l... fogalmam sincs. Általában minden nap beszélünk, legalább facebookon. Õ szokott engem keresni, mindig írja, hogy szeret, boldog, hogy én szeretem ?t, nagyon fontos része vagyok a mindennapjainak, hiányzom neki, imád, és gyönyör? dolgokat, amiket nagyon szeretnék elhinni. Csakhogy. Nem akar velem járni. Szerinte azzal, hogy nem járunk a kapcsolatunk tökéletes tud maradni, laza, és nincsenek kötöttségek (? is 16). Megmondtam neki, hogy ez nekem bizonytalan, nem bízok benne, meg az érzéseiben sem. Azt válaszolta, kis id? múlva biztosan rájövök mennyire szeret és bízni fogok benne. Soha semmit nem er?ltet rám, nagyon figyel mindenre. (nem feküdtem le vele... Pedig megtenném, de félek rossz döntés lenne) Bulikban sokszor van az, hogy más lányoknak teszi az agyát, ez engem eléggé zavar... mondtam neki, azt mondta csak én számítok. Tegnap voltam egy buliban, ? is ott volt. Nem mentem oda hozzá. észrevettem, hogy egyszer bámul, és egyszer a szemembe is nézett a szoba másik végéb?l. De nem jött oda hozzám. Senkire nem nyomult rá, és hamar elment. Valamint mikor leültem beszélgetni egy sráccal, akivel barátok vagyunk, messzir?l azt hiszem figyelt... Hirtelen ? is ott termett. Szóval nem értem a dolgokat, amiket csinál, és amiket mond :( Mi ez?

Legjobb válasz: te komolyan elhiszed neki,hogy szeret téged? akkor felvállalna.. és a buliba nem megy oda a csajhoz akit elvileg szeret?? kajak ilyen hülye vagy ?

te komolyan elhiszed neki, hogy szeret téged? akkor felvállalna.. és a buliba nem megy oda a csajhoz akit elvileg szeret?? kajak ilyen hülye vagy ?
A kérdező hozzászólása: Te meg nem tudsz olvasni?! Megmondtam neki, hogy nem bízok benne, de tudod rohadtul nincs tapasztalatom, nem tudok kitõl tanácsot kérni, gondoltam majd itt mond valaki valamit... -.-
tudok olvasni de te akkor mit akarsz ezek után tõle még mindig? miért nem fejezed be ezt a semmit?
A kérdező hozzászólása: Én próbálom õt kizárni, általában flegmázok vele, de nem fejezi be, és szeretném tudni miért csinálja ezt.
Akkor mondd meg neki, hogy ha szeret akkor legyen a pasid és vállaljon fel téged ha meg nem akkor barátok se legyetek meg semmi mert annak nincs értelme.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!