Találatok a következő kifejezésre: Szeret még párom, (108 db)

Mit tegyek? Nem szeret a párom anyósa, már többször is összevesztünk a vőlegényemel miatta. Mindig védi kell hagyni egy kis időt neki, de mennyit? 4 év után nem kedvelt meg akkor?

Egyszer kettesbe maradtam az anyósával és olyanokat mondott hogy a fia jobb n?t érdemel.. meg eddig csak diplomázott barátn?i voltak, hogy én mit akarok, sütöttem neki megfogta és kivágta a kutyának..

Legjobb válasz: A párod anyósa a te anyád! Nem szeret anyád?

A párod anyósa a te anyád! Nem szeret anyád?
A kérdező hozzászólása: Elnézést elkalandoztam:-)) Páromnak az édesanyja.
A kérdező hozzászólása: Hát ez elégé vicces:-)))
Hát nt..anyum sincs jóba apum anyujával, vagyis a mamámmal.Bezzeg apum öcse akármilyen kis k*vát visz haza az jó neki...
Á, hagyd...ezekkel a dolgokkal csak magát minõsíti(nagyon "intelligens" lehet, ha te próbálsz hozzá kedves lenni, õ meg így viszonozza...)hmm...hát ha meg az a baja, h nem vagy diplomás, megint csak az õ IQ-ját alacsonyítja, mert ha õ olyan okos, akkor tudhatná, h az intelligenciát nem diplomával adják, de mind1(én is diplomás vagyok, de engem nem érdekel, h a környezetemben kinek van v. nincs, mert semmit nem jelent ilyen téren).Lefogadom, neked most ezekkel a korábbi barátnõkkel dobálózik, de elõtted õket is ugyanúgy utálta...az ilyen nem szeret senkit(gondold csak végig, nem adtál neki okot rá, h ne szeressen, akkor mégis mi baja?).Te meg hagyd rá, ne veszekedjetek miatta.
Allitsd valasztas ele a volegenyedet. Ha szeret, kiall melletted, es meg anyut is kioszthatja. Ha nem, nincs mirol beszelni. Ha neki is fontos a diploma, akkor engedd utjara. Az en parom kiallt mellettem, anyos az eskuvo utan adta csak meg magat. Azota probal kedves lenni, csak mar keso. Ajanlom figyelmedbe a kovetkezo filmet: Vigyázat, anyós a láthatáron! Jah, es egy nagyon fontos: Ne probalj anyosnak megfelelni. Legyel vele udvarias, mint egy idegennel, tarsalogj az idorol. Olvass ki par konyvet pl. a magfizikarol es utana kerdezd meg hogy mi a velemenye a kvarkokrol es a hurelmeletrol. Alazd le ;) Baratnok mar ugy sem lesztek.
Egy igazán szeretõ pár igen. De sajna vannak, akik jobban adnak a külsõségekre...
Én is akkor szeretem a legjobban a feleségem, amikor épp nincs rajta semmi smink - vagyis amikor tényleg önmaga. :) Az az igazi. Elvégre önmagáért szereti az ember a párját - nõ is, férfi is. Ha meg nem, akkor ott valami nagyon nem stimmel, és valószínûleg érdemes mást keresni. Amúgy meg jusson eszedbe a régi dal: "Az, aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyûrte az ágy..." :)
Az én férjem imád nézni miközben alszom, és imádja amikor reggel felkelek és azt sem tudom hol vagyok:-) persze azért igyekszem adni magamra, de ha egy póló van rajtam ugyanúgy tetszem neki.
"Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred még ha össze is gyûrte az ágy..."
Ha valaki igazán szeret, akkor "állarc" nélkül szeret a legjobban. Amikor reggel felkelsz, karikásak a szemeid, kócos vagy, nyûgös vagy... vagy amikor egy hosszú nap után mocskosan, kimerülten dõlsz az ágyba. Ha valaki szeret egy kis különbséget sem veszel észre a viselkedése között, amikor bombázó vagy és amikor nem vagy épp a toppon. Max megdícsér hogy gyönyörû vagy :)
ha valaki tényleg Szeret, az nem akad fenn az ilyen külsõségeken, hogy milyen vagy smink nélkül, vagy ébredés után..stb :) hidd el, ugyanúgy fog imádni akkor is, ha épp nem vagy a toppon.. :)
Az én párom is talán ilyenkor imád a legjobban, amikor kis nyúzott vagyok vagy álmos, kócoshajú :) Teljesen odavan, és összevissza ölelget ^^ Persze mindig tetszem neki, de látod, nem szûnnek meg az érzései akkor sem, ha nem vagyok épp tip-top :) Szóval ezek miatt nem kell félned ;)
én rettentõen féltem pont ezek miatt. Fõleg, amikor jöttek az elsõ együttalvások. De hidd el, ha Téged valaki igazán szeret, akkor fog a legédesebbnek, legaranyosabbnak találni, amikor reggel kócosan, álmosan rámosolyogsz. Velem legalábbis így volt. Párom imádja amikor reggel még olyan kis nyomott vagyok, és álaltfigurás hálóingbe mászkálok, és reggelit csinálok neki..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)
A kérdező hozzászólása: Pontosan! Ettõl én is nagyon félek! Akkor tudja mindenki, hogy nézünk ki és hááát..:)
Hehe... Megelõztek, de sebaj. Jó látni, hogy sokan gondolkodnak így. :)

Hétvégén együtt voltam a párommal a keddre várt menstruációm szerdán meg is jött! ettől még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Altalaban a ciklusod kozepen van peteeresed, szoval ha hetvegen voltatok egyutt, es utana par nappal jott meg, egy nap keses ide-vagy oda, az normalis. valoszinuleg nem vagy terhes.

Altalaban a ciklusod kozepen van peteeresed, szoval ha hetvegen voltatok egyutt, es utana par nappal jott meg, egy nap keses ide-vagy oda, az normalis. valoszinuleg nem vagy terhes.
Szerintem sem vagy terhes!Ne aggódj!:)
Ha megjött nem vagy terhes.
utolsó: valakinek a terhesség alatt s van menzesze...

Szeret még vagy csak úgy gondolja nem akar már keresgetni új párt?

Párom 32éves.úgy érzem mostanság elhanyagol,a barátai,a sörözés,a Tv jobban érdekli.kb.hetente 3-4alkalommal jár ki a haverokkal.olyankor szinte lehetetlen elérni,hiába hívom,vagy ha föl is veszi,érezteti,hogy nincs kedve most beszélni.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki,akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.

Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki, akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.
Vagy pont azért jár el a haverokkal még most, mert ha gyereke születik, felelõségteljes apa, és családfõ lesz, ahol már nem biztos hogy helyes megoldás a haverokkal való csavargás! Lehet most éli ki magát. Ha nem szeretne, nem lenne veled!!!

Elhagytam a páromat 3hónapja! Nagyon szeret még mindig azt mondja és hogy hiába próbál lányokhoz közelebb kerülni nem tud mert eszében vagyok! Ez igaz lehet? Én nem hiszem, hogy pasik nem tudnak csak úgy szexelni érzelmek nélkül! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is mondott ilyet volt pasim,azt kiderült,hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt

Nekem is mondott ilyet volt pasim, azt kiderült, hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt
Szia! Én fiú vagyok, és én is nem régen szakítottam, és nekem is mindig az eszemben van. Én pl. soha nem tudnék érzelem nélkül, egy lánnyal szexelni.

Vajon szeret még a párom?

Három éve vagyunk egy pár.Lassan 8honapja élünk együtt.De olyan 4-5-honapja eltávolodtunk.Már csak ugy èrzem ,hogy teher vagyok neki.Nem ölelget,nem csokolgat,ha én nem kezdeményezek akor szex sincs.Már beszéltem vele,de azt mondta,hogy a sok munka miatt ilyen,velem semi gond,igyekezni fog.De semi nem változik!!!Vajon mire gondoljak???

Legjobb válasz: Adj neki határidõt, 3 èv alatt ismerheted annyira hogy igazat mond e , hogy a munkától ilyen e. De èn azt is megmondanám, hogy otthon nem a munkahelyen van ha magától nem tudja ès mivel te is õszinte vagy elvárod ezt visszafelè is. Mi 6 ève vagyunk együtt a PÁROMMAL (elsõnek szólt) de egyrèszt a munka az ajtó elõtt marad másrèszt ha van valami azt azonnal beszèljük, nem sumákolva ès halogatva. Máskèpp nem is megy semmilyen kapcsolat.

ma 01:02-es: ismered a szerelmesPÁR, jegyesPÁR, házasPÁR, szülöPÁR foglmakat?!?!?!?! Mert egyik sem cipöre vagy zoknira vonatkozik!!!!!!
Adj neki határidõt, 3 èv alatt ismerheted annyira hogy igazat mond e , hogy a munkától ilyen e. De èn azt is megmondanám, hogy otthon nem a munkahelyen van ha magától nem tudja ès mivel te is õszinte vagy elvárod ezt visszafelè is. Mi 6 ève vagyunk együtt a PÁROMMAL (elsõnek szólt) de egyrèszt a munka az ajtó elõtt marad másrèszt ha van valami azt azonnal beszèljük, nem sumákolva ès halogatva. Máskèpp nem is megy semmilyen kapcsolat.
Ez a különbség az együttJÁRÁS és az együttÉLÉS között. Amig csak néha talákoztok, addig minden alkalom ÜNNEP, ha együttéltek, akkor meg mindennap HÉTKÖZNAP van. Ezt egyrészt meg kellene beszélnetek, hogy kinek mire lenne igénye a mindennapokban, és hogy ki mit hajlandó ezért tenni. Ha sikerül megegyezni és meg is teszi mindenki, amiröl szó volt, akkor lehet csak belöle jó és tartós kapcsolat.
Tovább vele maradni idõpocsékolás, keress mást, aki örömmel van veled. Ne várj éveket, hogy majd akkor gyere rá, hogy elõbb kellett volna lépned!
ha szeretnéd hanem ez ennyi volt majd szeretsz mást elszállt a varázs feleslegesen stoppolja az idõdet te meg az övét..lépj tovább
nálam a 3 év a vízválasztó. ennél tovább még nem volt kapcsolatom. szóval ha ezen túl vagytok, akkor mindenen túl lesztek. ezen át kell menni.
17-es, ez nem túl biztató. Tehát csak azért ölelgeted, mert tudod, hogy neki jó? Miért nem azért, mert neked is jó, mert neki is jó, azaz kettõtöknek jó? Sose értettem ezt, hogy "nem szeretem, fáradt vagyok, nehezemre esik, de a másik miatt megcsinálom". Mint ha ez rabszolgamunka lenne.
Kérdezõ, õ ilyen. Nem mindenki puszilgatós, ölelgetõs. Csak amíg érdekesnek találja a másikat, aztán kész. Könnyen lehet, hogy nem szeret téged. Persze nincs baja veled (aki nem tud negatív érzelmeket érezni a másik iránt, az szeretni sem tudja).
A kérdező hozzászólása: Én is igy gondolom, de akor mért nem mondja a szemembe.Én mindent meg teszek, és ezt mindenre értem.De semi, nem szerném ha vége lenne.Nagyon szeretem
"Ezért is fordultam olyan emberekhez akik kivüröl látják a dolgokat." Tudod itt rém okos mindenki.Mindenki jobban ismeri a kapcsolatotokat, mint te. A "kívülrõl látás" nem azt jelenti, hogy egy online közösség jobban látja, ez azt jelenti, hogy a környezetedben lévõk, akik ismernek titeket és látják a mindennapjaitokat, na õk ESETLEG jobban átláthatják, de nem ismeretlenek. "Megbeszéltük már.Azt mondta, hogy velem minden rendbe van, ö megprobál igekezni.De semi változás." A másik. Ha a párod mond valamit, azt miért nem lehet elhinni? Tudom ezt sugallja minden nõi magazin, hogy ha a férfi mondd valamit, akkor mit kell ez alatt érteni (burkoltan benne van ezekben, hogy nem az igazat mondja) Miért kell minden mögött valami mást érteni? Az nem is jöhet szóba, hogy õszinte? És a másik fontos dolog. Ma már kicsit többet lehet tudni a szerelemrõl, szeretetrõl, hogy úgy mondjam ideje lenne elfelejteni a túlmisztifikált szerelmet. Mint minden érzelem ez is az agyban lévõ folyamatok eredménye, még ha ezt nem is merik bevallani az emberek, mert szertefoszlana a kis álmuk, a régóta dédelgetett eszményképük errõl. El kell fogadni, hogy alapesetben a szerelemhez hozzászokik az agy és pár év múlva már senki sem fog szeretni ugyanúgy, mint az elején. Persze idõnként "fellángolhat" valami, de az nem lesz tartós. Mindezek fényében senki se várja el, hogy 3-4-5 év múlva ugyanúgy puszilgasság és ölelgesség, mint az elsõ hónapokban. Én ezt kerek perec megmondtam a barátnõmnek, hála az égnek fogékony a tudományos dolgokra és rájött õ is, hogy hogyan mûködnek az emberi kapcsolatok.
A 37 %-ossal ne foglalkozzatok. Csak csalódott mert fèlrenyomtak mellette( nem is csodálnám) vagy èpp a legocsmányabb kutyának se kell a Földön. Hát van ilyen, van akinek csõdnek is kell lennie a világon, ìgy marad meg az egyensúly.
az együtt élés kemény. fõleg ha túl nagyok az elvárásaid. mivel minden nap együtt vagytok nyilvánvaló h nem olyan lesz mint amikor hetente 2 napot. ezt tudomásul kell venned. fáradtk vagytok, nincs külön lét, ahol kipihenheti magát -és a másikat :) - az ember. ez nem szeret-nem szeret kérdése. az együtt élés ilyen. tudjátok fûszerezni ha pl heti 1 nap máshol vagytok nem együtt. legyen külön program stb. el is utazhattok szülõkhöz, vagy bárhová néha külön h a másik addig szusszanjon. sztem semmi rosszra ne gondolj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Szeretném helyre hozni a kapcsolatunkat, mert õ a mindenem.Tudom hogy be fásult minden, szeretnék tenni a kapcsolatunkért.Arra gondoltam én is hogy csinálni kell valamit.Szervezek egy közös kirucanást, kettõnknek.Remélem ez sikerülni fog, és ujra közelebb kerüljünk egymáshoz
19-es MIvel én nem vagyok az az ölelgetõs fajta, ezért igen, nagyrészt azért csinálom, mert a páromnak jól esik. nem értem mi ezzel a baj. Nyilván én is igénylem néha, de jóval ritkábban, mint a párom. De mivel szeretem, ezért megteszem érte. meg nyilván olyankor nekem is jó, de magamtól nem mindig tenném meg. Azért az érdekes, hogy egyszer az a baj, hogy nem vesszük figyelembe a másik igényeit, másszor meg az a baj, ha figyelembe vesszük.
Elhiszem hogy fáradt, még a szex részét is elhiszem, hogy emiatt nincs hozzá kedve sokszor, de az ölelgetés meg az ilyen fajta kedveskedések nem lenne szabad, hogy a fáradság miatt elmaradjanak. Megunt, ellaposodott a kapcsolat, ennyi. Én nem vagyok az az érzelgõs, bújós férfi, de az asszony miatt még fáradtan megteszem ezeket. Mert tudom, hogy neki sokat jelent.
" magától adjon puszit néha egy ölelés, szerintem ha valaki szeret valakit ez nem fáradság" Van, akinek magától jön, de van, aki nem ilyen spotán puszi/ölelgetés tipusú - és neki igenis fáradtság, mert nem "jön" hanem eröltetnie kell.
Ha elhagynád észbekapna de én sose tudtam értékelni és sose volt kedvem ujrainditani azokat a kapcsolataimat amikben ez kellett ahhoz hogy észheztérjenek. Másfelõl lehet valami gondja van és nyomasztja. Nem volna fer ha emiatt elhagynád de az se fer hogy nem mondja el ha van egy plusz ok. Ha van ilyen ok s tudnál róla megértenéd. De igy csak szenvedsz.
A kérdező hozzászólása: Már megbeszèltük, ö azt mondja hogy velem semi gond, ö meg igyekezni fog.De semi változás.Szerintem ha valaki szeret akor nem kell hatvanszor elmondani, hogy figyeljen a párjára.Nekem természetes hogy átöleljem megcsokoljam.A szexel is gond van, "hamar zavarjuk le", sajna igy mûködik
fel kell dobni ezt a kapcsolatot valami ujjal.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük már.Azt mondta, hogy velem minden rendbe van, ö megprobál igekezni.De semi változás.Én elhiszem, hogy fáradt, mert sokat dolgozik.De nem azt kértem, hogy ugráljon körbe, hanem magától adjon puszit néha egy ölelés, szerintem ha valaki szeret valakit ez nem fáradság, hanem alapbol jön.De nálunk mindig én megyek oda, sõt a szexet is mindig én kezdeményezem és ott is bajok vannak.Peddig régen örült éjjeleket éltünk meg
Szóval akkor én se számítsak arra, hogy valaki egész éltében velem akar lenni, mert rámun 3 év után? :'(
A kérdező hozzászólása: Ismerem a kapcsolat fogalmait, de tanácstalan vagyok.Ezért is fordultam olyan emberekhez akik kivüröl látják a dolgokat.Mert nem tudom hol rontotam el, mindent megteszek érte, számomra ö a nagy õ.Soha egy vita nem volt köztünk.Csak azt érzem, hogy vele vagyok vele élek, de mindta egy idegennel lenék.Valami hiányzik.Mikor 120-kmre aktunk egymástol, és csak hétvégén találkoztunk, sokkal boldogabbak voltunk.De ahogy össze költöztunk kezdet minden megváltozni, mára már ugy élünk mint akik már 30- éve házasok.
Fúha elsõ! Ez rendkívül bíztató kis szöveg volt:)
sztem meg elõször egy külön programot adj neki-és magadnak, ne közöset, pont h kicsit külön kéne lennetek.és ne nyaggasd! annál rosszabb lesz. hidd el, az csak használna. 8 éve vagyok házas, tudom milyen ez :) imádom a férjem és õ is engem ne néha kell egyedül is lenni

Szeret még a párom?

Sokat veszekedtem vele, mert hirtelen haragú vagyok, és sokmindenen felidegesítem magam. Egyik héten azt mondtam, hogy nem bízom benne, de ez nem így van.Nemrég bulizni ment és nagyon berúgott, én másnap szóvá tettem hogy mi van ha elütik ilyesmi és neki ez nem tetszett, pedig csak aggódom érte.. Mindent balhénak vesz.. legutóbb azt mondta, hogy még egy balhé, és vége..leteszteltem egy közösségi oldalon, és elküldte "alányt".. 8 hónapja vagyunk együtt,és 350 km-re lakunk egymástól, de szeretem.

Legjobb válasz: Ha elküldte,nem véletlenül küldte el, de szerintem ezt sok veszekedést fejezd be, az én párom is ilyen,csak férfiba, megmondtam neki,ha nem áll le ezzel ,akkor megfogja magát utáltatni .

Ha elküldte, nem véletlenül küldte el, de szerintem ezt sok veszekedést fejezd be, az én párom is ilyen, csak férfiba, megmondtam neki, ha nem áll le ezzel , akkor megfogja magát utáltatni .
A kérdező hozzászólása: befejezném én de hát õ is mindent félreért és ebbõl is jön a balhé.. nem tudom mit csináljak hogy jó legyen mindenkinek minden..
hát ha ezért elhagy akkor jelenleg nem szerelmes...
Hat...en model vagyok, es epp a tegnap ezen vitatkoztunk a baratommal, mert mondta h ha en elmegyek mas orszagba fotozasra o nem ul mellettem.Ezt mondta azelott is, mikor elmentem(igaz nem mas orszagba). De megbeszeltuk h ez fontos nekem, es vegul csak megertett.Ha otthagy azert mert csinaltal par kepet, akkor ...hat sajnalom ezt mondani, de szerintem az csak egy nagyon hulye kifogas volt h szakitson, mert valami mar nem ment jol.Nagyon gyava egy alak.Hagyjad kapsz jobbat, soot..annyi erdekes ferfi letezik, csak fel kell fedezni.

Szerintetek miért nem akar velem sexelni a párom? Egy hónapban max.3-szor ha együtt vagyunk. Azt mondja szeret meg kíván de miért nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.

Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.
Mert érzi, hogy sokszor nem õt kívánod, csak az igényeidet akarod vele kielégíteni.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam beszélni vele errõl, de azt a választ kapom, hogy fáradt, nem ér rá meg ilyen dolgok.Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?Amúgy meg nem arra megyek, hogy a vágyaim legyenek kielégítve, hanem szeretem és szeretném szeretgetni!Nõ vagyok 35 éves, a párom 25.Amúgy köszönöm a válaszotok.:)
"Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?" NE haragudj, de szerinted a párodnak az a dolga/kötelessége/munkája, hogy hetente kétszer lefeködjön veled? Ha fáradt, akkor nem hiszem, hogy NEKI jó lenne, és csak muszájból szexelni a legrosszabb dolog a világon.
A kérdező hozzászólása: Ezt a mondatot amit idéztél, nem konkrétan gondoltam, hogy heti 2 alkalom "kötelezõ".De ahhoz képest, hogy mikor nem költöztünk össze akkor hétvégén volt minimum!!2 alkalom, most már együtt lakunk, most meg havi 2 alkalom.Nem tudom érted-e, hogy mire célzok?Persze, hogy nem akarom, hogy kötelesség legyen, a volt házasságomból ismerõs ez a szitu.De mindig fáradt azt nem hiszem.
Bocs, akkor félreértettem. De egyrészt amikor még csak együttjárás van, akkor az újdonság miatt kicsit más a helyzet, most meg már kicsit megszokottabb, hogy ott vagy. Az meg, hogy mindig fáradt: lehet, hogy tényleg kifárad (nemcsak fizikailag lehet valaki fáradt), lehet esetleg beteg (vitaminhánytól kezdve egy csomó más bajig), de az is lehet, hogy csak sok a stressz valamiért, és ez meriti ki. Vagy egyszerüen neki csak ennyire van igénye - az nem igaz, hogy egy férfinak mindig ezen jár az esze, meg mindig van kedve. Próbáld neki elmondani, hogy mi a bajod, vagy még jobb, ha leirod, és azt adod oda - igy pontosabban meg tudod fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, megfogadom!:) És az tényleg nem igaz, hogy minden pasinak azon jár az esze!!
markold nemiszerven és közöld vele hogy kívánlak cicuka :DDD
Nem valószínû, hogy terhes vagy, sõt inkább 99 %, hogy nem vagy az.
Nem lehetsz.
nem hiszem, hogy az lennél!
Mi az, hogy nem rendesen? Nem valószínû.
Ettõl a sextõl biztos nem lettél terhes, max egy elõbbitõl, és most pecsételgetsz. Max erre tudok gondolni, már ha a nem rendesen jött meg alatt a pecsételgetést, kevés vérzést sejted.
Hát mivel erre a hétre vártad a mensid, és ti vasárnap és hétfõn voltatok együtt, ezért nagy valószínûséggel már rég megvolt a peteérésed, szóval lekéstétek.Persze nincs kizárva egy spontán p.érés sem, de azért az általában ritkább eset.Egyébként az, hogy még gyenge vérzésed van, az még nem jelenti azt, hogy terhes is vagy, mivel ez az elsõ mensis nap, és általában a nõk többségében a mensi elsõ napja gyenge.Lehet hogy holnap és holnapután olyan erõs lesz mint szokott lenni.Legközelebb próbáljatok a mensi utáni 12.-16. nap közötti idõszakban együtt lenni, mert akkor van p.érés, és akkor nagyobb az esélye a terhességnek!! 33+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Akkor mensi után lehet próbálkozni azt mondod? Köszönöm a válaszokat! :)
Igen mensi után, de én azért azt hittem, hogy te ezzel tisztában vagy, mert általában aki gyereket szeretne, az informálódik és olvasgat errõl sokat.Azt hittem, hogy tudod, hogy mikor érdemes próbálkozni, és hogy tudod is, hogy mikor szokott lenni p.érésed!! Na de ha nem tudtad eddig, akkor most már tudod.Mensi utáni 12.-16. nap között van p.érés általában és akkor van a legnagyobb esély a teherbe esésre..ilyenkor célszerû 2 naponta együtt lenni, és az aktus után megemelt popóval feküdni kb 10-15 percig, ezzel is segítesz a hímivarsejteknek feljutni a petevezetékbe. 33+1 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!