Találatok a következő kifejezésre: Szeret még csak úgy gondolja nem (2 db)

Szeret még vagy csak úgy gondolja nem akar már keresgetni új párt?

Párom 32éves.úgy érzem mostanság elhanyagol,a barátai,a sörözés,a Tv jobban érdekli.kb.hetente 3-4alkalommal jár ki a haverokkal.olyankor szinte lehetetlen elérni,hiába hívom,vagy ha föl is veszi,érezteti,hogy nincs kedve most beszélni.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki,akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.

Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki, akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.
Vagy pont azért jár el a haverokkal még most, mert ha gyereke születik, felelõségteljes apa, és családfõ lesz, ahol már nem biztos hogy helyes megoldás a haverokkal való csavargás! Lehet most éli ki magát. Ha nem szeretne, nem lenne veled!!!
bocsáss meg és hagyd el
Nem lenne kedved megcsalni velem?
"Többet szóba sem kéne állnom vele." Ez a helyes válasz.
Miért kellett más, ha téged szeretett?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, igazad van. De azért elég rossz érzés, fõleg aza tudat, hogy miután megcsalt, nem mondta el egybõl és velem volt még egy darabig...
Pont a múltkor beszéltem errõl a párommal, azt mondtam neki, hogy nem haragudnék rá, hogyha megcsalna, hiszen az azt jelentené, hogy valamit nem kap meg a kapcsolatban, meg azt is, hogy azonnal szakítana. Nem kell rá mérgesnek lenni, csupán ott hagyni, bünteti õt még elégszer az élet.
A kérdező hozzászólása: Tõlem aztán lehetett akármilyen kapcsolat, az a lényeg, . hogy megcsalt, innentõl kezdve engem nem érdekel, többet nem fog megalázni!!!!
Lányok, verjétek már ki a fejetekbõl, hogy csak szex volt, de téged szeretlek. EZ egy bullshit.
okos gyerek vagy te látod
A kérdező hozzászólása: Kössz, de nem én nem vagyok olyan!!!! Amúgy már nem csalnám meg, mert szakítottunk!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, én is így gondolom!!!!!!rohadt egy érzés ez...de tuti nem jövök össze vele, van annyi bennem!!!
Buta kérdés... Az a baj, hogy kevés ember ismeri fel, hogy egy jól mûködõ párkapcsolat alapja az õszinteség és a bizalom. Egy megcsalásnál ez a 2 elvész. Örökre. Így tényleg nem kérdés, hogy mi a teendõ. 21/L
Csatlakozom...
A kérdező hozzászólása: nah ez jó kérdés..... ezek után nem is hiszem el, hogy szeretett...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!