Találatok a következő kifejezésre: Szeret még csak úgy (31 db)

Lányok! Zavar titeket, ha egy srác folyton becézget, meg szeret ölelgetni csak úgy titeket?

Például aranyos, kedves, cuki, bájos, édes és egyéb szavakkal illet titeket az baj?

Legjobb válasz: van 1 ilyen osztálytársam és igen rohadtul zavar, mert nem nagyon kedvelem õt, meg nem is helyes. De ha jóban lennék azzal az illetõvel akkor nem zavarna.:)

van 1 ilyen osztálytársam és igen rohadtul zavar, mert nem nagyon kedvelem õt, meg nem is helyes. De ha jóban lennék azzal az illetõvel akkor nem zavarna.:)
engem egyáltalán nem zavar, sõt...:D
Én imádom ha ölelgetnek, de a becézgetést is elviselem ha nem mondják fojton.
attól függ, h az illetõt kedveljük-e vagy sem
Én csak örülni tudok az ilyeneknek..:D
Ez könnyen lehet lekezelõ és tolakodó.
Ha a párom csinálja, nem zavar, ha idegen akar ilyesmit, az zavar.
Ha a cukit ki hagyod a sorból akkor nem, de mellette, viccesnek is kell lenned, hogy ne zavarjon.
Engem az zavar, hogy ezek a dolgok egy idõ után elmúlnak.
igen
Ha a barátom csinálná ezt, akkor egyáltalán nem zavarna, de mondjuk egy egy rokon (pl. unokatesó), vagy egy barátom az már zavarna.

Szeret még? A barátommal nem voltunk kettesben sehol, mindig hív vki havert pl. moziba, étterembe, strandra. Nekem kezd elegem lenni, szeretnék csak vele lenni. de én úgy érzem nem szeret azért nem akar kettesben lenni velem?

már nem vunk kezd?k, 4 éve járunk és egy napot nem töltöttünk egyedül mindig volt ott valaki.meg sokszor megy el a havrejaival 7végére engem meg itthon hagy, amikor mondtam hogy szeretnék kettesben elmenni vhova azt mondta nincs erre pénze, jöv?7végén meg elment a haverjaival, arra volt pénz.Amikor rákérdeztem azt mondta örüljek hogy visz vhova,mindig nyávogok, ha nem tetszik keressek mást.megértem ha nincs pénze de tök önz?, mindig csak ?, kezdek beleunni.

Legjobb válasz: Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!

Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!
egyetértek az elöttem szolóval.és még az is lehet, hogy már kezd elhidegülni tõled és azért mondja, hogy keress mást.mond meg neki , hogy akkor legyen vége, és ha pár napon belül nem jelentkezik akkor tuti, hogy már nem szeret.ha meg térden állva könyörög, hogy fogadd vissza akkor szabjál neki feltételt.pl:egyik héten csak veled van a másikon meg lehet a haverjaival
Szia! Sztem sem szeret már igazán s lehet épp arra vár hogy te szakíts vele mert az könnyebb neki minthogy õ mondja ki azt hogy vége. Lehet nem akarja azt hogy miután õ szakít vele te még zaklasd meg stb ezért egyszerûbbnek tartja ha elüldöz maga mellõl és akkor nem lesz az hogy vissza fogod magad könyörögni. De persze nem biztos hogy ez így van de én már tapasztaltam ilyet:(..szóval sztem elõbb üljetek le megbeszélni a dolgokat és ha nem sikerül 1-rõl a kettõre jutni akkor hanyagoljátok egymást.Rem minden rendben lesz:)
Sziooo!! Sajna tõllem sem kapsz biztató választ. Nem szeret ez egyértelmûen kitûnik a viselkedésébõl, és a dolgaiból. Sztem válts minnél elõbb, mert ez igy nem állapot sztem ezt te is tudod, h egy normális kapcsolat nem igy mûködik. Én a tehelyedben biztos nem birtam volna ezt idáig elviselni, h igy lerázzanak és elhanyagoljanak. Sok sikert az újrakezdéshez.

Miért mondta, hogy szeret, ha aztán meg mégsem? Barátnőm tegnap azt mondta, hogy "szeretlek", de ma rákérdeztem, hogy komolyan gondolta-e, és azt mondta, hogy az csak úgy hirtelen kicsúszott. Miért mondta ezt? 22/F

Legjobb válasz: Lehet mást szeret és rágondolt mikor neked mondta. Hoppá ezt nem lett volna szabad elmondanom. Nekem volt már olyan barátnõm aki az elõzõ pasija nevét mondta az ágyba.. hogy ó igen YX.. Ez már annyira gáz hogy nagyon. csak én nem vettem észre. Amúgy meg a nõk nagy színészek..

Lehet mást szeret és rágondolt mikor neked mondta. Hoppá ezt nem lett volna szabad elmondanom. Nekem volt már olyan barátnõm aki az elõzõ pasija nevét mondta az ágyba.. hogy ó igen YX.. Ez már annyira gáz hogy nagyon. csak én nem vettem észre. Amúgy meg a nõk nagy színészek..
Mert talán mégsem szeret?
Nekem is volt egy ilyen esetem, egy lány egy este hozzámbújt meg azt mondta hogy fontos vagyok neki, azután másnap kiderült hogy be volt rúgva xDDDDD
Egyébként mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja.
Akkor elképzelhetõ, hogy egy vidám pillanatában kicsúszott a szájából és még nem igazán szeret, csak kedvel.
Belõlem is néha annyira kikívánkozik, hogy néha kicsusszan a pillanat hevében, pedig tudom h nem lehet így, csak akkor abban a pillanatban tökéletes volt az illetõvel lenni.. tudom, ez vicces, meg kellemetlen lehet, de a nõ ilyen:D nincsenek kordában az érzései Ha a barátnõd, akkor lehet nem akarta õ elsõnek kimondani (ha te még nem mondtad neki) ezért kicsit szégyenli; ezért mondhatta h csak "kicsúszott"! De biztos úgy érez, nyugi:-)
Nem minden nõ ilyen kedves utolsó.Tejesen tisztában vagyok azzal mikor ki iránt mit érzek és nem dobálózok csak úgy a szeretlek szóval, csak mert épp illik a pillanathoz. De nem kétlem, hogy vannak olyanok mint Te.


Szeret még vagy csak úgy gondolja nem akar már keresgetni új párt?

Párom 32éves.úgy érzem mostanság elhanyagol,a barátai,a sörözés,a Tv jobban érdekli.kb.hetente 3-4alkalommal jár ki a haverokkal.olyankor szinte lehetetlen elérni,hiába hívom,vagy ha föl is veszi,érezteti,hogy nincs kedve most beszélni.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki,akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.

Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki, akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.
Vagy pont azért jár el a haverokkal még most, mert ha gyereke születik, felelõségteljes apa, és családfõ lesz, ahol már nem biztos hogy helyes megoldás a haverokkal való csavargás! Lehet most éli ki magát. Ha nem szeretne, nem lenne veled!!!
Az õszinteség néha tud csodákat tenni.
Hát még egy jó nyelvtan könyv! :D
Ülj le vele beszélgetni és kérdezz rá, ha tényleg szeret elfogja mondani mi az amitõl változott a kapcsolatotok.

Vajon még szeret vagy talán itt a vége? Tényleg lehet csak úgy kiszeretni a másikból?

8 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi id?ben mintha nem érezne semmit.Minden hétköznap találkozunk ez megkötöttöt de régen minden percet együtt töltöttünk most meg mintha én mennék utána.Ami még rosszabb már nem kíván emlékszem régen volt h napközben egy sms-t dobtunk h mennyire hiányzik a másik és hogy mennyire kívánjuk egymást.Azt mondja szeret és ne legyen vége de közben mintha mégse.Talán megszokás és nem akar már hagyni?

Legjobb válasz: nekem is volt egy ilyen a kapcsolatomban. be kell hozni uj dolgokat kicsit ne találkozzatok annyit ,fözd neki a kedvencét vagy egy különlegeset még ha csak tizenéves vagy akkor is hatásos,vagy vegyél fel valami szexy füzöt vagy ilyesmit nem tudna neki ellenállni. hagyd hogy többet legyen a barátaival,ha velük van és késik hagyd! én is igy tettem és még mindig járunk és az csak egy szakasz volt. sok sikert!

nekem is volt egy ilyen a kapcsolatomban. be kell hozni uj dolgokat kicsit ne találkozzatok annyit , fözd neki a kedvencét vagy egy különlegeset még ha csak tizenéves vagy akkor is hatásos, vagy vegyél fel valami szexy füzöt vagy ilyesmit nem tudna neki ellenállni. hagyd hogy többet legyen a barátaival, ha velük van és késik hagyd! én is igy tettem és még mindig járunk és az csak egy szakasz volt. sok sikert!
lehet kezd megunni. lehet csak egy kis szünetre vágyik. ülj le vele beszélgetni errõl, hogy nem-e igényel pár nap szünetet. Esetleg kezdi a kapcsolatot megunni, de erre van egy ellenszer: dobd fel a kapcsit egy új dologgal. Illetve több új dologgal. És ne csak egyszer hanem folyamatosan csináljatok új, nem megszokott dolgokat.

Egyirányú utcában lakunk, a szembe szomszédunk a buszával, csak úgy tud befordulni az udvarába ha a mi kapubejárónkat összetöri. Már 4-szer csináltattuk meg, mit tehetünk?

Legjobb válasz: Sajnos a szép szóból, ez a 8 általánost végzett falusi ember nem ért.Egyébként Báró Úrnak nevezik városunkban.Esze ágába nincs fizetni, pedig nem is az Õ háza amiben lakik az anyjánál egy melléképületben lakik a Nagyságos Úr! Az a kérdésem milyen buszra kell engedély az udvaron tárolásra és azt honnan kérhetõ meg.Sajnos én nõ létemre nem értek hozzá, Õ nem is vitázik, csak "bájosan" mosolyog, ha bármit mondunk Neki a férjemmel és aztán hülyének néz bennünket és folytatja tovább ugyanúgy mint eddig.Már a szabálysértéssel és a közterülettel is próbálkoztunk a Polgármesteriben, de Õt semmi nem érdekli, korlátlan személyiség.

A kérdező hozzászólása: Sajnos a szép szóból, ez a 8 általánost végzett falusi ember nem ért.Egyébként Báró Úrnak nevezik városunkban.Esze ágába nincs fizetni, pedig nem is az Õ háza amiben lakik az anyjánál egy melléképületben lakik a Nagyságos Úr! Az a kérdésem milyen buszra kell engedély az udvaron tárolásra és azt honnan kérhetõ meg.Sajnos én nõ létemre nem értek hozzá, Õ nem is vitázik, csak "bájosan" mosolyog, ha bármit mondunk Neki a férjemmel és aztán hülyének néz bennünket és folytatja tovább ugyanúgy mint eddig.Már a szabálysértéssel és a közterülettel is próbálkoztunk a Polgármesteriben, de Õt semmi nem érdekli, korlátlan személyiség.
Most ezt én nem értem... Miféle beton az, ami egy kisbusz alatt összetörik attól, hogy azon fordul? Vagy a jóember egy csuklós BKV busszal jár melózni? Mert azt el sem tudom képzelni. Amúgy marha egyszerû: Ha normálisak akartok maradni akkor egy kukát vagy virágcserepet kitesztek a beton szélére, hogy ne tudjon ott bekanyarodni. Ha köcsögölni akartok akkor szögesdrótot, szöget, vagy ilyet: http://blogocska.org/charlie/2009-08-09/kerek-lyukasztok/ Mikor 3x átment rajta többet nem fog ott bekanyarodni...
Rendõrség? A szomszéd munkáltatója? Gondolom a buszon is marad nyoma a kapu összetörésének.
A kérdező hozzászólása: Nem a buszát és a kaput töri össze hanem folyamatosan a kapubejáróhoz vezetõ beállón lévõ betont, már 4 alkalommal.Mert be tud egyébként is fordulni este az udvarába, nem a munkáltatója, ez egy asztalos de a mûhelye nem itt van.Csak ha naponta többször hazajön, mindig a betonon keresztül megy és úgy áll le.Mert Neki így kényelmes.A sarok 2 percre van egy szélesebb utca, onnan nem tud bejönni gyalog pl. ebédelni.
Azt hittem, hogy a kapu tartóoszlopát töri meg. Nem lehetne beszélni vele, hogy ne legyen már ekkora nagyságos úr? Ha nem ért a szép szóból, akkor esetleg be lehet ígérni, hogy az önkormányzatnál be fogjátok jelenteni, és akkor neki kell megcsináltatni a járdát. Ahhoz, hogy otthon, az udvaron tárolja a buszt, engedéllyel kell rendelkeznie. Van neki egyáltalán ilyen? Tényleg nem tudok más megoldást, mint ha nem ért a szép szóból, be kell keményíteni. Tudom, nem jó haragban lenni a szomszéddal (rossz szomszédság-török átok), de ez nem jelenti azt, hogy mindent el kell nézni, le kell nyelni a szomszédtól.
Ha nem a saját tulajdona, akkor a cégének kell az önkormányzattal egyeztetve engedélyezni az otthon, nem telephelyen való parkolást. Ha a sajátja, akkor is az önkormányzat mûszaki osztálya engedélyezheti. Viszont ha nálatok ekkora úr, az önkormányzat nem tudom, fog-e lépni. Ilyenkor jut eszembe, hogy ott vannak a kereskedelmi TV csatornák, azok ugranak az ilyen ügyekre. Rendszeres károkozás, a hivatalos szervek tötyörgése, és már megy is ki a stáb. Ott magyarázza meg, hogy mekkora úr.
A kérdező hozzászólása: *17/F
Egyenesen é õszintén ird le a kislánynak, hogy szeretnéd megismerni, érdekelne téged mi a véleménye a világról(akármirõl).
szevasz, van nálatok terasz?

Elhagytam a páromat 3hónapja! Nagyon szeret még mindig azt mondja és hogy hiába próbál lányokhoz közelebb kerülni nem tud mert eszében vagyok! Ez igaz lehet? Én nem hiszem, hogy pasik nem tudnak csak úgy szexelni érzelmek nélkül! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is mondott ilyet volt pasim,azt kiderült,hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt

Nekem is mondott ilyet volt pasim, azt kiderült, hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt
Szia! Én fiú vagyok, és én is nem régen szakítottam, és nekem is mindig az eszemben van. Én pl. soha nem tudnék érzelem nélkül, egy lánnyal szexelni.
bocsáss meg és hagyd el
Nem lenne kedved megcsalni velem?
"Többet szóba sem kéne állnom vele." Ez a helyes válasz.
Miért kellett más, ha téged szeretett?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, igazad van. De azért elég rossz érzés, fõleg aza tudat, hogy miután megcsalt, nem mondta el egybõl és velem volt még egy darabig...
Pont a múltkor beszéltem errõl a párommal, azt mondtam neki, hogy nem haragudnék rá, hogyha megcsalna, hiszen az azt jelentené, hogy valamit nem kap meg a kapcsolatban, meg azt is, hogy azonnal szakítana. Nem kell rá mérgesnek lenni, csupán ott hagyni, bünteti õt még elégszer az élet.
A kérdező hozzászólása: Tõlem aztán lehetett akármilyen kapcsolat, az a lényeg, . hogy megcsalt, innentõl kezdve engem nem érdekel, többet nem fog megalázni!!!!
Lányok, verjétek már ki a fejetekbõl, hogy csak szex volt, de téged szeretlek. EZ egy bullshit.
okos gyerek vagy te látod
A kérdező hozzászólása: Kössz, de nem én nem vagyok olyan!!!! Amúgy már nem csalnám meg, mert szakítottunk!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, én is így gondolom!!!!!!rohadt egy érzés ez...de tuti nem jövök össze vele, van annyi bennem!!!
Buta kérdés... Az a baj, hogy kevés ember ismeri fel, hogy egy jól mûködõ párkapcsolat alapja az õszinteség és a bizalom. Egy megcsalásnál ez a 2 elvész. Örökre. Így tényleg nem kérdés, hogy mi a teendõ. 21/L
Csatlakozom...
A kérdező hozzászólása: nah ez jó kérdés..... ezek után nem is hiszem el, hogy szeretett...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!