Találatok a következő kifejezésre: Szeret még csak (277 db)

Cod1 lan, ahaverommal letöltötük aHamachi-t csináltamegy random nevvel egy halozatot rám kapcsolódott csaken tudtam csatlakozni a szerora meg csak en lattam (amit csinaltam) aztanő iscsinalt ugyanezt eljatszottuk deugyse sikerult, mitkéne csinalnunk?

Amit en csinaltam azt csak en lattam amit ő azt csak ő mikor en csinaltam ram volt kapcsolodva mikor ő en voltam ra akpcsolodva...

Legjobb válasz: helyesírást tanulni

helyesírást tanulni

Ha velem álmodik akkor az azt jelenti szeret még, csak tudatosan elfojtani próbálja, ill. nem akarja kimutatni?

Van egy srác sokszor álmodik velem, de nem akar látni. :(

Legjobb válasz: Kedves elõttem hozzászóló, figyeld meg, ahogyan mindjárt ellenkezni fog a kérdés kiírója. Figyeld!

Kedves elõttem hozzászóló, figyeld meg, ahogyan mindjárt ellenkezni fog a kérdés kiírója. Figyeld!
Nem.
Éééés a közönség már izgatottan várja a következõ "de hát akkor mit jelent? de én úgyérzemszeret" megszólalást.
A kérdező hozzászólása: Azt még hozzátenném, hogy még barátként se akar látni, tehát sehogy sem! Pedig barátként is szívesen elfogadnám, és õ is mindig msn-en, facebookon érdeklõdik hogyan vagyok stb, és keres ha nem lát, csak élõbe ne lásson...
Én is álmodtm már sok emberrl sokmindemt. Nem akar tõled semmit, bámennyire is szeretnéd. Az ember nem válogathatja meg, h mit fog álmodni. Veled álmodot, de ennyi. Nem lesz ebbõl több, hiába is akarod, mert õ nem szeret. Nincsenek jelek, h de igen. Nem akar barátként se, mert nem akar egyáltlán látni... Dolgozd fel!
A kérdező hozzászólása: Oké, de Õis mindig msn-en, facebookon érdeklõdik hogyan vagyok stb, és keres ha nem lát, az álmai meg olyan érzelmesek hogy kb sírhatnékja van, és MINDEGYIK velem kapcsolatos álma az én megmentésemrõl szól.
Teljesen mind1, h mit álmodik, ha nem akar téged, ne reménykedj. Érdeklõdni sokan szoktak az ismerõseik felõl.
A kérdező hozzászólása: Ez nem olyan "sima érdeklõdés". -_- Gondoskodik rólam, fontos számára lelki épségem s boldogságom. jaésmeg: tudatalatti: álom, stb tudatosság: éber cselekvés, és amit mond.
Sima barátként törõdik veled. Itt az a lényeg, h próbálod meggyõzni magad, h akar tõled vmit és azt várod, h mi ezt mondjuk. Az csak álom volt. A tudatalattit meg nem irányíthatja... Ha 1x azt álmodja vki, h megöl vkit, attol még nem fogja azt akarni...
A kérdező hozzászólása: És annak mi lehet az oka, hogy ha érzelmekrõl akarok vele beszélni, akkor egybõl felháborítom teljesen elzárkózik minden érzelmességtõl!? És megtiltotta a haverjainak, hogy rólam beszéljenek az õ jelenlétében.
Nem akar tõled semmit, ezért nem is akar beszélni az érzelmekrõl. Ha nincs mirõl, akk miért beszéljen? Az elmondottak alapján kap belõled eleget, és nem szeretné, ha még a baráti körében is rólad beszélnének. Am én is szoktam törõdni a barátaimmal és a lelki világukkal. Pasi vagyok és õk is azok, de attól még érdekel, h mi van velük.
12: de igen :D lol Kérdezõ, leírom mégegyszer: A SRÁC NEM AKAR LÁTNI. NEM szeret NEM akarja kimutatni és NINCS mit elfojtani tehát SEMMIT se jelent. Változhatnak a dolgok, fõleg, mert a válaszaid színvonalából ítélve körülbelül 8, 9 éves lehetsz, de inkább olyan emberekkel foglalkozz, akik képesek kimutatni az érzelmeiket, és érthetõen, egyértelmûen képesek kommunikálni. Ez a srác nem olyan, a többit pedig te képzeled bele.
Hát nem megmondtam?
A kérdező hozzászólása: :( Érzelmes, túlfûtött álmok ezek...
Szerintem sem ezt jelenti. De hiába írja le neked bárki, jön az, hogy de mégis ezt jelenti blabla. Akkor meg minek írsz ide? És én minek nézem ezt az oldalt...
Ba.szki, mondani mindent lehet :D
A kérdező hozzászólása: De ha rosszat álmodik mindig mondja milyen sr volt például és tényleg rosszul érzi magát álmában, vagy ha jó akkor jól, sokat ölel és csókol álmában, álmában soha nincs hidegség vagy veszekedés azõ részérõl, akkor szerintetek ez mit jelenthet? Meg nem akar látni, a haverjainak is megtiltta hogy engem szóba hozzanak, mert nem akarja hogy a fejében / szívében legyek pedig szeretyjük egymást.
Te tulajdonképpen mit szeretnél hallani? Mert elég szépen le tudod írni, hogy mit gondolsz, én meg leírtam neked, hogy mondani mindent lehet, egyébként pedig semmi ilyet nem jelent, akárkivel álmodhatsz.
Most írtam le mit fogsz csinálni, és NAHÁT pont azt csináltad... a lottó bezzeg nem jött be sose :S se a tippmix... ritkán
A kérdező hozzászólása: Jó, de akkor miért ilyen?
Akar látni? Nem. Tehát nem érdekled. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem fogok ellenkezni, csak azért vannak furcsa jelek rá, hogy mégis érdeklem, nekem úgy tûnik a szívében más van de el akarja fojtani, pedig hûde szeretné csak a mosolyomat, ha látná... Tudom mit akar, meg mire vágyik, és hát elég antiszoc szegény nincs senkije rajtam kívül, és mi nagyon elmélyültünk egymásba, és ez nem úgy ment hogy jrásá és szakítás soha többé nem látlak, minden nap rámnéz online és szeretné ha jól érezném magam, meg aggódik és nem hazudik az álmaival kapcsolatban, csak ennyi!... Bár lehet simán lemondana rólam, ha egyszercsak meghalnék vagyis lehet igazatok van, de az is lehet hogy nem mert végülis én ismerem jobban ezt a fiút nem ti, de azért minden véleményre kiváncsi vagyok, komolyan.
És még mindig minden válasz után jön a "de hát mégis, de ez, de azt akkor miért csinálja" Miért tetted fel egyáltalán ezt a kérdést??? Ha csak önmagadat akarok gyõzködni miután mások válaszolnak rendesen egy olyan válasszal, amit nem akartál hallani. Szerintem harapj rá egy téglára vagy szedd ki a méhed, mert így megóvsz minket az ilyen gének és minden más továbbadásától. Kérlek, tedd meg. Légy szíves.

Szeret még, vagy csak én hiszem? Azt mondja szeret, de nem ezt érzem!

Tehát,a v?legényemmel 3éve és 7hónapja vagyunk együtt.Az utóbbi id?ben nagyon sokat veszekedtünk a féltékenykedésem miatt,de mindig adott rá okot(nekem legalább is az)!Most már ott tartunk,h.? azt mondja,h.szeret de szerinte megszokásból vagyunk együtt+hogy ?t már rég nem érdekli,h.mit csinálok!Mindent olyan lazán vesz.Megbeszéltük,h.ha balhé van megbeszéljük és nem veszekszünk,de mostmár minden apróságért felkapja a vizet.Mindig azt csinálja amit utálok és amire megkérem,h.ne tegye (csak azért h.bosszantson)+néhány hónapja ocsmányul beszél amit kimondottan utálok olyan dolgokról amit szintén utálok!

Legjobb válasz: Valamennyire biztosan szeret, hiszen három évet nem lehet csak úgy eltörölni. De a szeretet érezni kell és nemcsak mondani. Õ is megadta rá a választ: szeret,de már csak megszokásból vagytok együtt, és nem érdekli mit csinálsz. Hidd el ez már réges rég rossz. Gondolj bele mi lesz 10 év múlva, ha már most úgy érzed direkt húzza az idegeidet. A saját érdekedben lépj pár lépést valamerre, hiszen olyan fiatal vagy még. Ha valaki mellett depis vagy (amin ráadásul a másik fél jót kacag), akkor az a kapcsolat nincsen hasznodra. Több boldogságban lesz részed egy olyan valaki mellett, aki nemcsak mondja, de ki is mutatja, hogy szeret és aki mellett nem depressziós leszel, hanem nagyon boldog.

Valamennyire biztosan szeret, hiszen három évet nem lehet csak úgy eltörölni. De a szeretet érezni kell és nemcsak mondani. Õ is megadta rá a választ: szeret, de már csak megszokásból vagytok együtt, és nem érdekli mit csinálsz. Hidd el ez már réges rég rossz. Gondolj bele mi lesz 10 év múlva, ha már most úgy érzed direkt húzza az idegeidet. A saját érdekedben lépj pár lépést valamerre, hiszen olyan fiatal vagy még. Ha valaki mellett depis vagy (amin ráadásul a másik fél jót kacag), akkor az a kapcsolat nincsen hasznodra. Több boldogságban lesz részed egy olyan valaki mellett, aki nemcsak mondja, de ki is mutatja, hogy szeret és aki mellett nem depressziós leszel, hanem nagyon boldog.
Szia! Hagyd a fenébe a võlegényedet. Minden a folytatás ellen szól. Elfáradt ez a kapcsolat. Van ilyen. Ne hagyd magad megalázni, ahhoz még túl fiatal vagy. Ha össze is házasodnátok /remélem ezek után ez már szóba sem jön!/ nagyon hamar elválnának az utjaitok. Gyászold meg szépen a kapcsolat halálát, pihend ki és szedd össze magad. Aztán majd jöhet egy új kapcsolat! Egy napot se vesztegess rá!
Természetesen sok hibád van, ha kevés benne a szeretet! Hagyd ott!
Hát itt csak jó válaszokat kaptál. A lényeg h Õ nem vállalja a felelõsséget h kimondja vége de ugyanúgy Te sem.Csak h egymásra mutogathassatok h õ a hibás õ szakított. Mondjátok ki kölcsönösen h nem mûködik, vége. És váljatok el emberi módon.
Szia én vagyok a második válaszoló is. Akkor végül is az van, amit írtam neked. Tõled várja, hogy lapátra tedd. Szerintem add meg neki ezt az örömöt, mert így te is csak szenvedsz és tönkremész! Fiatal vagy még, most lépj, amíg nincs ami összekössön pl. gyerek. Biztosan van valaki, aki csak rád vár és megbecsül téged, mert ez az ember semmibe vesz. Tudom közhelyes, de ne ragadj meg egy rossz kapcsolatban.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a párod nagy ívben tesz rád... Sajnálom, hogy ezt kell átélned. Ne maradj benne egy rossz kapcsolatban, mert nagyon sok fájdalmat kell még így elviselned.
ha nem vagy boldog a kapcsolatodban akkor lépj ki. csak te tudsz változtatni azzal , hogy befejezed és keresel egy olyan férfit aki mellett boldog lehetsz.
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Nem gondolod, hogy azért csinálja direkt azt, amit te utál, mert valamit ki akar provokálni? Például egy szakítást. Én úgy látom, abból amit leírsz, hogy neki nincs mersze kimondani, hogy legyen vége és tõled várja. Végül is már nem érdekled, ezt meg is mondta. Szerintem legalábbis ez a mondat "õt már rég nem érdekli mit csinálok" ezt jelenti. Lehet, hogy már másik nõ is van az életében. Ebben a kapcsolatban csak boldogtalan lehetsz!Szerintem hagyd el, úgyis erre vár!
A kérdező hozzászólása: Amikor kérdeztem tõle, hogy mi legyen, azt mondta, h.õ nem akar dönteni mert mindig rosszul dönt és nem akarja, h.majd egyszer az életben azt mondja, h.itt volt a lehetõség a kezében és nem élt vele, ezért azt várja, h.én döntsek, tehát, h.én mondjam ki hogy legyen vége, hogy aztán õ nyugisan élhessen tovább úgy, h.nem õ döntött így....
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok(elírtam), igaz, én még szeretetre vágyom (hogy a fenébe ne), olyan fiúra aki igazán szeret, kimutatja, és nem akkor ölel át amikor megkérem! Voltunk már néhányszor külön, és mindig én hívtam fel mert én szeretem õt.Talán hiba volt!Tudom, hogy nem bírom ezt sokáig, és amint egy kicsit könnyebb lesz túl teszem magam rajta, szakítani fogok vele, csak nehézen hiszen 3 év+õ az elsõ szerelmem és minden téren õ az elsõ! Rossz lesz, de nem ezt érdemlem, azért mert szeretem
nehéz, de szerintem a szakítás jobb lenne. neked is, és neki is. nem feltétlenül jó az elsõvel együtt maradni.
Ugyanabba a helyzetbe voltam mint te. 3 év után vagyis pontosabban 2 év 7 honap után elfáradt a kapcsolatunk. Én kûzdöttem, szerettem, mindent megtettem..Õ meg folyamatosan veszekedett velem meg megalázott mások elõtt. Tudtam hogy nincs tovább és tovább kéne lépni és kidobni. De szerettem!! Még valahol most is szeretem. Aztán 2 hónapja egy veszekedés alkalmával azt mondta ez igy nem mehet tovább és lelépett. Azóta se egy sms...se semmi. Msn-en néha fenn van, de nem ír rám, én se rá. Nem érdemeltem ezt és nem is tudom h miért jutottunk ide. De így alakult. Még hiányzik meg rossz, de valahol igaza van, hogy nincs így értelme, hogy csak én akarom. Ráadásul õ folyton bántott az utolsó 4-5 hónapba, amit nem érdemeltem. Ez van. Túléljük! Fel a fejjel.


Szeret még? A barátommal nem voltunk kettesben sehol, mindig hív vki havert pl. moziba, étterembe, strandra. Nekem kezd elegem lenni, szeretnék csak vele lenni. de én úgy érzem nem szeret azért nem akar kettesben lenni velem?

már nem vunk kezd?k, 4 éve járunk és egy napot nem töltöttünk egyedül mindig volt ott valaki.meg sokszor megy el a havrejaival 7végére engem meg itthon hagy, amikor mondtam hogy szeretnék kettesben elmenni vhova azt mondta nincs erre pénze, jöv?7végén meg elment a haverjaival, arra volt pénz.Amikor rákérdeztem azt mondta örüljek hogy visz vhova,mindig nyávogok, ha nem tetszik keressek mást.megértem ha nincs pénze de tök önz?, mindig csak ?, kezdek beleunni.

Legjobb válasz: Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!

Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!
egyetértek az elöttem szolóval.és még az is lehet, hogy már kezd elhidegülni tõled és azért mondja, hogy keress mást.mond meg neki , hogy akkor legyen vége, és ha pár napon belül nem jelentkezik akkor tuti, hogy már nem szeret.ha meg térden állva könyörög, hogy fogadd vissza akkor szabjál neki feltételt.pl:egyik héten csak veled van a másikon meg lehet a haverjaival
Szia! Sztem sem szeret már igazán s lehet épp arra vár hogy te szakíts vele mert az könnyebb neki minthogy õ mondja ki azt hogy vége. Lehet nem akarja azt hogy miután õ szakít vele te még zaklasd meg stb ezért egyszerûbbnek tartja ha elüldöz maga mellõl és akkor nem lesz az hogy vissza fogod magad könyörögni. De persze nem biztos hogy ez így van de én már tapasztaltam ilyet:(..szóval sztem elõbb üljetek le megbeszélni a dolgokat és ha nem sikerül 1-rõl a kettõre jutni akkor hanyagoljátok egymást.Rem minden rendben lesz:)
Sziooo!! Sajna tõllem sem kapsz biztató választ. Nem szeret ez egyértelmûen kitûnik a viselkedésébõl, és a dolgaiból. Sztem válts minnél elõbb, mert ez igy nem állapot sztem ezt te is tudod, h egy normális kapcsolat nem igy mûködik. Én a tehelyedben biztos nem birtam volna ezt idáig elviselni, h igy lerázzanak és elhanyagoljanak. Sok sikert az újrakezdéshez.

Vajon szeret még? Vagy csak hülyít?

Egyik nagyon jó barátommal egy buliban kavartunk. Mondta hogy próbáljuk meg mert szeret stb.. csak az volt a baj hogy ? elköltözött és kéthetente jön haza. Kimondodttan nem jártunk de minden nap beszéltünk telefonon. Mikor hazajön mindig találkozunk nem kettesben hanem hármasban vagy négyesben. Múltkor megint megcsókólt de aztán utánna mintha misem történt volna. Most akkor mivan? lehet-e még nála esélyem?

Legjobb válasz: Az attól függ hány éves vagy? Beszélgess el vele legközelebb CSAK 2-esben.Ne durván, mert ha nem gondolja annyira komolyan,megijedhet.Tisztáznotok kell,ki hogyan gondolja ezt.De ha megcsókolt, azt biztos okkal tette ;) vagy úgy gondolja, hogy megengeded, tehát megteheti.. ez a rosszabbik eset.Mindenképp beszélgess el vele mert ha másképp van, akkor csak kihasznál utána meg otthon röhög a markában.. A távolság a leg rosszabb dolog.. Én motorbalesetes vagyok ;) Tudom milyen Még vagy 2 hónapig nemtudok lábraállni.Ha tényleg szeret és ezt vállalja,akkor Bevállalja a távolságot is,,De mindenképp onnantól él egy kapcsolat, ha 2-esben mélyen a szemedbe néz, és úgy meri kimondani h szeret.. Leírni, telefonon kimondani könnyû.. Sok szerencsét ;) 15/F

Az attól függ hány éves vagy? Beszélgess el vele legközelebb CSAK 2-esben.Ne durván, mert ha nem gondolja annyira komolyan, megijedhet.Tisztáznotok kell, ki hogyan gondolja ezt.De ha megcsókolt, azt biztos okkal tette ;) vagy úgy gondolja, hogy megengeded, tehát megteheti.. ez a rosszabbik eset.Mindenképp beszélgess el vele mert ha másképp van, akkor csak kihasznál utána meg otthon röhög a markában.. A távolság a leg rosszabb dolog.. Én motorbalesetes vagyok ;) Tudom milyen Még vagy 2 hónapig nemtudok lábraállni.Ha tényleg szeret és ezt vállalja, akkor Bevállalja a távolságot is, , De mindenképp onnantól él egy kapcsolat, ha 2-esben mélyen a szemedbe néz, és úgy meri kimondani h szeret.. Leírni, telefonon kimondani könnyû.. Sok szerencsét ;) 15/F
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk. Köszönöm:)
;) mi is :D sok sikert :P

A barátnőm azt mondja szeret, friss kapcsolatban vagyunk még csak 1-2 hónapja vagyunk együtt de szünetet akar tartani. Mi értelme ennek?

Nem tudom mi értelme van ennek ha úgyis szeretjük egymást, még a "rózsaszín köd" is köztünk van szerintem. Én 20/F ő 18/N

Legjobb válasz: Csak szerinted. Ha õ szünetet akar, akkor már nem szeret. Ez csak kifogás a részérõl, mert nem akarja egybõl megmondani, hogy vége. Tartotok egy 2 hetes szünetet, majd megmondja, hogy nem hiányzol neki annyira, mint szerette volna, azt hitte jobb lesz, de nem, ezért szerinte az lenne a legjobb ha szakítanátok. Ez lesz belõle. Ha annyira szeretne és ráadásul még a rószaszín köd is meglenne, akkor eszébe nem jutna szünetelni hanem minden pillanatot veled akarna tölteni.

Csak szerinted. Ha õ szünetet akar, akkor már nem szeret. Ez csak kifogás a részérõl, mert nem akarja egybõl megmondani, hogy vége. Tartotok egy 2 hetes szünetet, majd megmondja, hogy nem hiányzol neki annyira, mint szerette volna, azt hitte jobb lesz, de nem, ezért szerinte az lenne a legjobb ha szakítanátok. Ez lesz belõle. Ha annyira szeretne és ráadásul még a rószaszín köd is meglenne, akkor eszébe nem jutna szünetelni hanem minden pillanatot veled akarna tölteni.
Pontosan a "rózsaszín ködtõl" nem látod, hogy õ sajnos nem szeret téged annyira... Szakítani akar, csak hagyni akar magának egy biztos pontot, mielõtt talál valaki mást.
A szünet a legaláis megcsalás, a szétnézés ideje. Vagyis ezt akar: kicsit kufircolni mással. Akkor kérik a nõk, ha te egy amolyan "ha nincs ló, jó a szamár is" típusú pasi vagy számukra, azaz megnézik, hátha van egy ló, de addig talonban tartják a szamarat, azaz téged. Ezalatt õk kedvükre pasizhatnak, téged meg érzelmileg megkötnek, mondván, hogy kapcsolatban vagyunk, ne csajozz, ez csak egy "szünet". Ha mégse jön össze a pasizás, akkor meg úgy tüntetik fel, hogy milyen becsületesek, de tudnond kell, hogy ez nem becsület, hanem egyszerûen csak kudarc, nem találták meg azt a bizonyos lovat, visszatértek a szamárhoz. Szóval a kérdés az, akarsz-e szamár lenni.
A kérdező hozzászólása: De nem én gondolom hanem mondta is hogy szeret.
Ne legyél már ennyire naiv. Én is mondhatom a legfõbb ellenségemnek is, hogy szeretem. Ezek csak szavak... Csak azért mondja, hogy szeret, mert nem akar annyira megbántani és szépen lassan építi le a kapcsolatot, nem pedig hirtelen bumm és kész.
Hát én meg akár le is írom: szeretlek. (az ujjam azért keresztben volt)
Egy hülye alextímiás pitschát fogtál ki aki a bizonytalankodásaival õrületbe fog kergetni, ha együtt is maradtok. Kérdezd meg magadat: Kell ez nekem? Hidd el, tapasztalatból beszélek. Semmi értelme a szünetnek. Szerintem keress egy egészséges mentális állapotú, lelkületû leányzót, aki meg tud téged becsülni és nem szórakozik ilyen fszságokkal.

Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?

Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.

Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.
elsõ kommentelõnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk õket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz. kérdezõnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar idõben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Most jósoknak nézel minket? hívd föl, tudod a telefonnal telefonálni is lehet :)
Nem tudom, hogy szeret-e, vagy kihasznál. Én inkább azon gondolkodnék, melyikõtök a nagyobb patkány.
Tökéletesen egyet értek az elsõvel. Eláshatnád magad te [email protected] a kanoddal együtt.
Hangnem nem megfelelõ, viszont jogos volt tõle
Ne ringasd magad álmokba. Veled lefeküdt kétszer, a párjával viszont gyereket vállalt. Nem vagy patkány, csak naiv. Hagy a fenébe ezt az alakot.
Kétlem, hogy jogos volt. A kérdezõ egy független, naiv szerelmes lány. A faszi meg egy családos tróger, aki a terhes feleségét megcsalja. Neki van kivel elszámolnia, a kérdezõnek nincs. Ha a világ úgy gondolkozna ahogyan ti itt egy páran, akkor mindenki az elsõ szerelmét/szerelméhez venné el/menne hozzá. Nem a kérdezõ a patkány, hanem a pasas.

Szeret még a szerelmem? Vagy már csak megszokásból van velem?

Lassan három éve vagyunk együtt a barátommal. Mindketten 20 évesek vagyunk! Nagyon szeretjük egymást, legalábbis én még mindig ugyanazt érzem iránta, mint a kapcsolatunk elején, de az ? érzelmeiben nem vagyok teljesen biztos! Néha azt érzem, hogy már nem szeret és hogy csak megszokásból van velem! Rákérdeztem erre, de ? tagadja. Mikor együtt vagyunk alig van beszédtémánk, szinte mindig csak este találkozunk, ráaádásul úgy érzem, hogy minden fontosabb neki nálam! Mit tegyek? Hogyan derítsem ki, hogy mégis mit érez irántam? Illetve, hogy szeret-e még? Félek, hogy csak azért van velem, mert így legalább van egy állandó barátn?je, akivel bármit megbeszélhet, ill. ha egy kis szexre vágyik, akkor is van neki valaki. El?re is nagyon köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Biztos szeret. Verd ki a fejedbõl ezeket a negatív gondolatokat. És csinálj vmi értelmeset inkább, mint hogy ezen agyalsz. Gondolom szokott hívni, írni smseket, kedves és ezekbõl biztosra veheted h szeret.

Biztos szeret. Verd ki a fejedbõl ezeket a negatív gondolatokat. És csinálj vmi értelmeset inkább, mint hogy ezen agyalsz. Gondolom szokott hívni, írni smseket, kedves és ezekbõl biztosra veheted h szeret.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Nem, nem szokott sms-eket írni, hívni sem szokott, csak nagyon-nagyon ritkán! Általában interneten keresztül beszélünk:( Meg attól félek, hogy már nem vonzódik hozzám, mint nõ...
Egész egyszerû a megoldás. Szerintem minden kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek, lehet ez is az. Rázd fel a kapcsolatotokat, csináljatok valami újat, lepd meg valamivel, valami újjal. Lehet, hogy csak ellaposodott és izgalmakra van szükségetek. Ha pl. szereti a sexet akkor azt is megcsinálhatod, hogy valami szokatlan helyen mászol rá. Szerintem beválik. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de ha már nem vonzódik hozzám, akkor feleslegesen mászok rá! Az olyan mintha, csak a szex miatt lenne velem. Nem akarom elveszíteni, félek....:(
mondjuk egy parkban? és hátha megbüntet a rendõr :D +izgalom, hogy ki fogja kifizetni.
szeret, de ez már túl van a szerelmen...
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy túl van a szerelmen?
ülj le vele és próbálj meg beszélni vele !
A szerelem elmúlik, és ha elég erõs volt akkor átalakul szeretetté.. ami kitart.. 12 éve vagyok a párommá.. mi sem lángolunk.. szeretjük egymást, mint társ mint ember.. de látjuk egymás hibáit is már.. nincsenek lila felhõk 28n

Szeret még vagy csak úgy gondolja nem akar már keresgetni új párt?

Párom 32éves.úgy érzem mostanság elhanyagol,a barátai,a sörözés,a Tv jobban érdekli.kb.hetente 3-4alkalommal jár ki a haverokkal.olyankor szinte lehetetlen elérni,hiába hívom,vagy ha föl is veszi,érezteti,hogy nincs kedve most beszélni.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki,akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.

Nem hiszem, hogy csak azért lenne veled, mert nem akar mást keresni.Ha nem szeretne nem akarna tõled gyereket.Lehet kicsit bezárva érezte magát és kell neki egy kis kikapcsolódás... Te is mozdulj ki, akkor jobban érzed magad.Gondolj bele! Te szívesen mennél haza egy savanyú pasihoz? Legyél kicsit vidámabb, akkor õ is szivesebben lenne veled.Ne mindig a rosszat lásd!Ha nem csajozni jár akkor szeret.
Vagy pont azért jár el a haverokkal még most, mert ha gyereke születik, felelõségteljes apa, és családfõ lesz, ahol már nem biztos hogy helyes megoldás a haverokkal való csavargás! Lehet most éli ki magát. Ha nem szeretne, nem lenne veled!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!