Találatok a következő kifejezésre: Szeret még már inkább (4 db)

Szeret még? Vagy már inkább szakítana?

Egy éve vagyunk együtt a barátommal, elég gyakran veszekszünk, de szeretjük egymást. Most azt mondta h ? másokra is vágyik, csak igy h itt vagyok neki én , nem lehet, tehát nem csalna meg.. és emelett szeret.. de most gondolkodik h mit tegyen. Akkor ennek itt vége? :(

Legjobb válasz: igy voltam a volt baratommal. nagyon vigyazz a veszekedeskre ferfiak azokat egyaltalan nem turik. igenis szeret, es biztos veled maradna, de akkor azonnal abba kell hagyd a veszekedeseke.nekem ez tette tonkre a kapcsolatom. 2 evbol egy es felet vegig veszekedtunk, és utana ikor helyre akartuk hozni, mar reszerol kiölödött az a szerelem...és a kapcsolatunk veget ert. ne veszekedj egyltalan,mond meg h te megerto vagy vele szemben,m egyetertesz vele, megha neha hibazik is, de ne veszekedj mindenert mert otthagy.Tenyleg akarhat masokat de pont azert, mert remelei h mas nem veszekszik. Valtoztass picit magadon, rendezd magad,es a viselkedeseden foleg,.lepd meg egy uj, rendes, csendes, megerto csajjal es idoben h vegye eszre, h ez a kapcsolat ne menjen tonkre.

igy voltam a volt baratommal. nagyon vigyazz a veszekedeskre ferfiak azokat egyaltalan nem turik. igenis szeret, es biztos veled maradna, de akkor azonnal abba kell hagyd a veszekedeseke.nekem ez tette tonkre a kapcsolatom. 2 evbol egy es felet vegig veszekedtunk, és utana ikor helyre akartuk hozni, mar reszerol kiölödött az a szerelem...és a kapcsolatunk veget ert. ne veszekedj egyltalan, mond meg h te megerto vagy vele szemben, m egyetertesz vele, megha neha hibazik is, de ne veszekedj mindenert mert otthagy.Tenyleg akarhat masokat de pont azert, mert remelei h mas nem veszekszik. Valtoztass picit magadon, rendezd magad, es a viselkedeseden foleg, .lepd meg egy uj, rendes, csendes, megerto csajjal es idoben h vegye eszre, h ez a kapcsolat ne menjen tonkre.
Nem azért mondom de ha téged szeretne akkor nem vágynódna másik lányokra csak rád.

Fél éve vagyok együtt párommal, ő már nagyon szeretne babát, a házasságot még korainak találja. Azt mondja, hogy nagyon szeret, és én vagyok a mindene. (Amúgy neki már volt egy házassága, gyerek abból nem született) Nem csak a babát szeretné inkább?

Legjobb válasz: Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.

Én nem szülnék házasság nélkül gyereket. Ráadásul fél év nagyon kevés idõ, szerintem inkább csak babát szeretne. Vigyázz vele nagyon, nehogy bekavarjon a védekezésbe, hogy baba legyen. Sajnos vannak akik képesek ilyenre.
Házasság nélkül nuku gyerek! Bár valószínû fél a házasság ötletétõl, ha més nem a rossz tapasztalat miatt is. Legyél vele türelmes, megértõ, még változhat a dolog pozitív irányba :) . Egy ismerõsöm barátja elejében össze sem akart költözni az ismerõsömmel, pedig már jó ideje együtt voltak, aztán mégis, õ hozta fel végül, és most minden ok. Türelem a kulcs.
Én se szülnék házasság nélkül.
majd elhagy, azért nem akar elvenni
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nincs a házasság ellen, csak most még közömbös neki ez az egész nõsülés dolog, talán mert nem szereti a lakodalmakat.

Két hónapja van barátom. Tulajdonképpen inkább szexuális kapcsolat, de én már érzek valamit és azt gondolom két hónap már elég, hogy benne is megmozduljon valami érzelmileg. Meddig várjak még? MIkor mondja hogy szeret?

Hetente kb. kétszer talizunk (két kisgyermekem van többre nincs id?m), voltunk már kirándulni, filmezünk, beszélgetünk...de még egyszer se mondta hogy szeret...csak hogy hiányzom, vágyik rám stb. Mit csinálja, nem merek rákérdezni

Legjobb válasz: reménykedjél csak...balga hiszékeny nõ.

reménykedjél csak...balga hiszékeny nõ.
Azt is akartam írni, hogy ha ez nem jó így neked, akkor keress egy másikat... Én nemrég léptem le egy hölgytõl teljesen hasonló ok miatt. Egy teljesen korrekt, baráti komoly, kizárólagos szexkapcsolat volt, de annyira nyomasztó kezdett lenni ez az érzelmi nyomulása. Jó, valami baráti értelemben persze szeretem. Ha viszont így kezdünk beszélni, akkor nincs vége, mert ha õ szeret, és én is, akkor már mire föl ne költöznénk össze.... és még ott sincs vége. Szóval, ha van valaki a láthatáron, akirõl felteszed, hogy feleségül vesz, akkor legyél kemény, és ne engedd kitérni. Ha nincs, akkor meg azt mérlegeld, hogy ez a feszültség benned, hogy te többet akarsz tõle, miként áll azzal a feszültséggel, hogy még ennyire se lesz senkid?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...akkor nem kérdezek még rá...hátha mondja....de nem tudok sokáig egy olyan pasival lenni, akinél nem látom az érzelem részét, vagy nem mondja...tényleg nem tudom meddig várjak...
Pasinál ilyesmire rákérdezni... Necces, szerintem ne csináld. Hagyd, majd mondja magától, ha õ is úgy érzi.
Döntsétek el kõ-papír-ollóval, hogy melyikõtök mondja elõbb, hogy: szeretlek.
De hát miért gondolod, hogy benne is megmozdul valami érzelmileg? Úgy kérdezed ezt a két hónapot, mintha nyilvánvaló volna, hogy egyszer biztosan.... pedig nem.
reménykedjél csak...a nök erröl hiresek. reménykednek, ömagukat álltatják...utána meg sirnak.
A kérdező hozzászólása: És mi van ha azt mondja, neki több idõ kell, vagy még nem tudja....akkor?? Ez nem számonkérés?? Meddig várhatok még vele?
ha komolyan gondolod, beszélgessetek errõl. kérdezd meg tõle, mit érez irántad. akkor el kell mondania, szeret-e.
A kérdező hozzászólása: Én azért reménykedem....
A kérdező hozzászólása: Még együtt vagyunk....:) . Bevallotta hogy szeret már egy jó ideje...és és is szeretem õt. Remélem sokáig együtt maradunk. Elváltam. Két kisgyermeket nevelek egyedül...de idõm sincs másra, csak néha-néha talizunk. Köszönöm a hozzászólásokat.

Ha szerdán jött meg, akkor már vasárnap lehet hajat festeni? Vagy inkább még várjak?

Szőkéből barnát szeretnék. :)

Legjobb válasz: de miért akarsz szép szõkébõl egyszerû barna lenni?:(

de miért akarsz szép szõkébõl egyszerû barna lenni?:(
Nem mindenkire hat, próbáld ki. Van, aki azt mondja, más menstruáció alatt, van aki azt mondja, semmi különbség nincs. Szolinál mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor még nem próbáltam.
szerintem jobb ha nem kockáztatsz rám pl hat! de vasárnap már lehet mivel a hormonháztartásod nagy mértékben már "lenyugszik" addigra! de ha 100%-ra akarsz menni megvárod míg elmúlik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
a szõke szerintem is különlegesebb, mint a barna. milyen az eredeti hajszíned? :)
A kérdező hozzászólása: Az eredeti hajszínem szõkésbarna. De már volt ilyen barna amilyet most szeretnék, csak hát egy idõ után kikopott. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!