Találatok a következő kifejezésre: Szeret még barátommal nem voltunk (14 db)

Szeret még? A barátommal nem voltunk kettesben sehol, mindig hív vki havert pl. moziba, étterembe, strandra. Nekem kezd elegem lenni, szeretnék csak vele lenni. de én úgy érzem nem szeret azért nem akar kettesben lenni velem?

már nem vunk kezd?k, 4 éve járunk és egy napot nem töltöttünk egyedül mindig volt ott valaki.meg sokszor megy el a havrejaival 7végére engem meg itthon hagy, amikor mondtam hogy szeretnék kettesben elmenni vhova azt mondta nincs erre pénze, jöv?7végén meg elment a haverjaival, arra volt pénz.Amikor rákérdeztem azt mondta örüljek hogy visz vhova,mindig nyávogok, ha nem tetszik keressek mást.megértem ha nincs pénze de tök önz?, mindig csak ?, kezdek beleunni.

Legjobb válasz: Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!

Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!
egyetértek az elöttem szolóval.és még az is lehet, hogy már kezd elhidegülni tõled és azért mondja, hogy keress mást.mond meg neki , hogy akkor legyen vége, és ha pár napon belül nem jelentkezik akkor tuti, hogy már nem szeret.ha meg térden állva könyörög, hogy fogadd vissza akkor szabjál neki feltételt.pl:egyik héten csak veled van a másikon meg lehet a haverjaival
Szia! Sztem sem szeret már igazán s lehet épp arra vár hogy te szakíts vele mert az könnyebb neki minthogy õ mondja ki azt hogy vége. Lehet nem akarja azt hogy miután õ szakít vele te még zaklasd meg stb ezért egyszerûbbnek tartja ha elüldöz maga mellõl és akkor nem lesz az hogy vissza fogod magad könyörögni. De persze nem biztos hogy ez így van de én már tapasztaltam ilyet:(..szóval sztem elõbb üljetek le megbeszélni a dolgokat és ha nem sikerül 1-rõl a kettõre jutni akkor hanyagoljátok egymást.Rem minden rendben lesz:)
Sziooo!! Sajna tõllem sem kapsz biztató választ. Nem szeret ez egyértelmûen kitûnik a viselkedésébõl, és a dolgaiból. Sztem válts minnél elõbb, mert ez igy nem állapot sztem ezt te is tudod, h egy normális kapcsolat nem igy mûködik. Én a tehelyedben biztos nem birtam volna ezt idáig elviselni, h igy lerázzanak és elhanyagoljanak. Sok sikert az újrakezdéshez.

Nem szedek fogamzásgátlót, nem is szeretnék, idegenkedem tőle. A barátom viszont nem hajlandó óvszert használni. Ezért is nem voltunk eddig még túl sokszor. Milyen más fogamzásgátló szert használjak?

Legjobb válasz: Kedves a barátod mit ne mondjak... Az enyém is utálta az óvszert, viszont nem volt más választása az elején, aztán mi is áttártünk a tabira. Mondd meg neki, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex sem... nem hiszem, hogy örülne egy babának. Amúgy még vannak a kúpok meg a krémek, de ezekkel sok a macera, már itt is olvastam ezekkel kapcsolatos tapasztalatokat, nézz utána itt te is. Szerintem elõször próbáld meg rábeszélni az óvszerre, és ha tényleg nem akarja, akkor egy ideig ne engedj neki semmit, majd ha így sem akarja használni a gumit, akkor felvetheted a krém/kúp gondolatát.

Kedves a barátod mit ne mondjak... Az enyém is utálta az óvszert, viszont nem volt más választása az elején, aztán mi is áttártünk a tabira. Mondd meg neki, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex sem... nem hiszem, hogy örülne egy babának. Amúgy még vannak a kúpok meg a krémek, de ezekkel sok a macera, már itt is olvastam ezekkel kapcsolatos tapasztalatokat, nézz utána itt te is. Szerintem elõször próbáld meg rábeszélni az óvszerre, és ha tényleg nem akarja, akkor egy ideig ne engedj neki semmit, majd ha így sem akarja használni a gumit, akkor felvetheted a krém/kúp gondolatát.
17 éves lány vagyok..a pasimmal 2 éve járok..nem szeretnék terhes lenni ezért gyógyszert szedek, , van egy sport amit imádok üzni az tánc elösször félek attól h majd elhízok és nem lesz jó alakom, aztán elgondolkodtam rajta h mi lenne a jó egy baba vagy kicsit molletebnek lenni..Sztem, szedd a gyógyszert mert sokkal biztosnágosabb kényelmesebb mint a gumi..nekem ez a véleményem:)
az elöttem hozzászólóval kapcsolatban anynit mondnaék, hogy a mai fogamzásgátlók már alacsonyhormontartalmúak igy nem valószínû az elhízás.
Nem tudom, miért idegenkedsz a tablettától!? Pedig hidd, el bármelyik módszernél biztonságosabb! Az én párom sem volt hajlandó óvszert használni, nem bírt benne elmenni és nekem sem volt valami jó, így mi már az elejétõl tablettával védekezünk! Én még akkor tanultam, én õ felajánlotta, hogy fizeti, de megállapodhattok úgy is, hogy felesbe fizetitek!
Jo genya egy barátod van:S miért nem birja felhuzni azt a nyomvadt gumit... Am mi ovszerrel védekeztünk, majd tablettát szedek már egy joideje. De ha nálatok ez a kettö nem müködik, akk van olyan kup, krém amit ha felraksz szex elött biztonságot nyujt. Biztonságos;)
Van még egy lehetõség: a pesszárium. Jól alkalmazva, zselével együtt elég biztonságos és nem túl zavaró. Fiataloknak való, akik nem akarnak tablettát.

Azt mondja hogy szeret akkor miért szakított velem? Szakítás után ugyan úgy mentem hozzá átöleltük egymást mellém feküdt hozzám bujt sőőőőőt még csók is volt de nem voltunk eggyütt csak "barátok" miért? Neki akkor ez csak egy játék?

Legjobb válasz: Lehet, hogy szeret, de már nem szerelmes beléd. Vagy azért mondta, hogy ne fájjon neked annyira, egy szakítás elég rossz dolog. Az, hogy utána is ilyen viszonyban vagytok, nem jó. Én kerülném a helyedben. Ha akarna tõled párkapcsolatot, akkor nem szakított volna, hagyd inkább, mert csak sérülni fogsz.

Lehet, hogy szeret, de már nem szerelmes beléd. Vagy azért mondta, hogy ne fájjon neked annyira, egy szakítás elég rossz dolog. Az, hogy utána is ilyen viszonyban vagytok, nem jó. Én kerülném a helyedben. Ha akarna tõled párkapcsolatot, akkor nem szakított volna, hagyd inkább, mert csak sérülni fogsz.
lehet h szeret, de bír monogám lenni...hagyd ott
A kérdező hozzászólása: azt tudom fél éve vagyunk külön õõõ már valahogy tovább lépett sztem nem is szeretett igazán én viszont mindent megtettem érte ha baj volt már mentem is hozzá azonnal 1 napárt h lehessek vele 3 órát vagy éppen 4 órát utaztam mikor kidobott olyan volt mintha mindennek vége lett volna hiányzik még mindig báár probálok csajozni nem rá gondolni de hiába facebookrol is letiltottam h ne lássam az üzifalát meg semmit sem de fáj h nincs velem mit kéne csinálnom azért h végleg túltegyem magam rajta??? :O
ha jól értem te vagy a srác és a csaj játszik veled... ha igen, akkor hagyd ott... mellette biztos h van más is neki
A kérdező hozzászólása: hááát ha még lenne is de nics senkisem :D :D :D :D :D csak szeretné h legyen de vele meg az a másik srác játszik szoval ez egy olyan h én vagyok a rendes a csaj egy ribi és aki a csajnak kell az meg egy kötsög errõl szól az egész a csaj engem szivatott a csajt pedig az a másik srác ennyi :D ..
ezt akartam én is írni :D jól látod a helyzetet... :D de ha jól érzed így magad akk játsz te is a csajjal...ha meg nem tudsz, mert téll szereted, hagyd ott és keress mást
elhagyott de azért pár szexre még igényt tart, egyszerû férfi logika... F18
A kérdező hozzászólása: na ja egyszer kétszer megtömni aztán kész :D de most komolyan mit kéne tennem még h télleg elfelejtsem? :O persze már énsem szeretem úgy ahogy ezelõtt de mééég érzek iránta vmit
Akkor most menstruálsz? Mert akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Igen, ma jött meg a vérzésem rá 2 napra. De nem védekeztünk semmivel sem csak elfelejtette megmosni a második együttlétünknél.Tényleg nem vagyok az mert gondoltam arra is hogy veszek be egy esemény utána tablettát mert tényleg félek.
szerintem 4 óráig nem életképesek a spermiumok a szabadban.
a spermiumok még 48 óráig is életképesek
Ne vegyél be esemény utáni tabblettát, mert biztos hogy nem vagy terhes! Nyugodj meg! Most tényleg feleslegesen aggódsz! Azért legközelebb jobban védekezzetek, ha még nem szeretnétek babát! Szia.
Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegõn (függ a melegtõl, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.
Még kicsik vagytok ehez! ne basszátok el ien korán! lesz még majd rá lehetõség!!
Ne is pettingeljetek, és akkor nem lesz ilyen gondotok.Menjetek el moziba helyette, vagy tanuljatok együtt, de a szexel még ráértek, hidd el, sokkal jobban fogod majd élvezni ha eljön az ideje, és megérsz rá, és nem kapkodod el.Inkább tanulj, és élvezd a gyermekkorod.Hamar elszáll.
13 évesen?? Istenem, jóformán még azt sem tudtam, mi az a szex... Mit fogtok csinálni 30-40 évesen??
13 voltam az elsõ szexuális élményemkor énis, (nem feküdtünk le!) azzal a sráccal akibe fülig szerelmes voltam(vagyok) másnap írt egy sms-t hogy nem akar már tõlem semmit..azóta nem hevertem ki.:) várjatok még a szexszel.
mit csináljatok? üljetek le barbiezni vagy ha nem akar akkor hozza át a kiskocsiait :) jó móka lex, jobb mint a petting hidd el nekem :DD csõssz
13 évesen?:S jézusom, azt hittem máe rég nem vagy tok szüzek:S Nem kéne még 1 kicsit , , érni"? Ne a divatot kövessétek! Igaza van az egyik hozzászólónak :mit csináltok majd 30-40 évesen?
Hogy érted, h 13évesek vagytok??????(13 éve h együtt vagytok???......vagy esetleg 13 éves vagy te is és a pasid is)...ne haragudj, h ezt megkérdeztem;)
Itt mindenki úgy gondolja ismer titeket és ismeri a kapcsolatotokat. Ez abból adódik hogy mindenknek tele van a töke ezekkel a sok kamu és sajnos sokszor nem kamu hírekkel h milyen korán pazarolják el magukat a gyerekek. Mert van korai érdeklõdés, az oviban is egymásét néztük. De ha ti lefekszetek, az nem normális. És ez tény. Máskülönben, ha olyan a kapcsolat, olyan érettnek gondolod magad, akkor viszont az érettségbõl kéne belátni h még nem kéne.
Szia! Na asszem, hogy én leszek az elso aki nem kuld el babázni:) )) Szóval szerintem nyugodtan pettingeljetek, de szerintem a szexszel még várjatok pár hónapot. Maximálisan meg tudlak érteni, hogy ilyen korban már vannak ilyen vágyaid, és ez normális dolog, de most még azért nem kéne megtenni, eloszor kezdjétek el felfedezni egymás testét és majd rájossz, hogy tényleg szukséged van-e rá. Lehet lepontozni.
Kicsik vagytok meg..Raer kesobb is:) Ez a kor az ismerkedese, a flortolgetese, a szorakozase:)
13 évesen nem szexelni kéne ! Egy -egy smárolás belefér de több nem ! 13/F
Inkább mennyetek el a játszótérre :D
Jó nagy k*rva vagy, ha már 13 évesen k*rogatnak! xDxD
13 évesen bulizni SEM kéne. Tudod, hogy egy 13 éves az körülbelül egy hetedikes gyerek? 16-15 év környékén már serdül, tényleg ajánlatosabb addig várni. De 13, nagyon korai... Ezen nincs mit ragozni. Nem vagyok apáca, 19 éves lány vagyok, bulizok, élek, de azt mondom ennyire ne legyünk liberálisak, ne legyen már minden megengedve! Ez nagyon elkeserítõ!
vegyetek gumit
15 vok és lány, és szûz. Szerintem 13 évesen nem kell még szexelni, és tudom hogy nehéz önuralmat gyakorolni, fõleg ha szeretitek egymást, mert én is így vagyok a barátommal(õ 14 éves).De még várunk, sokkal jobb lesz, ha nem ugrotok rögtön egymásnak, 13 évesen még korai, fõleg egy lánynak(szerintem)
13 evesen meg eretlenek vagytok.. nem vagyto krendesen kifejlodve se nem hogy erzelmeitek meg ilyen.. 13 evesen meg nem kell petting es nem hogy nem tudtok leallni .. maradjatok ilyenkor meg a cskolozasnal es kezen fogva setalasnal!!
13 évesen????? Élvezni kéne az életet bulizni. nem ilyen komoly dologba belekezdeni inkább csak menjetek el együtt sétálni és beszélgessetek!! Korai még ez nektek!!!
13 évesen?????? tudod mit csináljatok????? Írjátok meg szépen a leckét holnapra és utána menjetek kia játszótérre!
03:10-sel nem értek egyet! Miért drágámozod és kisgyerekezed le szegény lányt? Csak egy kérdést tett fel, te meg így kiosztod és lenézed! Pff, amúgy te sem lehetsz sokkal okosabb! 13 éves korban már azért érdeklodnek az emberek, ö meg csak tanácsot kért!!!
Drágám! Épp tegnap este volt a tévében két korodbeli kiskamasz, akiknek gyereke született egy ilyen "szerelembõl"! Felgogtad, hogy a szexbõl még akkoris lehet gyerek, ha védekeznek a nagy és okos felnõttek is, ugye??! Tudod, ha szeretsz valakit, rengeteg más módja van, hogy kifejezd, fõleg ilyen kisgyerekként! Megértem a kíváncsiságodat, de mély nyomokat hagy majd benned a túlkorai kamaszkori szex, és lehet hogy idõsebb, érettebb fejjel szexuális és lelki zavaraid lesznek tõle! És ha véletlenül becsúszik a baba, mehetsz sírva a szüleidhez, akik vagy visznek nõgyógyászhoz kikapartatni, vagy gyerekként szülnöd kell egy gyereket, hátralévõ életed meg el is lesz cseszve! Mindezek tudatában jó szexelést, csak az ovónéni meg ne lássa....:/ Éretlenebb vagy mint azt valaha is gondolnád!!
Próbáljatok némi önuralmat gyakorolni. Arra az esetre ha a petting elvenné az összeset, legyen azért kéznél óvszer, de lehetõleg ne kelljen használni. Tényleg egy kicsit fiatalok vagytok, és nem árt ha még néhány hónapig ismerkedtek egymás testével.
hát figyelj nem is tudom szerintem várj 14-15 éveskorodig mert akkortól lehet élvezni, és a lompos is nõ egy kicsit addigra, hiába mondják azt, hogy nem fontos, de mégsem utolso szempont;) én már csak tudom mert 13, 5 éves koromba volt meg az elsõ hidd el azzal a lánnyal nem élveztem annyira mint most a mostanival!
LoL 13 évesen én is csak annyit tudtam hogy felmegyek oszitársamhoz és jól megpakolom... de most már tudom hogy ez nem igy megy :) hanem szeretetbõl ;)
Szerintem is pettingeljetek még sokat, ismerjétek meg egymás testét, hidd el ez még sokkal izgalmasabb és érdekesebb dolog, mint a sex, mert ebben nem tudsz csalódni, ez biztosan jó lesz mindkettõtöknek, valószínûleg nem is esel teherbe, így ezzel sem lesz gondod, viszont örömet tudtok szerezni egymásnak :) A kérdésedbõl úgy látom, hogy még nem igazán vagy felkészülve a szexre, mond el neki ha tényleg így van, és ha szeret akkor meg fogja érteni.
Akkor igazat adok neked.Én is 13 évesen pettingeltem elõször.Nagyon jó volt , a barátom 17 volt.Nyugodtan lehet petting , csak vigyázzatok , legyen nálatok óvszer , ha "nem bírtok magatokkal".Sok sikert :)

Szeptember 9 én volt meg utoljára, azóta voltam a barátommal nem is 1 szer meg néha fáj a gyomrom ez utalhat terhességre? Vagy csak ideges vagyok mert már nagyon vágyom a gyerekre 34 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha 28 napos is a ciklusod, akkor most nem kellene megjönnie, ha elmaradt a mensid, akkor nyugodtan tesztelj, hogy megtudd az eredményt. A gyomorfájás tényleg csak sav miatt valószínû, vagy az idegesség, amit most kerülnöd kellene, mert akár a teherbeesést is akadályozza, ha ez még nem történt meg.. Én szívbõl remélem , hogy pozitív lesz a teszted.. 30. hetes kismami.

Ha 28 napos is a ciklusod, akkor most nem kellene megjönnie, ha elmaradt a mensid, akkor nyugodtan tesztelj, hogy megtudd az eredményt. A gyomorfájás tényleg csak sav miatt valószínû, vagy az idegesség, amit most kerülnöd kellene, mert akár a teherbeesést is akadályozza, ha ez még nem történt meg.. Én szívbõl remélem , hogy pozitív lesz a teszted.. 30. hetes kismami.
A gyomorfájás csak attól van, hogy sok a savad. De ha bizonytalan vagy miért nem nézel egy tesztet? 18 hetes pocis
Ha szept. 9-én volt meg utoljára, akkor most még csak a 21. napon vagy. Hány naposak a ciklusaid?
34 évesen szerinted a gyomorfájás utlhat terhességre?????? :S
nyugodj meg bisztos nem vagy terhes. havédekeztetek akkor bisztos hogy nem lettél az
Biztos nem vagy terhes!!! Ne parázz feleslegesen!Minden lány mikor elveszti a szüzességét azt hiszi teherbe is esik ilyenkor. Ne félj! Védekeztetek!!!
Szerintem ezt innen senki nem fogja tudni megmondani. Tesztelj - ha lett baba, már ki kell mutatnia.
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? A tested nem egy gép, hogy pontosan mûködjön, így soha nem tudhatod. Ha csak egy hete voltatok együtt (és elõtte nem), akkor a teszt is korai még. Ha újabb egy hét múlva sem jön meg, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Értelmes kérdésre miért kell idióta választ adni?
Lehet hogy hirtelen túl sok volt neked. Én fiú vagyok de ha sokat szeretkezek a párommal nekem is megfájdul a szerszámom. De elmúlik. Neked is elfog múlni hidd el :) Ha meg fáj akkor ne csináljátok várd meg amíg elmúlik. Nem kötelezõ állandóan hódolni a szerelem istenének.
Szerintem is még egy picit pihenjetek, inkább csináljatok valami mást és csak pettingeljetek, és ha mégis jólesik és nem fáj, akkor lépjetek csak tovább...biztosan szûk vagy még, fokozatosan kell kitágulnod, és akkor utána már nem fog fájni, lehet az is, hogy valamit fölsértett egy picit ott belül, egy-két nap pihi és rendbejön, ilyen ez ha az ember hosszas idõ után szeretkezik, én is voltam már így
Barátnõmmel elég rendszeres szexuális életet élünk és még így is ha napi 3szor szexelünk egymás után, akkor egy kicsit fáj neki utána.. szerintem ebbe semmi gáz nincs, egyszerûen a hüvely is el tud fáradni / ki tud dörzsölõdni. Barátnõmnek másnap estére már nem fáj :)
Utolsónak: ha mindketten orálisan csinálják, azt csóknak hívják!
Dugjon seggbe ! :]
Próbáljatok orálisan közösülni a szerszámokat pedig pihentessétek.
Ha nem múlik el, fordulj nõgyógyászhoz, mert akár gyulladás is lehet!
mit megnem adnék ha este éjjel meg reggel is szerelmeskedhetnék a bnõmmel:(
A kérdező hozzászólása: a nyákdugom se ment még el az baj?
ilyen szurkálással mindenképp menj be a dokihoz, mert izomösszehúódás is lehet, de ha elviselhetõ akkor csakvárnod kell kicsit, mert nemsokára kijöhet a nyákdugó...remélem már mindent összepakoltál amit vinni kell.Könnyû szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!