Találatok a következő kifejezésre: Szeret még barátommal nem (119 db)

Szeret még? A barátommal nem voltunk kettesben sehol, mindig hív vki havert pl. moziba, étterembe, strandra. Nekem kezd elegem lenni, szeretnék csak vele lenni. de én úgy érzem nem szeret azért nem akar kettesben lenni velem?

már nem vunk kezd?k, 4 éve járunk és egy napot nem töltöttünk egyedül mindig volt ott valaki.meg sokszor megy el a havrejaival 7végére engem meg itthon hagy, amikor mondtam hogy szeretnék kettesben elmenni vhova azt mondta nincs erre pénze, jöv?7végén meg elment a haverjaival, arra volt pénz.Amikor rákérdeztem azt mondta örüljek hogy visz vhova,mindig nyávogok, ha nem tetszik keressek mást.megértem ha nincs pénze de tök önz?, mindig csak ?, kezdek beleunni.

Legjobb válasz: Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!

Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!
egyetértek az elöttem szolóval.és még az is lehet, hogy már kezd elhidegülni tõled és azért mondja, hogy keress mást.mond meg neki , hogy akkor legyen vége, és ha pár napon belül nem jelentkezik akkor tuti, hogy már nem szeret.ha meg térden állva könyörög, hogy fogadd vissza akkor szabjál neki feltételt.pl:egyik héten csak veled van a másikon meg lehet a haverjaival
Szia! Sztem sem szeret már igazán s lehet épp arra vár hogy te szakíts vele mert az könnyebb neki minthogy õ mondja ki azt hogy vége. Lehet nem akarja azt hogy miután õ szakít vele te még zaklasd meg stb ezért egyszerûbbnek tartja ha elüldöz maga mellõl és akkor nem lesz az hogy vissza fogod magad könyörögni. De persze nem biztos hogy ez így van de én már tapasztaltam ilyet:(..szóval sztem elõbb üljetek le megbeszélni a dolgokat és ha nem sikerül 1-rõl a kettõre jutni akkor hanyagoljátok egymást.Rem minden rendben lesz:)
Sziooo!! Sajna tõllem sem kapsz biztató választ. Nem szeret ez egyértelmûen kitûnik a viselkedésébõl, és a dolgaiból. Sztem válts minnél elõbb, mert ez igy nem állapot sztem ezt te is tudod, h egy normális kapcsolat nem igy mûködik. Én a tehelyedben biztos nem birtam volna ezt idáig elviselni, h igy lerázzanak és elhanyagoljanak. Sok sikert az újrakezdéshez.

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..

Miért nem szeret a barátom húga? Pedig nem is ismer még.

Szóval lassan 3 hónapja vagyunk együtt a szerelmemmel, és van egy 23 éves huga én 18 leszek e hónap 25-én, és nekem az az érzésem, hogy nem szeret, mert akárhányszor beszélgetünk mindig a hibákat keresi, és leolt. Miért van ez?

Legjobb válasz: Azert nem szeret, mert feltekeny. Ilyenek sokszor az anyosok is, feltik a gyerekuket, feltik mastol, hogy mas is szereti oket. Ugy erzik, hogy most ok elveszitik. Valoszinu a baratod testvere is szereti a baratodat, jo testverek, es feltekeny. En azt tanacsolom neked, hogy szeresd a baratodat, es a hugival ne foglalkozz, talan akkor megunja, a dumalast, hiszen latja, hogy senkit nem erdekel, feleslegesen meg minek dumaljon. Hagyjon hidegen, mosolyogj rajta hogy ennyire "egyszeru".

Azert nem szeret, mert feltekeny. Ilyenek sokszor az anyosok is, feltik a gyerekuket, feltik mastol, hogy mas is szereti oket. Ugy erzik, hogy most ok elveszitik. Valoszinu a baratod testvere is szereti a baratodat, jo testverek, es feltekeny. En azt tanacsolom neked, hogy szeresd a baratodat, es a hugival ne foglalkozz, talan akkor megunja, a dumalast, hiszen latja, hogy senkit nem erdekel, feleslegesen meg minek dumaljon. Hagyjon hidegen, mosolyogj rajta hogy ennyire "egyszeru".
A kérdező hozzászólása: Hát külömbõzõk ezek a válaszok... A kapcsolatokról már érdeklõdtem a barátom eléggé kevés csajt visz haza bemutatni, akit bemutat azzal komolyan gondolja.... Szóval szerintem inkább a féltékenység... csak a szeretetét sem mutatja ki "szépen" a báttyusa felé... Mondjuk eléggé sok mindent megcsinálok a barátomnak, ilyenek, hogyha itt van nállam akkor ha kell kimosom a ruháját, meg ha kell fõzök is, jah meg minden hétvégén itt van nállam, lehet hogy ez a baj...??
A nõk már csak ilyenek. :)
A kérdező hozzászólása: hát ez nem egyértelmû.... Attól még hogy nõ... elviselhetne... netán féltékeny?? Dehát nem is foglalkozik a báttyával, egyébként 26 a barátom õ azt mondja ne foglalkozzak vele, de nem tudok nem foglalkozni vele, mert nekem ez rosszul esik mindig!!!
Lehet, hogy fiatalnak tart a bátyushoz, tûntetõen dedósnak tart, azért viselkedik veled kioktatóan. Idõvel majd, ha látja, hogy a bátyja komolyan gondolja veled, megszokja a dolgot, és leszokik a piszkálódásról. Meg aztán õ ismeri a bátyját, lehet, hogy az félévente más lányt visz haza, mint élete nagy szerelmét, azért nem veszi komolyan a választását.


Normális az, hogy egyszer attól félek, hogy a barátom nem szeret, egyszer meg attól hogy én szeretem-e? (másfél éves kapcsolat, 20on innen vagyok, együtt élünk. :) )

Legjobb válasz: Az, hogy a barátod szeret-e, nos maradjunk abban, hogy ez átlagos kérdés...és az önbizalmadról mesél:) Az, hogy te szereted-e: azért nem kell a tüzet átkozni, mert néha hevesen lobog, és éget, máskor meg parázslik, meghittséget, és meleg ad. A szenvedély olyan, mint egy érme: két oldala van. Ha van olyan veled, hogy szerelmet érzel, máskor meg "csak" hogy szereted, akkor csak az érme oldalait látod: a szenvedély érméjét:D Csak nyugi;)

Az, hogy a barátod szeret-e, nos maradjunk abban, hogy ez átlagos kérdés...és az önbizalmadról mesél:) Az, hogy te szereted-e: azért nem kell a tüzet átkozni, mert néha hevesen lobog, és éget, máskor meg parázslik, meghittséget, és meleg ad. A szenvedély olyan, mint egy érme: két oldala van. Ha van olyan veled, hogy szerelmet érzel, máskor meg "csak" hogy szereted, akkor csak az érme oldalait látod: a szenvedély érméjét:D Csak nyugi;)
az hogy attol félsz szeret e normális szerintem mert erre is csak azért gondolsz mert nem szeretnéd elvsziteni.az hogy te szereted e attol függ mennyiszer gondolsz erre mert ha csak néha az is normális ha nem akkor csak tul sokat gondolkozon ezen =)
A kérdező hozzászólása: és ha csak régebben gondolkoztam nagyon sokat azon, hogy mi van, ha nem szeretem, de msot már változó? :)
A kérdező hozzászólása: ez egy nagyon szép , igaz válasz volt. :)
Szerintem normális. :) Én is folyton félek vmitõl.. Persze ez nem jó, mert folyton stresszelünk vmin, ami ráadásul a párunk szemébe totál felesleges és hülyeség. Hát ez van, meg kell nyugodni, de nagyon nehéz megtalálni a középutat ebbe is.

Van egy barátom akivel lassan 1éve együtt vagyok de még mindig nem mutatott be a családjának és nem sűrűn találkozunk. De ő azt mondja hogy szeret és ő szerinte ráérünk a bemutatással. :S nektek mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L

Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L
Hááát szerintem itt gondok vannak, ha nem vállal fel a családja elõtt.Nem lehet az , hogy igazából csak testi kapcsolatra kellesz neki?
Ez nagyon gáz.. Õ gyakran jár hozzátok? Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: igeen tud rólam a családja!! a tesójával egy suliba járok! meg õ már látott együtt minket buliban...!!! az apukájával is "találkoztam" már csak úgy futtában.... de az anyukájának nem hajlandó bemutatni.... pedig már többször mondta neki az anyukája hogy vigyen el bemutatni mert kíváncsi rám.... de valamiért nem akarja hogy elmenjek.... :(
De tudnak rólad a családjában? Vannak olyan pasik, akik valamiért nem hoznak haza bemutatni egy lányt, még ha komolyan gondolják a kapcsolatot akkor sem... nem tudom elképzelni, hogy miért. Van a családomban is ilyen. Mindenki kíváncsi a párjára, de egyszerûen nem hajlandó bemutatni...
Szerintem is az a baj, hogy valószínûleg a családjával van valami bibi.
Szeretõnek tart, vagy nem vesz komolyan.
A kérdező hozzászólása: én sem erõltetem... mivel õ azt mondja hogy õt nem érdekli az én családom csakis én érdeklem õ velem akar lenni és rám kíváncsi nem pedig a családomra....!! szóval azt nem gondolnám hogy nem szeret mert már sok dologgal bizonyította hogy tényleg szeret... csak ez engem zavar egy picit hogy nem mutat be... :/
Nem lehet, hogy lehet szégyenli a családját ?
Szerintem nem gondolja olyan komolyan ezt a kapcsolatot mint te, gondolom elhanyagol nem nagyon keres inkább te szoktad õt. Lehet hogy van egy másik lány akivel komolyabb a helyzet akit ismernek a szülei te pedig egy szeretõ vagy. 23/F
A kérdező hozzászólása: nem... mert nem sûrûn hozza fel azt a témát...!!!
A kérdező hozzászólása: nem..! 19L 19F

A fiú akit szeretek, lehet össze fog jönni egy lánnyal. Én tudom, hogy ő is szeret engem, csak nem meri bevallani, mert túl jó barátok vagyunk, és félne hogy ez tönkretenné a baráti kapcsolatot. Mit csináljak, mielőtt még késő lenne?

Remélem nagyjából érhet?en fogalmaztam. szívem törne össze ha összejönne vele. Bár lehet csak azért mondta hogy féltékennyé tegyen, mert volt már ilyen:S Mit kéne most csinálnom? Félek odaállni elé és megmondani...

Legjobb válasz: hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?

hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?
így se tudok mást mondani. próbáld meg! nem veszíthetsz semmit sõõt..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... Önbizalmam 0 és félek az egésztõl. Tudom, hülye vagyok de ááá. utálom magam emiatt...
A kérdező hozzászólása: ja ha ez számít akkor 18 évesek vagyunk. Meg talán az is baj, hogy "hozzászoktam" hogy a pasik állnak elém és vallanak, nem én..
A kérdező hozzászólása: Igazad van:) csak nem tudom mikor találkozok vele, és félek hogy akkor már késõ. Msnen meg.. olyan személytelen
tanácsolom neked hogy nézd meg figyelmesen a Nem kellessz eléggé címû filmet.
attól hogy be van sértõdve, még szeret(het). kérdezd meg tõle mi baja
fiuknál kedélyváltozás lányoknál is van sokxor :D ne aggodj biztos szeret:) (15/L)

Szerintete szert még a barátom? Néha naon furcsa nem is ír. Ha msn ezik és odanézek mindig kilép. és azt mondja h nem fontos. Félek, mert én szeretem.

msn en is alig ír

Legjobb válasz: Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!

Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!
A kérdező hozzászólása: hát jah de nem naon mondd el dolgokat ami nekem rosszul esik
ne az msnel foglalkozz ha valóban szereted akkor szeresd!
Nem kellene kisajátítanod. Miért baj ha pl a barátai miatt lemond egy programot?
hát ha ez nem rendszeres akkor szerintem normális, neki is van saját élete
Amíg õ barátaival van te is légy a barátnõiddel. Szerintem nincs abban semmi, ha néha lemondja a barátai miatt, hiszen õket sem akarja elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát rendszeres, legalábbis minden hónapban megtörténik 2-3-szor, szerintem ez már elég rendszeres.És nem azért mert XY-nek valami komoly baja van, hanem csak mert elhívta ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem vagyunk állandóan együtt, hogy a barátaival csak úgy tud találkozni, ha velem lemondja.Az én barátaim többnyire dolgoznak ekkor, szóval nem tudok én is akkor programot csinálni velük.
Tehát 10-15 naponta elõfordul, biztos, hogy nem szeret...-.-
Havonta 2-3-szor? Ne viccelj már, ez teljesen normális. Egyébként naponta keres téged, Veled milyen gyakran találkozik?
A kérdező hozzászólása: 2-szer, max 3-szor találkozunk egy héten, (ezeken kivül ugyanúgy a barátaival van).De oké, lehet nektek van igazatok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!