Találatok a következő kifejezésre: Szeret még barátommal (188 db)

Szeret még? A barátommal nem voltunk kettesben sehol, mindig hív vki havert pl. moziba, étterembe, strandra. Nekem kezd elegem lenni, szeretnék csak vele lenni. de én úgy érzem nem szeret azért nem akar kettesben lenni velem?

már nem vunk kezd?k, 4 éve járunk és egy napot nem töltöttünk egyedül mindig volt ott valaki.meg sokszor megy el a havrejaival 7végére engem meg itthon hagy, amikor mondtam hogy szeretnék kettesben elmenni vhova azt mondta nincs erre pénze, jöv?7végén meg elment a haverjaival, arra volt pénz.Amikor rákérdeztem azt mondta örüljek hogy visz vhova,mindig nyávogok, ha nem tetszik keressek mást.megértem ha nincs pénze de tök önz?, mindig csak ?, kezdek beleunni.

Legjobb válasz: Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!

Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!
egyetértek az elöttem szolóval.és még az is lehet, hogy már kezd elhidegülni tõled és azért mondja, hogy keress mást.mond meg neki , hogy akkor legyen vége, és ha pár napon belül nem jelentkezik akkor tuti, hogy már nem szeret.ha meg térden állva könyörög, hogy fogadd vissza akkor szabjál neki feltételt.pl:egyik héten csak veled van a másikon meg lehet a haverjaival
Szia! Sztem sem szeret már igazán s lehet épp arra vár hogy te szakíts vele mert az könnyebb neki minthogy õ mondja ki azt hogy vége. Lehet nem akarja azt hogy miután õ szakít vele te még zaklasd meg stb ezért egyszerûbbnek tartja ha elüldöz maga mellõl és akkor nem lesz az hogy vissza fogod magad könyörögni. De persze nem biztos hogy ez így van de én már tapasztaltam ilyet:(..szóval sztem elõbb üljetek le megbeszélni a dolgokat és ha nem sikerül 1-rõl a kettõre jutni akkor hanyagoljátok egymást.Rem minden rendben lesz:)
Sziooo!! Sajna tõllem sem kapsz biztató választ. Nem szeret ez egyértelmûen kitûnik a viselkedésébõl, és a dolgaiból. Sztem válts minnél elõbb, mert ez igy nem állapot sztem ezt te is tudod, h egy normális kapcsolat nem igy mûködik. Én a tehelyedben biztos nem birtam volna ezt idáig elviselni, h igy lerázzanak és elhanyagoljanak. Sok sikert az újrakezdéshez.

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..

Miért nem szeret a barátom húga? Pedig nem is ismer még.

Szóval lassan 3 hónapja vagyunk együtt a szerelmemmel, és van egy 23 éves huga én 18 leszek e hónap 25-én, és nekem az az érzésem, hogy nem szeret, mert akárhányszor beszélgetünk mindig a hibákat keresi, és leolt. Miért van ez?

Legjobb válasz: Azert nem szeret, mert feltekeny. Ilyenek sokszor az anyosok is, feltik a gyerekuket, feltik mastol, hogy mas is szereti oket. Ugy erzik, hogy most ok elveszitik. Valoszinu a baratod testvere is szereti a baratodat, jo testverek, es feltekeny. En azt tanacsolom neked, hogy szeresd a baratodat, es a hugival ne foglalkozz, talan akkor megunja, a dumalast, hiszen latja, hogy senkit nem erdekel, feleslegesen meg minek dumaljon. Hagyjon hidegen, mosolyogj rajta hogy ennyire "egyszeru".

Azert nem szeret, mert feltekeny. Ilyenek sokszor az anyosok is, feltik a gyerekuket, feltik mastol, hogy mas is szereti oket. Ugy erzik, hogy most ok elveszitik. Valoszinu a baratod testvere is szereti a baratodat, jo testverek, es feltekeny. En azt tanacsolom neked, hogy szeresd a baratodat, es a hugival ne foglalkozz, talan akkor megunja, a dumalast, hiszen latja, hogy senkit nem erdekel, feleslegesen meg minek dumaljon. Hagyjon hidegen, mosolyogj rajta hogy ennyire "egyszeru".
A kérdező hozzászólása: Hát külömbõzõk ezek a válaszok... A kapcsolatokról már érdeklõdtem a barátom eléggé kevés csajt visz haza bemutatni, akit bemutat azzal komolyan gondolja.... Szóval szerintem inkább a féltékenység... csak a szeretetét sem mutatja ki "szépen" a báttyusa felé... Mondjuk eléggé sok mindent megcsinálok a barátomnak, ilyenek, hogyha itt van nállam akkor ha kell kimosom a ruháját, meg ha kell fõzök is, jah meg minden hétvégén itt van nállam, lehet hogy ez a baj...??
A nõk már csak ilyenek. :)
A kérdező hozzászólása: hát ez nem egyértelmû.... Attól még hogy nõ... elviselhetne... netán féltékeny?? Dehát nem is foglalkozik a báttyával, egyébként 26 a barátom õ azt mondja ne foglalkozzak vele, de nem tudok nem foglalkozni vele, mert nekem ez rosszul esik mindig!!!
Lehet, hogy fiatalnak tart a bátyushoz, tûntetõen dedósnak tart, azért viselkedik veled kioktatóan. Idõvel majd, ha látja, hogy a bátyja komolyan gondolja veled, megszokja a dolgot, és leszokik a piszkálódásról. Meg aztán õ ismeri a bátyját, lehet, hogy az félévente más lányt visz haza, mint élete nagy szerelmét, azért nem veszi komolyan a választását.


attól hogy be van sértõdve, még szeret(het). kérdezd meg tõle mi baja
fiuknál kedélyváltozás lányoknál is van sokxor :D ne aggodj biztos szeret:) (15/L)

Szeret még a volt barátom?

Ezt a kérdést a barátommal együtt raktuk fel!

Legjobb válasz: az exed, kavar a pasid féltékeny. a kavarás összejött. amennyire csak tudod, gyõzd meg a csókát hogy õt szereted, és szarsz az exedre. nem hiába hagytad el õt... nemde? na akkor tessék szépen meggyõzõen boci szemekkel, nõi bájjal elnyomni még most a problémát. ha kell teregess ki egy kis szennyest hogy mekkora szemét az exed és soha semmi pénzér nem mennél vissza hozzá... csak tudod a kérdés fura... mért érdekel téged hogy az exed szeret-e még? nem tök mindegy?

az exed, kavar a pasid féltékeny. a kavarás összejött. amennyire csak tudod, gyõzd meg a csókát hogy õt szereted, és szarsz az exedre. nem hiába hagytad el õt... nemde? na akkor tessék szépen meggyõzõen boci szemekkel, nõi bájjal elnyomni még most a problémát. ha kell teregess ki egy kis szennyest hogy mekkora szemét az exed és soha semmi pénzér nem mennél vissza hozzá... csak tudod a kérdés fura... mért érdekel téged hogy az exed szeret-e még? nem tök mindegy?
Kommentálj valami frappánsan sértõt arról, hogy õ nem volt olyan jó, mint hiszi.
:DDDxd neee szerintem már csóró srác így is kezd paranoiás lenni és komolyan fogja venni ezeket:)
Miért írja az exed azt, hogy kicsim?:O
is meghódítsa a szíved! /elnézést lemaradt a vége
BIZTOS VAGYOK BENNE! hogy még mindig szeret téged oda van érted, és mindent meg fog tenni hogy MÁSODJÁRA
Az õ baja, nem a tiétek.
A barátod egy idióta.
A kérdező hozzászólása: a barátom látja a kérdést!Õ mondta hogy így rakjam ki, (az emberek mit gondolnak szeret-e még)Engem nem érdekel!
Szerintem, nem szeret már, csak bosszantani akar, meg bekavarni.

Szeret még? Soha sehova nincs kedve a barátomnak menni, ha megyünk bevágja a flegma és durcás fejet, egész este duzzog és e mellett elég sokat veszekszünk egy ideje. Azt mondja szeret, de én kételkedek benne. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hagyd el. Az enyém is ilyen volt, késõbb már az lett belõle hogy egész nap a TV elõtt volt, és ha akartunk menni valahova, egy évig azt ûzte, hogy: LEmaradtam a meccsrõl miattad, mit akarsz még? Nem éri meg.

Hagyd el. Az enyém is ilyen volt, késõbb már az lett belõle hogy egész nap a TV elõtt volt, és ha akartunk menni valahova, egy évig azt ûzte, hogy: LEmaradtam a meccsrõl miattad, mit akarsz még? Nem éri meg.
Kérdezd meg, hogy mi baja van. Úgy általában. Mond neki, amit most itt leírtál, és csikard ki belõle, hogy mi baja van a fene jó dolgában.
Ezt vele kell tisztáznod. De billeg a dolog.
Adri244 válasza: Szerintem is hagyd ott lehet hogy szeret de ha nem képes egy kis áldozatot hozni sem a kapcsolatotok érdekében akkor nem ér neki sokat csak el van meg kényelmes neki. Nem szabad hagyni hogy mindig az legyen amit ö akar különben elnyom!
Próbálj valami olyan programot szervezni ami tetszene neki. Ha aztán kedvet kap hozzá lehet viszonozza és elindul valami.
A kérdező hozzászólása: Próbálok olyat szervezni, ami neki is tetszhetne, de csak nyávog. Néha rosszabb, mint egy csaj.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 2 éve vagyunk együtt. Én mindig mondom, ha van valami bajom, de állandóan tereli a témát. És nem új problémákat mondok neki.

Szerintete szert még a barátom? Néha naon furcsa nem is ír. Ha msn ezik és odanézek mindig kilép. és azt mondja h nem fontos. Félek, mert én szeretem.

msn en is alig ír

Legjobb válasz: Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!

Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!
A kérdező hozzászólása: hát jah de nem naon mondd el dolgokat ami nekem rosszul esik
ne az msnel foglalkozz ha valóban szereted akkor szeresd!

Hogyan hódítsam vissza a volt barátom? Szeret még.

Most nem a különböz? módszerekre gondolok, meg hogy hagyd a csudában, inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha gyönyör?, kívánatos vagyok, és a buszon mondjuk ránézek, akkor mit tegyek. Mosolyogjak, szemezzek vele? :)

Legjobb válasz: ha szeret miért kell meghódítani?

ha szeret miért kell meghódítani?
Beszélj hozzá!:O
Ha vaóban gyönyörû és kívánatos vagy, küldesz is jeleket felé, akkor most nem kérdezel itt.
Az elektromágneses jelek a légüres térben terjednek a leggyorsabban. Szóval igyekezz idõben küldeni õket, hogy õ is tudjon rá válaszolni.
ha szeret nem kell visszahódítanod, de könyörgöm, ne egy nõ alázkodjon már meg:DXXDDD
Nem kellene kisajátítanod. Miért baj ha pl a barátai miatt lemond egy programot?
hát ha ez nem rendszeres akkor szerintem normális, neki is van saját élete
Amíg õ barátaival van te is légy a barátnõiddel. Szerintem nincs abban semmi, ha néha lemondja a barátai miatt, hiszen õket sem akarja elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát rendszeres, legalábbis minden hónapban megtörténik 2-3-szor, szerintem ez már elég rendszeres.És nem azért mert XY-nek valami komoly baja van, hanem csak mert elhívta ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem vagyunk állandóan együtt, hogy a barátaival csak úgy tud találkozni, ha velem lemondja.Az én barátaim többnyire dolgoznak ekkor, szóval nem tudok én is akkor programot csinálni velük.
Tehát 10-15 naponta elõfordul, biztos, hogy nem szeret...-.-
Havonta 2-3-szor? Ne viccelj már, ez teljesen normális. Egyébként naponta keres téged, Veled milyen gyakran találkozik?
A kérdező hozzászólása: 2-szer, max 3-szor találkozunk egy héten, (ezeken kivül ugyanúgy a barátaival van).De oké, lehet nektek van igazatok...

18 vagyok, fiú. Nem rég költöztem Budapestre. Nincsenek itt még barátaim Fiúk, lányok ajánlanátok olyan helyet ahol normális barátokra tehetek szert?

Az ilyen hajógyáris helyeket meg bulikat inkább hagyjuk.

Legjobb válasz: buli, diszkó nem csak vicc menj el forgalmas helyekre vagy ha hivnak eskuvokbe mert oda normalisabbak mennek mint a diszkoba vagy nyiss egy klubbot

buli, diszkó nem csak vicc menj el forgalmas helyekre vagy ha hivnak eskuvokbe mert oda normalisabbak mennek mint a diszkoba vagy nyiss egy klubbot
sportegyesület, kávézók, park, ott ahol sokan vannak, túrák lényegében mi a hobbid? mert ha a hobbidnak élsz akkor találhatsz barátokat.
Nem mész majd egyetemre, vagy fõsulira? Ott biztosan találsz barátokat. Illetve, nem dolgozol? Gondolom nem csak lézengsz nap, mint nap a városban. Vagy, ahogy elõttem írták, ha van hobbid, valamilyen sport, vagy hasonló, eljárhatnál edzeni, hogy ismerkedj. Ha nincs valamiféle közösség, ahova rendszeresen jársz, vagy olyan ember/emberek, akivel/akikkel rendszeresen összejársz, az megnehezíti a dolgot.
Minek mentél oda?
A kérdező hozzászólása: A sulit 1 évvel késõbb kezdtem. Edzeni járok, de az edzõ társak nem annyira barátkozósak, hogy is mondjam, inkább ilyen beszélgetõ társak. Az meg szerintem teljesen lényegtelen, hogy miért költöztem Pestre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!