Találatok a következő kifejezésre: Szeret a de nekem hiányzik (10 db)

Szeret a barátom, de nekem hiányzik az a fajta gyengédség. Mit tegyek?

Mindig olyan tárgyilagos telefonon is... Pedig olyan jól esne néha az a kedves hangnem, és a becéz? szavak, gyengédség, stb... Már elmondtam neki, neki meg az volt rá a válasza, hogy ? neki így nem megy, majd ha együtt vagyunk akkor kedves lesz, deígy most ? nem tudja, hogy hogy, meg mit mondjon...

Legjobb válasz: Igen. Az én párom is ilyen. Na de én ezzel együtt szeretem ;) De elmodhatom, 13 év alatt sem változott meg. Pedig 10 éve házasok is vagyunk, 2 babánk is van. Neked kell eldöntei, hogy szereted e annyira, hogy ennyi elég tõle, vagy lépj túl a kapcsolaton. Úgy látzik, a te párod sem az a gügyögö, érzelmeit kimutató fajta.

Igen. Az én párom is ilyen. Na de én ezzel együtt szeretem ;) De elmodhatom, 13 év alatt sem változott meg. Pedig 10 éve házasok is vagyunk, 2 babánk is van. Neked kell eldöntei, hogy szereted e annyira, hogy ennyi elég tõle, vagy lépj túl a kapcsolaton. Úgy látzik, a te párod sem az a gügyögö, érzelmeit kimutató fajta.
Sajnálom, de nekem is csatlakoznom kell az elöttem szólóhoz. Az én párom is ilyen, bár mi "csak" 6 éve vagyunk együtt egy babánk van. Az elején azt hittem, hogy majd az idõ megváltoztatja, de ugyanolyan... Még a babának sem mond becézgetést, max azt mondja, hogy kislányom, a nevén kívül. De nekem sincs ezzel bajom, (persze nekem is jólesne) csak õ ilyen. Vannak ilyen férfiak. Tehát döntsd szerintem el, hogy szereted e annyira, hogy ezek az igényeid szükségtelenné válhatnak e?

Szeret, szeretem, de nem működik. Lassan 1, 5 éve külön vagyunk, de mégis hiányzik. Mindkettőnknek van más. Nekem állandó, nála cserélődnek a partnerek. Mit tehetnék, hogy felejtsem el?

Nem m?ködik, mivel teljesen másképp látjuk a világot, más értékrend szerint élünk és ezt mindketten tudjuk is.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd abba ezt a közös emailes dolgot. Meg mindent, ami közös.

Szerintem hagyd abba ezt a közös emailes dolgot. Meg mindent, ami közös.
12:53 vagyok. Egyetértek... szerintem is hagyd abba ezt a közös email-es dolgot. lépj túl rajta, így nem élheted az életed... gondolj bele meddig fogjátok nézegetni az emailt? életetek végéig? milyen élet az? soha nem tudtok elszakadni egymástól, soha nem lesztek szerelmesek... írd meg neki, hogy te a mai naptól kezdve nem lépsz be az email-be, és nem akarsz tudni róla. Most lehet hogy azt mondod, hogy ez szemétség, de most kérlek ne azt nézd hogy mi a jó nektek (mert már nem "ti" vagytok hanem csak "te"), hanem helyezd elõtérbe saját magad... lépj túl rajta, rohadt nehéz lesz, de menni fog! kezdj új életet, mert máskülönben tönkre fogsz menni idegileg...
akkr csak úgy tudod elfelejteni, ha nem tartod vele a kapcsolatot.
irtó közhely, de az idõ oldja csak meg... azt szokták mondani, hogy egy kapcsolat ahány évig tart, mikor vége lesz, kb. fele annyi idõ mire az ember kiheveri a szakítást. nem tudom mennyi az igazság benne. Én majdnem három évig voltam a barátnõmmel, 2 hónapja szakítottunk, és már kezdek megnyugodni, és úgy felfogni hogy az élet megy tovább. ez is emberfüggõ. A felejtést segíti, ha nem keresed az exedet, nem érdeklõdsz utána senkitõl, nem foglalkozol vele, a figyelmedet eltereled a mostani pároddal, és próbálsz csak vele foglalkozni. 23F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 1, 5 évet voltunk együtt, tehát az arány nem jön be. Nem keressük egymást, nem beszélünk. Van egy közös e-mail címünk. Csak mi ketten használtuk, ezt nem töröltük. Innen tudjuk csak, hogy gondolunk a másikra. Nem írunk semmit, csak megnézzük az utolsó belépés idõpontját, hogy a másik járt-e itt. Mindketten tudjuk, nincs olyan mondat, ami megváltoztatná a helyzetet, de ebbe lassan beleõrülök. Szeretném, ha valami csoda folytán más emberek lennénk mindketten és mûködne.

A barátom sosem mondja hogy szeret vagy hiányzom neki de nagyon sokat törődik velem és nagyon figyelmes. Miért van ez?

Pl ma és tegnap is állásinterjún voltam, és este megjegyezte hogy egész nap gondolt rám az interjú miatt. Említettem hogy másnap is lesz egy délelőtt 10 kor, erre másnap az interjú előtt egy fél óráal küldött egy smst hogy nagyon szorít, stb, utána délután meg még egyet hogy hogy sikerült. Mikor együtt vagyunk akkor is állandóan ajnároz, ölelget, simogat, visz mindenfelé, étterem, apróságok,csoki, masszázs stb. Szexben is nagyon odaadó. De viszont sosem mondja hogy szeret, sem azt hogy hiányoztam neki. (de szerintem hiányzom neki mert szokott rá utalni, hogy szinte örökkévalóságnak tűnik az idő két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni, stb stb). Ez jelentheti azt hogy nem érez szerelmet irántam és nem akar szivatni meg hazudni hogy igen? vagy csak büszkeségből nem mondja ki? Eddigi kapcsolataimban ha idáig eljutottam valakivel az illető már ezerszer elmondta hogy mennyire szeret. Tudom hogy nem agyunk egyformák, de valahogy ezt szoktam meg. Mi lehet a baj most? Lehet hogy mégsem szeret csak rosszul olvasom a jeleket?

Legjobb válasz: Te jó ég. Bakker. Szerinted ha sms-eket küldözget, és ilyeneket mond: "szinte örökkévalóságnak tûnik az idõ két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni", az nem egyenlõ azzal, hogy hiányzol neki? A többibõl meg látszik, hogy szeret. Komolyan igaz az, hogy ha a nõk találnak egy pasit, aki mindenben a kedvükre tesz és szereti õket, akkor addig kombinálnak, amíg ördögöt nem csinálnak belõle.

Tényleg csak felesleges probléma generálás amit csinálsz... Az én férjem a 15 év alatt pontosan 4 alkalommal mondta, hogy szeret, amikor eljegyzett, az esküvõnk napján és amikor a gyerekeink megszülettek... Soha nem jutott eszembe, hogy nem szeretne, mert érezteti velem. Nem a szavak embere és soha nem is volt az, és köszöni szépen az érzelmi intelligenciája is rendben van. Neki fontosabb éreztetni és érezni, nem beszélni róla. Vannak ilyen emberek.
Te jó ég. Bakker. Szerinted ha sms-eket küldözget, és ilyeneket mond: "szinte örökkévalóságnak tûnik az idõ két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni", az nem egyenlõ azzal, hogy hiányzol neki? A többibõl meg látszik, hogy szeret. Komolyan igaz az, hogy ha a nõk találnak egy pasit, aki mindenben a kedvükre tesz és szereti õket, akkor addig kombinálnak, amíg ördögöt nem csinálnak belõle.
Az ilyen pasi is idióta, aki egy kalap alá veszi az összeset, mint egy 5éves.....
Látjátok, ilyen idióta az összes nõ. Csinálnak ezek maguknak problémát. Ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor meg azért... Szánalmas.
Csupán ismerni kell titeket. Szerintem ne vágd magad alatt a fát, élõ példa rá a tisztelt kérdezõ.
Akármelyik idióta kérdéshez beírok egy-két lélek- és szellemépítõ jellegû, arrogáns, de mégis racionális kritikát, azonnal megkezdõdik a tippelgetés a kilétemet illetõen, és oktalanul is megkezdõdik a gusztustalan diszkrimináció! :) Hajrá csajok, tippelgessetek csak...
Szerintem csak olyan fajta, aki nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Ha gyerekkorában ezt látta, akkor nincs mit csodálkozni rajta.
Mindig vele lebzselsz, hogy hiányozhatnál neki? :-) Majd ha 3 napig nem lát, akkor van rá lehetõsége. :-)
5-ös milyen igazad van! Kérdezõ így veszíted el azt aki szeret téged. Addig kombinálsz amíg kitalálod nem is szeret. Már most invesztálásról beszélsz miközben mindent megkapsz. Nem, neked ez nem elég. Tegyen úgy ahogy te elképzelted. Majd mondani fogja neked sokszor aki nem gondolja komolyan.
A kérdező hozzászólása: Nem lebzselek mindig vele. Hetente-kéthetente látom mert van köztünk vagy 200 km.
A kérdező hozzászólása: sztem ha nem erzi ugy ket honap utan akkor kesobb sem fogja, en meg nem biztos hogy szeretnek tobbet beleinvesztalni a sztoriba akkor. ugy lenne fair ha nyilt lapokkal jatszanank, ebbe pedig beletartozik az erzelmek megbeszelese is akar vannak, akar nem. en sem szeretem azokat akik injdokolatlanul koptatjak ezt a szot de en nem is ezt varnam el most.
Mert lehet, hogy õ értékeli ezt a szót? Mert tudod a kakaós csigától kezdve a kiskutyákig lehet szeretni mindent és dobálni ez a szót.... Ergo majd kimondja, ha akarja
Te meg egy hímsoviniszta barom vagy, feltételezhetõen egyedül. Biztos nagyon jó most neked:D
mi a gond? én nem értem csupán?:D
ti nem szoktatok beszélgetni egymással?:D ezt vele beszéld meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát nem érzelmi intelligencia probléma, vannak emberek akik kissé bizonytalanabbak magukban, és õk igénylik hogy ki is mondják nekik az ilyesmit és ne csak találgatni és kombinálni kelljen a másikkal kapcsolatban.
A tettek minden szónál többet jelentenek. El sem olvastam leírásod, de az érzést éreztetni kell, nem pedig beszélni róla. Ha megkapod annak örülj és ne legyél telhetetlen hogy nem mondogassa folyton, mikor már másból lekövetkeztetted hogy szeret. Nem a szavak ember, én sem vagyok az.
alacsony érzelmi intelligencia
Nálunk ez pont fordítva van, én nem szoktam állandóan hajtogatni, hogy szeretlek így meg úgy. A barátom sûrûn mondja, meg mindig meg szokta kérdezni, hogy "szeretsz? " és akkor mondom hogy igen. Nem azért nem mondom, hogy szeretem, mert nem szeretem, hiszen együtt élünk, mindig a kedvében szeretek járni, ha fõzök vagy sütök valamit stb stb csak egyszerûen én akkor szeretem kimondani, mikor nekem jól esik, és nem elsõsorban a mondogatásával szeretem kifejezni, hogy mit érzek.Szerintem ebben nincsen semmi rendellenes és ahogyan leírtad, biztos hogy nem unalmában csinálja teszi ezeket érted.


Magasan qvalifikált vagy, az egyszer biztos! Vagy etszer csak suakítotál cssak? Serienteme jaárjál veelle !
Elõbb tanulj meg helyesen írni!!!
nem esõnek hát akkor hónak:D öregem hány éves vagy a helyesírásodból ítélve 6-7:D ennyit még félre gépelni sem lehet
Ettõl még egy cigánynak is élvezhetõbb a helyesírása... :@
Szerintem részegen írta.
kevesebbet igyál, nem megoldás a gondjaidra

Elköltöztem a páromtól! De hívogat és üzen is hogy mennyire szeret meg hogy egymáshoz tartozunk! Nekem is hiányzik, de 300 km-rel távolabb vagyok azt mondta eljön értem! Mit tegyek?

Én vagyok aki irt ide hogy 15 éve vagyunk együtt!hát elköltöztem,de szarul vagyok,tudom hogy ez természetes ilyenkor!Testvéremék foggal körömmel küzdenek azért hogy nemenjek vissza hozzá!

Legjobb válasz: Tudom ezt csak én tudhatom,de nagyon összevagyok zavarodva!4.napja vagyok itt,de szeretnék hozzá bujni!Nekünk a problémánk a pénz miatt volt!Mert õ nagyon sporolos!

A kérdező hozzászólása: Tudom ezt csak én tudhatom, de nagyon összevagyok zavarodva!4.napja vagyok itt, de szeretnék hozzá bujni!Nekünk a problémánk a pénz miatt volt!Mert õ nagyon sporolos!
A kérdező hozzászólása: A sporolás nem baj csak akkor ha (rosszul voltam) ésnem mehettem el nõgyogyászhoz mert 5000 ft mivel nem volt bent a költség vetésbe!várnom kellett a köv.hónapi fizetésig!
És te még komolyan fontolgatod hogy visszamész hozzá?Meg aggódsz hogy nem e beteg?Gondolkodj már, mikor te beteg voltál lesz*rta.bocs.
A kérdező hozzászólása: de lehet azért mondta, mert anyuéknak közbe meg erõn felül segítettem!vagy?
Hát nem akarlak megbántani, de biztos h te is hibáztál.Minden éremnek 2 oldala van.De ha 1x nem ment, 2re sem fog.
Hát figyelj, az én párom nem tudna olyat csinálni, amiért azt mondanám neki ha beteg, hogy márpedig nem mehetsz orvoshoz, mert elszórakoztad(vagy bármi) a pénzt.ez a normális szerintem.
Ne haragudj, de nem nagyon értelek. A leírtakból nekem az jön le, hogy a férjed próbált spórolni, félretenni a jövõtökre. Te pedig a rád esõ részt anyukádéknak adtad, majd ha váratlan kiadás merült fel, elvártad volna, hogy a férjed fizesse abból a pénzbõl, amit félretett? Nem csodálom, hogy veszekedtetek emiatt. Nekem sem tetszene, hogy a fogamhoz verem a garast, hogy majd egyszer végre jól éljek, aztán valaki más élvezi a munkám gyümölcsét. Ha félreértettem valamit, akkor javíts ki.
Elég vicces, amit írsz kedves kérdezõ. Valószínûleg nem leszek népszerû a válaszommal, de én a pároddal értek egyet. Az nagyon dícséretes dolog, hogy segíted a szüleidet. De döntsd el, hogy mi a fontosabb. Ha továbbra is ilyen összeggel akarod segíteni a szüleidet, akkor mondjál le az olyan luxus kiadásokról, mint a magán nõgyógyász. El lehet menni SZTK-ba is, el fognak látni. Ha meg a magán nõgyógyász a fontosabb, akkor kevesebbel segítsd a szüleidet. Ne várd már el a párodtól, hogy abból az összegbõl, amit keserves munkával keres, a te luxuskiadásaidat fedezze, mert te másnak adod a pénzt, amit keresel. Ha félre akarja tenni azt az összeget, ami a számlák kifizetése után megmarad, akkor hadd tegye félre. Elvégre azért a pénzért õ dolgozott meg és nem te.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszadó teljesen egyetértek veled!Kivéve az a szó hogy luxus, nálam a szótárba nem szerepel!de a nõgyógyász témában egyetértek!Szeretem az ilyen embereket akik kimondják az igazat akkor is ha ez másoknak nem tetszik!És most már tudom mi volt a baj!Ha valami nem tetsztett a kapcsolatunkba, vagy szolt amiatt a pénz miatt amit anyuéknak adtam volna havonta, mindent elmondtam anyuéknak!Kettõnknek kellett volna megoldani!Vagy rosszul gondolom?Lehet 30 évesen se vagyok annyira érett hogy ezt megértesem?
No, ha már tudod mi a baj, akkor próbáljátok megoldani. Beszéljétek meg, mert kár lenne felrúgni egy 15 éves kapcsolatot. Ha szereted és megoldható a probléma, akkor miért ne próbálnátok meg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen igy fogok tenni!!!És neked nagyon sok boldogságot kívánok!
Miért baj, ha spórol?
Én igaz csak egy 5 éves kapcsolaton vagyok túl, de szerintem tényleg az a legjobb döntés, ha nem találkozol vele. Az én volt párom is jött volna, hívott, sírt, leitta magát, de a közhely hogy az idõ mindent begyógyít igaz.Sose fogod elfelejteni, de nem is kell.Ha már eljutottl oda hogy otthagyod, akkor tényleg nincs rá szükséged, idõvel ezt te is belátod, csak most még jobban fáj a hiány, a változás. Sok erõt!
A kérdező hozzászólása: ennyire fájni?majd megszakad a szívem!és erõsödik bennem az anyaság érzése is!
Igen, ennyire fáj. Egy hétig nem aludtam, éjszaka is csak bõgtem.Ennyi év után mást nem is várhatsz.Ha új életet akarsz kezdeni nélküle, erõsnek kell lenned.
A kérdező hozzászólása: szeretnék már feleség lenni és gyereket szülni és sajnos mással (egyenlõre)nem tudom ezt elképzelni!Teljesen igazatok van!A családom hát biztos kitagadna:) ha vissza mennék hozzá, mert tudják mennyit veszekedtünk!De a fontos tényezõ a pénz volt!Ennyire tönkre tud tenni egy kapcsolatot?Tény hogy minden honapban segítettem a szüleimet veszekedés árán!
A kérdező hozzászólása: most azon töröm a fejem hogy lehet én is elrontottam valahol?Hogy fontossabb volt a családom mint õ????
Nem hiszem hoyg elrontottad volna ezzel.Mással lehet, de ezzel nem.Ha õ ezt nem érti meg, hogy támogatni kell õket, akkor ott ette meg a fene.Nekünk is kell, mindkét családot, de az tesz boldoggá minket hogy látjuk, jobb kicsit nekik így.Pedig mi sem dúskálunk, de a család tényleg az elsõ. Tudnál úgy vásárolni, enni, hoyg közben tudod, hogy nekik nagyon rosszul megy? a pénz tönkreteszi igen, sajnos olyan világban élünk, hogy az átlagos keresetûeknek is nagyon be kell osztani a pénzt.Gondolj bele, ha gyerkõcötök lenne, mennyi kiadással járna, mennyi evszekedést szülne a még szorítóbb anyagi helyzet.
Nem, nem a pénz volt az ok!!! Az ok lejjebb van, ott, hogy sem õ sem te nem engedtetek a magatokéból. (Merthogy nem tudhatom, kinek van igaza..:) De annak a hozzászólónak mindenképp, aki azt írta, tök normális ennyi év után az, hogy most, szétköltözve magadat okolod. Hogy hiányzik. mert csak a szépre emlékezel. Emlékezzél arra a pontra, pillanatra, helyzetre, éspedig az összesre, amikor elhatároztad, hogy nem bírod ezt tovább. ARRA! Ne azt mondogasd magadnak, hogy pedig jó volt...Nem, nehogy visszamenj, szüntesd meg vele a kapcsolatot, ha nem vagy még elég erõs! De nem lenne boldogabb az életed vele, mint nélküle-ez biztos.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy ezt kellene tennem, de meg esz a penész hogy van e kajája, nem e beteg vagy ilyesmi!
A kérdező hozzászólása: igazad van és nagyon köszönöm!!!!
Így messzirõl nekem úgy tûnik, hogy tökre imádjátok egymást, csakhát hiányzott a kommunikáció! Beszéljétek meg, kössetek kompromisszumokat, hogy a kecske is meg a káposzta is. Szerintem még nincs veszve semmi.

Van 1 fiu akivel már 3x szakitott és összejöttünk, de most már úgy néz ki, h végleg vége. Õ nem szeret, de én nagyon is ÕtDe a fiu azt mondja, h mindig hiányzok neki. esténként össze szoktunk járni meg minden. Szerintetek csak le akar velem feküdni?

.

Legjobb válasz: Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.

Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.
mit csinált azóta, hogy szakítottatok? És mi történt, mióta feltetted ezt a kérdést? :-)
ha szereted, járj vele, ha nem, akkor meg nem...
Bár nem hangzik túl bíztatóan, hogy mással találkozgatott, de velem is volt már ilyen. Szakítottunk, randiztam mással, rájöttem hogy mindenki másra "immunis" vagyok csak rá nem. Engem szerencsére visszafogadott. Azóta is nagyon boldogok vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: Haverjaim azt mondják hogy ne járjak vele mert úgyis át csap stb de 1 évig voltunk együtt de ebbe az 1 évben 4 szakítotunk de mindig össze jötünk
Legyen tartásod, férfi vagy. Ha igazat is mond, már megvolt a lehetõsége, neked pedig most is van ezer másik.
20:48-as vagyok. 4 szakítás az tényleg sok. Ennyi után lehet, hogy inkább hagynod kéne. Te is randizz mással, biztos találsz olyat, akivel kevésbé lesz viszályos a kapcsolatod.
Azért fontos a szakítások oka is. Meg hogy ki szakított kivel...
A kérdező hozzászólása: õ szakítot (de azt mondta hogy meg bánta) a szakítas meg értelmentlen dolgokon vesztünk ösze

Szakitott velem Abbol az okbol hogy nem bizik Benem majd ra 2here felhiv hogy szeret és hiányzom neki Persze nekem sem volt kozombos és szotar minden nap együtt talizunk de nem Tudom hogy csak a sex miattad vagy Tenyleg? 18l 32f

Legjobb válasz: Te hol tanultál írni? Alig lehet érteni, hogy mi a lóf.sz bajod van. Bezzeg az análszexben profi vagy, ugye? http://mek.niif.hu/01500/01547/01547.pdf

Te hol tanultál írni? Alig lehet érteni, hogy mi a lóf.sz bajod van. Bezzeg az análszexben profi vagy, ugye? http://mek.niif.hu/01500/01547/01547.pdf
Hát már csak a korkülönbséget látva is meglepõdtem. Le is feküdtél vele azóta, hogy szakítottatok? Mondanék még dolgokat, de inkább priviben. Írj nekem oda
Eleve a szex miatt jött össze veled :D jobb ha tõlem tudod... am innentõl rajrad mulik h hagyod e magad tárgyként kezelni
de egy sumák g*ci vagy te elsö válasz adó XDD
és négylevelû volt mindkét here?
A tudomany csodalatos, megalkotta a beszelo hereket. :) De nagyon jol irtad a kerdesedben, ^szotar minden nap^!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bunko valaszokar

Nagy a baj, nem tudom kinek higyjek? Mit gondoltok erről? 2hete járok a barátommal! Azt mondja nekem hogy szeret és hiányzok neki, de fülembe jutott hogy nem minden szép ebbe a kapcsolatba!

Na szóval, 2hete vagyok együtt a barátommal aki azt mondja hogy szeret,hiányzok neki, nem akar elvesziteni stb!Persze néha vagyis úgy tegnap meg ma úgy éreztem mintha már nem nagyon akarna engem!Jóba vagyok a barátaival vagyis én úgy látom na de a baj hogy felvettem régen a volt barátn?jét msnen és kifaggattam!Aki olyanokat mondott hogy a barátom nem szeret engem igazán, azért nem visz engem sehová mert a barátai nem kedvelnek, és szerintük én parasztosan beszélek és ég? vagyok, persze én nem igy gondolom na de lényegtelen!A barátom dj és jövöhéten lesz neki egy bulija hivott engem is és a csaj meg már mást mondott hogy engem nem hivott és ?t hivta!Elég bonyolult ez a történet, és nem tudom kinek higyjek!Nagyon rossz ez igy!Nem tudom hogy a lány mond igazat vagy a barátom!És az sem esik jól hogy a barátomnak a "barátai" rossz véleményel vannak rólam a szemembe meg játszák magukat meg puszilgatnak stb!Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: szerintem a volt barátnõje csak bosszút akar állni, amiért szakítottak. inkább a barátodnak higyj, mint másoknak

szerintem a volt barátnõje csak bosszút akar állni, amiért szakítottak. inkább a barátodnak higyj, mint másoknak
Úristen:D Ne hogy halgass már a volt bnõjére...-.- Nem veszed észre h csak féltékeny, és csak rosszat akar???
szerintem is bosszúból pofázik a csaj. ne foglalkozz vele. a srác a tiéd, nem?(: akkormeg?:D
Tényleg elég nagy baj van, ha te elöbb hiszel egy számodra idegen csajnak, mint annak a srácnak, akit elvileg szeretsz. "A barátom dj és jövöhéten lesz neki egy bulija hivott engem is és a csaj meg már mást mondott hogy engem nem hivott és õt hivta!" Téged hogy hívott a barátod?Személyesen neked mondta, hogy menj el a bulira? Ha igen, akkor nem értem, hogy hogy hihetsz a volt barátnõnek, aki azt mondja téged nem hívott.A saját fülednek csak hiszel nem???Kérlek gondolkozz és nagyon hamar koptasd le ezt a csajt, ne õ irányítsa az életeteket!!!!!
nekem sosem volt barátnöm de nagyon szeretnék na de ez melett volt idö megtanulni pár dolgot psihologiát is jó érdekes dolgokat tudtam meg. Voltak olyan helyzetek is hogy egyik szerette a másikot nekem elmondta a pofa is szerette azt a csajtelemeztem helyzetüket s összehoztam ököt. Amit el akarok mondani hogy aki füt fát igér szerelem boldoogság meg ilyen olyan szüveg ez nem igaz. ha valaki valakit szeret bizonyitsa és sose mondja. Szövegelnek minden félét a fiuk láttam ijent is csak azért hogy figyeljék a reakcioidot. Ha jó testel áldott meg az Isten akkor simmán szivathatod öket.Ne adj szavaukra. Figyeld a barátod reakcioját hogy hogyan beszél ne más szavára adj. Ha azt veszed észre hogy hanyagol, és tehernek tart vagy ugy viselkedik akkor hagyd ot. Nem szabad szaladni egy ojan busz után ami nem akar felvenni. Kitartást és sikert kivánok.
A kérdező hozzászólása: De én a volt barátnõt 1 srác nevébe vettem fel!!!
DJ??? Pfff no com...én is jártam egyszer egy DJ-vel aki akkora arcnak tartotta magát hogy melletem még 3-om másik csajjal is kavart.Akkor voltam kb 16...Pont az a fajta aki már arra mozdult "Jaj én a Dj-vel járok" aztán felvilágosítottak hogy de nem te vagy az egyetlen aki vele jár.És ilyen Dj sztorit nem egyett hallotam...Némelyik nagyon el van szálva magától és tényleg a lányok kattanak rájuk mert hát õk csinálják a zenét meg a stb..SZóval ne csodálkozz rajta ha azon a bulin találkozol egy-két konkurensel.Én is így jártam anno és még abban a buliban eldöntöttem nah én nem leszek a hárem hölgyek egyike.És flörtölgettem..nem volt egy nagy szerelem de hát õ volt a DJ:) :D Magyarán egy valaki aki valamiért vonza a fiatal lányokat. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!!Utolsó:Én is azt gondolom hogy õ is több csajt akar tartani, hisz megprobáltam felszedni õt az egyik közösségi oldalon egy ideges csaj nevébe, és egybõl ráharapott, tali számcsere msn minden!
úgymond az útolso: Hát igen...sztem keress egy normálisabb barátott:( Jobban jársz vele õt meg hagyd a francba hülyitsen mást!

Mit csináljak? Nem tudom, h mi van a barátommal. Több mint 1 éve eggyütt vagyunk 1x szakítottunk is de utánna megint összejöttünk mert ő azt mondta, h szeret és nagyon hiányzok neki.

Amikor telefonon beszélünk nagyon közömbös és fura. SZemélyesen meg aranyos és kedves. Nem értem:S Lehet,h már nem szeret? Szomi vagyok:$

Legjobb válasz: Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)

Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)
Nem minden fiú tud ugyanolyan oldott lenni a telefonban, meg msnen mint élõben. Szerintem ne ragozd túl a dolgot, jobb, mintha élõben lenne fura.
Barátom is gyakran ilyen , fõleg ha haverokkal van.Több pasitól hallottam már hogy nem szereznek "nyáladzani" a haverok és barátok elõtt sem :D Meg persze amúgy sem.
A telefonban a barátom sem valami romantikus:D Pedig nincsenek ott a haverjai olyankor. Egyszerûen nem szeretm telefonálni, emiatt ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) most egy kicsit megnyugodtam de eddig nem volt ilyen. Élõben is furi. Nem értem :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!