Találatok a következő kifejezésre: Szeret a de nekem (191 db)

Szerelmes lettem a legjobb baratomba es õ is szeret engem, de nekem van barátom es nemtudom hogy mit csinaljak?

Ugy erzem a legjobb baratommal jobban elvagyok mint a parommal. Es hazudtam a legjobb baratomnak hogy nem szeretem mert nem mondhattam el neki az igazat hogy szeretem es ez miatt buntudatom van.

Legjobb válasz: Választani kell. Ha ezt érzed szakíts a pároddal ne hazudj neki.

Választani kell. Ha ezt érzed szakíts a pároddal ne hazudj neki.
Mindenképp a 2.-at választanám a helyedben... Egyrészt , mert én is egy ilyen helyzetben vagyok 100%-ig(a legjobb barát) :D De azért legyen valami értelme is ennek a kommentnek : Ha tényleg annyira szeretnéd a mostani párod, akkor ezzel a egjobb barátoddal nem alakult volna ki semmi ilyesmi és nem ilyen dolgokon agyalnál. Ne kínozd magad és szakíts a pasiddal minnél elõbb , de normálisan. Ha szeret téged , ami szinte biztos , akkor ez a helyzet k rvára kínozza most.
A kérdező hozzászólása: pat evvel ezelott is szerelmes voltam a legjobb baratomba es most ez ujra elojott bennem mert elmondta hogy szeret
Akkor orokke sanyargatni fogod magad, mert nem mondtad el, pedig egy jobb kapcsolatod lehetett volna? barmilyeb nehez is, mmondd el neki
Ha úgy érzed, hogy vele akarsz lenni, akkor szakíts szépen, kulturáltan. És mondd el neki az okokat, mert ha csak úgy hirtelen összejöttök a barátoddal, azt elkezd találgatni, hogy lehet már közben is csaltad, ha ilyen gyorsan váltottál. Úgyhogy csak õszintén!
Hát mondj igazat, és akkor joggal várhatod el tõlük is, hogy megmondják az igazat - és akkor tudsz dönteni is, ha már mindent tudsz. Én legjobban örülnék, ha az derülne ki, hogy mindketten akarnak járni velem így is, mert én azt akarnám. De aki nem érzi magát jól a kialakult helyzetben, arról le kell mondani.
Azt szokták mondani hogyha 2 embert szeretsz, akkor válaszd a 2.at mért ha tényleg szeretnéd az elsõt akkor nem szerettél volna bele a 2.ba. De persze nem tudom hogy ez mennyire igaz... Lehet hogy nem ez a jó megoldás. Meg az is lehet hogy ez csak valami fellángolás benned.
ne legyél hisztis p*csa és dönts mint egy normális épp felnõtt ember.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy olyan nehez elmondani
Az utolsó sor fele hülyeség , nem olvastam elég részletesen a kérdést , of course hogy beléd van zúgva

Egy jó kapcsolatról van szó. Szeret a barátom, ennyi biztos, de többször volt rá példa, hogy nem hisz nekem. Mit kéne tennem ezzel?

Egyszer?en irritál, rosszul esik, rosszul érzem magam t?le, hogy nem hitte el amit mondtam. Pedig nem komoly dolgokról volt szó. Én ?szinte vagyok, és csak úgy megy egy kapcsolat, ha így is kezelnek. F?leg hogy nem adtam okot bizalmatlanságra.

Legjobb válasz: mond meg neki, hogy egy bunkóó paraszt! ha szeret, átgondolja, miért mondtad, és megváltozik (remélhetõleg) ha meg nem szeret, hagyd ott

mond meg neki, hogy egy bunkóó paraszt! ha szeret, átgondolja, miért mondtad, és megváltozik (remélhetõleg) ha meg nem szeret, hagyd ott
A kérdező hozzászólása: Húha de kemény voltál. Nem bunkó, se nem paraszt. Csak túlkombinál mindent. De ez, hogy nem érzem a bizalmat, hááát...Ott hagyni meg nem fogom, mert rendes fiú.
Szereintem csak nagyon félt hogy elveszít :) Ülj le vele megint beszélgetni de most a lehetõ legkomolyaban! És ha az sem segít akkor te se higy neki te is csináld ezt vele és akkor talán magáradöbben!!
Én úgy vettem ki a szövegbõl hogy a pasid csak aggódik érted és ez jó jel mert ez általában azt jelenti hogy szeret.. Szerintem ezzel nincs semmi probléma ritka az ilyen fiú én mondom neked .Becsüld meg ;)
szia.tudom hogy elég régen írtad már ezt, de megkérdezhetem azóta mi történt veletek? esetleg hogyan oldottátok meg? /velem is ugyan ez van sajnos/
A kérdező hozzászólása: Szia! Teljesen megoldódott minden. :) A kapcsolat és a bizalom tökéletes, az idõ megoldott mindent, hogy látjuk hogy komolyan gondolja a másik. Már nincsenek ilyen problémák.

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..


Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?

Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.

Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.
elsõ kommentelõnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk õket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz. kérdezõnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar idõben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Most jósoknak nézel minket? hívd föl, tudod a telefonnal telefonálni is lehet :)

Hogy valaki szeret-e engem vagy nem, azt csak én tudom megmondani. Mert a másik mondhatná, hogy nagyon szeret engem, de ha nekem teher, akkor nem szeret. Hmm?

Vagy ha engem úgy szeret, ahogy ő gondolja, hogy engem szeretni kell, és nem úgy szeret, ahogy én szeretném, hogy engem szeressenek, akkor nem szeretnek. Tehát engem meg kell ismernie annak, aki engem szeretni akar. És nekem meg kell ismernem azt, akit én szeretni akarok. Mi jut erről az eszetekbe?

Legjobb válasz: botladozik a gondolkodásom így késõ este...

botladozik a gondolkodásom így késõ este...
az, hogy fárasztóan körüliró gondolkodásod van.. a "süt a nap"-ot is 10 mondatban mondta el teljesen lefáradtam mellette
A kérdező hozzászólása: Feldmár gondolata volt..én csak értelmeztem volna Veletek, mert egyedül nem ment..:)
A kérdező hozzászólása: és kettes, különben is kirõl beszélsz?
Szerintem jó a kérdés :) Nekem pl van ezen mit elgondolkodnom. Van egy ember az életemben, akit mindig is szerettem, de úgy , ahogy én 'gondolom', ahogy õt szeretni kell. Megismertem õt, de azt is úgy, ahogy csak én tudom õt megismerni. Arra gondolok, hogy nem a felszínt néztem, hanem mindig a mögé, nem amit mutat magából.(persze részben azt is) De ebbõl következik, hogy én csak úgy tudom Õt szeretni, ahogy én képes vagyok Rá, és persze, hogy úgy akarom szeretni, ahogy az én meglátásom szerint a legjobb lenne a számára. Azt pedig sosem lehet tudni, hogy ki hogy szeretné, hogy szeressük, ha csak nem mondja, de általában az emberek nem mondják. És van egy másik opció, hogy tudod, hogy mit szeretne a másik, de szerinted, a legjobb szándékaid szerint, nem lenne célravezetõ. Az sem jó, ha mindig azt kapja valaki amit szeretne, mert nincs benne semmi kiszámíthatatlan és elõbb utóbb bele lehet unni. Am van egy ilyen mondás " Attól még, hogy valaki nem úgy szeret téged, ahogyan azt te szeretnéd, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged a világ minden szeretetével." Én ezt vallom. És szerintem minden ember másként szeret. De pont azért kell a megismerés mindkét fél részérõl, hogy belelássunk a másik lelkébe, gondolkodás módjába, hogy megismerhessük, hogy a másik hogyan is szeret.
Chapman doktor szerint többféle szeretetnyelv létezik. Ha valakivel nem azonos szeretetnyelvet beszélsz, akkor akármennyire szeret is, te azt mindig kevesellni fogod.

Az lehetséges, hogy a barátom tényleg engem szeret, és nem kell neki más? Mindenkinél van jobb, de neki én vagyok a legjobb, és engem szeret? Vannak ilyen pasik?

Legjobb válasz: igen.. engem pl. 6 év után hagyott el vki, és nem kell más pedig már eltelt egy év azóta tehát lehetséges

igen.. engem pl. 6 év után hagyott el vki, és nem kell más pedig már eltelt egy év azóta tehát lehetséges
A szeretet és szerelem lényege, hogy észrevesszük a másik különlegességét (hibákkal együtt) és így szeretjük. Ilyen nézõpontból pedig nincs olyan, hogy valaki más "jobb" lenne. Legalábbis én így gondolom, lehet még túl naiv vagyok.
van ilyen jah. Mikor még csak ismerkedtünk, már akkor se foglalkoztam mással...20f
A kérdező hozzászólása: köszi :) csak nincs valami sok önbizalmam..
Van ilyen. 23F
Én is ilyen vagyok... 24/F...
Hm, én is ilyen voltam, és kitörölhettem vele mert van néhány (TISZTELET A KIVÉTELNEK) nõ aki inkább bulizik meg piál, egészséges, stabil, hosszútávú kapcsolat helyett. (:
A kérdező hozzászólása: együtt is lehet bulizni meg piálni :)

A barátom sosem mondja hogy szeret vagy hiányzom neki de nagyon sokat törődik velem és nagyon figyelmes. Miért van ez?

Pl ma és tegnap is állásinterjún voltam, és este megjegyezte hogy egész nap gondolt rám az interjú miatt. Említettem hogy másnap is lesz egy délelőtt 10 kor, erre másnap az interjú előtt egy fél óráal küldött egy smst hogy nagyon szorít, stb, utána délután meg még egyet hogy hogy sikerült. Mikor együtt vagyunk akkor is állandóan ajnároz, ölelget, simogat, visz mindenfelé, étterem, apróságok,csoki, masszázs stb. Szexben is nagyon odaadó. De viszont sosem mondja hogy szeret, sem azt hogy hiányoztam neki. (de szerintem hiányzom neki mert szokott rá utalni, hogy szinte örökkévalóságnak tűnik az idő két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni, stb stb). Ez jelentheti azt hogy nem érez szerelmet irántam és nem akar szivatni meg hazudni hogy igen? vagy csak büszkeségből nem mondja ki? Eddigi kapcsolataimban ha idáig eljutottam valakivel az illető már ezerszer elmondta hogy mennyire szeret. Tudom hogy nem agyunk egyformák, de valahogy ezt szoktam meg. Mi lehet a baj most? Lehet hogy mégsem szeret csak rosszul olvasom a jeleket?

Legjobb válasz: Te jó ég. Bakker. Szerinted ha sms-eket küldözget, és ilyeneket mond: "szinte örökkévalóságnak tûnik az idõ két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni", az nem egyenlõ azzal, hogy hiányzol neki? A többibõl meg látszik, hogy szeret. Komolyan igaz az, hogy ha a nõk találnak egy pasit, aki mindenben a kedvükre tesz és szereti õket, akkor addig kombinálnak, amíg ördögöt nem csinálnak belõle.

Tényleg csak felesleges probléma generálás amit csinálsz... Az én férjem a 15 év alatt pontosan 4 alkalommal mondta, hogy szeret, amikor eljegyzett, az esküvõnk napján és amikor a gyerekeink megszülettek... Soha nem jutott eszembe, hogy nem szeretne, mert érezteti velem. Nem a szavak embere és soha nem is volt az, és köszöni szépen az érzelmi intelligenciája is rendben van. Neki fontosabb éreztetni és érezni, nem beszélni róla. Vannak ilyen emberek.
Te jó ég. Bakker. Szerinted ha sms-eket küldözget, és ilyeneket mond: "szinte örökkévalóságnak tûnik az idõ két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni", az nem egyenlõ azzal, hogy hiányzol neki? A többibõl meg látszik, hogy szeret. Komolyan igaz az, hogy ha a nõk találnak egy pasit, aki mindenben a kedvükre tesz és szereti õket, akkor addig kombinálnak, amíg ördögöt nem csinálnak belõle.
Az ilyen pasi is idióta, aki egy kalap alá veszi az összeset, mint egy 5éves.....
Látjátok, ilyen idióta az összes nõ. Csinálnak ezek maguknak problémát. Ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor meg azért... Szánalmas.
Csupán ismerni kell titeket. Szerintem ne vágd magad alatt a fát, élõ példa rá a tisztelt kérdezõ.
Akármelyik idióta kérdéshez beírok egy-két lélek- és szellemépítõ jellegû, arrogáns, de mégis racionális kritikát, azonnal megkezdõdik a tippelgetés a kilétemet illetõen, és oktalanul is megkezdõdik a gusztustalan diszkrimináció! :) Hajrá csajok, tippelgessetek csak...
Szerintem csak olyan fajta, aki nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Ha gyerekkorában ezt látta, akkor nincs mit csodálkozni rajta.
Mindig vele lebzselsz, hogy hiányozhatnál neki? :-) Majd ha 3 napig nem lát, akkor van rá lehetõsége. :-)
5-ös milyen igazad van! Kérdezõ így veszíted el azt aki szeret téged. Addig kombinálsz amíg kitalálod nem is szeret. Már most invesztálásról beszélsz miközben mindent megkapsz. Nem, neked ez nem elég. Tegyen úgy ahogy te elképzelted. Majd mondani fogja neked sokszor aki nem gondolja komolyan.
A kérdező hozzászólása: Nem lebzselek mindig vele. Hetente-kéthetente látom mert van köztünk vagy 200 km.
A kérdező hozzászólása: sztem ha nem erzi ugy ket honap utan akkor kesobb sem fogja, en meg nem biztos hogy szeretnek tobbet beleinvesztalni a sztoriba akkor. ugy lenne fair ha nyilt lapokkal jatszanank, ebbe pedig beletartozik az erzelmek megbeszelese is akar vannak, akar nem. en sem szeretem azokat akik injdokolatlanul koptatjak ezt a szot de en nem is ezt varnam el most.
Mert lehet, hogy õ értékeli ezt a szót? Mert tudod a kakaós csigától kezdve a kiskutyákig lehet szeretni mindent és dobálni ez a szót.... Ergo majd kimondja, ha akarja
Te meg egy hímsoviniszta barom vagy, feltételezhetõen egyedül. Biztos nagyon jó most neked:D
mi a gond? én nem értem csupán?:D
ti nem szoktatok beszélgetni egymással?:D ezt vele beszéld meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát nem érzelmi intelligencia probléma, vannak emberek akik kissé bizonytalanabbak magukban, és õk igénylik hogy ki is mondják nekik az ilyesmit és ne csak találgatni és kombinálni kelljen a másikkal kapcsolatban.
A tettek minden szónál többet jelentenek. El sem olvastam leírásod, de az érzést éreztetni kell, nem pedig beszélni róla. Ha megkapod annak örülj és ne legyél telhetetlen hogy nem mondogassa folyton, mikor már másból lekövetkeztetted hogy szeret. Nem a szavak ember, én sem vagyok az.
alacsony érzelmi intelligencia
Nálunk ez pont fordítva van, én nem szoktam állandóan hajtogatni, hogy szeretlek így meg úgy. A barátom sûrûn mondja, meg mindig meg szokta kérdezni, hogy "szeretsz? " és akkor mondom hogy igen. Nem azért nem mondom, hogy szeretem, mert nem szeretem, hiszen együtt élünk, mindig a kedvében szeretek járni, ha fõzök vagy sütök valamit stb stb csak egyszerûen én akkor szeretem kimondani, mikor nekem jól esik, és nem elsõsorban a mondogatásával szeretem kifejezni, hogy mit érzek.Szerintem ebben nincsen semmi rendellenes és ahogyan leírtad, biztos hogy nem unalmában csinálja teszi ezeket érted.
Egy olyan könyvet ami a rajzkészségét fejleszti.
kèrdezd meg a barátnöjèt majd ö segit Èn is hasonlo hejzetben vagyok hajrá!!!:-)

Miért érzem úgy, hogy nem szeret és hazudik nekem folyamatosan? Barátom mindigis rendes srác volt, de egy ideje feszültebb a kelleténél, és már nem olyan türelmes mint régebben. Problémánk, nem nagyon van, kivéve egyetlen egy dolgot.

Van egy lány bnője, aki régen (kb már 4 éve) tetszett is neki. Ezze a lánnyal egy helyen laktak, de a lány már több mint egy éve elköltözött 8000 kmre, és már férjhez is ment.Annak idején egyszer lementünk és a párommal sokáig voltak kint kettesben, megkérdeztem páromat többször is h akk történt-e köztük vmi, a párom azóta is mondja h semmi, és engem soha nem csalna meg.De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát, pedig itt az érzés bennem, h tuti volt vmi. Levelezgettek is, míg a csajnak meg nem mondtam a magamét. Állítólag csak arról h miújság meg ilyen alap dolgok.csak ezt btom sose mondta nekem. Képeket tárolt a pasim róla, amit végülis kitöröltettem, és látom h fontos neki a csaj. De nem érti meg h ez nekem rossz és ha csak barátok , akk ne így viselkedjen. Szerintetek én viszem túlzásba a dolgot? Hogyan értessem meg magam vele?

Legjobb válasz: "De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát" ne kérdezgesd. egyszer megkérdezted, válaszolt. ha tovább kérdezgeti, akkor at érzi, hogy nem bízol benne. Jó az neki? Nem. Van köztük valami? Van. 8000km...

"De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát" ne kérdezgesd. egyszer megkérdezted, válaszolt. ha tovább kérdezgeti, akkor at érzi, hogy nem bízol benne. Jó az neki? Nem. Van köztük valami? Van. 8000km...
Te viszed túlzásba a dolgot. Miért érdekel, hogy mi volt köztük? Az a múlt. Hagyd a fenébe, mert csak a párodat idegesíted ezzel.
Mert neki nem lehet problémája?! nem értem. A barátja most muszáj ezt csinálnod?Tönkreteszed a kapcsolatot
8000 km-rõl sokmindent nem tudnak csinálni, gondolom azt tudod. Túlzásba viszed, a semmin rugózol.
Pont azt rontod el, hogy elrontod, amivel semmi baj nincs. Nincs annál rosszabb, mikor valakinek a szeretetét, megbízhatóságát naponta 5x megkérdõjelezik. Nõként mondom, én nem sokáig lennék egy ilyen kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Mivel nagyon is érzem azt hogy magamon kell változtatni, biztosan keresek egy olyan megoldást ami jó. Nem szeretném az életünket megkeseríteni, inkább azt szeretném, ha boldog lenne. Sok minden van amúgy bennem amit meg szeretnék valósítani, és tuti h azt gondolná , hogy ezt a lányt szerette volna régen. Csak mindigis inkább ez a kis visszahúzódó bátortalan lány voltam. De most, hogy így kiirtam magamból a gondot, és kaptam válaszokat, sok mindenre rájöttem.! köszönöm az õszinte válaszokat
Valószínûleg az önbizalommal van a gond. Persze, nem lehet egyik napról a másikra teljesen kicserélõdni, de ha fontos neked a jelenlegi kapcsolatod (és elkövetkezendõ életed, mert az önértékelésem rengeteg mindenre kihat), akkor kezdj valamit ezzel a problémával. Járj önismereti csoportba, vagy keress egy jó pszichológust, ha egyedül nem megy.
Ha sokat b*szogatod ezzel, lehet tényleg megcsal, hogy ne csak a semmiért baszogasd. Ezt most hagyd abba! Komolyan mondom sajnálom a srácot. Én a helyében ezt nem bírnám... Ha azt mondom páromnak, hogy szeretem, akkor szeretem. De ha erre azt mondaná, hogy "nem is" vagy hasonlót... megkérdezném tõle, hogy "Miért? Te azt szeretnéd?" Ne fesd már az ördögöt a falra... kérlek...
A kérdező hozzászólása: észrevettem am azt, hogy amikor ezt így megkérdõjelezem, mindig az jut eszembe, hogy az exeim milyen alattomos módon vertek át és hát majdnem ugyanígy..annyira szeretném ezeket a rosszakat kitörölni a fejembõl és csak egy nyugodt kapcsolatban élni, mikor megismertem az elsõ 3 hónapban el nem tudtam hinni, hogy nekem egy ilyen srác adatott...ahogy elkezdtem a "hülyeségeim" onnantól kezdve látom h gond van.. belátom, hogy az én hibám, és szeretném is vissza csinálni, rájöttem, hogy az önbizalmam se vmi nagy és mindenkit jobbnak gondolok magamnál..ez lehet a legnagyobb gond??
de nem tök mindegy h mi volt 4 évvel ezelõtt?:D 4 éveeeee:D 8000km.. mellesleg azt ugye nem gondoltad komolyan, h veled együtt mentek el, és amig te x okból nem vagy éppen ott kint velük, addig vmi is lesz köztük??????
A kérdező hozzászólása: még azt elfelejtettem leírni, hogy általában mindenben a rosszat látom... ezzel mindig lelombozom. például: nagy hangtechnika kedvelõ, saját magának szeretné az autójába megépíteni a dolgokat, és én mindig "leordítom " emiatt..tudnátok vmi tanácsot adni, hogyan legyek elfogadóbb? arra gondoltam, pl mi lenne ha felajánlanám h segítek neki, vagy mondjam el , hogy büszke vagyok rá ?
A kérdező hozzászólása: az a baj , hogy sokmindenen feleslegesen rágom magam. Nagyon sokszor mondta is nekem , hogy rosszul esik neki, hogy nem bízok benne. De nem errõl van szó, hogy nem bízok benne. Inkább arról, hogy sok kapcsolatom volt amiben megcsalnak, és annyiszor lepereg ez elõttem. Pedig vele már több mint 2 éve vagyok, és már össze is költöztünk. Én nagyon szeretnék megváltozni, de eltelik pár nap. jönnek a rossz gondolatok ( ami nem csak a kapcsinkkal kapcsolatos) és úgymond tönkretesznek mindent.. mondta , hogy legyek lazább, élvezzem az életet, hogy itt vagyunk egymásnak, szeressük egymást... hiába próbálok ilyen lenni..nem tudom mit rontok el mindig
#1 nagyon jól mondja!
8000kre van a csaj... nyugi... teleportálni még senki tanult meg.
kezdj el sportolni, ha eddig nem tetted. vagy jógázni. vagy ezt kombózni. fesd be a hajad. olvass el egy jó könyvet. ezek mind jót tesznek testednek-lelkednek:) ))

Fiúk, lányok! Velem van a baj? Teljesen el vagyok kenődve. Nagyon jól megvagyunk a párommal, szeret, stb, de mégis van egy kis probléma, ami talán csak nekem jelent gondot. És ez a szex.

Nagyon jó vele, csak én többször csinálnám. Ezt a tudatára is hoztam, de sajnos, nem igazán foglalkozik vele. Nem tudom mi lehet a baj. Biztos hogy szeret mert mindig mondja is, ölelget, puszilgat... (este is az ágyban, de ennyi) azt sem hinném, hogy nem kívánna, bár már ez is megfordult a fejemben... Talán lehet oka a korkülönbség? Õ 10 évvel id?sebb nálam. Annyira bánt ez a dolog.24N

Legjobb válasz: Te fiatal vagy és nõ. Nõként 40 évesen is ugyanúgy fogod kívánni a szexet, hacsak nem leszel valami oknál fogva frigó'. Õ meg idõsebb és pasi. Megnyugodott már a kis lelke, nem hajhássza annyira az élvezeteket. Beéri kevesebbel. Úgy gondolhatja hogy a boldogsághoz nem elengedhetetlen a szex. Add tudtára, hogy márpedig neked kell az adagod, hidd el aktiválni fogja a kiscsávót ha szeret... :)

Te fiatal vagy és nõ. Nõként 40 évesen is ugyanúgy fogod kívánni a szexet, hacsak nem leszel valami oknál fogva frigó'. Õ meg idõsebb és pasi. Megnyugodott már a kis lelke, nem hajhássza annyira az élvezeteket. Beéri kevesebbel. Úgy gondolhatja hogy a boldogsághoz nem elengedhetetlen a szex. Add tudtára, hogy márpedig neked kell az adagod, hidd el aktiválni fogja a kiscsávót ha szeret... :)
pedig mindig azt hittem hogy ez forditva van... :) fura.
A kérdező hozzászólása: Pont ezért nem értem. Már mondtam neki, hogy én akár minden nap..... :( Nem tudom elképzelni mi lehet a hiba...
Hasonló helyzetben vagyok, én speciel maszturbálni szoktam. 21/N
A kérdező hozzászólása: Az is zavar, hogy most akkor neki nem is hiányzik a többszöri szex? Jó így neki?
Hát én is azt hittem, hogy fordítva van ez általában. Szerintem próbálj szexi lenni. Izgasd fel, förgesd fel a szexuális életeteket. Vigyél bele valami újat. Ha nem reagál erre sem, akkor kérdezz rá konkrétan, hogy mi a baj, mi az oka, hogy nem akarja többször a szexet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!