Találatok a következő kifejezésre: Szeret a de (1208 db)

Elvileg szeret a párom, mégis ismerkedik, hazudozik a többi lánynak, hogy nem jó velem, 2 hete külön vagyunk. De közben sír, hogy ne hagyjam el, mert szeret, és megváltozik. Van rá esély? Én mit tehetnék, hogy változzon?

Legjobb válasz: Fúúú ... Ha ilyet csinál akkor szerintem nem szeret téged. Bocsi h ezt mondom de lehet h csak kihasznál téged.. ugyanis te egy biztos pont vagy az életében és tudja h bármikor ott vagy neki..mert sztem te elég sok mindent megbocsátasz neki .. de ha velem ezt csinálná valaki, akármennyire is nehéz, és akármennyire is szeretem, nem hagynám magam.. sztem õ nem fog megváltozni, biztos fiatalok vagytok még, és neki szüksége van arra h csajozzzon, ismerkedjen :S hát sajnos ez van .. de sztem ezt te is tudod :S Ez egy kicsit durva, engem felidegesitett h hogy viselkedik :S:S:S:S pff

Fúúú ... Ha ilyet csinál akkor szerintem nem szeret téged. Bocsi h ezt mondom de lehet h csak kihasznál téged.. ugyanis te egy biztos pont vagy az életében és tudja h bármikor ott vagy neki..mert sztem te elég sok mindent megbocsátasz neki .. de ha velem ezt csinálná valaki, akármennyire is nehéz, és akármennyire is szeretem, nem hagynám magam.. sztem õ nem fog megváltozni, biztos fiatalok vagytok még, és neki szüksége van arra h csajozzzon, ismerkedjen :S hát sajnos ez van .. de sztem ezt te is tudod :S Ez egy kicsit durva, engem felidegesitett h hogy viselkedik :S:S:S:S pff
A kérdező hozzászólása: megmondtam neki h utolsó esély...letörölt szinte mkit msnrõl...de annyira gáz...
Értem:) de akkor tényleg utolsó esély legyen, mert így azt hiszi h õ bármit megtehet veled szemben :) Ne hagyd magad.. csak neked lesz rosszabb :S
A kérdező hozzászólása: tudom, tényleg utolsó esély...de most úgy néz ki, h próbál változni..látom a viselkedésén, mondja h tiszta szívébõl szeret meg minden...eddig nem mutatta ennyire h szeret..

Egy jó kapcsolatról van szó. Szeret a barátom, ennyi biztos, de többször volt rá példa, hogy nem hisz nekem. Mit kéne tennem ezzel?

Egyszer?en irritál, rosszul esik, rosszul érzem magam t?le, hogy nem hitte el amit mondtam. Pedig nem komoly dolgokról volt szó. Én ?szinte vagyok, és csak úgy megy egy kapcsolat, ha így is kezelnek. F?leg hogy nem adtam okot bizalmatlanságra.

Legjobb válasz: mond meg neki, hogy egy bunkóó paraszt! ha szeret, átgondolja, miért mondtad, és megváltozik (remélhetõleg) ha meg nem szeret, hagyd ott

mond meg neki, hogy egy bunkóó paraszt! ha szeret, átgondolja, miért mondtad, és megváltozik (remélhetõleg) ha meg nem szeret, hagyd ott
A kérdező hozzászólása: Húha de kemény voltál. Nem bunkó, se nem paraszt. Csak túlkombinál mindent. De ez, hogy nem érzem a bizalmat, hááát...Ott hagyni meg nem fogom, mert rendes fiú.
Szereintem csak nagyon félt hogy elveszít :) Ülj le vele megint beszélgetni de most a lehetõ legkomolyaban! És ha az sem segít akkor te se higy neki te is csináld ezt vele és akkor talán magáradöbben!!
Én úgy vettem ki a szövegbõl hogy a pasid csak aggódik érted és ez jó jel mert ez általában azt jelenti hogy szeret.. Szerintem ezzel nincs semmi probléma ritka az ilyen fiú én mondom neked .Becsüld meg ;)
szia.tudom hogy elég régen írtad már ezt, de megkérdezhetem azóta mi történt veletek? esetleg hogyan oldottátok meg? /velem is ugyan ez van sajnos/
A kérdező hozzászólása: Szia! Teljesen megoldódott minden. :) A kapcsolat és a bizalom tökéletes, az idõ megoldott mindent, hogy látjuk hogy komolyan gondolja a másik. Már nincsenek ilyen problémák.

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..

Hogy valaki szeret-e engem vagy nem, azt csak én tudom megmondani. Mert a másik mondhatná, hogy nagyon szeret engem, de ha nekem teher, akkor nem szeret. Hmm?

Vagy ha engem úgy szeret, ahogy ő gondolja, hogy engem szeretni kell, és nem úgy szeret, ahogy én szeretném, hogy engem szeressenek, akkor nem szeretnek. Tehát engem meg kell ismernie annak, aki engem szeretni akar. És nekem meg kell ismernem azt, akit én szeretni akarok. Mi jut erről az eszetekbe?

Legjobb válasz: botladozik a gondolkodásom így késõ este...

botladozik a gondolkodásom így késõ este...
az, hogy fárasztóan körüliró gondolkodásod van.. a "süt a nap"-ot is 10 mondatban mondta el teljesen lefáradtam mellette
A kérdező hozzászólása: Feldmár gondolata volt..én csak értelmeztem volna Veletek, mert egyedül nem ment..:)
A kérdező hozzászólása: és kettes, különben is kirõl beszélsz?
Szerintem jó a kérdés :) Nekem pl van ezen mit elgondolkodnom. Van egy ember az életemben, akit mindig is szerettem, de úgy , ahogy én 'gondolom', ahogy õt szeretni kell. Megismertem õt, de azt is úgy, ahogy csak én tudom õt megismerni. Arra gondolok, hogy nem a felszínt néztem, hanem mindig a mögé, nem amit mutat magából.(persze részben azt is) De ebbõl következik, hogy én csak úgy tudom Õt szeretni, ahogy én képes vagyok Rá, és persze, hogy úgy akarom szeretni, ahogy az én meglátásom szerint a legjobb lenne a számára. Azt pedig sosem lehet tudni, hogy ki hogy szeretné, hogy szeressük, ha csak nem mondja, de általában az emberek nem mondják. És van egy másik opció, hogy tudod, hogy mit szeretne a másik, de szerinted, a legjobb szándékaid szerint, nem lenne célravezetõ. Az sem jó, ha mindig azt kapja valaki amit szeretne, mert nincs benne semmi kiszámíthatatlan és elõbb utóbb bele lehet unni. Am van egy ilyen mondás " Attól még, hogy valaki nem úgy szeret téged, ahogyan azt te szeretnéd, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged a világ minden szeretetével." Én ezt vallom. És szerintem minden ember másként szeret. De pont azért kell a megismerés mindkét fél részérõl, hogy belelássunk a másik lelkébe, gondolkodás módjába, hogy megismerhessük, hogy a másik hogyan is szeret.
Chapman doktor szerint többféle szeretetnyelv létezik. Ha valakivel nem azonos szeretetnyelvet beszélsz, akkor akármennyire szeret is, te azt mindig kevesellni fogod.

Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?

Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.

Hívd fel. Nem biztos, hogy észrevette az sms-t, meg msn-en sem biztos, hogy megnézte, hogy írtál-e, csak kilépett. Vagy ha akkor már fenn sem volt, amikor írtál, akkor meg még nem jelentkezett vissza és így nem is olvasta el. Lehet, hogy most kicsit izgul, hogy mit is mondjon. Hívd fel és beszélj vele.
elsõ kommentelõnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk õket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz. kérdezõnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar idõben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Most jósoknak nézel minket? hívd föl, tudod a telefonnal telefonálni is lehet :)

Kb. két éves, talált, ivartalanított lány. Mitől lehet az, hogy szeret a lábamra ugrálni, harapdálni? Szétszaggat mindent amit tud, szeret a szekrényekből mindent kiszedni. Nem az a bújós cica, de amikor fáradt, szeret az ölemben aludni. Vélemények?

Panel lakásban lakunk anyukámmal, apukámmal, de nem bántjuk soha, kap rendesen enni-inni, és játszunk is vele. Szerintetek?

Legjobb válasz: Lehet túlságosan el van kényeztetve. Mennyi idõs? Ha kölyök még komolyodhat.

Lehet túlságosan el van kényeztetve. Mennyi idõs? Ha kölyök még komolyodhat.
ja ok már látom
A kérdező hozzászólása: Nem kényeztetjük el :) Szóval nemértem miért ... :O

Mit tegyek? Szeret a pasim ha otthon várja őt az asszonyka, de állítása szerint csak engem szeret?

Kezdem elveszteni az eszem. Kinek mi a vélemyéne az ügyemr?l:

Legjobb válasz: És neked miért van konkrétan pont erre az emberre szükséged??? 28 évesen már eljut az ember oda h család gyerekek, ahogy írtad is!! Látod h tõle soha nem lesz mert ott van "anyu" aki az életében az elsõ, te csak a második vagy!!! Nem hiszem h ezt érdemelnéd!!!! A szeretõk nagyon ritkán lépnek át az elsõ helyre, mert mindig ott van vmi indok ami miatt a pasi mégse tud lépni!!!! Én is ismerek egy pár ilyen helyzetet és azok a pasik is nagyon szerették a 2.at de mégis mindig hazamentek az asszonyhoz!!! Szerintem lásd át ezt a helyzetet reálisan és dönts mert ez rád nézve nem valami jó állapot!!! 24/L

És neked miért van konkrétan pont erre az emberre szükséged??? 28 évesen már eljut az ember oda h család gyerekek, ahogy írtad is!! Látod h tõle soha nem lesz mert ott van "anyu" aki az életében az elsõ, te csak a második vagy!!! Nem hiszem h ezt érdemelnéd!!!! A szeretõk nagyon ritkán lépnek át az elsõ helyre, mert mindig ott van vmi indok ami miatt a pasi mégse tud lépni!!!! Én is ismerek egy pár ilyen helyzetet és azok a pasik is nagyon szerették a 2.at de mégis mindig hazamentek az asszonyhoz!!! Szerintem lásd át ezt a helyzetet reálisan és dönts mert ez rád nézve nem valami jó állapot!!! 24/L
Hûha, jó kis szaftos történet. A férfi egy lover típus, vagyis szereti a pénzt és szerintem a nõket is. Tud helyezkedni, jól bánik a szavakkal és szereti, ha a tulajdonát csak õ birtokolja. Látom azért te is taktikus vagy egy gyerek mindenképp komoly lánc és ezt a férfi is tudja. Anyu sem hülye, bár erre szerintem te is rájöttél. Kérdés van-e anyuéknál gyerek? Én a helyedben elfelejteném és keresnék egy normálisabb férfit magamnak. A fiatalságod rámehet, ha egy olyan szekér után mész, ami nem vesz fel. Tudom érzések, de akkor is. Ha racionális vagy, akkor láthatod évek alatt mennyit léptél elõre.
Ha normális életet akarsz, akkor fogod magad, és keresel egy olyan pasit, akinél nincs ha, meg azért nem lehet, mert, mert, mert. Honnan tudod, hogy olyan szar az életük? Azért mert azt mondta? Ez a pasas sosem fogja otthagyni az asszonyt, és pfúj, de hánynom kell tõle, hogy azért nem, mert a hobbija anyagi részét részben az asszony fedezi. Hova sûllyedt a világ?? Te élnél egy ilyen genetikai hulladékkal, aki egy pénztárca miatt nincs az "igaz szerelmével?" Voltam hasonló szituban, ahol én voltam a szemét asszony. Komolyan sajnáltam a férjem szeretõjét, mert amúgy rendes kiscsaj lett volna, csont nélkül bevette a férjem összes hülye dumáját a már régen megromlott, sosem volt jó a házasságunk, és csak a gyerek miatt vagyunk együtt dumáról. De behülyítette a férjem, teljesen. Heti három nap találkoztok pár órát, úgy gondolod, hogy ismered? Tudnál vele élni? Mert a hétköznapokban, és a nap 24 órájában már nem biztos, hogy olyan jól mûködne minden, mint heti 2-3 órában. Rajtad áll vagy bukik a mutatvány, mert õ nem fog ezen a helyzeten változtatni, három éve mûködik a dolog, mondhatni már olajozottan halad az élete. A kérdés az, hogy Te meddig akarsz még a partvonalon állni? Én lelépnék.
Szerintem ebbõl soha nem lesz semmi. Nem fogja elhagyni a feleségét miattad. Ha családot akarsz, meg komoly kapcsolatot, akkor keress mást. Vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá, adj neki 1 hónapot, h döntsön. Ha nem tud, hagyd ott (és keress másik munkahelyet).
11.30- azért az elég egyértelmû h az "anyu" a feleségét jelenti :D:D
Nagyon nehéz helyzet, de én is elhagynám.Nem érdemes harcolni érte, mégha szereted is. Gondolj bele:mennyi idõt elvesztegettél rá, lehet, már rég ráteláltál volna egy normális hozzád való fiúra.Tudom ez csak feltételezés, de így biztos nem találsz magadnak egy jó kapcsolatot.Ez csak idõpocsékolás, lévén 28éves vagy.Az idõ megy, nagyon gyorsan.Ez a kapcsolat senkinek sem jó egyedül, csak neki.
Nem vagy már fiatal ahhoz, hogy kísérletezgess. A pasi az anyujával (is)van, te meg légy nyitott más kapcsolatokra is. Ha a pasid így használ téged, te is használd. És ha majd találsz valakit, akibe szerelmes leszel, és õ csak veled akarna normális családot alapítani, akkor kiadhatod a mostani pasid útját. Akinek, ha tovább tûrsz az örökös második leszel. Vidd kenyértörésre a dolgot!
Szükséged van, meg tõle akarsz gyereket, meg teljesen kisajátítod, meg tulajdonodnak akarod. Én szerintem te sem vagy normális és a pasi sem. Most az hogy anyuja van az anyját jelenti, vagy feleségét. Amúgy ha az anyját jelenti, és neki fontosabb, hogy belenyúl anyu pénztárcájába, minthogy normális felnõtt, önálló életet élhessen 33 évesen, közelítve a 40-hez akkor az nem is férfi. Ha neked ilyen kell?! Ilyenért harcolni? teljesen töketlen egy pasi. Ha neked ilyen kell, akkor csináld csak...egy ilyen anyámasszony katonáján, meg anyucin élöskõdõ, meg anyuci megmondja hányra menjek haza típusos hímnemû egyeden mi a francot lehet szeretni? Vagy neked ilyen igényeid vannak? Jól leértékeled magad. Valami normális pasin gondolkodtál már? Amúgy a jó édes anyja miért nem engedi, hogy együtt legyetek?
tehát neki fontosabb a pénz és a sportkocsi, mint te.
Kicsit értetlenkedve állok ez elõtt, még le is írod, hogy sosem lesz a tiéd az imádott férfi. Mit akarsz az élettõl kérdem? Mindenki azt akarja, ami boldoggá teszi. Engem valaminek a hiánya sosem tett azzá. Nõj föl szerintem és ne higgy neki. Azért a faszit irigylem. Két nõ, sportkocsik, mi kell még, felelõsség egy szál se...
A kérdező hozzászólása: Igen, a fõnököm és azért kell a vastagabb pénztárca, mivel ez egy nagyon költséges hobbi. Drága sportautókról van szó. Azt meg egy középvezetõi fizetésbõl nem lehet fenntartani. A nyáron, amikor szakítottunk, akkoris az volt az elsõ félelme, hogy meg kell válnia az új szerzeménytõl (egy több milliós nagyon erõs és mutatós sportjárgány). A régi hobbi pedig nálam landolt. Nem mondom, nekem is tetszik az autó. Mondhatnám: 2 szerelembõl az egyik (az autó) az enyém, a másik sosem lesz...
Szerintem is nagyon gyorsan keress uj munkát, és egy olyan férfit aki nem csak a munka utáni feszültségét szeretné levezetni egy viszonylag fiatal lányon, akit orrba szájba kefélhet, és annyi, hanem egy olyant keress aki magadért szeret. az az alak egy barom, mert megcsalja a feleségét, dfe tõled sem szép hogy más házasságát teszed tönkre arra nem gondoltál? Mégis mit vártál?
Balek vagy. Ennyi a véleményem... De szerintem már majdnem mindenki elmondta elõttem burkoltan. Hagyd a pics*ba, keress új munkahelyet, fõnökúr meg hadd éljen nyugodtan anyu pénzével. Ugyis csak az számít neki. Nem te, nem anyu, hanem a PÉNZ.
Menekülj az ország másik végébe minél hamarabb! Ne hagyd magad ilyen lelki terror alatt tartani. Nem hiszem, hogy neked pont egy ilyen hapsi kellene. Minél hamarabb lépsz, annál hamarabb leszel túl rajta. Három évet már elpazaroltál..
Izé... a 12:15-össel.
Egyetértek az elõttem szólóval.
most egy olyan pasi válaszol, aki volt hasonló szituban. én másfél éves szeretõi kapcsolat után elköltöztem otthonról, 3 hónapig nem akartam látni a szeretõmet, hogy kitisztuljon az agyam. ez érzelmileg egy nagyon kemény idõszak volt számomra. viszont utána komoly anyagi konzekvenciák mellet megléptem a válást és boldog voltam és a mai napig nem bántam meg. az a kérdés, hogy TE milyen szinten szereted a pasit és hogy a pasi milyen szinten szeret téged? mert úgy érzem, hogy TE erõsebben vonzódsz hozzá, mint õ hozzád. ha csak a pénz miatt van együtt a feleségével, akkor az egy bizonyos személyiségre utal. a pasi nem fog lépni, hisz neki ez így igen kényelmes. ezt a szitut most vagy elfogadod vagy változtatsz rajta. a gyerektémát felejtsd el, mert egyrészt azzal nem tudod magadhoz láncolni az embert, másrészt felelõtlenség a gyermekkel szemben. ha elégedetlen vagy a szituval, akkor kérdezd meg, hogy hajlandó lenne-e õ változtatni. ha azt mondja, hogy igen, akkor egyezzetek meg egy idõpontba (mondjuk 3 hónap), hogy addigra lépjen, ha nem, akkor neked kell eldönteni, hogy ezt továbbcsinálod-e vagy nem. akkor viszont bele kell törõdj, hogy csak a szeretõ szerepe marad neked. miért is akarja õ ellenõrizni a te mozgásteredet? ez szerintem nem szeretetrõl szól. próbálj munkahelyet váltani, mert csak úgy lesz esélyed elfelejteni. ne érts félre, én nem ítéllek el, mert az érzelmeket nem lehet ellenõrizni. csak úgy érzem, hogy itt nem kölcsönös a cél, nem egyformák az érzelmek. sok boldogságot!
szerintem csak kényelmes neki a helyzet.. van egy felesége, akinek vastag pénztárcája van, meg egy 5 évvel fiatalabb csaj, akit szédíthet és kefélhet.. én így látom.. kívülrõl..
Vigyázz, mert rá fogsz menni!
Még egy, ha te meg anyu finanszírozzátok a fõnököd/szeretõd drága hobbiját, akkor az egy nagy szerencsétlen lehet! Te lennél a beosztottja?
Figyelj! Csak Te szereted ez a férfit. Õ Téged már kevésbé szeret. Három év baromi hosszú idõ. Ha õ még mindig nem lépett, ezután sem fog. Ne keseredj meg, menj ismerkedj, és próbáld rendbetenni az életed. Én sok sikert kívánok hozzá.
Nem értem miért kérsz tanácsot ha úgy sem fogod megfogadni. Mindenki írja, hogy sosem lesz CSAK a tied és ha ép ésszel végig gondolnád te is rájönnél. Ennek a pasinak nem te leszel az elsõ, hanem a pénz. Ha te is gazdag leszel akkor lehet átpártol hozzád. De jó úton haladsz, mert te is megveszed a hobbijához kellõ szarságokat. Már lassan 2 nõ fogja a hobbiját pénzelni. Nah gratulálok. Nem kell attól megijedni, hogy nincs más pasi a földön, mert közlöm, hogy van. Gyereket csak úgy fog neked csinálni ha nem tud róla. Talán azért, mert még õ is gyerek. Mire sértõdik be? Jah mert anyuval dönget épp szombat este mikor te próbálsz kikapcsolódni? Hihetetlen. Remélem azért azt nem hiszed el hogy köztük szex nincs. Az hogy szereted sajnos nem elég a boldogsághoz. Ha elég lenne akkor nem írtál volna. Neked több kell mint egy szeretõ szerep, de nem fogod megkapni. Próbálj meg lépni, mert ugye 28 vagy és sajnos ketyeg az órád.
A kérdező hozzászólása: Ja ja anyu= feleség gyerekük nincs, a pasi mindene a hobbia: gyorsabbnál gyorsabb autók
A kérdező hozzászólása: Azért van erre a paira szükségem mert szeretem! Még a régi autóját is megvettem, csakhogy hátha többet jár ki. De nem így van.
Már bocs, de 28 évesen hogy lehetsz ilyen hülye? Nincs neked tartásod? Viszonyt kezdesz egy nõs pasival, bedõlsz a hülye szövegének, hallani se akar közös gyerekrõl! Nem veszed észre hogy te csak a k.urvája vagy??? Istenem!!! WÁÁÁÁÁÁ

Nagyon féltéken vagyok a páromra mostanában mit csináljak szeret nagyon-de nagyon?

Legjobb válasz: Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)

Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)
Próbálj küzdeni a féltékenység érzésével, mert az tönkreteheti a kapcsolatotokat. A féltés normális. Kis féltékenység is elviselhetõ, de nagyfokú nem.
Az elõzõ hozzászóló helyesen írta.Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem a féltékenység ha mélyen magunkba nézünk az önimádatból, kapzsiságból és önzésbõl fakad.Ezzel nem azt mondom, hogy meg kell osztani másokkal a párod, csak aki féltékeny az önzõ is egy kapcsolatban.

8 éve vagyunk együtt, 3 éve vagyunk házasok és van egy 7 hetes kisfiúnk. 26 évesek vagyunk mind a ketten. Azt mondja szeret engem, de én ezt nem érzem annyira amennyire szeretném. Szeret engem még a férjem?

Sajnos Õ nem az az érzelmesked? fajta. Nem ölelget, símogat, becézget. Csak az ágyban látom, hogy vannak érzési is. A kérdés az kapcsán merült fel bennem, hogy egy múltkori beszélgetésünkkor azt mondta, hogy" Ha nekem lenne valakim, ? elengedne. Nem harcolna értem, ha nekem más kell! " Kicsit talán logikus, de ha szeretünk valakit akkor azért harcolunk, nem??? Legalább is én fordított helyzetben tutti küzdenék ezerrel. Beszélgettünk a megcsalásról. Szóba hoztam, hogy mit szólna, ha kiderülne, hogy nekem volt valakim mondjuk 3 éve. A reakció megint meglepett (bár lehet hogy csak éretten gondolkodik) , mert azt mondta, mondjam el nyugodtan nem érdekelné már. Úgysem tud vele már mit csinálni. Ez megint milyen dolog???? Hol marad a fájdalom, hogy nem is akarom tudni és szakítok, mert megcsaltál..... És az a baj hogy látom rajt, hogy komolyan mondja...tényleg nem érdekli. Vagy ez csak a látszet. Ha kiderülne, tényleg érezne fájdalmat? azért mert szeret még???

Legjobb válasz: hát nehéz ügy...a pasik nem tudják kifejezni magukat, és nem akarják, h gyengének látszódjanak szerintem...biztos szeret valmilyen szinten, bár ez valószínû már nem szerelem, hanem szeretet. és azt nem kérdezted meg, h õ csalt-e már meg téged??neked mi lenne a reakciód?

hát nehéz ügy...a pasik nem tudják kifejezni magukat, és nem akarják, h gyengének látszódjanak szerintem...biztos szeret valmilyen szinten, bár ez valószínû már nem szerelem, hanem szeretet. és azt nem kérdezted meg, h õ csalt-e már meg téged??neked mi lenne a reakciód?
szia, még nem vagyok olyan értett mint te vagyis csak 18 vagyok, de szerintem be kell jöjjön a következõ dolog: próbáld meg hanyagolni, ne círógasd ne légy a legkedvesebb vele meg hasonlók, nem arról van szó hpogy goromba légy vele csak egy picit hidegebb, és ne mond menki hoogy cirógasson , meg stb mer az nem jó és lásd kis idõ múlva majd megy õ hozzád cirógatni, nekem mindig bejött:D
Õ egyszerûen ez a fajta. Párom is ilyen. Mi egyszer már szakítottunk, s pár hónap után amikor beszélgettünk, elárulta, h õ még nem zárta le velem az ügyet, de mivel menni akartam, így hagyta, hiszen az én döntésen volt, nyilván én így akartam. Ha vki szeret vkit, akkor nem tudom elképzelni, h nem fájna neki, ha kiderülne hasonló dolog. Egyszerûen õ ilyen. És nem az, hogy nem érdekli, csak õ nem adja ki az érzelmeit. de biztosan szeret!
Az én párom is ilyen volt, ö elengedne, minek harcolni, ö sem ölelgetett, becézgetett.Én sajnos nagyon vágyom ezekre a dolgora kibuorult a bili, honapikig könyörögtem hogy foglalkozzon vele , hogy legalább egy smsm-t kldjön, de semmi.Elhagytam.És nem bántam meg a mostani párom mindent megad nekem!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már, de nehéz hogy ne szeretgessem. Mert ugye én meg bujós vagyok. Végül is ebbõl látszik, hogy neki is nehéz lehet engem szeretgetni( ha õ nem ilyen).
A kérdező hozzászólása: Köszi! Remélem így van! Ti együtt vagytok még?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam leírom azt is, hogy azt mondta a kis férjecském, hogy tudja, hogy én fogom elhagyni õt, mert tudja nem õ kell nekem. Ezt azért mondta, mert sokat nyaggatom azért, hogy szeressen. Hogy simogasson, öleljen, mosolyogjon rám csak úgy. Hogy mutassa meg az érzéseit. De õ nem ilyen. És ezen nem akar, tud már változtatni ennyi idõ után. Igaz ilyen volt mindig is, de én pont a másik véglet vagyok aki nem tud elmenni úgy mellette, hogy ne érnék hozzá akár egy ujjhegynyit is.
A kérdező hozzászólása: Ja és a reakcióm! Megölném! Nem ám! De rettenetesen szomorú lennék, biztos balhéznék egy kicsit csendesen, rengeteget sírnék és nem érteném miért???? Magamban keresném a hibát!
A kérdező hozzászólása: Nem kérdeztem, hogy megcsalt e? Sosem nézném ki belõle. Az elöbbi kérdések pont azért kerültek köztünk a felszínre, mert egy férreérthetõ szituban volt. És én rettenetes nagy balhét csaptam otthon. Aztán pár hét alatt megbeszéltünk mindent. Állítása szerint elítéli a megcsalást. Ezt õszintén látom is rajta. Volt a családunkban és rettenetesen elítéli. Azt mondta, hogy még részegen sem csalna meg, ha az eszénél van.Ha meg nincs az eszénél akkor bealszik. Nehezen hiszem el, de hinnem kell neki.
Szia! Valahol hallottam egyszer, hogy nem úgy kell szeretni a másikat, ahogy nekem jó, hanem ahogy neki. Tehát mivel nem egyformán kommunikáltok érzelmileg, mindkettõtökben hiányérzet marad. Szerintem meg kellene próbálnotok (mindkettõtöknek!) a másik igényei szerint szeretni a másikat, mert akkor elégítitek ki a másik szükségletét (ha úgy szeretek valakit, ahogy nekem jó, az egyfajta önzés - bocs a kifejezésért). Nálunk is én vagyok a bújós, a pasim mindent megtesz értem (pl munkát elvégez, elintéz dolgokat nekem, stb). Mi úgy próbálunk meglenni - eddig nagyon jól mûködik - , hogy õ bújik, kedveskedik, simogat, én meg segítek neki, amit tudok, megteszek olyasmit, amire tudja, hogy lusta lennék, meg utálom, de neki megteszem. Így most mindkettõnknek jó. Tudom, már hol olvastam. Valami Szeretetnyelv címû könyv, pontosan nem tudom a címet.

Bullmasztiff! Vélemény? Olyan kutyát keresek aki jó személy és házőrző illetve család centrikus. Igazából lakásba lenne de úgy tudom hogy közel se akkora a mozgásigénye mint az átlag kutyának. Ráadásul szeret a falka közelében lenni!

Legjobb válasz: Namost az egy dolog, hogy nem értem, hogy lakásba minek kell házõrzõ, de ettõl függetlenül szerintem jó választás. Higgadt, okos kutya jó védõösztönnel. Egyébként minden kutya szeret a falka közelében lenni, láttam én már boldog komondort is lakásban.

Namost az egy dolog, hogy nem értem, hogy lakásba minek kell házõrzõ, de ettõl függetlenül szerintem jó választás. Higgadt, okos kutya jó védõösztönnel. Egyébként minden kutya szeret a falka közelében lenni, láttam én már boldog komondort is lakásban.
Én tartottam bullmacit lakásban (sajnos már meghalt), és amíg dolgoztam, addig csak aludt :) Nem ugatós, imádja a gyerekeket, aztán, ahogy kinéz, nem nagyon kell házõrzõnek lennie. http://www.korona-kennel.com/ Nekem innen való a kutyám. A tenyésztõ nagyon kedves, bármit kérdezhetsz tõle, megmutatja a kutyáit, sztem az egyik legjobb tenyésztõ.
Már miért ne lehetne lakásban???? :-O Nálam is bent van a szobában három kutya, abból kettõ nyálazik minden nap. Bár nekem nem bullmacim van, de rendesen lóg sokszor a cipõfûzõ, és ha megrázza magát akkor röpül szana-szét. Úgy kell a lakást szobát kifesteni, hogy lemosható legyen. Én hetente vakarászom a faltól kezdve a szekrényt, de nem számít, legalább sûrûn van portalanítva is egy úttal. ( máskülönben talán fél évente porolnék szekrényt ) És igen van mikor pukiznak, akkor a legjobb mikor megyünk melózni vagy jövünk haza, és ha nincsen hely a buszon, nekünk garantáltan lesz. :-D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az észre vételt és sajnos biztos van benne valami amit mondasz!Csak az a baj hogy nagyon ragaszkodom ehhez a fajtához.És annyira nem alkalmatlan a lakásban való tartáshoz hogy meggondoljam magam:) fingani és nyáladzani én is szoktam:) az viszont biztos hogy majd sokat kell vinnem sétálni
Nem javasolnám a lakásban tartását. Pároméknál már három bm szolgált, még a mostani két kis növendék is rengeteget nyáladzik, hát még az elõzõ 75 kilós kutyus. :) És "eregetnek" is rendesen A mozgázigény nagyon ellentmondásos. Részint elvannak mozgás nélkül, részint szem elõtt kell tartani, hogy ezek a kutyák erdõkerülésre lettek tenyésztve, tehát szeretnek mozogni. Javaslom nézd meg a Hu-En-La kennelt elõzõ bm onnan volt. illetve van Újhartyánban egy pár akik versenyeztetik a kutyáikat, és gyönyörû, közepes energiaszintû kiskutyákat árulnak az expresszen. Ha szigorúan vesszük õk szaporítók ugyan, de nem a lelketlen fajtából, nagyon jól és becsületesen tartják a kutyáikat.
igen, nekem is jobban tetszik. ha megtudakoltad majd írj, kivike vagyok, mennyiért "dobálják" :)
A kérdező hozzászólása: a másodiknál tényleg fainak:)
nincsenek képek, de normális tenyésztõnek tûnik: http://www.bullmasters.eoldal.hu/cikkek/for-sale-french-bull.. illetve: http://www.darkghost.hu/kolykok.html
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást:) esetleg nem tudsz valami helyet ahol vehetnék bullmasztiffot?
én ismertem pár masztiffot, és mindegyik jó fej volt. valóban barátságosak, miután a gazdira pillantva konstatálják, hogy nincs veszély :) unokaöcsém 2 éves volt, mikor Butch az angol masztiff 3 és 80 kiló. cibálta-rángatta (persze felügyelet mellett), az meg csak tûrte. a másik egy 70 kilós kislány Tömpike, aki szintén lakásban lakik a VII.kerületben egy jack russel és egy kedves hölgy társaságában. a jackie morog, hörög (2-3 kiló és csak a labdája érdekli), és ha valamelyik kutya bepróbálkozik, akkor a masztiff ugat egyet és kettejük közé ugrik, így szétválasztva õket. nagy rendteremtõk :) szerintem nyugodtan vállald be, és fõleg kölyökkorában nagyon ügyelj a táplálásra, mert kifejezetten nagytestû fajtáknak való táp javallott. nem lesz olcsó, sok sikert hozzá, és válasszatok inkább drágábbat, de jó helyrõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat reméltem hogy mások is egyet értenek velem!amúgy nem kifejezetten házõrzés céljából kéne csak már régi vágyam egy ilyen kutya és ha már idõnként rá lehet hagyni a lakást akkor mért ne?:)
Egyébként amikor figyelt valamit mindig ráncolta a homlokát és nagyon aranyosan nézett ki(nem mintha amúgy nem lett volna az)
Nem kimondottan egy lusta fajta, kell neki a mozgás, de igényeit nem olyan nehéz kielégíteni mint pl. egy vizslának vagy egy juhászkutyának. Szerintem, ha napi egyszer jól le van fárasztva, az elég neki.Úgy tudom, ha a családjáról van szó, akkor nem kíméli a testi épségét, és bármi áron megvédi õket, de azokkal, akikkel gazdái barátságosan viselkednek, nem bántja. Imád a lakásban a kanapén fetrengeni (amit ki is tulajdonít magának :D), amit aztán jól össze is nyálaz. De hát ez van :D Szerintem egy nagyon jó kutya, és ha korán megtanulja, hogy hogyan kell velük viselkedni gyengéd a gyerekekkel. Bár termete és súly miatt én nem hagynám õket nagyon egyedül a kutyával (amíg kicsit a gyereket, és egyáltalán nem azért, mert heves vérmérsékletû, hanem mert egy tényleg óriási kutya.) Könnyû nevelni, de van személyiségi, így beleszólása is a dolgokba. Legalábbis unokatestvéremék régi kutyája (akit nagyon gyakran látogattam meg, aki sajnos már meghalt) Ilyen volt.
A kérdező hozzászólása: Hát ha Ti is elvagytok a kutyákkal lakásban akkor szerintem menni fog nekem is:) Köszönöm a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!