Találatok a következő kifejezésre: Szeret, ha nekem hogy nem volt (3 db)

Szeret, ha elhiszi nekem hogy nem volt semmi?

A fiú aki nekem tetszik, azt hitte lefeküdtem egyik haverjával, és kérdezte is t?lem ezt kicsit csalódottan. Mondtam neki hogy nem történt semmi, mire ? azt mondta, hogy elhiszi nekem. Tudom a fiúról, hogy tetszem neki (jelekb?l). A haverjai szerintem azt hiszik h k..va vagyok, és lehet hogy a fiú is azt hiszi, aki nekem tetszik. De, viszont mondta hogy elhiszi nekem hogy nem történt semmi a haverjával, és láttam rajta, hogy ?szintén mondja.

Legjobb válasz: Hát ha a jelek is aztmutatják ,hogy szeret,akkor lehetséges,hogy azért hiszi el,vagypedig inkább aztmondta, hogy elhiszi,inkább abban a tudatban szeretne élni hogy nem volt semmi!Egyébként nekedis tetszik a srác?

Hát ha a jelek is aztmutatják , hogy szeret, akkor lehetséges, hogy azért hiszi el, vagypedig inkább aztmondta, hogy elhiszi, inkább abban a tudatban szeretne élni hogy nem volt semmi!Egyébként nekedis tetszik a srác?
Ha még mindig keres és érdeklõdik, akkor próbálj csak rá koncentrálni és közös programokat szervezni. Ki tudja, a haverja mit adott be neki?! Ha szeret, akkor rájön, hogy neked nincs más csak Õ.

Szakitott velem? A baratom 2 honap utan egyszerüen nem jelentkezik nalam. Nem volt közöttünk semmi nezetelteres vagy ilyesmi. Szerdan irtam neki, hogy miert nem jelentkezik, hogy ha nem akaraja folytatni velem, ok, de mondja meg legalabb.

Arra sem jött valasz.Utana irtam neki, hogy azaltal, hogy nem valaszol ugy veszem, hogy szakitottunk.Mivel hogy nem ertem az egeszet es faj,hogy semmibe vesz,felhivattam ma egy közös baratnönkkel aki elöször semleges temarol beszelt es a baratom kerdezte,hogy mit tud rolam es hogy nem akar velem veszekedni.A legfurcsabb,hogy arra kerte a baratnömet,hogy ne szoljon nekem rola,hogy kerdezett rolam.Miert?

Legjobb válasz: ezt csak te tudhatod :/

ezt csak te tudhatod :/
Azert, mert nem gondolja komolyan vagy rossz fat tett a tuzre es nem tudja bevallani!
Vagy nem vesz komolyan, és ki akar hátrálni a kapcsolatból, vagy valóban olyat tett, amit nem kellett volna, és nem meri bevallani.
Nyúl béla és nem meri a szemedbe mondani hogy felejtõs vagy.

Szerintetek az megcsalás ha a barátnőm aki elvileg eddig meg még most is azt állítja hogy én vagyok az igazi neki meg csak engem szeret és nem csalna meg. Hogy most meg bevallotta hogy nemrég másba is szerelmes volt közben? !

Azt mondta már csak volt... már nincs az az érzés... de ezek után én hogy higyjek el neki bármit is vagy hogy eddig minden szava hazugság e volt? Ezek után honnan tudjam bele e szeret valakibe?? Pedig mindent megadok neki úgy szeretem mint még soha senkit.. és hű vagyok hozzá csak vele törődök még aludni se alszok sokszor miatta.. és ez a hála..

Legjobb válasz: A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat

A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat
hazugság e volt? bele e szeret valakiben? -.- Szakítsz ha nem tudsz bízni. Csá.
Ha volt csók is vagy szex akkor dobd ki, ne kínlódj vele.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen de én egyszerre csak egy emberbe tudok szerelmes lenni! Keress mást! Ez már milyen, hogy ott vagy neki te és akkor másba szerelmes, holott mindent meg teszel érte... én ott hagynám a fenébe! Nem érdemel meg téged!
Hosszabb kapcsolatnál simán elõfordulhat, hogy valaki akár hetekre is a figyelmed középpontjába kerül a párod mellett. Ha ezt az ember a helyén tudja kezelni, nincs gond, simán elmúlik az érzés, és ez nem azt jelenti, hogy akkor addig két embert szeretsz...Lehet, hogy a barátnõdnél is errõl volt szó, csak rosszul fejezte ki magát (bár ilyesmirõl felesleges beszélni, ok nélkül bántjuk meg vele a párunkat). Tapasztalatból írtam, nekem ráadásul több hónapig járt a fejemben az illetõ (na nem állandóan, de azért gyakran). Aztán egyszerre csak elmúlt. És ezalatt semmi sem történt, eszembe sem jutna soha megcsalni a szerelmemet, életem párját, még ha ez nyálasan is hangzik :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És sokat jelentettek nekem! Megbeszéltem vele telefonon a dolgot és elmondta hogy nagyon megbánta hogy megszerette õt és hogy ez csak 1 hónappal ezelõtt történt kb! És igyekezett kiszeretni belõle mert tényleg engem szeretett akkor is igazán! Õ csak egy régi fellángolása volt de nem csalt meg mert nem találkozott vele nem volt semmi olyan! Szóval én tényleg szeretem és nem tudom elküldeni.. és õ is szeret engem és az igazinak tart azt mondta!!
Azt vedd figyelembe, hogy az érzéseidet nem tudod irányítani, a tetteidet igen. Szóval egészen addig, amíg akár csak elképzelte, hogy milyen lenne lefeküdni a másikkal, még nem csalt meg. Mindenki fantáziál másról is a partnerén kívül. Ha ellen tud állni az ilyen ösztöneinek, akkor nem csalt meg. (az, hogy kit zavar egy csók, és kit a lefekvés, meg egyén kérdése, de ez biztos nem volt megcsalás, fõleg, hogy õ mondta el korrektül... )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!