Találatok a következő kifejezésre: Szeret, ha nekem hogy nem (49 db)

Szeret, ha elhiszi nekem hogy nem volt semmi?

A fiú aki nekem tetszik, azt hitte lefeküdtem egyik haverjával, és kérdezte is t?lem ezt kicsit csalódottan. Mondtam neki hogy nem történt semmi, mire ? azt mondta, hogy elhiszi nekem. Tudom a fiúról, hogy tetszem neki (jelekb?l). A haverjai szerintem azt hiszik h k..va vagyok, és lehet hogy a fiú is azt hiszi, aki nekem tetszik. De, viszont mondta hogy elhiszi nekem hogy nem történt semmi a haverjával, és láttam rajta, hogy ?szintén mondja.

Legjobb válasz: Hát ha a jelek is aztmutatják ,hogy szeret,akkor lehetséges,hogy azért hiszi el,vagypedig inkább aztmondta, hogy elhiszi,inkább abban a tudatban szeretne élni hogy nem volt semmi!Egyébként nekedis tetszik a srác?

Hát ha a jelek is aztmutatják , hogy szeret, akkor lehetséges, hogy azért hiszi el, vagypedig inkább aztmondta, hogy elhiszi, inkább abban a tudatban szeretne élni hogy nem volt semmi!Egyébként nekedis tetszik a srác?
Ha még mindig keres és érdeklõdik, akkor próbálj csak rá koncentrálni és közös programokat szervezni. Ki tudja, a haverja mit adott be neki?! Ha szeret, akkor rájön, hogy neked nincs más csak Õ.

Szakitott velem? A baratom 2 honap utan egyszerüen nem jelentkezik nalam. Nem volt közöttünk semmi nezetelteres vagy ilyesmi. Szerdan irtam neki, hogy miert nem jelentkezik, hogy ha nem akaraja folytatni velem, ok, de mondja meg legalabb.

Arra sem jött valasz.Utana irtam neki, hogy azaltal, hogy nem valaszol ugy veszem, hogy szakitottunk.Mivel hogy nem ertem az egeszet es faj,hogy semmibe vesz,felhivattam ma egy közös baratnönkkel aki elöször semleges temarol beszelt es a baratom kerdezte,hogy mit tud rolam es hogy nem akar velem veszekedni.A legfurcsabb,hogy arra kerte a baratnömet,hogy ne szoljon nekem rola,hogy kerdezett rolam.Miert?

Legjobb válasz: ezt csak te tudhatod :/

ezt csak te tudhatod :/
Azert, mert nem gondolja komolyan vagy rossz fat tett a tuzre es nem tudja bevallani!
Vagy nem vesz komolyan, és ki akar hátrálni a kapcsolatból, vagy valóban olyat tett, amit nem kellett volna, és nem meri bevallani.
Nyúl béla és nem meri a szemedbe mondani hogy felejtõs vagy.
Szabadságra vágyhat ..de jegyezzük meg baszott nagy bunkó :D
Az a hírhedt férfiúi szabadság vágy tört rá. Hagyni kell had menjen ha õ ezt akarja. De bunkó az már biztos.
Én kirúgnám mint macskát szarni.
Közölném hogy akkor ragadjon a haverjaiba, valljon szerelmet nekik! Ugye te se gondolod hogy egy ilyen tahóval élj? Hagyd a francba, olyan tuskó hogy magától reped!
Én megértem, a másik partnernek kell szabad teret is engedni, bár nem értem, hogy miért nem akarja veled tölteni a szülinapját. Mondjuk az nagyobb baj lenne, ha a te szülinapodon nem akarna veled lenni... Attól függetlenül, ha így mondta, rohadt nagy bunkó lehet... Az h szeret pedig ak hazugság, vagy legalábbis non közel áll hozzá...

Hogyan tudom eltüntetni az életemből? Már nagyon szenvedek miatta. Kitörölném mindenhonnan, de nem tudom. És hogyan tudjak neki nemet mondani ha szeretem (amit nem tud)? De ő engem nem szeret.

Legjobb válasz: Szerintem neked nem holmi reménytelen szerelmek miatt kéne keseregned közel a 30-hoz, hanem összeszedned magad és találni egy rendes megbízható pasast. Gondolom te magad is tisztában vagy vele, hogy már nem leszel te se fiatalabb. 19 évesen én is szenvedtem mint a kutya viszonzatlan szerelem miatt, de akkor megfogadtam, hogy ez az, amire soha többet nem pazarlom az idõmet. Nem szeret, nem kellesz neki. Mérlegelj józan fejjel, megéri-e miatta kínlódnod, vagy veszel egy nagy levegõt és túllépsz. 25 N

Szerintem neked nem holmi reménytelen szerelmek miatt kéne keseregned közel a 30-hoz, hanem összeszedned magad és találni egy rendes megbízható pasast. Gondolom te magad is tisztában vagy vele, hogy már nem leszel te se fiatalabb. 19 évesen én is szenvedtem mint a kutya viszonzatlan szerelem miatt, de akkor megfogadtam, hogy ez az, amire soha többet nem pazarlom az idõmet. Nem szeret, nem kellesz neki. Mérlegelj józan fejjel, megéri-e miatta kínlódnod, vagy veszel egy nagy levegõt és túllépsz. 25 N
én 23 vagyok, de kb ugyanez ...azt hittem ha idõsebb valaki, jobban tudja kezelni :((( és segíthet nekem akár :(
Nekem is egy év kb. de el is csszek minednt folyton :|:(
A kérdező hozzászólása: Elmesélhetnéd te is a történetedet kedves utolsó!Szerintem sokan meríthetünk mások tapasztalataiból!
Nem kaptam privit! :( biztos elküldte a géped? mert mástól kaptam aki szintén ide írt egy választ, de töled nem kaptam. :( küldjed újra légyszi.
A kérdező hozzászólása: Most megkaptad a privit?
Nem tudom h mi van, es h miert nem tudsz nekem irni. Masok irtak, töluk megkaptam a gyk-n keresztul. esetleg valami elerhetöseg amire en irhatnek Neked?
A kérdező hozzászólása: Próbálj meg te írni nekem elõször privátot!Hátha arra már tudok válaszolni!
Kedves kérdezõ. Ennek a férfinak nincs másik élete? Úgy értem, hogy a hét többi napján, ki tudja, mit csinál, és kivel van. Nem lehet?
A kérdező hozzászólása: Külföldön dolgozik.Hétvégente van itthon.
ezt én i szeretném tudni...hány éves vagy? lány?
Majd jön valaki más! Ha nem szeret, nem fog megszeretni. Hidd el, ráérsz.
Eltüntetni? A legegyszerûbb, hogy eltûnsz az életébõl. Telefonszámot, elérhetõségeidet megváltoztatod, és ha találkozol vele erõt veszel magadon és továbbmész. Eleinte nehéz a kísértésnek ellenállni, de ez a folyamat egyre rutinszerûbbé, könnyebbé fog válni.
Én is azt hittem h ha az ember idõsebb könnyebben kezeli az ilyen helyzetet :( Jó volt olvasni a 10.43as történetét, vhol reményt ad h egy iylen "kapcsolat" végzõdhet jól. Kár h nekem nem, nekem egyértelmû h ebbõl nem lesz semmi soha, pedig már 2 éve csak vagyunk. Már csak az elfelejtésen ügyködöm. Vhogy õ is mindig kifogja h akkor keres amikor már kicsit is tul jutnék rajta :(
Kedves kérdezõ, miujság veled? Hogy alakultak a dolgok? Én is eléggé el vagyok most keseredve, szinte ugyan az a szitu, mint nálad. :(
A kérdező hozzászólása: Igazából a helyzet nem változott, de most már talán jobban tudom kezelni õt meg a helyzetet.Még mindig nagyon [email protected] de tett olyan dolgot amit igaz megbánt, de rájöttem h nem hozzám való és nem szeret és lehet hogy ez nekem is elég.De ettõl független szeretem még mindig.Ja, és még mindig nem tudja h szeretem!Nagyjából ennyi!!Veled mi történt?
Azt hittem, egyedül vagyok a gondommal... de most h láttam h egy év után is sikerülhet...nem fogom feladni.... Csak túl türelmetlen vagyok a sráccal...remélem a mostani kis húzásomat még elnézi..és merítek az egyik válaszoló energiájából után, lelkesedést a történetétõl..
A kérdező hozzászólása: Írtam privit!
A kérdező hozzászólása: Köszi megvolt!28/N vagyok!Azon is gondolkodtam valljak neki be mindent és talán békén hagy!Mindig akkor jelentkezik amikor ki lábalok vagy nem gondolok rá.
ha szereted, akkor miért baj, ha keres? honnan tudod, hogy nem szeret?
ha gondolod írj privit, és okoskhadtunk együtt talán..
A kérdező hozzászólása: Eddigi kapcsolataim során nem voltam még ennyire nyavalygós, mindig a kemény lány voltam.Õ az aki megtört engem de rendesen.Ha szeret akkor keresne minden nap.Nem csak hetente egyszer!De fura mert amikor együtt vagyunk azon az egy napon olyan mintha rég óta járnánk, úgy viselkedik mint aki szeretne de közben meg nem.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Pont ez van velem amit leírtál csak a vége nem így fejezõdik.Mi is egy éve nyúzzuk egymást!De te semmit nem mondtál neki az érzéseidrõl?Nemvolt téma sose hogy akkor hagyjátok egymást?
A kérdező hozzászólása: Tõlem mindig a pasikat kérdezi hogy van e valaki a láthatáron.Fura, mert amikor vele vagyok mindig azt igényli legyek ott a közelében, mindig ölel, puszilgat.Volt olyan hogy azt hitte alszom és fél órát simogatott de nem aludtam csak élveztem a helyzetet és szívem szakadt meg!Nálunk a korkülönbség is sok.Nálatok még milyen problémák vannak?
Nekem is volt ilyen, 28 éves koromban, 2 évig nyûglõdtem, õ mondta, hogy nem szeret, én egy idõ után bevallottam, hogy többre vágyok. Aztán besokalltam, és elkezdtem pasizni, összejöttem egy másik sráccal. Eleinte azt mondta örül és szurkol, aztán elkezdett féltékeny lenni, aztán kibukott, szerelmet vallott, hagyjam ott a pasim, kellek neki. Elhagytam a pasim, összejöttünk. Két évig voltunk még együtt, majd szakítottunk. Csak addig kellettem neki igazán, addig voltak hõs szerelmes szavai, amíg mással voltam, meg még talán utána 2 hónapig. A hivatalos 2 évünk eléggé langyos posvány volt. Nem biztos, hogy mûködni fog, még ha össze is jössz vele. Felejtsd el és keress valaki mást.
Biztos vagy abban, hogy nem szeret? Mennyi a korkulonbseg köztetek? Nalunk az a gond, hogy az en csaladom gyuloli a származása miatt. Aki azt irta az elöbb, hogy ök két évig vltak egyutt, aztan szakitottak, es az ket ev eleg lagymatag volt, hát.. ez nem törvenyszeru, hogy igy lesz. bárhogy történhet, ez csak töletek fugg, hogy milyenek vagytok, hogy érzitek magatokat, mennyire értitek meg a másikat. Gondolom megprobaltad mar elfelejteni, és nem ment. Vannak dolgok amin az ember hiába akar, nem tud valtoztatni, mert valami löki az ellenkezö irányba (hozzá), és itt mar nem segít a józan ész sem, hiába tudod h mit kellene tenned (elfelejteni), nem megy...
A kérdező hozzászólása: 10 év!Nem tudom mit érez mi játszódik le a fejében.De rákérdezni se szeretnék.Tudod pontosan jól fogalmaztál hogy tudom hogy nem szabadna és õ is és mégis egymás karjaiban kötünk ki ma már 3 éve de egy éve lett komolyabb!Valami afelé húz hogy kell látnom, kell éreznem.Próbáltam el felejteni de nem megy!Ugyanaz a vérmérsékletünk, szenvedélyesek vagyunk és sorolhatnám.Én gondoskodó vagyok õ meg ezt igényli egy nõtõl hogy igenis figyeljen rá és dicsérje.
Mi lenne, ha összegyüjtenéd minden erödet, és egyik nap közölnéd vele, hogy "Figyelj, Te egy csodálatos ember vagy és orulok, hogy megismerhettelek. nem sajnalom az idöt, amit egyutt töltöttunk, de látom, hogy a kapcsolatunk nem halad egyröl a kettöre. Èn ennél többre vágyom, szóval azt hiszem itt pontot kell tennünk a végére." Ezzel tuti kiakasztod, mert 3 ev az harom ev, es ahogy irtad, ö is szeret veled lenni. szoval, ha akar valamit akkor azt MOST el kell mondania. Ezzel a par mondattal tudatod vele, hogy fontos neked, nem mondod ki, hogy szereted, de erezni fogja. ugyanakkor azt is erezni fogja, hogy nem játszhat tovább. A meltóságod is megmarad, es ez a legvonzóbb tulajdonság. Èn a helyedben ezt tenném. Eddig gondolkodtam ezen, h mit irjak, es szerintem ez jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen segítségedet!Már bennem is megfogalmazódott pár mondat így az évek alatt de nem húzhatom tovább!Még egy kérdés.Feléd nem mutatott semmi érzelmet vagy viselkedést amibõl leszûrhetted volna hogy érez valamit (mielõtt még nem mondta ki hogy szeret)?
Nem mutatott semmit. szivesen leirnam, h ennek mi lehetett a fö oka, de latom nem lehet neked privatot irni. Nekem lehet, ha gondolod, irj ra, es irok bövebben. Mindenesetre kitartást, és eröt ahhoz, h leülj vele, és a szemébe mondjad a dolgokat. Hidd el, baromira meg fog lepödni, ha eddig hallgattál, és be fog parázni, h elveszít. végülis 1-3 éve az élete része vagy!
Én is így vagyok ahoyg te, hogy van egy srác, és nagyon jól érzem magam vele, meg találkozgatunk. De igazából nem is tudom, hogy testileg vagy érzelmileg függök tõle. Mert amikro együtt vagyunk, akkor úgy feltölt, hogy napokig elvagyok megint nélküle. Kb 4 napig. Aztán kezd hiányozni, és amikor megint találkozunk, akkor megint feltölt. Nem merek belegondolni milenne, ha véget vetne ennek a kapcsolatnak. Tegnap megkérdeztem tõle, hogy találkozgat e mással, és azt mondta hogy nem, csak velem van. Igazából nálunk minden rendben van, csak nem akar barátnõt, mert hogy tanul, meghaverok meg nemtom... Nem megy más lányokhoz udvarolni, meg semmi. Nem tudom, mi lesz késõbb. A saját érzelmeimmel sem vagyok tisztában.

Hogy valaki szeret-e engem vagy nem, azt csak én tudom megmondani. Mert a másik mondhatná, hogy nagyon szeret engem, de ha nekem teher, akkor nem szeret. Hmm?

Vagy ha engem úgy szeret, ahogy ő gondolja, hogy engem szeretni kell, és nem úgy szeret, ahogy én szeretném, hogy engem szeressenek, akkor nem szeretnek. Tehát engem meg kell ismernie annak, aki engem szeretni akar. És nekem meg kell ismernem azt, akit én szeretni akarok. Mi jut erről az eszetekbe?

Legjobb válasz: botladozik a gondolkodásom így késõ este...

botladozik a gondolkodásom így késõ este...
az, hogy fárasztóan körüliró gondolkodásod van.. a "süt a nap"-ot is 10 mondatban mondta el teljesen lefáradtam mellette
A kérdező hozzászólása: Feldmár gondolata volt..én csak értelmeztem volna Veletek, mert egyedül nem ment..:)
A kérdező hozzászólása: és kettes, különben is kirõl beszélsz?
Szerintem jó a kérdés :) Nekem pl van ezen mit elgondolkodnom. Van egy ember az életemben, akit mindig is szerettem, de úgy , ahogy én 'gondolom', ahogy õt szeretni kell. Megismertem õt, de azt is úgy, ahogy csak én tudom õt megismerni. Arra gondolok, hogy nem a felszínt néztem, hanem mindig a mögé, nem amit mutat magából.(persze részben azt is) De ebbõl következik, hogy én csak úgy tudom Õt szeretni, ahogy én képes vagyok Rá, és persze, hogy úgy akarom szeretni, ahogy az én meglátásom szerint a legjobb lenne a számára. Azt pedig sosem lehet tudni, hogy ki hogy szeretné, hogy szeressük, ha csak nem mondja, de általában az emberek nem mondják. És van egy másik opció, hogy tudod, hogy mit szeretne a másik, de szerinted, a legjobb szándékaid szerint, nem lenne célravezetõ. Az sem jó, ha mindig azt kapja valaki amit szeretne, mert nincs benne semmi kiszámíthatatlan és elõbb utóbb bele lehet unni. Am van egy ilyen mondás " Attól még, hogy valaki nem úgy szeret téged, ahogyan azt te szeretnéd, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged a világ minden szeretetével." Én ezt vallom. És szerintem minden ember másként szeret. De pont azért kell a megismerés mindkét fél részérõl, hogy belelássunk a másik lelkébe, gondolkodás módjába, hogy megismerhessük, hogy a másik hogyan is szeret.
Chapman doktor szerint többféle szeretetnyelv létezik. Ha valakivel nem azonos szeretetnyelvet beszélsz, akkor akármennyire szeret is, te azt mindig kevesellni fogod.

Ha a párod közölné veled, hogy ő nem szeret csókolózni, ezt hogy értelmeznéd, hogy esne neked?

Már a kapcsolatunk elején egy eléggé romantikus együttlét után én még szerettem volna csókolózni, erre ezt így közölte velem. Ez normális? Ha egy férfi szeret egy n?t, de nem szeret vele csókolózni? Bár általánosságban mondta, hogy sosem szeretett, de ez nem vigasztal, teljesen lelombozott ezzel. Ti mit szólnátok hozzá? Mert szerintem szorosan hozzátartozik egy kapcsolathoz. tartozna....

Legjobb válasz: az én exem bár sose mondta így ki, de nem szeretett. nekem is rosszul esett, de megszoktam. vannak ilyen férfiak, lehet amúgy rossz tapasztalatai vannak ezért nem szeret.

Én nem szeretek csókolózni, csak max a kapcsolat elején, egyszerûen nem villanyoz fel. Simogatás, puszilgatás, ölelkezés hoz lázba, inkább így a testi közelség, mint a hosszú nyálcsere. A rövid csók még belefér. 25/N
az én exem bár sose mondta így ki, de nem szeretett. nekem is rosszul esett, de megszoktam. vannak ilyen férfiak, lehet amúgy rossz tapasztalatai vannak ezért nem szeret.
A csókkal én is hadilábon állok. Van amikor jól esik egy hosszabb csók, de az max 1 nap 1x jó esetben. Jobban szeretem a sima "szájra puszis" cuppanós csókot. Meg jobban szeretek ölelkezni és a párom arcát puszilgatni. :) Ezt eddig minden kapcsolatom elején elmondtam, csak nevettek és mondták, hogy semmi baj. :) Én sokszor teljesen ellenék 0 csókkal is. 20L
Hát én is csak a kapcsolat legelején szerettem csókolózni, utána nekem ez egyáltalán nem hiányzott, pedig szerettem a férjem...
én az egyik exemmel nem szerettem csókolózni, mert undorítóan csókolt..
Ilyen nincs. Az elsõ együtt lét elõtt meg szeretett csókolózni? hagyjuk már... itt valami bûzlik
ilyennel még nem talalkoztam!
Szerintem ne adjátok fel a kapcsolatotokat ezért, és ne is gondoljátok azt, hogy a nem csókolózás fura vagy rossz dolog. Tudtommal a csókolózás nem egyidõs az emberiséggel, tehát az ember nem csókolózott a kezdetektõl fogva, és relatív egész késõn bukkant elõ. Beszéljétek meg, (merjetek róla beszélgetni!) és egyezzetek meg, hogy közösen mit szerettek csinálni és mit nem. Csináljátok amit szerettek közösen... A páromnak és nekem ez az irányelv nagyon sokat segített már a közös életben. 27, F
Bíztos , hogy valakinek nem egészségesek a fogai, vagy pl hamutálca azt kimondottan útálom 25F
Volt már ilyen, engem zavart, mert én igénylem. Az exem azt mondta hogy ezt akarni szerinte primitív, buta nõk sajátja. (Ezen kiakadtam.) Szakítottunk. (Más gond is volt, de ez önmagában is zavart.) A "mostani" párommal (megvan már egy ideje :) ) szerencsére egyetértünk e téren, az ölelés, bújás, puszi, csók szexen kívül is fontos. 31/N
Szerintem önbizalomhiánya van.Lehet, fél, hogy valamit rosszul csinál és akkor bénának fogod tartani, végül kiábrándulsz belõle.
Én soha nem rajongtam a csókért, de van, amikor megkívánom. Én is inkább a szájra puszit és ölelkezéseket részesítem elõnyben. Magam részérõl ezt annak tudom be, hogy szüleim furán kezelték ezt a dolgot nálam, és eléggé undorított a csók, hányni akartam tõle, az elsõ csókomtól is féltem, mondtam a fiúnak is, mert nem akartam lehányni...
Én sem szeretek! Nem csak a párommal nem, hanem amúgy sem. Nem villanyozz fel szexuálisan, a simogatás a testi közelség sokkal jobban...Érzelmileg sem add nekem semmi pluszt. A párom nehezen, de megtudta szokni. Azért néha-néha szex közben van, de ritka. Amúgy azt hittem csak én vagyok így vele, de "jó" olvasni, hogy mások is. Semmi pánik. 23/N
Így nem lenne tartós a kapcsolatunk...
"Tudtommal a csókolózás nem egyidõs az emberiséggel, tehát az ember nem csókolózott a kezdetektõl fogva, és relatív egész késõn bukkant elõ." Ez mit bizonyít?
Hát lehet túl radikális leszek, de én nem bírnék olyan emberrel együtt lenni egy percig sem, aki nem csókol meg szívesen! Én bármikor, bárhol és bármilyen helyzetben igénylem a csókot, a csókolózást. Hihetetlenül imádom, a szexnél is jobban szinte, sõt az orgazmusnál is jobban! Eddig még nem találkoztam ilyennel!Ha valaki ilyet mondana nekem, akkor egybõl úgyérezném, hogy egyáltalán nem kíván, nem tetszik a szám érintése stb :S Szóval nem tudnám ezt elfogadni.... Kérdezõ vagy elfogadod, vagy hozzád hasonló igényû embert választasz...
Engem továbbra is érdekelne, hogy nem Robinak hívják-e az illetõt :)
van ilyen. például a férjem sem szeret és én sem... de ettõl még kiváló a kapcsolatunk! 27/nõ
Én se szeretek smacizni.
Van ilyen. Ki kell egyezni, hogy szex elõtt, közben, után legyen csók, de egyébként nem kell erõltetni. Nekem pl. szexnél hozzátartozik, anélkül nem is tudom elképzelni, de amúgy nem igénylem én se ezt a nyelvezést. A szájrapuszi nem intim helyzetben sokkal szeretettelibb nekem. Illetve csak úgy jó csókolózni, ha teljesen friss a száj. Tudom, spontán szex is van a világon, de én inkább a tervezettre szavazok, fogmosás és egyéb tisztálkodás után.
Volt ilyen exem, õ se szeretett, ezt kerek-perec megmondta. Nem Robinak hívják véletlenül? :)
Meg még az is jó, jobb, mint a csók, ha csak a két nedves, nyitott száj simogatja egymást, de a nyelvek nem érnek össze.
20 éves lány vagyok. imádom a võlegényem, de csókolózni én sem szeretek...nem konkrétan vele, senkivel sem. nekem ez nem hiányzik, nem hiszem, h ez a kapcsolat alappillérje. kérdezõ, ne aggódj, nem hiszem, h párod csak veled nem szeret csókolózni.
Én imádok csókolózni, minden fajtáját imádom a párommal. Húgom meg elmondta hogy csak a szájra, arcra puszi ami tetszik neki, de konkrétan a nyelves valahogy nem jön be neki. Pasija elfogadta, boldogok együtt. Ez ugyanolyan hogy a szexben is mindenkinek más érintés, póz jön be.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, úgy látom, ahány kapcsolat, annyi szokás... de azért az fontos lenne, hogy két olyan ember legyen együtt, akinek egyformák az igényeik ilyen téren, nem?
Egyszer udvarolt egy srác.Nekem is bejött. Egyik nap nagy szerelmi vallomás közepette, megbeszéltük, hogy ezentúl járni fogunk, és egy pár leszünk.Majd hozzátette, hogy reméli nem gond, ha sosem szexelünk, mert õ nem szereti a szexet.Õ érzelmileg vonzódik a nõkhöz, a testi érintkezést nem neki találták ki.Meglepett, de nem hittem neki.Csinos, és helyes lánynak tartottam magam, gondoltam ilyen nincs, hogy egy férfi ne akarjon szexelni, fõleg ha rá is térek a lényegre. Hát van ilyen férfi.Már-már pornó jelentekkel akartam felcsigázni, nem jött be.El is hagytam. Évekkel késõbb találkoztam vele.Egyedül él, és panaszkodott, hogy nem érti mért nem jó egyetlen nõnek sem ha csak érzelmi szerelem van a kapcsolatban.Ezek szerint nem változott semmit. Szóval hacsak csókolózni nem szeret, az nem gond..
Nem kell, hogy mindenben egyformák legyenek az igényeitek. Olyan ember nincs, vagy nagyon ritka, akivel teljesen összepasszoltok. Az a lényeg, hogy képesek legyetek a kompromisszumra. Egyezzetek meg, hogy szex közben, után van csók, mégha õ nem is szereti, amúgy nincs. Így legalább sûrûn akarsz majd vele szexelni, ami amúgy is gyakran kifogás a férfiak részérõl, hogy a párjuk annyira nem kívánja sûrûn, mint õk. Legalább nem lesz rád panasz. :)
Furcsa egy pasi. ha csak a nyelvestõl viszolyog, azt megértem. De egy sima csók az alap. Én nem bírnám ki. én akkor nem csókolóznék szívesen, ha nem vonzódnék az illetõ férfihoz. Nem ez lehet a pasinál?

Mit tegyek, hogy ne legyen onbizalom-hianyom? Egy ismerosom is mondta, hogy ez kihathat a baratsagunkra is, mert hogy nem hiszem el neki ha azt mondja szeret. Szerintem ez nem igaz, szerintetek?

Legjobb válasz: Próbáld megszeretni saját magad jobban. Amíg magadat nem szereted, addig nehéz elhinni, hogy más is szerethet téged. Miért nem hiszed el, ha azt mondja szeret? Miért ne lehetne téged is szeretni?

Próbáld megszeretni saját magad jobban. Amíg magadat nem szereted, addig nehéz elhinni, hogy más is szerethet téged. Miért nem hiszed el, ha azt mondja szeret? Miért ne lehetne téged is szeretni?
A kérdező hozzászólása: Mert annyian hazudtak mar hogy szeretnek..aztan par honap utan lelepnek:( felek hogy elveszitem..
Szerintem ne sajnáltasd magad, inkább örülj, hogy szeret, nehogy tényleg az önsajnáltatásod miatt menjen tönkre a barátságotok.Tapasztalatból beszélek...
Some more informations is badly needed to help u.:-)
Közeledj hozzá..mennyetek egy nyugis..úgymond romantikus helyre és ott mond el neki..nemfog hülyének nézni.Utánna lehet csók lesz a vége :D Sok sikert! 15/L
hogy mutasd meg ? könnyü mond el neki h sütsz neki kakaós csigát mert azt szeretem xDDD amugy ... szereted viselkedj ugy ... mosojogj rá meg ilyen baromságok :D és még is mért nézne hülyének ? minimum nem szeret ...
Ha nekem egy srác azt mondaná, h szeret, akko biztos, hogy nem fogom bunkón elküldeni, ha bejön, ha nem. Szal sztem mondd el neki, esetleg vigyél neki virágot/csokit;és ha normális a csaj, akkor nem néz hülyének. ügyi légy:) 15/L
én imádom mikor a pasim fülebe sugja szeretlek anál jobb nincs szov sugd a fulébe hidd el õrûlni fog neki!! tapasztalatból mondom:d 17/L

Elhiggyem neki, ha azt mondja nem szeret, de én érzem a viselkedésén, hogy még mindig odavan értem?

Több hónapig udvarolt nekem, kaptam t?le virágot meg ilyesmi. Eljött velem mindenhova, akár mikor megkértem. Volt hogy éjjel kett?kor mentünk ki sétálni.

Legjobb válasz: Szerintem ha így szó szerint kimondja, hogy nem szeret, akkor tényleg úgy van.

Szerintem ha így szó szerint kimondja, hogy nem szeret, akkor tényleg úgy van.
A fülednek higyj!
Fogadd el, hogy rosszul érzed.

Ha pasitok folyton azzal nyaggat hogy mikor feküdtök már le vele, akkor lehet, hogy nem is szeret és csak a szexért kellenétek neki?

fél éve járunk a barátommal és az utóbbi 2 hónapban nem akar leszállni rólam . Folyton a szexxel nyaggat. Én még sz?z vagyok és úgy érzem nem állok készen erre, ezt neki is elmondtam de ? nem érti hogy miért nem akarom :S

Legjobb válasz: Érdekes módon nekem még egy kapcsolatom sem volt, ahol nekem szegezték volna a kérdést, hogy "mikor fekszel már le velem?!" Szerintem maga a kérdés is fura....

Érdekes módon nekem még egy kapcsolatom sem volt, ahol nekem szegezték volna a kérdést, hogy "mikor fekszel már le velem?!" Szerintem maga a kérdés is fura....
Gondolom a párod is huszonéves, tök egészséges és normális, hogy fél év után vannak igényei. Neked is egyre terhesebb lesz ragaszkodni a szüzességedhez.
Jaj! Hagyjátok már ezt a ha valóban szeret meg tud várni ökörséget. Egy egészséges férfinak- és nõnek is- szüksége van az intimitásra és a testiségre. Ez az érzelmi zsarolás undorító!! Ha szeretsz, ezt meg azt teszed.. :S Hánynom kell ettõl. Szerencsétlen már jó ideje veled van, bebizonyította, hogy kellesz neki- szíve joga kimondani ha mást is szeretne nem csak egy kézfogást. Egy kapcsolatban nem csak az egyik fél igényeinek kell eleget tenni. 20L
Mond meg neki, hogy még nem álsz rá készen, és ha valóban szeret akkor megért és tud rád várni :) 17/L
mondd meg neki kerekperec, hogy neked még nincs hozzá kedved (viszont erõsítsd benne, hogy nem miatta, meg õ nem csinál semmit rosszul [feltéve ha így van]). ha szeret meg fogja érteni, de szerintem már ne várasd sokat, a szex egy egészséges kapcsolat szerves része kell legyen, elkerülni nem tudod semmiképp:) 18/f
lehet hogy csak a szexre kellesz neki de lehet hogy szeretne õ lenni az a különleges valaki akinek hagyod magad
Fél év után nem csoda ha végre le szeretne veled feküdni. Nem szeret és a szexért kellenél?? Anyukám! Ha így lenne egy hét után otthagyott volna. Fél év után már nem a könnyen megkapható nõt látná benned:D. De további fél év után a frigid p*csát, az biztos. Mit csinálj? Engedj neki valamit. Petting volt már? 20L
Ha nem érzed magad késznek rá ne tedd! Ha nem érti meg nem becsül meg igazán.. ha valaki igazán szeret valakit akkor szerintem ezt megérti.. és semmi kép se feküdj le vele ha te nem akarod! 24/L
Majd ha tönkremegy a kapcsolat, utánna bánhatod, hogy miért nem tetted meg amikor még nagy szerelem volt köztetek, ha majd elcsábúl valami könnyüvérû nõvel..kinek a hibája lesz? 35F
Ha nem akarsz vele lefeküdni az a saját magánügyed, de fél év után igazán nem a könnyûvérû nõcske kategóriába esnél, ha szeretkeznél vele. Azonkívül érdekes, hogy ezzel nyaggat, bár tudom, hogy vannak ilyen férfiak, végig éltem apám könyörgéseit, hogy szexelhessen...
jézusom, 20 éves vagy, nem 15. hova õrizgeted már magad, aggszûz akarsz lenni? 20/L
Ha nem vagy kész, ne tedd meg, de kinek érne meg egyetlen kaland fél év udvarlást?
A kérdező hozzászólása: Kort is írnátok! Köszi :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) egyébként még nem volt semmi...mert egyszerûen nem tudom rávenni magam. túlságosan zavarban vagyok :S
Szexelj nyugodtan bajod nem lesz belõle , egyszer úgy is át kell esned rajta , és utána le sem állsz majd róla. Már elhagyott volna ha csak a szex kéne tõled, ki az aki vár valakire fél évet?24L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!